#fienabeautymaran Instagram Photos & Videos

fienabeautymaran - 720 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fienabeautymaran and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
20.6
Average comment
0
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •

More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •

#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •
•
More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •
•
#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
17 0 11 November, 2019

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •

More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •

#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Hanya berbaki beberapa Jam jee lagi guys sebelum tamat Sale 11.11 malam ni . Soo grab sekarang sebelum terlambat tauu . •
Nak cantik jangan kedekut , takut nanti muka pun berkedut 😅 . •
•
More detail boleh terus tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang !! yess sekarang guys . •
•
#numigiftfienabeauty #sale1111 #bigsale #fienabeauty #agentwanted #miniagentwanted #dropshipwantedseluruhmalaysia #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #cantik #putih #cerah #jerawat #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #skincare #pakarkulit #masalahjerawat #cerahsekata #flawless #neezarangersquad #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
14 0 11 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
6 0 10 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
9 0 10 November, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
4 0 10 November, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
6 0 10 November, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
6 0 10 November, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
5 0 10 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 8 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
68 0 8 November, 2019

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
14 0 8 November, 2019

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
69 0 8 November, 2019

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 8 November, 2019

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
67 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
41 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
16 0 8 November, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah sekarang 👇🏻📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
#numigiftfienabeauty #promo1111 #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
25 1 8 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
7 0 8 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
10 0 8 November, 2019

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
7 0 7 November, 2019

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Cod Di Ecm , Kuantan . Thanks dear repeat satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #neezarangers #neezarangerssquad #postageeveryday #agentwanted #dropshipneeded #cantik #putih #gebugebas #glowingskin #flawless #sayajual #jerawat #ubatjerawat #breakoutskin #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
10 0 7 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
11 0 7 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 7 November, 2019

Cod Di Kg Luit , Maran . Thanks dear grab satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #cerah #kulitcerah #putih #berseri #sayajual #flawless #sihatdalaman #postageeveryday #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #neezarangers #neezarangerssquad

Cod Di Kg Luit , Maran . Thanks dear grab satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #cerah #kulitcerah #putih #berseri #sayajual #flawless #sihatdalaman #postageeveryday #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #neezarangers #neezarangerssquad
12 0 4 November, 2019

Cod Di Kg Luit , Maran . Thanks dear grab satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #cerah #kulitcerah #putih #berseri #sayajual #flawless #sihatdalaman #postageeveryday #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #neezarangers #neezarangerssquad

Cod Di Kg Luit , Maran . Thanks dear grab satis soap always . Barang menjadi ofcoz repeat lagi kan . -
-
Orang lain dah berebut nak cantik berseri awak tu takkan masih jadi pemerhati ? 😬 . Tak jelous ke orang selfie tanpa filter tapi awak selfie pun tutup muka 🙃 . -
-
Nak cantik berseri setiap hari sampai ada yang jatuh hati ? Komen Nak sekarang ada free gift menanti 😍 . -
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #fienabeauty #sentiasadihati #pss #numiserum #serumsakti #satissoap #cerah #kulitcerah #putih #berseri #sayajual #flawless #sihatdalaman #postageeveryday #fienabeautymaran #fienabeautykuantan #neezarangers #neezarangerssquad
10 0 4 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
11 0 4 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 4 November, 2019

SET KILLER PENYELAMAT KULIT DARI BREAKOUT !!!
.
.
Dari muka breakout , Kusam , Berjerwat , Kulit kering , Tona kulit tak sekata , Parut jerawat 😱 , Kini tidak lagi dengan adanya set killer favourite wanita di abad ini . 😍
.
.
Dengan amalkan 3 item produk Fienabeauty ni jee mampu lesapkan masalah yang korang hadapi tauu . .
.
Apaa tunggu lagi , Grab lahh sekarangg !!!
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

SET KILLER PENYELAMAT KULIT DARI BREAKOUT !!!
.
.
Dari muka breakout , Kusam , Berjerwat , Kulit kering , Tona kulit tak sekata , Parut jerawat 😱 , Kini tidak lagi dengan adanya set killer favourite wanita di abad ini . 😍
.
.
Dengan amalkan 3 item produk Fienabeauty ni jee mampu lesapkan masalah yang korang hadapi tauu . .
.
Apaa tunggu lagi , Grab lahh sekarangg !!!
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 4 November, 2019

Done cod pada customer d Kg Luit , Maran yang grab Satis soap di malam still onz cod tauu . .
.
Siapa kata perempuan jee nak jaga skin haa lelaki pun tauu kene jaga skin tau 😚 . .

Soo untuk korang yang nak grab mana set fienabeauty boleh terus dm/ws Jee Neeza okey . Cod area bandar Kuantan/Maran/ Temerloh . Postage everyday tau 😊
-
-
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #numiserum #satissoap #perfectskinsupplement #postageeveryday #cantik #luaran #dalaman #kulitcerah #peloles #putih #neezarangerssquad #fienabeautyline #agentwanted #agentdropshipwanted #sayajual #sayajualskincare #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Done cod pada customer d Kg Luit , Maran  yang grab Satis soap di malam still onz cod tauu . .
.
Siapa kata perempuan jee nak jaga skin haa lelaki pun tauu kene jaga skin tau 😚 . .

Soo untuk korang yang nak grab mana set fienabeauty boleh terus dm/ws Jee Neeza okey . Cod area bandar Kuantan/Maran/ Temerloh . Postage everyday tau 😊
-
-
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
📲 Whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
#codkuantan #codmaran #codtemerloh #numiserum #satissoap #perfectskinsupplement #postageeveryday #cantik #luaran #dalaman #kulitcerah #peloles #putih #neezarangerssquad #fienabeautyline #agentwanted #agentdropshipwanted #sayajual #sayajualskincare #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
60 0 1 November, 2019

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 1 November, 2019

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
57 0 1 November, 2019

Thanks my new dropship @fienabeauty__yen datang pickup Satis soap untuk custnyaa . Baru semalam join dropship harini dah dapat buat sale 😘 . .
.
Yen ni cepat sangat belajar and suka bertanya apa yang dia tak tahu . Btw Yen ni student kuipsass tauu , haa bagus kan even masih student pun rajin nak buat duit n nak belajar dan belajar lagi . Kipidap dont give up yee dear . 💪🏻 .
.
Nak buat side income 2k-5k dengan mudah dalam masa sebulan ? Just tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang ! .
.
#agentwanted #agentdropshipwanted #fienabeauty #sayajual #sayajualskincare #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Thanks my new dropship @fienabeauty__yen datang pickup Satis soap untuk custnyaa . Baru semalam join dropship harini dah dapat buat sale 😘 . .
.
Yen ni cepat sangat belajar and suka bertanya apa yang dia tak tahu . Btw Yen ni student kuipsass tauu , haa bagus kan even masih student pun rajin nak buat duit n nak belajar dan belajar lagi . Kipidap dont give up yee dear . 💪🏻 .
.
Nak buat side income 2k-5k dengan mudah dalam masa sebulan ? Just tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang ! .
.
#agentwanted #agentdropshipwanted #fienabeauty #sayajual #sayajualskincare #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
11 0 1 November, 2019

Thanks my new dropship @fienabeauty__yen datang pickup Satis soap untuk custnyaa . Baru semalam join dropship harini dah dapat buat sale 😘 . .
.
Yen ni cepat sangat belajar and suka bertanya apa yang dia tak tahu . Btw Yen ni student kuipsass tauu , haa bagus kan even masih student pun rajin nak buat duit n nak belajar dan belajar lagi . Kipidap dont give up yee dear . 💪🏻 .
.
Nak buat side income 2k-5k dengan mudah dalam masa sebulan ? Just tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang ! .
.
#agentwanted #agentdropshipwanted #fienabeauty #sayajual #sayajualskincare #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Thanks my new dropship @fienabeauty__yen datang pickup Satis soap untuk custnyaa . Baru semalam join dropship harini dah dapat buat sale 😘 . .
.
Yen ni cepat sangat belajar and suka bertanya apa yang dia tak tahu . Btw Yen ni student kuipsass tauu , haa bagus kan even masih student pun rajin nak buat duit n nak belajar dan belajar lagi . Kipidap dont give up yee dear . 💪🏻 .
.
Nak buat side income 2k-5k dengan mudah dalam masa sebulan ? Just tekan link di bio @fienabeauty__neeza sekarang ! .
.
#agentwanted #agentdropshipwanted #fienabeauty #sayajual #sayajualskincare #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #codkuantan #codmaran #codtemerloh #postageeveryday #nakcantik #jerawat #breakoutskin #sunburn #masalahjerawat #viralpost #neezaempire #neezarangersquad #cantik #flawless #putih #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
58 0 1 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN? .

Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing .
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar
. 🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri
. 🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar
. 🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA) .
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit
•Menjadikan kulit kekal remaja
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa .
.
🌻Mengandungi Vitamin C & E .
🌻Mencegah garis halus
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN? .

Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing .
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar
. 🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri
. 🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar
. 🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA) .
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit
•Menjadikan kulit kekal remaja
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa .
.
🌻Mengandungi Vitamin C & E .
🌻Mencegah garis halus
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
54 0 1 November, 2019

The best Numi Serum boleh bantu uguys untuk dapatkan apa yang skin yang uguys nak tau . Numi serum ni mampu :
.
💋Menganjalkan Kulit
💋Melembabkan Kulit
💋Melembutkan Kulit
💋Glowingkan Kulit
💋Makeup Base
💋 Sesuai untuk semua jenis kulit .
💋Menjadikan kulit yang kekal remaja .
💋Menghasilkan sel-sel kulit baru .
💋Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
-
-
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan

The best Numi Serum boleh bantu uguys untuk dapatkan apa yang skin yang uguys nak tau . Numi serum ni mampu :
.
💋Menganjalkan Kulit
💋Melembabkan Kulit
💋Melembutkan Kulit
💋Glowingkan Kulit
💋Makeup Base
💋 Sesuai untuk semua jenis kulit .
💋Menjadikan kulit yang kekal remaja .
💋Menghasilkan sel-sel kulit baru .
💋Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
-
-
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan
6 0 1 November, 2019

The best Numi Serum boleh bantu uguys untuk dapatkan apa yang skin yang uguys nak tau . Numi serum ni mampu :
.
💋Menganjalkan Kulit
💋Melembabkan Kulit
💋Melembutkan Kulit
💋Glowingkan Kulit
💋Makeup Base
💋 Sesuai untuk semua jenis kulit .
💋Menjadikan kulit yang kekal remaja .
💋Menghasilkan sel-sel kulit baru .
💋Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
-
-
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad

The best Numi Serum boleh bantu uguys untuk dapatkan apa yang skin yang uguys nak tau . Numi serum ni mampu :
.
💋Menganjalkan Kulit
💋Melembabkan Kulit
💋Melembutkan Kulit
💋Glowingkan Kulit
💋Makeup Base
💋 Sesuai untuk semua jenis kulit .
💋Menjadikan kulit yang kekal remaja .
💋Menghasilkan sel-sel kulit baru .
💋Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
-
-
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #neezarangersquad
9 0 1 November, 2019

Top #fienabeautymaran posts

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
💥 SEBAB ANDA PERLUKAN PSS -
-
🔥 #perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik -
-
🔥 #PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍 -
-
🔥membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat -
-
🔥membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻 -
-
JOM CANTIK/HENSEM DARI SEKARANG GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH HAPPY NAK BEROOTD NANTI .
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )

@fienabeauty__neeza
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
💥 SEBAB ANDA PERLUKAN PSS -
-
🔥#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik -
-
🔥#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍 -
-
🔥membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat -
-
🔥membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻 -
-
JOM CANTIK/HENSEM DARI SEKARANG GAISS . BILA SKIN DAH LETOPS BARULAHH HAPPY NAK BEROOTD NANTI .
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )

@fienabeauty__neeza 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
10 2 30 October, 2019

Penangan MERDEKA SALE 🇲🇾 , Berebut cust whatsapp Nak grab harga promo kaw2 ni tau lagipun stock pulak terhad lagilaa orang berebut kann . Haa stock Neeza dah makin sikit tak tahu cukup ke tak sampai 30/8 ni tauu . Soo taknak rugi terlepas Promo ni whatsApp Neeza sekarang tau . Nak booking juga Neeza terima yee yang penting booking pakai duit tau bukan pakai mulut semata mata 🤪 -
-
Nak Neeza simpan stock untuk korang dulu tak ? Komen NAK sekarang ! terhad untuk 10 orang sahaja . -
-
-
COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan

Penangan MERDEKA SALE 🇲🇾 , Berebut cust whatsapp Nak grab harga promo kaw2 ni tau lagipun stock pulak terhad lagilaa orang berebut kann . Haa stock Neeza dah makin sikit tak tahu cukup ke tak sampai 30/8 ni tauu . Soo taknak rugi terlepas Promo ni whatsApp Neeza sekarang tau . Nak booking juga Neeza terima yee yang penting booking pakai duit tau bukan pakai mulut semata mata 🤪 -
-
Nak Neeza simpan stock untuk korang dulu tak ? Komen NAK sekarang ! terhad untuk 10 orang sahaja . -
-
-
 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan
19 3 29 August, 2019

Heyyy guys , soo malam ni Nyza dah show sikit how to apply the best ever #numiserum ni . .
.
Rutin ni wajib nyza buat setiap hari before sleep and pagi before pergi kerja . Apa yang best #numiserum ? And
KENAPA UGUYS WAJIB CUBA N DAPATKAN #numiserum NI ?
. 🌷Super hyaluronic acid serum bersifat water-based , tekstur,jel cecair .
🌷Sangat cepat menyerap pada kulit .
🌷Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah .
🌷Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi .
🌷Memberi lembapan yang intensif .
🌷Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut .
🌷Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌷Menjadikan kulit yang kekal remaja .
🌷Menghasilkan sel-sel kulit baru .
🌷Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Heyyy guys , soo malam ni Nyza dah show sikit how to apply the best ever #numiserum ni . .
.
Rutin ni wajib nyza buat setiap hari before sleep and pagi before pergi kerja . Apa yang best #numiserum ? And 
KENAPA UGUYS WAJIB CUBA N DAPATKAN #numiserum NI ?
. 🌷Super hyaluronic acid serum bersifat water-based , tekstur,jel cecair .
🌷Sangat cepat menyerap pada kulit .
🌷Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah .
🌷Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi .
🌷Memberi lembapan yang intensif .
🌷Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut .
🌷Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌷Menjadikan kulit yang kekal remaja .
🌷Menghasilkan sel-sel kulit baru .
🌷Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
39 2 28 June, 2019

No wonder laa sis @anissafaizul makin hari makin cantik berseri seri skin dia sekarang 😱. haa sebabtu laa bukan bru try terus lawo mcm orang lain , kene konsisten lah bru result gempak and skin putih melepak 😘
-
Rupanyaa kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

No wonder laa sis @anissafaizul makin hari makin cantik berseri seri skin dia sekarang 😱. haa sebabtu laa bukan bru try terus lawo mcm orang lain , kene konsisten lah bru result gempak and skin putih melepak 😘
-
 Rupanyaa kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus 
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
19 1 19 August, 2019

Cantik Luar dan Dalam 😘 Dah dapat skin yang diidam idamkan ?? Belum lagi ? Kalau belum jom daptkan #perfectskinsupplement sekarang jugak . Jangan menyesal yee kalau orang lain dh cantik dulu yee 😘 .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
.
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Cantik Luar dan Dalam 😘 Dah dapat skin yang diidam idamkan ?? Belum lagi ? Kalau belum jom daptkan #perfectskinsupplement sekarang jugak . Jangan menyesal yee kalau orang lain dh cantik dulu yee 😘 .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
.
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
9 1 20 hours ago

Omg 😳😳 , only consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Nyza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Nak grab boleh whatsApp jee terus 📲0199839215 ( NYZA )
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Omg 😳😳 , only consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Nyza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Nak grab boleh whatsApp jee terus 📲0199839215 ( NYZA )
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
7 1 19 July, 2019

Haiii guys Nak tidur dah ke tu ? Sebelum tidur Meh dengar Nyza nak bebel sikit pasal the best ever produk ni , Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli yang dikeluarkan oleh @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
• Parut Jerawat • Jerawat
• Sunburn
• Whitehead
• Blackhead
• Kulit Kering
• Kulit Kusam
.
.
Okey u guys wajib try untuk dapatkan skin yg u guys idam idamkan selama ni . 😚
.

Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
. 🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Haiii  guys Nak tidur dah ke tu ? Sebelum tidur Meh dengar Nyza nak bebel sikit pasal the best ever produk ni , Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli yang dikeluarkan oleh @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
• Parut Jerawat • Jerawat
• Sunburn
• Whitehead
• Blackhead
• Kulit Kering
• Kulit Kusam
.
.
Okey u guys wajib try untuk dapatkan skin yg u guys idam idamkan selama ni . 😚
.

Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
. 🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
12 1 12 July, 2019

Holla Hollaa guys 🤗 . Buat apa jee tuu ? mesti tengah scroll2 ig kann . Alang2 mehh usha2 feedback customer #pss n #satissoap ni . Menjadi bakhangg ! 🔥Tengoklaa tu siap repeat 2 set syantik tau haa . 😱 Uguys rasa kenapa si cantik ni repeat yee ?? 🤔 . .
.

Soo guys nak cantik jangan kedekut tau . uguys cantik untuk diri sendiri jugak kan , untuk bf/gf/husb n wife jugak kan . Tak takut bf/gf/husb/wife lari kee haaa , ishhh scary pulak dengar lari2 ni sebb kita tak pandai jaga kecantikan seri muka kita kan . .
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH .
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
.
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Holla Hollaa guys 🤗 . Buat apa jee tuu ? mesti tengah scroll2 ig kann . Alang2 mehh usha2 feedback customer #pss n #satissoap ni . Menjadi bakhangg ! 🔥Tengoklaa tu siap repeat 2 set syantik tau haa . 😱 Uguys rasa kenapa si cantik ni repeat yee ?? 🤔 . .
.

Soo guys nak cantik jangan kedekut tau . uguys cantik untuk diri sendiri jugak kan , untuk bf/gf/husb n wife jugak kan . Tak takut bf/gf/husb/wife lari kee haaa , ishhh scary pulak dengar lari2 ni sebb kita tak pandai jaga kecantikan seri muka kita kan . .
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH .
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
.
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
4 1 10 July, 2019