#fienabeautytemerloh Instagram Photos & Videos

fienabeautytemerloh - 443 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fienabeautytemerloh and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
26 hours
Average like
14.1
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
6 0 10 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
9 0 10 November, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
4 0 10 November, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
Soo untuk uguys yang NAK buktikan yang uguys pun boleh cantik lets Nyza bantu uguys cantik letopps jugakk noww .
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
6 0 10 November, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
6 0 10 November, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
5 0 10 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 8 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
Chopppp3 , Sekarang Neeza tengah Open booking untuk Numi serum sale 11.11 nanti tau soo untuk korang yang nak grab cepat2 whatsapp Neeza sekarang , banyak free gift yang menanti tau . .
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#giftfienabeautynumi #numiserum #promo1111 #numiserumkillerskin #perfectskinsupplement #satissoap #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
68 0 8 November, 2019

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
14 0 8 November, 2019

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
69 0 8 November, 2019

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 8 November, 2019

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Haii cualls 🤗 . Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli by @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
-
-
🔥 Parut Jerawat
🔥 Jerawat
🔥 Sunburn
🔥 Whitehead
🔥 Blackhead
🔥 Kulit Kering
🔥 Kulit Berminyak
-
-
Jom grab satis soap ni sekarang kalau taknak gf/bf korang lari . Nak rawat ke nak tunggu muka tambah berjerwat ? 🥴
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
- 📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
-
-
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
67 0 8 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
7 0 8 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
10 0 8 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
11 0 7 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
.
.
Yang lagi best Numi serum ni bukan sahaja boleh dijadikan make up base je tapi dalam masa yang sama dia merawat masalah skin kita tau dari lapisan yang paling dalam . .
.
Soo sebabtu serum ni sangat penting untuk kulit kita tauu . Nak cantik jangan berkira sangat tauu . 😘
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 7 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
11 0 4 November, 2019

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Jangan lupa dap2 Numi serum dulu tau sebagai Base Makeup barulah makeup tahan lama dan tak crack pluss dapat effect glowing lagi tauu . Dari pagi sampai ke malam makeup On point je ☺️
-
-
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
6 0 4 November, 2019

SET KILLER PENYELAMAT KULIT DARI BREAKOUT !!!
.
.
Dari muka breakout , Kusam , Berjerwat , Kulit kering , Tona kulit tak sekata , Parut jerawat 😱 , Kini tidak lagi dengan adanya set killer favourite wanita di abad ini . 😍
.
.
Dengan amalkan 3 item produk Fienabeauty ni jee mampu lesapkan masalah yang korang hadapi tauu . .
.
Apaa tunggu lagi , Grab lahh sekarangg !!!
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

SET KILLER PENYELAMAT KULIT DARI BREAKOUT !!!
.
.
Dari muka breakout , Kusam , Berjerwat , Kulit kering , Tona kulit tak sekata , Parut jerawat 😱 , Kini tidak lagi dengan adanya set killer favourite wanita di abad ini . 😍
.
.
Dengan amalkan 3 item produk Fienabeauty ni jee mampu lesapkan masalah yang korang hadapi tauu . .
.
Apaa tunggu lagi , Grab lahh sekarangg !!!
.
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 4 November, 2019

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
8 0 1 November, 2019

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
57 0 1 November, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
9 0 28 October, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
6 0 28 October, 2019

BIAR GAMBAR BERBICARA ! 😱😱 Neeza tengok pun dah perit rasa sakit tu haishh apatah lagi orang yang merasa ni kan . 😩 .
.
Alhamdulillah dah tersenyum lebar sis ni sebab skin dah makin better sekarang. U guys nak tengok jeke skin org lain cantik2 ? Lets Neeza bantu u guys dari prob skin macam dear ni . .
.
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ?
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
🛵 POSTAGE EVERYDAY
.
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )

#feedback #perfectskinsupplement
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

BIAR GAMBAR BERBICARA ! 😱😱 Neeza tengok pun dah perit rasa sakit tu haishh apatah lagi orang yang merasa ni kan . 😩 .
.
Alhamdulillah dah tersenyum lebar sis ni sebab skin dah makin better sekarang.  U guys nak tengok jeke skin org lain cantik2 ? Lets Neeza bantu u guys dari prob skin macam dear ni . .
.
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ?
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
🛵 POSTAGE EVERYDAY
.
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )

#feedback #perfectskinsupplement 
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
10 0 24 October, 2019

BIAR GAMBAR BERBICARA ! 😱😱 Neeza tengok pun dah perit rasa sakit tu haishh apatah lagi orang yang merasa ni kan . 😩 .
.
Alhamdulillah dah tersenyum lebar sis ni sebab skin dah makin better sekarang. U guys nak tengok jeke skin org lain cantik2 ? Lets Neeza bantu u guys dari prob skin macam dear ni . .
.
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ?
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
🛵 POSTAGE EVERYDAY
.
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )

#feedback #perfectskinsupplement
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

BIAR GAMBAR BERBICARA ! 😱😱 Neeza tengok pun dah perit rasa sakit tu haishh apatah lagi orang yang merasa ni kan . 😩 .
.
Alhamdulillah dah tersenyum lebar sis ni sebab skin dah makin better sekarang.  U guys nak tengok jeke skin org lain cantik2 ? Lets Neeza bantu u guys dari prob skin macam dear ni . .
.
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ?
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
🛵 POSTAGE EVERYDAY
.
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )

#feedback #perfectskinsupplement 
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
5 0 24 October, 2019

FEEDBACK REAL NO EDITING !!
..
Haa ni feedback dari salah seorang pengguna setia #satissoap tau yg konsisten jee amalkan cuci muka dengan hanya mengguna satis soap sahaja . .
.
Before this jerawat n prut jerwat
berkemah jee d muka dan muka terlalu berminyak 😵 tapi sekarang alhamdulillah dah makin better dah . tinggal parut jerwat je lagi untuk dihapuskan tapi skin dah glowing wing 😍 . kalau keep konsisten konfem letops result dear ni nanti kan . .
.
Soo untuk u guys yang ada prob skin mcm ni meh whatapps Neeza terus biar Neeza kasi settel prob u guys tu . 😚
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ? 😍
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

FEEDBACK REAL NO EDITING !!
..
Haa ni feedback dari salah seorang pengguna setia #satissoap tau yg konsisten jee amalkan cuci muka dengan hanya mengguna satis soap sahaja . .
.
Before this jerawat n prut jerwat 
berkemah jee d muka dan muka terlalu berminyak 😵 tapi sekarang  alhamdulillah dah makin better dah . tinggal parut jerwat je lagi untuk dihapuskan tapi skin dah glowing wing 😍 . kalau keep konsisten konfem letops result dear ni nanti kan . .
.
Soo untuk u guys yang ada prob skin mcm ni meh whatapps Neeza terus biar Neeza kasi settel prob u guys tu . 😚
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ? 😍
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
4 0 22 October, 2019

FEEDBACK REAL NO EDITING !!
..
Haa ni feedback dari salah seorang pengguna setia #satissoap tau yg konsisten jee amalkan cuci muka dengan hanya mengguna satis soap sahaja . .
.
Before this jerawat n prut jerwat
berkemah jee d muka dan muka terlalu berminyak 😵 tapi sekarang alhamdulillah dah makin better dah . tinggal parut jerwat je lagi untuk dihapuskan tapi skin dah glowing wing 😍 . kalau keep konsisten konfem letops result dear ni nanti kan . .
.
Soo untuk u guys yang ada prob skin mcm ni meh whatapps Neeza terus biar Neeza kasi settel prob u guys tu . 😚
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ? 😍
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

FEEDBACK REAL NO EDITING !!
..
Haa ni feedback dari salah seorang pengguna setia #satissoap tau yg konsisten jee amalkan cuci muka dengan hanya mengguna satis soap sahaja . .
.
Before this jerawat n prut jerwat 
berkemah jee d muka dan muka terlalu berminyak 😵 tapi sekarang  alhamdulillah dah makin better dah . tinggal parut jerwat je lagi untuk dihapuskan tapi skin dah glowing wing 😍 . kalau keep konsisten konfem letops result dear ni nanti kan . .
.
Soo untuk u guys yang ada prob skin mcm ni meh whatapps Neeza terus biar Neeza kasi settel prob u guys tu . 😚
.
Takkan tengok testimoni orang jee ? U guys taknak ke ada testimoni berjaya macam ni mana tahu lebih gojes dari sis ni kan ? 😍
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
8 0 22 October, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey 📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey 📲0199839215 ( NEEZA )
.
.
Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
6 0 20 October, 2019

OMG 😳😳 , Hanya dengan consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted

OMG 😳😳 , Hanya dengan  consume #pss jee dah boleh lesapkan musuh ketat si Miss J/ skin sunburn/ kulit kusam dan berminyak macm tu jee ? Korang tengok tak tuu before and after perubahan yang mendadak sangat2 kan . .

Neeza tengok pun rasa woww gilaa2 😍 , Barang jadi confem orang repeat kan . nak cantik ni takleh kedekut tau , kalau untuk diri sendiri pun kedekut jugak ,korang tengok jelaa orang lain pakat cantik semua 🤪 .

Lets Neeza bantu uguys cantik jelita jugak dari sekarang , More detail boleh terus whatsApp Neeza hokey .
📲0199839215 ( NEEZA )
.

Cod : KUANTAN , MARAN , TEMERLOH & PASIR PUTEH
.
.
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran #neezaempire #agentwanted
6 0 20 October, 2019

Happy weekend uguys 🤗 , Cuti2 ni cualls kemana jee ? Neeza cuma nak ingatkan Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Happy weekend uguys 🤗 , Cuti2 ni cualls kemana jee ? Neeza cuma nak ingatkan Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
10 0 19 October, 2019

Happy weekend uguys 🤗 , Cuti2 ni cualls kemana jee ? Neeza cuma nak ingatkan Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak payah risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

Happy weekend uguys 🤗 , Cuti2 ni cualls kemana jee ? Neeza cuma nak ingatkan Sekarang pergi mana2 wajib bawak #pss ye la kadang panas amat sampai burn muka dan badan , jerawat pulak gigih nk naik bila berpeluh kan . Tapi tak  payah  risau dah sekarang consume #pss je setiap hari confirm kulit makin cerah dan miss J tak berani nak singgah dah 😍.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
9 0 19 October, 2019

CERAH DARI DALAM ? BOLEH PERCAYA KE ? ? -
Haaa korang percaya tak ada cara yang boleh bantu korang untuk cerah dari dalaman dan juga luaran ? Tak percaya ? Kalau tak percaya cuba korang usha #testimonipss konfem korang dapat tahu cara untuk bantu masalah skin korang tu . -
-
Beribu testimoni yang dah kami dapat dari cust yang dah berjaya untuk dapat skin yang diidam idamkan tau . Haa korang baca jeke ? Taknak cantik jugak ? 🥴 . Lambat bertindak lambat laa cantik hehe silap2 haribulan Bf/gf lari cari yang pandai jaga skin 😬 .
-
-
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

CERAH DARI DALAM ? BOLEH PERCAYA KE ? ? -
Haaa korang percaya tak ada cara yang boleh bantu korang untuk cerah dari dalaman dan juga luaran ? Tak percaya ? Kalau tak percaya cuba korang usha #testimonipss konfem korang dapat tahu cara untuk bantu masalah skin korang tu . -
-
Beribu testimoni yang dah kami dapat dari cust yang dah berjaya untuk dapat skin yang diidam idamkan tau . Haa korang baca jeke ? Taknak cantik jugak ? 🥴 . Lambat bertindak lambat laa cantik hehe silap2 haribulan Bf/gf lari  cari yang pandai jaga skin 😬 .
-
-
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
12 0 17 October, 2019

CERAH DARI DALAM ? BOLEH PERCAYA KE ? ? -
Haaa korang percaya tak ada cara yang boleh bantu korang untuk cerah dari dalaman dan juga luaran ? Tak percaya ? Kalau tak percaya cuba korang usha #testimonipss konfem korang dapat tahu cara untuk bantu masalah skin korang tu . -
-
Beribu testimoni yang dah kami dapat dari cust yang dah berjaya untuk dapat skin yang diidam idamkan tau . Haa korang baca jeke ? Taknak cantik jugak ? 🥴 . Lambat bertindak lambat laa cantik hehe silap2 haribulan Bf/gf lari cari yang pandai jaga skin 😬 .
-
-
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh

CERAH DARI DALAM ? BOLEH PERCAYA KE ? ? -
Haaa korang percaya tak ada cara yang boleh bantu korang untuk cerah dari dalaman dan juga luaran ? Tak percaya ? Kalau tak percaya cuba korang usha #testimonipss konfem korang dapat tahu cara untuk bantu masalah skin korang tu . -
-
Beribu testimoni yang dah kami dapat dari cust yang dah berjaya untuk dapat skin yang diidam idamkan tau . Haa korang baca jeke ? Taknak cantik jugak ? 🥴 . Lambat bertindak lambat laa cantik hehe silap2 haribulan Bf/gf lari  cari yang pandai jaga skin 😬 .
-
-
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
.
.

#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautymaran #fienabeautytemerloh
10 0 17 October, 2019

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
9 0 16 October, 2019

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Always the best Set Killer !!! 😘
.
.
U guys ada prob skin ?? Muka breakout teruk ? Jerwat sana sini ? Parut jerawat yang dah berkampung lama ? Pori terbuka ? Kulit berminyak ? Kulit kering ? uishhhhh teruknyaaa skin mcm tu kan , okey lets Neeza bantu u guys yang ada prob skin mcm tu dari sekarang ! .
.
Sampai bila nak malukan diri depan orang ramai dengan skin prob mcm tu 🤔 , Nak Neeza bantu u guys dari MALU NAK KELUAR kpd HARI2 RASA LAWA 😍 ? . .
.

Komen NAK sekarang !!
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN ,TEMERLOH & PASIR MAS
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NEEZA )
-
-

#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran
4 0 16 October, 2019

Ramai sangat yg giler dengan set killer ini , kombinasi terbaik antara supplement , numi serum dan satis soap . •

Boleh kata beribu testimoni berjaya dapatkan kulit yg diidamkan tau tak percaya boleh visit my instagram @fienabeauty__neeza untuk tengok feedback-feedback positif yang kami telah dapat dari pengguna2 Fiena Beauty .
-
-
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )
-
-
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Ramai sangat yg giler dengan set killer ini , kombinasi terbaik antara supplement , numi serum dan satis soap . •
•
Boleh  kata beribu testimoni berjaya dapatkan kulit yg diidamkan tau tak percaya boleh visit my instagram @fienabeauty__neeza untuk tengok feedback-feedback positif yang kami telah dapat dari pengguna2 Fiena Beauty .
-
-
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )
-
-
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
9 0 3 October, 2019

Top #fienabeautytemerloh posts

CALIT-CALIT TERUS CANTIK 😍
.
@_bajilah pun make up dgn apply the best ever #numiserum tau sbb tu letopss jee . Ada yang belum try lagi ? bak kata orang , Dok tera dok tahu , Doh tera repeat selalu . 😁 .
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

CALIT-CALIT TERUS CANTIK 😍
.
@_bajilah pun make up dgn  apply the best ever #numiserum  tau sbb tu letopss jee . Ada yang belum try lagi ? bak kata orang , Dok tera dok tahu , Doh tera repeat selalu . 😁 .
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
5 1 21 July, 2019

CALIT-CALIT TERUS CANTIK 😍
.
@khayreenakemal pun make up dgn apply the best ever #numiserum tau sbb tu letopss jee . Ada yang belum try lagi ? bak kata orang , Dok tera dok tahu , Doh tera repeat selalu . 😁 .
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
-
-
btw sekarang Neeza tengah on promotion harga Durian Runtuh 🔥 . soo untuk u guys yang belum dapatkan boleh terus ws Neeza okey . promotion till Jumaat ni sahaja , lambat tinggai naa 🤪
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

CALIT-CALIT TERUS CANTIK 😍
.
@khayreenakemal pun make up dgn  apply the best ever #numiserum  tau sbb tu letopss jee . Ada yang belum try lagi ? bak kata orang , Dok tera dok tahu , Doh tera repeat selalu . 😁 .
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
-
-
btw sekarang Neeza tengah on promotion harga Durian Runtuh 🔥 . soo untuk u guys yang belum dapatkan boleh terus ws Neeza okey . promotion till Jumaat ni sahaja , lambat tinggai naa 🤪
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
13 1 5 August, 2019

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik dri dalamn dan luaran tauu .
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ @neeza__empire
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

PERFECT SKIN SUPPLEMENT !!
Masih ramai lagi ke yang tak tahu tentang produk @fienabeauty_hq ni . Okey guys #pss ni sekarang tengah hot tauu . Sebab apa hot ? sebab pss ni boleh bantu ramai orang diluar sana sama ada wanita/lelaki/tua/muda/adik/kakak/abang/mak/ ayah smua lahh boleh tauu . .
.
#pss ni jugak dapat bantu uguys di luar sana yang ada prob skin jugak tau n boleh bantu uguys cantik  dri dalamn dan luaran tauu .
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ @neeza__empire 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
8 1 24 July, 2019

No wonder laa sis @anissafaizul even dah jadi wife n mommy still cantik ,glowing n maintain jee body kurushh sampai sekarang kan . -
-
Bcoz of kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

No wonder laa sis @anissafaizul even dah jadi wife n mommy still cantik ,glowing n maintain jee body kurushh sampai sekarang kan . -
-
Bcoz of kak nissa just amalkan #perfectskinsupplement jee since 2017 till now guys 😚 . Bila luaran dan dalaman cantik confem husb takkan lari dok ? 😬 Sebabtu kita kena jaga dari sekarang sbb nak cantik ni bukan sekejap jee kan , kita nak cantik dulu , kini & selamanyaa . -
-
Soo yang nak dapatkan pss boleh komen NAK sekarang 👇🏻 @ boleh terus 
whatsapp 0199839215 ( NEEZA )
-
-
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #teambuatduit #sayanakcantik #neezarangers #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
31 0 30 July, 2019

MAKE UP WITH NUMI SERUM 😚
.
Make up tapi selalu crack cepat ? Berpeluh , make up terus rosak ? Hurmm kesiannya kan kt u guys yg ada prob mcm ni . Tapi takpe guys Nyza ada penyelesaian untuk masalah u guys tu . .
.
Soo yaa the best ever #numiserum yang boleh settel u guys punya problem . Tak percaya ? Try laaa dulu 😍
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ?
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
-
-
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

MAKE UP WITH NUMI SERUM 😚
.
Make up tapi selalu crack cepat ? Berpeluh , make up terus rosak ? Hurmm kesiannya kan kt u guys yg ada prob mcm ni . Tapi takpe guys Nyza ada penyelesaian untuk masalah u guys tu . .
.
Soo yaa the best ever #numiserum yang boleh settel u guys punya problem . Tak percaya ? Try laaa dulu 😍
.
.
Cantik dr sekarang atau cantik nanti ? 
Elok2 sayang takut nanti cabut lari 😁
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN , MARAN & TEMERLOH
.
Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 ( NYZA )
-
-
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
8 1 8 September, 2019

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya.
.
PSS merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
WHATSAPP "NAK PSS" ke
014-5044223(iena)
.
#pss
#perfectskinsupplement #fienabeautyline #fienabeauty #testimonipss #psskuantan #pssuitmshahalam #psspahang #pssdungun #psskl #psskelantan #psstemerloh #pssperak #fienabeautykuantan #fienabeautypahang #fienabeautyuitmshahalam #fienabeautytemerloh #fienabeautydungun #fienabeautykl #fienabeautykelantan #fienabeautyperak #satissoap #testimonisatissoap #satissoapkuantan #satissoappahang #satissoapperak #satissoapikbnkemasik #satissoapkelantan #satissoapdungun

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya.
.
PSS merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
WHATSAPP "NAK PSS" ke
014-5044223(iena)
.
#pss 
#perfectskinsupplement  #fienabeautyline #fienabeauty  #testimonipss #psskuantan  #pssuitmshahalam #psspahang #pssdungun #psskl #psskelantan #psstemerloh  #pssperak #fienabeautykuantan #fienabeautypahang #fienabeautyuitmshahalam #fienabeautytemerloh #fienabeautydungun #fienabeautykl #fienabeautykelantan #fienabeautyperak #satissoap  #testimonisatissoap #satissoapkuantan #satissoappahang #satissoapperak #satissoapikbnkemasik #satissoapkelantan #satissoapdungun
20 0 2 July, 2019

Heyyy guys , soo malam ni Nyza dah show sikit how to apply the best ever #numiserum ni . .
.
Rutin ni wajib nyza buat setiap hari before sleep and pagi before pergi kerja . Apa yang best #numiserum ? And
KENAPA UGUYS WAJIB CUBA N DAPATKAN #numiserum NI ?
. 🌷Super hyaluronic acid serum bersifat water-based , tekstur,jel cecair .
🌷Sangat cepat menyerap pada kulit .
🌷Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah .
🌷Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi .
🌷Memberi lembapan yang intensif .
🌷Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut .
🌷Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌷Menjadikan kulit yang kekal remaja .
🌷Menghasilkan sel-sel kulit baru .
🌷Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )
.
@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Heyyy guys , soo malam ni Nyza dah show sikit how to apply the best ever #numiserum ni . .
.
Rutin ni wajib nyza buat setiap hari before sleep and pagi before pergi kerja . Apa yang best #numiserum ? And 
KENAPA UGUYS WAJIB CUBA N DAPATKAN #numiserum NI ?
. 🌷Super hyaluronic acid serum bersifat water-based , tekstur,jel cecair .
🌷Sangat cepat menyerap pada kulit .
🌷Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah .
🌷Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi .
🌷Memberi lembapan yang intensif .
🌷Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut .
🌷Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌷Menjadikan kulit yang kekal remaja .
🌷Menghasilkan sel-sel kulit baru .
🌷Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )
.
@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
39 2 28 June, 2019

Sekarang pergi mana2 wajib bawak pss.ye la kdg pns ya amat sampai burn muka dan badan..jerawat plk gigih nk naik bila berpeluh kan..x payah nk bimbang dh skrg..consume pss je tiap ari confirm kulit makin cerah dan miss J x berani nak naik.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS"
012-9512641
#fienabeautyline
#perfectskinsupplement #fienabeauty #testimonipss #psskuantan #pssuitmshahalam #psspahang #pssdungun #psskl #psskelantan #psstemerloh #pssperak #fienabeautykuantan #fienabeautypahang #fienabeautyuitmshahalam #fienabeautytemerloh #fienabeautydungun #fienabeautykl #fienabeautykelantan #fienabeautyperak #satissoap #testimonisatissoap #satissoapkuantan #satissoapuitmshahalam #satissoapperak #satissoapkl #satissoapkelantan #satissoapdungun #satissoaptemerloh #daily

Sekarang pergi mana2 wajib bawak pss.ye la kdg pns ya amat sampai burn muka dan badan..jerawat plk gigih nk naik bila berpeluh kan..x payah nk bimbang dh skrg..consume pss je tiap ari confirm kulit makin cerah dan miss J x berani nak naik.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS" 
012-9512641
#fienabeautyline 
#perfectskinsupplement  #fienabeauty  #testimonipss #psskuantan  #pssuitmshahalam #psspahang #pssdungun #psskl #psskelantan #psstemerloh  #pssperak #fienabeautykuantan #fienabeautypahang #fienabeautyuitmshahalam #fienabeautytemerloh #fienabeautydungun #fienabeautykl #fienabeautykelantan #fienabeautyperak #satissoap  #testimonisatissoap #satissoapkuantan #satissoapuitmshahalam #satissoapperak #satissoapkl #satissoapkelantan #satissoapdungun #satissoaptemerloh #daily
19 0 5 December, 2018

Haiii gaisss ✨ Dah lunch ke tu ? Meh dengar Nyza nak bebel sikit pasal the best ever produk ni , Soo yaaa this #satissoap is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli yang dikeluarkan oleh @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
• Parut Jerawat • Jerawat
• Sunburn
• Whitehead
• Blackhead
• Kulit Kering
• Kulit Kusam
.
.
Okey u guys wajib try untuk dapatkan skin yg u guys idam idamkan selama ni . 😚
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran

Haiii  gaisss ✨ Dah lunch ke tu ? Meh dengar Nyza nak bebel sikit pasal the best ever produk ni , Soo yaaa this #satissoap  is Formula no 1 yang menggunakan 100% Gel Aloevera Asli yang dikeluarkan oleh @fienabeauty_hq .
.
Soo untuk ualls yang ada prob seperti :
• Parut Jerawat • Jerawat
• Sunburn
• Whitehead
• Blackhead
• Kulit Kering
• Kulit Kusam
.
.
Okey u guys wajib try untuk dapatkan skin yg u guys idam idamkan selama ni . 😚
.
.
Bertindak sekarang ! untuk hasil yang luar biasa .
.
.
🚙 COD AREA BANDAR KUANTAN & MARAN .
.

Berminat boleh terus direct Whatsapp
📲 0199839215 (NZYA )

@fienabeauty_nrhaneeza_ 
#fienabeautymaran #fienabeautykuantan #fienabeautyline #satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #lawakviral #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #sayanakcantik #glowingskin #fienabeautyline #fienabeautykuantan #fienabeautytemerloh #fienabeautymaran
13 1 25 June, 2019