#fooddeliveryseremban Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fooddeliveryseremban and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
6.1
Average comment
0.3
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@sandwich.seremban Profile picture

@sandwich.seremban

SMK Taman Tuanku Jaafar, Seremban

Sandwich kami hanya ada 4Perisa :
.
🐟Tuna Mayo @ 🥚Telur Mayo
Rm 10/8Pcs
Rm 15/12Pcs
.
🥩Beef BlackPepper @ 🍗Chicken BlackPepper
Rm 12/8Pcs
Rm 18/12Pcs
:
✔️open Order hari2 tetapi sila order awal sbb tiada ready stock
.
✔️anda order,baru saya buat
.
.
Whatsapp utk order 01110929310 atau klik link di bio
.
.
#sandwich #rotisandwich #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #sandwichsenawang #sandwichparoi #sandwichampangan #sandwichsikamat #sandwichmambau #sandwichmantau #sandwichrasah #uitmseremban3 #serembanfooddelivery #senawangfooddelivery #fooddeliveryseremban #fooddeliveryseremban2 #fooddeliveryseremban3

Sandwich kami hanya ada 4Perisa :
.
🐟Tuna Mayo @ 🥚Telur Mayo
Rm 10/8Pcs
Rm 15/12Pcs
.
🥩Beef BlackPepper @ 🍗Chicken BlackPepper
Rm 12/8Pcs
Rm 18/12Pcs
:
✔️open Order hari2 tetapi sila order awal sbb tiada ready stock
.
✔️anda order,baru saya buat
.
.
Whatsapp utk order 01110929310 atau klik link di bio
.
.
#sandwich #rotisandwich #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #sandwichsenawang #sandwichparoi #sandwichampangan #sandwichsikamat #sandwichmambau #sandwichmantau #sandwichrasah #uitmseremban3 #serembanfooddelivery #senawangfooddelivery #fooddeliveryseremban #fooddeliveryseremban2 #fooddeliveryseremban3
1 0 26 minutes ago
@sandwich.seremban Profile picture

@sandwich.seremban

Uitm Seremban 3

Sandwich kami hanya ada 4Perisa :
.
🐟Tuna Mayo @ 🥚Telur Mayo
Rm 10/8Pcs
Rm 15/12Pcs
.
🥩Beef BlackPepper @ 🍗Chicken BlackPepper
Rm 12/8Pcs
Rm 18/12Pcs
:
✔️open Order hari2 tetapi sila order awal sbb tiada ready stock
.
✔️anda order,baru saya buat
.
.
Whatsapp utk order 01110929310 atau klik link di bio
.
.
#sandwich #rotisandwich #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #sandwichsenawang #sandwichparoi #sandwichampangan #sandwichsikamat #sandwichmambau #sandwichmantau #sandwichrasah #uitmseremban3 #serembanfooddelivery #senawangfooddelivery #fooddeliveryseremban #fooddeliveryseremban2 #fooddeliveryseremban3

Sandwich kami hanya ada 4Perisa :
.
🐟Tuna Mayo @ 🥚Telur Mayo
Rm 10/8Pcs
Rm 15/12Pcs
.
🥩Beef BlackPepper @ 🍗Chicken BlackPepper
Rm 12/8Pcs
Rm 18/12Pcs
:
✔️open Order hari2 tetapi sila order awal sbb tiada ready stock
.
✔️anda order,baru saya buat
.
.
Whatsapp utk order 01110929310 atau klik link di bio
.
.
#sandwich #rotisandwich #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #sandwichsenawang #sandwichparoi #sandwichampangan #sandwichsikamat #sandwichmambau #sandwichmantau #sandwichrasah #uitmseremban3 #serembanfooddelivery #senawangfooddelivery #fooddeliveryseremban #fooddeliveryseremban2 #fooddeliveryseremban3
6 0 14 October, 2019
@sandwich.seremban Profile picture

@sandwich.seremban

Kolej MARA Seremban

🐟Tuna Mayo Sandwich🐟
.
🥳antara top selling juga ni
.
Terdiri drp 2 Kotak @ Pcs :
.
✔️8Pcs (Rm 10)
.
✔️12Pcs (Rm 15)
.
🌶Boleh request nak pedas atau biasa tanpa cili
.
🚘Penghantaran sekitar #seremban #senawang .
📞whatsapp 01110929310 utk order atau klik link di bio
.
.
#sandwich #rotisandwich #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #sandwichsenawang #sandwichparoi #sandwichampangan #sandwichsikamat #sandwichmambau #sandwichmantau #sandwichrasah #uitmseremban3 #serembanfooddelivery #senawangfooddelivery #fooddeliveryseremban #fooddeliveryseremban2 #fooddeliveryseremban3

🐟Tuna Mayo Sandwich🐟
.
🥳antara top selling juga ni
.
Terdiri drp 2 Kotak @ Pcs :
.
✔️8Pcs (Rm 10)
.
✔️12Pcs (Rm 15)
.
🌶Boleh request nak pedas atau biasa tanpa cili
.
🚘Penghantaran sekitar #seremban #senawang .
📞whatsapp 01110929310 utk order atau klik link di bio
.
.
#sandwich #rotisandwich #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #sandwichsenawang #sandwichparoi #sandwichampangan #sandwichsikamat #sandwichmambau #sandwichmantau #sandwichrasah #uitmseremban3 #serembanfooddelivery #senawangfooddelivery #fooddeliveryseremban #fooddeliveryseremban2 #fooddeliveryseremban3
10 0 14 October, 2019
@dilavanila.kitchen Profile picture

@dilavanila.kitchen

Nak update aktiviti kat FB baru perasan seketul gambar je yang aku amik. 😅
.
Dengan kelam kabut satu gas abis tadi. Gas extra pun dah kosong. Abang gas tak boleh hantar on the spot.Maka berkongsi la gas oven dengan dapoq 😲. Kejap masak ayam bako lasagna.. kejap buat dory..masak sauce 😌
.
Alhamdullilah selesai jugak 37 pax Lunchbox harini. Continue esok dengan menu yang sama 🤗
.
#serembanlunchbox #SerembanFoodDelivery #bandarsrisendayan #healthylunchbox #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban

Nak update aktiviti kat FB baru perasan seketul gambar je yang aku amik. 😅
.
Dengan kelam kabut satu gas abis tadi. Gas extra pun dah kosong. Abang gas tak boleh hantar on the spot.Maka berkongsi la gas oven dengan dapoq 😲. Kejap masak ayam bako lasagna.. kejap buat dory..masak sauce 😌
.
Alhamdullilah selesai jugak 37 pax Lunchbox harini. Continue esok dengan menu yang sama 🤗
.
#serembanlunchbox #SerembanFoodDelivery #bandarsrisendayan #healthylunchbox #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban
10 0 14 October, 2019
@dilavanila.kitchen Profile picture

@dilavanila.kitchen

🌿 Situasi 1
"Kakak nak tanya kalau weekend kakak tak open lunchbox ke?
.
Saya kerja jauh ada kat rumah petang baru balik. Terliur la tengok menu kakak lalu lalang. Bila la dapat hoder 😔...."
.
🌿 Situasi 2
"Tak sempat la nak masak esok. Pagi-pagi dah kene keluar ada urusan. Balik dah lewat tengari nak masak dah tak sempat.
.
Nak beli apa ye yang mudah senang anak-anak nak makan...malam nanti boleh fikir nak masak lain. Janji urusan perut tengahari selesai.
.
Order food delivery la senang. Nak order food panda asik keluar fast food jer. Takmau la fast food. Rasa nak makan Spaghetti la..... "
.
🌿 Situasi 3
"Esok kawan rumah semua nak pi datim..takda geng nak keluar makan. Kene la skrol hashtag Instagram or Facebook cari seller yang buat delivery sampai ke rumah.
.
Harap ada la yang bukak kedai food delivery ni sebab biasa semua taknak meniaga kalau hari cuti..."
. ........................................................
.
Kalau ada salah sorang antara korang yang ada isu sama seperti situasi di atas meh la roger kakak untuk bantuan. Sebab esok, Sabtu kakak bukak kedai macam biasa. Delivery mula 11 pagi.
.
List menu ada di bawah. Taknak spaghetti..nasi pun ada kalau korang nak. Setiap lokasi dikenakan caj ikut jarak dari Sendayan.
.
Untuk pertanyaan whatsapp kakak
Wasap.my/+60112886767
.
#serembanlunchbox #SerembanFoodDelivery #sendayanmetropark #sendayantechvalley #sendayan #fooddeliverysenawang #foodporn #fooddeliveryseremban #foodstagram

🌿 Situasi 1
"Kakak nak tanya kalau weekend kakak tak open lunchbox ke?
.
Saya kerja jauh ada kat rumah petang baru balik. Terliur la tengok menu kakak lalu lalang. Bila la dapat hoder 😔...."
.
🌿 Situasi 2
"Tak sempat la nak masak esok. Pagi-pagi dah kene keluar ada urusan. Balik dah lewat tengari nak masak dah tak sempat.
.
Nak beli apa ye yang mudah senang anak-anak nak makan...malam nanti boleh fikir nak masak lain. Janji urusan perut tengahari selesai.
.
Order food delivery la senang. Nak order food panda asik keluar fast food jer. Takmau la fast food. Rasa nak makan Spaghetti la..... "
.
🌿 Situasi 3
"Esok kawan rumah semua nak pi datim..takda geng nak keluar makan. Kene la skrol hashtag Instagram or Facebook cari seller yang buat delivery sampai ke rumah.
.
Harap ada la yang bukak kedai food delivery ni sebab biasa semua taknak meniaga kalau hari cuti..."
. ........................................................
.
Kalau ada salah sorang antara korang yang ada isu sama seperti situasi di atas meh la roger kakak untuk bantuan. Sebab esok, Sabtu kakak bukak kedai macam biasa. Delivery mula 11 pagi.
.
List menu ada di bawah. Taknak spaghetti..nasi pun ada kalau korang nak. Setiap lokasi dikenakan caj ikut jarak dari Sendayan.
.
Untuk pertanyaan whatsapp kakak
Wasap.my/+60112886767
.
#serembanlunchbox #SerembanFoodDelivery #sendayanmetropark #sendayantechvalley #sendayan #fooddeliverysenawang #foodporn #fooddeliveryseremban #foodstagram
14 0 11 October, 2019
@restorannisaa Profile picture

@restorannisaa

Assalamualaikum, open order Breakfast/Lunch delivery Sabtu (12/10/2019) 📝Nasi Dagang Terengganu RM6
📝Set Asam Pedas Muar RM10
📝Mee Bandung Muar RM7
📝Soto Johor RM6
📝Mee Goreng Basah RM6
📝Nasi Ayam RM5
📝Roti canai RM1
📝Kari kambing RM5 ✔Delivery charge mengikut kawasan 🚘
✔Last ambil order pukul 8.30 pagi. 9.00 pagi delivery.

#fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchboxbajet #roticanaimelayu #roticanaikarikambing

Assalamualaikum, open order Breakfast/Lunch delivery Sabtu (12/10/2019) 📝Nasi Dagang Terengganu RM6
📝Set Asam Pedas Muar RM10
📝Mee Bandung Muar RM7
📝Soto Johor RM6
📝Mee Goreng Basah RM6
📝Nasi Ayam RM5
📝Roti canai RM1
📝Kari kambing RM5 ✔Delivery charge mengikut kawasan 🚘
✔Last ambil order pukul 8.30 pagi. 9.00 pagi delivery.

#fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchboxbajet #roticanaimelayu #roticanaikarikambing
3 0 11 October, 2019
@restorannisaa Profile picture

@restorannisaa

Bayangkan tengah lapar lapar, ada orang hantar makanan depan rumah. Nasi panas, sambal belacan, timun, telur dadar dan Asam Pedas Muar yang masih panas berasap. Telan air liur tak?

Kalau telan air liur, jangan terus membayangkan. Whatsapp kami secepat mungkin untuk jadikan semua itu kenyataan🙆‍♀️ #fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchbajet

Bayangkan tengah lapar lapar, ada orang hantar makanan depan rumah. Nasi panas, sambal belacan, timun, telur dadar dan Asam Pedas Muar yang masih panas berasap. Telan air liur tak?

Kalau telan air liur, jangan terus membayangkan. Whatsapp kami secepat mungkin untuk jadikan semua itu kenyataan🙆‍♀️ #fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchbajet
9 1 10 October, 2019
@venima_kitchen Profile picture

@venima_kitchen

Taman Tuanku Jaafar Senwang Fasa 2

Assalamualaikum sahabat, kakak, adik, abang, ibu, ayah 🤗🤗
.
Siapa nak Sandwich?
mai order dengan #venimakitchen
Uolls order, sha terus buat
Boleh place order at least 3/4 jam sebelum nak delivery
.
Boleh dijadikan hidangan untuk
👉 Meeting
👉 Event
👉 Potluck
👉 Birthday party
👉 Breakfast / Hi-tea
.
Sha open order everyday 🍞
Kecuali Jumaat ✌️
.
So siapa siapa yang nak order boleh ws Sha. Klik je link dekat bio tu 👆
.
🚘 COD charge ikut kawasan
🕕 Order at least 1 atau 2 hari sebelum utk yg order banyak
.
#venimakitchen #venimasandwich #homemade #sandwichdelivery #fooddelivery #sandwichminipacks #seremban3 #seremban2 #seremban #senawang #negerisembilan #lapar #order #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #fooddeliveryseremban #melayu #islam #bmf #food #sedap #takrugi #sedapgiler #cod #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsenawang #sandwich

Assalamualaikum sahabat, kakak, adik, abang, ibu, ayah 🤗🤗
.
Siapa nak Sandwich?
mai order dengan #venimakitchen
Uolls order, sha terus buat
Boleh place order at least 3/4 jam sebelum nak delivery
.
Boleh dijadikan hidangan untuk
👉 Meeting
👉 Event
👉 Potluck
👉 Birthday party
👉 Breakfast / Hi-tea
.
Sha open order everyday 🍞
Kecuali Jumaat ✌️
.
So siapa siapa yang nak order boleh ws Sha. Klik je link dekat bio tu 👆
.
🚘 COD charge ikut kawasan
🕕 Order at least 1 atau 2 hari sebelum utk yg order banyak
.
#venimakitchen #venimasandwich #homemade #sandwichdelivery #fooddelivery #sandwichminipacks #seremban3 #seremban2 #seremban #senawang #negerisembilan  #lapar #order  #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #fooddeliveryseremban #melayu #islam #bmf #food #sedap #takrugi #sedapgiler #cod #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsenawang #sandwich
2 0 10 October, 2019
@venima_kitchen Profile picture

@venima_kitchen

Taman Tuanku Jafaar

Assalamualaikum sahabat, kakak, adik, abang, ibu, ayah 🤗🤗
.
Siapa nak Sandwich?
mai order dengan #venimakitchen
Uolls order, sha terus buat
Boleh place order at least 3/4 jam sebelum nak delivery
.
Boleh dijadikan hidangan untuk
👉 Meeting
👉 Event
👉 Potluck
👉 Birthday party
👉 Breakfast / Hi-tea
.
Sha open order everyday 🍞
Kecuali Jumaat ✌️
.
So siapa siapa yang nak order boleh ws Sha. Klik je link dekat bio tu 👆
.
🚘 COD charge ikut kawasan
🕕 Order at least 1 atau 2 hari sebelum utk yg order banyak
.
#venimakitchen #venimasandwich #homemade #sandwichdelivery #fooddelivery #sandwichminipacks #seremban3 #seremban2 #seremban #senawang #negerisembilan #lapar #order #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #fooddeliveryseremban #melayu #islam #bmf #food #sedap #takrugi #sedapgiler #cod #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsenawang #sandwich

Assalamualaikum sahabat, kakak, adik, abang, ibu, ayah 🤗🤗
.
Siapa nak Sandwich?
mai order dengan #venimakitchen
Uolls order, sha terus buat
Boleh place order at least 3/4 jam sebelum nak delivery
.
Boleh dijadikan hidangan untuk
👉 Meeting
👉 Event
👉 Potluck
👉 Birthday party
👉 Breakfast / Hi-tea
.
Sha open order everyday 🍞
Kecuali Jumaat ✌️
.
So siapa siapa yang nak order boleh ws Sha. Klik je link dekat bio tu 👆
.
🚘 COD charge ikut kawasan
🕕 Order at least 1 atau 2 hari sebelum utk yg order banyak
.
#venimakitchen #venimasandwich #homemade #sandwichdelivery #fooddelivery #sandwichminipacks #seremban3 #seremban2 #seremban #senawang #negerisembilan  #lapar #order  #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #fooddeliveryseremban #melayu #islam #bmf #food #sedap #takrugi #sedapgiler #cod #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsenawang #sandwich
3 0 10 October, 2019
@venima_kitchen Profile picture

@venima_kitchen

Taman Tuanku Jaafar Senwang Fasa 2

Assalamualaikum sahabat, kakak, adik, abang, ibu, ayah 🤗🤗
.
Siapa nak Sandwich?
mai order dengan #venimakitchen
Uolls order, sha terus buat
Boleh place order at least 3/4 jam sebelum nak delivery
.
Boleh dijadikan hidangan untuk
👉 Meeting
👉 Event
👉 Potluck
👉 Birthday party
👉 Breakfast / Hi-tea
.
Sha open order everyday 🍞
Kecuali Jumaat ✌️
.
So siapa siapa yang nak order boleh ws Sha. Klik je link dekat bio tu 👆
.
🚘 COD charge ikut kawasan
🕕 Order at least 1 atau 2 hari sebelum utk yg order banyak
.
#venimakitchen #venimasandwich #homemade #sandwichdelivery #fooddelivery #sandwichminipacks #seremban3 #seremban2 #seremban #senawang #negerisembilan #lapar #order #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #fooddeliveryseremban #melayu #islam #bmf #food #sedap #takrugi #sedapgiler #cod #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsenawang #sandwich

Assalamualaikum sahabat, kakak, adik, abang, ibu, ayah 🤗🤗
.
Siapa nak Sandwich?
mai order dengan #venimakitchen
Uolls order, sha terus buat
Boleh place order at least 3/4 jam sebelum nak delivery
.
Boleh dijadikan hidangan untuk
👉 Meeting
👉 Event
👉 Potluck
👉 Birthday party
👉 Breakfast / Hi-tea
.
Sha open order everyday 🍞
Kecuali Jumaat ✌️
.
So siapa siapa yang nak order boleh ws Sha. Klik je link dekat bio tu 👆
.
🚘 COD charge ikut kawasan
🕕 Order at least 1 atau 2 hari sebelum utk yg order banyak
.
#venimakitchen #venimasandwich #homemade #sandwichdelivery #fooddelivery #sandwichminipacks #seremban3 #seremban2 #seremban #senawang #negerisembilan  #lapar #order  #sandwichseremban #sandwichseremban2 #sandwichseremban3 #fooddeliveryseremban #melayu #islam #bmf #food #sedap #takrugi #sedapgiler #cod #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsenawang #sandwich
0 0 10 October, 2019
@mamasab.azlina Profile picture

@mamasab.azlina

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
.
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
.
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
. 
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
. 
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam
4 0 9 October, 2019
@mamasab.azlina Profile picture

@mamasab.azlina

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
.
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
.
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
. 
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
. 
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam
28 5 9 October, 2019
@mamasab.azlina Profile picture

@mamasab.azlina

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
.
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
.
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
. 
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
. 
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam
4 0 9 October, 2019
Harini kita deliver makanan sampai depan katil patient dekat Hospital Tuanku Ja'afar, alhamdulillahh customer puas hati. Hilang penat lelah hantar makanan hari ni. Siapa nak esok? Esok kita on delivery macam biasa😎

#fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchboxbajet
6 0 9 October, 2019
@sawadee.seremban Profile picture

@sawadee.seremban

Seremban (City)

Lunch ape tu?
.
.
Mehh jamu mata dengan video feedback #sawadee nie
.
.
Feedback terbaik yang kite pernah dapat 😂😂😂 Sawadeekap 🙏🏻
.
.
#sawadee #sawadeeseremban #sewadeenegerisembilan #seremban #fooddeliveryseremban #sedap #alifaziz

Lunch ape tu?
.
. 
Mehh jamu mata dengan video feedback #sawadee nie
.
.
Feedback terbaik yang kite pernah dapat 😂😂😂 Sawadeekap 🙏🏻
.
.
#sawadee #sawadeeseremban #sewadeenegerisembilan #seremban #fooddeliveryseremban #sedap #alifaziz
3 0 9 October, 2019
@restorannisaa Profile picture

@restorannisaa

⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Assalamualaikum, open order Lunch delivery Rabu (9/10/2019) 📝Set Asam Pedas Muar RM10
- Asam Pedas pilihan, nasi putih, telur dadar, sambal belacan dan air teh o ais/sirap ais 📝Mee Bandung Muar RM7
- Udang, telur dan daging
📝
Soto Johor RM6
- Nasi impit/Mee/Bihun 📝Mee Goreng Basah RM6 📝Nasi Ayam RM5

Delivery set lunch ke kawasan sekitar Senawang, Paroi dan Ampangan.

Delivery charge mengikut kawasan 🚘

Click https://wa.me/+60192142456?text=Hi%20Restoran%20Nisa,%20saya%20nak%20order untuk order ya😀

#fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchbajet

⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
Assalamualaikum, open order Lunch delivery Rabu (9/10/2019) 📝Set Asam Pedas Muar RM10
- Asam Pedas pilihan, nasi putih, telur dadar, sambal belacan dan air teh o ais/sirap ais 📝Mee Bandung Muar RM7
- Udang, telur dan daging
📝
Soto Johor RM6
- Nasi impit/Mee/Bihun 📝Mee Goreng Basah RM6 📝Nasi Ayam RM5

Delivery set lunch ke kawasan sekitar Senawang, Paroi dan Ampangan.

Delivery charge mengikut kawasan 🚘

Click https://wa.me/+60192142456?text=Hi%20Restoran%20Nisa,%20saya%20nak%20order untuk order ya😀

#fooddeliveryservice #fooddeliveryseremban
#fooddeliverytamantasikjaya #fooddeliverysenawang #fooddeliveryrasah #fooddeliveryseremban3 #fooddeliverysikamat
#lunchbox #lunchboxmalaysia #lunchboxservice #lunchboxseremban #lunchboxsenawang #lunchboxrasah #lunchboxseremban3 #lunchboxsikamat #lunchboxtamantasikjaya
#asampedasmuar #meebandungmuar #restorannisaa #lunchbajet
5 0 8 October, 2019

Top #fooddeliveryseremban posts

@hungrykitchen18 Profile picture

@hungrykitchen18

Seremban (City)

Assalamualaikum, Salam Jumaat 🥰 Kita nak inform yg esok(Sabtu) kita akan ada delivery di Nilai dan Seremban. Mana yang nak order tu meh la whatsapp kita dkt no 018-4679958 (click link) . Kita akan terima order last pukul 11 pagi esok ye. Terima kasih ❤️ #sayajual #fooddeliveryseremban #seremban #seremban2 #serembanfood #serembanfood #serembanfooddelivery #nilai #nilai3 #nilaiuniversity #nilaifood #fooddeliverynilai #sayajualmakanan #bazaarramadhan #tauhu #tauhubegedil #tauhubergedil #tauhubergedilnilai #tauhubegedilseremban

Assalamualaikum, Salam Jumaat 🥰 Kita nak inform yg esok(Sabtu) kita akan ada delivery di Nilai dan Seremban. Mana yang nak order tu meh la whatsapp kita dkt no 018-4679958 (click link) . Kita akan terima order last pukul 11 pagi esok ye. Terima kasih ❤️ #sayajual #fooddeliveryseremban #seremban #seremban2 #serembanfood #serembanfood #serembanfooddelivery #nilai #nilai3 #nilaiuniversity #nilaifood #fooddeliverynilai #sayajualmakanan #bazaarramadhan #tauhu #tauhubegedil #tauhubergedil #tauhubergedilnilai #tauhubegedilseremban
1,052 25 17 May, 2019
@ayien_ajmain_ Profile picture

@ayien_ajmain_

NUTELLA BOBA MILK TEA
OPEN ORDER
ETA : KHAMIS 29/8

RM 13/300ml

Cod sekitar seremban. Senawang . Seremban 2 . Sendayan. Rembau
Boleh booking dari sekarang ! 💓 📲 012-9636492

#codseremban
#codsenawang
#codseremban2
#fooddeliveryseremban
#fooddeliveryseremban2
#bobamilktea
#boba
#milktea

NUTELLA BOBA MILK TEA 
OPEN ORDER 
ETA : KHAMIS 29/8

RM 13/300ml

Cod sekitar seremban. Senawang . Seremban 2 . Sendayan. Rembau 
Boleh booking dari sekarang ! 💓 📲 012-9636492

#codseremban 
#codsenawang 
#codseremban2 
#fooddeliveryseremban 
#fooddeliveryseremban2 
#bobamilktea
#boba
#milktea
15 1 24 August, 2019
@ayien_ajmain_ Profile picture

@ayien_ajmain_

Mac n cheese esok guys . Ade ketam dan mushroom taw ♥️ Open order esok jumaat 6/9

Tauhu begedil RM 10/12pcs
Mac n cheese RM 10
Meatball carbonara RM 10
Brownies mini RM 9/8pcs

Cod sekitar seremban. Senawang . Seremban 2
www.wasap.my/60129636492

#codseremban #codsenawang #codseremban2 #fooddeliveryseremban

Mac n cheese esok guys . Ade ketam dan mushroom taw ♥️ Open order esok jumaat 6/9

Tauhu begedil RM 10/12pcs 
Mac n cheese RM 10 
Meatball carbonara RM 10
Brownies mini RM 9/8pcs

Cod sekitar seremban.  Senawang . Seremban 2 
www.wasap.my/60129636492

#codseremban #codsenawang #codseremban2 #fooddeliveryseremban
18 5 5 September, 2019
@dilavanila.kitchen Profile picture

@dilavanila.kitchen

Monday is Energetic Day. Hoyeahhh 🎊🎉
.
Tak sabar nak mulakan hari esok dengan penuh semangat. Sebenarnya setiap hari akan lebih indah bila kita sentiasa dalam keadaan bersedia. .
Semua dah disusun.
Semua sudah di plan.
🙂
.
So nak tanya esok dah plan nak makan apa untuk lunch? Anak-anak balik sekolah dah ready ke nak bekalkan diorang makan apa?
.
Esok saya ada 6 jenis lunchbox yang boleh korang pilih. Saya jamin semua dalam list feveret korang. 😋😋
.
Untuk peminat Salmon minta maaf esok salmon tiada dalam senarai. Terputus stok sementara waktu. InshaAllah minggu ni akan back to normal.
.
Menu ni available hingga Selasa. So bole booking untuk 2 hari sekaligus. Delivery jam 11 pagi. Lunchour sahaja. .
Untuk book slot korang sila terus whatsapp kakak. Wasap.my/+601128867678
.
Lokasi A: Sendayan | Seremban 2 | Bkt Chedang | Rasah | Seremban 3 | HTJS | Ampangan | Paroi Jaya | Bandar Senawang dan sekitarnya
.
Lokasi B: Gadong | Labu | Bandar Enstek | LBJ | USIM | KLIA | Mitsui | Kota Seriemas dan sekitarnya
.
#sendayanmetropark #SerembanFoodDelivery #serembanlunchbox #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban #bandarsrisendayan

Monday is Energetic Day. Hoyeahhh 🎊🎉
.
Tak sabar nak mulakan hari esok dengan penuh semangat. Sebenarnya setiap hari akan lebih indah bila kita sentiasa dalam keadaan bersedia. .
Semua dah disusun. 
Semua sudah di plan.
🙂
.
So nak tanya esok dah plan nak makan apa untuk lunch? Anak-anak balik sekolah dah ready  ke nak bekalkan diorang makan apa?
.
Esok saya ada 6 jenis lunchbox yang boleh korang pilih. Saya jamin semua dalam list feveret korang. 😋😋
.
Untuk peminat Salmon minta maaf esok salmon tiada dalam senarai. Terputus stok sementara waktu. InshaAllah minggu ni akan back to normal.
.
Menu ni available hingga Selasa. So bole booking untuk 2 hari sekaligus. Delivery jam 11 pagi. Lunchour sahaja. .
Untuk book slot korang sila terus whatsapp kakak. Wasap.my/+601128867678
.
Lokasi A: Sendayan | Seremban 2 | Bkt Chedang | Rasah | Seremban 3 | HTJS | Ampangan | Paroi Jaya | Bandar Senawang dan sekitarnya
.
Lokasi B: Gadong | Labu | Bandar Enstek | LBJ | USIM | KLIA | Mitsui | Kota Seriemas dan sekitarnya
.
#sendayanmetropark #SerembanFoodDelivery #serembanlunchbox #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban #bandarsrisendayan
5 1 13 October, 2019
@mixedcheesybites Profile picture

@mixedcheesybites

Jom kito dongar apo kato adik comel ni tentang cheesy stick! Kito tengok dio tarik macam mano! Leleh air liur ko tu warigh? Meh sinia dtg kodai atau runner cod kan
(*yang dio makan ni cheesy stick dongan sos cili yo)
.
.
📍MAZA CAFE ,Taman Ixora Kundur (sebelah sek keb kundur)
⏰ 6.30ptg- 1.00pg
.
.
.
.
#cheeselelehrembau #corndogrembau #mozzarellastick #mozzarellastickrembau #chickenchop #lambchop #fish&chip
#mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #mcbsenawang #mcbseremban #sekaliterghasoteringatsentiaso #friescheese #kentanggoreng #fooddeliveryrembau #fooddeliveryservice #codmakananrembau #codmakanann9 #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban #mcblovers #kktmrembau

Jom kito dongar apo kato adik comel ni tentang cheesy stick! Kito tengok dio tarik macam mano! Leleh air liur ko tu warigh? Meh sinia dtg kodai atau runner cod kan
(*yang dio makan ni cheesy stick dongan sos cili yo)
.
.
📍MAZA CAFE ,Taman Ixora Kundur (sebelah sek keb kundur)
⏰ 6.30ptg- 1.00pg
.
.
.
.
#cheeselelehrembau #corndogrembau #mozzarellastick #mozzarellastickrembau #chickenchop #lambchop #fish&chip
#mcb #mcbrembau #mixedcheesybites #uitmrembau #uitmdihatiku #cheeseleleh #kentangberkeju #mcbsenawang #mcbseremban #sekaliterghasoteringatsentiaso #friescheese #kentanggoreng #fooddeliveryrembau #fooddeliveryservice #codmakananrembau #codmakanann9 #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban #mcblovers #kktmrembau
44 8 3 September, 2019
@ayien_ajmain_ Profile picture

@ayien_ajmain_

PERUBAHAN WAKTU DELIVERY ESOK SELASA 8/10
Bagi anda tercari - cari makanan untuk lunch esok . Kami menyediakan delivery seawal 10 PAGI sekitar senawang dan seremban 2.

Booking awal sangat dialukan 😘

BEEF LASAGNA RM 12
CHICKEN LASAGNA RM 11
MEATBALL CARBONARA RM 10
PANDAN GULA MELAKA MINI PACK RM 10
BROWNIES NUTELLA 8PCS RM 10
www.wasap.my/60129636492/naklunchselasa

#fooddeliverysenawang
#fooddeliveryseremban2
#fooddeliveryseremban
#foodporn
#codseremban
#codsenawang
#codseremban2
#seremban
#serembanfooddelivery
#seremban2
#senawang

PERUBAHAN WAKTU DELIVERY ESOK SELASA 8/10 
Bagi anda tercari - cari makanan untuk lunch esok . Kami menyediakan delivery seawal 10 PAGI sekitar senawang dan seremban 2.

Booking awal sangat dialukan 😘

BEEF LASAGNA RM 12
CHICKEN LASAGNA RM 11 
MEATBALL CARBONARA RM 10 
PANDAN GULA MELAKA MINI PACK RM 10 
BROWNIES NUTELLA 8PCS RM 10 
www.wasap.my/60129636492/naklunchselasa

#fooddeliverysenawang 
#fooddeliveryseremban2 
#fooddeliveryseremban 
#foodporn 
#codseremban 
#codsenawang 
#codseremban2 
#seremban 
#serembanfooddelivery 
#seremban2
#senawang
3 1 7 October, 2019
@dilavanila.kitchen Profile picture

@dilavanila.kitchen

[Yang Tak Sempat Masak, Yang Kaki Order Food Online, Yang Tak Suka Keluar Opis Time Rehat Sebab Bizi Kalah YB Meh Baca Post Ni...]
...
🌿 Saya nak terangkan sikit list menu ni sebab masih ada yang tak paham cara nak order. Ramai yang ingat side dish tu harga asing walhal saya tak letak pong rege kat tepi side dish tu 😂
...
🌿 Meh terangkan step by step:
1. Pilih nak Roasted Chicken atau Salmon. Harga seperti dinyatakan dihujung menu.
...
2. Pilih side dish nombor berapa. Nak add on side dish pon bole..yang ni baru tambah duit.
...
Contoh amik side dish 1 (Spiral pasta) tapi teringin pulak nak rasa baked potato. Kalau tambah baked potato sahaja add $ 2.
...
Kalau nak tambah one set termasuk vege dan sos add $5. Bole faham? 😊
...
3. Setiap set disertakan dengan sos sekali. Blackpepper for chicken. White sauce for salmon
...
4. Dua menu ni adalah menu harian which is boleh order tiap hari melainkan ada perubahan. Lasagna, baked macaroni or spaghetti aglio olio sebagainya adalah special menu yang tidak ada dalam senarai menu harian.
...
Sis akan inform kalau ada special menu ni sehari sebelum atau lebih awal.
...
5. Dah tetapkan pilihan hati terus wassap hubungi saya atau agen saya. Lagi satu nak bebel...jangan ingat bila ada agen kawasan korang, korang tak payah bayar caj delivery plak. 😆 ...
Walhal agen ni kene datang sendiri tau pick up lunchbox kat umah saya. Semua lokasi ada caj delivery kecuali Idaman Bayu dan Idaman Villa sahaja.
...
🌿 Next week kite masukkan menu baru dalam list harian. Cajun Chicken + Mushroom Sauce. Kasi meriah sikit. ...
🌿 Nak share win jugak repeat order menu sis ni tinggi tau. Kalau dah order tak reti nak jemu order lagi 😝
...
Wasap.my/+601128867679
...
#seremban2fooddelivery #serembanlunchbox #SerembanFoodDelivery #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban #sendayanmetropark #bandarsrisendayan #healthylunchbox

[Yang Tak Sempat Masak, Yang Kaki Order Food Online, Yang Tak Suka Keluar Opis Time Rehat Sebab Bizi Kalah YB Meh Baca Post Ni...]
...
🌿 Saya nak terangkan sikit list menu ni sebab masih ada yang tak paham cara nak order. Ramai yang ingat side dish tu harga asing walhal saya tak letak pong rege kat tepi side dish tu 😂
...
🌿 Meh terangkan step by step:
1. Pilih nak Roasted Chicken atau Salmon. Harga seperti dinyatakan dihujung menu.
...
2. Pilih side dish nombor berapa. Nak add on side dish pon bole..yang ni baru tambah duit.
...
Contoh amik side dish 1 (Spiral pasta) tapi teringin pulak nak rasa baked potato. Kalau tambah baked potato sahaja add $ 2.
...
Kalau nak tambah one set termasuk vege dan sos add $5. Bole faham? 😊
...
3. Setiap set disertakan dengan sos sekali. Blackpepper for chicken. White sauce for salmon
...
4. Dua menu ni adalah menu harian which is boleh order tiap hari melainkan ada perubahan. Lasagna, baked macaroni or spaghetti aglio olio sebagainya adalah special menu yang tidak ada dalam senarai menu harian.
...
Sis akan inform kalau ada special menu ni sehari sebelum atau lebih awal.
...
5. Dah tetapkan pilihan hati terus wassap hubungi saya atau agen saya. Lagi satu nak bebel...jangan ingat bila ada agen kawasan korang, korang tak payah bayar caj delivery plak. 😆 ...
Walhal agen ni kene datang sendiri tau pick up lunchbox kat umah saya. Semua lokasi ada caj delivery kecuali Idaman Bayu dan Idaman Villa sahaja.
...
🌿 Next week kite masukkan menu baru dalam list harian. Cajun Chicken + Mushroom Sauce. Kasi meriah sikit. ...
🌿 Nak share win jugak repeat order menu sis ni tinggi tau. Kalau dah order tak reti nak jemu order lagi 😝
...
Wasap.my/+601128867679
...
#seremban2fooddelivery #serembanlunchbox #SerembanFoodDelivery #fooddeliverysenawang #fooddeliveryseremban #sendayanmetropark #bandarsrisendayan #healthylunchbox
8 2 8 October, 2019
@ayien_ajmain_ Profile picture

@ayien_ajmain_

Selalu dan sentiasa cuba jadi yang terbaik antara terbaik. 💗

Keep on practicing .

Thanks for your order .much love♥️ Lasagna chicken RM 10/pack
www.wasap.my/60129636492
#lasagna #lasagnaseremban #fooddeliverysenawang
#fooddeliveryseremban

Selalu dan sentiasa cuba jadi yang terbaik antara terbaik. 💗

Keep on practicing .

Thanks for your order .much love♥️ Lasagna chicken RM 10/pack 
www.wasap.my/60129636492 
#lasagna #lasagnaseremban #fooddeliverysenawang 
#fooddeliveryseremban
11 3 18 September, 2019
@ayien_ajmain_ Profile picture

@ayien_ajmain_

Done cod untuk hari ni . Terima kasih yang join order hari ni 💗 minggu depan kami kembali ♥️
#macandcheese
#macncheese
#fooddeliveryseremban
#fooddeliveryseremban2
#foodlover
#codseremban
#codsenawang

Done cod untuk hari ni . Terima kasih yang join order hari ni 💗 minggu depan kami kembali ♥️
#macandcheese
#macncheese 
#fooddeliveryseremban 
#fooddeliveryseremban2 
#foodlover 
#codseremban 
#codsenawang
14 1 6 September, 2019