#fooddeliveryshahalam Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #fooddeliveryshahalam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
4.7
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@mamasab_shera Profile picture

@mamasab_shera

PROMO WEDNESDAY DATANG LAGI 🔥🔥🔥 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢 🍪Minggu lepas mama sabrina buat promo Brownies Legend sampai 1000 bijik tiap cawangan Mamasab. Memang buat team jadi gila sampai kena stop order. 🍪Kali ni Mamasab buat promo Congo Bar lagi ?? Memamg Mamasab suka buat keje gilaa 🍪Kalau nak tahu Congo Bar Mamasab ni kayaaaa. Kaya dengan Chocolate chip wehh. Dah la dalam dah ada chocolate chip kat luar pon nak tabur gak ? Memang gilaa. Bape byk gila daaa

Normal price RM35
PROMO RM30 😱😱😱 🚗Caj delivery mengikut kawasan
🚗Delivery seluruh malaysia
🚗KL & Selangor setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stok masih ada 😍)
🚗Negeri2 lain kami ada jadual delivery setiap minggu 😍😘 Nak order ?
wasap.my/60137912549/brownies
@ klik link di bio mamasab_shera .

#teamraynad
#dessertdeliverymalaysia #mamasabwarrior #cakedeliverypj #cakedeliverydamansara #cakedeliverykelanajaya #cakedeliveryukayperdana #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl #chocolatecake #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang
#deliveryseluruhmalaysia
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers .

PROMO WEDNESDAY DATANG LAGI 🔥🔥🔥 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢 🍪Minggu lepas mama sabrina buat  promo Brownies Legend sampai 1000 bijik tiap cawangan Mamasab. Memang buat team jadi gila sampai kena stop order. 🍪Kali ni Mamasab buat promo Congo Bar lagi ?? Memamg Mamasab suka buat keje gilaa 🍪Kalau nak tahu Congo Bar Mamasab ni kayaaaa. Kaya dengan Chocolate chip wehh. Dah la dalam dah ada chocolate chip kat luar pon nak tabur gak ? Memang gilaa. Bape byk gila daaa

Normal price RM35 
PROMO RM30 😱😱😱 🚗Caj delivery mengikut kawasan
🚗Delivery seluruh malaysia
🚗KL & Selangor setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stok masih ada 😍)
🚗Negeri2 lain kami ada jadual delivery setiap minggu 😍😘 Nak order ?
wasap.my/60137912549/brownies
@ klik link di bio mamasab_shera .

#teamraynad
#dessertdeliverymalaysia #mamasabwarrior #cakedeliverypj #cakedeliverydamansara #cakedeliverykelanajaya #cakedeliveryukayperdana #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl #chocolatecake #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang
#deliveryseluruhmalaysia 
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers .
0 0 4 minutes ago
@hi_dayahibrahim_mamasabbakery Profile picture

@hi_dayahibrahim_mamasabbakery

Dfcc VS Combo dasyat 🥳🥳🥳
.
Dua2 adalah top sale di semua cawangan mamasab bakery 💖🌹
.
Beribu -ribu setiap hari team mamasab restock 💪🏻💪🏻💪🏻🔥🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
Setiap satu 😊
.
.
📲
www.wasap.my/60123524576/combodasyat
.
www.wasap.my/60123524576/dfccstandard

#fooddeliveryklang
#fooddeliverykl
#fooddeliveryshahalam
#kekviral
#kekmurahselangor
#mamasablovers
#mamasabbakery
#dropshipmamasabbakery

Dfcc VS Combo dasyat 🥳🥳🥳
.
Dua2 adalah top sale di semua cawangan mamasab bakery 💖🌹
.
Beribu -ribu setiap hari team mamasab restock 💪🏻💪🏻💪🏻🔥🥰
.
Rm40 
Rm40 
Rm40 
Setiap satu 😊
.
.
📲
www.wasap.my/60123524576/combodasyat
.
www.wasap.my/60123524576/dfccstandard

#fooddeliveryklang
#fooddeliverykl
#fooddeliveryshahalam 
#kekviral 
#kekmurahselangor 
#mamasablovers 
#mamasabbakery 
#dropshipmamasabbakery
1 0 1 hour ago
Set Keluarga < 16 September 2019>
.
👉 Ikan Tilapia Masak Kicap
👉 Ayam Berlada
👉 Kobis Goreng
.
Menu kami berubah setiap hari.
Yang memerlukan servis delivery makanan terus ke tempat korang boleh whatsapp 0145290591 atau klik link di bio 🌸🌸
.
#shahalamfood  #shahalamresident #shahalamdelivery  #klfood  #putrajayafooddelivery 
#potluckfood #jamuanmakan 
#malasmasak #jommakan #masakanku #sayamasak #resepimak #laukpauk  #nasiberlauk
#syukurselalu #masakapahariini  #kakimakan #foodpornmalaysia
#uitmpuncakalam #uitmshahalamstudents #uitmpuncakperdana #shahalamfooddelivery #jamuansekolah
#cateringshahalam #fooddeliveryshahalam 
#cateringbudget #jamuanmakan 
#klfooddelivery
#cateringkl #lunchboxshahalam
0 0 1 hour ago
@farahzaifafooddelivery Profile picture

@farahzaifafooddelivery

Menu selasa

Kari udang
Sambal ayam
Sayur goreng
Rm10 perset

Untuk order boleh WhatsApp 0142631042.
#zaifafooddelivery
#fooddelivery
#fooddeliveryshahalam
#lunchbox
#lunchboxshahalam
#kariudang
#fooddeliverysubang
#makanansedap
#jommakan

Menu selasa

Kari udang
Sambal ayam
Sayur goreng
Rm10 perset

Untuk order boleh WhatsApp 0142631042.
#zaifafooddelivery 
#fooddelivery 
#fooddeliveryshahalam 
#lunchbox 
#lunchboxshahalam 
#kariudang 
#fooddeliverysubang 
#makanansedap 
#jommakan
2 0 1 hour ago
@mamasab.azlina Profile picture

@mamasab.azlina

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
.
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
.
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam

Tak boleh move on dengan brownies dr Mamasab ni..tgk pun dh terliur.belum lagi masuk mulut🤤🤤
.
. 
Dia punya rangup dekat atas tu.. Chewy & fudgy pulak dalam dia.. Rasa dark chocolate pure sangat.
.
. 
Brownies Mamasab ni ada 1 rahsia yg buat rasa dia lainnnn dr lain. 😉 Tapi korang bukan kesah pun, yg korang kesah order sekarang kejap lagi dapat kan? 😂😂😂
.
.
.
Jom tempah sekarang 1-3hari sebelum delivery..
.
Klik link di bio untuk order.
.
Azlina 0193498133 .
.

#MamasabWarrior #mamaSabAzlina #mamasabKL #mamasabwangsamaju #mamasabSetapak #mamasabputrajaya #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryseremban #fooddeliverymelaka #fooddeliveryjohor #fooddeliverykluang #fooddeliveryupm #fooddeliveryukmbangi #fooddeliverybukitjalil #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverykotakemuning #fooddeliverycyberjaya #browniesmamasab #browniesKlang #browniesKL #browniescyberjayasedap #browniesshahalam
6 0 3 hours ago
@kuihserasera Profile picture

@kuihserasera

Subang Jaya

Kuih Koci by Kuih Sera Sera. We have three types of Kuih Koci on our menu; Koci Labu, Koci Keladi, and Koci Pulut Hitam. All of our kuihs are made fresh daily, and made to order. To inquire or make an order, please DM us or Whatsapp us at 0173658504 (Link to our Whatsapp is on our bio). | #KuihSeraSera #Koci #KuihKoci

Kuih Koci by Kuih Sera Sera. We have three types of Kuih Koci on our menu; Koci Labu, Koci Keladi, and Koci Pulut Hitam. All of our kuihs are made fresh daily, and made to order. To inquire or make an order, please DM us or Whatsapp us at 0173658504 (Link to our Whatsapp is on our bio). | #KuihSeraSera #Koci #KuihKoci
12 1 3 hours ago
@seafoodtaburbalakong Profile picture

@seafoodtaburbalakong

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY*
.
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
.
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
.
.
Boleh pilih Kuah / perisa untuk shellout anda 👇👇👇👇 .
.
🍜 *Curry spicy*
🍜 *Sambal*
🍜 *butter*
.
.
*"best saller KUAH SEAFOODTABUR CURRY SPICY"*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY ..
..
.
.
#sayajual #sayajuallasagna #lasagnasedap #fooddelivery #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang #fooddeliverybangi #fooddeliveryukmbangi #unitenbangi #fooddeliverycheras #fooddeliverybalakong #fooddeliverypuchong #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #fooddeliverykl #fooddeliveryampang #fooddeliverysetiawangsa #fooddeliveryserdang #fooddeliveryserikembangan #upmserdang #upnmserdang #penghantaranmakan #minicatering #janganbencicintaku #ruangrezekihanania #tempahancatering #lunchdelivery

*SEAFOOD TABUR BALAKONG DELIVERY*
.
.
*1SET 1MAKAN =RM15*
*2SET 2MAKAN =RM30*
.
.
🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
.
.
Boleh pilih Kuah / perisa untuk  shellout anda 👇👇👇👇 .
.
🍜 *Curry spicy*
🍜 *Sambal*
🍜 *butter*
.
.
*"best saller KUAH SEAFOODTABUR CURRY SPICY"*
.
.
BERMINAT BOLEH WASAP YANA TERUS
.
.

http://www.wasap.my/601113239336/SHELLOUTDELIVERY ..
..
.
.
#sayajual #sayajuallasagna #lasagnasedap #fooddelivery #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang #fooddeliverybangi #fooddeliveryukmbangi #unitenbangi #fooddeliverycheras #fooddeliverybalakong #fooddeliverypuchong #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypetalingjaya #fooddeliverydamansara #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #fooddeliverykl #fooddeliveryampang #fooddeliverysetiawangsa #fooddeliveryserdang #fooddeliveryserikembangan #upmserdang #upnmserdang #penghantaranmakan #minicatering #janganbencicintaku #ruangrezekihanania #tempahancatering #lunchdelivery
53 0 7 hours ago
@dapurarang Profile picture

@dapurarang

Nasi briyani untuk 1300pax.. Nak order terus whatsapp kami.. jangan DM ya... Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020

Order mestilah 1hari awal ya.
Delivery Rm10-Rm35 bergantung kawasan

Delivery ke rumah atau office  shah alam, puchong, pj, cheras, kl, sunway, putrajaya, cyberjaya, klang, bukit jalil ,sri petaling,  subang jaya, seri kembangan, Damansara Dll.

PAYMENT.. full payment secara online semasa order dibuat ... kami TIDAK terima CASH ON DELIVERY (COD) atas masalah keselamatan.
#dapurarang.fooddelivery #fooddelivery #dapurarang #delivery #fooddeliveryshahalam

Nasi briyani untuk 1300pax.. Nak order terus whatsapp kami.. jangan DM ya... Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020

Order mestilah 1hari awal ya. 
Delivery Rm10-Rm35 bergantung kawasan

Delivery ke rumah atau office  shah alam, puchong, pj, cheras, kl, sunway, putrajaya, cyberjaya, klang, bukit jalil ,sri petaling,  subang jaya, seri kembangan, Damansara Dll.

PAYMENT.. full payment secara online semasa order dibuat ... kami TIDAK terima CASH ON DELIVERY (COD) atas masalah keselamatan. 
#dapurarang.fooddelivery #fooddelivery #dapurarang #delivery #fooddeliveryshahalam
16 0 8 hours ago
ReLaunching gitewww gara² peminat semua

Combination Red Velvet + DFCC NO CHEESE

COMBO BLACKROSE

RM40 🚗Caj delivery mengikut kawasan
🚗Delivery seluruh malaysia
🚗KL & Selangor setiap hari ada delivery kecuali Ahad (selagi stok masih ada )
🚗Negeri2 lain kami ada jadual delivery setiap minggu

Nak order ?

Whatapps atau DM ya sayang2 😘

#dessertdeliverymalaysia #mamasabwarrior #cakedeliverypj #cakedeliverydamansara #cakedeliverykelanajaya #cakedeliveryukayperdana #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl
#cakedeliverywangsamaju #cakedeliverykeramat
#chocolatecake #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #fooddeliverycyberjaya #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverykajang
#deliveryseluruhmalaysia 
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 9 hours ago
@ratukeria Profile picture

@ratukeria

Shah Alam, Malaysia

cuti2 ni buat apa tuh, #teamratukeria sedang busy siapkan tempahan.. siapa lagi nak jadi agent kami boleh terus whatsapp kami www.wasap.my/60168721706 untuk tempahan #ratukeria #agentwanted #dramasweetdreams #keriagulamelaka #curicuricinta #businessowner #makansedap #jommakan #keriaviral #keria #kualalumpur #selangor #wargashahalam #wargaklang #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykl

cuti2 ni buat apa tuh, #teamratukeria sedang busy siapkan tempahan.. siapa lagi nak jadi agent kami boleh terus whatsapp kami www.wasap.my/60168721706 untuk tempahan #ratukeria #agentwanted #dramasweetdreams #keriagulamelaka #curicuricinta #businessowner #makansedap #jommakan #keriaviral #keria #kualalumpur #selangor #wargashahalam #wargaklang #fooddeliveryshahalam #fooddeliverykl
5 0 9 hours ago

Top #fooddeliveryshahalam posts

@hungrykitchen18 Profile picture

@hungrykitchen18

Kuala Lumpur, Malaysia

Assalamualaikum, hai. Tengah tunggu waktu berbuka ke? ☺️ fyi, kita terima order macam biasa tau. Cuma timing untuk delivery tu berubah sikit . Dari pukul 12:30 tengahri hingga pukul 5 petang . Untuk self pickup pula di Pusat Bandar Puchong dari pukul 12:30-6petang .untuk sebarang order kita galakkan awak semua order sehari sebelum utk elakkan full order/habis stock . Kita ada 5 jenis inti ✅udang ✅cheezy mushroom ✅tomyam ✅ayam ✅daging #jjcmtv3 #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #jommasuktv #tauhu #tauhubegedil #tauhubergedil #shahalam #puchong #usj #damansara #sunway #putrajaya #putraheight #ampang #cheras #bangsar #kualalumpur #kualalumpurfood #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverypuchong #pj #sayajual #sayajualmakanan #foodporn #foodpornmalaysia #bazaarpaknil #bazaarramadhan

Assalamualaikum, hai. Tengah tunggu waktu berbuka ke? ☺️ fyi, kita terima order macam biasa tau. Cuma timing untuk delivery tu berubah sikit . Dari pukul 12:30 tengahri hingga pukul 5 petang . Untuk self pickup pula di Pusat Bandar Puchong dari pukul 12:30-6petang .untuk sebarang order kita galakkan awak semua order sehari sebelum utk elakkan full order/habis stock . Kita ada 5 jenis inti ✅udang ✅cheezy mushroom ✅tomyam ✅ayam ✅daging #jjcmtv3 #fooddeliverykl #fooddeliveryshahalam #jommasuktv #tauhu #tauhubegedil #tauhubergedil #shahalam #puchong #usj #damansara #sunway #putrajaya #putraheight #ampang #cheras #bangsar #kualalumpur #kualalumpurfood #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverypuchong #pj #sayajual #sayajualmakanan #foodporn #foodpornmalaysia #bazaarpaknil #bazaarramadhan
2,443 31 6 May, 2019
@lasagnian.my Profile picture

@lasagnian.my

Ramai yg ingat sy ni perempuan. Bila msg nak order lasagna semua panggil sy sis. Sy pun layankan je. Bila dtg hantar lasagna semua terkejut cakap, “ laa sy ingatkan awak perempuan.” Jadi disebabkan tanak berlaku lagi kecelaruan identiti sy upload gambar yg tak berapa nak segak ni 😆 jgn ingat org lelaki tak boleh buat lasagna hehehe 😎😎😎
.
.
#lasagna #wearelasagnian #lasagnasedap #lasagnamurah #lasagnashahalam #shahalamfood #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #foodhuntermalaysia #foodmalaysia #bazaarshahalam #makanansedap #jjcm #vitdaily #birthdayparty #tenangisgood #uitmshahalam #msushahalam #uniselshahalam #universitimalaya #seksyen9shahalam #shahalam #petalingjaya #kualalumpur #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #padubeb #trending #viralmalaysia

Ramai yg ingat sy ni perempuan. Bila msg nak order lasagna semua panggil sy sis. Sy pun layankan je. Bila dtg hantar lasagna semua terkejut cakap, “ laa sy ingatkan awak perempuan.” Jadi disebabkan tanak berlaku lagi kecelaruan identiti sy upload gambar yg tak berapa nak segak ni 😆 jgn ingat org lelaki tak boleh buat lasagna hehehe 😎😎😎
.
.
#lasagna #wearelasagnian #lasagnasedap #lasagnamurah #lasagnashahalam #shahalamfood #fooddelivery #fooddeliveryshahalam #foodhuntermalaysia #foodmalaysia #bazaarshahalam #makanansedap #jjcm #vitdaily #birthdayparty #tenangisgood #uitmshahalam #msushahalam #uniselshahalam #universitimalaya #seksyen9shahalam  #shahalam #petalingjaya #kualalumpur #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #padubeb #trending #viralmalaysia
300 21 1 July, 2019
@hungrykitchen18 Profile picture

@hungrykitchen18

Nak set macam @flackitsman ? Open house ? Tak tahu nak hidang apa untuk tetamu yang last minute datang? Meh whatsapp je kita untuk order tauhu begedil set ni.Sesuai utk hidang pd hari open house,potluck office. Kita ada 5 jenis inti dalam set ni ✅udang ✅cheezy mushroom ✅ayam ✅daging ✅tomyam #fooddeliverypuchong #fooddeliverykl #jjcmtv3 #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #sayajual #tauhubegedil #tauhubergedil #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryselangor #puchong #sunway #subang #kl #pj #putraheight #foodmalaysia #foodporn #malaysianfood #jommasuktv #openhouse #eid2019

Nak set macam @flackitsman ? Open house ? Tak tahu nak hidang apa untuk tetamu yang last minute datang? Meh whatsapp je kita untuk order tauhu begedil set ni.Sesuai utk hidang pd hari open house,potluck office. Kita ada 5 jenis inti dalam set ni ✅udang ✅cheezy mushroom ✅ayam ✅daging ✅tomyam #fooddeliverypuchong #fooddeliverykl #jjcmtv3 #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #sayajual #tauhubegedil #tauhubergedil #fooddeliverykajang #fooddeliveryputrajaya #fooddeliveryselangor #puchong #sunway #subang #kl #pj #putraheight #foodmalaysia #foodporn #malaysianfood #jommasuktv #openhouse #eid2019
145 18 14 June, 2019
@hungrykitchen18 Profile picture

@hungrykitchen18

Astro

Memang tak boleh nak share dengan orang lain uols 🤣 thanks to @hazemanhuzir and @nnisa.mo cuba tauhu dari kita ❤️ untuk yang nk order tu boleh terus whatsapp 📲018-4679958 . Kita ada 5 jenis pilihan inti ✅udang ✅ayam ✅tomyam ✅daging ✅cheezy mushroom #mukbangmalaysia #sayajual #tauhu #tauhubegedil #tauhubergedil #foodporn #asmr #sayajualmakanan #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #puchong #usj #putraheight #putrajaya

Memang tak boleh nak share dengan orang lain uols 🤣 thanks to @hazemanhuzir and @nnisa.mo cuba tauhu dari kita ❤️ untuk yang nk order tu boleh terus whatsapp 📲018-4679958 . Kita ada 5 jenis pilihan inti ✅udang ✅ayam ✅tomyam ✅daging ✅cheezy mushroom #mukbangmalaysia #sayajual #tauhu #tauhubegedil #tauhubergedil #foodporn #asmr #sayajualmakanan #fooddeliverykl #fooddeliverypuchong #fooddeliveryshahalam #fooddeliverybangsar #fooddeliveryampang #puchong #usj #putraheight #putrajaya
533 7 23 March, 2019
@hungrykitchen18 Profile picture

@hungrykitchen18

MBSA

Selamat pagi ✨harini tauhu begedil kita ada di MBSA SHAH ALAM, dari pukul 8 pagi hingga 4 petang. Sesiapa yg berdekatan boleh singgah. Untuk order yang lain, delivery dan self pickup kita still open, untuk order atau tempahan/pertanyaan whatsapp 018-4679958(WHATSAPP ONLY) #fooddeliverypuchong #fooddeliverykl #jjcmtv3 #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #mbsashahalam #puchong #usj #fooddeliverykl #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverybangsar #bangsar #tauhu #tauhubergedil #tauhubergedil #sayajual #tauhubegedildaging #ampang #cheras #sayajual #food #malaysianfood #foodpornmalaysia #malaysianfoodie

Selamat pagi ✨harini tauhu begedil kita ada di MBSA SHAH ALAM, dari pukul 8 pagi hingga 4 petang. Sesiapa yg berdekatan boleh singgah.  Untuk order yang lain, delivery dan self pickup kita still open, untuk order atau tempahan/pertanyaan whatsapp 018-4679958(WHATSAPP ONLY) #fooddeliverypuchong #fooddeliverykl #jjcmtv3 #fooddeliveryshahalam #fooddeliverypj #mbsashahalam #puchong #usj #fooddeliverykl #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverybangsar #bangsar #tauhu #tauhubergedil #tauhubergedil #sayajual #tauhubegedildaging #ampang #cheras #sayajual #food #malaysianfood #foodpornmalaysia #malaysianfoodie
212 8 24 June, 2019
@dapurarang Profile picture

@dapurarang

Nasi minyak with kari kambing.. Nak order terus whatsapp kami.. jangan DM ya... Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020

Order mestilah 1hari awal ya.
Delivery Rm10-Rm30 bergantung kawasan

Delivery ke rumah atau office  shah alam, puchong, pj, cheras, kl, sunway, putrajaya, cyberjaya, klang, bukit jalil ,sri petaling,  subang jaya, seri kembangan, Damansara Dll.

PAYMENT.. full payment secara online semasa order dibuat ... kami TIDAK terima CASH ON DELIVERY (COD) atas masalah keselamatan.
#nasikerabu
#dapurarang.fooddelivery #fooddelivery #dapurarang #delivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysunway #fooddeliverykl #fooddeliveryampang #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhartamas
#foodporn #foodbest

Nasi minyak with kari kambing.. Nak order terus whatsapp kami.. jangan DM ya... Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020
Whatsapp 0178056020

Order mestilah 1hari awal ya. 
Delivery Rm10-Rm30 bergantung kawasan

Delivery ke rumah atau office  shah alam, puchong, pj, cheras, kl, sunway, putrajaya, cyberjaya, klang, bukit jalil ,sri petaling,  subang jaya, seri kembangan, Damansara Dll.

PAYMENT.. full payment secara online semasa order dibuat ... kami TIDAK terima CASH ON DELIVERY (COD) atas masalah keselamatan. 
#nasikerabu
#dapurarang.fooddelivery #fooddelivery #dapurarang #delivery #fooddeliveryshahalam #fooddeliverysunway #fooddeliverykl #fooddeliveryampang #fooddeliverybangsar #fooddeliveryhartamas
#foodporn #foodbest
1,058 1 9 July, 2019
@hungrykitchen18 Profile picture

@hungrykitchen18

Hampa hampa semua, hari khamis ni kami ada open order keria gula melaka. limited pcs tau. Siapa yang nak order tu boleh cepat cepat whatsapp kami eh. Tauhu begedil pun kami bukak order macam biasa eh. Takpayah la susah susah nak pi melaka pi cari keria. Order je dkt kita ni 😉 #mukbangmalaysia #foodpornmalaysia #puchongfooddelivery #fooddeliverypuchong #puchong #fooddeliveryshahalam #shahalam #subangfood #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverykl #klfoodies #puchongfood #shahalamfood #keria #keriagulamelaka #tauhubegedil #tauhu #tauhubergedil #sayajualmakanan #asmr #mukbangmalaysia #foodporn

Hampa hampa semua, hari khamis ni kami ada open order keria gula melaka. limited pcs tau. Siapa yang nak order tu boleh cepat cepat whatsapp kami eh. Tauhu begedil pun kami bukak order macam biasa eh. Takpayah la susah susah nak pi melaka pi cari keria. Order je dkt kita ni 😉 #mukbangmalaysia #foodpornmalaysia #puchongfooddelivery #fooddeliverypuchong #puchong #fooddeliveryshahalam #shahalam #subangfood #fooddeliverysubangjaya #fooddeliverykl #klfoodies #puchongfood #shahalamfood #keria #keriagulamelaka #tauhubegedil #tauhu #tauhubergedil #sayajualmakanan #asmr #mukbangmalaysia #foodporn
203 16 9 hours ago