#foodviral Instagram Photos & Videos

foodviral - 23.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #foodviral and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 minutes
Average like
11.4
Average comment
0.9
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Ada yang rindu banana milk tak? Yang baru nak try pun boleh start order dahh 📲

Yang nak fefeeling minum banana milk macam kat Korea, bolehh laa try banana uyu😉

Banana uyu dah restok tauu. Mehh order mehh😋
☎️ 013-9277172
☎️ 013-9277172
☎️ 013-9277172

#kimchihalal #danmujihalal #tteokbokkihalal #jjajangmyeonhalal #koreandrama #koreastyle #kdrama #kpoplover #kfood #kelantanfood #koreanfood #malaysianstyle #koreancuisine #kfan #ramen #ramenmalaysia #samyangmalaysia #mukbang #mukbangmalaysia #shopeemy #foodie #viral #foodviral #gochujang #foodlover #deliveryfood #foodhunting

Ada yang rindu banana milk tak? Yang baru nak try pun boleh start order dahh 📲

Yang nak fefeeling minum banana milk macam kat Korea, bolehh laa try banana uyu😉

Banana uyu dah restok tauu. Mehh order mehh😋
☎️ 013-9277172
☎️ 013-9277172
☎️ 013-9277172

#kimchihalal #danmujihalal #tteokbokkihalal #jjajangmyeonhalal #koreandrama  #koreastyle #kdrama #kpoplover #kfood #kelantanfood #koreanfood #malaysianstyle #koreancuisine #kfan #ramen #ramenmalaysia #samyangmalaysia #mukbang #mukbangmalaysia #shopeemy #foodie #viral #foodviral #gochujang #foodlover #deliveryfood #foodhunting
6 0 1 hour ago

Siapa kat sini suka kuah dhal dengan roti canai? 🤣
Reply comment kat bawah ✋🏼⬇️
.
Shot On Pixel 3!
.
Lawa gila kan gambar ditangkap guna Google Pixel ni!? Sangat terperinci!!
.
Dapatkan GOOGLE PIXEL sekarang untuk serendah RM450!! .
Klik link di bio untuk order ataupun untuk makluman lebih lanjut.
.
.
JADI FOLLOWERS AKTIF UNTUK MEMENANGI FREE GOOGLE PIXEL
.
.
.
.
.
.

#viral #viralmalaysia #viralvideos #googlepixel #google #shotonpixel #shotoniphone #googlemalaysia #googlepixelmalaysia #googleplay #shotonpixel4 #shotoniphone11pro #like4like #follow4followback #food #foodporn #foodviral #muar #batupahat #pagoh #uthm #photography #mobilephotography #vsco #travel #fitness #googlestore #googlestoremalaysia
#bestmemes #memes

Siapa kat sini suka kuah dhal dengan roti canai? 🤣
Reply comment kat bawah ✋🏼⬇️
.
Shot On Pixel 3!
.
Lawa gila kan gambar ditangkap guna Google Pixel ni!? Sangat terperinci!!
.
Dapatkan GOOGLE PIXEL sekarang untuk serendah RM450!! .
Klik link di bio untuk order ataupun untuk makluman lebih lanjut.
.
.
JADI FOLLOWERS AKTIF UNTUK MEMENANGI FREE GOOGLE PIXEL
.
.
.
.
.
.

#viral #viralmalaysia #viralvideos #googlepixel #google #shotonpixel #shotoniphone #googlemalaysia #googlepixelmalaysia #googleplay #shotonpixel4 #shotoniphone11pro #like4like #follow4followback #food #foodporn #foodviral #muar #batupahat #pagoh #uthm #photography #mobilephotography #vsco #travel #fitness #googlestore #googlestoremalaysia
#bestmemes #memes
30 4 2 hours ago

BUANG 9KG BANYAK TUU !
💕
.
Makin MELETOPPP leader Kami @kerengga.kurus.my ni body shaping, kulit makin cantik, baju bertukar saiz, glowing bak bidadari lepas consume Kerengga 3bulan lebih ni .
Mudah sangat dengan Kerengga takyah jaga makan, boleh makan manis, takyah senam2 berat pun boleh kurus cantik !
🔻
Kerengga akan bantu uols
💜 Kawal nafsu makan
💜 Bantu kenyang selama 8jam
💜 Bakar sehari 960 kalori dalam sehari
💜 Cantik dan glow kan kulit
💜 Body shaping pantas lebih lagi part lengan, perut, pinggang dan peha
🔻
. 💋DAPAT KAN #KERENGGA DENGAN HARGA PROMO, WHATSAPP LINK KLIK DI PROFILE YE 😍
#kerenggachocolateshake #kerenggabatucaves #kerenggaselayang #kerenggagombak #kerenggakepong #kerenggadamansara #kerenggawhitecoffee #sharnaazahmad #kuruscepat #kurussihat #diyanarosdidiet #trustedseller #kerenggapoopobery #adikfoods #hotelmurah #emas916 #kerenggahq #shopee #y15 #makansedap #foodviral #awekcun #tipskurus #instafamous #ibumenyusu #bfmom #ibuberpantang #kerengga #fatpercentage

BUANG 9KG BANYAK TUU !
💕
.
Makin MELETOPPP leader Kami @kerengga.kurus.my ni body shaping, kulit makin cantik, baju bertukar saiz, glowing bak bidadari lepas consume Kerengga 3bulan lebih ni .
Mudah sangat dengan Kerengga takyah jaga makan, boleh makan manis, takyah senam2 berat pun boleh kurus cantik !
🔻
Kerengga akan bantu uols
💜 Kawal nafsu makan
💜 Bantu kenyang selama 8jam
💜 Bakar sehari 960 kalori dalam sehari
💜 Cantik dan glow kan kulit
💜 Body shaping pantas lebih lagi part lengan, perut, pinggang dan peha
🔻
. 💋DAPAT KAN #KERENGGA DENGAN HARGA PROMO, WHATSAPP LINK KLIK DI PROFILE YE 😍
#kerenggachocolateshake #kerenggabatucaves #kerenggaselayang #kerenggagombak #kerenggakepong #kerenggadamansara #kerenggawhitecoffee #sharnaazahmad #kuruscepat #kurussihat #diyanarosdidiet #trustedseller #kerenggapoopobery #adikfoods #hotelmurah #emas916 #kerenggahq #shopee #y15  #makansedap #foodviral #awekcun #tipskurus #instafamous #ibumenyusu #bfmom #ibuberpantang #kerengga #fatpercentage
1 0 2 hours ago

⭐⭐⭐⭐⭐ !! TERBAIKKKK
Alhamdullilah ramai coustmer sukakan
Bihun sup daging selambak nie.

Memang berbaloi diliputi dengan daging yang
Empuk senang nak kunyah😬. Sup yang pioww dari utara tanah air
Kita bawa mai ke KL nie .

Ahhhh nak lepaskan gian anak perantau
Kami dah mula operasi .

Bawa family kaki makan malam nie
Dinner dekat #kokdiangmy cer cepat
#tag member hampa tu😆. #bihunsuputara
#laksakedah
#kokdiangmy
#supgearbox
#kedah
#uia
#gombakutara
#makananasalgombak
#bestintown
#foodviral
#foodhunter

⭐⭐⭐⭐⭐ !! TERBAIKKKK
Alhamdullilah ramai coustmer sukakan
Bihun sup daging selambak nie.

Memang berbaloi diliputi dengan daging yang 
Empuk senang nak kunyah😬. Sup yang pioww dari utara tanah air 
Kita bawa mai ke KL nie .

Ahhhh nak lepaskan gian anak perantau 
Kami dah mula operasi .

Bawa family kaki makan malam nie 
Dinner dekat #kokdiangmy cer cepat 
#tag member hampa tu😆. #bihunsuputara
#laksakedah
#kokdiangmy
#supgearbox
#kedah
#uia
#gombakutara
#makananasalgombak
#bestintown
#foodviral
#foodhunter
0 0 3 hours ago

🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍓🍇 Bunga2 cinta gitteww🥰🥰
.
Hari Istimewa pasti kek pun nk yang istimewa kan..mana nak dapat kek yang mcm ni kalau bukan di mamasab bakery
.
Pre order 1 hari sebelum (klang valley/berdekatan outlet)🤗🤗
3 hari sebelum utk yg jauh dr outlet (n9/mlk dll)
.
Harga
6" RM85
8" RM120
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBdfccwholeganachecheese
.
More info and ordering:
https://chat.whatsapp.com/L0BJEjTNOKDHOFM3B0C65F
.
#kek
#keksedap
#kekviral
#chocolatecakemalaysia
#malaysiacakes
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍇🍓🍓🍇 Bunga2 cinta gitteww🥰🥰
.
Hari Istimewa pasti kek pun nk yang istimewa kan..mana nak dapat kek yang mcm ni kalau bukan di mamasab bakery
.
Pre order 1 hari sebelum (klang valley/berdekatan outlet)🤗🤗
3 hari sebelum utk yg jauh dr outlet (n9/mlk dll)
.
Harga
6" RM85
8" RM120
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBdfccwholeganachecheese
.
More info and ordering:
https://chat.whatsapp.com/L0BJEjTNOKDHOFM3B0C65F
.
#kek
#keksedap
#kekviral
#chocolatecakemalaysia
#malaysiacakes
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
0 0 4 hours ago

#Repost @famousmamasabbakery (with @report.for.insta)
...
#Repost @mysabrinabakery (with @report.for.insta)
...
Bunga2 cinta gitteww🥰🥰
.
Hari Istimewa pasti kek pun nk yang istimewa kan..mana nak dapat kek yang mcm ni kalau bukan di mamasab bakery
.
Pre order 1 hari sebelum (klang valley/berdekatan outlet)🤗🤗
3 hari sebelum utk yg jauh dr outlet (n9/mlk dll)
.
Harga
6" RM85
8" RM120
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBdfccwholeganachecheese
.
More info and ordering:
https://chat whatsapp.com/L0BJEjTNOKDHOFM3B0c65F
.
#kek
#keksedap
#kekviral
#chocolatecakemalaysia
#malaysiacakes
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

#Repost @famousmamasabbakery (with @report.for.insta)
...
#Repost @mysabrinabakery (with @report.for.insta)
...
Bunga2 cinta gitteww🥰🥰
.
Hari Istimewa pasti kek pun nk yang istimewa kan..mana nak dapat kek yang mcm ni kalau bukan di mamasab bakery
.
Pre order 1 hari sebelum (klang valley/berdekatan outlet)🤗🤗
3 hari sebelum utk yg jauh dr outlet (n9/mlk dll)
.
Harga
6" RM85
8" RM120
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBdfccwholeganachecheese
.
More info and ordering:
https://chat whatsapp.com/L0BJEjTNOKDHOFM3B0c65F
.
#kek
#keksedap
#kekviral
#chocolatecakemalaysia
#malaysiacakes
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
6 0 4 hours ago

Google Pixel can also capture flame very well!
.
Shot on Pixel 3
.
Click the link in bio to order through whatsapp.
.
Follow @pixelgadgetmy for content.
.
BECOME AN ACTIVE FOLLOWER TO WIN A FREE GOOGLE PIXEL.
.
.
.
.
.
.

#viral #viralmalaysia #viralvideos #googlepixel #google #shotonpixel #shotoniphone #googlemalaysia #googlepixelmalaysia #googleplay #shotonpixel4 #shotoniphone11pro #like4like #follow4followback #food #foodporn #foodviral #muar #batupahat #pagoh #uthm #photography #mobilephotography #vsco #travel #fitness #googlestore #googlestoremalaysia
#bestmemes #memes

Google Pixel can also capture flame very well!
.
Shot on Pixel 3
.
Click the link in bio to order through whatsapp.
.
Follow @pixelgadgetmy for content.
.
BECOME AN ACTIVE FOLLOWER TO WIN A FREE GOOGLE PIXEL.
.
.
.
.
.
.

#viral #viralmalaysia #viralvideos #googlepixel #google #shotonpixel #shotoniphone #googlemalaysia #googlepixelmalaysia #googleplay #shotonpixel4 #shotoniphone11pro #like4like #follow4followback #food #foodporn #foodviral #muar #batupahat #pagoh #uthm #photography #mobilephotography #vsco #travel #fitness #googlestore #googlestoremalaysia
#bestmemes #memes
33 6 5 hours ago

"Bakso Bambangan" one of the greatest bakso sabahan Menu and its the only one in Sabah yang kamurang pernah jumpa.
.
.
Dengan soup berperisa rasa yang susah mau kasih terang rasa dia,meatball juicy dan ada rasa,bambangan lagi asam manis,di tambah Lada dan kicap lagi . Bakso Sabah Memang gais!
.
.
Inda bah kaye,Angkol sija mau kasih tau kamu yang bisuk angkol open delivery . Jadi kamu mau order boleh lah contact angkol melalui wassap ar . Ni nah nombor angkol 017-9860565. ✌✌
.
.
#bakso_sabahan #baksoviral #sabahfoodporn #sedap #sadaplagimurah #sabahanproduct #sabahfoodporn #sabahfood #foods #foodporn #foodviral #yum #delicious #makanan #makanansabahan #kotakinabalu #penampang #putatan #likas #inanam #danbanyaklagi #atur

"Bakso Bambangan" one of the greatest bakso sabahan Menu and its the only one in Sabah yang kamurang pernah jumpa.
.
.
Dengan soup berperisa rasa yang susah mau kasih terang rasa dia,meatball juicy dan ada rasa,bambangan lagi asam manis,di tambah Lada dan kicap lagi . Bakso Sabah Memang gais!
.
.
Inda bah kaye,Angkol sija mau kasih tau kamu yang bisuk angkol open delivery . Jadi kamu mau order boleh lah contact angkol melalui wassap ar . Ni nah nombor angkol 017-9860565. ✌✌
.
.
#bakso_sabahan #baksoviral #sabahfoodporn #sedap #sadaplagimurah #sabahanproduct #sabahfoodporn #sabahfood #foods #foodporn #foodviral #yum #delicious #makanan #makanansabahan #kotakinabalu #penampang #putatan #likas #inanam #danbanyaklagi #atur
18 2 6 hours ago

🤩 Another picture of Dapur Solo's founder dengan bekas Boss dari office lama, Puan @syimm . Terima kasih sudi beli Jeruk Asamboi by Dapur Solo. Tak sangka boleh jumpe puan ye. Rasanya dah setahun lebih tak bekerjasama. Moga Allah sentisa mempermudahkan urusan puan dan melimpahkan rezeki buat puan sekeluarga 🤩


🎉 Jeruk Asamboi by Dapur Solo


🍈 Jeruk Mangga
🍑 Jeruk Kedondong
🍐 Jeruk Jambu
🍍 Jeruk Nenas
🍇 Jeruk Campur
🍏 Jeruk Jumbo

KRUP KRAP, KRUP KRAP SAMPAI LUPA JIRAN SEBELAH

Tunggu apa lagi, gais? Meh order segera! 😘

Tiada minimum order tapi ada delivery charge 😊

#putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #puchong #jerukmangga #jerukkedondongasamboi #jerukasamboi #krupkrapkrupkrap #tanpabahankimia #tanpabahanpengawet #carbootsale #nilai #negerisembilan #foodviral #viralfood #shahalamfood #shahalam #setiaalam #klang #klangvalley #melaka #pantaiklebang #bmf #halalhub

🤩 Another picture of Dapur Solo's founder dengan bekas Boss dari office lama, Puan @syimm . Terima kasih sudi beli Jeruk Asamboi by Dapur Solo. Tak sangka boleh jumpe puan ye. Rasanya dah setahun lebih tak bekerjasama. Moga Allah sentisa mempermudahkan urusan puan dan melimpahkan rezeki buat puan sekeluarga 🤩
•
•
🎉 Jeruk Asamboi by Dapur Solo
•
•
🍈 Jeruk Mangga
🍑 Jeruk Kedondong
🍐 Jeruk Jambu
🍍 Jeruk Nenas
🍇 Jeruk Campur
🍏 Jeruk Jumbo

KRUP KRAP, KRUP KRAP SAMPAI LUPA JIRAN SEBELAH

Tunggu apa lagi, gais? Meh order segera! 😘

Tiada minimum order tapi ada delivery charge 😊

#putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #puchong #jerukmangga #jerukkedondongasamboi #jerukasamboi #krupkrapkrupkrap #tanpabahankimia #tanpabahanpengawet #carbootsale #nilai #negerisembilan #foodviral #viralfood #shahalamfood #shahalam #setiaalam #klang #klangvalley #melaka #pantaiklebang #bmf #halalhub
15 2 7 hours ago

🤩 Belanja selfie lagi dari owner Dapur Solo yang pemalu! 🤭 Terima kasih Puan @nfar90 sudi order Jeruk Asamboi by Dapur Solo. Perut dah kedepan pon sanggup lagi turun ke bawah untuk pickup order. Moga dipermudahkan segala urusan kelahiran anak Sulong Puan ye 🤩


🎉 Jeruk Asamboi by Dapur Solo


🍈 Jeruk Mangga
🍑 Jeruk Kedondong
🍐 Jeruk Jambu
🍍 Jeruk Nenas
🍇 Jeruk Campur
🍏 Jeruk Jumbo

KRUP KRAP, KRUP KRAP SAMPAI LUPA JIRAN SEBELAH

Tunggu apa lagi, gais? Meh order segera! 😘

Tiada minimum order tapi ada delivery charge 😊

#putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #puchong #jerukmangga #jerukkedondongasamboi #jerukasamboi #krupkrapkrupkrap #tanpabahankimia #tanpabahanpengawet #carbootsale #nilai #negerisembilan #foodviral #viralfood #shahalamfood #shahalam #setiaalam #klang #klangvalley #melaka #pantaiklebang #bmf #halalhub

🤩 Belanja selfie lagi dari owner Dapur Solo yang pemalu! 🤭 Terima kasih Puan @nfar90 sudi order Jeruk Asamboi by Dapur Solo. Perut dah kedepan pon sanggup lagi turun ke bawah untuk pickup order. Moga dipermudahkan segala urusan kelahiran anak Sulong Puan ye 🤩
•
•
🎉 Jeruk Asamboi by Dapur Solo
•
•
🍈 Jeruk Mangga
🍑 Jeruk Kedondong
🍐 Jeruk Jambu
🍍 Jeruk Nenas
🍇 Jeruk Campur
🍏 Jeruk Jumbo

KRUP KRAP, KRUP KRAP SAMPAI LUPA JIRAN SEBELAH

Tunggu apa lagi, gais? Meh order segera! 😘

Tiada minimum order tapi ada delivery charge 😊

#putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #puchong #jerukmangga #jerukkedondongasamboi #jerukasamboi #krupkrapkrupkrap #tanpabahankimia #tanpabahanpengawet #carbootsale #nilai #negerisembilan #foodviral #viralfood #shahalamfood #shahalam #setiaalam #klang #klangvalley #melaka #pantaiklebang #bmf #halalhub
6 1 7 hours ago

🤩 Hari Jumaat kite belanja selfie dari owner Dapur Solo sket.. Jarang nak bubuh muka owner. Dia pemalu 🤭 Anyway, terima kasih Puan @jamiaamiraaaaa untuk repeat order lagi dan lagi. Dan terima kasih atas doa yang dikirimkan bersama. Moga Puan dan keluarga akan dirahmati Allah selalu 🤩


🎉 Jeruk Asamboi by Dapur Solo


🍈 Jeruk Mangga
🍑 Jeruk Kedondong
🍐 Jeruk Jambu
🍍 Jeruk Nenas
🍇 Jeruk Campur
🍏 Jeruk Jumbo

KRUP KRAP, KRUP KRAP SAMPAI LUPA JIRAN SEBELAH

Tunggu apa lagi, gais? Meh order segera! 😘

Tiada minimum order tapi ada delivery charge 😊

#putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #puchong #jerukmangga #jerukkedondongasamboi #jerukasamboi #krupkrapkrupkrap #tanpabahankimia #tanpabahanpengawet #carbootsale #nilai #negerisembilan #foodviral #viralfood #shahalamfood #shahalam #setiaalam #klang #klangvalley #melaka #pantaiklebang #bmf #halalhub

🤩 Hari Jumaat kite belanja selfie dari owner Dapur Solo sket.. Jarang nak bubuh muka owner. Dia pemalu 🤭 Anyway, terima kasih Puan @jamiaamiraaaaa untuk repeat order lagi dan lagi. Dan terima kasih atas doa yang dikirimkan bersama. Moga Puan dan keluarga akan dirahmati Allah selalu 🤩
•
•
🎉 Jeruk Asamboi by Dapur Solo
•
•
🍈 Jeruk Mangga
🍑 Jeruk Kedondong
🍐 Jeruk Jambu
🍍 Jeruk Nenas
🍇 Jeruk Campur
🍏 Jeruk Jumbo

KRUP KRAP, KRUP KRAP SAMPAI LUPA JIRAN SEBELAH

Tunggu apa lagi, gais? Meh order segera! 😘

Tiada minimum order tapi ada delivery charge 😊

#putrajaya #cyberjaya #kajang #bangi #puchong #jerukmangga #jerukkedondongasamboi #jerukasamboi #krupkrapkrupkrap #tanpabahankimia #tanpabahanpengawet #carbootsale #nilai #negerisembilan #foodviral #viralfood #shahalamfood #shahalam #setiaalam #klang #klangvalley #melaka #pantaiklebang #bmf #halalhub
9 2 7 hours ago

Thank you kk cantikkk 🤗🤗
.
.
🏠Jl.Kamboja No 14 depan SMA 1 denpasar
🛵GO-FOOD
🛵GRABFOOD
Kedai seblak Nyaknyoek
.
.
#nyaknyoek
#hits
#kulinerhits
#kulinerkekinian
#seblakjeletet
#seblakdenpasar
#seblakenak
#denpasar
#kulinerdenpasar
#denpasarkuliner
#seblakbandung
#foodviral
#food
#foodhits
#foodie
#foodgram

Thank you kk cantikkk 🤗🤗
.
.
🏠Jl.Kamboja No 14 depan SMA 1 denpasar
🛵GO-FOOD
🛵GRABFOOD
Kedai seblak Nyaknyoek
.
.
#nyaknyoek
#hits
#kulinerhits
#kulinerkekinian
#seblakjeletet
#seblakdenpasar
#seblakenak
#denpasar
#kulinerdenpasar
#denpasarkuliner
#seblakbandung
#foodviral
#food
#foodhits
#foodie
#foodgram
19 0 7 hours ago

Salam jumaat Guy!
Jangan lupa singgah di stall kami di
📍persiaran jalan pafi 1/6 bandar baru uda
Atau ke
📍restaurant tooplates dan anda boleh nikmati laksa sarangburung dan corndog panas2🔥🔥🔥 #laksasarangburungkebabom
#laksasarangburungjb
#laksasarangtelur
#laksapenang #lovelaksa #laksalover
#corndogmozarella #corndogcheesetarik #corndogmalaysia #corndogkebabom #corndogcheese #corndogday #corndogviral #corndogkekabom #corndog #corndogs #jbfoodie
#jbfoodies #jbfood #viralfood #jbfest #padubeb #foodviral #foodviralmalaysia #tasty #tastyfood

Salam jumaat Guy!
Jangan lupa singgah di stall kami di
📍persiaran jalan pafi 1/6 bandar baru uda
Atau ke
📍restaurant tooplates dan anda boleh nikmati laksa sarangburung dan corndog panas2🔥🔥🔥 #laksasarangburungkebabom
#laksasarangburungjb
#laksasarangtelur
#laksapenang #lovelaksa #laksalover
#corndogmozarella #corndogcheesetarik #corndogmalaysia #corndogkebabom #corndogcheese #corndogday #corndogviral #corndogkekabom #corndog #corndogs #jbfoodie
#jbfoodies #jbfood #viralfood #jbfest #padubeb #foodviral #foodviralmalaysia #tasty #tastyfood
0 0 9 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM42 sahaja*
*Harga size 7" RM42 sahaja*
*Harga size 7" RM42 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!

wasap.my/6011107076404/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM42 sahaja*
*Harga  size 7" RM42 sahaja*
*Harga  size 7" RM42 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!

wasap.my/6011107076404/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
1 0 9 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
0 0 10 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60102001416/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60102001416/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
10 0 10 hours ago

Team tengah restock whoopie king 🔥🔥
.
Alhamdulilah ramai ambik peluang bagi penghormatan terakhir kat whoopie 🤣🤣🤣
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/6017202942/FMBwhoopiepromo
.
More info and ordering:
https://chat.whatsapp.com/FRFZ7zBtJjoA4Nj1rabBB3
.
#klangvalley
#selangor
#melaka
#n9
#johor
#keksedap
#kekviral
#kek
#foodviral
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabcake
#famousmamasabbakery

Team tengah restock whoopie king 🔥🔥
.
Alhamdulilah ramai ambik peluang bagi penghormatan terakhir kat whoopie 🤣🤣🤣
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/6017202942/FMBwhoopiepromo
.
More info and ordering:
https://chat.whatsapp.com/FRFZ7zBtJjoA4Nj1rabBB3
.
#klangvalley
#selangor
#melaka
#n9
#johor
#keksedap
#kekviral
#kek
#foodviral
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabcake 
#famousmamasabbakery
1 0 10 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60175009958/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60175009958/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
0 0 11 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60173454261/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
3 0 11 hours ago

Selamat siang 😁
.
Sehabis solat jumat menu yg recomended dari mamang ini nih batagor indomie geprek beuhh pasti bikin sueger 🤤
.
Ambil handpone kalian ajak teman saudara kerabat jangan lupa juga si doi 😆
.
#batagorkuahsaridona #PeloporBatagorKuahKekinian #PeloporBatagorKuahKuningan #makanannyaorangindonesia #batagornyaindonesia #kulinerkuningan #foodhits #kuninganfoodies #kuninganrepost #foodviral #viral #dietitubesok #infokuningan #inikuningan #kulinernusantara #kulinerindonesia #bksgiveaway #giveaway #selebgramkuningan

Selamat siang 😁
.
Sehabis solat jumat menu yg recomended dari mamang ini nih batagor indomie geprek beuhh pasti bikin sueger 🤤
. 
Ambil handpone kalian ajak teman saudara kerabat jangan lupa juga si doi 😆
.
 #batagorkuahsaridona #PeloporBatagorKuahKekinian #PeloporBatagorKuahKuningan #makanannyaorangindonesia #batagornyaindonesia #kulinerkuningan #foodhits #kuninganfoodies #kuninganrepost #foodviral #viral #dietitubesok #infokuningan #inikuningan #kulinernusantara #kulinerindonesia #bksgiveaway #giveaway #selebgramkuningan
30 0 11 hours ago

Hi korang lunch apa tu?
Bz ke kat office sampai tak sempat nak makan?
Jgn risau @chocotoast_hq 🍫 kan ada..
Jgn tnggu lama2 standby jek #chocotoastsedap ni dekat office
tak sempat nak keluar lunch boleh kunyah sambil buat kerja tu..
Jom dapat segera dgn harga sgt berpatutan
Satu balang ni ada 70-80pcs.. pasti buat korang kenyang 😋😋
Cpt2 tekan link di bio ⬆️
#chocotoast #chocotoastpremiumchocolate #chocotoastsedap
#foodviral #instaviral #deliciousfood #snacks #snackviral #delicioussnacks #chocosnacks #chocolate #chocolatesedap
#chocolatecookies #chocolateenak
#vanillacookies #chocotoastvanilla #vanillaviral #cookiesdelight #cookiessedapmurah

Hi korang lunch apa tu?
Bz ke kat office sampai tak sempat nak makan?
Jgn risau @chocotoast_hq 🍫 kan ada..
Jgn tnggu lama2 standby jek #chocotoastsedap ni dekat office
tak sempat nak keluar lunch boleh kunyah sambil buat kerja tu..
Jom dapat segera dgn harga sgt berpatutan
Satu balang ni ada 70-80pcs.. pasti buat korang kenyang 😋😋
Cpt2 tekan link di bio ⬆️
#chocotoast #chocotoastpremiumchocolate #chocotoastsedap
#foodviral #instaviral #deliciousfood #snacks #snackviral #delicioussnacks #chocosnacks #chocolate  #chocolatesedap 
#chocolatecookies #chocolateenak 
#vanillacookies #chocotoastvanilla #vanillaviral #cookiesdelight #cookiessedapmurah
4 0 11 hours ago

Hi uolls salam jumaat, tengah buat apa tuu kalau takbusy singgah wall i jap cuci cuci mata😍 Alhamdulillah customer dari damansara, kerja di maybank sebagai accountant, gaji bersih 4000 lebih. Dah kerja 3 tahun lebih. Urgent nak pakai duit buat modal business , buat dkt bank leceh katanya proses pun lama. Cust pun okay and sporting senang berkerjasama. Terima kasih cust sebab percayakan service company i🤗🤗🤗 Uolls tunggu apa lagi, berminat boleh lah dm😬😬😬 Jangan risau kami company yg berdaftar dibawah KPKT😍😍😍 Bukan scammer bukan along yeee 👍👍👍Thankyou sbb sudi luangkan masa dng membaca post i have a nice dayyy✌️✌️✌️
.
.
➡️Free proses
➡️Proses 1 jam
➡️Pinjaman dapat full
. .
Berminat cepat dm atau whatsapp yeee, link whatsapp ada dekat bio😉
. .
#foodviral #foodviralmalaysia #makanmakan #makananviralselangor #makananviral #lazat #foodie #foodviralbangi #viralfoodmalaysia #foodporn #foodpornmalaysia #foodtruckmalaysia #foodphoto #bajumurah #baju #bajubayi #bajubranded #bajubrandedmurah #bundleselangor #bundlesenawang #bundlevintagemalaysia #bundlemalaysiaonline #bundlemalaysia #bundleoriginal #bundleonline #bundlebangi

Hi uolls salam jumaat, tengah buat apa tuu kalau takbusy singgah wall i jap cuci cuci mata😍 Alhamdulillah customer dari damansara, kerja di maybank sebagai accountant, gaji bersih 4000 lebih. Dah kerja 3 tahun lebih. Urgent nak pakai duit buat modal business , buat dkt bank leceh katanya proses pun lama. Cust pun okay and sporting senang berkerjasama. Terima kasih cust sebab percayakan service company i🤗🤗🤗 Uolls tunggu apa lagi, berminat boleh lah dm😬😬😬 Jangan risau kami company yg berdaftar dibawah KPKT😍😍😍 Bukan scammer bukan along yeee 👍👍👍Thankyou sbb sudi  luangkan masa dng membaca post i have a nice dayyy✌️✌️✌️
.
.
➡️Free proses
➡️Proses 1 jam
➡️Pinjaman dapat full
. . 
Berminat cepat dm atau whatsapp yeee, link whatsapp ada dekat bio😉
. . 
#foodviral #foodviralmalaysia #makanmakan #makananviralselangor #makananviral #lazat #foodie #foodviralbangi #viralfoodmalaysia #foodporn #foodpornmalaysia #foodtruckmalaysia #foodphoto #bajumurah #baju #bajubayi #bajubranded #bajubrandedmurah #bundleselangor #bundlesenawang #bundlevintagemalaysia #bundlemalaysiaonline #bundlemalaysia #bundleoriginal #bundleonline #bundlebangi
4 0 11 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
http://wasap.my/60172029942/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
#perakfooddelivery
#kakimakan

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
http://wasap.my/60172029942/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
#perakfooddelivery
#kakimakan
1 0 12 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60174121419/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60174121419/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#melakafoodviral
#melakafooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
2 1 12 hours ago

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
*Harga size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60193000418/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#ampangfoodviral
#ampangfooddelivery
#mamasab
#mamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabcake
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery

Pecan Butterscotch 🌹🥰
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krup krap krup. 🤤🤤🤤
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang manis) membuatkan rasa enak yang tak terhingga sehingga tak terkata 😍😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅🤭🤭
. *Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
*Harga  size 7" RM40 sahaja*
.
.
~~~~~~~~~~~~~~
Online order now!
Http://wasap.my/60193000418/FMBpecanbutterscotch
.
.
#pecanbutterscotch
#keksedap
#kekmamasab
#kekmalaysia
#foodviral
#ampangfoodviral
#ampangfooddelivery
#mamasab 
#mamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabwarrior 
#mamasabcake 
#mamasabcakes
#famousmamasabbakery
0 0 12 hours ago

What do you think of this food shot?😋
Comment below ⬇️
.
Shot On Pixel 3.
.
Shot On the best CAMERA on ANDROID Smartphone, GOOGLE PIXEL.
.
Want to own your own GOOGLE PIXEL?
Get your own GOOGLE PIXEL AS LOW AS RM550!
.
Click link in the bio to order through whatsapp and for more info.
.
.
.
FOLLOW AND STAND A CHANCE TO WIN A FREE GOOGLE PIXEL.
.
.
.
.
.

#viral #viralmalaysia #viralvideos #googlepixel #google #shotonpixel #shotoniphone #googlemalaysia #googlepixelmalaysia #googleplay #shotonpixel4 #shotoniphone11pro #like4like #follow4followback #food #foodporn #foodviral #muar #batupahat #pagoh #uthm #photography #mobilephotography #vsco #travel #fitness #googlestore #googlestoremalaysia
#bestmemes #memes

What do you think of this food shot?😋
Comment below ⬇️
.
Shot On Pixel 3.
.
Shot On the best CAMERA on ANDROID Smartphone, GOOGLE PIXEL.
.
Want to own your own GOOGLE PIXEL?
Get your own GOOGLE PIXEL AS LOW AS RM550!
.
Click link in the bio to order through whatsapp and for more info.
.
.
.
FOLLOW AND STAND A CHANCE TO WIN A FREE GOOGLE PIXEL.
.
.
.
.
.

#viral #viralmalaysia #viralvideos #googlepixel #google #shotonpixel #shotoniphone #googlemalaysia #googlepixelmalaysia #googleplay #shotonpixel4 #shotoniphone11pro #like4like #follow4followback #food #foodporn #foodviral #muar #batupahat #pagoh #uthm #photography #mobilephotography #vsco #travel #fitness #googlestore #googlestoremalaysia
#bestmemes #memes
38 2 12 hours ago

Top #foodviral posts


Skrg tgh musim viral makan benda ni kan? Kite pun terjebak jugak sebab kite memang paling fav ada cheese ni 😉 Simple je buat ni tapi part nak salut dengan adunan tepung & serbuk roti tu kena betul2 bersalut tebal tau. Kalau tak nanti masa goreng bocor plak cheese keluar. Adunan Tepung jangan cair, kena pekat likat. Lidi tu pulak kite guna lidi chopstick, lidi choptick kan tebal sikit. Nak pegang pun senang & kukuh kan. Mozzarella cheese bole beli kat pasaraya, ada je kat mana-mana. Ok, selamat memasak & makan. Enjoy! ♥️
.
Sorry pada korang yang tertunggu-tunggu video ni. Janji smlm kan tapi ada masalah sikit. Dah siap edit, tak boleh nak save. Adoi menduga betui
.
Resepinyaa
———————
Bahan Salutan Tepung
▫️1 Cawan Tepung Gandum/Serbaguna
▫️1/2 sk Garam
▫️1/2 sk Gula Low Calorie @treasure.sugar (Klu pkai gula biasa 1 sk ye)
▫️1 sk Serbuk Penaik
▫️1 Biji Telur
▫️Susu Segar Sejuk
.
Bahan Lain
▫️Lidi (chopstick)
▫️Sosej (dipotong kecik)
▫️Mozzarella Cheese (dipotong dadu)
▫️Serbuk Roti
▫️Kewpie Cheesy Cheese & Mayo
▫️Sos Cili
————————
.
.
.
#cheesycorndog #corndog #corndogs #mozarellacorndog #food #foodporn #foodie #foodmalaysia #foodpornmalaysia #malaysiafood #makanapa #masakapa #foodviral #viralfood #corndogmozarella #mozzarellacorndog #masakapa #makanapa #makananviral #cookby_ain

•
Skrg tgh musim viral makan benda ni kan? Kite pun terjebak jugak sebab kite memang paling fav ada cheese ni 😉 Simple je buat ni tapi part nak salut dengan adunan tepung & serbuk roti tu kena betul2 bersalut tebal tau. Kalau tak nanti masa goreng bocor plak cheese keluar. Adunan Tepung jangan cair, kena pekat likat. Lidi tu pulak kite guna lidi chopstick, lidi choptick kan tebal sikit. Nak pegang pun senang & kukuh kan. Mozzarella cheese bole beli kat pasaraya, ada je kat mana-mana. Ok, selamat memasak & makan. Enjoy! ♥️
.
Sorry pada korang yang tertunggu-tunggu video ni. Janji smlm kan tapi ada masalah sikit. Dah siap edit, tak boleh nak save. Adoi menduga betui
.
Resepinyaa
———————
Bahan Salutan Tepung
▫️1 Cawan Tepung Gandum/Serbaguna
▫️1/2 sk Garam
▫️1/2 sk Gula Low Calorie @treasure.sugar (Klu pkai gula biasa 1 sk ye)
▫️1 sk Serbuk Penaik
▫️1 Biji Telur
▫️Susu Segar Sejuk
.
Bahan Lain
▫️Lidi (chopstick)
▫️Sosej (dipotong kecik)
▫️Mozzarella Cheese (dipotong dadu)
▫️Serbuk Roti
▫️Kewpie Cheesy Cheese & Mayo
▫️Sos Cili
————————
.
.
.
#cheesycorndog #corndog #corndogs #mozarellacorndog #food #foodporn #foodie #foodmalaysia #foodpornmalaysia #malaysiafood #makanapa #masakapa #foodviral #viralfood #corndogmozarella #mozzarellacorndog #masakapa #makanapa #makananviral #cookby_ain
4,285 112 16 September, 2019


Cheesy Mozzarella Corndog 🍡
.
Janji esok kite upload video okay!
Sedap! Serius puashati buat sendiri, makan satu pun dah kenyang teruk! Mozarella cheese tu meleleh, emmmm seedap! Sesiapa peminat cheese atau hantu cheese kite geng! Korang kena buat nanti!
.
.
#cheesycorndog #corndog #corndogs #mozarellacorndog #food #foodporn #foodie #foodmalaysia #foodpornmalaysia #malaysiafood #makanapa #masakapa #foodviral #viralfood #corndogmozarella #mozzarellacorndog

•
Cheesy Mozzarella Corndog 🍡
.
Janji esok kite upload video okay!
Sedap! Serius puashati buat sendiri, makan satu pun dah kenyang teruk! Mozarella cheese tu meleleh, emmmm seedap! Sesiapa peminat cheese atau hantu cheese kite geng! Korang kena buat nanti!
.
.
#cheesycorndog #corndog #corndogs #mozarellacorndog #food #foodporn #foodie #foodmalaysia #foodpornmalaysia #malaysiafood #makanapa #masakapa #foodviral #viralfood #corndogmozarella #mozzarellacorndog
1,251 30 14 September, 2019


Kaya Ball
.
Kunyah-kunyah untuk ptg ni berdua dengan Ayah. Dah lama beli pan tokayaki ni tapi taktahu bila nak buat tokayaki. Ada bahan tak cukup & tak jumpa. Sakit mata terbiar je pan ni, maka terhasil lah kaya ball. Tersangat fav & wajib beli kalau pergi tesco ke, mall ke. Lpsni janji tak beli dah, buat je sendiri 😂 enjoy video 😘
————————
Resepinya..
Bahan Aduan Tepung
▫️2 1/2 Cawan Tepung Gandum/Serbaguna (Dlm video tertinggal plak 🤦🏻‍♀️)
▫️1 sk Serbuk Penaik
▫️1 sk Gula @treasure.sugar
▫️1/2 sk Garam
▫️1 Biji Telur
▫️300ml Susu Segar
(Bancuhan Tepung tak pekat tak cair, macam bancuhan buat pancake. Kalau malas beli je tepung pancake)
.
Bahan Lain
▫️Yeo’s Seri Kaya @yeosmalaysia
▫️Minyak (Untuk sapuan atas pan)
.
** Bila masak guna api slow
—————————
** Pan tokayaki beli dekat SHOPEE @shopee_my
Cari je dekat sana, banyak jenis & pilihan
Harga tak ingat, dalam belas2 macamtu
.
.
.

#kayaball #kayaballs #food #foodie #foodmalaysia #foodporn #foodpornmalaysia #masakapa #makanapa #foodviral #resepi #masakan #masakmasakan #resepimasakan #cookby_ain

•
Kaya Ball
.
Kunyah-kunyah untuk ptg ni berdua dengan Ayah. Dah lama beli pan tokayaki ni tapi taktahu bila nak buat tokayaki. Ada bahan tak cukup & tak jumpa. Sakit mata terbiar je pan ni, maka terhasil lah kaya ball. Tersangat fav & wajib beli kalau pergi tesco ke, mall ke. Lpsni janji tak beli dah, buat je sendiri 😂 enjoy video 😘
————————
Resepinya..
Bahan Aduan Tepung
▫️2 1/2 Cawan Tepung Gandum/Serbaguna (Dlm video tertinggal plak 🤦🏻‍♀️)
▫️1 sk Serbuk Penaik
▫️1 sk Gula @treasure.sugar
▫️1/2 sk Garam
▫️1 Biji Telur
▫️300ml Susu Segar
(Bancuhan Tepung tak pekat tak cair, macam bancuhan buat pancake. Kalau malas beli je tepung pancake)
.
Bahan Lain
▫️Yeo’s Seri Kaya @yeosmalaysia
▫️Minyak (Untuk sapuan atas pan)
.
** Bila masak guna api slow
—————————
** Pan tokayaki beli dekat SHOPEE @shopee_my
Cari je dekat sana, banyak jenis & pilihan
Harga tak ingat, dalam belas2 macamtu
.
.
.

#kayaball #kayaballs #food #foodie #foodmalaysia #foodporn #foodpornmalaysia #masakapa #makanapa #foodviral #resepi #masakan #masakmasakan #resepimasakan #cookby_ain
4,239 78 19 September, 2019

Amulet gin and jam.... is my jam lol soz. Ok so equal parts Amulet gin, fresh OJ and a bar spoon of lime , lemon + ginger jam. Shake then d strain . Top with lime juice + soda water. Float hibiscus 🌺 tea to finish.
-
For Aussie residents check out the link in my bio to secure your bottle of Amulet gin for launch. Ps. thanks to all who have already signed up :)
-
Music - vibin by KUTZ
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#amuletgin #ginstagram #hibiscus #brisbanecity #aussiegin #aussiegins #melbournecocktails #brisbanecocktails #cocktail #cocktails #byronbayfoodie #prettygarnishes #drinkstagram #mixology #vodka #gin #edibleflowers #bartender #wine #garnishgame #foodviral #instacocktails #brisbaneliving #imbibegram #goldcoast

Amulet gin and jam.... is my jam lol soz. Ok so equal parts Amulet gin, fresh OJ and a bar spoon of lime , lemon + ginger jam. Shake then d strain . Top with lime juice + soda water. Float hibiscus 🌺 tea to finish.
-
For Aussie residents check out the link in my bio to secure your bottle of Amulet gin for launch. Ps. thanks to all who have already signed up :)
-
Music - vibin by KUTZ
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#amuletgin#ginstagram#hibiscus#brisbanecity#aussiegin#aussiegins#melbournecocktails #brisbanecocktails#cocktail#cocktails#byronbayfoodie#prettygarnishes#drinkstagram#mixology#vodka#gin#edibleflowers#bartender#wine#garnishgame#foodviral#instacocktails#brisbaneliving#imbibegram#goldcoast
1,651 12 6 October, 2019
𝙏𝙤𝙧𝙘𝙝𝙚𝙙 𝙎’𝙢𝙤𝙧𝙚𝙨 𝙎𝙢𝙖𝙨𝙝 𝘿𝙤𝙣𝙪𝙩 🔥🍩🍫 @yonutzfl
.
.
.
.
#yonutz #SMASHdonut #smoresdonut #donuts #smores #marshmallow #torchedmarshmallow #torched #desserts #foodviral #viralvideos #foodprnshare #foodcoma #instaeat #insiderdessert #dessertheaven #chocolateganache #nutella #nutellalovers #feedfeed
4,015 91 12 June, 2019

Sunday - not the best day but that’s ok. Drink - 3/4 parts blueberry rose syrup ( - made with hot no sugar simple syrup (natvia and , equal p water) , rose + lemonade twinnings cold water infusion tea bag and blueberries - infuse over night) , 1 part lime juice and 2 parts gin.
-
Garnished with edible flowers, mint dehydrated lime and hibiscus extract.
-
Music - Be Free With me by Go Pro Music
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#colourfuldrinks #ginstagram #hibiscus #roselemonade #foodvideography #limejuice #melbournecocktails #brisbanecocktails #cocktail #cocktails #cocktailhour #prettygarnishes #drinkstagram #mixology #vodka #gin #edibleflowers #bartender #wine #garnishgame #foodviral #instacocktails #brisbaneliving #imbibegram

Sunday - not the best day but that’s ok. Drink - 3/4 parts blueberry rose syrup ( - made with hot no sugar simple syrup (natvia and , equal p water) , rose + lemonade twinnings cold water infusion tea bag and blueberries - infuse over night) , 1 part lime juice and 2 parts gin.
-
Garnished with edible flowers, mint dehydrated lime and hibiscus extract.
-
Music - Be Free With me by Go Pro Music
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#colourfuldrinks#ginstagram#hibiscus#roselemonade#foodvideography#limejuice#melbournecocktails #brisbanecocktails#cocktail#cocktails#cocktailhour#prettygarnishes#drinkstagram#mixology#vodka#gin#edibleflowers#bartender#wine#garnishgame#foodviral#instacocktails#brisbaneliving#imbibegram
8,544 70 25 August, 2019