#frkl Instagram Photos & Videos

frkl - 3.9k posts

    🔥WEDGES VIRAL🔥
.
Terdiri dari 4 warna yang looking gojes dan menawan. Sesuai sangat yang suka nampak menawan. Tapak padu anti-gelincir.🔥😍
.
OFFER MERDEKA 3 PASANG RM95 SAHAJA
🖍FREE POSTAGE
🖍FREE GIFT
.
Selain tu dapat voucher u'olls..mana tahu korang bernasib  baik dapat memenangi wang,barang elektronik dan lain..
.
cepat Tekan link sekaranggg 😘💞http://www.wasap.my/60109127552

#3psgrm100#shooz#shoozsbe#kasutmenawan#kasutmurah#sbe#wedges#frkl#sandal#kasut
#6psgrmHARGABORONG

    🔥WEDGES VIRAL🔥
    .
    Terdiri dari 4 warna yang looking gojes dan menawan. Sesuai sangat yang suka nampak menawan. Tapak padu anti-gelincir.🔥😍
    .
    OFFER MERDEKA 3 PASANG RM95 SAHAJA
    🖍FREE POSTAGE
    🖍FREE GIFT
    .
    Selain tu dapat voucher u'olls..mana tahu korang bernasib baik dapat memenangi wang,barang elektronik dan lain..
    .
    cepat Tekan link sekaranggg 😘💞http://www.wasap.my/60109127552

    #3psgrm100 #shooz #shoozsbe #kasutmenawan #kasutmurah #sbe #wedges #frkl #sandal #kasut
    #6psgrmHARGABORONG

    6 0 18 August, 2019
    Miranda Platform Wedges 6 inchi untuk di letgo. Size 36. Condition used like new. Reason nk jual sbb tak pakai, guna time raya haritu je. Dapat box + paper bag FRKL sekali. Nak jual murah2 je anything bole dm 😘 #frkl #preloved

    Miranda Platform Wedges 6 inchi untuk di letgo. Size 36. Condition used like new. Reason nk jual sbb tak pakai, guna time raya haritu je. Dapat box + paper bag FRKL sekali. Nak jual murah2 je anything bole dm 😘 #frkl #preloved

    44 2 31 July, 2019

Top #frkl posts

    Hm rindunya dekat kakak kita ni, bila nak pakai kasut same same @__iiiintan.saleh ☹️
⠀
MELAKA MELAKA MELAKA MELAKA
MELAKA MELAKA MELAKA MELAKA
MELAKA MELAKA MELAKA MELAKA
⠀
FRKL21 TOUR x Jelita Sara Melaka
⠀
ALL ITEM 30% discount khas untuk Orang Melaka yang merecikkkk! Discount termasuk new arrival jugak!

Haaaaa kakmaneh tahuu ramai yang tertunggu tunggu bila nak buat dekat Melaka! Berita  baik yang kakmaneh akan pergi ke bandaraya bersejarah seperti details dibawah

Kat maneh akan berkampung selama tiga hari di perkarangan butik Jelita Sara dan sudah pasti kakmaneh akan membawakan kasut kasut letoppp untuk orang Melaka supaya semua merecikkkk bila pakai!

Macam biasa untuk setiap kali tour, 30 orang pertama akan dapat membeli kasut RM100 setiap pasang limit 3 pasang setiap kupon. Kepada kekakak yg datang awal jgn lupa dapatkan kupon dari team kami!
⠀
⠀
Perkarangan Butik Jelita Sara Melaka
⠀
⏰ Time : 10AM - 10PM
📆 Date : 12th, 13th, 14th July 2019
🗺 Waze : Jelita Sara Melaka
⠀
Sudah tentuuuu @NFkidsofficial jugak 40% all itemmm untuk kids Collection!

Yang paling pentinggggg Jelita Sara butik tudung yang unggul juga akan membuat clearance sale tudung2 up to 70% discount!

Jadi kepada kekakak kalau nak merecikkk hawauuuu pakai kasut FRKL21 please save the date and ajakkk kengkawan datang okay!

P/s : Yang tanya bila nak buat dekat melaka bila nak buat dekat melaka tu sila muncul kan diri lelambai cikedddd! 🙈
⠀
@jelitasara
#FRKL21TOURMELAKA
#FRKL21TOUR
#FRKL21

    Hm rindunya dekat kakak kita ni, bila nak pakai kasut same same @__iiiintan.saleh ☹️

    MELAKA MELAKA MELAKA MELAKA
    MELAKA MELAKA MELAKA MELAKA
    MELAKA MELAKA MELAKA MELAKA

    FRKL21 TOUR x Jelita Sara Melaka

    ALL ITEM 30% discount khas untuk Orang Melaka yang merecikkkk! Discount termasuk new arrival jugak!

    Haaaaa kakmaneh tahuu ramai yang tertunggu tunggu bila nak buat dekat Melaka! Berita baik yang kakmaneh akan pergi ke bandaraya bersejarah seperti details dibawah

    Kat maneh akan berkampung selama tiga hari di perkarangan butik Jelita Sara dan sudah pasti kakmaneh akan membawakan kasut kasut letoppp untuk orang Melaka supaya semua merecikkkk bila pakai!

    Macam biasa untuk setiap kali tour, 30 orang pertama akan dapat membeli kasut RM100 setiap pasang limit 3 pasang setiap kupon. Kepada kekakak yg datang awal jgn lupa dapatkan kupon dari team kami!


    Perkarangan Butik Jelita Sara Melaka

    ⏰ Time : 10AM - 10PM
    📆 Date : 12th, 13th, 14th July 2019
    🗺 Waze : Jelita Sara Melaka

    Sudah tentuuuu @NFkidsofficial jugak 40% all itemmm untuk kids Collection!

    Yang paling pentinggggg Jelita Sara butik tudung yang unggul juga akan membuat clearance sale tudung2 up to 70% discount!

    Jadi kepada kekakak kalau nak merecikkk hawauuuu pakai kasut FRKL21 please save the date and ajakkk kengkawan datang okay!

    P/s : Yang tanya bila nak buat dekat melaka bila nak buat dekat melaka tu sila muncul kan diri lelambai cikedddd! 🙈

    @jelitasara
    #FRKL21TOURMELAKA
    #FRKL21TOUR
    #FRKL21

    2,521 20 11 July, 2019
    Selamat datang ke @frkl21

Siapa cakap kita pakai apps panjang kaki apps kempis badan! Sila amik pembaris cepatttt ukur sekarang sebelum kita katoq ampa dengan kasut belakang ni @frkl21 😡😡😡

    Selamat datang ke @frkl21

    Siapa cakap kita pakai apps panjang kaki apps kempis badan! Sila amik pembaris cepatttt ukur sekarang sebelum kita katoq ampa dengan kasut belakang ni @frkl21 😡😡😡

    4,634 38 7 May, 2019