#furmon Instagram Photos & Videos

furmon - 17k posts

    “ALHAMDULLILAH KAK, 3 tahun MENANTI SaAYA BERJAYA HAMIL ASBABKAN FURMON”
.
Penantian 3thn 2bulan Kini Jadi Realiti "Jerittt sy pggil husben..
Dia ingt sy jatuh.. Dlm bilik air
Sy tnjuk tu UPT test. Nangis dia.. Mlm tu sy bli yg digital trus test.. Pnye x sabor nk tggu pg... Nk tgk brp week
Dh lame tggu bakal cucu sulung."
<Fatin Australia>

Airmata kegembiraan mgalir dari seorang suami..Nur pun tumpang gembira.
Syukur Alhamdulilah lagi customer Nur  berita Hamil nun jauh di negara orang..sekarang di Australia.Doktor check pun hensem katanya..aamboiiii... Tahniah Fatin! 3botol juga fatin ikhtiar ngan Furmon,last ambil IE untuk suami terus lekat ..berkat sabar gigih Allah permudahkan.

Xdpt nk ambil gambo upt /scan sebelah botol furmon,Rumah mereka terbakar tinggal sehelaisepinggang,tapi kemudian Allah bagi kegembiraan zuriat yg di nanti ..
Anugerah terindah kan.. Doakan fatin dan kandungan sihat2,permudahkan hingga bersalin ya. 
Nak ikhtiar hamil
Whatsapp terus nur 01139642492 
Tekan link ⤵️
www.wasap.my/601139642492/nakhamil 
www.wasap.my/601139642492/nakhamil 
#NurTRB #penantianjadirealiti #trbmarketing #furmon #susahlekat

    “ALHAMDULLILAH KAK, 3 tahun MENANTI SaAYA BERJAYA HAMIL ASBABKAN FURMON”
    .
    Penantian 3thn 2bulan Kini Jadi Realiti "Jerittt sy pggil husben..
    Dia ingt sy jatuh.. Dlm bilik air
    Sy tnjuk tu UPT test. Nangis dia.. Mlm tu sy bli yg digital trus test.. Pnye x sabor nk tggu pg... Nk tgk brp week
    Dh lame tggu bakal cucu sulung."


    Airmata kegembiraan mgalir dari seorang suami..Nur pun tumpang gembira.
    Syukur Alhamdulilah lagi customer Nur berita Hamil nun jauh di negara orang..sekarang di Australia.Doktor check pun hensem katanya..aamboiiii... Tahniah Fatin! 3botol juga fatin ikhtiar ngan Furmon,last ambil IE untuk suami terus lekat ..berkat sabar gigih Allah permudahkan.

    Xdpt nk ambil gambo upt /scan sebelah botol furmon,Rumah mereka terbakar tinggal sehelaisepinggang,tapi kemudian Allah bagi kegembiraan zuriat yg di nanti ..
    Anugerah terindah kan.. Doakan fatin dan kandungan sihat2,permudahkan hingga bersalin ya.
    Nak ikhtiar hamil
    Whatsapp terus nur 01139642492
    Tekan link ⤵️
    www.wasap.my/601139642492/nakhamil
    www.wasap.my/601139642492/nakhamil
    #NurTRB #penantianjadirealiti #trbmarketing #furmon #susahlekat

    1 0 5 hours ago
    “ALHAMDULLILAH KAK, 3 tahun MENANTI SaAYA BERJAYA HAMIL ASBABKAN FURMON”
.
Penantian 3thn 2bulan Kini Jadi Realiti "Jerittt sy pggil husben..
Dia ingt sy jatuh.. Dlm bilik air
Sy tnjuk tu UPT test. Nangis dia.. Mlm tu sy bli yg digital trus test.. Pnye x sabor nk tggu pg... Nk tgk brp week
Dh lame tggu bakal cucu sulung."
<Fatin Australia>

Airmata kegembiraan mgalir dari seorang suami..Nur pun tumpang gembira.
Syukur Alhamdulilah lagi customer Nur  berita Hamil nun jauh di negara orang..sekarang di Australia.Doktor check pun hensem katanya..aamboiiii... Tahniah Fatin! 3botol juga fatin ikhtiar ngan Furmon,last ambil IE untuk suami terus lekat ..berkat sabar gigih Allah permudahkan.

Xdpt nk ambil gambo upt /scan sebelah botol furmon,Rumah mereka terbakar tinggal sehelaisepinggang,tapi kemudian Allah bagi kegembiraan zuriat yg di nanti ..
Anugerah terindah kan.. Doakan fatin dan kandungan sihat2,permudahkan hingga bersalin ya. 
Nak ikhtiar hamil
Whatsapp terus nur 01139642492 
Tekan link ⤵️
www.wasap.my/601139642492/nakhamil 
www.wasap.my/601139642492/nakhamil 
#NurTRB #penantianjadirealiti #trbmarketing #furmon #susahlekat

    “ALHAMDULLILAH KAK, 3 tahun MENANTI SaAYA BERJAYA HAMIL ASBABKAN FURMON”
    .
    Penantian 3thn 2bulan Kini Jadi Realiti "Jerittt sy pggil husben..
    Dia ingt sy jatuh.. Dlm bilik air
    Sy tnjuk tu UPT test. Nangis dia.. Mlm tu sy bli yg digital trus test.. Pnye x sabor nk tggu pg... Nk tgk brp week
    Dh lame tggu bakal cucu sulung."


    Airmata kegembiraan mgalir dari seorang suami..Nur pun tumpang gembira.
    Syukur Alhamdulilah lagi customer Nur berita Hamil nun jauh di negara orang..sekarang di Australia.Doktor check pun hensem katanya..aamboiiii... Tahniah Fatin! 3botol juga fatin ikhtiar ngan Furmon,last ambil IE untuk suami terus lekat ..berkat sabar gigih Allah permudahkan.

    Xdpt nk ambil gambo upt /scan sebelah botol furmon,Rumah mereka terbakar tinggal sehelaisepinggang,tapi kemudian Allah bagi kegembiraan zuriat yg di nanti ..
    Anugerah terindah kan.. Doakan fatin dan kandungan sihat2,permudahkan hingga bersalin ya.
    Nak ikhtiar hamil
    Whatsapp terus nur 01139642492
    Tekan link ⤵️
    www.wasap.my/601139642492/nakhamil
    www.wasap.my/601139642492/nakhamil
    #NurTRB #penantianjadirealiti #trbmarketing #furmon #susahlekat

    0 0 5 hours ago
    JERAWAT TERUK?

Uolss Ada masalah yang sama?
Nak atasi masalah tersebut senang je tauwww

Ni testimoni dari Noor Asmidha Tajudin

KONSISTEN untuk hasil yang KEBABOMM

Setakat beli sebotol dua terus GIVE UP susahla nak pulih, Sebab rawatan dalaman perlukan masa. Lagi teruk lagi banyak perlu dibaiki.

WD nie kene konsisten plus minum air banyak sekurang kurangnya 3 litter sehari, In shaa Allah kejayaan milik Anda😊

Krim WD, krim teknologi nano yang pantas serap ke lapisan kulit melalui pembuluh darah sebab molekul yang kecil.
Sapu kat 3 point nadi.3 minit je dah serap. Kalau lap guna tisu 
memang tak de kesan.

WD merawat dari dalaman.
Berfungsi untuk singkirkan toksin dan cuci darah kotor. Tau tak, badan kita penuh dengan toksin. Tu yang memacam, kulit kusam, jerawat, jeragat, berat berlebihan disebabkan gaya pemakanan dan kehidupan kita.

#Akar_treepeony ni yang menyingkirkan toksin dalam badan, melancarkan darah dibantu oleh #peurariamirifica untuk menstabilkan hormon estrogen, dan mengaktifkan sel sel baru.

Bila dalaman dah bersih, toksin dah disingkirkan, segala mak nenek jerawat suma akan berlalu pergi.
Maka terserlah keayuan disebalik jerawat yang menimbun tu😊

Sape yang ade masalah Jerawat Jeragat kulit Kusam kulit Kendur bolehla cerita tepi ngan akk😍

Klik link 👇

www.wasap.my/60166585763/wdkrimajaib

#Dealersahadleesyabeauty
#Calitcalitcantik
#Krimkalisusia
#Krimajaib
#Susukmoden
#Calitdinadicantikfullbody#cantik #Cantiksihat #cerah #tegang #anjal #furmon #firmax3 #indonesia #singapore #brunei #malaysia #artis #datoalifsyukri #datosrisitinurhaliza #datinshahidaterlajaklaris #datinshahidahdherbs

    JERAWAT TERUK?

    Uolss Ada masalah yang sama?
    Nak atasi masalah tersebut senang je tauwww

    Ni testimoni dari Noor Asmidha Tajudin

    KONSISTEN untuk hasil yang KEBABOMM

    Setakat beli sebotol dua terus GIVE UP susahla nak pulih, Sebab rawatan dalaman perlukan masa. Lagi teruk lagi banyak perlu dibaiki.

    WD nie kene konsisten plus minum air banyak sekurang kurangnya 3 litter sehari, In shaa Allah kejayaan milik Anda😊

    Krim WD, krim teknologi nano yang pantas serap ke lapisan kulit melalui pembuluh darah sebab molekul yang kecil.
    Sapu kat 3 point nadi.3 minit je dah serap. Kalau lap guna tisu
    memang tak de kesan.

    WD merawat dari dalaman.
    Berfungsi untuk singkirkan toksin dan cuci darah kotor. Tau tak, badan kita penuh dengan toksin. Tu yang memacam, kulit kusam, jerawat, jeragat, berat berlebihan disebabkan gaya pemakanan dan kehidupan kita.

    #Akar_treepeony ni yang menyingkirkan toksin dalam badan, melancarkan darah dibantu oleh #peurariamirifica untuk menstabilkan hormon estrogen, dan mengaktifkan sel sel baru.

    Bila dalaman dah bersih, toksin dah disingkirkan, segala mak nenek jerawat suma akan berlalu pergi.
    Maka terserlah keayuan disebalik jerawat yang menimbun tu😊

    Sape yang ade masalah Jerawat Jeragat kulit Kusam kulit Kendur bolehla cerita tepi ngan akk😍

    Klik link 👇

    www.wasap.my/60166585763/wdkrimajaib

    #Dealersahadleesyabeauty
    #Calitcalitcantik
    #Krimkalisusia
    #Krimajaib
    #Susukmoden
    #Calitdinadicantikfullbody #cantik #Cantiksihat #cerah #tegang #anjal #furmon #firmax3 #indonesia #singapore #brunei #malaysia #artis #datoalifsyukri #datosrisitinurhaliza #datinshahidaterlajaklaris #datinshahidahdherbs

    3 0 8 hours ago
    "FIBRIOD MENGECUT SAPU FURMON"
.
Fibroid Mengecut dari 8cm >6cm .
Suami belikan isteri tercinta #furmon
xsanggup tgk isteri sedih xsihat.
.
"Baru sebotol..mule2 dia pkai stop sebab mkn ubt hospital..lepas dia stop ubt hspital,terus pkai furmon dia rase ok..Tula kak mgecut..sy pun tk sangka..dia menangis2 suke sgt"
<En Riq Melaka>
.
Syukur Alhamdulilah..ada perkembangan baik,teruskan sapuan setiap 4jam (5,6x sehari) + zink sehari 2biji.
InsyaAllah lebih cepat fibroid/cyst mgecut.
.
Pemakanan sila jaga juga ya ikut tips Nur bagi tu..
.
Siapa ade Fibroid/cyst meh cepat dptkan Furmon SEKARANG.
.
Whatsapp Nur 01139642492 .
Tekan link ⤵️
www.wasap.my/601139642492
www.wasap.my/601139642492

    "FIBRIOD MENGECUT SAPU FURMON"
    .
    Fibroid Mengecut dari 8cm >6cm .
    Suami belikan isteri tercinta #furmon
    xsanggup tgk isteri sedih xsihat.
    .
    "Baru sebotol..mule2 dia pkai stop sebab mkn ubt hospital..lepas dia stop ubt hspital,terus pkai furmon dia rase ok..Tula kak mgecut..sy pun tk sangka..dia menangis2 suke sgt"

    .
    Syukur Alhamdulilah..ada perkembangan baik,teruskan sapuan setiap 4jam (5,6x sehari) + zink sehari 2biji.
    InsyaAllah lebih cepat fibroid/cyst mgecut.
    .
    Pemakanan sila jaga juga ya ikut tips Nur bagi tu..
    .
    Siapa ade Fibroid/cyst meh cepat dptkan Furmon SEKARANG.
    .
    Whatsapp Nur 01139642492 .
    Tekan link ⤵️
    www.wasap.my/601139642492
    www.wasap.my/601139642492

    0 0 14 hours ago
    "FIBRIOD MENGECUT SAPU FURMON"
.
Fibroid Mengecut dari 8cm >6cm .
Suami belikan isteri tercinta #furmon
xsanggup tgk isteri sedih xsihat.
.
"Baru sebotol..mule2 dia pkai stop sebab mkn ubt hospital..lepas dia stop ubt hspital,terus pkai furmon dia rase ok..Tula kak mgecut..sy pun tk sangka..dia menangis2 suke sgt"
<En Riq Melaka>
.
Syukur Alhamdulilah..ada perkembangan baik,teruskan sapuan setiap 4jam (5,6x sehari) + zink sehari 2biji.
InsyaAllah lebih cepat fibroid/cyst mgecut.
.
Pemakanan sila jaga juga ya ikut tips Nur bagi tu..
.
Siapa ade Fibroid/cyst meh cepat dptkan Furmon SEKARANG.
.
Whatsapp Nur 01139642492 .
Tekan link ⤵️
www.wasap.my/601139642492
www.wasap.my/601139642492

    "FIBRIOD MENGECUT SAPU FURMON"
    .
    Fibroid Mengecut dari 8cm >6cm .
    Suami belikan isteri tercinta #furmon
    xsanggup tgk isteri sedih xsihat.
    .
    "Baru sebotol..mule2 dia pkai stop sebab mkn ubt hospital..lepas dia stop ubt hspital,terus pkai furmon dia rase ok..Tula kak mgecut..sy pun tk sangka..dia menangis2 suke sgt"

    .
    Syukur Alhamdulilah..ada perkembangan baik,teruskan sapuan setiap 4jam (5,6x sehari) + zink sehari 2biji.
    InsyaAllah lebih cepat fibroid/cyst mgecut.
    .
    Pemakanan sila jaga juga ya ikut tips Nur bagi tu..
    .
    Siapa ade Fibroid/cyst meh cepat dptkan Furmon SEKARANG.
    .
    Whatsapp Nur 01139642492 .
    Tekan link ⤵️
    www.wasap.my/601139642492
    www.wasap.my/601139642492

    0 0 14 hours ago
    "FOUNDER FAMOUS SUPPORT FURMON😘
.
Wow😱😱
Semua pakat artis dan founder support furmon ni..
.
Amirah Syamimi pun support produk #furmon
Mimi rekomen rakan2 nak ikhtiar hamil dan ada masalah dalaman rahim ikhtiar gune furmon..
Serius furmon terbaik 👍

    "FOUNDER FAMOUS SUPPORT FURMON😘
    .
    Wow😱😱
    Semua pakat artis dan founder support furmon ni..
    .
    Amirah Syamimi pun support produk #furmon
    Mimi rekomen rakan2 nak ikhtiar hamil dan ada masalah dalaman rahim ikhtiar gune furmon..
    Serius furmon terbaik 👍

    2 0 16 August, 2019
    "FOUNDER FAMOUS SUPPORT FURMON😘
.
Wow😱😱
Semua pakat artis dan founder support furmon ni..
.
Amirah Syamimi pun support produk #furmon
Mimi rekomen rakan2 nak ikhtiar hamil dan ada masalah dalaman rahim ikhtiar gune furmon..
Serius furmon terbaik 👍

    "FOUNDER FAMOUS SUPPORT FURMON😘
    .
    Wow😱😱
    Semua pakat artis dan founder support furmon ni..
    .
    Amirah Syamimi pun support produk #furmon
    Mimi rekomen rakan2 nak ikhtiar hamil dan ada masalah dalaman rahim ikhtiar gune furmon..
    Serius furmon terbaik 👍

    4 0 16 August, 2019
    "FOUNDER FAMOUS SUPPORT FURMON😘
.
Wow😱😱
Semua pakat artis dan founder support furmon ni..
.
Amirah Syamimi pun support produk #furmon
Mimi rekomen rakan2 nak ikhtiar hamil dan ada masalah dalaman rahim ikhtiar gune furmon..
Serius furmon terbaik 👍

    "FOUNDER FAMOUS SUPPORT FURMON😘
    .
    Wow😱😱
    Semua pakat artis dan founder support furmon ni..
    .
    Amirah Syamimi pun support produk #furmon
    Mimi rekomen rakan2 nak ikhtiar hamil dan ada masalah dalaman rahim ikhtiar gune furmon..
    Serius furmon terbaik 👍

    0 0 16 August, 2019
    ❤Sharing Scan Baby Furmon ❤
.
.
Penggunaan set lengkap suami isteri .
.
Alhamdulillah kandungan dh 14 minggu 5 hari dh. Sebelum ni ekin ada masalah #keputihan dan #senggugut yang teruk ,terima kasih #Furmon kerana merealisasikan impian ekin hingga berjaya hamil 😊😍
.
.
Smoga yg lain berjangkit Hamil 🙏🏾🙏🏾..
.
.
Nak usaha Hamil mudah?? Dah try set subur kami?? Usaha sekarang.. Umur makin banyak.. masa tak kan menunggu kita.!
.
.
WHATSAP SEGERA👇🏾
📲013.503.67.16 Farhana
.

    ❤Sharing Scan Baby Furmon ❤
    .
    .
    Penggunaan set lengkap suami isteri .
    .
    Alhamdulillah kandungan dh 14 minggu 5 hari dh. Sebelum ni ekin ada masalah #keputihan dan #senggugut yang teruk ,terima kasih #Furmon kerana merealisasikan impian ekin hingga berjaya hamil 😊😍
    .
    .
    Smoga yg lain berjangkit Hamil 🙏🏾🙏🏾..
    .
    .
    Nak usaha Hamil mudah?? Dah try set subur kami?? Usaha sekarang.. Umur makin banyak.. masa tak kan menunggu kita.!
    .
    .
    WHATSAP SEGERA👇🏾
    📲013.503.67.16 Farhana
    .

    1 0 16 August, 2019
    ❤Sharing Scan Baby Furmon ❤
.
.
Penggunaan set lengkap suami isteri .
.
Alhamdulillah kandungan dh 14 minggu 5 hari dh. Sebelum ni ekin ada masalah #keputihan dan #senggugut yang teruk ,terima kasih #Furmon kerana merealisasikan impian ekin hingga berjaya hamil 😊😍
.
.
Smoga yg lain berjangkit Hamil 🙏🏾🙏🏾..
.
.
Nak usaha Hamil mudah?? Dah try set subur kami?? Usaha sekarang.. Umur makin banyak.. masa tak kan menunggu kita.!
.
.
WHATSAP SEGERA👇🏾
📲013.503.67.16 Farhana
.

    ❤Sharing Scan Baby Furmon ❤
    .
    .
    Penggunaan set lengkap suami isteri .
    .
    Alhamdulillah kandungan dh 14 minggu 5 hari dh. Sebelum ni ekin ada masalah #keputihan dan #senggugut yang teruk ,terima kasih #Furmon kerana merealisasikan impian ekin hingga berjaya hamil 😊😍
    .
    .
    Smoga yg lain berjangkit Hamil 🙏🏾🙏🏾..
    .
    .
    Nak usaha Hamil mudah?? Dah try set subur kami?? Usaha sekarang.. Umur makin banyak.. masa tak kan menunggu kita.!
    .
    .
    WHATSAP SEGERA👇🏾
    📲013.503.67.16 Farhana
    .

    1 0 16 August, 2019
    ❤Sharing Scan Baby Furmon ❤
.
.
Penggunaan set lengkap suami isteri .
.
Alhamdulillah kandungan dh 14 minggu 5 hari dh. Sebelum ni ekin ada masalah #keputihan dan #senggugut yang teruk ,terima kasih #Furmon kerana merealisasikan impian ekin hingga berjaya hamil 😊😍
.
.
Smoga yg lain berjangkit Hamil 🙏🏾🙏🏾..
.
.
Nak usaha Hamil mudah?? Dah try set subur kami?? Usaha sekarang.. Umur makin banyak.. masa tak kan menunggu kita.!
.
.
WHATSAP SEGERA👇🏾
📲013.503.67.16 Farhana
.

    ❤Sharing Scan Baby Furmon ❤
    .
    .
    Penggunaan set lengkap suami isteri .
    .
    Alhamdulillah kandungan dh 14 minggu 5 hari dh. Sebelum ni ekin ada masalah #keputihan dan #senggugut yang teruk ,terima kasih #Furmon kerana merealisasikan impian ekin hingga berjaya hamil 😊😍
    .
    .
    Smoga yg lain berjangkit Hamil 🙏🏾🙏🏾..
    .
    .
    Nak usaha Hamil mudah?? Dah try set subur kami?? Usaha sekarang.. Umur makin banyak.. masa tak kan menunggu kita.!
    .
    .
    WHATSAP SEGERA👇🏾
    📲013.503.67.16 Farhana
    .

    1 0 16 August, 2019
    BERITA HAMIL TERKINI 😍😍👏🏻👏🏻
.
.
Masalah #Keputihan Teruk, Penantian 3 tahun lebih 
Pengguna Furmon 1 botol. .
.
Alhamdulillah, tahniah sis akhirnya penantian menjadi realiti dan asbab Furmon sebotol berjaya hamil. Terima Kasih kerana ikhlas sudi share testimoni walaupun tukar no baru sbb tak lupakn sis 😚😘
.
Sebelum ni sy ada masalah keputihan teruk, hari2 sy tgk testimoni furmon dan rasa semangat yg berkobar kobar, akhirnya sy beli Furmon sebotol utk cuba, #furmon blm habis tp sy dah berjaya hamil🤰🏼 Terima kasih Furmon. 🥰 -Felicia, Sabah-
.
.
Tahniah dari sy 😍😍👏🏻👏🏻. Smoga yg lain yg Sedang usaha Pun akn berjangkit!! Aamiin 🤲🏽🤲🏽

    BERITA HAMIL TERKINI 😍😍👏🏻👏🏻
    .
    .
    Masalah #Keputihan Teruk, Penantian 3 tahun lebih
    Pengguna Furmon 1 botol. .
    .
    Alhamdulillah, tahniah sis akhirnya penantian menjadi realiti dan asbab Furmon sebotol berjaya hamil. Terima Kasih kerana ikhlas sudi share testimoni walaupun tukar no baru sbb tak lupakn sis 😚😘
    .
    Sebelum ni sy ada masalah keputihan teruk, hari2 sy tgk testimoni furmon dan rasa semangat yg berkobar kobar, akhirnya sy beli Furmon sebotol utk cuba, #furmon blm habis tp sy dah berjaya hamil🤰🏼 Terima kasih Furmon. 🥰 -Felicia, Sabah-
    .
    .
    Tahniah dari sy 😍😍👏🏻👏🏻. Smoga yg lain yg Sedang usaha Pun akn berjangkit!! Aamiin 🤲🏽🤲🏽

    0 0 16 August, 2019
    BERITA HAMIL TERKINI 😍😍👏🏻👏🏻
.
.
Masalah #Keputihan Teruk, Penantian 3 tahun lebih 
Pengguna Furmon 1 botol. .
.
Alhamdulillah, tahniah sis akhirnya penantian menjadi realiti dan asbab Furmon sebotol berjaya hamil. Terima Kasih kerana ikhlas sudi share testimoni walaupun tukar no baru sbb tak lupakn sis 😚😘
.
Sebelum ni sy ada masalah keputihan teruk, hari2 sy tgk testimoni furmon dan rasa semangat yg berkobar kobar, akhirnya sy beli Furmon sebotol utk cuba, #furmon blm habis tp sy dah berjaya hamil🤰🏼 Terima kasih Furmon. 🥰 -Felicia, Sabah-
.
.
Tahniah dari sy 😍😍👏🏻👏🏻. Smoga yg lain yg Sedang usaha Pun akn berjangkit!! Aamiin 🤲🏽🤲🏽

    BERITA HAMIL TERKINI 😍😍👏🏻👏🏻
    .
    .
    Masalah #Keputihan Teruk, Penantian 3 tahun lebih
    Pengguna Furmon 1 botol. .
    .
    Alhamdulillah, tahniah sis akhirnya penantian menjadi realiti dan asbab Furmon sebotol berjaya hamil. Terima Kasih kerana ikhlas sudi share testimoni walaupun tukar no baru sbb tak lupakn sis 😚😘
    .
    Sebelum ni sy ada masalah keputihan teruk, hari2 sy tgk testimoni furmon dan rasa semangat yg berkobar kobar, akhirnya sy beli Furmon sebotol utk cuba, #furmon blm habis tp sy dah berjaya hamil🤰🏼 Terima kasih Furmon. 🥰 -Felicia, Sabah-
    .
    .
    Tahniah dari sy 😍😍👏🏻👏🏻. Smoga yg lain yg Sedang usaha Pun akn berjangkit!! Aamiin 🤲🏽🤲🏽

    0 0 16 August, 2019
    BERITA HAMIL TERKINI 😍😍👏🏻👏🏻
.
.
Masalah #Keputihan Teruk, Penantian 3 tahun lebih 
Pengguna Furmon 1 botol. .
.
Alhamdulillah, tahniah sis akhirnya penantian menjadi realiti dan asbab Furmon sebotol berjaya hamil. Terima Kasih kerana ikhlas sudi share testimoni walaupun tukar no baru sbb tak lupakn sis 😚😘
.
Sebelum ni sy ada masalah keputihan teruk, hari2 sy tgk testimoni furmon dan rasa semangat yg berkobar kobar, akhirnya sy beli Furmon sebotol utk cuba, #furmon blm habis tp sy dah berjaya hamil🤰🏼 Terima kasih Furmon. 🥰 -Felicia, Sabah-
.
.
Tahniah dari sy 😍😍👏🏻👏🏻. Smoga yg lain yg Sedang usaha Pun akn berjangkit!! Aamiin 🤲🏽🤲🏽

    BERITA HAMIL TERKINI 😍😍👏🏻👏🏻
    .
    .
    Masalah #Keputihan Teruk, Penantian 3 tahun lebih
    Pengguna Furmon 1 botol. .
    .
    Alhamdulillah, tahniah sis akhirnya penantian menjadi realiti dan asbab Furmon sebotol berjaya hamil. Terima Kasih kerana ikhlas sudi share testimoni walaupun tukar no baru sbb tak lupakn sis 😚😘
    .
    Sebelum ni sy ada masalah keputihan teruk, hari2 sy tgk testimoni furmon dan rasa semangat yg berkobar kobar, akhirnya sy beli Furmon sebotol utk cuba, #furmon blm habis tp sy dah berjaya hamil🤰🏼 Terima kasih Furmon. 🥰 -Felicia, Sabah-
    .
    .
    Tahniah dari sy 😍😍👏🏻👏🏻. Smoga yg lain yg Sedang usaha Pun akn berjangkit!! Aamiin 🤲🏽🤲🏽

    0 0 16 August, 2019
    Hati ni dah meronta ronta nak grab COMBO 2 unit. Ada yang baru nak cuba terus ambil 3 ke 4 kotak. Okeh, meh sini saya cerita apa WDTA ni!
.
. 
1⃣WTDA ni ape ?
✔ WDTA ni krim kecantikan , bukan skincare dan sama sekali takde set² . Satu ketul je WDTA tu macam dalam gambar tu 💓
.
. 
2⃣WDTA ni kegunaan dia ape ?
✔ Untuk mencerahkan kulit , menegangkan kulit , menganjalkan dan anti penuaan tapi macam² lagi kegunaan WD ni kalau korang KONSISTEN guna , maaf saya bukan nak overclaimed pulak cukup testimoni membuktikan
.
. 
3⃣ Macam mana cara guna dia ?
✔ Calit2 dekat nadi je . Sapuan WAJIB di 3 point utama , kedua2 nadi tangan kiri kanan , nadi leher kiri dan kanan dan ari-ari
.
. 
4⃣ WD ni boleh sapu dekat tempat lain tak ? Dekat muka boleh sapu tak ?
✔Boleh je sapu dekat muka tapi untuk kulit muka tak sensitif je . Kulit sensitif tak digalakkan tau .Tempat lain pun boleh je nak sapi macam dekat bibir,dekat tempat penuh lemak,dekat tempat luka,tempat jahit dan macam² lagilah , best gilerrr nak tahu mana lagi boleh sapu belilah dulu githeww 😁
.
. 
5⃣Berapa berat WD ? Dan berapa lama boleh tahan ?
✔ Satu botol 15gram dan boleh tahan 1-2 bulan depends penggunaan masing² , kalau just sapu dekat 3 point tu je boleh la tahan 2 bulan tapi kalau sapu dekat banyak lagi tempat lain satu bulan yilekkk githeww
.
. 
6⃣ Kalau calit dekat nadi je boleh ke hilang masalah dekat muka ?
✔ Haaa jgn u'olls tak tahu WD ni menggunakan teknologi nano yg mana bila korang sapu je die terus resap masuk ke dalam kulit tak perlu lalu lapisan demi lapisan jadinya dia merawat kulit u'olls dari dalam tu yang kesan sampai ke kulit muka 😍
.
.
Jom whatsapp Ummi ⤵
Tekan kat link bio okay 😊😊 .
.
WhatsApp Niza 017-7640871
.
.
#DealerAdleesyaBeauty
#Setiawangsa
#KeramatWangsa #WDTA
#KrimKecantikkan #WD #WDEC
#WomenDesireeEssentialCream
#WomenDesireeTripleAdvance
#WomenDesireeVHyhgiene #WDVH 
#Furmon #firmax #firmax3 
#firmaxmalaysia #Nanocream
#firmaxmalaysia #bioever
#AwetMuda #KulitCantik
#AntiPenuaan
#Jerawat #Jeragat
#KulitKusam
#Ctdk #ruangrezekihanania
#bazarpaknil #bazaarpaknil 
#viralmalaysia 
#VisitMyIgMalaysia
#TrustedSellerMalaysia

    Hati ni dah meronta ronta nak grab COMBO 2 unit. Ada yang baru nak cuba terus ambil 3 ke 4 kotak. Okeh, meh sini saya cerita apa WDTA ni!
    .
    .
    1⃣WTDA ni ape ?
    ✔ WDTA ni krim kecantikan , bukan skincare dan sama sekali takde set² . Satu ketul je WDTA tu macam dalam gambar tu 💓
    .
    .
    2⃣WDTA ni kegunaan dia ape ?
    ✔ Untuk mencerahkan kulit , menegangkan kulit , menganjalkan dan anti penuaan tapi macam² lagi kegunaan WD ni kalau korang KONSISTEN guna , maaf saya bukan nak overclaimed pulak cukup testimoni membuktikan
    .
    .
    3⃣ Macam mana cara guna dia ?
    ✔ Calit2 dekat nadi je . Sapuan WAJIB di 3 point utama , kedua2 nadi tangan kiri kanan , nadi leher kiri dan kanan dan ari-ari
    .
    .
    4⃣ WD ni boleh sapu dekat tempat lain tak ? Dekat muka boleh sapu tak ?
    ✔Boleh je sapu dekat muka tapi untuk kulit muka tak sensitif je . Kulit sensitif tak digalakkan tau .Tempat lain pun boleh je nak sapi macam dekat bibir,dekat tempat penuh lemak,dekat tempat luka,tempat jahit dan macam² lagilah , best gilerrr nak tahu mana lagi boleh sapu belilah dulu githeww 😁
    .
    .
    5⃣Berapa berat WD ? Dan berapa lama boleh tahan ?
    ✔ Satu botol 15gram dan boleh tahan 1-2 bulan depends penggunaan masing² , kalau just sapu dekat 3 point tu je boleh la tahan 2 bulan tapi kalau sapu dekat banyak lagi tempat lain satu bulan yilekkk githeww
    .
    .
    6⃣ Kalau calit dekat nadi je boleh ke hilang masalah dekat muka ?
    ✔ Haaa jgn u'olls tak tahu WD ni menggunakan teknologi nano yg mana bila korang sapu je die terus resap masuk ke dalam kulit tak perlu lalu lapisan demi lapisan jadinya dia merawat kulit u'olls dari dalam tu yang kesan sampai ke kulit muka 😍
    .
    .
    Jom whatsapp Ummi ⤵
    Tekan kat link bio okay 😊😊 .
    .
    WhatsApp Niza 017-7640871
    .
    .
    #DealerAdleesyaBeauty
    #Setiawangsa
    #KeramatWangsa #WDTA
    #KrimKecantikkan #WD #WDEC
    #WomenDesireeEssentialCream
    #WomenDesireeTripleAdvance
    #WomenDesireeVHyhgiene #WDVH
    #Furmon #firmax #firmax3
    #firmaxmalaysia #Nanocream
    #firmaxmalaysia #bioever
    #AwetMuda #KulitCantik
    #AntiPenuaan
    #Jerawat #Jeragat
    #KulitKusam
    #Ctdk #ruangrezekihanania
    #bazarpaknil #bazaarpaknil
    #viralmalaysia
    #VisitMyIgMalaysia
    #TrustedSellerMalaysia

    4 0 15 August, 2019
    .
CINTA KEMBALI BERPUTIK

Kalau sebelum nie kurang yakin dengan diri sendiri nak jumpa kengkawan sebaya, yelah kawan lain kemain vouge muda bergetah tapi kita dah macam memakcikk ajer.

Suami pun mandang sesipi tak macam dulu dulu lagi. Aduhhh sakit nye hati bagai dihina berkali kali hmm.

Tapi kini semua berubah 360 darjah bila bertemu kekasih hati WDTA, hari hari menjadi indah bagai cinta kembali berputik. Cik Somi makin rapat tak boleh beranggang rinduuu kata nye haihhhh gembira bagaikan hari pertama ku dinikahi.

WDTA ni lain daripada yang lain sebab menggunakan revolusi Bioteknologi Nano.

Sebelum nie guna jugak skincare macam biase tapi muka tetap tak berseri pelikkk, tapi kini semua nye telah terungkai baru tahu bila dalaman tak cantik dan tak dirawat guna la produk bermacam jenis memang tak kan berkesan.

Syokkk guna WDTA, paling best sebab penggunaan mudah calit di 3 nadi wajib sahaja tapi kesan fuhhh mantop berseri seri muka. 
Nak berperang kemas umah tak perlu risau lagi sebab WDTA instant firming mudah sangat meresap dalam pembuluh darah kita. Mudah guna calit je zasss WDTA buat kerja dengan pantas.

Jimat berbaloi baloi lah senang cite, lepas nie tak boleh tinggal WDTA nanti cik somi pun makin renggang. Nak cik somi melekat? WDTA kena selalu melekat dengan kita la ahakks.

Jadi kan hari hari kita terasa indah bagaikan duduk ditaman bunga yang berwarna warni cantikk mekar, automatik keyakinan diri kembali seperti model yang berjalan dipentas.

Bertindak sekarang sebab WDTA mengadakan PROMOSI JIMAT BERGANDA GANDA, nak cantik tapi nak jimat WDTA lah jawapan nye.

Ehemmm harga sangat mampu milik untuk pakej lengkap penjagaan diri dan rumah tangga.

    .
    CINTA KEMBALI BERPUTIK

    Kalau sebelum nie kurang yakin dengan diri sendiri nak jumpa kengkawan sebaya, yelah kawan lain kemain vouge muda bergetah tapi kita dah macam memakcikk ajer.

    Suami pun mandang sesipi tak macam dulu dulu lagi. Aduhhh sakit nye hati bagai dihina berkali kali hmm.

    Tapi kini semua berubah 360 darjah bila bertemu kekasih hati WDTA, hari hari menjadi indah bagai cinta kembali berputik. Cik Somi makin rapat tak boleh beranggang rinduuu kata nye haihhhh gembira bagaikan hari pertama ku dinikahi.

    WDTA ni lain daripada yang lain sebab menggunakan revolusi Bioteknologi Nano.

    Sebelum nie guna jugak skincare macam biase tapi muka tetap tak berseri pelikkk, tapi kini semua nye telah terungkai baru tahu bila dalaman tak cantik dan tak dirawat guna la produk bermacam jenis memang tak kan berkesan.

    Syokkk guna WDTA, paling best sebab penggunaan mudah calit di 3 nadi wajib sahaja tapi kesan fuhhh mantop berseri seri muka.
    Nak berperang kemas umah tak perlu risau lagi sebab WDTA instant firming mudah sangat meresap dalam pembuluh darah kita. Mudah guna calit je zasss WDTA buat kerja dengan pantas.

    Jimat berbaloi baloi lah senang cite, lepas nie tak boleh tinggal WDTA nanti cik somi pun makin renggang. Nak cik somi melekat? WDTA kena selalu melekat dengan kita la ahakks.

    Jadi kan hari hari kita terasa indah bagaikan duduk ditaman bunga yang berwarna warni cantikk mekar, automatik keyakinan diri kembali seperti model yang berjalan dipentas.

    Bertindak sekarang sebab WDTA mengadakan PROMOSI JIMAT BERGANDA GANDA, nak cantik tapi nak jimat WDTA lah jawapan nye.

    Ehemmm harga sangat mampu milik untuk pakej lengkap penjagaan diri dan rumah tangga.

    4 1 15 August, 2019
    .
Persoalan yang selalu ditanya

Ada set tak?

Untuk masalah jerawat pakai yang mana?
Untuk masalah jeragat pakai yang mana?
Untuk masalah kulit berminyak, kulit kusam pakai yang mana?

Okehhh. Meh nak citer.

WDTA ni TAKDE SET.

Untuk semua MASALAH tu uols hanya pakai 1 krim ni je. Haaa JIMAT tak? 1 krim untuk pelbagai masalah tu?

Macam mana?

Haa WD ni adalah krim kecantikan paling RARE dan LUAR BIASA. Ia menggunakan revolusi kecantikan terkini iaitu BIOTEKNOLOGI NANO. Yang mana teknologi ni membuatkan molekulnya sangat halus hingga mampu meresap jauh ke basah lapisan kulit untuk tujuan membina sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.

WD ni plak tak susah pun pakai. Sapu kat nadi je. Nadi kita ni ada pembuluh darah yang besar yang mana pengaliran darah paling laju dalam tubuh.

Jadi zat zat bahan yang ada dalam WD ni akan pantas menyerap dalam kulit terus ke pembuluh darah. Kandungan dan zat nya akan terus meresap ikut pantasnya pengaliran darah secara optimum.

Bahan bahan yang dirumus dalam wd memang terbaik untuk merawat masalah jeragat, jerawat, kulit berminyak, kulit kusam dan semua tu. Best kan pakai 1 krim je untuk semua tu? Psssttt ramai dapat pakej AWET MUDA tau pakai krim ni. 😁

    .
    Persoalan yang selalu ditanya

    Ada set tak?

    Untuk masalah jerawat pakai yang mana?
    Untuk masalah jeragat pakai yang mana?
    Untuk masalah kulit berminyak, kulit kusam pakai yang mana?

    Okehhh. Meh nak citer.

    WDTA ni TAKDE SET.

    Untuk semua MASALAH tu uols hanya pakai 1 krim ni je. Haaa JIMAT tak? 1 krim untuk pelbagai masalah tu?

    Macam mana?

    Haa WD ni adalah krim kecantikan paling RARE dan LUAR BIASA. Ia menggunakan revolusi kecantikan terkini iaitu BIOTEKNOLOGI NANO. Yang mana teknologi ni membuatkan molekulnya sangat halus hingga mampu meresap jauh ke basah lapisan kulit untuk tujuan membina sel baru dan menguatkan kembali sel jaringan kolagen.

    WD ni plak tak susah pun pakai. Sapu kat nadi je. Nadi kita ni ada pembuluh darah yang besar yang mana pengaliran darah paling laju dalam tubuh.

    Jadi zat zat bahan yang ada dalam WD ni akan pantas menyerap dalam kulit terus ke pembuluh darah. Kandungan dan zat nya akan terus meresap ikut pantasnya pengaliran darah secara optimum.

    Bahan bahan yang dirumus dalam wd memang terbaik untuk merawat masalah jeragat, jerawat, kulit berminyak, kulit kusam dan semua tu. Best kan pakai 1 krim je untuk semua tu? Psssttt ramai dapat pakej AWET MUDA tau pakai krim ni. 😁

    5 1 15 August, 2019
    .
WDTA keluaran ADLEESYA BEAUTY ni istimewa taw dan sangat berbeza daripada lambakan produk yang ade di pasaran tu saiyunkkk. Cara guna, cara proses punnn berbeza. WDTA takde adik bradik, die anak tunggal gituwww.

WDTA bukan SKINCARE yerrr, tapi KRIM KECANTIKAN yang menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO. TEKNOLOGI NANO sangat la fofular kat KOREA, sebab tu la orang korea cantik gebusss, so tak hairan la kan kalo WDTA LOVER pun terlajak jelita dan awet muda hihi.

WDTA sangat pantas meresap dengan 12 kali  ganda kuasa serapan terus ke pembuluh darah, menyingkirkan toksin toksin yang terkumpul dalam badan dan mengaktifkan semula sel sel baru. Macam keta baru lepas servisss lancarrrr jer kensss.

Perghhh Best ke Sangat Best WDTA nih!
.
Cara guna pun mudah, cecalit kat nadi nadi jerr tak sampai 3 minit zasssss siap
.
👉nadi kedua dua pergelangan tangan
.
👉nadi kedua belah leher
.
👉bahagian (ari-ari) rahim wanita
.
Alahaiii mudah nyer nak cantikkk kannn!
.
WDTA sangat sesuai untuk wanita yang bekerjaya dan tak punya masa, tapiii nak jelita dan awet muda WDTA adalah penyelesaian nya. Dan paling besttt WD terbukti berkesan dengan lebih 10k testimoni berjaya.

FUNGSI UTAMA WDTA
.
👉mencerahkan
👉menganjalkan
👉menegangkan
👉anti penuaan/awet muda
.
Banyak lagi fungsi WDTA ni, manfaat dalaman dan luaran hanya dengan satu krim.
.
✔SANGAT MUDAH
✔SANGAT JIMAT
✔TERBUKTI BERKESAN
.
Meh la kita borak borak kat tepi, mane tahu berkenan pulak kat hati demi memikat hati orang yang tersayang. 😘

    .
    WDTA keluaran ADLEESYA BEAUTY ni istimewa taw dan sangat berbeza daripada lambakan produk yang ade di pasaran tu saiyunkkk. Cara guna, cara proses punnn berbeza. WDTA takde adik bradik, die anak tunggal gituwww.

    WDTA bukan SKINCARE yerrr, tapi KRIM KECANTIKAN yang menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO. TEKNOLOGI NANO sangat la fofular kat KOREA, sebab tu la orang korea cantik gebusss, so tak hairan la kan kalo WDTA LOVER pun terlajak jelita dan awet muda hihi.

    WDTA sangat pantas meresap dengan 12 kali ganda kuasa serapan terus ke pembuluh darah, menyingkirkan toksin toksin yang terkumpul dalam badan dan mengaktifkan semula sel sel baru. Macam keta baru lepas servisss lancarrrr jer kensss.

    Perghhh Best ke Sangat Best WDTA nih!
    .
    Cara guna pun mudah, cecalit kat nadi nadi jerr tak sampai 3 minit zasssss siap
    .
    👉nadi kedua dua pergelangan tangan
    .
    👉nadi kedua belah leher
    .
    👉bahagian (ari-ari) rahim wanita
    .
    Alahaiii mudah nyer nak cantikkk kannn!
    .
    WDTA sangat sesuai untuk wanita yang bekerjaya dan tak punya masa, tapiii nak jelita dan awet muda WDTA adalah penyelesaian nya. Dan paling besttt WD terbukti berkesan dengan lebih 10k testimoni berjaya.

    FUNGSI UTAMA WDTA
    .
    👉mencerahkan
    👉menganjalkan
    👉menegangkan
    👉anti penuaan/awet muda
    .
    Banyak lagi fungsi WDTA ni, manfaat dalaman dan luaran hanya dengan satu krim.
    .
    ✔SANGAT MUDAH
    ✔SANGAT JIMAT
    ✔TERBUKTI BERKESAN
    .
    Meh la kita borak borak kat tepi, mane tahu berkenan pulak kat hati demi memikat hati orang yang tersayang. 😘

    4 1 15 August, 2019
    .
BARU SEMINGGU JE DAH TOINK TOINK

Dulu masa umur 46 tahun nampak muka teruk nau kusamnya. Dengan eye bag ber bag bag dan pipi pon dah kendur habis.

Orang selalu salah teka umur kita tau. Disangka kan umur dah masuk lewat 50an.

Aduhhh ! sentappp makan dalam wehhh.

Siapa sangka kann dengan 1 unit WDTA je merubah segalanya.

Sekarang kalau keluar jumpe kengkawan ke jiran ke atau sedara mara. Kemain berpusing depa dok tengok kita hihi.

Semua pakat dok puji puji lahhh pulak.

Tanya pakai ape, rahsia boleh berubah sampai macam ni sekali. Pipi tu kan makin TEGANG. Awet muda semaciammm.

Semuanya angkara WDTA. Orang tak percaya. Tapi sebab ape yang jadi kat saya. Semua pakat nak cube WDTA sekarang. Alhamdulilah.

Korang bile lagi? Ajom la sesama sihat dan cantik awet muda.

Jangan tunggu je. Masa cepat berjalan. Sedar sedar yang lain dah meletop, awak baru merangkak rangkak nak guna. Menyesal kang.

    .
    BARU SEMINGGU JE DAH TOINK TOINK

    Dulu masa umur 46 tahun nampak muka teruk nau kusamnya. Dengan eye bag ber bag bag dan pipi pon dah kendur habis.

    Orang selalu salah teka umur kita tau. Disangka kan umur dah masuk lewat 50an.

    Aduhhh ! sentappp makan dalam wehhh.

    Siapa sangka kann dengan 1 unit WDTA je merubah segalanya.

    Sekarang kalau keluar jumpe kengkawan ke jiran ke atau sedara mara. Kemain berpusing depa dok tengok kita hihi.

    Semua pakat dok puji puji lahhh pulak.

    Tanya pakai ape, rahsia boleh berubah sampai macam ni sekali. Pipi tu kan makin TEGANG. Awet muda semaciammm.

    Semuanya angkara WDTA. Orang tak percaya. Tapi sebab ape yang jadi kat saya. Semua pakat nak cube WDTA sekarang. Alhamdulilah.

    Korang bile lagi? Ajom la sesama sihat dan cantik awet muda.

    Jangan tunggu je. Masa cepat berjalan. Sedar sedar yang lain dah meletop, awak baru merangkak rangkak nak guna. Menyesal kang.

    1 1 15 August, 2019
    .
Siapa boleh guna WDTA ?

Dari ibu hamil, menyusukan bayi, wanita dalam pantang hingga warga emas dan lelaki. Semua boleh guna WD. Takde pantang pulak tu. Janji konsisten dan minum air kosong yang cukup.

Anak dara boleh ke ?

Boleh. Anak dara dan remaja lagi la digalakkan guna. Cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, luar dalam tiptop. Umur tu sekadar angka je.

Baby boleh guna ke ?

Boleh jangan risau. Masalah kembung, luka, kena gigit nyamuk, selsema semua boleh. Tapi sapu kat tempat bermasalah sahaja. Tak perlu sapu kat nadi tau.

Haaaa best ke best ?

Kalau nak rasa macam mana bestnye calit WD ni jom order harini. Seisi keluarga boleh guna WD. Jangan tunggu lama2. Rugi hihi. 🙊

    .
    Siapa boleh guna WDTA ?

    Dari ibu hamil, menyusukan bayi, wanita dalam pantang hingga warga emas dan lelaki. Semua boleh guna WD. Takde pantang pulak tu. Janji konsisten dan minum air kosong yang cukup.

    Anak dara boleh ke ?

    Boleh. Anak dara dan remaja lagi la digalakkan guna. Cegah dan rawat dalaman dari awal. Nanti bila usia dah meningkat, luar dalam tiptop. Umur tu sekadar angka je.

    Baby boleh guna ke ?

    Boleh jangan risau. Masalah kembung, luka, kena gigit nyamuk, selsema semua boleh. Tapi sapu kat tempat bermasalah sahaja. Tak perlu sapu kat nadi tau.

    Haaaa best ke best ?

    Kalau nak rasa macam mana bestnye calit WD ni jom order harini. Seisi keluarga boleh guna WD. Jangan tunggu lama2. Rugi hihi. 🙊

    2 1 15 August, 2019
    "SELFIE IBU DAN BABY FURMON DARI #INDONESIA "
.
Alhamdulillah ibu Ami Wssap mahu rekomen furmon pada kawan2..
Pejam celik da bersalin baby furmon🥰
Comelnya baby
.
 Nama Baby : Alfath Taqy Faeyza
11 Bulan
.
"Syukur Alhamdulillah sekarang sdh umur 11 bulan baby..
sya gune furmon untuk program hamil. karena ada kista. sdh 2 botol furmon saya pakai. alhamdulillah usaha tak sia2, perjuangan seorang ibu lahirnya baby TAQY... alhamdulillah..." - Nurrahmi, Jambi Indonesia -
.
Alhamdulillah dari Indonesia jugak ramai udah ikhtiar set hamil furmon dengan ie lotion 
Sebelum ni sis ami ambik set suami isteri 
Syukur konsisten usaha berbuahkan hasil
Yang penting kena konsisten usaha dan jangan putus asa 🤗

Details direct whatsapp ⤵️⤵️
http://wasap.my/60122744367/ikhtiarHamil

#ttc #furmon #furmonnanokrim #ikhtiarfurmon #ikhtiarhamil #kista #ttcindonesia #periodtakteratur #senggugut #pcos

    "SELFIE IBU DAN BABY FURMON DARI #INDONESIA "
    .
    Alhamdulillah ibu Ami Wssap mahu rekomen furmon pada kawan2..
    Pejam celik da bersalin baby furmon🥰
    Comelnya baby
    .
    Nama Baby : Alfath Taqy Faeyza
    11 Bulan
    .
    "Syukur Alhamdulillah sekarang sdh umur 11 bulan baby..
    sya gune furmon untuk program hamil. karena ada kista. sdh 2 botol furmon saya pakai. alhamdulillah usaha tak sia2, perjuangan seorang ibu lahirnya baby TAQY... alhamdulillah..." - Nurrahmi, Jambi Indonesia -
    .
    Alhamdulillah dari Indonesia jugak ramai udah ikhtiar set hamil furmon dengan ie lotion
    Sebelum ni sis ami ambik set suami isteri
    Syukur konsisten usaha berbuahkan hasil
    Yang penting kena konsisten usaha dan jangan putus asa 🤗

    Details direct whatsapp ⤵️⤵️
    http://wasap.my/60122744367/ikhtiarHamil

    #ttc #furmon #furmonnanokrim #ikhtiarfurmon #ikhtiarhamil #kista #ttcindonesia #periodtakteratur #senggugut #pcos

    1 0 15 August, 2019
    .
Tak sesia cekgu nih konsisten hampir setahun mencalit WDTA

Muka dulu bolat macam bola kini dah cantek runcing macam anak dara haaa. Padahal cekgu ni dah kawen ada anak sorg tau.

Masalah sebelum guna WD ni, muka agak kusam, pipi pun sehat nau membolat macam dimasukkan yis je dalam pipi ni.

Kembang mekar tak hingat donia cheq oi. Aduhhh stress kan. Kadang nak berfesyen tudung pun payohhh.

Teringin jugakk nak melawa macam awok awok tu. Walau ada anak pun still nampak comey kemas jaaa.

Tak sesia lah konsisten mencalit WDTA krim dekat 3 point. Minum air masak cukup. Tak sangka dapat hasil wow gempaks macam ni.

Kulit makin pink pink cerah gituw. Tanda kulit sehat dari dalaman. Bujur dah muka sekarang. Puas hati sesangattt, seghonok beno sekarang nak berfesyen tudung macam mana pun takpe.

Nampak comey jaaa hihi. Anak murid pasti senang hati kan dapat cekguu lawa macam ni. Sekali pandang nampak anak murid dan cekgu macam rakan sebaya jaaa. Ehh ehhh tiberrr.

    .
    Tak sesia cekgu nih konsisten hampir setahun mencalit WDTA

    Muka dulu bolat macam bola kini dah cantek runcing macam anak dara haaa. Padahal cekgu ni dah kawen ada anak sorg tau.

    Masalah sebelum guna WD ni, muka agak kusam, pipi pun sehat nau membolat macam dimasukkan yis je dalam pipi ni.

    Kembang mekar tak hingat donia cheq oi. Aduhhh stress kan. Kadang nak berfesyen tudung pun payohhh.

    Teringin jugakk nak melawa macam awok awok tu. Walau ada anak pun still nampak comey kemas jaaa.

    Tak sesia lah konsisten mencalit WDTA krim dekat 3 point. Minum air masak cukup. Tak sangka dapat hasil wow gempaks macam ni.

    Kulit makin pink pink cerah gituw. Tanda kulit sehat dari dalaman. Bujur dah muka sekarang. Puas hati sesangattt, seghonok beno sekarang nak berfesyen tudung macam mana pun takpe.

    Nampak comey jaaa hihi. Anak murid pasti senang hati kan dapat cekguu lawa macam ni. Sekali pandang nampak anak murid dan cekgu macam rakan sebaya jaaa. Ehh ehhh tiberrr.

    3 1 15 August, 2019
    .
ANTARA MASALAH KULIT WAJAH YG TERBESAR WANITA LALUI

Tak tau nak cakap ape bila tengok cermin muka macam ni. Risau hanya Allah yang tau.

Salah guna produk buat kulit makin teruk. Bukan makin mulus tapi macam mimpi ngeri jerawat naik tak berhenti.

Syukur semua sementara. Guna WDTA satu persatu jerawat menghilang tanpa kesan. Bukan jerawat je hilang, kulit sekata berseri & makin tegang lagi.

Jaga kulit ni macam jaga bunga juga kan. Kena air cukup & baja yang baik. Baru lah bunga tu naik cantik.

Paling penting rawat kulit dari dalam dulu dengan WDTA diiringi dengan rutin jagaan kulit yang lain.

Makin hari makin cantik kulit nanti.

Kulit dah helokk keyakinan diri meningkat. Kesana kemari pun dah tak risau. Nak nak orang bisnes yang selalu jumpa orang. Berbunga hati riang kan.

Korang yang ade masalah kulit sama camni, jangan lelame tengok. Lekas sis bantu dengan WDTA. Sampai bila nak bersedih.

    .
    ANTARA MASALAH KULIT WAJAH YG TERBESAR WANITA LALUI

    Tak tau nak cakap ape bila tengok cermin muka macam ni. Risau hanya Allah yang tau.

    Salah guna produk buat kulit makin teruk. Bukan makin mulus tapi macam mimpi ngeri jerawat naik tak berhenti.

    Syukur semua sementara. Guna WDTA satu persatu jerawat menghilang tanpa kesan. Bukan jerawat je hilang, kulit sekata berseri & makin tegang lagi.

    Jaga kulit ni macam jaga bunga juga kan. Kena air cukup & baja yang baik. Baru lah bunga tu naik cantik.

    Paling penting rawat kulit dari dalam dulu dengan WDTA diiringi dengan rutin jagaan kulit yang lain.

    Makin hari makin cantik kulit nanti.

    Kulit dah helokk keyakinan diri meningkat. Kesana kemari pun dah tak risau. Nak nak orang bisnes yang selalu jumpa orang. Berbunga hati riang kan.

    Korang yang ade masalah kulit sama camni, jangan lelame tengok. Lekas sis bantu dengan WDTA. Sampai bila nak bersedih.

    2 1 15 August, 2019
    .
Apa itu EKSTRAK AKAR TREE PEONY

Jom kita kaji, apa itu EKSTRAK AKAR TREE PEONY dan KHASIATNYA. Mungkin ada yang tak tahukan? Okey, pada yang belum tahu, meh baca ni.

Tumbuhan herbal ini adalah sebagai simbol kekayaan dalam budaya cina dan juga di gelar sebagai "Ratu Bunga" kerana keindahannya.

Manfaat ekstrak akar tree peony ini SANGAT BAIK untuk tubuh tau. 
MANFAAT EKSTRAK AKAR TREE PEONY
.
✓ Kelopak bunganya digunakan sebagai sup dan hiasan untuk hidangan makanan
.
✓ Di gunakan sebagai ubat herbal
.
✓ Berkhasiat untuk jantung, hati, ginjal dan paru-paru
.
✓ Melancarkan peredaran darah
.
✓ Merawat masalah bisul
.
✓ Menurunkan tekanan darah
.
✓ Meningkatkan antibodi tubuh
.
✓ Membuang toksin dalam tubuh
.
✓ Sebagai bahan utama dalam "Viagra pil"
.
Nahhh, luar biasa kan manfaatnya ?

Alhamdulilah kandungan Ekstrak Akar Tree Peony ini ada dalam WD. Manfaatnya dapat membantu melancarkan peredaran darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin yg ada dalam tubuh badan.

Inilah yg menjadikan alasan mengapa ramai customer WD memperoleh HASIL TERBAIK dgn cepat setelah "Konsisten" menggunakan WD.

Kerana segala TOKSIN dalam tubuh yg sangat2 tidak bagus itu, dapat dikeluarkan dan peredaran darah yang lancar membuatnya dapat membantu agar kandungan bahan yang SUPER dalam WD lebih mudah menyerap secara cepat dan maksimal.

Ada yang tanya bagaimana proses pembuangan toksin itu terjadi ? Apa bahan kandungannya ?

Inilah jawapannya, "Ekstrak Akar Tree Peony yang sangat LUAR BIASA MANFAATNYA". Semuanya InshaAllah bakal uols rasakan hanya dengan calit2 WD di bahagian nadi saja. Mudah kan. 🤗

    .
    Apa itu EKSTRAK AKAR TREE PEONY

    Jom kita kaji, apa itu EKSTRAK AKAR TREE PEONY dan KHASIATNYA. Mungkin ada yang tak tahukan? Okey, pada yang belum tahu, meh baca ni.

    Tumbuhan herbal ini adalah sebagai simbol kekayaan dalam budaya cina dan juga di gelar sebagai "Ratu Bunga" kerana keindahannya.

    Manfaat ekstrak akar tree peony ini SANGAT BAIK untuk tubuh tau.
    MANFAAT EKSTRAK AKAR TREE PEONY
    .
    ✓ Kelopak bunganya digunakan sebagai sup dan hiasan untuk hidangan makanan
    .
    ✓ Di gunakan sebagai ubat herbal
    .
    ✓ Berkhasiat untuk jantung, hati, ginjal dan paru-paru
    .
    ✓ Melancarkan peredaran darah
    .
    ✓ Merawat masalah bisul
    .
    ✓ Menurunkan tekanan darah
    .
    ✓ Meningkatkan antibodi tubuh
    .
    ✓ Membuang toksin dalam tubuh
    .
    ✓ Sebagai bahan utama dalam "Viagra pil"
    .
    Nahhh, luar biasa kan manfaatnya ?

    Alhamdulilah kandungan Ekstrak Akar Tree Peony ini ada dalam WD. Manfaatnya dapat membantu melancarkan peredaran darah, meningkatkan antibodi dan membuang toksin yg ada dalam tubuh badan.

    Inilah yg menjadikan alasan mengapa ramai customer WD memperoleh HASIL TERBAIK dgn cepat setelah "Konsisten" menggunakan WD.

    Kerana segala TOKSIN dalam tubuh yg sangat2 tidak bagus itu, dapat dikeluarkan dan peredaran darah yang lancar membuatnya dapat membantu agar kandungan bahan yang SUPER dalam WD lebih mudah menyerap secara cepat dan maksimal.

    Ada yang tanya bagaimana proses pembuangan toksin itu terjadi ? Apa bahan kandungannya ?

    Inilah jawapannya, "Ekstrak Akar Tree Peony yang sangat LUAR BIASA MANFAATNYA". Semuanya InshaAllah bakal uols rasakan hanya dengan calit2 WD di bahagian nadi saja. Mudah kan. 🤗

    3 1 15 August, 2019
    .
Nampak beza tau kalau cantik pakai skincare sahaja dengan cantik tanpa skincare. Cantik dari dalam gituw.

Krim WDTA
➡️Cantikkan dalaman kita dulu
➡️Lancarkan peredaran darah
➡️Aktifkan semula sel kolagen
➡️Buang semua toksin

Sebab tu pemakai WDTA yang konsisten semakin muda berseri, umur kadang ala2 sebaya dengan anak yang sedang meningkat remaja.

Kalau dulu muka yang tua, jatuh dan kusam akan nampak fresh kembali. Bila jumpa kawan kawan lama, dorang yang akan tegur kenapa nampak makin lain sekarang, ha tu penangan pakai WDTA lah tu.

Kalau dah sesuai pakai skincare yang ada sekarang, u all boleh teruskan, sebab skincare penting untuk jaga kulit dari kotoran dan habuk luar. Uols just tambah krim WDTA je untuk jaga dalaman, luar dalam terjaga InshaAllah cantik dan sihat kita dapat.

    .
    Nampak beza tau kalau cantik pakai skincare sahaja dengan cantik tanpa skincare. Cantik dari dalam gituw.

    Krim WDTA
    ➡️Cantikkan dalaman kita dulu
    ➡️Lancarkan peredaran darah
    ➡️Aktifkan semula sel kolagen
    ➡️Buang semua toksin

    Sebab tu pemakai WDTA yang konsisten semakin muda berseri, umur kadang ala2 sebaya dengan anak yang sedang meningkat remaja.

    Kalau dulu muka yang tua, jatuh dan kusam akan nampak fresh kembali. Bila jumpa kawan kawan lama, dorang yang akan tegur kenapa nampak makin lain sekarang, ha tu penangan pakai WDTA lah tu.

    Kalau dah sesuai pakai skincare yang ada sekarang, u all boleh teruskan, sebab skincare penting untuk jaga kulit dari kotoran dan habuk luar. Uols just tambah krim WDTA je untuk jaga dalaman, luar dalam terjaga InshaAllah cantik dan sihat kita dapat.

    2 1 15 August, 2019
    "SELFIE IBU DAN BABY FURMON DARI #INDONESIA "
.
Alhamdulillah ibu Ami Wssap mahu rekomen furmon pada kawan2..
Pejam celik da bersalin baby furmon🥰
Comelnya baby
.
 Nama Baby : Alfath Taqy Faeyza
11 Bulan
.
"Syukur Alhamdulillahsekarang sdh umur 11 bulan baby..
sya gune furmon untuk program hamil. karena ada kista. sdh 2 botol furmon saya pakai. alhamdulillah usaha tak sia2, perjuangan seorang ibu lahirnya baby TAQY... alhamdulillah..."
- Nurrahmi, Jambi Indonesia -
.
Alhamdulillah dari Indonesia jugak ramas udah ikhtiar set hamil furmon dengan ie lotion 
Sebelum ni sis ami ambik set suami isteri 
Syukur konsisten usaha berbuahkan hasil
Yang penting kena konsisten usaha dan jangan putus asa 🤗
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Wssap Zana terus ke 0177734208

    "SELFIE IBU DAN BABY FURMON DARI #INDONESIA "
    .
    Alhamdulillah ibu Ami Wssap mahu rekomen furmon pada kawan2..
    Pejam celik da bersalin baby furmon🥰
    Comelnya baby
    .
    Nama Baby : Alfath Taqy Faeyza
    11 Bulan
    .
    "Syukur Alhamdulillahsekarang sdh umur 11 bulan baby..
    sya gune furmon untuk program hamil. karena ada kista. sdh 2 botol furmon saya pakai. alhamdulillah usaha tak sia2, perjuangan seorang ibu lahirnya baby TAQY... alhamdulillah..."
    - Nurrahmi, Jambi Indonesia -
    .
    Alhamdulillah dari Indonesia jugak ramas udah ikhtiar set hamil furmon dengan ie lotion
    Sebelum ni sis ami ambik set suami isteri
    Syukur konsisten usaha berbuahkan hasil
    Yang penting kena konsisten usaha dan jangan putus asa 🤗
    .
    Nak Ikhtiar Hamil?
    Wssap Zana terus ke 0177734208

    18 3 15 August, 2019
    .
Cakap bab JERAWAT serius semua orang TAK NAK oiii, muka comel macam mana pun habis hilang serinya tau.

Itu yang sampai guna memacam produk nak rawat tapi bila pakai syantik, bila stop habis muka mencanak naik balik. Sampai takut nak guna produk dah, sadisssss.

Uols nak tahu tak sebab apa boleh jadi macam tu? Ada ke check dalaman tu bersih ke tak?

Kulit bermasalah antara sebab masalah dalaman kita sendiri tau, toksin berkumpul, berkeladak, salur darah tak lancar jadi segala zat-zat dalam sesuatu produk susah nak serap.

Tapi dengan WD ia merawat dari dalam keluar. Hasilnya kulit makin cantik sihat sangatkan. Sebab tu betapa pentingnya rawat dalaman uols. Uols yang ada masalah jerawat ajom la kita rawat dari dalam, hanya calit di NADI je dan hasilnya sangat LUAR BIASA.

Yang penting WD sangat BERKESAN, LULUS KKM dan HALAL uols. Guna la tanpa waswas.

    .
    Cakap bab JERAWAT serius semua orang TAK NAK oiii, muka comel macam mana pun habis hilang serinya tau.

    Itu yang sampai guna memacam produk nak rawat tapi bila pakai syantik, bila stop habis muka mencanak naik balik. Sampai takut nak guna produk dah, sadisssss.

    Uols nak tahu tak sebab apa boleh jadi macam tu? Ada ke check dalaman tu bersih ke tak?

    Kulit bermasalah antara sebab masalah dalaman kita sendiri tau, toksin berkumpul, berkeladak, salur darah tak lancar jadi segala zat-zat dalam sesuatu produk susah nak serap.

    Tapi dengan WD ia merawat dari dalam keluar. Hasilnya kulit makin cantik sihat sangatkan. Sebab tu betapa pentingnya rawat dalaman uols. Uols yang ada masalah jerawat ajom la kita rawat dari dalam, hanya calit di NADI je dan hasilnya sangat LUAR BIASA.

    Yang penting WD sangat BERKESAN, LULUS KKM dan HALAL uols. Guna la tanpa waswas.

    2 1 15 August, 2019
    "NAK HAMIL KURANGKAN MINUM TEH TARIK"
.
Teh tarik tinggi gula dan boleh menyebabkan badan mengeluarkan jumlah insulin yang tinggi. Ini boleh membawa kepada masalah yang dinamakan PCOS iaitu salah satu punca utama kemandulan.
.
PCOS masalah kilang telur membengkak 
Kebanyakan ada masalah pcos terdedah pada masalah diabetes 
Pemakanan manis berlebihan dan berat badan berlebihan .
.
Follow ig : @furmon_hamildalam3bulan

    "NAK HAMIL KURANGKAN MINUM TEH TARIK"
    .
    Teh tarik tinggi gula dan boleh menyebabkan badan mengeluarkan jumlah insulin yang tinggi. Ini boleh membawa kepada masalah yang dinamakan PCOS iaitu salah satu punca utama kemandulan.
    .
    PCOS masalah kilang telur membengkak
    Kebanyakan ada masalah pcos terdedah pada masalah diabetes
    Pemakanan manis berlebihan dan berat badan berlebihan .
    .
    Follow ig : @furmon_hamildalam3bulan

    20 3 15 August, 2019

Top #furmon posts

    BILAKAH WAKTUNYA LELAKI SUBUR ⁉⁉ 🤔

Isteri : Abang, cer tengok ni. Double Line la (sambil isteri whatsapp OPK naik double line). Malam ni mohon (bersama).. 😍

Suami : Okay tapi abang penat kerja hari ini. Kita tido dulu yea. Hehe

Isteri : Kenapa abang mesti tido dulu? 🤔

Suami : Sebab waktu subur suami kan waktu pagi. Pukul 4am kita on yea. Hehehe.. 🙃
.
Malam tu suami pillow talk dengan wife dia.

Suami : Sayang tahu tak? Tadi abang baca suhu yang paling ideal untuk sperma yang banyak ialah suhu sejuk. "Bila badan lelaki sejuk, jumlah sperma adalah banyak". Yeala, malam-malam balik kerja penat kan, so badan sure panas. Hehe.. 😂

Tu waktu panas pula bilangan sperma kurang bersedia untuk bersenyawa.

Cuba la waktu sesuai & kena isteri period teratur baru senang cari hari subur. Jangan lupa jugak sapu furmon & lotion ie tau 😉

Doa bersama nanti jangan lupa tau.. 😅

Isteri jangan lupa sembur minyak wangi, pakai baju lelawa tau & make sure posing manja nanti. Hehe. Semoga enjoy waktu bersama & mohon jangan fikir nak zuriat yea. Insyaallah, semoga dipermudahkan segala urusan.. 😘
.
P/s : Badan yang panas bukan musim panas
Jangan duk gatal pasang air cond lak
.
Ni salah satu tips waktu subur untuk senang lekat
Yang duk cepat lekat tak perlu lak duk komen anak dah 5 la tak yah ikut time ni😌
Khas untuk sukar lekat je ‼️
.
Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    BILAKAH WAKTUNYA LELAKI SUBUR ⁉⁉ 🤔

    Isteri : Abang, cer tengok ni. Double Line la (sambil isteri whatsapp OPK naik double line). Malam ni mohon (bersama).. 😍

    Suami : Okay tapi abang penat kerja hari ini. Kita tido dulu yea. Hehe

    Isteri : Kenapa abang mesti tido dulu? 🤔

    Suami : Sebab waktu subur suami kan waktu pagi. Pukul 4am kita on yea. Hehehe.. 🙃
    .
    Malam tu suami pillow talk dengan wife dia.

    Suami : Sayang tahu tak? Tadi abang baca suhu yang paling ideal untuk sperma yang banyak ialah suhu sejuk. "Bila badan lelaki sejuk, jumlah sperma adalah banyak". Yeala, malam-malam balik kerja penat kan, so badan sure panas. Hehe.. 😂

    Tu waktu panas pula bilangan sperma kurang bersedia untuk bersenyawa.

    Cuba la waktu sesuai & kena isteri period teratur baru senang cari hari subur. Jangan lupa jugak sapu furmon & lotion ie tau 😉

    Doa bersama nanti jangan lupa tau.. 😅

    Isteri jangan lupa sembur minyak wangi, pakai baju lelawa tau & make sure posing manja nanti. Hehe. Semoga enjoy waktu bersama & mohon jangan fikir nak zuriat yea. Insyaallah, semoga dipermudahkan segala urusan.. 😘
    .
    P/s : Badan yang panas bukan musim panas
    Jangan duk gatal pasang air cond lak
    .
    Ni salah satu tips waktu subur untuk senang lekat
    Yang duk cepat lekat tak perlu lak duk komen anak dah 5 la tak yah ikut time ni😌
    Khas untuk sukar lekat je ‼️
    .
    Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    2,956 148 26 June, 2019
    "JIKA AWAK #SERIUS NAK HAMIL ELAKKAN MAKANAN NI, TIDAK SERIUS #ABAIKAN"
.
Nak hamil, #Suami #Isteri Elakkan makanan ni :
.
✅Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
✅Makan junk food, segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan cermai.
✅ Junk Food iaitu keropok, gula2 dan coklat
✅Makan makanan fast food seperti KFC, McD dan Pizza, burger dan nugget
✅Minuman 3 in 1 (Nescafe, Milo, dll)
.
Take note yer rakan2 yang usaha nak hamil
Makanan serta minuman yang perlu dielakkan bagi bakal ibu
Mesti elakkan yer.
Pemakann sihat dan seimbang macam orang selepas bersalin(berpantang)
Kurangkn berminyak dan pedas serta tak berempah
.
Amalkan gaya hidup sihat, Bdan sihat
Jaga Amanah Allah badan sihat dan rahim sihat
.
#TRB #furmonhamildalam3bulan

    "JIKA AWAK #SERIUS NAK HAMIL ELAKKAN MAKANAN NI, TIDAK SERIUS #ABAIKAN "
    .
    Nak hamil, #Suami #Isteri Elakkan makanan ni :
    .
    ✅Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
    ✅Makan junk food, segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan cermai.
    ✅ Junk Food iaitu keropok, gula2 dan coklat
    ✅Makan makanan fast food seperti KFC, McD dan Pizza, burger dan nugget
    ✅Minuman 3 in 1 (Nescafe, Milo, dll)
    .
    Take note yer rakan2 yang usaha nak hamil
    Makanan serta minuman yang perlu dielakkan bagi bakal ibu
    Mesti elakkan yer.
    Pemakann sihat dan seimbang macam orang selepas bersalin(berpantang)
    Kurangkn berminyak dan pedas serta tak berempah
    .
    Amalkan gaya hidup sihat, Bdan sihat
    Jaga Amanah Allah badan sihat dan rahim sihat
    .
    #TRB #furmonhamildalam3bulan

    982 38 11 July, 2019
    RepostBy @hamildalam3bulan_official: "BELUM REZEKI SAYA NAK BERMAIN2 DENGAN ZURIAT SENDIRI. HANYA MENUMPANG KASIH ANAK ORANG 😔😢
.
.
Tolonglah hormat perasaan kami suami isteri. 
Jangan tanya bila nak ada ?
Kami berusaha atau tak ?
Berapa tahun kami dah berkahwin ? 😞😞
.
.
Macam2 cara aku try, tapi tetap tak putus asa lagi... kalau nampak je budak2 kecik mesti sedekah duit sikit kt budak tu sbb mak ckp rajin2 sedekah kat budak mana tahu doa dari mak2 diorang tu makbul boleh senang lekat ☺️ Sambil tu aku try jugak makan macam2 produk tapi tak serasi dan belum ada tanda2 nk hamil... .
.
Tup tup ada 1 bulan tu aku perasan period dah delay rasa mcm tk sedap hati... dalam hati dah ada rasa excited tp taknak la berharap sgt sbb aku ada try 1 produk tu Krim FURMON .. mana tahu kan asbab ikhtiar furmon kalinie betol2 hamil 😍
.
Aku pun check la upt pagi tu, tunggu punya tunggu nerves nk tengok result.... sekali kuar 2 line !!! 😭😭 Ya Allah seronoknya !
Hanya Allah je tahu perasan time tu 😍😭
.
.
Syukur dipertemukan dengan Krim Furmon .. beli Set Suami Isteri sbb selama nie asyik dok telan ubat je tapi tk menjadi2 so cuba grab set subur nie, suami pun ikhtiar sekali... Alhamdulillah doc sahkan kandungan dah masuk 7 minggu 😍😍
.
.
=====================
#FURMON membantu bakal ibu untuk mendapatkan zuriat, rawat masalah kesuburan rahim... Insyaallah 😊
.
.
Ada yang serius nak ikhtiar dengan Furmon ?? Nak tahu info lanjut ??
Nak Nurul bantu dan guide ??
.
TINGGALKAN NOMBOR TELEFON DI BAWAH⤵️⤵️
.
.
Wssap nurul terus ke 017.629.0706
.
.
#ikhtiarhamil #ttc #nakhamil #senanghamil #susahlekat #furmon #hamildalam3bulan #periodtakteratur #pcos #fibroid #cyst #endo #keguguran" (via #InstaRepost @AppsKottage)

    RepostBy @hamildalam3bulan_official : "BELUM REZEKI SAYA NAK BERMAIN2 DENGAN ZURIAT SENDIRI. HANYA MENUMPANG KASIH ANAK ORANG 😔😢
    .
    .
    Tolonglah hormat perasaan kami suami isteri.
    Jangan tanya bila nak ada ?
    Kami berusaha atau tak ?
    Berapa tahun kami dah berkahwin ? 😞😞
    .
    .
    Macam2 cara aku try, tapi tetap tak putus asa lagi... kalau nampak je budak2 kecik mesti sedekah duit sikit kt budak tu sbb mak ckp rajin2 sedekah kat budak mana tahu doa dari mak2 diorang tu makbul boleh senang lekat ☺️ Sambil tu aku try jugak makan macam2 produk tapi tak serasi dan belum ada tanda2 nk hamil... .
    .
    Tup tup ada 1 bulan tu aku perasan period dah delay rasa mcm tk sedap hati... dalam hati dah ada rasa excited tp taknak la berharap sgt sbb aku ada try 1 produk tu Krim FURMON .. mana tahu kan asbab ikhtiar furmon kalinie betol2 hamil 😍
    .
    Aku pun check la upt pagi tu, tunggu punya tunggu nerves nk tengok result.... sekali kuar 2 line !!! 😭😭 Ya Allah seronoknya !
    Hanya Allah je tahu perasan time tu 😍😭
    .
    .
    Syukur dipertemukan dengan Krim Furmon .. beli Set Suami Isteri sbb selama nie asyik dok telan ubat je tapi tk menjadi2 so cuba grab set subur nie, suami pun ikhtiar sekali... Alhamdulillah doc sahkan kandungan dah masuk 7 minggu 😍😍
    .
    .
    =====================
    #FURMON membantu bakal ibu untuk mendapatkan zuriat, rawat masalah kesuburan rahim... Insyaallah 😊
    .
    .
    Ada yang serius nak ikhtiar dengan Furmon ?? Nak tahu info lanjut ??
    Nak Nurul bantu dan guide ??
    .
    TINGGALKAN NOMBOR TELEFON DI BAWAH⤵️⤵️
    .
    .
    Wssap nurul terus ke 017.629.0706
    .
    .
    #ikhtiarhamil #ttc #nakhamil #senanghamil #susahlekat #furmon #hamildalam3bulan #periodtakteratur #pcos #fibroid #cyst #endo #keguguran " (via #InstaRepost @AppsKottage )

    105 0 21 February, 2019
    "NAK ANAK SUAMI TINGGALKAN MEROKOK"
.
Punca sperma tak normal & cara atasinya.
.
InsyaAllah, cuba yang terbaik, Allah akan mudahkan. .
Apa punca sperma tak normal?
-Tekanan
-Merokok -Pengambilan ubat terlarang
-Pengambilan steroid dalam jangka masa lama
-Pengambilan alkohol
-Senaman yang melampau menyebabkan suhu scrotum meningkat.
-Kekurangan vitamin C
-Seluar ketat
-Obesiti
.
Semua aspek encik suami kena titikberatkan
Jangan risau...
InsyaAllah ada penawar & benda yang anda boleh ikhtiar.. Allah kan ada 😊
.
Make sure lepas ni :
-Berhenti merokok - sian isteri & anak anak
-Bersenam - kurangkan berat badan bg yang obesiti
-Jangan fikir sangat benda yang boleh bagi tekanan
-Berhenti ambil alkohol
-Elakkan dari pakai seluar dalam ketat, sauna dan apa saja yang boleh tingkatkan suhu scrotum. .
Percayalah, life akan lebih best, lebih penuh kasih sayang, lebih happy tanpa rokok & benda benda yang memudaratkan kesihatan. .
Makan madu, kurma, solat 5 waktu, solat dhuha, beri sedekah, minta ibu dan ayah doakan keluarga anda, sentiasa baik dengan isteri.... antara sebab sesebuah rumahtangga diburu keberkatan tanpa henti. InsyaAllah... 😊
.
Isteri yang merokok sama gak kena berhenti merokok .
P/s : Jangan samakan dengan kawan dah dapat zuriat(senang lekat)
.
Badan pun lain2 
Kak Zana doakan dipercepatkan rezeki buat rakan2 sedang nak ikhtiar hamil
.
.
Jemput Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    "NAK ANAK SUAMI TINGGALKAN MEROKOK"
    .
    Punca sperma tak normal & cara atasinya.
    .
    InsyaAllah, cuba yang terbaik, Allah akan mudahkan. .
    Apa punca sperma tak normal?
    -Tekanan
    -Merokok -Pengambilan ubat terlarang
    -Pengambilan steroid dalam jangka masa lama
    -Pengambilan alkohol
    -Senaman yang melampau menyebabkan suhu scrotum meningkat.
    -Kekurangan vitamin C
    -Seluar ketat
    -Obesiti
    .
    Semua aspek encik suami kena titikberatkan
    Jangan risau...
    InsyaAllah ada penawar & benda yang anda boleh ikhtiar.. Allah kan ada 😊
    .
    Make sure lepas ni :
    -Berhenti merokok - sian isteri & anak anak
    -Bersenam - kurangkan berat badan bg yang obesiti
    -Jangan fikir sangat benda yang boleh bagi tekanan
    -Berhenti ambil alkohol
    -Elakkan dari pakai seluar dalam ketat, sauna dan apa saja yang boleh tingkatkan suhu scrotum. .
    Percayalah, life akan lebih best, lebih penuh kasih sayang, lebih happy tanpa rokok & benda benda yang memudaratkan kesihatan. .
    Makan madu, kurma, solat 5 waktu, solat dhuha, beri sedekah, minta ibu dan ayah doakan keluarga anda, sentiasa baik dengan isteri.... antara sebab sesebuah rumahtangga diburu keberkatan tanpa henti. InsyaAllah... 😊
    .
    Isteri yang merokok sama gak kena berhenti merokok .
    P/s : Jangan samakan dengan kawan dah dapat zuriat(senang lekat)
    .
    Badan pun lain2
    Kak Zana doakan dipercepatkan rezeki buat rakan2 sedang nak ikhtiar hamil
    .
    .
    Jemput Follow instagram @furmon_hamildalam3bulan

    580 22 27 June, 2019
    Betul kan
Jangan Mengeluh 
Nabi jugak diuji ni kan manusia biasa kan

    Betul kan
    Jangan Mengeluh
    Nabi jugak diuji ni kan manusia biasa kan

    1,884 5 7 July, 2019
    "TANDA- TANDA PENYAKIT PCOS"
.
Bila ada yang Pm or Wassup Zana bagi tahu masalah dorang
Period Tak Teratur, Period Lama Xdatang..
.
Mesti kak Zana tnya..pernah pergi cek doktor x? Ad PCOS x?
Knp?
Sebab, kebiasaannya masalah Period memang berkait rapat dengan PCOS dan salah satu faktor sukar Hamil.. ***
Apa itu Polysystic Ovary Syndrome (PCOS)
.
👉 Sindrom ini terjadi adalah dari hormon badan yang tidak stabil..
Bila hormon tak stabil, kitaran period terganggu, berat badan bertambah, kerintangan insulin meningkat, masalah kulit, cysts kecil di ovari dan hirsutism (lebihan bulu pada badan/rambut gugur)..
👉 Tidak semua wanita yang dikesan ada PCOS ada semua simptom, ada yg ada 2 - 3 simptom sahaja. Ia dikesan dialami oleh 4-18% wanita.
.
Jom Rawat sebelum melarat 😉
Whatsapp 》 +60177734208 Zana

    "TANDA- TANDA PENYAKIT PCOS"
    .
    Bila ada yang Pm or Wassup Zana bagi tahu masalah dorang
    Period Tak Teratur, Period Lama Xdatang..
    .
    Mesti kak Zana tnya..pernah pergi cek doktor x? Ad PCOS x?
    Knp?
    Sebab, kebiasaannya masalah Period memang berkait rapat dengan PCOS dan salah satu faktor sukar Hamil.. ***
    Apa itu Polysystic Ovary Syndrome (PCOS)
    .
    👉 Sindrom ini terjadi adalah dari hormon badan yang tidak stabil..
    Bila hormon tak stabil, kitaran period terganggu, berat badan bertambah, kerintangan insulin meningkat, masalah kulit, cysts kecil di ovari dan hirsutism (lebihan bulu pada badan/rambut gugur)..
    👉 Tidak semua wanita yang dikesan ada PCOS ada semua simptom, ada yg ada 2 - 3 simptom sahaja. Ia dikesan dialami oleh 4-18% wanita.
    .
    Jom Rawat sebelum melarat 😉
    Whatsapp 》 +60177734208 Zana

    45 7 16 hours ago
    "HAMIL DI USIA 40 AN ‼️"
.
Ikhtiar Hamil sapu Furmon anak 1st & 2nd 😍 di usia 40an. .
.
"Saya start sapu furmon bln 6 thn lps dgn ikhtiar 3botol furmon. Alhamdulillah saya mengandung ank no2. Sebelum ni pernah hamil tapi gugur..selepas itu saya continue sapu furmon 2botol utk anak pertama alhamdulillah lekat lg asbab furmon. 😍. Doa kn kandungan saya sihat ya utk 2nd baby ni. Sekarang saya masih teruskan sapuan furmon utk kuat kan rahim.
Semoga yg masih ikhtiar teruskan sapu furmon. InsyaAllah rezeki kalian pasti tiba.
-Rosnah Selangor-
.
.
Alhamdulillah dan tahniah Ros.. setia dan yakin dgn Furmon Nano cream😍😍💕💕 moga selamat melahirkan ya.. Jgn lupa update baby furmon yg ke2 ni.. akk yg excited..
.
Seronok rasanya dapat bantu mereka yg sukar hamil. Semua dgn izin Allah serta usaha korang yg tidak pernah putus asa ikhtiar dgn #furmon tahniah sekali lagi. .
.
Korang yg ada masalah sukar hamil? 
Bole wsapp sekarang Zana guide 
Wssap zana terus ke 0177734208 
Klik link di Bio

    "HAMIL DI USIA 40 AN ‼️"
    .
    Ikhtiar Hamil sapu Furmon anak 1st & 2nd 😍 di usia 40an. .
    .
    "Saya start sapu furmon bln 6 thn lps dgn ikhtiar 3botol furmon. Alhamdulillah saya mengandung ank no2. Sebelum ni pernah hamil tapi gugur..selepas itu saya continue sapu furmon 2botol utk anak pertama alhamdulillah lekat lg asbab furmon. 😍. Doa kn kandungan saya sihat ya utk 2nd baby ni. Sekarang saya masih teruskan sapuan furmon utk kuat kan rahim.
    Semoga yg masih ikhtiar teruskan sapu furmon. InsyaAllah rezeki kalian pasti tiba.
    -Rosnah Selangor-
    .
    .
    Alhamdulillah dan tahniah Ros.. setia dan yakin dgn Furmon Nano cream😍😍💕💕 moga selamat melahirkan ya.. Jgn lupa update baby furmon yg ke2 ni.. akk yg excited..
    .
    Seronok rasanya dapat bantu mereka yg sukar hamil. Semua dgn izin Allah serta usaha korang yg tidak pernah putus asa ikhtiar dgn #furmon tahniah sekali lagi. .
    .
    Korang yg ada masalah sukar hamil?
    Bole wsapp sekarang Zana guide
    Wssap zana terus ke 0177734208
    Klik link di Bio

    313 0 19 June, 2019
    "MAMA IKHTIAR SAPU FURMON, SAYA BERJAYA HAMIL ‼️ "
.
TQ Ibu Wani sporting share gambar baby furmon 🥰
Alhamdullilah tahniah wani
6 tahun menanti anak kedua #penantianjadirealiti .
"Syukur Alhamdullilah penantian selama enam tahun zuriat yg kedua
Sebelum ni wani ada Masalah period yang tidak teratur. Wani amalkan furmon lebih kurang dalam sebulan lebihh 
Alhamdulillah akhirnya penantian selama enam tahun saya dapat merasai zuriat di dalam rahim saya buat kali kedua sempena hari lahir suami..Alhamdullilah suami sprouting suami amalkan sekali..
Kami sempat amalkan satu set untuk suami isteri..
Bagi yang belum ada zuriat Insyallah jagan cepat putus asa..mudah mudahan suatu hari akan
Ada zuriat yang hadir dalam rahim puan2..
- Wani, Kedah -
.
Nama Baby : Nur Hana Delisha
Berat Masa Lahir : 3.75kg
Tarikh Lahir : 8/3/2019
Hospital Mana : HSB Alor Star
Masa Lahir : 3.56 PM
Berat Terkini Baby : 6 kg
.
.
Comelnya baby 
Makin tembam 🥰
.
Nak Ikhtiar Hamil Tapi Period Tak Teratur 
Wssap zana terus ke 0177734208

    "MAMA IKHTIAR SAPU FURMON, SAYA BERJAYA HAMIL ‼️ "
    .
    TQ Ibu Wani sporting share gambar baby furmon 🥰
    Alhamdullilah tahniah wani
    6 tahun menanti anak kedua #penantianjadirealiti .
    "Syukur Alhamdullilah penantian selama enam tahun zuriat yg kedua
    Sebelum ni wani ada Masalah period yang tidak teratur. Wani amalkan furmon lebih kurang dalam sebulan lebihh
    Alhamdulillah akhirnya penantian selama enam tahun saya dapat merasai zuriat di dalam rahim saya buat kali kedua sempena hari lahir suami..Alhamdullilah suami sprouting suami amalkan sekali..
    Kami sempat amalkan satu set untuk suami isteri..
    Bagi yang belum ada zuriat Insyallah jagan cepat putus asa..mudah mudahan suatu hari akan
    Ada zuriat yang hadir dalam rahim puan2..
    - Wani, Kedah -
    .
    Nama Baby : Nur Hana Delisha
    Berat Masa Lahir : 3.75kg
    Tarikh Lahir : 8/3/2019
    Hospital Mana : HSB Alor Star
    Masa Lahir : 3.56 PM
    Berat Terkini Baby : 6 kg
    .
    .
    Comelnya baby
    Makin tembam 🥰
    .
    Nak Ikhtiar Hamil Tapi Period Tak Teratur
    Wssap zana terus ke 0177734208

    110 1 27 June, 2019