#galeriariani Instagram Photos & Videos

galeriariani - 138.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #galeriariani and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
59.8
Average comment
1.4
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

dah bertuan...tq grab

jom baca kejap yg bawah

ANDA TENSION APABILA :
- Awning tudung sukar nak dibentuk ???
- Kerja jadi lambat ???
- Awning tudung kelepet , penyet , terlipat & lembik ???
- Awning tudung patah ??? Akibat termasuk mesin basuh ...
.

PENGERAS TUDUNG AWNING STARCH BY ANIL ada jalan penyelesaiannya & Boleh bantu semua masalah tudung anda !
.

Cepat dapatkan Pengeras Tudung Awning Starch By Anil sekarang ..
.

WHATSAPP :
012 4511856 💌
012 4511856 💌
012 4511856💌
.

99% pelanggan kami .. Sekali cuba , habis sebotol .. mesti repeat order semula 👍👍👍
.

Pembelian borong juga di alu - alukan ✔
Produk tahan lama ✔
Kualiti & Kebersihan dititik beratkan ✔
Halal ✔
Produk Bumiputra ✔
Mudah dijual ✔
.

Sangat sesuai dijual oleh Penjual Tudung & Butik ..
Jangan lepaskan peluang keemasan ini 😊

#awningstarchbyanil #bazaarpakniltudung #bazarpaknilmurah #bebaskedutan #instantshawl #tudungsekolah #tudungawning #tudungmurah #tudunglabuh
#fashasandha #mirafilzah
#bawalpucci
#bawalmurah #politeknikkotabharu
#uitmpuncakperdana #cikgucikgi #galeriariani
#agenwantedmalaysia
#neelofa #bokitta #produkviral2019
#igmonsta
#usahawanmuda
#Usahawanonline
#terlajaklariss
#spraypengerastudung
#terapiinstagram
#pengerastudung

dah bertuan...tq grab

jom baca kejap yg bawah

ANDA TENSION APABILA :
- Awning tudung sukar nak dibentuk ???
- Kerja jadi lambat ???
- Awning tudung kelepet , penyet , terlipat & lembik ???
- Awning tudung patah ??? Akibat termasuk mesin basuh ...
.

PENGERAS TUDUNG AWNING STARCH BY ANIL ada jalan penyelesaiannya & Boleh bantu semua masalah tudung anda !
.

Cepat dapatkan Pengeras Tudung Awning Starch By Anil sekarang ..
.

WHATSAPP :
012 4511856 💌
012 4511856 💌
012 4511856💌
.

99% pelanggan kami .. Sekali cuba , habis sebotol .. mesti repeat order semula 👍👍👍
.

Pembelian borong juga di alu - alukan ✔
Produk tahan lama ✔
Kualiti & Kebersihan dititik beratkan ✔
Halal ✔
Produk Bumiputra ✔
Mudah dijual ✔
.

Sangat sesuai dijual oleh Penjual Tudung & Butik ..
Jangan lepaskan peluang keemasan ini 😊

#awningstarchbyanil  #bazaarpakniltudung #bazarpaknilmurah #bebaskedutan #instantshawl #tudungsekolah #tudungawning #tudungmurah #tudunglabuh 
#fashasandha #mirafilzah 
#bawalpucci 
#bawalmurah #politeknikkotabharu 
#uitmpuncakperdana #cikgucikgi#galeriariani
#agenwantedmalaysia
#neelofa #bokitta#produkviral2019
#igmonsta
#usahawanmuda 
#Usahawanonline
#terlajaklariss
#spraypengerastudung
#terapiinstagram
#pengerastudung
2 1 12 September, 2019

Which one is your fav?😍💄
.
.
Grab for yours now 👄
.
RM 39 only/pcs 🌷
.
.
DM for more info📲
#olumisbybelladally
#olumiscosmeticshq
#olumiscosmeticsshahalam
#olumiscosmeticsklang
#olumislipcream
#lipcreammatte #uitmshahalam #unisel #uitmpuncakalam #jakel #galeriariani

Which one is your fav?😍💄
.
.
Grab for yours now 👄
.
RM 39 only/pcs 🌷
.
.
DM for more info📲
#olumisbybelladally 
#olumiscosmeticshq 
#olumiscosmeticsshahalam
#olumiscosmeticsklang
#olumislipcream 
#lipcreammatte #uitmshahalam #unisel #uitmpuncakalam #jakel #galeriariani
0 0 12 September, 2019

UMAIRA KURUNG
.
🌺RM99SM/RM104SS
FREE POSTAGE
.
🌽Material Como Crepe + Printed Moss Crepe
🌽Mempunyai zip sorok di hadapan baju
🌽Kurung moden ala kebaya
🌽Potongan skirt duyung
🌽Ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang
.
#minimalace #jubahsouq #wadiadra #leeyanaraya2018 #elrah #tutorialkakmigha #shawl #mfshawl #neelofa #fattzura #galeriariani #lace #tudungpeople #chicnoness #tudungkekaboo #dropship #nursajat #gold #fifarasoltrustedagent #wbhdropship #runningman #gown #weddingdress #pipipao #eidcollection #nursingfriendly

UMAIRA KURUNG
.
🌺RM99SM/RM104SS
FREE POSTAGE
.
🌽Material Como Crepe + Printed Moss Crepe
🌽Mempunyai zip sorok di hadapan baju
🌽Kurung moden ala kebaya
🌽Potongan skirt duyung
🌽Ada zip dan separuh getah di bahagian pinggang
.
#minimalace #jubahsouq #wadiadra #leeyanaraya2018 #elrah #tutorialkakmigha #shawl #mfshawl #neelofa #fattzura #galeriariani #lace #tudungpeople #chicnoness #tudungkekaboo #dropship #nursajat #gold #fifarasoltrustedagent #wbhdropship #runningman #gown #weddingdress #pipipao #eidcollection #nursingfriendly
0 0 12 September, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreastid
.
Free Konsultasi:
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali #docterbreastid

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreastid
.
Free Konsultasi:
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali #docterbreastid
824 6 12 September, 2019

NAK KURUS TAK PERLU BERLAPAR! .
Cer tengok plate ni simple dan sedappp kan! Paling best kenyang dan dapat kurus kan badan.💃
.
Haa best ke best? Mesti la best. Anda nak tak saya ajar kan mealplan yang bantu anda turun berat 3-10kg sebulan? Kalau NAK please komen yaa
.
Join YCLWFH sesi OKTOBER! 20 orang terawal sahaja
☎️ 019-2127-282 :Coach Liza
.
Klik di bio Ig @liza_matnah untuk lebih tips kesihatan dan detail pendaftaran.
.
#teamrafiqrazali
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome #sihatdanbonusnyakurus #kurussihatmenawan #malaysiafood #tipsdiet #nakkurus #jomkurus #carimakan #plusclosette #beritaharian #beritahariin #pipitembam #perutbuncit #makanansihat #instafamouse #officialsimplysiti #galeriariani #dietkirakalori #bokitta #creacionbysitinurhaliza

NAK KURUS TAK PERLU BERLAPAR! .
Cer tengok plate ni simple dan sedappp kan! Paling best kenyang dan dapat kurus kan badan.💃
.
 Haa best ke best? Mesti la best. Anda nak tak saya ajar kan mealplan yang bantu anda turun berat 3-10kg sebulan? Kalau NAK please komen yaa
.
Join YCLWFH sesi OKTOBER! 20 orang terawal sahaja
☎️ 019-2127-282 :Coach Liza
.
Klik di bio Ig @liza_matnah untuk lebih tips kesihatan dan detail pendaftaran.
.
#teamrafiqrazali
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome#sihatdanbonusnyakurus#kurussihatmenawan#malaysiafood#tipsdiet#nakkurus#jomkurus#carimakan#plusclosette#beritaharian#beritahariin#pipitembam#perutbuncit#makanansihat#instafamouse#officialsimplysiti#galeriariani#dietkirakalori#bokitta#creacionbysitinurhaliza
2 0 12 September, 2019

Alamak!!! Dia throwback gambar lama pulak😌...Admin baru nk boh gambar @zizanrazak869 💜 Eh ² terckp pulak... Remy jngn jeles please.. 😌 Gambar no. 4 tu, mereka tengah bisik apa la🤞?? Waduhhh!! bkn nk bagitau to their fans😜.. Kongsi la sikit @mfmirafilzah.. Btw you @mfmirafilzah still cute🤞💜.. Ala...tertulis pnjng² caption ni💖 Baru perasan.. K.. tak nak comment dahla❤️ K bye 👋
.
.
.
@uniqlomyofficial
.
.
.
#MiraFilzah #benamirr #girl #zizanrazak #remyishak #allifaziz #fattahamin #mehsandarpadaaku #julajuli #rahsiahatiperempuan 💋 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #mira #filzah #nona #babysayang #galeriariani #ilovemira #dramasweetdreams #abpbh #sangkar 💜 #ame2019 #abpbh

Alamak!!! Dia throwback gambar lama pulak😌...Admin baru nk boh gambar @zizanrazak869 💜 Eh ² terckp pulak... Remy jngn jeles please.. 😌 Gambar no. 4 tu, mereka tengah bisik apa la🤞?? Waduhhh!! bkn nk bagitau to their fans😜.. Kongsi la sikit @mfmirafilzah.. Btw you @mfmirafilzah still cute🤞💜.. Ala...tertulis pnjng² caption ni💖 Baru perasan.. K.. tak nak comment dahla❤️ K bye 👋
.
.
.
@uniqlomyofficial
.
.
.
#MiraFilzah #benamirr #girl #zizanrazak #remyishak #allifaziz #fattahamin #mehsandarpadaaku #julajuli #rahsiahatiperempuan 💋 #lelakikirimantuhan #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #mira #filzah #nona #babysayang #galeriariani #ilovemira #dramasweetdreams #abpbh #sangkar 💜 #ame2019#abpbh
40 0 12 September, 2019

You can lose weight from home !!! Yess betul hanya dari rumah je pon boleh gerenti turun berat 3- 10kg !! Jomm whatsapp sy utk details
.
.
. ➡️ INTAKE IS OPENING FOR OCTOBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡.
.
📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan.
.
🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR.
.
❎BUKAN UBAT KURUS!.
.
💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.
.
.MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
.
@sharifahfahimah_official
+6016 675 8595
+6016 675 8595
.
🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer .
#teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

You can lose weight from home !!! Yess betul hanya dari rumah je pon boleh gerenti turun berat 3- 10kg !! Jomm whatsapp sy utk details
.
.
. ➡️ INTAKE IS OPENING FOR OCTOBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡.
.
📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan.
.
🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR.
.
❎BUKAN UBAT KURUS!.
.
💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.
.
.MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
.
@sharifahfahimah_official
+6016 675 8595
+6016 675 8595
.
🚺 Saya Coach Fahim,36 tahun sendiri turun berat 22kg dan on fitness Journey Fit 💟 Berpengalaman 1 tahun sebagai coach pemakanan dan Group Kami mempunyai Head Coach certified group fitness trainer .
#teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
0 0 12 September, 2019

Tips Kurangkan gemok air bila nak start diet 💪
Boleh Cuba tips ni bila nak start diet nanti.
.
.
.
.➡️ INTAKE IS OPENING FOR OCTOBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡.
.
📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan.
.
🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR.
.
❎BUKAN UBAT KURUS!.
.
💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.
.
.MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
.
@sharifahfahimah_official
+6016 675 8595
+6016 675 8595
.
#teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim

Tips Kurangkan gemok air bila nak start diet 💪
Boleh Cuba tips ni bila nak start diet nanti.
.
.
.
.➡️ INTAKE IS OPENING FOR OCTOBER!!! You Can Lose Weight from Home🏡.
.
📑Meal Plan Terancang Berkesan, Menu Sihat, Resipi dan Cara Masak setiap hari selama sebulan.
.
🍱Makan 5-6 kali sehari TANPA BERLAPAR.
.
❎BUKAN UBAT KURUS!.
.
💯 ONLINE 🤳 SIHAT, PEMAKANAN SEIMBANG & NUTRISI LENGKAP.
.
.MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
.
@sharifahfahimah_official
+6016 675 8595
+6016 675 8595
.
#teamfadzil #misimengecil #arianirtw #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #ctdk #galeriariani #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #TV3 #teamnickhinhussien #baju #carimakan #encikimamexpress #kurusonline #primavalet #tipsdiet #nakkurus #teamfahim
3 0 12 September, 2019

Ukuran payudara sangat dipengaruhi oleh berat badan. Makanya, ketika berat badan turun biasanya payudara akan sedikit menyusut.

Penyebab lain dari perubahan ukuran payudara adalah perubahan hormon, asupan kafein, bahkan asupan karbohidrat. Namun, berat badan berpengaruh paling besar.

Menurut penjelasan Dr.Kristamarie Collman, dokter keluarga tersertifikasi, payudara mayoritas terdiri dari jaringan lemak. "Meski begitu, wanita menyimpan lemak di bagian tubuh berbeda, seperti perut dan dada. Ketika lemak hilang, tidak ada area tubuh khusus yang paling terlihat bedanya," kata Collman.

Dengan kata lain, lemak di seluruh bagian tubuh, terutama tempat berkumpulnya lemak, paling terdampak. Hal ini menjelaskan mengapa usaha penurunan berat badan untuk bagian tertentu saja, misalnya perut, sering sulit dilakukan.

Yang bisa kita lakukan adalah mengencangkan bagian yang ditargetkan tersebut dan menurunkan berat badan. Sehingga, lemak akan digantikan oleh otot. Tak terkecuali jika kita ingin fokus pada bagian dada.

Personal trainer tersertifikasi, Esther Avant menyarankan untuk memilih olahraga spesifik untuk membantu menguatkan dan mengencangkan bagian dada agar ukuran bra tidak menjadi kecil. "Mungkin akan membuat frustasi memikirkan bahwa ukuran payudara akan menyusut seiring dengan turunnya berat badan kita," kata Avant.

Untuk itu, ia menyarankan olahraga seperti push up, chest press dengan dumbbell atau barbell dan chest flies dengan dumbbell atau cable. "Jenis olahraga tersebut bermanfaat membangun otot di bagian dada," ujarnya.

Untuk Memperbesar dan Mengencangkan Payudara dengan Terapi yg Aman dan Terbukti Ampuh serta tanpa Efek samping Apapun, Silahkan Konsultasi langsung dengan Owner @dreamswoman.indo
.
Free Konsultasi:
📱WA: 0895343732336
Atau klik Link bio
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #hamil #cantik #wanita #mamamuda #menyusui #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #kankerpayudara #cantiksehat #ibumenyusui #ibudananak #mahmud #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #mahmudchallenge #cantikbali

Ukuran payudara sangat dipengaruhi oleh berat badan. Makanya, ketika berat badan turun biasanya payudara akan sedikit menyusut.

Penyebab lain dari perubahan ukuran payudara adalah perubahan hormon, asupan kafein, bahkan asupan karbohidrat. Namun, berat badan berpengaruh paling besar.

Menurut penjelasan Dr.Kristamarie Collman, dokter keluarga tersertifikasi, payudara mayoritas terdiri dari jaringan lemak. "Meski begitu, wanita menyimpan lemak di bagian tubuh berbeda, seperti perut dan dada. Ketika lemak hilang, tidak ada area tubuh khusus yang paling terlihat bedanya," kata Collman.

Dengan kata lain, lemak di seluruh bagian tubuh, terutama tempat berkumpulnya lemak, paling terdampak. Hal ini menjelaskan mengapa usaha penurunan berat badan untuk bagian tertentu saja, misalnya perut, sering sulit dilakukan.

Yang bisa kita lakukan adalah mengencangkan bagian yang ditargetkan tersebut dan menurunkan berat badan. Sehingga, lemak akan digantikan oleh otot. Tak terkecuali jika kita ingin fokus pada bagian dada.

Personal trainer tersertifikasi, Esther Avant menyarankan untuk memilih olahraga spesifik untuk membantu menguatkan dan mengencangkan bagian dada agar ukuran bra tidak menjadi kecil. "Mungkin akan membuat frustasi memikirkan bahwa ukuran payudara akan menyusut seiring dengan turunnya berat badan kita," kata Avant.

Untuk itu, ia menyarankan olahraga seperti push up, chest press dengan dumbbell atau barbell dan chest flies dengan dumbbell atau cable. "Jenis olahraga tersebut bermanfaat membangun otot di bagian dada," ujarnya.

Untuk Memperbesar dan Mengencangkan Payudara dengan Terapi yg Aman dan Terbukti Ampuh serta tanpa Efek samping Apapun, Silahkan Konsultasi langsung dengan Owner @dreamswoman.indo
.
Free Konsultasi:
📱WA: 0895343732336 
Atau klik Link bio
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #hamil #cantik #wanita #mamamuda #menyusui #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #kankerpayudara #cantiksehat #ibumenyusui #ibudananak #mahmud #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #mahmudchallenge #cantikbali
0 0 12 September, 2019

Ukuran payudara sangat dipengaruhi oleh berat badan. Makanya, ketika berat badan turun biasanya payudara akan sedikit menyusut.

Penyebab lain dari perubahan ukuran payudara adalah perubahan hormon, asupan kafein, bahkan asupan karbohidrat. Namun, berat badan berpengaruh paling besar.

Menurut penjelasan Dr.Kristamarie Collman, dokter keluarga tersertifikasi, payudara mayoritas terdiri dari jaringan lemak. "Meski begitu, wanita menyimpan lemak di bagian tubuh berbeda, seperti perut dan dada. Ketika lemak hilang, tidak ada area tubuh khusus yang paling terlihat bedanya," kata Collman.

Dengan kata lain, lemak di seluruh bagian tubuh, terutama tempat berkumpulnya lemak, paling terdampak. Hal ini menjelaskan mengapa usaha penurunan berat badan untuk bagian tertentu saja, misalnya perut, sering sulit dilakukan.

Yang bisa kita lakukan adalah mengencangkan bagian yang ditargetkan tersebut dan menurunkan berat badan. Sehingga, lemak akan digantikan oleh otot. Tak terkecuali jika kita ingin fokus pada bagian dada.

Personal trainer tersertifikasi, Esther Avant menyarankan untuk memilih olahraga spesifik untuk membantu menguatkan dan mengencangkan bagian dada agar ukuran bra tidak menjadi kecil. "Mungkin akan membuat frustasi memikirkan bahwa ukuran payudara akan menyusut seiring dengan turunnya berat badan kita," kata Avant.

Untuk itu, ia menyarankan olahraga seperti push up, chest press dengan dumbbell atau barbell dan chest flies dengan dumbbell atau cable. "Jenis olahraga tersebut bermanfaat membangun otot di bagian dada," ujarnya.

Untuk Memperbesar dan Mengencangkan Payudara dengan Terapi yg Aman dan Terbukti Ampuh serta tanpa Efek samping Apapun, Silahkan Konsultasi langsung dengan Owner @dreamswoman.indo
.
Free Konsultasi:
📱WA: 0895343732336
Atau klik Link bio
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #hamil #cantik #wanita #mamamuda #menyusui #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #kankerpayudara #cantiksehat #ibumenyusui #ibudananak #mahmud #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #mahmudchallenge #cantikbali

Ukuran payudara sangat dipengaruhi oleh berat badan. Makanya, ketika berat badan turun biasanya payudara akan sedikit menyusut.

Penyebab lain dari perubahan ukuran payudara adalah perubahan hormon, asupan kafein, bahkan asupan karbohidrat. Namun, berat badan berpengaruh paling besar.

Menurut penjelasan Dr.Kristamarie Collman, dokter keluarga tersertifikasi, payudara mayoritas terdiri dari jaringan lemak. "Meski begitu, wanita menyimpan lemak di bagian tubuh berbeda, seperti perut dan dada. Ketika lemak hilang, tidak ada area tubuh khusus yang paling terlihat bedanya," kata Collman.

Dengan kata lain, lemak di seluruh bagian tubuh, terutama tempat berkumpulnya lemak, paling terdampak. Hal ini menjelaskan mengapa usaha penurunan berat badan untuk bagian tertentu saja, misalnya perut, sering sulit dilakukan.

Yang bisa kita lakukan adalah mengencangkan bagian yang ditargetkan tersebut dan menurunkan berat badan. Sehingga, lemak akan digantikan oleh otot. Tak terkecuali jika kita ingin fokus pada bagian dada.

Personal trainer tersertifikasi, Esther Avant menyarankan untuk memilih olahraga spesifik untuk membantu menguatkan dan mengencangkan bagian dada agar ukuran bra tidak menjadi kecil. "Mungkin akan membuat frustasi memikirkan bahwa ukuran payudara akan menyusut seiring dengan turunnya berat badan kita," kata Avant.

Untuk itu, ia menyarankan olahraga seperti push up, chest press dengan dumbbell atau barbell dan chest flies dengan dumbbell atau cable. "Jenis olahraga tersebut bermanfaat membangun otot di bagian dada," ujarnya.

Untuk Memperbesar dan Mengencangkan Payudara dengan Terapi yg Aman dan Terbukti Ampuh serta tanpa Efek samping Apapun, Silahkan Konsultasi langsung dengan Owner @dreamswoman.indo
.
Free Konsultasi:
📱WA: 0895343732336 
Atau klik Link bio
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #hamil #cantik #wanita #mamamuda #menyusui #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #kankerpayudara #cantiksehat #ibumenyusui #ibudananak #mahmud #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #mahmudchallenge #cantikbali
2 0 12 September, 2019

Ukuran payudara sangat dipengaruhi oleh berat badan. Makanya, ketika berat badan turun biasanya payudara akan sedikit menyusut.

Penyebab lain dari perubahan ukuran payudara adalah perubahan hormon, asupan kafein, bahkan asupan karbohidrat. Namun, berat badan berpengaruh paling besar.

Menurut penjelasan Dr.Kristamarie Collman, dokter keluarga tersertifikasi, payudara mayoritas terdiri dari jaringan lemak. "Meski begitu, wanita menyimpan lemak di bagian tubuh berbeda, seperti perut dan dada. Ketika lemak hilang, tidak ada area tubuh khusus yang paling terlihat bedanya," kata Collman.

Dengan kata lain, lemak di seluruh bagian tubuh, terutama tempat berkumpulnya lemak, paling terdampak. Hal ini menjelaskan mengapa usaha penurunan berat badan untuk bagian tertentu saja, misalnya perut, sering sulit dilakukan.

Yang bisa kita lakukan adalah mengencangkan bagian yang ditargetkan tersebut dan menurunkan berat badan. Sehingga, lemak akan digantikan oleh otot. Tak terkecuali jika kita ingin fokus pada bagian dada.

Personal trainer tersertifikasi, Esther Avant menyarankan untuk memilih olahraga spesifik untuk membantu menguatkan dan mengencangkan bagian dada agar ukuran bra tidak menjadi kecil. "Mungkin akan membuat frustasi memikirkan bahwa ukuran payudara akan menyusut seiring dengan turunnya berat badan kita," kata Avant.

Untuk itu, ia menyarankan olahraga seperti push up, chest press dengan dumbbell atau barbell dan chest flies dengan dumbbell atau cable. "Jenis olahraga tersebut bermanfaat membangun otot di bagian dada," ujarnya.

Untuk Memperbesar dan Mengencangkan Payudara dengan Terapi yg Aman dan Terbukti Ampuh serta tanpa Efek samping Apapun, Silahkan Konsultasi langsung dengan Owner @dreamswoman.indo
.
Free Konsultasi:
📱WA: 0895343732336
Atau klik Link bio
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #hamil #cantik #wanita #mamamuda #menyusui #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #kankerpayudara #cantiksehat #ibumenyusui #ibudananak #mahmud #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #mahmudchallenge #cantikbali l

Ukuran payudara sangat dipengaruhi oleh berat badan. Makanya, ketika berat badan turun biasanya payudara akan sedikit menyusut.

Penyebab lain dari perubahan ukuran payudara adalah perubahan hormon, asupan kafein, bahkan asupan karbohidrat. Namun, berat badan berpengaruh paling besar.

Menurut penjelasan Dr.Kristamarie Collman, dokter keluarga tersertifikasi, payudara mayoritas terdiri dari jaringan lemak. "Meski begitu, wanita menyimpan lemak di bagian tubuh berbeda, seperti perut dan dada. Ketika lemak hilang, tidak ada area tubuh khusus yang paling terlihat bedanya," kata Collman.

Dengan kata lain, lemak di seluruh bagian tubuh, terutama tempat berkumpulnya lemak, paling terdampak. Hal ini menjelaskan mengapa usaha penurunan berat badan untuk bagian tertentu saja, misalnya perut, sering sulit dilakukan.

Yang bisa kita lakukan adalah mengencangkan bagian yang ditargetkan tersebut dan menurunkan berat badan. Sehingga, lemak akan digantikan oleh otot. Tak terkecuali jika kita ingin fokus pada bagian dada.

Personal trainer tersertifikasi, Esther Avant menyarankan untuk memilih olahraga spesifik untuk membantu menguatkan dan mengencangkan bagian dada agar ukuran bra tidak menjadi kecil. "Mungkin akan membuat frustasi memikirkan bahwa ukuran payudara akan menyusut seiring dengan turunnya berat badan kita," kata Avant.

Untuk itu, ia menyarankan olahraga seperti push up, chest press dengan dumbbell atau barbell dan chest flies dengan dumbbell atau cable. "Jenis olahraga tersebut bermanfaat membangun otot di bagian dada," ujarnya.

Untuk Memperbesar dan Mengencangkan Payudara dengan Terapi yg Aman dan Terbukti Ampuh serta tanpa Efek samping Apapun, Silahkan Konsultasi langsung dengan Owner @dreamswoman.indo
.
Free Konsultasi:
📱WA: 0895343732336 
Atau klik Link bio
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #hamil #cantik #wanita #mamamuda #menyusui #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #kankerpayudara #cantiksehat #ibumenyusui #ibudananak #mahmud #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #mahmudchallenge #cantikbali  l
0 0 12 September, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita” ?? Tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria ??
.
1) Terlihat Kendur.
2) Warna Puting Berubah.
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang.
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang.
5) Saat Wanita Berlari, Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat.
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?? KAMI PUNYA SOLUSI NYA !!!
.
Chat dan Konsultasikan segera di @breastmaskpop

Order / Konsultasi:
WA : 081220678955
atau klik link yang ada di bio :)
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#lucintaluna #dewipersik #nikahmuda #hijab #tutorialmakeup #deenay #galeriariani #radiusite

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita” ?? Tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria ??
.
1) Terlihat Kendur.
2) Warna Puting Berubah.
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang.
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang.
5) Saat Wanita Berlari, Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat.
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?? KAMI PUNYA SOLUSI NYA !!!
.
Chat dan Konsultasikan segera di @breastmaskpop

Order / Konsultasi:
WA : 081220678955
atau klik link yang ada di bio :)
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#lucintaluna #dewipersik #nikahmuda #hijab #tutorialmakeup #deenay #galeriariani #radiusite
198 4 12 September, 2019

Ramai pulak cari Allure Shawl. Item from @galeriariani ;
🌸 SHAWL ALLURE
🌸 RM 129 only
🌸 RM 159 (ada diamond)
🌸 Ada 5 colours
🌸 NO SERVICE CHARGE, HARGA SAMA BUTIK
🌸 Pos WORLDWIDE

CEPAT2 ORDER K
.

Turn on notification IG @ariani_ps.kl utk tak ketinggalan promo menarik ok😊;
Nak order whatsapp 👇🏻 ;
📱📱017-422 8049
📱📱017-422 8049
📱📱017-422 8049
.
.

#ariani #arianilover #arianilovers #bawal #squarescarf #bruneiariani #sayajualtudung #arianipersonalshopper #personalshopperariani #satinsquareprinted #squareseriesariani #longshawlariani #instantshawlariani #psariani #arianilover #ArianiOOTD #arianips #galeriariani #arianilover #arianilovers #singapore #brunei #indonesia #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppermy #arianips #psariani

Ramai pulak cari Allure Shawl. Item from @galeriariani ;
🌸 SHAWL ALLURE
🌸 RM 129 only
🌸 RM 159 (ada diamond)
🌸 Ada 5 colours
🌸 NO SERVICE CHARGE, HARGA SAMA BUTIK
🌸 Pos WORLDWIDE

CEPAT2 ORDER K
.

Turn on notification IG @ariani_ps.kl utk tak ketinggalan promo menarik ok😊;
Nak order whatsapp 👇🏻 ;
📱📱017-422 8049
📱📱017-422 8049
📱📱017-422 8049
.
.

#ariani #arianilover #arianilovers #bawal #squarescarf #bruneiariani #sayajualtudung #arianipersonalshopper #personalshopperariani #satinsquareprinted #squareseriesariani #longshawlariani #instantshawlariani #psariani #arianilover #ArianiOOTD #arianips #galeriariani #arianilover #arianilovers #singapore #brunei #indonesia #personalshopper #personalshoppermalaysia #personalshoppermy #arianips #psariani
9 0 12 September, 2019

New arrival from @arianiluxe ;
💝 Instant Qyrana Izabellaz
💝 RM499
💝 Limited pieces
💝 Comes with box & paperbag
📱 Whatsapp 0192782412
🎉 harga SAMA dengan butik, tiada service charge 😘😘.
.
#arianilovers #arianiluxe #ariani #galeriariani #sayajualshawl #sayajualbawal #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #singapore #brunei #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianiluxecollection #arianiluxeeid2019

New arrival from @arianiluxe ;
💝 Instant Qyrana Izabellaz
💝 RM499
💝 Limited pieces
💝 Comes with box & paperbag
📱 Whatsapp 0192782412
🎉 harga SAMA dengan butik, tiada service charge 😘😘.
.
#arianilovers #arianiluxe #ariani #galeriariani #sayajualshawl #sayajualbawal #hijabista #hijab #hijabistamalaysia #singapore #brunei #personalshoppermalaysia #personalshopperariani #personalshoppermy #arianiluxecollection #arianiluxeeid2019
16 0 12 September, 2019

Macamni lah kalau ada anak kecik kan... air minum sana sini terperecik! 😓
.
Actually da 2 hari sebenarnya, tapi hari ni baru perasan, ni kotoran air sirap tau.
.
Mula² saje lap dengan air, tapi tak hilang pun. Sebab kotoran tu da meresap!(saje je test, padahal boleh guna spray ajaib tu kan hehe🤭)
.
Ok, macam biasa la.. kite guna NIQA #InstantStainRemover . Mudah sangat guna, hanya SEMBUR, GOSOK, LAP je.. da boleh settle da.
.
Tak payah penat² nak angkat baldi ker, berus bagai nak sental² okies.. Benda boleh jadi mudah, awat nak bagi rumit sayang. Pencuci on the go kan..🥰
.
.
Sebotol Rm20/30ml (210 semburan)
.
Tapi kan, kami ada set combo dengan harga yang berbaloi. Extra freegift lagi kami bagi kat korang tau. Tapi hanya buat pembelian melalui @niqabynadzaziz okies..
.
Klik link di BIO sekarang untuk pesanan & pertanyaan.
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahq #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #RawangSelangor #niqarawang #niqaselayang #pengedardiperlukan

Macamni lah kalau ada anak kecik kan... air minum sana sini terperecik! 😓
.
Actually da 2 hari sebenarnya, tapi hari ni baru perasan, ni kotoran air sirap tau.
.
Mula² saje lap dengan air, tapi tak hilang pun. Sebab kotoran tu da meresap!(saje je test, padahal boleh guna spray ajaib tu kan hehe🤭)
.
Ok, macam biasa la.. kite guna NIQA #InstantStainRemover . Mudah sangat guna, hanya SEMBUR, GOSOK, LAP je.. da boleh settle da.
.
Tak payah penat² nak angkat baldi ker, berus bagai nak sental² okies.. Benda boleh jadi mudah, awat nak bagi rumit sayang. Pencuci on the go kan..🥰
.
.
Sebotol Rm20/30ml (210 semburan)
.
Tapi kan, kami ada set combo dengan harga yang berbaloi. Extra freegift lagi kami bagi kat korang tau. Tapi hanya buat pembelian melalui @niqabynadzaziz okies..
.
Klik link di BIO sekarang untuk pesanan & pertanyaan.
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahq #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #RawangSelangor #niqarawang #niqaselayang #pengedardiperlukan
1 1 12 September, 2019

𝐌𝐀𝐑𝐘 𝐊𝐀𝐘 𝐀𝐓 𝐏𝐋𝐀𝐘 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐃 𝐄𝐘𝐄 𝐓𝐑𝐈𝐎
.
New Baked Eye Trio, uollss dah tak perlu susah nak matchingkan warna eye shadow sbb nya warnanya dh siap mix & match dah dalam satu bekas.. Jimat kan?
.
Cuba tgk color match dia cantik cantik kan? .
Beli 1 hanya dengan RM47 sahaja.
.
Beli 3 dapat FREE Mary Kay At Play Cheek & Lips Stick.. Lagi jimat kan..
.
.
Jom whasstup miza sebelum kehabisan stok.
.
.
Mieza Ismail
Mary Kay Independent Beauty Consultant
013 4358563
.
#marykay #marykayputrajaya #marykaykedah #marykayjitra #bokittalovers #kekaboo #marykaySelangor #marykaycheras #marykaybangi #marykaykajang #mymklife #mybigwhy #careerforwoman #positifpeople #marykaymakeup #skin #skinvigoratebrush #galeriariani #marykayalorsetar #marykaypinang #marykaymakeup #kulitcantik #naelofar #naelofarhijab

𝐌𝐀𝐑𝐘 𝐊𝐀𝐘 𝐀𝐓 𝐏𝐋𝐀𝐘 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐃 𝐄𝐘𝐄 𝐓𝐑𝐈𝐎
.
New Baked Eye Trio, uollss dah tak perlu susah nak matchingkan warna eye shadow sbb nya warnanya dh siap mix & match dah dalam satu bekas.. Jimat kan?
.
Cuba tgk color match dia cantik cantik kan? .
Beli 1 hanya dengan RM47 sahaja.
.
Beli 3 dapat FREE Mary Kay At Play Cheek & Lips Stick.. Lagi jimat kan..
.
.
Jom whasstup miza sebelum kehabisan stok.
.
.
Mieza Ismail
Mary Kay Independent Beauty Consultant
013 4358563
.
#marykay #marykayputrajaya #marykaykedah #marykayjitra #bokittalovers #kekaboo #marykaySelangor #marykaycheras #marykaybangi #marykaykajang #mymklife #mybigwhy #careerforwoman #positifpeople #marykaymakeup #skin #skinvigoratebrush #galeriariani #marykayalorsetar #marykaypinang #marykaymakeup #kulitcantik #naelofar #naelofarhijab
0 0 12 September, 2019

𝐌𝐀𝐑𝐘 𝐊𝐀𝐘 𝐀𝐓 𝐏𝐋𝐀𝐘 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐃 𝐄𝐘𝐄 𝐓𝐑𝐈𝐎
.
New Baked Eye Trio, uollss dah tak perlu susah nak matchingkan warna eye shadow sbb nya warnanya dh siap mix & match dah dalam satu bekas.. Jimat kan?
.
Beli 1 hanya dengan RM47 sahaja.
.
Beli 3 dapat FREE Mary Kay At Play Cheek & Lips Stick.. Lagi jimat kan..
.
.
Jom whasstup miza sebelum kehabisan stok.
.
.
Mieza Ismail
Mary Kay Independent Beauty Consultant
013 4358563
.
#marykay #marykayputrajaya #marykaykedah #marykayjitra #bokittalovers #kekaboo #marykaySelangor #marykaycheras #marykaybangi #marykaykajang #mymklife #mybigwhy #careerforwoman #positifpeople #marykaymakeup #skin #skinvigoratebrush #galeriariani #marykayalorsetar #marykaypinang #marykaymakeup #kulitcantik #naelofar #naelofarhijab

𝐌𝐀𝐑𝐘 𝐊𝐀𝐘 𝐀𝐓 𝐏𝐋𝐀𝐘 𝐁𝐀𝐊𝐄𝐃 𝐄𝐘𝐄 𝐓𝐑𝐈𝐎
.
New Baked Eye Trio, uollss dah tak perlu susah nak matchingkan warna eye shadow sbb nya warnanya dh siap mix & match dah dalam satu bekas.. Jimat kan?
.
Beli 1 hanya dengan RM47 sahaja.
.
Beli 3 dapat FREE Mary Kay At Play Cheek & Lips Stick.. Lagi jimat kan..
.
.
Jom whasstup miza sebelum kehabisan stok.
.
.
Mieza Ismail
Mary Kay Independent Beauty Consultant
013 4358563
.
#marykay #marykayputrajaya #marykaykedah #marykayjitra #bokittalovers #kekaboo #marykaySelangor #marykaycheras #marykaybangi #marykaykajang #mymklife #mybigwhy #careerforwoman #positifpeople #marykaymakeup #skin #skinvigoratebrush #galeriariani #marykayalorsetar #marykaypinang #marykaymakeup #kulitcantik #naelofar #naelofarhijab
0 0 12 September, 2019

Instant Stain Remover .
✓ Segera menghilangkan kotoran
✓ Cara guna yang sangat mudah
✓ Cucian tanpa air
✓ Menjaga kualiti fabrik
✓ Sesuai untuk kebanyakkan fabrik
✓ Tanpa bahan peluntur
✓ Mengandungi pewangi .
Meh cuba. RM20 ajerrrrr... Klik link di bio tuk order 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis

Instant Stain Remover .
✓ Segera menghilangkan kotoran
✓ Cara guna yang sangat mudah
✓ Cucian tanpa air
✓ Menjaga kualiti fabrik
✓ Sesuai untuk kebanyakkan fabrik
✓ Tanpa bahan peluntur
✓ Mengandungi pewangi .
Meh cuba. RM20 ajerrrrr... Klik link di bio tuk order 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis
2 0 12 September, 2019

Adudududu..... masalah betol ni... nasib baik ada NIQA Instant Stain Remover. Bukan takat karpet aje, curtain sofa pun boleh 😍
Yess!! Pasni tak perlu stress2 😎
.
Meh cuba. RM20 aje sis.. Klik link di bio tuk order 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis

Adudududu..... masalah betol ni... nasib baik ada NIQA Instant Stain Remover. Bukan takat karpet aje, curtain sofa pun boleh 😍
Yess!! Pasni tak perlu stress2 😎
.
Meh cuba. RM20 aje sis.. Klik link di bio tuk order 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis
2 0 12 September, 2019
Liquid spray that helps to remove stain instantly and suitable for
- Scarves
- Clothes
- Household items ie carpet, curtain, comforter
- Sofa
- Handbag, bag etc
- Shoes
.
RM20 only 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis
2 0 12 September, 2019

Apooo ayah ali oiii..ingat makan asam masin ke..mama ali pandai ekk ckp jepun next time kalau gaduh ckp jepun je sure ayah ali tak faham.. Repost @aslinda_as
by @media.repost:
Kenape xbuat filem je #kitasuka 😍 @jaredle3 .
.
.

#remyishak #mirafilzah #remyra #mirafilzahfans #remyishakfans #galeriariani #minaz #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #lelakikirimantuhan #GandinganSerasiFilem #GandinganSerasiDrama #SangkarMovie #uniqlomalaysia #hajatali #miraclegacy #remyarmy #ABPBH32 vote

Apooo ayah ali oiii..ingat makan asam masin ke..mama ali pandai ekk ckp jepun next time kalau gaduh ckp jepun je sure ayah ali tak faham.. Repost @aslinda_as
by @media.repost:
Kenape  xbuat filem je  #kitasuka 😍 @jaredle3 .
.
.

#remyishak #mirafilzah #remyra #mirafilzahfans #remyishakfans #galeriariani #minaz #pujaanhatikanda  #pujaanhatikandaraya #lelakikirimantuhan #GandinganSerasiFilem #GandinganSerasiDrama #SangkarMovie #uniqlomalaysia #hajatali  #miraclegacy #remyarmy #ABPBH32 vote
278 9 12 September, 2019

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori
3 0 12 September, 2019

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori
2 0 12 September, 2019

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori
5 0 12 September, 2019

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori

🍓Tudung ariani .nama pettrn tertera di gambar.ada 4 ptk gambar shawl yg sgt cantik dgn corak baru.
🍓Quality
Copy ori 1:1.
🍓Satin silk.
🍓Retail rm52
🍓Borong rm33. Min 20pcs.
🍓Wsapp 0123880165.

Postage
Rm 8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #ariani #galeriariani #sayajualtudungariani #sayajual #sayajualtudung #sayajualshawl #sayajualmurah #sayajualmurahmurah #malaysia #instagram #onlineshopping #shawlariani #copyori #sayajualbarangcopyori
3 0 12 September, 2019

Air + turun berat badan berpisah tiada ..jom all followers pi beli botol air n challenge minum sehari 3liter .. nak sihat nak cantik nak kurus kan...kalau perkara PALING MUDAH ni xleh buat ..masalah nanti 😉.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Irah O199243731
Follow @syahirahbudiman
#teamcoachirah .
.
#cikreenencikngokngekraya #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #kamaladli #sayasukamakan #foodbrunei #kurusselepasraya #kakimakan #astrogempak #onlinesg #kevinzahri #sghalalfood #singaporeairlines #kauyangpertama #benamir #dramasweetdreams #galeriariani

Air + turun berat badan berpisah tiada ..jom all followers pi beli botol air n challenge minum sehari 3liter .. nak sihat nak cantik nak kurus kan...kalau perkara PALING MUDAH ni xleh buat ..masalah nanti 😉.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Irah O199243731
Follow @syahirahbudiman 
#teamcoachirah .
.
#cikreenencikngokngekraya #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #kamaladli #sayasukamakan #foodbrunei #kurusselepasraya #kakimakan #astrogempak #onlinesg #kevinzahri #sghalalfood #singaporeairlines #kauyangpertama #benamir #dramasweetdreams #galeriariani
31 0 12 September, 2019

🍓Tudung ariani So Liatrice
🍓Ariani square.nama pattern ada tertera di gambar.
🍓Qualiti 1:1 copyori.
🍓Retail rm52
Borong rm33 .min 20pcs
Waapp 0123880165.

Postage
Rm8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #galeriariani #soliatrice #copyori #ariani #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualariani #malaysia #instagram #onlineshopping #arianisquare #sayajualbarangcopy

🍓Tudung ariani So Liatrice
🍓Ariani square.nama pattern ada tertera di gambar.
🍓Qualiti 1:1 copyori.
🍓Retail rm52
Borong rm33 .min 20pcs
Waapp 0123880165.

Postage
Rm8 sm
Rm12 ss.
#tudungariani #galeriariani #soliatrice #copyori #ariani #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualariani #malaysia #instagram #onlineshopping #arianisquare #sayajualbarangcopy
1 0 12 September, 2019

HI NIQA LOVERS. Ramai yg cakap lepas guna NISR ni, kotoran terus hilang takde tinggal kesan tapi ada kesan putih-putih sikit? .
Ok nak bagitahu ni, jangan lupa step yg ke-3 tu ya sayang. Jangan skip bilas atau lap semula guna wet tissue selepas bersihkan kotoran. Nanti sabun akan tinggal kesan. Macam kita basuh baju, mesti kena bilas semula kan? Sama jugak macam spray ni😍
-
Meh cuba. RM20 ajerrrrr... Klik link di bio tuk order 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis

HI NIQA LOVERS. Ramai yg cakap lepas guna NISR ni, kotoran terus hilang takde tinggal kesan tapi ada kesan putih-putih sikit? .
Ok nak bagitahu ni, jangan lupa step yg ke-3 tu ya sayang. Jangan skip bilas atau lap semula guna wet tissue selepas bersihkan kotoran. Nanti sabun akan tinggal kesan. Macam kita basuh baju, mesti kena bilas semula kan? Sama jugak macam spray ni😍
-
Meh cuba. RM20 ajerrrrr... Klik link di bio tuk order 😉
.
#teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash #ajimaura #terapiinstagram #tipsniqa #niqainstantstainremover #stainremover #testimoniniqa #niqahijabawningstarch #starchtudung #pengerastudung #niqakuantan #duckscarves #galeriariani #bawalexclusive #naelofarhijab #arzuscarf #sugarscarf #tudungpeople #bokitta #tudungruffle #cakenis
2 0 12 September, 2019

Youth Eye Treatment lagi better dari concealer!

Percaya tak cakap Azi?

Majority customer yang consistent pakai this eye treatment.
_
☺️Crow feet kurang!
☺️Mata dah tak sembap!
☺️Dark circle hilang!
☺️Mata nampak fresh!
☺️Kulit mata jadi moist!

Tau tak ingredients dia apa?
_
🍿Muscadine Grape Polyphenol - Anti ageing properties!
🍿Hyaluronic Acid - Moisturize kulit mata!
🍿Licorice Extract - Kurangkan pigment gelap pada mata!
🍿Peptide Blend - Trigger collagen production di mata!

Siapa ada saggy eyes, dark circle, crow feet
dan eye - related problems?
Dm or whatsapp azi to purchase. 😊
_
#setdetoxshaklee #shakleekedah #skincareroutine #duckbag #collagenpowdershaklee #shakleemurah #vitamineshaklee #dermalogicamy #galeriariani #duckscarves #agedefensemoisturizerspf50 #iflawless #hannanmedispa #espshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #duckscarvesforsale #vitamincshaklee #setpantangshaklee #setpantang #vivixshaklee #shakleepromo #youthshaklee #confinementcare #setmengandungshaklee #bokitta #duckscarvestoletgo

Youth Eye Treatment lagi better dari concealer!

Percaya tak cakap Azi?

Majority customer yang consistent pakai this eye treatment. 
_
☺️Crow feet kurang!
☺️Mata dah tak sembap!
☺️Dark circle hilang!
☺️Mata nampak fresh!
☺️Kulit mata jadi moist!

Tau tak ingredients dia apa? 
_
🍿Muscadine Grape Polyphenol - Anti ageing properties!
🍿Hyaluronic Acid - Moisturize kulit mata!
🍿Licorice Extract - Kurangkan pigment gelap pada mata!
🍿Peptide Blend - Trigger collagen production di mata!

Siapa ada saggy eyes, dark circle, crow feet 
dan eye - related problems? 
Dm or whatsapp azi to purchase. 😊
_
#setdetoxshaklee #shakleekedah #skincareroutine #duckbag #collagenpowdershaklee #shakleemurah #vitamineshaklee #dermalogicamy #galeriariani #duckscarves #agedefensemoisturizerspf50 #iflawless #hannanmedispa #espshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #duckscarvesforsale #vitamincshaklee #setpantangshaklee #setpantang #vivixshaklee #shakleepromo #youthshaklee #confinementcare #setmengandungshaklee #bokitta #duckscarvestoletgo
5 0 12 September, 2019

Haaa dah tu tak yah riso sangat lepas ni masalah masalah kat atas tu dah boleh selesai seawal 1-3 hari CONFIRMED GUARANTEE
.
.
Yang bestnya ni bukan propa ke apa ya ni memang menjadi punya
.
.
Bagi yang dah kawin Kak Lis cadang buat “OVERHAUL” , yang anak dara repair and bersihkan mana yang bermasalah tapi yang pasti buah dada Kak Lis bikin membulat dan meletop ya .
.
Jom wassap Kak Lis , dont worry Kak Lis tolong sampai menjadi
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#dramasangat
#schaalyahya
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#meletop
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#neelofa
#ctdk

Haaa dah tu tak yah riso sangat lepas ni masalah masalah kat atas tu dah boleh selesai seawal 1-3 hari CONFIRMED GUARANTEE
.
.
Yang bestnya ni bukan propa ke apa ya ni memang menjadi punya
.
.
Bagi yang dah kawin Kak Lis cadang buat “OVERHAUL” , yang anak dara repair and bersihkan mana yang bermasalah tapi yang pasti buah dada Kak Lis bikin membulat dan meletop ya .
.
Jom wassap Kak Lis , dont worry Kak Lis tolong sampai menjadi
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#dramasangat
#schaalyahya
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#meletop
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#neelofa
#ctdk
3 0 12 September, 2019
Square Mansion Twill
Rm119 each
POSTAGE RM10

#Wassup0197672407
#galeriariani
#psariani
#psarianirtw
#squarescarf
#bawalplain
#bawalsatinplain
#bawalsenangbentuk
2 0 12 September, 2019

Benci pakai tudung color lite lite sebab ni lah, bila makan je terpercik , habis comot.

Tu baru part mak mak.

Belum bab anak anak lagi , minum milo, tumpah, makan aiskrim menitik, pegang coklat lap merata aduiii

U know, VERY THE STRESS! Dulu lah.
Now dah ada Instant Stain Remover, stress no more.
.
.
Sebotol hanya Rm20/30ml
Nak harga jimat? Grab set combo kami serta freegift menarik menanti anda.
.
.
Klik link di BIO untuk pesanan & pertanyaan.
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahq #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #RawangSelangor #niqarawang #niqaselayang #pengedardiperlukan #buymuslimfirts #bmf

Benci pakai tudung color lite lite sebab ni lah, bila makan je terpercik , habis comot.

Tu baru part mak mak.

Belum bab anak anak lagi , minum milo, tumpah, makan aiskrim menitik, pegang coklat lap merata aduiii

U know, VERY THE STRESS! Dulu lah.
Now dah ada Instant Stain Remover, stress no more.
.
.
Sebotol hanya Rm20/30ml
Nak harga jimat? Grab set combo kami serta freegift menarik menanti anda.
.
.
Klik link di BIO untuk pesanan & pertanyaan.
.
#hijabwash #pencucitudung #niqahijabwash
#stainremover #niqainstantstainremover #niqamalaysia #galeriariani #niqasoldiers #duckscarves #duckscarvesforsale #sugarscarf #naelofarhijab #tudungruffle #aidijuma #bokitta #cakenis #shawlpublika #teamwangi #niqahq #niqahijabwashkl #niqahijabwashselangor #RawangSelangor #niqarawang #niqaselayang #pengedardiperlukan #buymuslimfirts #bmf
2 0 12 September, 2019

Reposted from @galeriariani (@get_regrann) - - #regrann
Shawl Oriental Printed
Rm112 xde diamond
Rm150 ada diamond
POSTAGE RM10

#Wassup0197672407
#galeriariani
#psariani
#psarianirtw
#ctdk
#bellaforariani
#belladally
#MiraFilzah

Reposted from @galeriariani (@get_regrann) - - #regrann 
Shawl Oriental Printed
Rm112 xde diamond
Rm150 ada diamond
POSTAGE RM10

#Wassup0197672407
#galeriariani
#psariani
#psarianirtw
#ctdk
#bellaforariani
#belladally
#MiraFilzah
3 0 12 September, 2019

ABAYA RAFFLE
.
🍃Material Soft Como Crepe
🍃Mudah digosok dan sangat lembut
🍃Ada zip sorok di bahagian lengan & hadapan
🍃Poket sebelah kiri dan kanan baju
🍃Ada ropol² di bahagian depan
.
🌺RM129SM/RM134SS
FREE POSTAGE
.
#minimalace #jubahsouq #wadiadra #leeyanaraya2018 #elrah #tutorialkakmigha #shawl #mfshawl #neelofa #fattzura #galeriariani #lace #tudungpeople #chicnoness #tudungkekaboo #dropship #nursajat #gold #fifarasoltrustedagent #wbhdropship #runningman #gown #weddingdress #pipipao #eidcollection #nursingfriendly

ABAYA RAFFLE
.
🍃Material Soft Como Crepe
🍃Mudah digosok dan sangat lembut
🍃Ada zip sorok di bahagian lengan & hadapan
🍃Poket sebelah kiri dan kanan baju
🍃Ada ropol² di bahagian depan
.
🌺RM129SM/RM134SS
FREE POSTAGE
.
#minimalace #jubahsouq #wadiadra #leeyanaraya2018 #elrah #tutorialkakmigha #shawl #mfshawl #neelofa #fattzura #galeriariani #lace #tudungpeople #chicnoness #tudungkekaboo #dropship #nursajat #gold #fifarasoltrustedagent #wbhdropship #runningman #gown #weddingdress #pipipao #eidcollection #nursingfriendly
4 0 12 September, 2019

Haaa dah tu tak yah riso sangat lepas ni masalah masalah kat atas tu dah boleh selesai seawal 1-3 hari CONFIRMED GUARANTEE
.
.
Yang bestnya ni bukan propa ke apa ya ni memang menjadi punya
.
.
Bagi yang dah kawin Kak Lis cadang buat “OVERHAUL” , yang anak dara repair and bersihkan mana yang bermasalah tapi yang pasti buah dada Kak Lis bikin membulat dan meletop ya .
.
Jom wassap Kak Lis , dont worry Kak Lis tolong sampai menjadi
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#dramasangat
#schaalyahya
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#meletop
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#neelofa
#ctdk

Haaa dah tu tak yah riso sangat lepas ni masalah masalah kat atas tu dah boleh selesai seawal 1-3 hari CONFIRMED GUARANTEE
.
.
Yang bestnya ni bukan propa ke apa ya ni memang menjadi punya
.
.
Bagi yang dah kawin Kak Lis cadang buat “OVERHAUL” , yang anak dara repair and bersihkan mana yang bermasalah tapi yang pasti buah dada Kak Lis bikin membulat dan meletop ya .
.
Jom wassap Kak Lis , dont worry Kak Lis tolong sampai menjadi
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#dramasangat
#schaalyahya
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#meletop
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#neelofa
#ctdk
2 0 12 September, 2019

Haaa dah tu tak yah riso sangat lepas ni masalah masalah kat atas tu dah boleh selesai seawal 1-3 hari CONFIRMED GUARANTEE
.
.
Yang bestnya ni bukan propa ke apa ya ni memang menjadi punya
.
.
Bagi yang dah kawin Kak Lis cadang buat “OVERHAUL” , yang anak dara repair and bersihkan mana yang bermasalah tapi yang pasti buah dada Kak Lis bikin membulat dan meletop ya .
.
Jom wassap Kak Lis , dont worry Kak Lis tolong sampai menjadi
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#dramasangat
#schaalyahya
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#meletop
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#neelofa
#ctdk

Haaa dah tu tak yah riso sangat lepas ni masalah masalah kat atas tu dah boleh selesai seawal 1-3 hari CONFIRMED GUARANTEE
.
.
Yang bestnya ni bukan propa ke apa ya ni memang menjadi punya
.
.
Bagi yang dah kawin Kak Lis cadang buat “OVERHAUL” , yang anak dara repair and bersihkan mana yang bermasalah tapi yang pasti buah dada Kak Lis bikin membulat dan meletop ya .
.
Jom wassap Kak Lis , dont worry Kak Lis tolong sampai menjadi
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-2 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#owlbynd
#dramasangat
#schaalyahya
#duckscarves
#nursajat
#fattzura
#galeriariani
#crecionbysitinurhaliza
#mumuscarves
#payudaramontok
#minaz
#meletop
#datosrivida
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#neelofa
#ctdk
2 0 12 September, 2019

Top #galeriariani posts

😍
.
Selamat malam semua. Mimpi indah.. I wuvvv you!
.
🐞 Cik Siti Wan Kembang Shawl @galeriariani
🐞 Skirt by @larneyofficial
.
Surround yourself with people who talk about dreams and ideas, not about other people. 😘
.
#AydaJebat #AJscreamer #GaleriAriani #TheStoryBookByAriani #AnasismKelantanTour #BetterThanYou #ImNotThatTall

😍
.
Selamat malam semua. Mimpi indah.. I wuvvv you!
.
🐞 Cik Siti Wan Kembang Shawl @galeriariani
🐞 Skirt by @larneyofficial
.
Surround yourself with people who talk about dreams and ideas, not about other people. 😘
.
#AydaJebat #AJscreamer #GaleriAriani #TheStoryBookByAriani #AnasismKelantanTour #BetterThanYou #ImNotThatTall
40,349 391 1 September, 2019

♥️
.
Assalamualaikum. Terima kasih ore klate! Full house KB Mall tadi. Insyaallah ada jodoh jumpa lagi. Eh ada rezeki jumpa lagi. Hihi! Salam Maal Hijrah.
.
Istimewa untuk mek Kelate, babygirl guna shawl ‘Cik Siti Wan Kembang’ by @galeriariani dengan free charm mahkota. (if you can see). Come blako! Kalau shawl untuk negeri Melaka mungkin ada charm muka Ayda Jebat? 😂😍
.
#AydaJebat #Anasism #GaleriAriani #TheStoryBookByAriani #CikSitiWanKembangByAriani #GomoKlateGomo

♥️
.
Assalamualaikum. Terima kasih ore klate! Full house KB Mall tadi. Insyaallah ada jodoh jumpa lagi. Eh ada rezeki jumpa lagi. Hihi! Salam Maal Hijrah.
.
Istimewa untuk mek Kelate, babygirl guna shawl ‘Cik Siti Wan Kembang’ by @galeriariani dengan free charm mahkota. (if you can see). Come blako! Kalau shawl untuk negeri Melaka mungkin ada charm muka Ayda Jebat? 😂😍
.
#AydaJebat #Anasism #GaleriAriani #TheStoryBookByAriani #CikSitiWanKembangByAriani #GomoKlateGomo
61,975 707 1 September, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @DocterBreastID
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @DocterBreastID
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali
2,665 16 15 August, 2019

😅😅
.
Special for @galeriariani and yah.. memang video macam ni banyak take sampai rasa nak pengsan. Kalau ada videographer rasanya babygirl dah kena hempuk dengan camera kot. 😅🤣
.
Siapa perangai macamni, comment! Melalut je. 🙄
.
#AydaJebat #GaleriAriani #TheStoryBookOfAriani #CikSitiWanKembangByAriani #BetterThanYou

😅😅
.
Special for @galeriariani and yah.. memang video macam ni banyak take sampai rasa nak pengsan. Kalau ada videographer rasanya babygirl dah kena hempuk dengan camera kot. 😅🤣
.
Siapa perangai macamni, comment! Melalut je. 🙄
.
#AydaJebat #GaleriAriani #TheStoryBookOfAriani #CikSitiWanKembangByAriani #BetterThanYou
22,931 298 2 September, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreast
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreast
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali
6,510 37 31 July, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita” ?? Tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria ??
.
1) Terlihat Kendur.
2) Warna Puting Berubah.
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang.
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang.
5) Saat Wanita Berlari, Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat.
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?? KAMI PUNYA SOLUSI NYA !!!
.
Chat dan Konsultasikan segera di @obat.maskerpayudaraherbal

Order / Konsultasi:
WA : 0895701289446
atau klik link yang ada di bio :)
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#lucintaluna #dewipersik #nikahmuda #hijab #tutorialmakeup #deenay #galeriariani #radiusite

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita” ?? Tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria ??
.
1) Terlihat Kendur.
2) Warna Puting Berubah.
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang.
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang.
5) Saat Wanita Berlari, Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat.
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?? KAMI PUNYA SOLUSI NYA !!!
.
Chat dan Konsultasikan segera di @obat.maskerpayudaraherbal

Order / Konsultasi:
WA : 0895701289446
atau klik link yang ada di bio :)
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#lucintaluna #dewipersik #nikahmuda #hijab #tutorialmakeup #deenay #galeriariani #radiusite
1,343 114 10 September, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreast
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreast
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali
5,441 34 4 July, 2019

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
.
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreast
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali

Apa yang ada di dalam benak atau pikiran Anda mengenai “payudara wanita”? tentu saja bagi pria, payudara wanita adalah salah satu organ tubuh yang menjadi favoritnya saat bercinta
.
Namun kegiatan memberikan stimulasi berupa sentuhan, remasan, jilatan atau isapan pada payudara wanita yang terlalu sering akan dapat mengubah bentuk dari pada payudara wanita tersebut.
.
Ingin tahu seperti apa 5 ciri dari payudara wanita yang sering disentuh pria tersebut?
.
1) Terlihat Kendur
2) Warna Puting Berubah
3) Sensitivitas di Area Payudara Berkurang
4) Terlihat Lebih Besar tapi Tidak Kencang
5) Saat Wanita Berlari , Pantulan Pada Payudara Terlihat Sangat Kuat
. 
Apakah ciri-ciri diatas sudah terjadi pada Payudaramu ?

KAMI PUNYA SOLUSI NYA !
.
Chat dan Konsultasikan segera di @docterbreast
.
Free Konsultasi:
📱LINE: @qnw5904l (Pakai @)
📱WA: 085954516070
.
Chat dan Konsultasikan Sekarang !!
.
#shopiajubah #BALovers #jubahsouq #galeriariani #radiusite #sephorasg #cantik #wanita #rahasiagadis #pesonagadis #cantik #quotes #cantiksehat #ibudananak #mamahmuda #pejuangasi #mamacantik #cantikbali
8,793 7 29 July, 2019