#galeriarianitutorial Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #galeriarianitutorial and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
57
Average comment
0.8
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@syurga.scarves Profile picture

@syurga.scarves

Special untuk anda yang suka kan simplicity and yet still look very classy and elegant! Well, your dream comes true sebab Spectra Square by Galeri Ariani ni now promosi RM 109 sahaja! (Harga asal RM 190)
.
Material Cotton Twill sissss.. Seriously senang bentuknya tak terkata!
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19 #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.

Special untuk anda yang suka kan simplicity and yet still look very classy and elegant! Well, your dream comes true sebab Spectra Square by Galeri Ariani ni now promosi RM 109 sahaja! (Harga asal RM 190)
.
Material Cotton Twill sissss.. Seriously senang bentuknya tak terkata!
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19  #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.
39 0 5 hours ago
@mysweetlittleshoppe Profile picture

@mysweetlittleshoppe

.
Nak remind..kalau lupa la..
Promo september masih onz😊😊
.
Meh cepat dm/pm sis🤪🤪

.
Nak remind..kalau lupa la..
Promo september masih onz😊😊
.
Meh cepat dm/pm sis🤪🤪
3 1 6 hours ago
@rrangguncollection.besut Profile picture

@rrangguncollection.besut

Selamat Hari Malaysia semua ❤

Harapan akak untuk Malaysia baru nih ialah harap-harapnya walaupun berlaku bermacam-macam perselisihan faham antara kita semua, kita semua tetap dapat bersatu padu dan hidup dengan aman bersama-sama ❤ . .

Tekan link di bio ig akak @ Walk in terus ke butik C33 Jerteh Square 😘❤ .

#RRAnggunCollection #sayadesigntudungcantik #khimarmoden #khimarviral #khimar2layer #tudungkekaboo #tudungsatin #awektudung #tudungsarungbedah #tudungonline #tudungshawl #butikmurah #butikonline #butik #gallery #galeriarianitutorial #hijabinspiration #hijabterkini #tudungnoradanish #neelofahijab #mirafilzahfans

Selamat Hari Malaysia semua ❤

Harapan akak untuk Malaysia baru nih ialah harap-harapnya walaupun berlaku bermacam-macam perselisihan faham antara kita semua, kita semua tetap dapat bersatu padu dan hidup dengan aman bersama-sama ❤ . .

Tekan link di bio ig akak @ Walk in terus ke butik C33 Jerteh Square 😘❤ .

#RRAnggunCollection #sayadesigntudungcantik #khimarmoden #khimarviral #khimar2layer #tudungkekaboo #tudungsatin #awektudung #tudungsarungbedah #tudungonline #tudungshawl #butikmurah #butikonline #butik #gallery #galeriarianitutorial #hijabinspiration #hijabterkini #tudungnoradanish #neelofahijab #mirafilzahfans
6 0 9 hours ago
@syurga.scarves Profile picture

@syurga.scarves

Tak lena tidur dek terlihat tudung Ariani cantik ni ha 🌹 Calendine Shawl dengan design terover sweet tambah pula warna dia yang tenang je mata memandang ❤️❤️❤️
.
Okay design ni seriously very very limited quantity tau so grab hari ni jom!
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19 #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.

Tak lena tidur dek terlihat tudung Ariani cantik ni ha 🌹 Calendine Shawl dengan design terover sweet tambah pula warna dia yang tenang je mata memandang ❤️❤️❤️
.
Okay design ni seriously very very limited quantity tau so grab hari ni jom!
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19  #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.
90 0 9 hours ago
Everyone favourite.
Mesti cair bila tengok flawlessnya Khimar Carla.

Perasan tak bila ada hood ni, sesuai untuk rambut panjang dan pendek. Yang penting cara ikat rambut tu.

Dah grab harga combo?

#bydayahshahrazat #ladyhijabstyle #ladykhimarcarla #khimarhijab #hijabista #hijabenka #hijab #hijabis #properhijab #sisterletup #cod #johor #stokis #agent #dropship #kulai #skudai #turorialhijab #bandarbaruuda #jakeltextile #arianiluxe #bazaarpakniltudung #moodrepublik #tudungonline #galeriarianitutorial #tudungkhimar #tudungsarung #tudunginstantmalaysia
6 0 10 hours ago
@syurga.scarves Profile picture

@syurga.scarves

@belladally looking sweet in Jacquard Jayne Diamond Square by Galeri Ariani ✨🌹 Material Jacquard yang sangat lah selesa, dan tak panas! Sesuai dengan cuaca sekarang yang hangat membara ni kan.
.
Senang bentuk je sissss confirm tak nak pakai tudung lain dah 😆❤️
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
.
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19 #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.

@belladally looking sweet in Jacquard Jayne Diamond Square by Galeri Ariani ✨🌹 Material Jacquard yang sangat lah selesa, dan tak panas! Sesuai dengan cuaca sekarang yang hangat membara ni kan.
.
Senang bentuk je sissss confirm tak nak pakai tudung lain dah 😆❤️
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
.
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19  #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.
214 0 11 hours ago
Cantik manis sangat bergaya dengan Stellar Shawl by Galeri Ariani ✨🌹 Material lightweight, senang bentuk dan selesa!!
.
Bergaya casual dan formal nak pergi kerja pun sesuai tau.
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
. 
#DramaSweetDreams #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiSyoknyaRaya19  #ArianiFloraya19 #ArianiCatalogue #ArianiFloraya19
#ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #ArianiFloraya19 #arianipersonalshopper #personalshopperariani #authorizedArianiReseller #galeriariani #ariani #personalshopper #stokisariani #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #sitinurhaliza #mirafilzah #aliaismail #belladally #almascarfring #scarfring #ctdk #sweetdreams #dramatv3
.
114 2 13 hours ago
@tudunglush Profile picture

@tudunglush

16th SEPT SALE! FREE POSTAGE FOR EVERY PURCHASE. .
Limited design and limited pieces! | @lushcatalogue [click for available stock]
.
Beautiful patterns abg eyes-catching designs
Turkey Scarf is hand sewing finishing

Material: 100% Polyster/Satin/Silk
Type: Square Scarf
Measurement: 45" inch / 112 cm
Made in Turkey .
.
📲Click link at bio to purchase ☝🏼 .
.
* Colours might be slightly different due to lighting *
.

#tudunglush #tudungbawal #tudungbawalsatin
#galeriarianitutorial #duckscarves #naelofarhijab #onlineshopping #arzuscarf #madeinturkey #turkeyscarf"

16th SEPT SALE! FREE POSTAGE FOR EVERY PURCHASE. .
Limited design and limited pieces! | @lushcatalogue [click for available stock]
.
Beautiful patterns abg eyes-catching designs
Turkey Scarf is hand sewing finishing

Material: 100% Polyster/Satin/Silk
Type: Square Scarf 
Measurement:  45" inch / 112 cm 
Made in Turkey .
.
📲Click link at bio to purchase ☝🏼 .
.
* Colours might be slightly different due to lighting *
.

#tudunglush #tudungbawal #tudungbawalsatin
#galeriarianitutorial #duckscarves #naelofarhijab #onlineshopping  #arzuscarf #madeinturkey #turkeyscarf"
4 0 13 hours ago
@tudunglush Profile picture

@tudunglush

16th SEPT SALE! FREE POSTAGE FOR EVERY PURCHASE. .
Limited design and limited pieces! | @lushcatalogue [click for available stock]
.
Beautiful patterns abg eyes-catching designs
Turkey Scarf is hand sewing finishing

Material: 100% Polyster/Satin/Silk
Type: Square Scarf
Measurement: 45" inch / 112 cm
Made in Turkey .
.
📲Click link at bio to purchase ☝🏼 .
.
* Colours might be slightly different due to lighting *
.

#tudunglush #tudungbawal #tudungbawalsatin
#galeriarianitutorial #duckscarves #naelofarhijab #onlineshopping #arzuscarf #madeinturkey #turkeyscarf"

16th SEPT SALE! FREE POSTAGE FOR EVERY PURCHASE. .
Limited design and limited pieces! | @lushcatalogue [click for available stock]
.
Beautiful patterns abg eyes-catching designs
Turkey Scarf is hand sewing finishing

Material: 100% Polyster/Satin/Silk
Type: Square Scarf 
Measurement:  45" inch / 112 cm 
Made in Turkey .
.
📲Click link at bio to purchase ☝🏼 .
.
* Colours might be slightly different due to lighting *
.

#tudunglush #tudungbawal #tudungbawalsatin
#galeriarianitutorial #duckscarves #naelofarhijab #onlineshopping  #arzuscarf #madeinturkey #turkeyscarf"
7 0 13 hours ago
@tudunglush Profile picture

@tudunglush

16th SEPT SALE! FREE POSTAGE FOR EVERY PURCHASE. .
Limited design and limited pieces! | @lushcatalogue [click for available stock]
.
Beautiful patterns abg eyes-catching designs
Turkey Scarf is hand sewing finishing

Material: 100% Polyster/Satin/Silk
Type: Square Scarf
Measurement: 45" inch / 112 cm
Made in Turkey .
.
📲Click link at bio to purchase ☝🏼 .
.
* Colours might be slightly different due to lighting *
.

#tudunglush #tudungbawal #tudungbawalsatin
#galeriarianitutorial #duckscarves #naelofarhijab #onlineshopping #arzuscarf #madeinturkey #turkeyscarf"

16th SEPT SALE! FREE POSTAGE FOR EVERY PURCHASE. .
Limited design and limited pieces! | @lushcatalogue [click for available stock]
.
Beautiful patterns abg eyes-catching designs
Turkey Scarf is hand sewing finishing

Material: 100% Polyster/Satin/Silk
Type: Square Scarf 
Measurement:  45" inch / 112 cm 
Made in Turkey .
.
📲Click link at bio to purchase ☝🏼 .
.
* Colours might be slightly different due to lighting *
.

#tudunglush #tudungbawal #tudungbawalsatin
#galeriarianitutorial #duckscarves #naelofarhijab #onlineshopping  #arzuscarf #madeinturkey #turkeyscarf"
4 0 13 hours ago
@mysweetlittleshoppe Profile picture

@mysweetlittleshoppe

.
Morning..
No Monday blues sebab ape eh?
Sebab masih bercutiiiii😍😍😍
Isnin terakhir bercuti di bulan September♥️
.
Selamat Hari Malaysia🇲🇾

.
Morning..
No Monday blues sebab ape eh?
Sebab masih bercutiiiii😍😍😍
Isnin terakhir bercuti di bulan September♥️
.
Selamat Hari Malaysia🇲🇾
1 1 15 hours ago
10 1 15 September, 2019
5 1 15 September, 2019
4 1 15 September, 2019
@lovelydelaila Profile picture

@lovelydelaila

Tak tau ke nak gelak ke nangis 🤪

Apabila anak kreatif sangat nak tunjuk hasil seni dekat baby doll dia. Nasib baiklah ada Niqa Instant Stain Remover, takdelah suhu mommy naik tinggi sangat 🙈

Bulan ni ada promo menarik untuk magic spray, tak rugi wooo kalau grab 3 botol terus. Sebab memang terbukti berkesan bukan setakat hilangkan kesan kotoran pada tudung, dekat muka babydoll pun boleh 🤩 Mommies yg ada masalah yg sama boleh cuba ya 😍 📲 http://www.wasap.my/60192508374/niqa

#anakohanak
#niqainstantstainremover
#superbultimateteam
#DuckScarves
#DuckScarvesPreloved
#DuckScarvesForSale
#DuckScarf
#DuckScarvesToLetGo
#DuckScarvesHunting
#DuckVietnam
#DuckScarvesWanted
#DuckTurns5
.
#TudungAriani
#GaleriArianiee
#ArianiShawl
#ArianiLovers
#ArianiPersonalShopper
#PsAriani
#ArianiOotd
#ArianiRtw
#ArianiLuxe
#GaleriArianiTutorial
.
#NeelofarHijab
#Alhumaira
#BawalLover

Tak tau ke nak gelak ke nangis 🤪

Apabila anak kreatif sangat nak tunjuk hasil seni dekat baby doll dia. Nasib baiklah ada Niqa Instant Stain Remover, takdelah suhu mommy naik tinggi sangat 🙈

Bulan ni ada promo menarik untuk magic spray, tak rugi wooo kalau grab 3 botol terus. Sebab memang terbukti berkesan bukan setakat hilangkan kesan kotoran pada tudung, dekat muka babydoll pun boleh 🤩 Mommies yg ada masalah yg sama boleh cuba ya 😍 📲 http://www.wasap.my/60192508374/niqa

#anakohanak
#niqainstantstainremover
#superbultimateteam
#DuckScarves
#DuckScarvesPreloved
#DuckScarvesForSale
#DuckScarf
#DuckScarvesToLetGo
#DuckScarvesHunting
#DuckVietnam
#DuckScarvesWanted
#DuckTurns5
. 
#TudungAriani
#GaleriArianiee
#ArianiShawl
#ArianiLovers
#ArianiPersonalShopper
#PsAriani
#ArianiOotd
#ArianiRtw
#ArianiLuxe
#GaleriArianiTutorial
. 
#NeelofarHijab
#Alhumaira
#BawalLover
5 0 15 September, 2019
@rrangguncollection.besut Profile picture

@rrangguncollection.besut

Bagi sesiapa yang tertanya tanya macam mana nak pakai khimar ardani.
Nah tutorial eskelusif. Amacam? Senang kan? Semudah abc 👌🏻 .

Tekan link di bio ig akak @ Walk in terus ke butik C33 Jerteh Square 😘❤ .

#RRAnggunCollection #sayadesigntudungcantik #khimarmoden #khimarviral #khimar2layer #tudungkekaboo #tudungsatin #awektudung #tudungsarungbedah #tudungonline #tudungshawl #butikmurah #butikonline #butik #gallery #galeriarianitutorial #hijabinspiration #hijabterkini #tudungnoradanish #neelofahijab #mirafilzahfans

Bagi sesiapa yang tertanya tanya macam mana nak pakai khimar ardani. 
Nah tutorial eskelusif. Amacam? Senang kan? Semudah abc 👌🏻 .

Tekan link di bio ig akak @ Walk in terus ke butik C33 Jerteh Square 😘❤ .

#RRAnggunCollection #sayadesigntudungcantik #khimarmoden #khimarviral #khimar2layer #tudungkekaboo #tudungsatin #awektudung #tudungsarungbedah #tudungonline #tudungshawl #butikmurah #butikonline #butik #gallery #galeriarianitutorial #hijabinspiration #hijabterkini #tudungnoradanish #neelofahijab #mirafilzahfans
10 0 15 September, 2019
@syurga.scarves Profile picture

@syurga.scarves

Cantiknyaaaa pakai shawl dengan inner neck Tiffany by Alhumaira Contemporary ❤️🌹Inner terbaik di Malaysia tau. Selesa, tak panas, rambut tersimpan rapi je.
.
Pakai shawl loose pun takpe sebab inner cantik uolls 😆
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
#innerneck #innertiffany #inneralhumaira #inner #tiffany #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #tutorialalhumaira #Alhumairatutorial

Cantiknyaaaa pakai shawl dengan inner neck Tiffany by Alhumaira Contemporary ❤️🌹Inner terbaik di Malaysia tau. Selesa, tak panas, rambut tersimpan rapi je.
.
Pakai shawl loose pun takpe sebab inner cantik uolls 😆
.
Available ready stock di Syurga Scarves atau whatsapp 0128002071 untuk pembelian online.
.
.
#innerneck #innertiffany #inneralhumaira #inner #tiffany #tutorialtudung #tutorialhijab #tutorialshawl #arianitutorial #galeriarianitutorial #tutorialalhumaira #Alhumairatutorial
57 0 15 September, 2019
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

Sijil halal jiksoo
Tanpa ragu dan was was marilah menggunakan jiksoo yang unlimited water ni 😉😉 jimat letrik lagi tau .
Dapatkan Jiksoo Rich daripada agen sah
wasap.my/60195056738/orderjiksoo
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi #skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried #airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks

Sijil halal jiksoo
Tanpa ragu dan was was marilah menggunakan jiksoo yang unlimited water ni 😉😉 jimat letrik lagi tau .
Dapatkan Jiksoo Rich daripada agen sah 
wasap.my/60195056738/orderjiksoo
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi #skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried #airpurifier  #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks
15 1 15 September, 2019
@lovelydelaila Profile picture

@lovelydelaila

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️
4 1 15 September, 2019
@lovelydelaila Profile picture

@lovelydelaila

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️
2 1 15 September, 2019
@lovelydelaila Profile picture

@lovelydelaila

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️
4 1 15 September, 2019
@lovelydelaila Profile picture

@lovelydelaila

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️

Kita ada promo bulan September ni.. Siapa2 berminat boleh whatsapp trus ke 60192508374.. Rugi x grab combo ni.. ☺️
2 1 15 September, 2019
@niqahijabwash_aween Profile picture

@niqahijabwash_aween

Hallooo! Juz nak inform combo ni still available sepanjang September yea.⁣

Sapa nak extra jimat wang, disamping jimat masa & tenaga, meh grab segera.⁣

Klik link http://Wasap.my/60183941581/nakniqa untuk order⁣

**Harga tidak termasuk postage⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#SuperbUltimateTeam
#DuckScarves
#DuckScarvesPreloved
#DuckScarvesForSale
#DuckScarf
#DuckScarvesToLetGo
#DuckScarvesHunting
#DuckVietnam
#DuckBag
#DuckScarvesWanted
#DuckCosmetics

#TudungAriani
#GaleriAriani
#ArianiShawl
#ArianiLovers
#ArianiPersonalShopper
#PsAriani
#ArianiOotd
#ArianiRtw
#ArianiLuxe
#GaleriArianiTutorial

#NeelofarHijab
#Alhumaira
#BellaAmmaraPreLoved
#BawalLover
#TutorialHijabVideo
#ShawlTutorial

Hallooo! Juz nak inform combo ni still available sepanjang September yea.⁣
⁣
Sapa nak extra jimat wang, disamping jimat masa & tenaga, meh grab segera.⁣
⁣
Klik link  http://Wasap.my/60183941581/nakniqa untuk order⁣
⁣
**Harga tidak termasuk postage⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#SuperbUltimateTeam⁣
#DuckScarves⁣
#DuckScarvesPreloved⁣
#DuckScarvesForSale⁣
#DuckScarf⁣
#DuckScarvesToLetGo⁣
#DuckScarvesHunting⁣
#DuckVietnam⁣
#DuckBag⁣
#DuckScarvesWanted⁣
#DuckCosmetics⁣
⁣
#TudungAriani⁣
#GaleriAriani⁣
#ArianiShawl⁣
#ArianiLovers⁣
#ArianiPersonalShopper⁣
#PsAriani⁣
#ArianiOotd⁣
#ArianiRtw⁣
#ArianiLuxe⁣
#GaleriArianiTutorial⁣
⁣
#NeelofarHijab⁣
#Alhumaira⁣
#BellaAmmaraPreLoved⁣
#BawalLover⁣
#TutorialHijabVideo⁣
#ShawlTutorial
6 0 15 September, 2019
@niqabyliya_terengganu Profile picture

@niqabyliya_terengganu

Alhamdulillah, NIQA telah terpilih sebagai juara Program SAY ASPIRE anjuran Selangor Youth cetusan Raja Muda Selangor. Keberkesanan dan keunikan produk NIQA berjaya menambat hati Raja Muda Selangor & para juri.

#teamwangi #hijabwash #pencucitudungno1 #minazlovers #shawlpublikapreloved #tudungpeople #tudungruffle #bawalexclusive #dramasangat #keranadiamanusiabiasa #melodica #galeriarianitutorial #arianilovers #sobellaeyeshadow

Alhamdulillah, NIQA telah terpilih sebagai juara Program SAY ASPIRE anjuran Selangor Youth cetusan Raja Muda Selangor. Keberkesanan dan keunikan produk NIQA berjaya menambat hati Raja Muda Selangor & para juri.

#teamwangi #hijabwash #pencucitudungno1 #minazlovers #shawlpublikapreloved #tudungpeople #tudungruffle #bawalexclusive #dramasangat #keranadiamanusiabiasa #melodica #galeriarianitutorial #arianilovers #sobellaeyeshadow
9 0 15 September, 2019
@bydayahshahrazat Profile picture

@bydayahshahrazat

Pastikan anda tengok tutorial ni sampai habis ya. Memang Senang dan Cantik sangat Khimar Carla ni.

Siapa yang dah pernah dapatkan mesti tahu betapa bestnya Khimar ni.

Siapa nak tengok warna available boleh komen " Nak " kat bawah, nanti Min akan dm awak laju2 okay😉 .

#bydayahshahrazat #ladytutorial #ladykhimarcarla #khimarhijab #hijabista #hijabenka #hijab #hijabis #properhijab #sisterletup #cod #johor #stokis #agent #dropship #kulai #skudai #turorialhijab #bandarbaruuda #jakeltextile #arianiluxe #bazaarpakniltudung #moodrepublik #tudungonline #galeriarianitutorial #tudungkhimar #tudungsarung #tudunginstantmalaysia

Pastikan anda tengok tutorial ni sampai habis ya. Memang Senang dan Cantik sangat Khimar Carla ni.

Siapa yang dah pernah dapatkan mesti tahu betapa bestnya Khimar ni.

Siapa nak tengok warna available boleh komen " Nak " kat bawah, nanti Min akan dm awak laju2 okay😉 .

#bydayahshahrazat #ladytutorial #ladykhimarcarla #khimarhijab #hijabista #hijabenka #hijab #hijabis #properhijab #sisterletup #cod #johor #stokis #agent #dropship #kulai #skudai #turorialhijab #bandarbaruuda #jakeltextile #arianiluxe #bazaarpakniltudung #moodrepublik #tudungonline #galeriarianitutorial #tudungkhimar #tudungsarung #tudunginstantmalaysia
30 4 15 September, 2019

Top #galeriarianitutorial posts

@galeriariani Profile picture

@galeriariani

Salam Subuh! #galeriarianitutorial Square Thistle printed dengan perincian eyelash di siniiii. ENJOYYY ❤️💛💚💙💜

Salam Subuh! #galeriarianitutorial Square Thistle printed dengan perincian eyelash di siniiii. ENJOYYY ❤️💛💚💙💜
10,802 283 16 May, 2019
@galeriariani Profile picture

@galeriariani

Maka menyesal lah Ariani Lovers yang tidak memiliki square Granada selepas menonton #GaleriArianiTutorial kali ini. Hehe! Anda masih boleh mendapatkan koleksi ini di Galeri Ariani berdekatan anda. 💙

Maka menyesal lah Ariani Lovers yang tidak memiliki square Granada selepas menonton #GaleriArianiTutorial kali ini. Hehe! Anda masih boleh mendapatkan koleksi ini di Galeri Ariani berdekatan anda. 💙
10,382 186 22 June, 2019
@galeriariani Profile picture

@galeriariani

Dah habis lunch? Jadi admin kira ini masa yang sesuai untuk dicuri sebentar untuk kita sama-sama menonton #GaleriArianiTutorial kali ini. Pemakaian selendang Flow Infinite yang ringkas dan menampakkan motifnya ini sesuai digayakan secara kasual, jadi bolehlah cuba jika ada yang mencari gaya baru untuk ke rumah terbuka hujung minggu ini. Macam-macam warna cantik kami tawarkan bagi koleksi ini tau? Ingat, selendang Flow Infinite! ❤️

Dah habis lunch? Jadi admin kira ini masa yang sesuai untuk dicuri sebentar untuk kita sama-sama menonton #GaleriArianiTutorial kali ini. Pemakaian selendang Flow Infinite yang ringkas dan menampakkan motifnya ini sesuai digayakan secara kasual, jadi bolehlah cuba jika ada yang mencari gaya baru untuk ke rumah terbuka hujung minggu ini. Macam-macam warna cantik kami tawarkan bagi koleksi ini tau? Ingat, selendang Flow Infinite! ❤️
4,531 56 25 June, 2019
@mf_dania Profile picture

@mf_dania

.
.
Family: like branches on a tree, we all grow in different directions yet our roots remain as one.💖
.
.
.
Jangan lupa saksikan📌 .
.
MEGADRAMA SWEET DREAMS✨ .
.
• Isnin - Khamis • .
.
• 10 malam •
.
• Astro Ria • Astro Ria HD •
.
.
.
.
.
#mirafilzah #mirafilzah#mirafilzahfans #shawlmirafilzah #galeriariani #galeriarianitutorial #tutorialhijabvideo #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #tv3malaysia #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi
#nonatv3 #nona #lelakikirimantuhan #anugerahmeletopera2019 #ame2019 #miraclegacy #abpbh32 #abpbh32mirafilzah #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #jannanick #meletop #benamir #dramasweetdreams
📸 : @faeezahisan

.
.
Family: like branches on a tree, we all grow in different directions yet our roots remain as one.💖
.
.
.
Jangan lupa saksikan📌 .
.
MEGADRAMA SWEET DREAMS✨ .
.
• Isnin - Khamis • .
.
• 10 malam •
.
• Astro Ria • Astro Ria HD •
.
.
.
.
.
#mirafilzah #mirafilzah✨ #mirafilzahfans #shawlmirafilzah #galeriariani #galeriarianitutorial #tutorialhijabvideo #pujaanhatikanda #pujaanhatikandaraya #tv3malaysia #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi 
#nonatv3 #nona #lelakikirimantuhan #anugerahmeletopera2019 #ame2019 #miraclegacy #abpbh32 #abpbh32mirafilzah #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #jannanick #meletop #benamir #dramasweetdreams
📸 : @faeezahisan
13,386 45 28 August, 2019