#gebu Instagram Photos & Videos

gebu - 498.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gebu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
2.5
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Delicious! Healthy! Make you beauty ❤️❤️❤️❣️
.
.
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan #susukambing #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah #murah #vitamins

Delicious! Healthy! Make you beauty ❤️❤️❤️❣️
.
.
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan  #susukambing  #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan  #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah  #murah  #vitamins
1 0 33 minutes ago

Q & A guysss♨️
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan #susukambing #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah #murah #vitamins

Q & A guysss♨️
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan  #susukambing  #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan  #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah  #murah  #vitamins
0 0 34 minutes ago

100 % Real feedback . Jom cantik dan sihat bersama pinklady . Kebaikan 13 dalam 1 botol . Wasap untuk dapatkannya segera !! 😀

www.wasap.my/60136638496/pinklady

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladymalaysia #cantik #gebu #mantap #gadismontok

100 % Real feedback . Jom cantik dan sihat bersama pinklady . Kebaikan 13 dalam 1 botol . Wasap  untuk dapatkannya segera !! 😀

www.wasap.my/60136638496/pinklady

#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladymantap #pinkladymalaysia #cantik #gebu #mantap #gadismontok
0 0 35 minutes ago

Q & A guysss♨️
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan #susukambing #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah #murah #vitamins

Q & A guysss♨️
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan  #susukambing  #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan  #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah  #murah  #vitamins
1 0 37 minutes ago

Q & A guysss♨️
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan #susukambing #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah #murah #vitamins

Q & A guysss♨️
.
.
SUSU KAMBING KURMA MADU BY WAWARICH LEGACY sangat mantoppp guysss!! TAK HAMIS, dan sekali minum boleh buat TERMIMPI MIMPIII❣️❣️❣️
.
.
FRESH FEEDBACKK ❣️ FRESHHH FEEDBACKK!!!
.
.

Freegift Limited shaker if you grab for 2 jar SKKM❣️❣️❣️❣️🎉🎉🎉🎉
.
.
PROMOTION📸 RM100 ex postage🎊🎁🎁🎁
.
.
.
📣📣📣BEBAS BAHAN KIMIA📣📣📣 .
.
.
.
.
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
WHATAPP : 011-14819028
.
.
.
#bazarpaknil #baazarpaknil # #sayajualmurah
#ootd #trustedseller #Uitmshahalam #kulitkusam #acne #jerawat #parutjerawat #malaysia #putih #gebu #susukambingkurmamadu #skkmbywawairfan
#bywawarifan  #susukambing  #testimoniskkmbywawairfan #testimoniskkm #feedbackskkm #feedbackskkmbywawairfan  #upsi #tanjungmalim #adelleasofea #kampungpeople #cindai #aydajebat #mirafilzah  #murah  #vitamins
1 0 37 minutes ago

barang hot!! barang hot!! berbaloi tao kalau beli sekarang sebab tengah promo.. mana nk dpt discount sampai rm30!! korang gosok2 betis agent pon takkan dpt laa harga murah kalau promo dah habis.. hikhikkk.. #skinwhite #booster #johorbahru #singapore #cantik #raya #kembali #terhangat #viral #trending #anysongchallenge #putih #gebu #pantas

barang hot!! barang hot!! berbaloi tao kalau beli sekarang sebab tengah promo.. mana nk dpt discount sampai rm30!! korang gosok2 betis agent pon takkan dpt laa harga murah kalau promo dah habis.. hikhikkk.. #skinwhite #booster #johorbahru #singapore #cantik #raya #kembali #terhangat #viral #trending #anysongchallenge #putih #gebu #pantas
1 0 42 minutes ago

barang hot!! barang hot!! berbaloi tao kalau beli sekarang sebab tengah promo.. mana nk dpt discount sampai rm30!! korang gosok2 betis agent pon takkan dpt laa harga murah kalau promo dah habis.. hikhikkk.. #skinwhite #booster #johorbahru #singapore #cantik #raya #kembali #terhangat #viral #trending #anysongchallenge #putih #gebu #pantas

barang hot!! barang hot!! berbaloi tao kalau beli sekarang sebab tengah promo.. mana nk dpt discount sampai rm30!! korang gosok2 betis agent pon takkan dpt laa harga murah kalau promo dah habis.. hikhikkk.. #skinwhite #booster #johorbahru #singapore #cantik #raya #kembali #terhangat #viral #trending #anysongchallenge #putih #gebu #pantas
0 0 43 minutes ago

barang hot!! barang hot!! berbaloi tao kalau beli sekarang sebab tengah promo.. mana nk dpt discount sampai rm30!! korang gosok2 betis agent pon takkan dpt laa harga murah kalau promo dah habis.. hikhikkk.. #skinwhite #booster #johorbahru #singapore #cantik #raya #kembali #terhangat #viral #trending #anysongchallenge #putih #gebu #pantas

barang hot!! barang hot!! berbaloi tao kalau beli sekarang sebab tengah promo.. mana nk dpt discount sampai rm30!! korang gosok2 betis agent pon takkan dpt laa harga murah kalau promo dah habis.. hikhikkk.. #skinwhite #booster #johorbahru #singapore #cantik #raya #kembali #terhangat #viral #trending #anysongchallenge #putih #gebu #pantas
0 0 43 minutes ago

KEPUTIHAN????
Gatal, berbau & tidak selesa??? 1biji softgel sexyboobs sehari mampu memulihkan derita anda.

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60135078687/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM

KEPUTIHAN????
Gatal, berbau & tidak selesa??? 1biji softgel sexyboobs sehari mampu memulihkan derita anda.

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60135078687/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM
0 0 51 minutes ago

Ramai orang ingat orang gemuk je yang ada masalah hormon, period xteratur, susah Hamil & dan memiliki pelbagai penyakit, hakikatnya orang kurus pun mengalami masalah yang sama. Kenapa pentingnya menjaga kestabilan hormon?
Pentingnya hormon yang seimbang ialah untuk 👇🏻
✔Meng'ideal'kan bentuk badan
✔Menstabilkan emosi, tidak mudah marah, mengawal stress & tekanan
✔Memberi tenaga, tidak mudah letih
✔Melebatkan rambut
✔Menggebukan dan Merawat kulit
✔Menganjalkan payudara & Punggung
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan 100% bau busuk & kurang sedap pada miss V
✔Mengetatkan Vagina
✔Melegakan senggugut
✔Mencegah jerawat
✔Anti kanser
✔Mudah hamil
✔Memperbaiki peredaran darah
✔Meningkatkan libido/keinginan seks
✔Menguatkan rambut & kuku
✔Membantu proses penghadaman

Sexyboobs diperbuat daripada 100% ekstrak herba semulajadi dan mudah dihadam & selamat

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60135078687/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM

Ramai orang ingat orang gemuk je yang ada masalah hormon, period xteratur, susah Hamil & dan memiliki pelbagai penyakit, hakikatnya orang kurus pun mengalami masalah yang sama. Kenapa pentingnya menjaga kestabilan hormon?
Pentingnya hormon yang seimbang ialah untuk 👇🏻
✔Meng'ideal'kan bentuk badan
✔Menstabilkan emosi, tidak mudah marah, mengawal stress & tekanan
✔Memberi tenaga, tidak mudah letih
✔Melebatkan rambut
✔Menggebukan dan Merawat kulit
✔Menganjalkan payudara & Punggung
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan 100% bau busuk & kurang sedap pada miss V
✔Mengetatkan Vagina
✔Melegakan senggugut
✔Mencegah jerawat
✔Anti kanser
✔Mudah hamil
✔Memperbaiki peredaran darah
✔Meningkatkan libido/keinginan seks
✔Menguatkan rambut & kuku
✔Membantu proses penghadaman

Sexyboobs diperbuat daripada 100% ekstrak herba semulajadi dan mudah dihadam & selamat

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60135078687/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM
0 0 52 minutes ago

Apa itu Sexyboobs women's hormone enhancer?
SEXY BOOBS menggabungkan semua bahan-bahan yang paling berkesan untuk menaikkan punggung dan payudara secara semula jadi dalam masa yang sangat cepat dan kesan yang sangat hebat

Setiap salah satu daripada bahan-bahan kami boleh memulihkan semua aset wanita dengan sendirinya untuk memberikan hasil yang besar, namun mesti diambil dengan dos-dos yang betul.

Antara kelebihan dan khasiat SEXY BOOBS ini:
• Menaikkan payudara yang kendur
• Mengebukankan payudara
• Mengebukan Kulit dan Merawat kulit
• Menganjalkan payudara & Punggung
• Merawat keputihan
• Megetatkan Vagina

Sexyboobs diperbuat 100% daripada herba semulajadi dan selamat

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60135078687/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM

Apa itu Sexyboobs women's hormone enhancer? 
SEXY BOOBS menggabungkan semua bahan-bahan yang paling berkesan untuk menaikkan punggung dan payudara secara semula jadi dalam masa yang sangat cepat dan kesan yang sangat hebat

Setiap salah satu daripada bahan-bahan kami boleh memulihkan semua aset wanita dengan sendirinya untuk memberikan hasil yang besar, namun mesti diambil dengan dos-dos yang betul.

Antara kelebihan dan khasiat SEXY BOOBS ini:
• Menaikkan payudara yang kendur
• Mengebukankan payudara
• Mengebukan Kulit dan Merawat kulit
• Menganjalkan payudara & Punggung
• Merawat keputihan
• Megetatkan Vagina

Sexyboobs diperbuat 100% daripada herba semulajadi dan selamat

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60135078687/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM
0 0 53 minutes ago

Kecantikan bukan anugerah, tetapi satu penemuan - Dato' Rizalman Ibrahim
.
Mahu miliki kulit cantik berseri #flawless lagi #gebu ...
.
Jom dapatkan T'NEEQ supplement kesihatan daripada Dato' Rizalman yang diformulasi dari bahan utama iaitu tomato yang mencantikkan kulit, memudarkan jeragat, jerawat, tumit yg merekah serta dapat membantu menjaga kesihatan badan, menyubur dan menyihatkan pertumbuhan rambut & kuku. .
.
Dapatkan #tneeq daripada ejen sah yang berdaftar di bawah RINETWORK sahaja.
. 🔴RM229 = 1 botol = (50 tablet)
🔴Agent Code : RN2032
.
http://www.wasap.my./+60196962135/tneeq
.
#tneeq #rinetwork #kulitcerah #vitaminkulit #rambutsihatcantik #vitaminbyrizalman #kulitgebu
#alahankulit #brunei #malaysia #indonesia #australia #singapore #supplementmalaysia #supplementselamat

Kecantikan bukan anugerah, tetapi satu penemuan - Dato' Rizalman Ibrahim
.
Mahu miliki kulit cantik berseri #flawless lagi #gebu ...
.
Jom dapatkan T'NEEQ supplement kesihatan daripada Dato' Rizalman yang diformulasi dari bahan utama iaitu tomato yang mencantikkan kulit, memudarkan jeragat, jerawat, tumit yg merekah serta dapat membantu menjaga kesihatan badan, menyubur dan menyihatkan pertumbuhan rambut & kuku. .
.
Dapatkan #tneeq daripada ejen sah yang berdaftar di bawah RINETWORK sahaja.
. 🔴RM229 = 1 botol = (50 tablet)
🔴Agent Code : RN2032
.
http://www.wasap.my./+60196962135/tneeq
.
#tneeq #rinetwork #kulitcerah #vitaminkulit #rambutsihatcantik #vitaminbyrizalman #kulitgebu 
#alahankulit #brunei #malaysia #indonesia #australia #singapore #supplementmalaysia #supplementselamat
1 0 53 minutes ago

Posted @withregram@ssexyboobs Nak kulit gebu gebas tanpa perlu make up?
Aset depan montok,
Aset belakang mantap?
pinggang ramping bak kerengga, rambut sihat menawan?

Ambil sexyboobs selepas sarapan & impian pon menjadi kenyataan ❤️ Janda pon Kembali Dara 😋. Malah Ank Dara pon gigit jari mengidam Aset cenggini.

Untuk pertanyaan product dan Konsultansi percuma DM laju2!!! Atau wassap sy perunding kecantikan anda. Boleh click link dekat bio for fast response okayyy 💋💋 #supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan

Posted @withregram • @ssexyboobs Nak kulit gebu gebas tanpa perlu make up? 
Aset depan montok, 
Aset belakang mantap? 
pinggang ramping bak kerengga, rambut sihat menawan?

Ambil sexyboobs selepas sarapan & impian pon menjadi kenyataan ❤️ Janda pon Kembali Dara 😋. Malah Ank Dara pon gigit jari mengidam Aset cenggini.

Untuk pertanyaan product dan Konsultansi percuma DM laju2!!! Atau wassap sy perunding kecantikan anda. Boleh click link dekat bio for fast response okayyy 💋💋 #supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan
1 0 1 hour ago

Posted @withregram@ssexyboobs DULU KALAU JALAN DGN KAWAN2 ORG TAK PERNAH NGORAT AKU, MALAH *TAK PERASAN* PUN KEWUJUDAN AKU!!! 😢😢😢
.
.
Hmmm.. Kulit kusam, rambut sejemput, malah ade yg tak tau aku ni perempuan ke lelaki.
Woiiiiii !!!! Aku perempuanlah, cuma badan aku je tak berapa nak menjadi perempuan sangat. .
Diorang ingat aku nak ke badan leper xde cutting ni? Aku kalo blh wish, memang nak badan macam killa fairy la citernye...
.
.
Tapi lepas aku nampak iklan sexyboobs yang tak pernah sunyi dari Wall aku, aku pun buat langkah pertama iaitu *MENCUBA*😘😘 *GILERLAH!!!!!!!* Sekarang Killa fairy pun nak wish badan macam aku tauuu.😍😍😍
*********************
.
🍑 MONTOK
🍑 ANJAL
🍑 PEJAL
🍑 RAMPING
🍑 LENTIK
🍑 GEBU
🍑 FLAWLESS

JIKA NAK BADAN MCM WANITA SEJATI, LENTIK SANA SINI,
.
Sila komen "SAYA NAK"
Sila komen "SAYA NAK"
Sila komen "SAYA NAK"
.
Kami akan cuba sedaya upaya memenuhi impian dan cita2 anda semua 😘
Boleh click bio for fast responds okay 💋💋 #supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan

Posted @withregram • @ssexyboobs DULU KALAU JALAN DGN KAWAN2 ORG TAK PERNAH NGORAT AKU, MALAH *TAK PERASAN* PUN KEWUJUDAN AKU!!! 😢😢😢
.
.
Hmmm.. Kulit kusam, rambut sejemput, malah ade yg tak tau aku ni perempuan ke lelaki. 
Woiiiiii !!!! Aku perempuanlah, cuma badan aku je tak berapa nak menjadi perempuan sangat. .
Diorang ingat aku nak ke badan leper xde cutting ni? Aku kalo blh wish, memang nak badan macam killa fairy la citernye...
.
.
Tapi lepas aku nampak iklan sexyboobs yang tak pernah sunyi dari Wall aku, aku pun buat langkah pertama iaitu *MENCUBA*😘😘 *GILERLAH!!!!!!!* Sekarang Killa fairy pun nak wish badan macam aku tauuu.😍😍😍
*********************
.
🍑 MONTOK
🍑 ANJAL
🍑 PEJAL
🍑 RAMPING
🍑 LENTIK
🍑 GEBU
🍑 FLAWLESS

JIKA NAK BADAN MCM WANITA SEJATI, LENTIK SANA SINI,
.
Sila komen "SAYA NAK"
Sila komen "SAYA NAK"
Sila komen "SAYA NAK"
.
Kami akan cuba sedaya upaya memenuhi impian dan cita2 anda semua 😘
Boleh click bio for fast responds okay 💋💋 #supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan
5 0 1 hour ago

PUSH UP BRA !!! .
Euwwwww what's you talking about??? Tak payah nak push up sangatlah...
pakai push up ke, bra span 2inci ke, bila husband bukak ALAMAK😱 terkecewa akibat tertipu.
.
Kenapa nk nmpk montok utk org luar???? Suami sndiri Kita persembahkan yg ala kadar.

Wake up semua wanita, Kita wajib cantik untuk suami, montok & gebu yg real.
Bukan pkai push up bra utk org lain nampk kita montok hakikatnye tidak.

Zaman dah modern, mindset kene tukar, cantik bukan hanya dimuka tapi 1 badan, cantik xperlu fake tapi REAL cantik.
Cantik bermula dari dalam.

SEXYBOOBS one softgel a day keep the sponge bra away

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60128570729/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM

PUSH UP BRA !!! . 
Euwwwww what's you talking about??? Tak payah nak push up sangatlah...
pakai push up ke, bra span 2inci ke, bila husband bukak ALAMAK😱 terkecewa akibat tertipu.
. 
Kenapa nk nmpk montok utk org luar???? Suami sndiri Kita persembahkan yg ala kadar.

Wake up semua wanita, Kita wajib cantik untuk suami, montok & gebu yg real.
Bukan pkai push up bra utk org lain nampk kita montok hakikatnye tidak.

Zaman dah modern, mindset kene tukar, cantik bukan hanya dimuka tapi 1 badan, cantik xperlu fake tapi REAL cantik. 
Cantik bermula dari dalam.

SEXYBOOBS one softgel a day keep the sponge bra away

Wassap saya perunding kecantikan anda
www.wasap.my/60128570729/sayanaksexyboobs

#supplementwanita #supplementpayudara #supplementpunggung #payudaragebu #payudaramontok #payudaraanjal #sexyboobs #sexylady #sexybutt #cantik #montok #gebu #supplimentno1 #supplementhot #putihgebu #montokmenawan #bangsaEPM
3 0 1 hour ago

Pening nak cari warna foundation selalu salah pilih 😵
jangan risau kami ada 3 warna sesuai untuk kulit asia: 😍Light
😍Medium
😍Dark

Nak oder ? Nak buat pertanyaan
Boleh dm /whatsapp farah 0175979307

#themelvincircle #kekasihfoundation #kekasihpenang #kekasihpenangisland
#kekasihthemelvins #kekasihcosmetics #glowing #gebu

Pening nak cari warna foundation selalu salah pilih 😵
jangan risau kami ada 3 warna sesuai untuk kulit asia: 😍Light
😍Medium
😍Dark

Nak oder ? Nak buat pertanyaan
Boleh dm /whatsapp farah 0175979307

#themelvincircle #kekasihfoundation #kekasihpenang #kekasihpenangisland 
#kekasihthemelvins #kekasihcosmetics #glowing#gebu
0 0 1 hour ago

TREND TERBARU, FORMULASI TERBAIK DAN ROVOLUSI KESEHATAN & KECANTIKAN MASA KINI!! Kesan segera Firmax3 :
1. Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2. Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
3. Menegangkan payudara.
4. Mengurangkan eyebag.Dll

Kesan 1-3 hari pengunaan Firmax3 :
1. Kulit makin gebu dan tegang
2. Kedutan pada kulit menghilang.

Oles krim FRIMAX3 untuk mendapatkan kesan yang menakjubkan...Anda boleh lakukan sekurang-kurangnya 2 kali sehari..Hanya gunakan FRIMAX3 sebesar kepala mancis saja..Dan sapuan atau urutan hendaklah arah lawan jam. *PAGI - Selepas mandi *MALAM - Sebelum tidur

#nilaimalaysiafirmax3
#penduduknilai
#seremban
#cantik
#gebu
#jerawat
#jeragat
#kulitkusam
#tegang
#bulat
#panjang
#tahanlama
#krimajaib
#krimmenguasai40negara
#calit2nadijea
#nilaisubangbestarikualalumpur

TREND TERBARU, FORMULASI TERBAIK DAN ROVOLUSI KESEHATAN & KECANTIKAN MASA KINI!! Kesan segera Firmax3 :
1. Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2. Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
3. Menegangkan payudara.
4. Mengurangkan eyebag.Dll

Kesan 1-3 hari pengunaan Firmax3 :
1. Kulit makin gebu dan tegang
2. Kedutan pada kulit menghilang.

Oles krim FRIMAX3 untuk mendapatkan kesan yang menakjubkan...Anda boleh lakukan sekurang-kurangnya 2 kali sehari..Hanya gunakan FRIMAX3 sebesar kepala mancis saja..Dan sapuan atau urutan hendaklah arah lawan jam. *PAGI - Selepas mandi *MALAM - Sebelum tidur

#nilaimalaysiafirmax3
#penduduknilai 
#seremban
#cantik
#gebu
#jerawat 
#jeragat 
#kulitkusam
#tegang
#bulat
#panjang
#tahanlama
#krimajaib
#krimmenguasai40negara
#calit2nadijea
#nilaisubangbestarikualalumpur
0 0 1 hour ago

1001 khasiat terkandung dalam 1botol 🍶🍀
amalkan secara konsisten inshaAllah dapat membantu 👇 🍍 Menegang kan Breast dan punggung
🍍Menaikan nafsu batin
🍍Mencantikan kulit 🍍Milk Booster
🍍Energy Booster
🍍Menguatkan rahim
🍍Membersihkan darah kotor sgt digalakan selepas bersalin/keguguran
🍍Memberi extra tenaga 🍍Tidak letih walaupn seharian bekerja
🍍Mengetatkan missV persis DARA
🍍Melancarkan haid tidak teratur
🍍Menaikan seri wajah 🍍Buang angin berlebihan
🍍Buang toksin
🍍Sembelit atau susah membuang air besar
🍍Mengecutkan jerawat
🍍Memulihkan luka dalaman selepas bersalin@keguguran
🍍Mencegah cancer cyst dan fibroid
🍍Menguatkan Antibody
🍍mengecutkan buasir
🍍Sakit kepala dan migrin
🍍Masalah kesuburan
🍍Kentut Vagina
🍍Hilangkan sakit pinggang kaki dan sendi 💰Berbaloi uols.. 😎

#TeamYantiYanmal
#jollydollyfactory #jollydollyhq
#jollydolly #ketatmelekat #gelketat
#geltegang #gelidamanwanita
#gelintim #cantikluaran #cantikdalaman
#gelmelekat #gelrapat #gelmontok
#gelkeputihan #gebu #keputihan
#gelmalampertama
#malampertama #jutawanproduk

1001 khasiat terkandung dalam 1botol 🍶🍀
amalkan secara konsisten inshaAllah dapat membantu 👇 🍍 Menegang kan Breast dan punggung
🍍Menaikan nafsu batin
🍍Mencantikan kulit 🍍Milk Booster
🍍Energy Booster
🍍Menguatkan rahim
🍍Membersihkan darah kotor sgt digalakan selepas bersalin/keguguran
🍍Memberi extra tenaga 🍍Tidak letih walaupn seharian bekerja
🍍Mengetatkan missV persis DARA
🍍Melancarkan haid tidak teratur
🍍Menaikan seri wajah 🍍Buang angin berlebihan
🍍Buang toksin
🍍Sembelit atau susah membuang air besar
🍍Mengecutkan jerawat
🍍Memulihkan luka dalaman selepas bersalin@keguguran
🍍Mencegah cancer cyst dan fibroid
🍍Menguatkan Antibody
🍍mengecutkan buasir
🍍Sakit kepala dan migrin
🍍Masalah kesuburan
🍍Kentut Vagina
🍍Hilangkan sakit pinggang kaki dan sendi 💰Berbaloi uols.. 😎

#TeamYantiYanmal 
#jollydollyfactory #jollydollyhq
#jollydolly #ketatmelekat #gelketat
#geltegang #gelidamanwanita
#gelintim #cantikluaran #cantikdalaman
#gelmelekat #gelrapat #gelmontok
#gelkeputihan #gebu #keputihan
#gelmalampertama
#malampertama #jutawanproduk
0 0 1 hour ago

mari kita ketahui apa kelebihan yang terdapat dalam setiap butir #tneeq ni😍😍
.
.
nak kulit fresh lagi #flawless, jomm dapatkan #tneeq sekarang .
http://www.wasap.my/60126099260/tneeq.
.
#tneeq #tneeqbyrizalman #rizalmanibrahim #rizalman71fanclub #rizalman71 #cantik #gebu #putihgebu #kulitsihat #kulitcantik #supplements #tomato #sarapan #dansadansing #dansadansing2020 #seadanyaaku

mari kita ketahui apa kelebihan yang terdapat dalam setiap butir #tneeq ni😍😍
.
.
nak kulit fresh lagi #flawless, jomm dapatkan #tneeq sekarang .
http://www.wasap.my/60126099260/tneeq.
.
#tneeq #tneeqbyrizalman #rizalmanibrahim #rizalman71fanclub #rizalman71 #cantik #gebu #putihgebu #kulitsihat #kulitcantik #supplements #tomato #sarapan #dansadansing #dansadansing2020 #seadanyaaku
3 1 1 hour ago

siapa yang ada masalah kulit kering dan kusam ??
.
mudah je uolls.. boleh consume #tneeq yang kaya dengan vitamin C iaitu bahan terbaik untuk merawat kulit bermasalah.
.
nak kulit fresh lagi #flawless, jomm dapatkan #tneeq sekarang .
http://www.wasap.my/60126099260/tneeq.
.
#tneeq #tneeqbyrizalman #rizalmanibrahim #rizalman71fanclub #rizalman71 #cantik #gebu #putihgebu #kulitsihat #kulitcantik #supplements #tomato #sarapan #dansadansing #dansadansing2020 #seadanyaaku #rinetworkklampang #rinetworksingapore #rinetworkbrunei #vitaminterbaik #vitaminc

siapa yang ada masalah kulit kering dan kusam ??
.
mudah je uolls.. boleh consume #tneeq yang kaya dengan vitamin C iaitu bahan terbaik untuk merawat kulit bermasalah.
.
nak kulit fresh lagi #flawless, jomm dapatkan #tneeq sekarang .
http://www.wasap.my/60126099260/tneeq.
.
#tneeq #tneeqbyrizalman #rizalmanibrahim #rizalman71fanclub #rizalman71 #cantik #gebu #putihgebu #kulitsihat #kulitcantik #supplements #tomato #sarapan #dansadansing #dansadansing2020 #seadanyaaku #rinetworkklampang #rinetworksingapore #rinetworkbrunei #vitaminterbaik #vitaminc
2 0 1 hour ago

TAK JAGA MAKAN TURUN 5 KG 👏🏻👏🏻
.
Guna 1 set combo je tpi turun 5kg tau. Kauuuuuu ghaseeeeee 😌😌
.
Jom sempat lagi ni sebelum raya nak hapuskan lemaksss tu
.
Meh waseppp zissss +60125965498 ataupun klik link bio kt atas tu
.
#daryteazana #kurus #daryteataiping #ramping #cantik #gebu

TAK JAGA MAKAN TURUN 5 KG 👏🏻👏🏻
.
Guna 1 set combo je tpi turun 5kg tau. Kauuuuuu ghaseeeeee 😌😌
.
Jom sempat lagi ni sebelum raya nak hapuskan lemaksss tu
.
Meh waseppp zissss +60125965498 ataupun klik link bio kt atas tu
.
#daryteazana #kurus #daryteataiping #ramping #cantik #gebu
1 0 2 hours ago

Supplement LULUS KKM ini adalah jawapan kepada anda yang mempunyai masalah kulit & nak kulit sihat, cantik berseri serta merta tanpa sebarang suntikan vitamin C 😉
...
Dalam setiap KAPSUL mengandungi bahan - bahan PREMIUM yang diperlukan tubuh dan mempunyai fungsi terbaik untuk kulit anda kita 💕
...
Sis tak nak menjanjikan kulit korang akan seputih kapas TAPI yang pasti, kulit korang akan bertambah cerah dan “GLOWING “ hari ke hari 😍👌
...
Tak perlu cari supplement yang lain! #Jemaima ni sudah diuji lebih dri 3000 orang TESTIMONI #jemaimatestimoni #testimonijemaima dan kesannya sangat sangat POSITIVE 😘
...
Tak perlu cari supplement yang lain ! ! .
•TAK PERLU BANCUH !
•TAK PERLU KEMAM !
•TAK PERLU MINUM !
.
MAHUKAN KULIT #LICIN #FLAWLESS SEAWAL 7 HRI ?!
.
#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimasusuunta #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Supplement LULUS KKM ini adalah jawapan kepada anda yang mempunyai masalah kulit & nak kulit sihat, cantik berseri serta merta tanpa sebarang suntikan vitamin C 😉
...
Dalam setiap KAPSUL mengandungi bahan - bahan PREMIUM yang diperlukan tubuh dan mempunyai fungsi terbaik untuk kulit anda kita 💕
...
Sis tak nak menjanjikan kulit korang akan seputih kapas TAPI yang pasti, kulit korang akan bertambah cerah dan “GLOWING “ hari ke hari 😍👌
...
Tak perlu cari supplement yang lain! #Jemaima ni sudah diuji lebih dri 3000 orang TESTIMONI #jemaimatestimoni #testimonijemaima dan kesannya sangat sangat POSITIVE 😘
...
Tak perlu cari supplement yang lain ! ! .
•TAK PERLU BANCUH !
•TAK PERLU KEMAM !
•TAK PERLU MINUM !
.
MAHUKAN KULIT #LICIN #FLAWLESS SEAWAL 7 HRI ?!
.
#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimasusuunta #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati
1 0 2 hours ago

Jemaima L-gluthathione Plus capsule ni sesuai sangat untuk sesiapa inginkan kulit putih melepak. 😍😍
.
Nak putih?
KELEBIHAN JEMAIMA L-GLUTHATHIONE PLUS CAPSULE:
✔ Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat

Feedback boleh tgk di #testimonijemaima
P/s : stok SALE tak banyak dah tauu, kalau korang nak mehh whatapp sis 0179384002 "Jemaima Pasti jelita "

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Jemaima L-gluthathione Plus capsule ni sesuai sangat untuk sesiapa inginkan kulit putih melepak. 😍😍
.
Nak putih? 
KELEBIHAN JEMAIMA L-GLUTHATHIONE PLUS CAPSULE:
✔ Mengurangkan garis-garis  halus dimuka dan kedutan
✔Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
✔Menghasilkan sel-sel kulit baru
✔Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
✔Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat

Feedback boleh tgk di #testimonijemaima 
P/s : stok SALE tak banyak dah tauu, kalau korang nak mehh whatapp sis 0179384002 "Jemaima Pasti jelita "

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati
4 0 2 hours ago

HASIL SEMINGGU! JERAWAT SEMUA KECUT DAN SUNBURN GHAIB😍😍😍 .

Seronoknya dapat feedback dari pengguna Jemaima L-glutathione . Kulit makin lembap dan sunburn hilang lepas 2 hari je amalkan Jemaima L-glutathione . Jadi tak hairan lah kulit uollss rasa lembap sebab memang Jemaima L-glutathione Capsule untuk melembepkan kulit. .

Nak cuba Jemaima L-glutathione Capsule ? Cepat whatsapp sis dengan terus tekan link kat bio tau .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #jemaimatreatmentessence #jemaimaessence #jemaimasusuunta #susuuntajemaima #susujemaima #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati #curicuricinta #cariakudisyurga

HASIL SEMINGGU! JERAWAT SEMUA KECUT DAN SUNBURN GHAIB😍😍😍 .

Seronoknya dapat feedback dari pengguna Jemaima L-glutathione . Kulit makin lembap dan sunburn hilang lepas 2 hari je amalkan Jemaima L-glutathione . Jadi tak hairan lah kulit uollss rasa lembap sebab memang Jemaima L-glutathione Capsule untuk melembepkan kulit. .

Nak cuba Jemaima L-glutathione Capsule ? Cepat whatsapp sis dengan terus tekan link kat bio tau .

#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #jemaimatreatmentessence #jemaimaessence #jemaimasusuunta #susuuntajemaima #susujemaima #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati #curicuricinta #cariakudisyurga
1 0 2 hours ago

Supplement LULUS KKM ini adalah jawapan kepada anda yang mempunyai masalah kulit & nak kulit sihat, cantik berseri serta merta tanpa sebarang suntikan vitamin C 😉
...
Dalam setiap KAPSUL mengandungi bahan - bahan PREMIUM yang diperlukan tubuh dan mempunyai fungsi terbaik untuk kulit anda kita 💕
...
Sis tak nak menjanjikan kulit korang akan seputih kapas TAPI yang pasti, kulit korang akan bertambah cerah dan “GLOWING “ hari ke hari 😍👌
...
Tak perlu cari supplement yang lain! #Jemaima ni sudah diuji lebih dri 3000 orang TESTIMONI #jemaimatestimoni #testimonijemaima dan kesannya sangat sangat POSITIVE 😘
...
Tak perlu cari supplement yang lain ! ! .
•TAK PERLU BANCUH !
•TAK PERLU KEMAM !
•TAK PERLU MINUM !
.
MAHUKAN KULIT #LICIN #FLAWLESS SEAWAL 7 HRI ?!
.
#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimasusuunta #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati

Supplement LULUS KKM ini adalah jawapan kepada anda yang mempunyai masalah kulit & nak kulit sihat, cantik berseri serta merta tanpa sebarang suntikan vitamin C 😉
...
Dalam setiap KAPSUL mengandungi bahan - bahan PREMIUM yang diperlukan tubuh dan mempunyai fungsi terbaik untuk kulit anda kita 💕
...
Sis tak nak menjanjikan kulit korang akan seputih kapas TAPI yang pasti, kulit korang akan bertambah cerah dan “GLOWING “ hari ke hari 😍👌
...
Tak perlu cari supplement yang lain! #Jemaima ni sudah diuji lebih dri 3000 orang TESTIMONI #jemaimatestimoni #testimonijemaima dan kesannya sangat sangat POSITIVE 😘
...
Tak perlu cari supplement yang lain ! ! .
•TAK PERLU BANCUH !
•TAK PERLU KEMAM !
•TAK PERLU MINUM !
.
MAHUKAN KULIT #LICIN #FLAWLESS SEAWAL 7 HRI ?!
.
#jemaima #jemaimabeauty #jemaimapills #jemaimainfo #jemaimasusuunta #jemaimawhiteningpills #colagen #sisikikanmerah #colagensisikikanmerah #testimoni #testimonijemaima #jemaimatestimoni #tipsjemaima #jemaimatips #kelebihanjemaima #kebaikanjemaima #putih #gebu #gebas #mulus #teamjemaima #jemaimateam #jemaimadihati
4 0 2 hours ago

#11 SAMBAL SOTONG + TELUR MYSTYLE
#10 esok nuyu upload ehhh..busy sikit kito haha
Okay bahan bahannya,
Bawang putih+ bawang merah (blend)
Sedikit hirisan halia
Cili kering + jintan manis (blend)
Telur rebus
Sotong
Gula Melaka
Gula kelapa (nise padi)
Air asam jawa
Garam & perasa secukupnya
Steps:
1.Tumis bawang putih + bawang merah telah diblend sampai naik bau.
2.Masukkan cili kering + jintan manis dlm 1 ts (blend) tumis sampai kering sikit tu masukkan air.
3.Masukkan telur rebus, sotong,gula Melaka,gula kelapa (nise padi), garam & perasa secukupnya.
4.Last sekali, tunggulah sampai kering sikit sambal tu hehe.
Okay enjoy!❤️ #sambal #sambalsotong #egg #foodporn #thaifood #tasty #tastyfood #instagoodmyphoto #yummy #jajan #jajanan #streetfood #homemade #foodies #malaysian #foodgasm #try #dessert #share #eat #gebu #resep #resepi #recipe #sogood #cooking #easy #likeforfollow

#11 SAMBAL SOTONG + TELUR MYSTYLE 
#10 esok nuyu upload ehhh..busy sikit kito haha 
Okay bahan bahannya,
Bawang putih+ bawang merah (blend)
Sedikit hirisan halia 
Cili kering + jintan manis (blend)
Telur rebus
Sotong
Gula Melaka
Gula kelapa (nise padi)
Air asam jawa 
Garam & perasa secukupnya 
Steps:
1.Tumis bawang putih + bawang merah telah diblend sampai naik bau.
2.Masukkan cili kering + jintan manis dlm 1 ts (blend) tumis sampai kering sikit tu masukkan air.
3.Masukkan telur rebus, sotong,gula Melaka,gula kelapa (nise padi), garam & perasa secukupnya. 
4.Last sekali, tunggulah sampai kering sikit sambal tu hehe. 
Okay enjoy!❤️ #sambal #sambalsotong #egg #foodporn #thaifood #tasty #tastyfood #instagoodmyphoto #yummy #jajan #jajanan #streetfood #homemade #foodies #malaysian #foodgasm #try #dessert #share #eat #gebu #resep #resepi #recipe #sogood  #cooking #easy #likeforfollow
43 0 2 hours ago

CHOCO WHITE by CHOCOCARE !! PUTIH GEBU 1 BADAN!!😍 CHOCOWHITE membantu
💟 10x fair & glowskin effect
💟 mencerahkan keseluruhan pada badan.
💟 Badan akan sentiasa segar & sihat.
💟 mengalami perubahan dalam masa 3 HARI sahaja.
💟 menghapuskan kulit berjerawat teruk di wajah & badan.
💟 mencerahkan pada bahagian badan yang terselindung & gelap.
💟 menghapuskan kulit bernanah yang terdapat di badan dan secara tidak langsung menjadi kering.
.
WhatsApp
0137978055
0137978055
0137978055
🚙 Self pick up di Seksyen 20
🚜 Cod di sekitar Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, Seremban & Seremban 2
🚚 Postage seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

CHOCO WHITE by CHOCOCARE !! PUTIH GEBU 1 BADAN!!😍 CHOCOWHITE membantu
💟 10x fair & glowskin effect
💟 mencerahkan keseluruhan pada badan.
💟 Badan akan sentiasa segar & sihat.
💟 mengalami perubahan dalam masa 3 HARI sahaja.
💟 menghapuskan kulit berjerawat teruk di wajah & badan.
💟 mencerahkan pada bahagian badan yang terselindung & gelap.
💟 menghapuskan kulit bernanah yang terdapat di badan dan secara tidak langsung menjadi kering.
.
WhatsApp
0137978055
0137978055
0137978055
🚙 Self pick up di Seksyen 20
🚜 Cod di sekitar Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, Seremban & Seremban 2
🚚 Postage seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak
.
#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
0 0 2 hours ago

TAK PERLU DAH SAPU² BAGAI... AMALKAN JER ESW 2 BIJI SEHARI, DIA AKAN MERAWAT MASALAH KULIT AWAK DARI DALAMAN UNTUK SEMUA MASALAH KULIT 😍😀
.
SO TUNGGU APE LAGI? CEPAT TEKAN LINK DKT BIO SAYE UNTUK DPTKN ESW 😘
.
#esw #kapsulviral #extraskinwhite #isbeautycollagen #kapsul3in1 #kapsulcerah #collagenmurah #putihglowing #kulitbebasjerawat #sayajualcollagen #terbaik #beauty #cute #handsome #paruthilang #jerawathilang #jeragatdegil #padubeb #terpesona #flawless #comey #gebugebas #glowing #beauty #cantik #segak #gebu #viral #gebugebas

TAK PERLU DAH SAPU² BAGAI... AMALKAN JER ESW 2 BIJI SEHARI, DIA AKAN MERAWAT MASALAH KULIT AWAK DARI DALAMAN UNTUK SEMUA MASALAH KULIT 😍😀
.
SO TUNGGU APE LAGI? CEPAT TEKAN LINK DKT BIO SAYE UNTUK DPTKN ESW 😘
.
#esw #kapsulviral #extraskinwhite #isbeautycollagen #kapsul3in1 #kapsulcerah #collagenmurah #putihglowing #kulitbebasjerawat #sayajualcollagen #terbaik #beauty #cute #handsome #paruthilang #jerawathilang #jeragatdegil #padubeb #terpesona #flawless #comey #gebugebas #glowing #beauty #cantik #segak #gebu #viral #gebugebas
10 0 2 hours ago

Sihat luar & dalam bersama Noir pure White💞

Noir pure white merupakan supplement minuman yang mengandungi camu camu di mana merupakan buah kedua tertinggi kandungan Vitamin C yang bertindak sebagai bahan yang aktif untuk memutihkan kulit, melembabkan kulit, menurunkan kadar melanin di dalam zat protein kulit yang menentukan warna kulit seseorang.

Camu camu juga mampu membentuk collagen & gluthation secara semula jadi di mana bagi mereka yang mengalami alahan pada collagen ataupun gluthation tidak perlu risau.

Camu camu terbukti amat baik untuk membaik pulih sel sel kulit yang lama dan menghasilkan sel sel kulit baru sekali gus memberi effect kulit bak bayi ( gebu )

Di bawah merupakan kebaikan yang terkandung didalam noir pure white~ 🍒Menurunkan kadar milanin 🍒Memutihkan kulit ( kekal ) 🍒Mengandungi SPF 100 🍒Melembabkan kulit 🍒Mengatasi masalah jeragat / jerawat dibadan
🍒Membaik pulih kulit yang berlengkuk 🍒Membaik pulih texture kulit
🍒Membina kolagen semulajadi
🍒Menghaluskan permukaan kulit
🍒Memudarkan parut parut hitam
🍒Meratakan tona kulit yang tidak serata
🍒Menyembuhkan Masalah allergic 🍒Menyembuhkan Masalah eczema 🍒Mempercepatkan sembuh luka 🍒Membaik pulih sel sel kulit yang rosak 🍒Anti virus 🍒Anti keradangan 🍒Anti stress 🍒Anti bacteria
Jom putih kekal bersama Noir pure White 🧕Noir Agent NE1263
http://www.wasap.my/+60139151060/pw

#noir #madammu #noirskincare #noircosmetic #jerawat #jeragat #kusam #korea #japan #parut #produkviral #sunblock #foundation #camu-camu #gebu #eczema #collagen #putihgebu

Sihat luar & dalam bersama Noir pure White💞

Noir pure white merupakan supplement minuman yang mengandungi camu camu di mana merupakan buah kedua tertinggi kandungan Vitamin C yang bertindak sebagai bahan yang aktif untuk memutihkan kulit, melembabkan kulit, menurunkan kadar melanin di dalam zat protein kulit yang menentukan warna kulit seseorang.

Camu camu juga mampu membentuk collagen & gluthation secara semula jadi di mana bagi mereka yang mengalami alahan pada collagen ataupun gluthation tidak perlu risau.

Camu camu terbukti amat baik untuk membaik pulih sel sel kulit yang lama dan menghasilkan sel sel kulit baru sekali gus memberi effect kulit bak bayi ( gebu )

Di bawah merupakan kebaikan yang terkandung didalam noir pure white~ 🍒Menurunkan kadar milanin 🍒Memutihkan kulit ( kekal ) 🍒Mengandungi SPF 100 🍒Melembabkan kulit 🍒Mengatasi masalah jeragat / jerawat dibadan
🍒Membaik pulih kulit yang berlengkuk 🍒Membaik pulih texture kulit
🍒Membina kolagen semulajadi
🍒Menghaluskan permukaan kulit
🍒Memudarkan parut parut hitam
🍒Meratakan tona kulit yang tidak serata
🍒Menyembuhkan Masalah allergic 🍒Menyembuhkan Masalah eczema 🍒Mempercepatkan sembuh luka 🍒Membaik pulih sel sel kulit yang rosak 🍒Anti virus 🍒Anti keradangan 🍒Anti stress 🍒Anti bacteria 
Jom putih kekal bersama Noir pure White 🧕Noir Agent NE1263
http://www.wasap.my/+60139151060/pw

#noir #madammu #noirskincare #noircosmetic#jerawat #jeragat#kusam #korea #japan #parut#produkviral #sunblock #foundation#camu-camu#gebu#eczema #collagen#putihgebu
0 0 3 hours ago

Perempuan ni kalau tak cantik tak sahkan mesti nak cuba mcm2 untk bagi cantik🤭🤭 so sekarang ni tak payah nak susah susah jom amalkan CHOCOWHITE terus orang tegur...Wahh awak makin PUTlH Gebussss laaaaaa. Ni semua gara2 CHOCOWHITE chuolls ☺☺
.
TAK SANGKA CHOCOWHITE NIH ADE BAHAN-BAHAN YANG SANGAT POWERR 😍😍
.
" INGATKAN MUKA JE PUTIH, TAPI SATU BADAN DAH PUTIH " 🤩🤩 " Tak sangka ada produk yg BETUL2 berkesan, Baru seminggu guna dah nmpk kesan pada muka, Tapii ape yang Mengejutkan seluruh badan nampak PUTIH, siyess dgn 'CHOCOWHITE ' ❤️❤️ sgt bekesan !!!!
.
WhatsApp
0137978055
0137978055
0137978055
🚙 Self pick up di Seksyen 20
🚜 Cod di sekitar Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, Seremban & Seremban 2
🚚 Postage seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak
.

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Perempuan ni kalau tak cantik tak sahkan mesti nak cuba mcm2 untk bagi cantik🤭🤭 so sekarang ni tak payah nak susah susah jom amalkan CHOCOWHITE terus orang tegur...Wahh awak makin PUTlH Gebussss laaaaaa. Ni semua gara2 CHOCOWHITE chuolls ☺☺
.
TAK SANGKA CHOCOWHITE NIH ADE BAHAN-BAHAN YANG SANGAT POWERR 😍😍
.
" INGATKAN MUKA JE PUTIH, TAPI SATU BADAN DAH PUTIH " 🤩🤩 " Tak sangka ada produk yg BETUL2 berkesan, Baru seminggu guna dah nmpk kesan pada muka, Tapii ape yang Mengejutkan seluruh badan nampak PUTIH, siyess dgn 'CHOCOWHITE ' ❤️❤️ sgt bekesan !!!!
.
WhatsApp
0137978055
0137978055
0137978055
🚙 Self pick up di Seksyen 20
🚜 Cod di sekitar Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, Seremban & Seremban 2
🚚 Postage seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak
.

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
1 0 3 hours ago

Selamat malam hampa..saja laa nak share #feedback dengan hampa 😘😉 #cantik #putih #gebu #bazarpaknil #breakout #cantik #serum #organic

Selamat malam hampa..saja laa nak share #feedback dengan hampa 😘😉 #cantik #putih #gebu #bazarpaknil #breakout #cantik #serum #organic
1 0 3 hours ago

Selamat malam hampa..saja laa nak share #feedback dengan hampa 😘😉 #cantik #putih #gebu #bazarpaknil #breakout #cantik #serum #organic

Selamat malam hampa..saja laa nak share #feedback dengan hampa 😘😉 #cantik #putih #gebu #bazarpaknil #breakout #cantik #serum #organic
2 0 3 hours ago

Top #gebu posts

Koranggg team mana? Kedah ke Perak?
.
Sisz of kozz KEDAH!! #pulunkedahpulun 😍

Koranggg team mana? Kedah ke Perak?
.
Sisz of kozz KEDAH!! #pulunkedahpulun 😍
2,011 42 27 July, 2019

Hai..jom joging

Hai..jom joging
869 23 24 June, 2019

Assalamualaikum

Assalamualaikum
521 13 25 June, 2019

Candid picture, omgg this outfit is from 10 years ago muat lagi🤣itulah nak kurus kenalah dapat From @whitehorsegluta_hqkl #sehat #kurus #bertenaga #gebu #harga #mampu #milik #abaikan #perut #yg #buncit #sikit #tu#😄🙈

Candid picture, omgg this outfit is from 10 years ago muat lagi🤣itulah nak kurus kenalah dapat From @whitehorsegluta_hqkl #sehat#kurus#bertenaga#gebu#harga#mampu#milik#abaikan#perut#yg#buncit#sikit#tu#😄🙈
850 44 17 August, 2019

Suka tgok Sis Wana ni😍 Muka cantik body perfect 🥰 Setuju dak??
.
.
Hampa kalau nak tau apa Rahsia Sis Wana utk nampak macam ni 💃🏻
Jom follow @vessaserum.my cpt2.
.
.
Banyak lg info untuk orang perempuan dekat @vessaserum.my
.
.
#vessa
#vessaserum #cantik #gojess #meletop #khamis #malamjumaat #santai #putih #gebu

Suka tgok Sis Wana ni😍 Muka cantik body perfect 🥰 Setuju dak??
.
.
Hampa kalau nak tau apa Rahsia Sis Wana utk nampak macam ni 💃🏻
Jom follow @vessaserum.my cpt2.
.
.
Banyak lg info untuk orang perempuan dekat @vessaserum.my
.
.
#vessa 
#vessaserum #cantik #gojess #meletop #khamis #malamjumaat #santai #putih #gebu
887 11 7 November, 2019

WOW
.
Inilah dia KESAN POSITIF UNTUK KULIT uols bila menjadikan T’neeq sebagai makanan tambahan uols
.
.
Nak order? Jom wasap Kak Dee untuk order dgn klik link kat bio naaa😁
.
.
#rinetwork #rinetworkbyrizalman #tneeq #sayajualtneeq #kulitputih #putih #gebu

WOW
.
Inilah dia KESAN POSITIF UNTUK KULIT uols bila menjadikan T’neeq sebagai makanan tambahan uols
.
.
Nak order? Jom wasap Kak Dee untuk order dgn klik link kat bio naaa😁
.
.
#rinetwork #rinetworkbyrizalman #tneeq #sayajualtneeq #kulitputih #putih #gebu
155 0 27 September, 2019

Alaaaa tak bestnyaa kalau ada aset kendur & kecik. But no worry girl, Amiy suggest sgt korang guna produk [VIRAL] @femini.breastbutt ni.
.
Amiy pun guna taw, sebab produk ni seriously berkesan utk korang yg nak membesarkan, menganjalkan & menegang breast n butt secara semulajadi. Seawal 3 hari je korang boleh mula nmpk ur body starting to get a perfect shape! Testimoni dorang pun banyak gilerrr check out di 👇 .
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
BTW, HQ nak bg FREE GIFT & POSTAGE utk 10 terawal today 😘
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB

Alaaaa tak bestnyaa kalau ada aset kendur & kecik. But no worry girl, Amiy suggest sgt korang guna produk [VIRAL] @femini.breastbutt ni.
.
Amiy pun guna taw, sebab produk ni seriously berkesan utk korang yg nak membesarkan, menganjalkan & menegang breast n butt secara semulajadi. Seawal 3 hari je korang boleh mula nmpk ur body starting to get a perfect shape! Testimoni dorang pun banyak gilerrr check out di 👇 .
@femini.breastbutt 
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
BTW, HQ nak bg FREE GIFT & POSTAGE utk 10 terawal today 😘
.
#payudaraindah #payudara #payudarakendur #krimpayudara #alatpembesarpayudara #jualpembesarpayudara #cantik #mantap #payudarasexy #payudarakecil #breast #payudarakecil #pembesarpayudaramurah #gebu #anggun #tradisional #kesihatan #payudaraseksi #payudaraideal #payudaracantik #feminiviral #feminiBB
5,943 33 31 July, 2019