#gegarvaganza Instagram Photos & Videos

gegarvaganza - 476.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gegarvaganza and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
2.8
Average comment
0.1
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

TAHNIAH AIMAN

Seorang STUDENT dari Uniten yang
- tak pernah bagi alasan
- sentiasa positive dan semangat
- x pernah miss datang training dan coaching!
- memanfaatkan semua ilmu yang dia dapat dari leader dan team

Sekarang ni dia baru buat business ni part time je, tapi dh boleh dpt income RM1.6k SEHARI!
Kalau full time macam mana agaknye income dia 🤑🤑🤑🤑
.
#MustangProject3PointZero
#MustangProject4pointZero
#DailyIncomeNoLimit
#IncomeHariHari2020
#MoneyMagnet2020
#Supercar #GegarVaganza #KualaLumpur #Putrajaya  #digitalmarketing #onlinemarketing #socialmediamarketing
#2020 #passiveincome #instagramincome #twitterincome #millionaire #jutawan #mission2020 #sideincome #parttime #bisnes #trending #leadership #leader #dontgiveup #viral #meletop #maharajalawakmega #moneyfreedom

TAHNIAH AIMAN

Seorang STUDENT dari Uniten yang
- tak pernah bagi alasan
- sentiasa positive dan semangat
- x pernah miss datang training dan coaching!
- memanfaatkan semua ilmu yang dia dapat dari leader dan team

Sekarang ni dia baru buat business ni part time je, tapi dh boleh dpt income RM1.6k SEHARI!
Kalau full time macam mana agaknye income dia 🤑🤑🤑🤑
.
#MustangProject3PointZero
#MustangProject4pointZero
#DailyIncomeNoLimit
#IncomeHariHari2020
#MoneyMagnet2020
#Supercar #GegarVaganza #KualaLumpur #Putrajaya  #digitalmarketing #onlinemarketing #socialmediamarketing 
#2020 #passiveincome #instagramincome #twitterincome #millionaire #jutawan #mission2020 #sideincome #parttime #bisnes #trending #leadership #leader #dontgiveup #viral #meletop #maharajalawakmega #moneyfreedom
0 0 20 hours ago

BAWAL HEAVY CHIFFON PLAIN B45😍🌼🌺
.
.
Material : Heavy Chiffon
Jahitan : Baby Seam
Harga : RM15
.
.
#bawaldiamond #bawal #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #muslimah #girl #neelofa #mirafilzah #cute #murah #susunilofa #naqiu #bigstage #gegarvaganza #camelia

BAWAL HEAVY CHIFFON PLAIN B45😍🌼🌺
.
.
Material : Heavy Chiffon
Jahitan : Baby Seam
Harga : RM15
.
.
#bawaldiamond #bawal #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #muslimah #girl #neelofa #mirafilzah #cute #murah #susunilofa #naqiu #bigstage #gegarvaganza #camelia
1 0 20 hours ago

BAWAL HEAVY CHIFFON PLAIN B45😍🌼🌺
.
.
Material : Heavy Chiffon
Jahitan : Baby Seam
Harga : RM15
.
.
#bawaldiamond #bawal #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #muslimah #girl #neelofa #mirafilzah #cute #murah #susunilofa #naqiu #bigstage #gegarvaganza #camelia

BAWAL HEAVY CHIFFON PLAIN B45😍🌼🌺
.
.
Material : Heavy Chiffon
Jahitan : Baby Seam
Harga : RM15
.
.
#bawaldiamond #bawal #bawallabuh #bawalmurah #bawalcantik #muslimah #girl #neelofa #mirafilzah #cute #murah #susunilofa #naqiu #bigstage #gegarvaganza #camelia
2 0 21 hours ago

I workout because I love my body not because I hate them.
.
Our body is design to move. So lets work it .
.
INTAKE MAC TELAH PUN BERMULA, JOM DAFTAR SKRG 🔥🔥
KLIK DI BIO IG @fitcouple_amirmala
Atau
Wsap terus ke 📲 0125181005
COACH AMIR . Atau
📲 0125061718 COACH MALA
.
#dietkalori #salahdiet #kurangmakan #beratturun #beratnaik #penatgemuk #nakfit #kurussihat #aktifceria #ubahgayahidup #programturunberatonline #pastiberjaya #neelofa #igreviewmalaysia #bawalmurah #shawlinstant #bajubesar #trendterkini #resepidiet #gegarvaganza #satukanrasa #sitinordiana #gymworkout #cutisekolah #legolandmalaysia #coronavirus #tutorialshawl

I workout because I love my body not because I hate them.
.
Our body is design to move. So lets work it .
.
INTAKE MAC TELAH PUN BERMULA, JOM DAFTAR SKRG 🔥🔥
KLIK DI BIO IG @fitcouple_amirmala 
Atau
Wsap terus ke 📲 0125181005
COACH AMIR . Atau
📲 0125061718 COACH MALA
.
#dietkalori#salahdiet#kurangmakan#beratturun#beratnaik#penatgemuk#nakfit#kurussihat#aktifceria#ubahgayahidup#programturunberatonline#pastiberjaya#neelofa#igreviewmalaysia#bawalmurah#shawlinstant#bajubesar#trendterkini#resepidiet#gegarvaganza#satukanrasa#sitinordiana#gymworkout#cutisekolah#legolandmalaysia#coronavirus#tutorialshawl
3 0 21 hours ago

.
Mana satu warna yang menambat hati mu, kiri atau kanan?😍
.
The Cotton POP dah release tau😍 Khas untuk anda peminat bawal bidang 50 & 55, material premium cotton yang sangat selesa, tidak jarang, dan yang paling penting mudah sangat dibentuk😍
.
25 pilihan warna menawan untuk anda, cecepat wasap admin tau, stock Fast Selling haa❤️

.
Mana satu warna yang menambat hati mu, kiri atau kanan?😍
.
The Cotton POP dah release tau😍 Khas untuk anda peminat bawal bidang 50 & 55, material premium cotton yang sangat selesa, tidak jarang, dan yang paling penting mudah sangat dibentuk😍
.
25 pilihan warna menawan untuk anda, cecepat wasap admin tau, stock Fast Selling haa❤️
1 1 21 hours ago

.
Mana satu warna yang menambat hati mu, kiri atau kanan?😍
.
The Cotton POP dah release tau😍 Khas untuk anda peminat bawal bidang 50 & 55, material premium cotton yang sangat selesa, tidak jarang, dan yang paling penting mudah sangat dibentuk😍
.
25 pilihan warna menawan untuk anda, cecepat wasap admin tau, stock Fast Selling haa❤️

.
Mana satu warna yang menambat hati mu, kiri atau kanan?😍
.
The Cotton POP dah release tau😍 Khas untuk anda peminat bawal bidang 50 & 55, material premium cotton yang sangat selesa, tidak jarang, dan yang paling penting mudah sangat dibentuk😍
.
25 pilihan warna menawan untuk anda, cecepat wasap admin tau, stock Fast Selling haa❤️
2 1 21 hours ago

.
Mana satu warna yang menambat hati mu, kiri atau kanan?😍
.
The Cotton POP dah release tau😍 Khas untuk anda peminat bawal bidang 50 & 55, material premium cotton yang sangat selesa, tidak jarang, dan yang paling penting mudah sangat dibentuk😍
.
25 pilihan warna menawan untuk anda, cecepat wasap admin tau, stock Fast Selling haa❤️

.
Mana satu warna yang menambat hati mu, kiri atau kanan?😍
.
The Cotton POP dah release tau😍 Khas untuk anda peminat bawal bidang 50 & 55, material premium cotton yang sangat selesa, tidak jarang, dan yang paling penting mudah sangat dibentuk😍
.
25 pilihan warna menawan untuk anda, cecepat wasap admin tau, stock Fast Selling haa❤️
1 1 21 hours ago

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS
High quality Chiffon Georgette
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga Rm129
*FREE POSTAGE* . .

#longdress
#longsleevedress
#boboiboy
#ejenali
#bajunursing
#bajumurahmalaysia
#bajumurah
#gegarvaganza
#shamvisa
#adelleasofea
#bajukurungraya
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS 
High quality Chiffon Georgette 
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga  Rm129
*FREE POSTAGE* . .

#longdress 
#longsleevedress 
#boboiboy 
#ejenali 
#bajunursing 
#bajumurahmalaysia
#bajumurah 
#gegarvaganza 
#shamvisa 
#adelleasofea
#bajukurungraya 
#bajuraya2020 
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress
0 0 21 hours ago

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS
High quality Chiffon Georgette
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga Rm129
*FREE POSTAGE* . .

#longdress
#longsleevedress
#boboiboy
#ejenali
#bajunursing
#bajumurahmalaysia
#bajumurah
#gegarvaganza
#shamvisa
#adelleasofea
#bajukurungraya
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS 
High quality Chiffon Georgette 
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga  Rm129
*FREE POSTAGE* . .

#longdress 
#longsleevedress 
#boboiboy 
#ejenali 
#bajunursing 
#bajumurahmalaysia
#bajumurah 
#gegarvaganza 
#shamvisa 
#adelleasofea
#bajukurungraya 
#bajuraya2020 
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress
0 0 21 hours ago

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS
High quality Chiffon Georgette
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga Rm119
*FREE POSTAGE* . .

#longdress
#longsleevedress
#boboiboy
#ejenali
#bajunursing
#bajumurahmalaysia
#bajumurah
#gegarvaganza
#shamvisa
#adelleasofea
#bajukurungraya
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS 
High quality Chiffon Georgette 
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga  Rm119
*FREE POSTAGE* . .

#longdress 
#longsleevedress 
#boboiboy 
#ejenali 
#bajunursing 
#bajumurahmalaysia
#bajumurah 
#gegarvaganza 
#shamvisa 
#adelleasofea
#bajukurungraya 
#bajuraya2020 
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress
0 0 21 hours ago

SENTAP KE?😅⠀
.⠀
Tak sedar badan makin besar. Bila doktor bgtau.. Baru sentap😭😭 .⠀

Bersyukur Sekurang²nya kita dah aware dengan keadaan tubuh kita. Tak perlu sedih. Yang perlu kita buat, terus amek tindakan. Ubah gaya hidup. .⠀

Usaha lah dengan bersungguh². Tubuh kita ni nak pakai lama. ⠀
.⠀

Program kurus fit online coaching intake March masih dibuka. Klik link di bio @naira.fittrainer untuk maklumat lanjut. .⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀

.⠀
#nairafittrainer
#Teamfittrainer
#teamNextLevel
#KurusFitOnlineCoaching
#resepidiet  #kurusonline  #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #menudiet #wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati
#diettakkuruskurus
#nasi
#diettakmakannasi

SENTAP KE?😅⠀
.⠀
Tak sedar badan makin besar. Bila doktor bgtau.. Baru sentap😭😭 .⠀
⠀
Bersyukur Sekurang²nya kita dah aware dengan keadaan tubuh kita. Tak perlu sedih. Yang perlu kita buat, terus amek tindakan. Ubah gaya hidup. .⠀
⠀
Usaha lah dengan bersungguh². Tubuh kita ni nak pakai lama. ⠀
.⠀
⠀
Program kurus fit online coaching intake March masih dibuka. Klik link di bio @naira.fittrainer untuk maklumat lanjut. .⠀
.⠀
Coach Ainni ⠀
019-2265702 ⠀
Kurus Fit Online Coaching.⠀
.⠀
⠀
.⠀
#nairafittrainer⠀
#Teamfittrainer⠀
#teamNextLevel⠀
#KurusFitOnlineCoaching⠀
#resepidiet #kurusonline #kurusselepasbersalin#kurussebelumkahwin#menudiet#wanitahariini⠀
#tipsdiet #diet⠀
#mingguanwanita⠀
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati ⠀
#diettakkuruskurus⠀
#nasi⠀
#diettakmakannasi
11 0 21 hours ago

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS
High quality Chiffon Georgette
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga Rm119
*FREE POSTAGE* . .

#longdress
#longsleevedress
#boboiboy
#ejenali
#bajunursing
#bajumurahmalaysia
#bajumurah
#gegarvaganza
#shamvisa
#adelleasofea
#bajukurungraya
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS 
High quality Chiffon Georgette 
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga  Rm119
*FREE POSTAGE* . .

#longdress 
#longsleevedress 
#boboiboy 
#ejenali 
#bajunursing 
#bajumurahmalaysia
#bajumurah 
#gegarvaganza 
#shamvisa 
#adelleasofea
#bajukurungraya 
#bajuraya2020 
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress
0 0 21 hours ago

👛UFORA BEAUTY👛
.
🌹Compact powder Light
🌹Compact powder Medium
.
🍭THE ORDINARY🍭.
.
✔️Niacinamide 10% + Zinc 1%
✔️Alpha arbutin
✔️Glycolic acid
✔️High Adherene Silicone Primer
✔️Coverage foundation 1.2P
✔️Hyarulonic Acid
.
💄UML💄
...
Sunday-1
Flurries-1
Besame-1 .
.
💄USL💄.
.
Dopey-1
951-1 .
...
.
📱Whatsapp 012-2811550.
-
🚗COD available around Kota Bharu.
-
#sayajual #sayajualcolourpop #bazarpaknil #duckcosmetic #colourpopmurah #colourpopmalaysia #colourpoppreorder #colourpoporoginal #colourpopbumble #sayajualmakeup #kekechallenge #makeupartist #gegarvaganza #muakotabharu #kotabharu #nyxmalaysia #colourpopreadystock #colourpopreadystockmalaysia #muaselangor #theordinarymalaysia #ordinaryfoundation #ordinaryreadystock #theordinarymalaysianreadystock #theordinarymurah #kelantan

👛UFORA BEAUTY👛
.
🌹Compact powder Light
🌹Compact powder Medium
.
🍭THE ORDINARY🍭.
.
✔️Niacinamide 10% + Zinc 1%
✔️Alpha arbutin
✔️Glycolic acid
✔️High Adherene Silicone Primer
✔️Coverage foundation 1.2P
✔️Hyarulonic Acid
.
💄UML💄
...
Sunday-1
Flurries-1
Besame-1 .
.
💄USL💄.
.
Dopey-1
951-1 .
...
.
📱Whatsapp 012-2811550.
-
🚗COD available around Kota Bharu.
-
#sayajual #sayajualcolourpop #bazarpaknil #duckcosmetic #colourpopmurah #colourpopmalaysia #colourpoppreorder #colourpoporoginal #colourpopbumble #sayajualmakeup #kekechallenge #makeupartist #gegarvaganza #muakotabharu #kotabharu #nyxmalaysia #colourpopreadystock #colourpopreadystockmalaysia #muaselangor #theordinarymalaysia #ordinaryfoundation #ordinaryreadystock#theordinarymalaysianreadystock#theordinarymurah #kelantan
1 0 21 hours ago

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS
High quality Chiffon Georgette
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga Rm129
*FREE POSTAGE* . .

#longdress
#longsleevedress
#boboiboy
#ejenali
#bajunursing
#bajumurahmalaysia
#bajumurah
#gegarvaganza
#shamvisa
#adelleasofea
#bajukurungraya
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS 
High quality Chiffon Georgette 
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga  Rm129
*FREE POSTAGE* . .

#longdress 
#longsleevedress 
#boboiboy 
#ejenali 
#bajunursing 
#bajumurahmalaysia
#bajumurah 
#gegarvaganza 
#shamvisa 
#adelleasofea
#bajukurungraya 
#bajuraya2020 
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress
0 0 21 hours ago

Alhamdulillah yang ni income dua minggu buat MustangProject ni. .
.
Walaupon intern tapi abam tetap akan cari masa untuk menuntut ilmu dengan team dan usaha untuk dapatkan hasil dari business ni
.
Siapa kata kita kena buat business ni full time? Siapa kata buat full time baru boleh for ribu2? Alhamdulillah sy bt business ni part time je dh dapat rasa 1.7k sehari
.
Semua orang boleh buat... yakin dengan diri sendiri, percaya dengan rezeki Allah. In Sha Allah semua nya dipermudahkan

Selagi Kita tak cuba, kita memang x tahu sejauh mana kita boleh pergi
.
Kenapa sy bleh yakin dengan business ni? Sebab sy tau saya berada di platform business yg betul dan ada team yang luar biasa hebat🔥🔥🔥🔥
.
.
.
#MustangProject3PointZero
#MustangProject4pointZero
#DailyIncomeNoLimit
#IncomeHariHari2020
#MoneyMagnet2020
#Supercar #GegarVaganza #KualaLumpur #Putrajaya
#kelantan #terengganu #sportcar
#bisnes #jutawanonline #moto
#motivator #semangat #supercar

Alhamdulillah yang ni income dua minggu buat MustangProject ni. .
.
Walaupon intern tapi abam tetap akan cari masa untuk menuntut ilmu dengan team dan usaha untuk dapatkan hasil dari business ni
.
Siapa kata kita kena buat business ni full time? Siapa kata buat full time baru boleh for ribu2? Alhamdulillah sy bt business ni part time je dh dapat rasa 1.7k sehari
.
Semua orang boleh buat... yakin dengan diri sendiri, percaya dengan rezeki Allah. In Sha Allah semua nya dipermudahkan

Selagi Kita tak cuba, kita memang x tahu sejauh mana kita boleh pergi
.
Kenapa sy bleh yakin dengan business ni? Sebab sy tau saya berada di platform business yg betul dan ada team yang luar biasa hebat🔥🔥🔥🔥
.
.
.
#MustangProject3PointZero
#MustangProject4pointZero
#DailyIncomeNoLimit
#IncomeHariHari2020
#MoneyMagnet2020
#Supercar #GegarVaganza #KualaLumpur #Putrajaya
#kelantan#terengganu#sportcar
#bisnes#jutawanonline#moto
#motivator#semangat#supercar
9 3 21 hours ago

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS
High quality Chiffon Georgette
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga Rm119
*FREE POSTAGE* . .

#longdress
#longsleevedress
#boboiboy
#ejenali
#bajunursing
#bajumurahmalaysia
#bajumurah
#gegarvaganza
#shamvisa
#adelleasofea
#bajukurungraya
#bajuraya2020
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress

Gojess long dress ni girlsss sesuai utk vacay,hitea,dinner,casual,office wear on ngam tau 😘 .
.

ANNIE PLEATED DRESS 
High quality Chiffon Georgette 
FREE SIZE
((fitted from S to L))
Nursing friendly
Full lining
.
.
✂Measurement (in Inch")
.
Shoulder 15"
Bust 36-44"
Butt 30-48"
Sleeve +/- 21.5"
Length 56"
___
.
ONLINE ORDER 📲 www.wasap.my/+60163378591 .
.
Harga  Rm119
*FREE POSTAGE* . .

#longdress 
#longsleevedress 
#boboiboy 
#ejenali 
#bajunursing 
#bajumurahmalaysia
#bajumurah 
#gegarvaganza 
#shamvisa 
#adelleasofea
#bajukurungraya 
#bajuraya2020 
#bajuraya2020murah
#hawaiiandress
0 0 21 hours ago

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
#ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan 
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
 #ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom 
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox
0 0 21 hours ago

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
#ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan 
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
 #ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom 
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox
1 0 21 hours ago

[MACAM PI JUMPA DERMATOLOGIST SENYAP-SENYAP JA NI? 😏] Takdanya akak kita ni nak buang duit pi jumpa pakar kulit. Memangla akak ni dulu kulit breakout tapi kulit akak pulih tak payah nak pi jumpa pakar kulit punnn! 😎

Hangpa yang ada masalah kulit breakout tu ingat point penting ni:

Kalau hangpa suka scrub muka baik hentikan, takut makin luka kulit breakout hangpa tu.

Kalau gatai sangat tangan nak scrub muka, make sure setelkan dulu breakout hangpa dengan consume #DianzVitamin konsisten. Bila breakout dah kurang, hangpa nak scrub banyak kali pun boleh! 😊
.
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut.
#mirafilzah#adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople #maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020 #agentdianz #dianzmasknmoist

[MACAM PI JUMPA DERMATOLOGIST SENYAP-SENYAP JA NI? 😏] Takdanya akak kita ni nak buang duit pi jumpa pakar kulit.  Memangla akak ni dulu kulit breakout tapi kulit akak pulih tak payah nak pi jumpa pakar kulit punnn! 😎

Hangpa yang ada masalah kulit breakout tu ingat point penting ni:

Kalau hangpa suka scrub muka baik hentikan, takut makin luka kulit breakout hangpa tu.

Kalau gatai sangat tangan nak scrub muka, make sure setelkan dulu breakout hangpa dengan consume #DianzVitamin konsisten.  Bila breakout dah kurang, hangpa nak scrub banyak kali pun boleh! 😊
.
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. 
#mirafilzah✨ #adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose 
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople#maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse  #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020#agentdianz#dianzmasknmoist
1 0 21 hours ago

[ALAMAK, KALAU MUKA BREAKOUT BOLEH KE CONSUME? 😣] Antara soalan femes
Muka tengah breakout
Boleh ke nak consume #DianzVitamin?

Haa, dah hangpa duk tanya
Founder Dianz tolong jawabkan
Baru ada pencerahan sikit
Semoga bermanfaat gais! 😉
.
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut.
#mirafilzah#adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople #maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020 #agentdianz #dianzmasknmoist

[ALAMAK, KALAU MUKA BREAKOUT BOLEH KE CONSUME? 😣] Antara soalan femes
Muka tengah breakout 
Boleh ke nak consume #DianzVitamin?

Haa, dah hangpa duk tanya
Founder Dianz tolong jawabkan
Baru ada pencerahan sikit
Semoga bermanfaat gais! 😉
.
.
Boleh DM saya terus .
Atau
.
WS 0175142189 [link ws at my bio] untuk order dan maklumat lanjut. 
#mirafilzah✨ #adelleasofea #emmamaembong #chachamaembong #nelydiasenrose #uqashasenrose 
#kampungpeople #kampungpeopletv3 #kampungpeoples2 #viral2019 #kampungpeople#maharajalawakmega #7harimencintaiku2 #sempurnakanceritamami #jihanmuse  #neelofa #viviyusof #fashionvalet #dherbs #babyterlajaklaris #meletop #gegarvaganza #tqcaptain #adamalauddin #mikayla #dianzvitamin #DianzSemiLipsMatte #dianzmasknmoist #viral2020#agentdianz#dianzmasknmoist
2 0 21 hours ago

🦄 ANYLADY UNICORN PALLETE 🦄

Baru landing new stock chuolss 😍❤ Sis in love gila dengan packaging dia sumpah cute 🙈 Memang exclusive sangat chuolss!
Dalam case pallete ni ada macam macam function! 🌟Anylady Unicorn MAKEUP PALLETE
1 palletes for:
✨eyeshadow 18 colors
✨blusher
✨highlight & contour
✨Lipstick
✨Powder
✨Eyebrows
ADA 4 COLOUR CASE YG CHUOLS BOLEH PILIH! 🦄

Pink
Blue
Cream
Black
Wah mmg senang sangat nak carry bila pegi any vacation 🔥

Sis jual mur mur je chuolsss 🥰

RM 30 JE ‼️‼️‼️ 5 ORANG TERAWAL SIS BAGI RM 35 INCLUDE POSTAGE 💯

HA CEPAT CEPAT WS SIS 💯

#periperaairyvelvetmalaysia #peraperimurah #peraperiairyvelvetmurah #peraperimalaysia #marryrose #marryrosemurah #marryrosemalaysiamurah #marryrosemalaysia #neecaramalaysia #neecaramurah #ohmyblushmalaysia #ohmyblushmurah #ohmytintmalaysia #ohmytintmurah #odbomalaysiamurah #odbomalaysia #halfmoonmalaysiamurah #halfmoonfoundationmurah #meletop #naelofar #neelofa #gegarvaganza #tudungbawalmurah #tudungbawal #shawlpleated #tutorialtudung #bokittahijab #wawacosmetic #hasayagirlmalaysiamurah

🦄 ANYLADY UNICORN PALLETE 🦄

Baru landing new stock chuolss 😍❤ Sis in love gila dengan packaging dia sumpah cute 🙈 Memang exclusive sangat chuolss! 
Dalam case pallete ni ada macam macam function! 🌟Anylady Unicorn MAKEUP PALLETE 
1 palletes for:
✨eyeshadow 18 colors
✨blusher
✨highlight & contour
✨Lipstick
✨Powder
✨Eyebrows 
ADA 4 COLOUR CASE YG CHUOLS BOLEH PILIH! 🦄

Pink 
Blue 
Cream 
Black 
Wah mmg senang sangat nak carry bila pegi any vacation 🔥

Sis jual mur mur je chuolsss 🥰

RM 30 JE ‼️‼️‼️ 5 ORANG TERAWAL SIS BAGI RM 35 INCLUDE POSTAGE 💯

HA CEPAT CEPAT WS SIS 💯

#periperaairyvelvetmalaysia #peraperimurah #peraperiairyvelvetmurah #peraperimalaysia #marryrose #marryrosemurah #marryrosemalaysiamurah #marryrosemalaysia #neecaramalaysia #neecaramurah #ohmyblushmalaysia #ohmyblushmurah #ohmytintmalaysia #ohmytintmurah #odbomalaysiamurah #odbomalaysia #halfmoonmalaysiamurah #halfmoonfoundationmurah #meletop #naelofar #neelofa #gegarvaganza #tudungbawalmurah #tudungbawal #shawlpleated #tutorialtudung #bokittahijab #wawacosmetic #hasayagirlmalaysiamurah
19 0 21 hours ago

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
#ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan 
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
 #ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom 
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox
0 0 22 hours ago

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
#ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan 
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
 #ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom 
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox
0 0 22 hours ago

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
#ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan 
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
 #ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom 
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox
0 0 22 hours ago
“Great things in business are never done by one person, they are done by a team of people”
.
.
.
#MUSTANGPROJECT
#MustangProject3PointZero
#MustangProject4pointZero
#DailyIncomeNoLimit
#IncomeHariHari2020
#MoneyMagnet2020
#Supercar #GegarVaganza #KualaLumpur #Putrajaya #superwomen #dianafariniejourney
61 1 22 hours ago

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
#ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox

Kenapa mesti pilih Klubna LALEH?

Sebab boleh bantu:
1.kempiskan perut
2.beri tenaga berpanjangan.
3.buang toksin Dari Dalam badan Kita.
4.Kawal selera makan 
5.lawas pembuangan air besar/kecil.
6.bantu masalah sembelit.
.
 #ajl34 #wawasan2020 #cindai #pesanpadahati #gegarvaganza #surikatriana #meletop #mentormilenia #erafm #sarawakfm #lelakimuyangdulu #demirindumu #adellasofea #gemukisawesome #rinduyangterlarang #tqcaption #icanseeyourvoicemalaysia #eatcleanmalaysia #penmerahdotcom 
#teamkaktila #teamelyhelen #klubnalalehsarawak #klubnalalehmiri #kakicantiqteasarawak #kakicantiqteamiri #kopikurus #jisdetox
0 0 22 hours ago

Top #gegarvaganza posts

KLIK 2 KALI KLAU KENAL MEREKA..
.
Mereka bertiga sahabat baik.. Skrg seorg telah pergi menemui Pencipta..Seorg itu bukan shj meninggalkan sahabat dia yg dua org ini. .
Tetapi dia, telah meninggalkan semua org2 yg pernah mengenalinya.. Semua merasai kehilangannya. Moga tenang di sana..
.
Dan semoga @acheykintangkintung @fadbocey , isterinya serta ahli keluarganya sabar n tabah menghadapi pemergiannya...
.
Allah lebih menyayanginya.. Credit : @artortoise .
Tag sahabat2 anda n bgtau mereka betapa anda menghargai mereka kerana hadir dlm hidup anda..
. -Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#kitabaikramaisayang
#neelofa #neelofahijab #ttc
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #senangterhibur

KLIK 2 KALI KLAU KENAL MEREKA..
.
Mereka bertiga sahabat baik.. Skrg seorg telah pergi menemui Pencipta..Seorg itu bukan shj meninggalkan sahabat dia yg dua org ini. .
Tetapi dia, telah meninggalkan semua org2 yg pernah mengenalinya.. Semua merasai kehilangannya. Moga tenang di sana..
.
Dan semoga @acheykintangkintung @fadbocey , isterinya serta ahli keluarganya sabar n tabah menghadapi pemergiannya...
.
Allah lebih menyayanginya.. Credit : @artortoise .
Tag sahabat2 anda n bgtau mereka betapa anda menghargai mereka kerana hadir dlm hidup anda..
. -Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#kitabaikramaisayang
#neelofa #neelofahijab #ttc 
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #senangterhibur
28,756 15 12 February, 2020

KLIK 2 KALI KLAU KENAL MEREKA..
.
Mereka bertiga sahabat baik.. Skrg seorg telah pergi menemui Pencipta..Seorg itu bukan shj meninggalkan sahabat dia yg dua org ini. .
Tetapi dia, telah meninggalkan semua org2 yg pernah mengenalinya.. Semua merasai kehilangannya. Moga tenang di sana..
.
Dan semoga @acheykintangkintung @fadbocey , isterinya serta ahli keluarganya sabar n tabah menghadapi pemergiannya...
.
Allah lebih menyayanginya.. Credit : @artortoise .
Tag sahabat2 anda n bgtau mereka betapa anda menghargai mereka kerana hadir dlm hidup anda..
. -Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#kitabaikramaisayang
#neelofa #neelofahijab #ttc
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #senangterhibur

KLIK 2 KALI KLAU KENAL MEREKA..
.
Mereka bertiga sahabat baik.. Skrg seorg telah pergi menemui Pencipta..Seorg itu bukan shj meninggalkan sahabat dia yg dua org ini. .
Tetapi dia, telah meninggalkan semua org2 yg pernah mengenalinya.. Semua merasai kehilangannya. Moga tenang di sana..
.
Dan semoga @acheykintangkintung @fadbocey , isterinya serta ahli keluarganya sabar n tabah menghadapi pemergiannya...
.
Allah lebih menyayanginya.. Credit : @artortoise .
Tag sahabat2 anda n bgtau mereka betapa anda menghargai mereka kerana hadir dlm hidup anda..
. -Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#kitabaikramaisayang
#neelofa #neelofahijab #ttc 
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #senangterhibur
4,756 13 12 February, 2020

Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN dan yang like, dibulan januari ini Bisa secepatnya berhasil HAMIL,, Aamiin 🙏 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💝 PROMIL TERBARU & TERPOPULER
💝 PROMIL YANG BANYAK MEMBUKTIKAN KEBERHASILANNYA
💝 PROMIL DENGAN METODE SINGKAT & SEDERHANA
💝 PROMIL CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN
-
1. Promilnya disini menghilangkan semua hambatan kehamilannya terlebih dahulu baru ditingkatkan kesuburannya
2. Promilnya disini dilakukan secara alami tanpa efek samping
3. Promilnya disini tidak membuang waktu dan tenaga untuk bolak balik pergi ke dokter
4. Promilnya disini tidak mengganggu aktivitas sehari – hari anda
5. Promilnya disini tidak hanya promil namun juga bisa sekalian'' menyembuhkan penyakit lainnya.
6. Sudah lebih dari 1000 testimoni keberhasilan. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
🆓 GRATIS Konsultasi :
Melayani : 👇
① Bimbingan & Panduan Program Kehamilan
② Pemesanan Herbal BEE :
📲 WA ➞083832703375
#nasigoreng #sayamasak #odahthevass #milacook #kongsiresepi #kongsirezeki #ruangrezekihanania #airtangansr #enak #majalahrasa #carasayabyeinaazman #sinarkongsi #brunei #dapur_masak_ #endeus #resep #resepmasakan #jepsepahtu #shuibsepahtu #sepahtureunionlive #gegarvaganza #khaibahar #resepyummy #ctdk #neelofa #aydajebat #resepnusantara #bondarozitaibrahim #resepibonda

Semoga yang bergabung PROGRAM KEHAMILAN dan yang like,  dibulan januari ini Bisa secepatnya berhasil HAMIL,, Aamiin 🙏 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💝 PROMIL TERBARU & TERPOPULER
💝 PROMIL YANG BANYAK MEMBUKTIKAN KEBERHASILANNYA
💝 PROMIL DENGAN METODE SINGKAT & SEDERHANA
💝 PROMIL CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN
-
1. Promilnya disini menghilangkan semua hambatan kehamilannya terlebih dahulu baru ditingkatkan kesuburannya
2. Promilnya disini dilakukan secara alami tanpa efek samping
3. Promilnya disini tidak membuang waktu dan tenaga untuk bolak balik pergi ke dokter
4. Promilnya disini tidak mengganggu aktivitas sehari – hari anda
5. Promilnya disini tidak hanya promil namun juga bisa sekalian'' menyembuhkan penyakit lainnya.
6. Sudah lebih dari 1000 testimoni keberhasilan. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
🆓 GRATIS Konsultasi : 
Melayani : 👇
① Bimbingan & Panduan Program Kehamilan
② Pemesanan Herbal BEE :
📲 WA ➞083832703375 
#nasigoreng #sayamasak #odahthevass #milacook #kongsiresepi #kongsirezeki #ruangrezekihanania #airtangansr #enak #majalahrasa #carasayabyeinaazman #sinarkongsi #brunei #dapur_masak_ #endeus #resep #resepmasakan #jepsepahtu #shuibsepahtu #sepahtureunionlive #gegarvaganza #khaibahar #resepyummy #ctdk #neelofa #aydajebat #resepnusantara #bondarozitaibrahim #resepibonda
1,475 9 25 January, 2020

REZEKI..
.
Beliau adalah rakyat Pakistan yang diundi sebagai Tukang Cuci Bulanan Terbaik..
.
Beliau dihadiahkan dengan wang namun beliau menolak..
.
Sebaliknya, beliau mahu bersolat di Hijr-Ismail. Pintu ditutup dan Hijr Ismail dikhaskan hanya untuk beliau..
.
❤️ Rezeki dia . Tiada nikmat kecuali jadi hamba yang taat.
. .⠀
-Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#neelofa #neelofahijab #ttc
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #DSSquad #lestary #senangterhibur

REZEKI..
.
Beliau adalah rakyat Pakistan yang diundi sebagai Tukang Cuci Bulanan Terbaik..
.
Beliau dihadiahkan dengan wang namun beliau menolak..
.
Sebaliknya, beliau mahu bersolat di Hijr-Ismail. Pintu ditutup dan Hijr Ismail dikhaskan hanya untuk beliau..
.
❤️ Rezeki dia . Tiada nikmat kecuali jadi hamba yang taat.
. .⠀
-Coach ReenZ Razak-
+6012-2246361

#coachreenz
#reenz_fittrainer
#neelofa #neelofahijab #ttc 
#wanitahariini
#tipsdiet #diet
#mingguanwanita
#cemburuseorangperempuan #amazing #amarbahrin #amyrarosli #emmamaembong #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #gemukair #gegarvaganza #dramasangat  #DemiRindumu #setelahkudimiliki #pesanpadahati #tv3malaysia #DSSquad #lestary #senangterhibur
26,197 64 7 February, 2020
Nak bagitau satu jela🌿 Cinta ni tak mengenal warna kulit, tapi mengenal pada _____ jawab la kalau pandai 😊😊
@kieera_my @dhia.ermina 
#meletop #setia #gegarvaganza #sepahtu #produkviral #dramatv3 #parodimeletop #puteh #melodi #maharajalawak #upinipin #didi #pencurihati #pusaka #korean #foodpanda #grab #grabfood #viralvideos #tv1 #astro #oasis #akuyang selfiekauyangpanas #sentap #duniapemotoran #koleksi
1,482 26 6 February, 2020

Happy Birthday @neelofa 💙 Thank you for this business opportunity. InsyaAllah sara akan buat yang terbaik. Dari sara and #TeamNilofaKelantan & #TeamSaralofa 🍌🔥

Happy Birthday @neelofa 💙 Thank you for this business opportunity. InsyaAllah sara akan buat yang terbaik. Dari sara and #TeamNilofaKelantan & #TeamSaralofa 🍌🔥
149 4 11 February, 2020
Best tengok kawan² dah kawen👸nasi minyak kita bila pula boleh rasa🤦🤦
Tag la sape² kalau suka

#meletop #nursajat #sajatumrah  #gegarvaganza #sepahtu #produkviral #dramatv3 #parodimeletop #puteh #melodi #maharajalawak #upinipin #didi #pencurihati #pusaka #korean #foodpanda #grab #grabfood #viralvideos #tv1 #astro #oasis #akuyang selfiekauyangpanas #sentap #duniapemotoran #koleksi
4,168 41 5 February, 2020

It was an absolute honour to host this small gathering for Hady Mirza and members of HUFC tonight in our Bussorah’s outlet. Blessed to have this opportunity 😌❤️🙏🏽 #tweegram #sgig #igsg #sgfoodies #halalsg #halalfood #halalcafe #cafesg #cafehopping #cafehoppingsg #tmc #themalayancouncil #dunlopstreet #rochor #bussorahstreet #lunch #dessert #dinner #8dayseatout #singaporeinsiders #singaporefood #hady #hadymirza #hadymirzagv19 #gegarvaganza #hufc #hadymirzafans #hadyunitedfc #privateevent

It was an absolute honour to host this small gathering for Hady Mirza and members of HUFC tonight in our Bussorah’s outlet. Blessed to have this opportunity 😌❤️🙏🏽 #tweegram #sgig #igsg #sgfoodies #halalsg #halalfood #halalcafe #cafesg #cafehopping #cafehoppingsg #tmc #themalayancouncil #dunlopstreet #rochor #bussorahstreet #lunch #dessert #dinner #8dayseatout #singaporeinsiders #singaporefood #hady #hadymirza #hadymirzagv19 #gegarvaganza #hufc #hadymirzafans #hadyunitedfc #privateevent
1,397 15 12 February, 2020