#gelangpatah Instagram Photos & Videos

gelangpatah - 55.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gelangpatah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.1
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

06 December 2019.
Hari ni berpeluang visit factory Mary Kay di Hangzhou. Terujaaaa. Bersih sgt tau. Kualiti terjaga 🥰🥰 #uyulMaryKay #MaryKayJohor #GelangPatah #beautyconsultant #cantikdgnMaryKay #confidentwithMaryKay #MaryKayBest #IloveMaryKay #careerMaryKay #MaryKaylife #MaryKaybestskincare #MaryKaymakeup #MyMKLife #dimhangzhou2019

06 December 2019. 
Hari ni berpeluang visit factory Mary Kay di Hangzhou. Terujaaaa. Bersih sgt tau. Kualiti terjaga 🥰🥰 #uyulMaryKay #MaryKayJohor #GelangPatah #beautyconsultant #cantikdgnMaryKay #confidentwithMaryKay #MaryKayBest #IloveMaryKay #careerMaryKay #MaryKaylife #MaryKaybestskincare #MaryKaymakeup #MyMKLife #dimhangzhou2019
1 0 14 minutes ago

Thankyou sis sy jual 🙈 Baby Girl Hayla ♥️
#teammira #wawacosmetics #wawacosmeticpontian #kukup #pontian #gelangpatah #johorbahru

Thankyou sis sy jual 🙈 Baby Girl Hayla ♥️
#teammira #wawacosmetics #wawacosmeticpontian #kukup #pontian #gelangpatah #johorbahru
5 0 1 hour ago

CEPAT GRAB SHIKINLICIOUS FRUITY ICE CREAM!

Fuh, bergetar jari ni bila banyak order aiskrim yang masuk. Semua nak rasa aiskrim yang melimpah ruah buah-buahan dalam ni 🤩
.
Bayangkan, ada 5 jenis buah-buahan dalam satu jar, dimakan dengan aiskrim, dengan big jar yang besar ni. Fuhhh! Marvelous!

Dengar cerita HQ nak buat aiskrim ni untuk LIMITED TIME je 😭 bila-bila masa HQ akan stop produce aiskrim ni. Memang kena grab cepat lah aiskrim ni 🏃‍♂️💨
.
#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimjbsedap #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya #jb #healthyicecream #healthydiet #healthydessert

CEPAT GRAB SHIKINLICIOUS FRUITY ICE CREAM!

Fuh, bergetar jari ni bila banyak order aiskrim yang masuk. Semua nak rasa aiskrim yang melimpah ruah buah-buahan dalam ni 🤩
.
Bayangkan, ada 5 jenis buah-buahan dalam satu jar, dimakan dengan aiskrim, dengan big jar yang besar ni. Fuhhh! Marvelous!

Dengar cerita HQ nak buat aiskrim ni untuk LIMITED TIME je 😭 bila-bila masa HQ akan stop produce aiskrim ni. Memang kena grab cepat lah aiskrim ni 🏃‍♂️💨
.
#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimjbsedap #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya #jb #healthyicecream #healthydiet #healthydessert
4 0 2 hours ago
Bundle of joy Baby Girl Hayla ♥️
Rm59 
#teammira #wawacosmeticpontian #wawacosmetics #kukup #pontian #pekannanas #gelangpatah #johorbahru
5 0 3 hours ago

..::FREEGIFT - WANGI DAPAT, KALENDER DAPAT, JOIN CONTEST #WANGIDANSHOWOFF PUN DAPAT🤩::..
.
ALHAMDULILLAH sekarang dah masuk bulan DISEMBER kan.. Sempena hari JUMAAT yg INDAH ini, Abam Dee nak OFFER kat korang semua ni 😱
.
SETIAP PEMBELIAN 5 PAX FLERR ABAM DEE NAK BAGI KALENDER 2020 SECARA PERCUMA 😱😍
.
tak kesah korang nak beli 5 #TFM atau 5 #LECLIPSE atau korang nak COMBO / campur pun boleh asalkan 5 PAX.. sape cepat dia dapat.. kalender sangat2 TERHAD 😉
.
TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD
.
WANGI DAPAT, KALENDER DAPAT, JOIN CONTEST PUN DAPAT, SILAP2 IPHONE11 PUN DAPAT 😱
.
BEST KE BEST SANGAT😍😊
.
.
yang berminat nak dapatkan FLERR boleh KLIK link ni 👇/ BIO IG
http://FLERRDee.wasap.my
.
.
💝LIKE OFFICIAL PAGE: FLERR Iskandar Puteri |
https://www.facebook.com/FLERRISKANDARPUTERI/
.
💝FOLLOW OFFICIAL IG: @flerr_iskandarputeri |
https://www.instagram.com/flerr_iskandarputeri/
.
.
#FLERR
#FLERRIP
#FLERRISKANDARPUTERI
#FLERRJOHOR
#AFCTEAM
#FGE
#FLERR_FRESHMAKER
#FLERR_LECLIPSE
#FLERRLOVERS
#AIRFRESHENER
#STOKISTWANTED
#AGENTWANTED
#AGENTDICARI
#NAKUBAHHIDUP
#ISKANDARPUTERI
#GELANGPATAH
#NUSAJAYA

..::FREEGIFT - WANGI DAPAT, KALENDER DAPAT, JOIN CONTEST #WANGIDANSHOWOFF PUN DAPAT🤩::..
.
ALHAMDULILLAH sekarang dah masuk bulan DISEMBER kan.. Sempena hari JUMAAT yg INDAH ini, Abam Dee nak OFFER kat korang semua ni 😱
.
SETIAP PEMBELIAN 5 PAX FLERR ABAM DEE NAK BAGI KALENDER 2020 SECARA PERCUMA 😱😍
.
tak kesah korang nak beli 5 #TFM atau 5 #LECLIPSE atau korang nak COMBO / campur pun boleh asalkan 5 PAX.. sape cepat dia dapat.. kalender sangat2 TERHAD 😉
.
TIDAK TERMASUK POSTAGE DAN COD
.
WANGI DAPAT, KALENDER DAPAT, JOIN CONTEST PUN DAPAT, SILAP2 IPHONE11 PUN DAPAT 😱
. 
BEST KE BEST SANGAT😍😊
.
. 
yang berminat nak dapatkan FLERR boleh KLIK link ni 👇/ BIO IG
http://FLERRDee.wasap.my
.
.
💝LIKE OFFICIAL PAGE: FLERR Iskandar Puteri | 
https://www.facebook.com/FLERRISKANDARPUTERI/
.
💝FOLLOW OFFICIAL IG: @flerr_iskandarputeri | 
https://www.instagram.com/flerr_iskandarputeri/
.
.
#FLERR 
#FLERRIP
#FLERRISKANDARPUTERI
#FLERRJOHOR
#AFCTEAM
#FGE
#FLERR_FRESHMAKER
#FLERR_LECLIPSE
#FLERRLOVERS
#AIRFRESHENER
#STOKISTWANTED
#AGENTWANTED
#AGENTDICARI
#NAKUBAHHIDUP
#ISKANDARPUTERI
#GELANGPATAH
#NUSAJAYA
1 0 4 hours ago

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498 
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower
3 0 5 hours ago

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498 
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower
4 0 5 hours ago

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498 
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower
3 0 5 hours ago

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498 
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower
5 0 5 hours ago

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498 
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower
4 0 5 hours ago

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower

Alhamdulillah...terima kasih pada yg order♥️
Sesiapa Berminat nak order bouquet2/ hamper2
dari HS bouquet utk:-
-Birthday
-Anniversary
-Get well soon
-hamper baby
-hamper event
-Graduation
-dan lain2 ...Pilih gambar bouquet/hamper dan PM pada saya utk detail harga...👇👇👇
www.wasap.my/60137012498 
www.wasap.my/60137012498

Nak tanya2 pon boleh😊

#bouquetchocolate #bouquetbajet #bouquetbox #bouquetcookies #bouquetmurah #specialgift #event #birthday #anniversary #HSbouquet #johorbahru #skudai #kulai #gelangpatah #hamperbabynewborn #bouquetflower
4 1 5 hours ago

HARGA UNTUK SMALL BOX 🥰 ====================
📑 *JENIS TOPPING* 📑
====================
1⃣ M&M *RM12*
2⃣ M&M + Milo Nugget *RM13*
3⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat *RM14*
4⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat + Kinder Bueno *RM16*
.
#sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbar #foodporn #chocolate #chocolatepremium #chocolatesedap #chocolatelover #benut #pontian #johor #gelangpatah #coklat #coklatsedap #coklatlover #chocolatesedap #chocolatelover #makananmalaysia #chocolatedrug #ketagihcoklat #sedapcoklat #trustedseller #malaysiafood #coklatmurah #coklatenak #coklatimport #homemadefood

HARGA UNTUK SMALL BOX 🥰 ====================
📑 *JENIS TOPPING* 📑
====================
1⃣ M&M *RM12*
2⃣ M&M + Milo Nugget *RM13*
3⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat *RM14*
4⃣ M&M + Milo Nugget + Kitkat + Kinder Bueno *RM16*
.
#sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbar #foodporn #chocolate #chocolatepremium #chocolatesedap #chocolatelover #benut #pontian #johor #gelangpatah #coklat #coklatsedap #coklatlover #chocolatesedap #chocolatelover #makananmalaysia #chocolatedrug #ketagihcoklat #sedapcoklat #trustedseller #malaysiafood #coklatmurah #coklatenak #coklatimport #homemadefood
1 0 5 hours ago

Aura dia lain maciam..!!!
.

18 Kali akak tengok foundation haus nie dok lalu lalang dekat wall akak.
.

Kali ke 19, akak dah tak kuat tengok orang dok tayang muka cantik comel tampal melty glam aqua foundation haus nie tau. Aura dia lain macam gais.
.

Bila dah try calit skali tu, urrmmhhh dashat fall in love terus, yang akak paling suka sangat fd nie ada 3 code dan sesuai untuk kulit orang asia macam akak nie dan sesuai untuk daily use.
.

Fd nie coated dengan treatment. Ada vitamin C, vitamin E, Argan oil, seboclear -mp, sunscreen & sunblock tau. .

Bila pakai rase ringan sangat macam tak pakai ape ape, tak bercapuk, mudah blend dan mudah dicuci sebab waterbased.
.

Kalau konsisten pakai skin pun akan jadi lembut jew tau.
.

So, sis pilih2 la. Harapan akak kali ke-19 nie sis pun tak mampu nak tolak lamaran akak nie.😘😘
.

Kalau nak cepat klik link wasap akak 📲 011-61115080
.

#foundationhaus
#auraluarbiasa
#hausguardian
#haus
#HausSkin
#hauscosmetics
#hauscosmeticsjohor
#halalcosmatics
#segamat
#ulutiram
#muar
#gelangpatah
#keluang
#sekudai
#bukitbakri
#bukitgambir

Aura dia lain maciam..!!!
.

18 Kali akak tengok foundation haus nie dok lalu lalang dekat wall akak.
.

Kali ke 19, akak dah tak kuat tengok orang dok tayang muka cantik comel tampal melty glam aqua foundation haus nie tau. Aura dia lain macam gais.
.

Bila dah try calit skali tu, urrmmhhh dashat fall in love terus, yang akak paling suka sangat fd nie ada 3 code dan sesuai untuk kulit orang asia macam akak nie dan sesuai untuk daily use.
.

Fd nie coated dengan treatment. Ada vitamin C, vitamin E, Argan oil, seboclear -mp, sunscreen & sunblock tau. .

Bila pakai rase ringan sangat macam tak pakai ape ape, tak bercapuk, mudah blend dan mudah dicuci sebab waterbased.
.

Kalau konsisten pakai skin pun akan jadi lembut jew tau.
.

So, sis pilih2 la. Harapan akak kali ke-19 nie sis pun tak mampu nak tolak lamaran akak nie.😘😘
.

Kalau nak cepat klik link wasap akak 📲 011-61115080
.

#foundationhaus
#auraluarbiasa
#hausguardian
#haus
#HausSkin 
#hauscosmetics 
#hauscosmeticsjohor 
#halalcosmatics
#segamat
#ulutiram 
#muar 
#gelangpatah 
#keluang 
#sekudai 
#bukitbakri 
#bukitgambir
2 0 5 hours ago
Tahniah Eina pass lesen memandu kereta manual D..
#lesenmemandujohor #lesenmemandu #gelangpatah #gelangpatahjohor #tamannusantaragelangpatah
3 0 7 hours ago

..::Hidup ini macam kopi walaupun pahit ada manisnya::..
.
Namun sentiasa menjadi kegemaran ramai...bkn sekadar utk di minum ...malah bauan untuk kereta dan kediaman pun ada bagi anda yang gemar akan harumannya ..
.
Berminat???
jom roger Abam Dee harga RM10 shj yg pastinye mampu milik.. harum semerbak dan setenang kehidupan anda!!!!❤
.
http://FLERRDee.wasap.my
http://FLERRDee.wasap.my
http://FLERRDee.wasap.my
.
.
#FLERR
#FLERRIP
#FLERRISKANDARPUTERI
#FLERRJOHOR
#AFCTEAM
#FGE
#FLERR_FRESHMAKER
#FLERR_LECLIPSE
#FLERRLOVERS
#AIRFRESHENER
#STOKISTWANTED
#AGENTWANTED
#AGENTDICARI
#NAKUBAHHIDUP
#ISKANDARPUTERI
#GELANGPATAH
#NUSAJAYA

..::Hidup ini macam kopi walaupun pahit ada manisnya::..
.
Namun sentiasa menjadi kegemaran ramai...bkn sekadar utk di minum ...malah bauan untuk kereta dan kediaman pun ada bagi anda yang gemar akan harumannya ..
.
Berminat???
jom roger Abam Dee harga RM10 shj yg pastinye mampu milik.. harum semerbak dan setenang kehidupan anda!!!!❤
.
http://FLERRDee.wasap.my
http://FLERRDee.wasap.my
http://FLERRDee.wasap.my
.
.
#FLERR
#FLERRIP
#FLERRISKANDARPUTERI
#FLERRJOHOR
#AFCTEAM
#FGE
#FLERR_FRESHMAKER
#FLERR_LECLIPSE
#FLERRLOVERS
#AIRFRESHENER
#STOKISTWANTED
#AGENTWANTED
#AGENTDICARI
#NAKUBAHHIDUP
#ISKANDARPUTERI
#GELANGPATAH
#NUSAJAYA
3 0 7 hours ago

Jangan main-main . Rupanya ramai peminat PANDAN CHEESE yaa 🤨 Topping paling cantik & paling wangiii !! 😚
.
.
.
#BANDARBARUUDA
📍15 , Jalan Padi 2 , Bandar Baru Uda .
🔍Berhadapan rumah ada kemah putih .
⏰12 tgh hari - 10 malam .
📱Delivery : 017 715 1871
.
.
#GELANGPATAH
📍Jalan Nusaria 9 , Taman Nusantara .
🔍Berhadapan padang SK Nusantara .
⏰11 pagi - 6 petang . .
📱Delivery : 017 715 1871 .
.
.
#SENAI
📍321 , Jalan bintang utama , Taman bintang utama , Senai .
🔍Berhadapan kedai Abibz Babershop
⏰12 tgh hari - 9 malam .
⛔️ Tidak ada delivery . PICKUP ONLY
.
.
.
#delivery #deliveryservice #deliveryorder #deliverymakanan #deliveryfood #fooddelivery #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru #deliveryjb #deliveryfoodjb #deliverypisangcheese #deliverypisangcheesejb #pisanggorengdelivery #cod #codmakanan #codjb #codmakananjb #deliveryjohorbahru #instafamous #trend #viral #makananviral #pisangcheesejb #pisangcheesejohorbahru #Saltedcaramel

Jangan main-main . Rupanya ramai peminat PANDAN CHEESE yaa 🤨 Topping paling cantik & paling wangiii !! 😚
.
.
.
#BANDARBARUUDA
📍15 , Jalan Padi 2 , Bandar Baru Uda .
🔍Berhadapan rumah ada kemah putih .
⏰12 tgh hari - 10 malam .
📱Delivery : 017 715 1871
.
.
#GELANGPATAH
📍Jalan Nusaria 9 , Taman Nusantara .
🔍Berhadapan padang SK Nusantara .
⏰11 pagi - 6 petang . .
📱Delivery : 017 715 1871 .
.
.
#SENAI
📍321 , Jalan bintang utama , Taman bintang utama , Senai .
🔍Berhadapan kedai Abibz Babershop
⏰12 tgh hari - 9 malam .
⛔️ Tidak ada delivery . PICKUP ONLY
.
.
.
#delivery #deliveryservice #deliveryorder #deliverymakanan #deliveryfood #fooddelivery #fooddeliveryjb #fooddeliveryjohorbahru  #deliveryjb #deliveryfoodjb #deliverypisangcheese #deliverypisangcheesejb #pisanggorengdelivery  #cod #codmakanan #codjb #codmakananjb #deliveryjohorbahru #instafamous #trend #viral  #makananviral #pisangcheesejb #pisangcheesejohorbahru #Saltedcaramel
12 1 7 hours ago

FRUITY ICE CREAM RESTOCKED AGAIN!

Fuh awak. Kita nak bagitau ni. HQ tungkus lumus siapkan order ice cream ni. Bukan senang nak dapat stok sebab masing-masing berebut stok 😂 serius. Fruit Ice Cream kami dah ramai peminat! Yayyyy

Siapa dah pernah makan, mesti nak repeat lagi. Yang bestnya, kita dah ada pakej Ice Cream! Dan kita jugak dah ada pakej Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream tauu. Haaa best kan?

Hari ni nak makan Overnight Yogurt Oatmeal atau nak makan Fruity Ice Cream ekk? Cewahhh🤩

#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimskudai #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya #healthyicecream #healthydiet #healthydessert

FRUITY ICE CREAM RESTOCKED AGAIN!

Fuh awak. Kita nak bagitau ni. HQ tungkus lumus siapkan order ice cream ni. Bukan senang nak dapat stok sebab masing-masing berebut stok 😂 serius. Fruit Ice Cream kami dah ramai peminat! Yayyyy

Siapa dah pernah makan, mesti nak repeat lagi. Yang bestnya, kita dah ada pakej Ice Cream! Dan kita jugak dah ada pakej Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream tauu. Haaa best kan?

Hari ni nak makan Overnight Yogurt Oatmeal atau nak makan Fruity Ice Cream ekk? Cewahhh🤩

#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimskudai #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya  #healthyicecream #healthydiet #healthydessert
0 0 8 hours ago

FRUITY ICE CREAM RESTOCKED AGAIN!

Fuh awak. Kita nak bagitau ni. HQ tungkus lumus siapkan order ice cream ni. Bukan senang nak dapat stok sebab masing-masing berebut stok 😂 serius. Fruit Ice Cream kami dah ramai peminat! Yayyyy

Siapa dah pernah makan, mesti nak repeat lagi. Yang bestnya, kita dah ada pakej Ice Cream! Dan kita jugak dah ada pakej Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream tauu. Haaa best kan?

Hari ni nak makan Overnight Yogurt Oatmeal atau nak makan Fruity Ice Cream ekk? Cewahhh🤩

#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimskudai #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya #healthyicecream #healthydiet #healthydessert

FRUITY ICE CREAM RESTOCKED AGAIN!

Fuh awak. Kita nak bagitau ni. HQ tungkus lumus siapkan order ice cream ni. Bukan senang nak dapat stok sebab masing-masing berebut stok 😂 serius. Fruit Ice Cream kami dah ramai peminat! Yayyyy

Siapa dah pernah makan, mesti nak repeat lagi. Yang bestnya, kita dah ada pakej Ice Cream! Dan kita jugak dah ada pakej Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream tauu. Haaa best kan?

Hari ni nak makan Overnight Yogurt Oatmeal atau nak makan Fruity Ice Cream ekk? Cewahhh🤩

#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimskudai #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya  #healthyicecream #healthydiet #healthydessert
2 0 8 hours ago

FRUITY ICE CREAM RESTOCKED AGAIN!

Fuh awak. Kita nak bagitau ni. HQ tungkus lumus siapkan order ice cream ni. Bukan senang nak dapat stok sebab masing-masing berebut stok 😂 serius. Fruit Ice Cream kami dah ramai peminat! Yayyyy

Siapa dah pernah makan, mesti nak repeat lagi. Yang bestnya, kita dah ada pakej Ice Cream! Dan kita jugak dah ada pakej Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream tauu. Haaa best kan?

Hari ni nak makan Overnight Yogurt Oatmeal atau nak makan Fruity Ice Cream ekk? Cewahhh🤩

#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimskudai #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya #healthyicecream #healthydiet #healthydessert

FRUITY ICE CREAM RESTOCKED AGAIN!

Fuh awak. Kita nak bagitau ni. HQ tungkus lumus siapkan order ice cream ni. Bukan senang nak dapat stok sebab masing-masing berebut stok 😂 serius. Fruit Ice Cream kami dah ramai peminat! Yayyyy

Siapa dah pernah makan, mesti nak repeat lagi. Yang bestnya, kita dah ada pakej Ice Cream! Dan kita jugak dah ada pakej Overnight Yogurt Oatmeal & Fruity Ice Cream tauu. Haaa best kan?

Hari ni nak makan Overnight Yogurt Oatmeal atau nak makan Fruity Ice Cream ekk? Cewahhh🤩

#shikinliciousoatmeal #shikinliciousfruityicecream #aiskrimskudai #aiskrim #homemadeicecream #icecreamhomemade #icecream #jb #tampoi #skudai #mutiararini #gelangpatah #perling #bbu #nusajaya  #healthyicecream #healthydiet #healthydessert
1 0 8 hours ago

Pagi3 drpd stadium JDT gelang patah Johor.
.
Standby guys and gals,jangan confuse dengan nama " LARKIN" stadium ni kat gelang patah.

#zmcar #sewakereta #gelangpatah #nusajaya #iskandarputeri #mutiararini

Pagi3 drpd stadium JDT gelang patah Johor.
.
Standby guys and gals,jangan confuse dengan nama " LARKIN" stadium ni kat gelang patah.

#zmcar #sewakereta #gelangpatah #nusajaya #iskandarputeri #mutiararini
6 0 9 hours ago

Kau Ada Motor ✔️ Ada Insurance
Kau Ada Kereta ✔️ Ada Insurance
Kau Ada Rumah ✔️ Ada Insurance Loan
Kau Yang Bayar Semua Di Atas ✔️ Ada Insurance Tak??? HIBAH RM100,000 ✔️✔️✔️
PLUS INVESTMENT

Kalau Terjadi Musibah Pada Diri Kita... Apa Persediaan??? Ada Simpanan Mencukupi Ke Untuk Sara Diri Dan Keluarga Seumur Hidup??? Semua Bil-Bil, Hutang Rumah, Hutang Kereta Dan Duit Belanja Semua Kita Bayar, Tu Ketika Sihat Ada Kerja Ada Gaji... Terfikir Tak Kalau Diuji Lumpuh, Siapa Nak Tanggung Semua Tu??? Kalau Kita Pergi Selamanya, Isteri Dan Anak-Anak Pasti Bersedih Dengan Pemergiaan Kita, Tapi Bertambah Sedih Kita Pergi Tapi Hutang Kereta, Hutang Rumah, Hutang Bank Dan Duit Belanja Untuk Isteri Dan Anak-Anak Terpaksa Ditanggung Oleh Orang Tersayang... Ambik Hibah Sekarang!!! Kita Lumpuh Atau Pergi Selamanya, Orang Tersayang Dapat Warisi Sejumlah Pampasan Dari RM100,000 Sehingga RM1 Juta... Kita Kerja Setiap Hari Untuk Cari Nafkah, Kita Tak Ada Siapa Yang Nak Bagi??? HIBAH RM100 Sebulan!!! @matdamtakaful 📞+60145122160
wasap.my/+60145122160

#pasirgudang #masai #serialam #plentong #johorjaya #permasjaya #tebrau #ulutiram #kotatinggi #kempas #tampoi #skudai #gelangpatah #johorbahru #johor

Kau Ada Motor ✔️ Ada Insurance
Kau Ada Kereta ✔️ Ada Insurance
Kau Ada Rumah ✔️ Ada Insurance Loan
Kau Yang Bayar Semua Di Atas ✔️ Ada Insurance Tak??? HIBAH RM100,000 ✔️✔️✔️
PLUS INVESTMENT

Kalau Terjadi Musibah Pada Diri Kita... Apa Persediaan??? Ada Simpanan Mencukupi Ke Untuk Sara Diri Dan Keluarga Seumur Hidup??? Semua Bil-Bil, Hutang Rumah, Hutang Kereta Dan Duit Belanja Semua Kita Bayar, Tu Ketika Sihat Ada Kerja Ada Gaji... Terfikir Tak Kalau Diuji Lumpuh, Siapa Nak Tanggung Semua Tu??? Kalau Kita Pergi Selamanya, Isteri Dan Anak-Anak Pasti Bersedih Dengan Pemergiaan Kita, Tapi Bertambah Sedih Kita Pergi Tapi Hutang Kereta, Hutang Rumah, Hutang Bank Dan Duit Belanja Untuk Isteri Dan Anak-Anak Terpaksa Ditanggung Oleh Orang Tersayang... Ambik Hibah Sekarang!!! Kita Lumpuh Atau Pergi Selamanya, Orang Tersayang Dapat Warisi Sejumlah Pampasan Dari RM100,000 Sehingga RM1 Juta... Kita Kerja Setiap Hari Untuk Cari Nafkah, Kita Tak Ada Siapa Yang Nak Bagi??? HIBAH RM100 Sebulan!!! @matdamtakaful 📞+60145122160
wasap.my/+60145122160

#pasirgudang #masai #serialam #plentong #johorjaya #permasjaya #tebrau #ulutiram #kotatinggi #kempas #tampoi #skudai #gelangpatah #johorbahru #johor
4 0 10 hours ago

PROMOSI DISEMBER - SET PANTANG SHAKLEE
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang & menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat sembuh sepenuhnya.
.
✔ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
✔VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
✔OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
✔ALFALFA: Buang angin dalam badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
✔VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan & kecantikan keseluruhan
.
✔B COMPLEX: Bekalkan lebih tenaga, lancarkan peredaran darah & anti stress
.
✔OMEGA GUARD: EPA DHA untuk perkembangan minda bayi disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.
.
Sangat untung bila korang purchase set ni. Sebab korang akan dapat :
✔FREE membership bernilai RM65
✔FREE postage bernilai RM10
✔DISKAUN sebanyak 10%
.
So, whatsapp je yana untuk tau info lebih lanjut. 😊
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #setberpantangshaklee

PROMOSI DISEMBER - SET PANTANG SHAKLEE
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang & menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat sembuh sepenuhnya.
.
✔ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
✔VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
✔OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, bantu untuk buang air besar lebih lancar & lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
✔ALFALFA: Buang angin dalam badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
✔VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan & kecantikan keseluruhan
.
✔B COMPLEX: Bekalkan lebih tenaga, lancarkan peredaran darah & anti stress
.
✔OMEGA GUARD: EPA DHA untuk perkembangan minda bayi disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.
.
Sangat untung bila korang purchase set ni. Sebab korang akan dapat :
✔FREE membership bernilai RM65
✔FREE postage bernilai RM10
✔DISKAUN sebanyak 10%
.
So, whatsapp je yana untuk tau info lebih lanjut. 😊
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #setberpantangshaklee
2 0 19 hours ago

PROMOSI DISEMBER - SET HAMIL SHAKLEE
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa ibu hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya :
.
✔IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu & juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk ibu hamil yang mengalami Low HB.
.
✔ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon & juga sel-sel darah merah. .
.
✔VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk & selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
✔KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung untuk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi & ibu.
.
✔OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung & darah tinggi ketika hamil.
.
✔PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot & organ bayi.
.
Untuk setiap pembelian FULL SET anda berpeluang mendapat :
✔FREE membership bernilai RM65
✔FREE postage bernilai RM10
✔DISKAUN sebanyak 10%
.
Nak tau info lebih lanjut, whatsapp je yana.
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #setkehamilanshaklee

PROMOSI DISEMBER - SET HAMIL SHAKLEE
.
Sebaik saja kita dimaklumkan yang kita pregnant, dengan serta-merta mindset kita pun kena ubah. Sebab mulai saat itu, segala keperluan nutrisi dalam badan, akan dikongsi bersama dengan janin.
.
Kenapa ibu hamil memerlukan keperluan vitamin yang secukupnya :
.
✔IRON - menghasilkan lebih banyak darah bagi menyokong keperluan khasiat pemakanan Ibu & juga tumbesaran bayi. Sangat penting untuk ibu hamil yang mengalami Low HB.
.
✔ASID FOLIK - Menyokong pembentukan sistem saraf bayi, penghasilan hormon & juga sel-sel darah merah. .
.
✔VITAMIN C - Ibu sangat mudah untuk terima jangkitan demam, batuk & selsema. Vitamin C sangat perlu untuk kuatkan sistem imun badan selain bagus untuk kulit bayi.
.
✔KALSIUM - Merupakan nutrisi yang sangat kuat diserap oleh bayi. Ibu akan cenderung untuk mengalami masalah gigi rapuh, kejang kaki. Pengambilan kalsium yang cukup, akan membantu menguatkan tulang bayi & ibu.
.
✔OMEGA 3 - Penting untuk perkembangan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Selain itu, Omega membantu mengelakkan pembekuan darah, risiko sakit jantung & darah tinggi ketika hamil.
.
✔PROTEIN - Sangat diperlukan untuk pertumbuhan jaringan pada janin. Juga membantu membekalkan Asid Amino yang bertindak membentuk otot & organ bayi.
.
Untuk setiap pembelian FULL SET anda berpeluang mendapat :
✔FREE membership bernilai RM65
✔FREE postage bernilai RM10
✔DISKAUN sebanyak 10%
.
Nak tau info lebih lanjut, whatsapp je yana.
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #setkehamilanshaklee
2 0 20 hours ago

PROMO DECEMBER - PROMO DAILY ESSENTIAL SET!
.
Siapa yang baru nak mencuba Shaklee supplements atau nak start business Shaklee, Yana sangat recommend korang grab this promo set!
.
Sebab dalam set ni korang akan dapat 6 produk best seller Shaklee dengan harga yang sangat murah!
.
Korang boleh simpan few supplements untuk diri sendiri consume & jual yang lain untuk dapatkan profit! 😊
.
6 produk dalam Promo Daily Essential Set :
.
✅ESP
✅Vitamin C
✅Omega
✅VitaLea Multivitamin
✅B Complex with Folic Acid
✅VIVIX
.
Korang nak tahu berapa harga asal bukan ahli untuk semua ni? RM1022.50 tau! Bila korang grab promo ni, korang cuma bayar harga promo RM736.20 sahaja! 😍
.
Untung almost RM300! Murahhhhh sangat-sangat!
.
Tak cukup dengan tu, korang dapat sekali :
.
✅FREE membership berniali RM65
✅FREE Postage bernilai RM10
✅Diskaun sebanyak 10%
.
Nak tau info lebih lanjut, whatsapp je yana.
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #promosidisember

PROMO DECEMBER - PROMO DAILY ESSENTIAL SET!
.
Siapa yang baru nak mencuba Shaklee supplements atau nak start business Shaklee, Yana sangat recommend korang grab this promo set!
.
Sebab dalam set ni korang akan dapat 6 produk best seller Shaklee dengan harga yang sangat murah!
.
Korang boleh simpan few supplements untuk diri sendiri consume & jual yang lain untuk dapatkan profit! 😊
.
6 produk dalam Promo Daily Essential Set :
.
✅ESP
✅Vitamin C
✅Omega
✅VitaLea Multivitamin
✅B Complex with Folic Acid
✅VIVIX
.
Korang nak tahu berapa harga asal bukan ahli untuk semua ni? RM1022.50 tau! Bila korang grab promo ni, korang cuma bayar harga promo RM736.20 sahaja! 😍
.
Untung almost RM300! Murahhhhh sangat-sangat!
.
Tak cukup dengan tu, korang dapat sekali :
.
✅FREE membership berniali RM65
✅FREE Postage bernilai RM10
✅Diskaun sebanyak 10%
.
Nak tau info lebih lanjut, whatsapp je yana.
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #promosidisember
2 0 20 hours ago

PROMO DECEMBER - PROMO VIVIX TWINPACK 10% OFF!
.
Haa siapa yang asyik terlepas tak sempat grab Promo VIVIX? GOOD NEWS! Bulan ni Promo VIVIX datang kembali! 😍
.
Promo VIVIX ni twinpack, iaitu 2 botol & untuk promo ni, korang akan dapat :
.
🎁Jimat RM266 dari harga bukan ahli
🎁FREE MEMBERSHIP bernilai RM65
🎁FREE POSTAGE bernilai RM10
🎁Diskaun diberi sebanyak 10%
.
Jimat sangat kan! 😍
.
Dengan pengambilan VIVIX secara konsisten, inshaa Allah membantu badan kekal segar bertenaga & makin lama nampak muka kita semakin muda gitu. 😉
.
Memang sesuai sangat kalau korang nak consume untuk diri sendiri or untuk parents, datuk, nenek sebab VIVIX sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️.
.
PROMO VIVIX memang SANGAT JIMAT & BERBALOI! Sementara stocks masih ada sahaja!
.
Nak grab promo boleh, nak grab sebotol pun boleh!
.
Whatsapp yana untuk tau info lebih lanjut. 😊
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #promovivix

PROMO DECEMBER - PROMO VIVIX TWINPACK 10% OFF!
.
Haa siapa yang asyik terlepas tak sempat grab Promo VIVIX? GOOD NEWS! Bulan ni Promo VIVIX datang kembali! 😍
.
Promo VIVIX ni twinpack, iaitu 2 botol & untuk promo ni, korang akan dapat :
.
🎁Jimat RM266 dari harga bukan ahli
🎁FREE MEMBERSHIP bernilai RM65
🎁FREE POSTAGE bernilai RM10
🎁Diskaun diberi sebanyak 10%
.
Jimat sangat kan! 😍
.
Dengan pengambilan VIVIX secara konsisten, inshaa Allah membantu badan kekal segar bertenaga & makin lama nampak muka kita semakin muda gitu. 😉
.
Memang sesuai sangat kalau korang nak consume untuk diri sendiri or untuk parents, datuk, nenek sebab VIVIX sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh! ❤️.
.
PROMO VIVIX memang SANGAT JIMAT & BERBALOI! Sementara stocks masih ada sahaja!
.
Nak grab promo boleh, nak grab sebotol pun boleh!
.
Whatsapp yana untuk tau info lebih lanjut. 😊
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #promovivix
3 0 20 hours ago

🌹PROMOSI DISEMBER SHAKLEE WELCOME SET 🌹
.
Ada 5 set yang ditawar oleh shaklee untuk customer tersayang. Kesemua set ni antara paling top lah katakan. 😉
.
Set-set tersebut adalah :
✔Youth Starter Set
✔Twinpack Vivix
✔Daily Essential Set
✔Prenatal Set
✔Postnatal Set
.
Bila korang purchase set ni, korang layak dapat :
✔Free membership
✔Free postage
✔Diskaun 10%
.
Best kan.? 😊
.
Untuk info lanjut, boleh terus whatsapp yana.
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #promosidisember

🌹PROMOSI DISEMBER SHAKLEE WELCOME SET 🌹
.
Ada 5 set yang ditawar oleh shaklee untuk customer tersayang. Kesemua set ni antara paling top lah katakan. 😉
.
Set-set tersebut adalah :
✔Youth Starter Set
✔Twinpack Vivix
✔Daily Essential Set
✔Prenatal Set
✔Postnatal Set
.
Bila korang purchase set ni, korang layak dapat :
✔Free membership
✔Free postage
✔Diskaun 10%
.
Best kan.? 😊
.
Untuk info lanjut, boleh terus whatsapp yana.
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #promosidisember
3 0 20 hours ago

🌺PROMO DECEMBER - PROMO YOUTH STARTER PACK🌺
.
Siapa yang nak cuba Youth, sekarang masanya untuk korang purchase!
.
Sebab korang akan dapat Free Membership & 10% diskaun untuk starter pack ni! Means korang dapat semua di bawah 😍.
.
✅ Discount sebanyak RM238 .
✅ FREE membership bernilai RM65
✅ Free postage bernilai RM10
.
Jimat RM300+! 😍
.
So, korang nampak kan kenapa yana cakap now is the BEST TIME untuk purchase?
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😉
.
Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk :
.
💕 Youth Cleanser (tahan 4-5 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
.
💕 Youth Toner (tahan 5 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
.
💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 6 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
.
💕 Youth Night Cream (tahan 4-5 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! Dan ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
4 produk ni, paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan.
.
Nak info lebih lanjut, whatsapp je yana ok. 😉
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #youthskincareshaklee

🌺PROMO DECEMBER - PROMO YOUTH STARTER PACK🌺
.
Siapa yang nak cuba Youth, sekarang masanya untuk korang purchase!
.
Sebab korang akan dapat Free Membership & 10% diskaun untuk starter pack ni! Means korang dapat semua di bawah 😍.
.
✅ Discount sebanyak RM238 .
✅ FREE membership bernilai RM65
✅ Free postage bernilai RM10
.
Jimat RM300+! 😍
.
So, korang nampak kan kenapa yana cakap now is the BEST TIME untuk purchase?
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😉
.
Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk :
.
💕 Youth Cleanser (tahan 4-5 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
.
💕 Youth Toner (tahan 5 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.
.
💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 6 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
.
💕 Youth Night Cream (tahan 4-5 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! Dan ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍
.
4 produk ni, paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan.
.
Nak info lebih lanjut, whatsapp je yana ok. 😉
.
📲Liyana 0175378477
📲Liyana 0175378477
.
Cod #kempas #johorbahru #johor #tampoi #majidee #tamanuniversiti #skudai #tebrau #utmskudai #larkin #johorjaya #masai #pasirgudang #kulai #plentong #perling #gelangpatah #ulutiram #kotatinggi #permasjaya #tamandaya #pontian #mutiararini #singapore #shakleejohor #shakleekempas #shakleetebrau #shakleelarkin #shakleesingapore #youthskincareshaklee
3 0 20 hours ago

Kat sini Uyul paling suka live theatre die. Best baq hangggg 😍😍. Kalau pergi Hangzhou korang wajib singgah sini okeyh! #uyulMaryKay #MaryKayJohor #GelangPatah #beautyconsultant #cantikdgnMaryKay #confidentwithMaryKay #MaryKayBest #IloveMaryKay #careerMaryKay #MaryKaylife #MaryKaybestskincare #MaryKaymakeup #MyMKLife #dimhangzhou2019

Kat sini Uyul paling suka live theatre die. Best baq hangggg 😍😍. Kalau pergi Hangzhou korang wajib singgah sini okeyh! #uyulMaryKay #MaryKayJohor #GelangPatah #beautyconsultant #cantikdgnMaryKay #confidentwithMaryKay #MaryKayBest #IloveMaryKay #careerMaryKay #MaryKaylife #MaryKaybestskincare #MaryKaymakeup #MyMKLife #dimhangzhou2019
7 0 20 hours ago

Top #gelangpatah posts

Selamat pagi Ahad! Latih diri kita untuk selalu baca kata kata inspirasi dari kami supaya kolam jowa kita lebih bersih dam positif
.

Percayalah, rezeki Allah tak pernah salah alamat
.

Jom dapatkan produk BOBALICIOUS JB sekarang!❤
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI🥤🧀
.

𝗪𝗔𝗭𝗘⤵️
📍 𝙐𝘿𝘼 𝘽𝙐𝙎𝙄𝙉𝙀𝙎𝙎 𝘾𝙀𝙉𝙏𝙍𝙀 (MBH MEDISPA)
(1:30ptg-7mlm)
📍𝘼𝙇-𝙄𝙆𝙃𝙎𝘼𝙉 𝙁𝘼𝘾𝙏𝙊𝙍𝙔 𝙏𝘼𝙈𝘼𝙉 𝙐 (12:30tgh-6:30ptg)
.

#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti

Selamat pagi Ahad! Latih diri kita untuk selalu baca kata kata inspirasi dari kami supaya kolam jowa kita lebih bersih dam positif
.

Percayalah, rezeki Allah tak pernah salah alamat
.

Jom dapatkan produk BOBALICIOUS JB sekarang!❤
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI🥤🧀
.

𝗪𝗔𝗭𝗘⤵️
📍 𝙐𝘿𝘼 𝘽𝙐𝙎𝙄𝙉𝙀𝙎𝙎 𝘾𝙀𝙉𝙏𝙍𝙀 (MBH MEDISPA)
(1:30ptg-7mlm)
📍𝘼𝙇-𝙄𝙆𝙃𝙎𝘼𝙉 𝙁𝘼𝘾𝙏𝙊𝙍𝙔 𝙏𝘼𝙈𝘼𝙉 𝙐 (12:30tgh-6:30ptg)
.

#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti
286 4 24 November, 2019

BETUL KE CORNDOG BOBALICIOUS CHEESE TARIK NONSTOP 😭😭
-
-
-
-
-

Betul ke tak betul bole datang cuba sendiri sambil kene air boba kite 😋😋 Mozzarella cheese campur dgn sos Thousand Island kami memang cenggini👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
-
-
‼️MENU SPECIAL‼️
•FULLY CHEESE WITH BREAD CRUMBS => RM8.00
•CORNDOG CHEESE FRIES CRUNCHY => RM8.00
•CORNDOG CHEESE MAMEE KRIUK KRIUK => RM8.00
•CORNDOG CHEESE ORIGINAL => RM7.00

Cari kami di belakang Restoran Habib Bandar Baru Uda atau pon bole waze

WAZE⤵️
📍PTPTN BANDAR BARU UDA (berhampiran)
📍AL-IKHSAN FACTORY TAMAN U

#corndogviral #cheesetariksampai1km #nonstop #viral #bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti

BETUL KE CORNDOG BOBALICIOUS CHEESE TARIK NONSTOP 😭😭
-
-
-
-
-

Betul ke tak betul bole datang cuba sendiri sambil kene air boba kite 😋😋 Mozzarella cheese campur dgn sos Thousand Island kami memang cenggini👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
-
-
‼️MENU SPECIAL‼️
•FULLY CHEESE WITH BREAD CRUMBS => RM8.00
•CORNDOG CHEESE FRIES CRUNCHY => RM8.00
•CORNDOG CHEESE MAMEE KRIUK KRIUK => RM8.00
•CORNDOG CHEESE ORIGINAL => RM7.00

Cari kami di belakang Restoran Habib Bandar Baru Uda atau pon bole waze

WAZE⤵️
📍PTPTN BANDAR BARU UDA (berhampiran)
📍AL-IKHSAN FACTORY TAMAN U

#corndogviral #cheesetariksampai1km #nonstop #viral  #bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti
526 68 17 October, 2019

Thank you @naszkenyang for purchase our bobalicious! Have a great day♥️
.
Jom dapatkan BOBALICIOUS sekarang!❤️
Tekan LINK DEKAT PROFILE atau DM
☎️ Whatsapp +601137782607
.
#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti

Thank you @naszkenyang for purchase our bobalicious! Have a great day♥️
.
Jom dapatkan BOBALICIOUS sekarang!❤️
Tekan LINK DEKAT PROFILE atau DM
☎️ Whatsapp +601137782607
.
#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti
416 4 24 September, 2019

Keep calm and eat a MISTER CONRNDOG🌭
.
.
‼️MENU SPECIAL‼️
✔️FULLY CHEESE WITH BREAD CRUMBS => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE FRIES CRUNCHY => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE MAMEE KRIUK KRIUK => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE ORIGINAL => RM7.00
.
.
WAZE⤵️
📍PTPTN Bandar Baru Uda
(1:00ptg-6:30ptg)
📍Al-Ikhsan Factory Taman U
(12:30tgh-6:30ptg) .
.
Jom dapatkan BOBALICIOUS & MISTER CORNDOG sekarang!❤
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI
.
.
“HARGA KAKI LIMA RASA BINTANG LIMA”
.
.
#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti

Keep calm and eat a MISTER CONRNDOG🌭
.
.
‼️MENU SPECIAL‼️
✔️FULLY CHEESE WITH BREAD CRUMBS => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE FRIES CRUNCHY => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE  MAMEE KRIUK KRIUK => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE ORIGINAL => RM7.00
.
.
WAZE⤵️
📍PTPTN Bandar Baru Uda
(1:00ptg-6:30ptg)
📍Al-Ikhsan Factory Taman U
(12:30tgh-6:30ptg) .
.
Jom dapatkan BOBALICIOUS & MISTER CORNDOG sekarang!❤
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI
.
.
“HARGA KAKI LIMA RASA BINTANG LIMA”
.
.
#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti
272 24 21 October, 2019

Jangan lupa datang ke stall BOBALICIOUS hari ini di BELAKANG HABIB JAKEL
.
.
Waktu operasi pada jam 1:30petang sehingga 6:30petang sahaja
.
.
Waktu menunggu untuk corndog mengambil masa selama 30 min🔥🔥
.
. ‼️MENU SPECIAL‼️
✔️FULLY CHEESE WITH BREAD CRUMBS => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE FRIES CRUNCHY => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE MAMEE KRIUK KRIUK => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE ORIGINAL => RM7.00
.
.
Jom dapatkan BOBALICIOUS sekarang!❤
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI
.
.
#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti

Jangan lupa datang ke stall BOBALICIOUS hari ini di BELAKANG HABIB JAKEL
.
.
Waktu operasi pada jam 1:30petang sehingga 6:30petang sahaja
.
.
Waktu menunggu untuk corndog mengambil masa selama 30 min🔥🔥
.
. ‼️MENU SPECIAL‼️
✔️FULLY CHEESE WITH BREAD CRUMBS => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE FRIES CRUNCHY => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE  MAMEE KRIUK KRIUK => RM8.00
✔️CORNDOG CHEESE ORIGINAL => RM7.00
.
.
Jom dapatkan BOBALICIOUS sekarang!❤
SEKALI CUBA PASTI NAK LAGI
.
.
#bobaliciousjb #visitjohor #viralmuafakatjohor #maQan #jalanjalancarimakan #bobalovers #no1viralbrownsugar #100%homemade #freshmilk #johorfoodie #johorbahru #viraljohor #bobacremebrulee #creamcheese #fotd #bobaviral #bandarbaruuda #gelangpatah #tamanuniversiti
220 7 26 October, 2019

Raya.
.
Dalam 7 benua.
.
Selamat hari raya geng.
.
#selamathariraya #jasin #sabah #gelangpatah #bukitberuntung #kualaselangor #lipis #terengganu

Raya.
.
Dalam 7 benua.
.
Selamat hari raya geng.
.
#selamathariraya #jasin #sabah #gelangpatah #bukitberuntung #kualaselangor #lipis #terengganu
128 17 19 hours ago

Hi 2019💕🤝🏻 Alhamdulillah Masih Bersama Dengan Cik Tunang Tersayang Yang Susah Senang Hanya Kami Yang Tahu . Harap Tahun Baru Azam Baru Kebahagian Dan Kesenangan Kemewahan Datang Kepada Kami InshaAllah . Yang Terakhir Doakan Untuk Kami Moga Kekal Hingga Akhir Hayat Untuk Kami . Selamat Tinggal 2018 Tapi Tinggal Kenangan Saja. Byee 👋🏻 InshaAllah Tahun Baru Ni Kami Akan Jemput Semua Hadir Ke Majlis Kami . Tunggu Okay 💕🤵🏼👰🏻 Terima Kasih Jugak Kepada Mak Abah Yang Selalu Doakan Untuk Kami Selalu Support Untuk Kami Dan Tak Lupa Jugak Abang² Akak² Makcik Pakcik Sedara Mara Sepupu Sepapat Dan Kawan² Yang Selalu Memberi Nasihat Yang Baik² Untuk Kami . Iloveyouu All 😘 Thankyou Very muchh 💕
#sempoi #johorean #gelangpatah #malaysia #padu #onxon

Hi 2019💕🤝🏻 Alhamdulillah Masih Bersama Dengan Cik Tunang Tersayang Yang Susah Senang Hanya Kami Yang Tahu . Harap Tahun Baru Azam Baru Kebahagian Dan Kesenangan Kemewahan Datang Kepada Kami InshaAllah . Yang Terakhir Doakan Untuk Kami Moga Kekal Hingga Akhir Hayat Untuk Kami . Selamat Tinggal 2018 Tapi Tinggal Kenangan Saja. Byee 👋🏻 InshaAllah Tahun Baru Ni Kami Akan Jemput Semua Hadir Ke Majlis Kami . Tunggu Okay 💕🤵🏼👰🏻 Terima Kasih Jugak Kepada Mak Abah Yang Selalu Doakan Untuk Kami Selalu Support Untuk Kami Dan Tak Lupa Jugak Abang² Akak² Makcik Pakcik Sedara Mara Sepupu Sepapat Dan Kawan² Yang Selalu Memberi Nasihat Yang Baik² Untuk Kami . Iloveyouu All 😘 Thankyou Very muchh 💕
#sempoi #johorean #gelangpatah #malaysia #padu #onxon
593 6 1 January, 2019

Hi dearies! Jangan lupe dapatkan MCB. Esok ada postage taw. Postage seluruh malaysia. Siapa yg beli confirm repeat order! Orang2 melaka boleh contact @zrthsoffea_ esok dia amek stock taw. Yang jauh2 contact admin or #teammarsbarlicioushq ❤❤❤
.
#sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbar #foodporn #chocolate #chocolatepremium #chocolatesedap #chocolatelover #benut #pontian #johor #gelangpatah #brownieskedut #brownies #browniesmarsbarlicious #chewygummybrownies

Hi dearies! Jangan lupe dapatkan MCB. Esok ada postage taw. Postage seluruh malaysia. Siapa yg beli confirm repeat order! Orang2 melaka boleh contact @zrthsoffea_ esok dia amek stock taw. Yang jauh2 contact admin or #teammarsbarlicioushq ❤❤❤
.
#sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbar #foodporn #chocolate #chocolatepremium #chocolatesedap #chocolatelover #benut #pontian #johor #gelangpatah #brownieskedut #brownies #browniesmarsbarlicious #chewygummybrownies
726 18 25 August, 2019

COD bulan ramadhan. Special utk semua customer marsbarlicious kt johor. COD start pagi dan admin akan settlekan sebelum waktu berbuka. InshaaAllah. 😊😊😊
.
Boleh order semua product marsbarlicious (CHOC RICE MARSBARLICIOUS, ALL ASSORTED BROWNIES, COOKIES). NO LAST MINUTE ORDER. OPEN ORDER FOR BOOKING SLOT ONLY!
.
Pembelian rm50 ke atas dapat FREE SAMPUL DUIT RAYA. 😘😘😘
.
Www.wasap.my/60149697142
.
#sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbar #foodporn #chocolate #chocolatepremium #chocolatesedap #chocolatelover #benut #pontian #johor #gelangpatah #brownieskedut #brownies #browniesmarsbarlicious #chewygummybrownies

COD bulan ramadhan. Special utk semua customer marsbarlicious kt johor. COD start pagi dan admin akan settlekan sebelum waktu berbuka. InshaaAllah. 😊😊😊
.
Boleh order semua product marsbarlicious (CHOC RICE MARSBARLICIOUS, ALL ASSORTED BROWNIES, COOKIES). NO LAST MINUTE ORDER. OPEN ORDER FOR BOOKING SLOT ONLY!
.
Pembelian rm50 ke atas dapat FREE SAMPUL DUIT RAYA. 😘😘😘
.
Www.wasap.my/60149697142
.
#sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbar #foodporn #chocolate #chocolatepremium #chocolatesedap #chocolatelover #benut #pontian #johor #gelangpatah #brownieskedut #brownies #browniesmarsbarlicious #chewygummybrownies
535 12 8 May, 2019