#gelombangfienabeauty Instagram Photos & Videos

gelombangfienabeauty - 4.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gelombangfienabeauty and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
43 minutes
Average like
3.6
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Kulit muka makin cantik berseri seri, sekarang dah mempunyai keyakinan dari sebelum ni, perasaan malu nak selfie dah hilang😱. Apa yang digunakan tu? Kalau uolss nak tahu mestilah #SATISSOAP
.
So korang yang mempunyai masalah parut susah nak hilang, jerawat lambat nak kecut, sunburn lambat hilang, liang pori terbuka & nak cerahkn kulit? Korang patut cuba #satissoap sekarang!! Kecik2 cili padi tau🔥
.
Dah tak sabar nk Raja bantu? Korang boleh tinggalkan no dibawah atau whspp adminn 📲011-17967392
.
#teamfienabeauty
#satissoap
#teamscharich
#gelombangfienabeauty

Kulit muka makin cantik berseri seri, sekarang dah mempunyai keyakinan dari sebelum ni, perasaan malu nak selfie dah hilang😱. Apa yang digunakan tu? Kalau uolss nak tahu mestilah #SATISSOAP❤
.
So korang yang mempunyai masalah parut susah nak hilang, jerawat lambat nak kecut, sunburn lambat hilang, liang pori terbuka & nak cerahkn kulit? Korang patut cuba #satissoap sekarang!! Kecik2 cili padi tau🔥
.
Dah tak sabar nk Raja bantu? Korang boleh tinggalkan no dibawah atau whspp adminn 📲011-17967392
.
#teamfienabeauty
#satissoap
#teamscharich
#gelombangfienabeauty
0 0 4 minutes ago

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇
http://www.wasap.my/60179641784/nakbelipss

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇
http://www.wasap.my/60179641784/nakbelipss

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty
1 0 1 hour ago

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.

Nak saya bantu?Boleh tinggalkan no phone korang di ruangan komen ataupun Boleh tekan link wsp di bio profile sis okay ☺️ #testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.

Nak saya bantu?Boleh tinggalkan no phone korang di ruangan komen ataupun Boleh tekan link wsp di bio profile sis okay ☺️ #testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty
2 0 1 hour ago

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇

https://api.whatsapp.com/send?phone=600109276915&text=nakpss

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇

https://api.whatsapp.com/send?phone=600109276915&text=nakpss

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty
0 0 1 hour ago

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇
http://www.wasap.my/60199925140/nakbelipss

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇
http://www.wasap.my/60199925140/nakbelipss

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty
2 0 1 hour ago

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇
http://wasap.my/0145009889

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty

Jerawat makin kurang, muka makin cerah 😍 Tinggal parut sikit jer. Eh eh jatuh hati pulak dia dengan #pss 🙊 tapi kan, mana2 yang cuba #pss ofcourse lar falling in love hehe

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak saya bantu? Tekan saja link wsp di bwh👇
http://wasap.my/0145009889

#testimonipss
#teamjutawanfarah
#gelombangfienabeauty
#fienabeauty
5 0 1 hour ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 1 hour ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 1 hour ago

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan

Nak kulit bebas jerawat , jeragat , bintik hitam , nak hilangkan liang pori yg terbuka dan masalah lain yg awak ada boleh pakai #numiserum . Cuba uolls tengok muka mommy pina moist gtu nampak glowing dan ada effect basah2 gtuuu . Itu la rahsia mommy pakai #numiserum laa😍💚 Sape yg berminat boleh dapatkan sekarang . Masih lagi readystock dengan saya.💚 #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserumfienabeauty #numiserumkelantan #numiserum #fienabeauty #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan
1 0 2 hours ago

Jerawat makin kecut malah terus hilang . Kecil2 cili padi . Kecil bukan sekadar kecil yer . Tapi kecil yg berbisa😍

Bila dah cuba confirm tk menyesal . Malah uolls mesti akan repeat oder . Mana tak nya rata2 akan bagitahu . "Best giler pakai satis ni sbb buat muka kita berangin macam duk tepi pantai dan rasa segar lepas cuci muka💚

#satisoapkelantan #satisoapbachok #satissoap #satissoapfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Jerawat makin kecut malah terus hilang . Kecil2 cili padi . Kecil bukan sekadar kecil yer . Tapi kecil yg berbisa😍

Bila dah cuba confirm tk menyesal . Malah uolls mesti akan repeat oder . Mana tak nya  rata2 akan bagitahu . "Best giler pakai satis ni sbb buat muka kita berangin macam duk tepi pantai dan rasa segar lepas cuci muka💚

#satisoapkelantan #satisoapbachok #satissoap #satissoapfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
0 0 2 hours ago

Jerawat makin kecut malah terus hilang . Kecil2 cili padi . Kecil bukan sekadar kecil yer . Tapi kecil yg berbisa😍

Bila dah cuba confirm tk menyesal . Malah uolls mesti akan repeat oder . Mana tak nya rata2 akan bagitahu . "Best giler pakai satis ni sbb buat muka kita berangin macam duk tepi pantai dan rasa segar lepas cuci muka💚

#satisoapkelantan #satisoapbachok #satissoap #satissoapfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Jerawat makin kecut malah terus hilang . Kecil2 cili padi . Kecil bukan sekadar kecil yer . Tapi kecil yg berbisa😍

Bila dah cuba confirm tk menyesal . Malah uolls mesti akan repeat oder . Mana tak nya  rata2 akan bagitahu . "Best giler pakai satis ni sbb buat muka kita berangin macam duk tepi pantai dan rasa segar lepas cuci muka💚

#satisoapkelantan #satisoapbachok #satissoap #satissoapfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
0 0 3 hours ago

Jerawat makin kecut malah terus hilang . Kecil2 cili padi . Kecil bukan sekadar kecil yer . Tapi kecil yg berbisa😍

Bila dah cuba confirm tk menyesal . Malah uolls mesti akan repeat oder . Mana tak nya rata2 akan bagitahu . "Best giler pakai satis ni sbb buat muka kita berangin macam duk tepi pantai dan rasa segar lepas cuci muka💚

#satisoapkelantan #satisoapbachok #satissoap #satissoapfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Jerawat makin kecut malah terus hilang . Kecil2 cili padi . Kecil bukan sekadar kecil yer . Tapi kecil yg berbisa😍

Bila dah cuba confirm tk menyesal . Malah uolls mesti akan repeat oder . Mana tak nya  rata2 akan bagitahu . "Best giler pakai satis ni sbb buat muka kita berangin macam duk tepi pantai dan rasa segar lepas cuci muka💚

#satisoapkelantan #satisoapbachok #satissoap #satissoapfienabeauty #fienabeauty #fienabeautybachok #fienabeautykelantan #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
0 0 3 hours ago

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect glowing lagi tauu dan yang paling penting dalam masa yang sama dia merawat kulit kita dari lapisan yang paling dalam . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍. #numiserum #gelombangfienabeauty #numiserumkillerskin

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect  glowing lagi tauu dan yang paling penting dalam masa yang sama dia merawat kulit kita dari lapisan yang paling dalam .  Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍. #numiserum #gelombangfienabeauty #numiserumkillerskin
3 0 3 hours ago

KULIT MUKA ANDA BERMASALAH ??
.
.
Mesti ramai yang mengadu dekat pakwe pasal masalah kulit muka kan ? Kata jerawat tak bagi kerjasama la, jerawat dengki dengan kcantikan kita la🤭
.
Aihhh izzat taksuka la tengok korang kusut kepala fikir pasal masalah ni😥. Consume je #pss ni nanti korang boleh tukar masalah kulit muka tu kepada masalah MERAMPAS kecantikan orang lain🤪😘
.
#perfectskinsupplement #jomjadicantik #bebasjerawat #bebasjeragat #bebassunburn #flawless #bukanbishebishe #gelombangfienabeauty #teamjutawanfarah

KULIT MUKA ANDA BERMASALAH ??
.
.
Mesti ramai yang mengadu dekat pakwe pasal masalah kulit muka kan ? Kata jerawat tak bagi kerjasama la, jerawat dengki dengan kcantikan kita la🤭
.
Aihhh izzat taksuka la tengok korang kusut kepala fikir pasal masalah ni😥. Consume je #pss ni nanti korang boleh tukar masalah kulit muka tu kepada masalah MERAMPAS kecantikan orang lain🤪😘
.
#perfectskinsupplement #jomjadicantik #bebasjerawat #bebasjeragat #bebassunburn #flawless #bukanbishebishe #gelombangfienabeauty #teamjutawanfarah
2 0 4 hours ago

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect glowing lagi tauu . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #glowingskin #basemakeup #makeupideas #shineskin #numiserumkillerskin #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect  glowing lagi tauu . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #glowingskin #basemakeup #makeupideas #shineskin #numiserumkillerskin #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad
3 0 5 hours ago

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect glowing lagi tauu . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #glowingskin #basemakeup #makeupideas #shineskin #numiserumkillerskin #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu dan yang paling best boleh bagi effect  glowing lagi tauu . Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty #glowingskin #basemakeup #makeupideas #shineskin #numiserumkillerskin #codmaran #codtemerloh #codkuantan #codrawang #codkelantan #postageeveryday #neezaempire #neezarangersquad
3 0 5 hours ago
harini nak share feedback lain mcm sikiit .

hebat bukan ? consume PSS dalam masa 19harii dpt keringkan penyakit eczema .. WOW !! bukan biase² yee , kulit pon semakin cerahh .

kalau ampaa yg sunburn & bebijik muka tu takkan tak boleh nak hilangkan ? hanya dgn PSS sahaja 👌🏻 .

#teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfieabeauty
1 0 8 hours ago

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱 .

Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈 .

Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝 .

#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty

KELUAR RUMAH DENGAN MUKA LICINN CINGG😱 .

Nak keluar pergi kedai runcit pun kena make-up kan😂 sebab nak cover miss J punya fasal. Mana tahu takut terjumpa crush kann🙈 .

Sebelum tidur jangan lupa apply #numiserum dulu yee🥰. Baru la dapat yakinkan crush korang tu😝 .

#testimoninumiserum
#numiserumkillerskin #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty
4 0 18 hours ago

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty
4 0 20 hours ago

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty
3 0 20 hours ago

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty

Makeup tak tahan lama🤨? Bila petang je makeup dah crack 😮? .
.
Jangan risau guyss, #numiserum ni sesuai untuk dijadikan sebagai base makeup tauu🥳. Hasil dia memang fuhhh merecik hawauuu😍😍.
.
#numiserum #gelombangfienabeauty
2 0 20 hours ago

Last sale harini tau . Jom uolls grab sekarang 2box #numiserum uolls akam dapat 3freegift dan uolls dapat hrga potongan sebanyak dm20 tau . Cepat dapatkan dgn bella sekarang🤗

#numigiftfienabeauty #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Last sale harini tau . Jom uolls grab sekarang 2box #numiserum uolls akam dapat 3freegift dan uolls dapat hrga potongan sebanyak dm20 tau . Cepat dapatkan dgn bella sekarang🤗

#numigiftfienabeauty #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
3 0 20 hours ago

Last sale harini tau . Jom uolls grab sekarang 2box #numiserum uolls akam dapat 3freegift dan uolls dapat hrga potongan sebanyak dm20 tau . Cepat dapatkan dgn bella sekarang🤗

#numigiftfienabeauty #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Last sale harini tau . Jom uolls grab sekarang 2box #numiserum uolls akam dapat 3freegift dan uolls dapat hrga potongan sebanyak dm20 tau . Cepat dapatkan dgn bella sekarang🤗

#numigiftfienabeauty #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
5 0 21 hours ago

Last sale harini tau . Jom uolls grab sekarang 2box #numiserum uolls akam dapat 3freegift dan uolls dapat hrga potongan sebanyak dm20 tau . Cepat dapatkan dgn bella sekarang🤗

#numigiftfienabeauty #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok

Last sale harini tau . Jom uolls grab sekarang 2box #numiserum uolls akam dapat 3freegift dan uolls dapat hrga potongan sebanyak dm20 tau . Cepat dapatkan dgn bella sekarang🤗

#numigiftfienabeauty #numiserumkillerskin #numiserumbachok #numiserum #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok
16 0 21 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
4 0 23 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
2 0 23 hours ago

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer

Siapa yg inginkan kulit cantik putih melepakss ugaiis boleh consume #perfectskinsupplement memang best . Eh eh bukan sahaja boleh memutih , dia juga boleh menyihatkan dalaman dan boleh mendetox lagi badan ugaiss😍

Kalau ugaiss rasa berminat boleh dm bella yer😊

#perfectskinsupplement #perfectskinsupplementbachok #perfectskinsupplementkelantan #fienabeauty #teamfienabeauty #fienabeauty #fienabeautykelantan #gelombangfienabeauty #fienabeautybachok #kemamkemamputih #kemamkemampssjer
7 0 23 hours ago

Jom grab 2 box numi serum utk dapatkan 3 freegift😍
01125524614( mina ) korang boleh dm terus mina utk tahu lebih lanjut🤗
.
.
#teamnana #teamfieanabeauty #percayasebelumberjaya #Gelombangfienabeauty #numigiftfienabeauty

Jom grab 2 box numi serum utk dapatkan 3 freegift😍
01125524614( mina ) korang boleh dm terus mina utk tahu lebih lanjut🤗
.
.
#teamnana #teamfieanabeauty #percayasebelumberjaya #Gelombangfienabeauty #numigiftfienabeauty
9 0 23 hours ago

Jom grab 2 box numi serum utk dapatkan 3 freegift😍
01125524614( mina ) korang boleh dm terus mina utk tahu lebih lanjut🤗
.
.
#teamnana #teamfieanabeauty #percayasebelumberjaya #Gelombangfienabeauty #numigiftfienabeauty

Jom grab 2 box numi serum utk dapatkan 3 freegift😍
01125524614( mina ) korang boleh dm terus mina utk tahu lebih lanjut🤗
.
.
#teamnana #teamfieanabeauty #percayasebelumberjaya #Gelombangfienabeauty #numigiftfienabeauty
5 0 23 hours ago

Jom grab 2 box numi serum utk dapatkan 3 freegift😍
01125524614( mina ) korang boleh dm terus mina utk tahu lebih lanjut🤗
.
.
#teamnana #teamfieanabeauty #percayasebelumberjaya #Gelombangfienabeauty #numigiftfienabeauty

Jom grab 2 box numi serum utk dapatkan 3 freegift😍
01125524614( mina ) korang boleh dm terus mina utk tahu lebih lanjut🤗
.
.
#teamnana #teamfieanabeauty #percayasebelumberjaya #Gelombangfienabeauty #numigiftfienabeauty
23 0 23 hours ago

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii .

Nak tahu tak apadia? .

Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 .

#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty

Ehemm awak tuu yer awak lah.. nak tahu tak saya sampai sekarang tak boleh nak baca satu benda nii .

Nak tahu tak apadia? .

Baca isi hati awak, bila nak pinang si #numiserum nii 🤭 .

#numiserumfienabeauty
#numiserumkillerskin
#serumsakti #numiserum
#teamfienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty
7 0 13 November, 2019

Bila skin cantik hati pun gembira kan .

Bermodalkan rm25 sahaja dah dapat skin macam ni lawa kan . Hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP . 😍

Korang takkan nak tengok jer , perempuan sekarang ni semua dah cantik . Tapi kita masih lagi simpan jerawat , parut jerawat dekat muka . Jom grab sekarang nk skin lawa . Tak mahal pun rm25 sahaja!!!!!! #satissoapbachok #satissoapkelantan #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok #testimonisatissoap

Bila skin cantik hati pun gembira kan .

Bermodalkan rm25 sahaja dah dapat skin macam ni lawa kan . Hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP . 😍

Korang takkan nak tengok jer , perempuan sekarang ni semua dah cantik . Tapi kita masih lagi simpan jerawat , parut jerawat dekat muka . Jom grab sekarang nk skin lawa . Tak mahal pun rm25 sahaja!!!!!! #satissoapbachok #satissoapkelantan #satissoap #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #fienabeautykelantan #fienabeautybachok  #testimonisatissoap
5 0 13 November, 2019

Top #gelombangfienabeauty posts

HADIAH PERTAMA HASIL TITIK PELUHKU BUAT SUAMI TERCINTA ❤.
.
Alhamdulillah tercapai juga hasrat nak hadiahkan husband sempena Aniversary kami yg ke 5 Tahun & hadiah birthday sekali la jimat (birthday husband bln 8 ) 😂. Alhamdulillah hasil penat lelah jatuh bangun kami dalam bisnes, tak ku sangka dengan umur ku 24 tahun dapat beli kereta dengan nama sendiri tanpa grantor. Kebetulan bulan 7 ni jugak bulan kelahiranku.
.
Terima kasih @miechfiey & @fareed_akel sudi sambut kami saat kami jatuh , angkat balik semangat kami untuk bangkit bersama #teamfienabeauty. Dimana saat tak ada orang yang sudi berkawan tak ada orang yang sudi bertegur sapa, bila saat tiada siapa yang mahu mengaku teman 😥. Serius takku sangka saya hanya dengan bangkit jadi anak bawah naungan #fienabeauty dapat saya bayar down payment kereta 5 angka hasil titik peluh sendiri yg tak pernah-pernah saya sangka selama ni 😱.
.
Ingat lagi masa pergi Road Tour bersama Founder di Langkawi pada bulan 4, Bos Akel & bos pina pernah tanya apa target yang saya nak capai bila join #teamFienabeauty ni? Tanpa ragu-ragu saya terus bagitahu yang saya nak beli Ford Ranger sebab senang nak angkat barang2 bila minta tolong orang memang susah sangat 😅. Then dorang bagitahu "okay saya akan bantu & doakan awak dapat juga beli Ford Ranger tahun ni" . Saya pun balas balik, ish awal sangat tahun ni saya target 2020 then dorang cakap, awak tulis dulu berapa harga, berapa down payment nak kena bayar, nak warna apa then sebagainya lah 😂 So saya pun tulis la atas kertas target . yaAllah bulan 7 2019 sy dpt kereta yg sy tulis atas kertas pada bulan 4 2019. Macam tak mimpi pun ada sebab dalam masa 3 bulan sahaja impian saya tercapai 😬.
.
So yang mana nak besarkan lagi empayar bisnes bersama saya, jom join #teamarwarangers . Pm tepi okayyy 🥰.
.
Yang benar,
Suri rumah pejuang ford rangers🤣.
.
Suprise planner : @syaz_surpriseplannerkelantan .
.
#TeamArwaaRangers #stokisfienabeauty #gelombangfienabeauty

HADIAH PERTAMA HASIL TITIK PELUHKU BUAT SUAMI TERCINTA ❤.
.
Alhamdulillah tercapai juga hasrat nak hadiahkan husband sempena Aniversary kami yg ke 5 Tahun & hadiah birthday sekali la jimat (birthday husband bln 8 ) 😂. Alhamdulillah hasil penat lelah jatuh bangun kami dalam bisnes, tak ku sangka dengan umur ku 24 tahun dapat beli kereta dengan nama sendiri tanpa grantor. Kebetulan bulan 7 ni jugak bulan kelahiranku.
.
Terima kasih @miechfiey & @fareed_akel sudi sambut kami saat kami jatuh , angkat balik semangat kami untuk bangkit bersama #teamfienabeauty. Dimana saat tak ada orang yang sudi berkawan tak ada orang yang sudi bertegur sapa, bila saat tiada siapa yang mahu mengaku teman 😥. Serius takku sangka saya hanya dengan bangkit jadi anak bawah naungan #fienabeauty dapat saya bayar down payment kereta 5 angka hasil titik peluh sendiri yg tak pernah-pernah saya sangka selama ni 😱.
.
Ingat lagi masa pergi Road Tour bersama Founder di Langkawi pada bulan 4, Bos Akel & bos pina pernah tanya apa target yang saya nak capai bila join #teamFienabeauty ni? Tanpa ragu-ragu saya terus bagitahu yang saya nak beli Ford Ranger sebab senang nak angkat barang2 bila minta tolong orang memang susah sangat 😅. Then dorang bagitahu "okay saya akan bantu & doakan awak dapat juga beli Ford Ranger tahun ni" . Saya pun balas balik, ish awal sangat tahun ni saya target 2020 then dorang cakap, awak tulis dulu berapa harga, berapa down payment nak kena bayar, nak warna apa then sebagainya lah 😂 So saya pun tulis la atas kertas target . yaAllah bulan 7 2019 sy dpt kereta yg sy tulis atas kertas pada bulan 4 2019. Macam tak mimpi pun ada sebab dalam masa 3 bulan sahaja impian saya tercapai 😬.
.
So yang mana nak besarkan lagi empayar bisnes bersama saya, jom join #teamarwarangers . Pm tepi okayyy 🥰.
.
Yang benar,
Suri rumah pejuang ford rangers🤣.
.
Suprise planner : @syaz_surpriseplannerkelantan .
.
#TeamArwaaRangers #stokisfienabeauty #gelombangfienabeauty
3,015 192 21 July, 2019

Suka ye Madam Bos iols hempas stok , ini la impian sy nak ada Ford Ranger senang nak angkut stok. Done restok masa utk bagi stok dekat anak2 team plak, yang wasap nak join #teamArwaaRangers nanti malam sis reply ye anak2 meraung nak stok dah ni 😅.
.
p/s : my bff my bisnes partner 💕💚.
.
#teamfienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #stokisfienabeauty

Suka ye Madam Bos iols hempas stok , ini la impian sy nak ada Ford Ranger senang nak angkut stok. Done restok masa utk bagi stok dekat anak2 team plak, yang wasap nak join #teamArwaaRangers nanti malam sis reply ye anak2 meraung nak stok dah ni 😅.
.
p/s : my bff my bisnes partner 💕💚.
.
#teamfienabeauty #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #stokisfienabeauty
1,404 11 22 July, 2019

Selamat pagi, ada nampak macam wanita berjaya tak pakai camni? 🥰.
.
#teamArwaaRangers #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty

Selamat pagi, ada nampak macam wanita berjaya tak pakai camni? 🥰.
.
#teamArwaaRangers #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty
1,216 33 30 July, 2019

Done jumpa @kekraabeautyempire @ @fienabeauty_mimie . Jangan ingat stokis je mommy jaga taw. Agent pun mommy still jaga hubungan saling berkongsi ilmu. Jangan risau mommy tak pilih kasih 🤣
.
Setiap masalah ada penyelesaiannya , just be cool relax okay? Kalau down, tak ada semangat cari balik rentak. Ingat balik macam mana kita buat dulu, sebab manusia ni mudah lupa. Kadang-kadang benda asas tak buat, terus terjah pada benda yang advanced. Bila tak dapat hasil terus murung 7 keturunan😬
.
Tu yang selalu kena ketuk hehe. Done bebel😜
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaam

Done jumpa @kekraabeautyempire @ @fienabeauty_mimie . Jangan ingat stokis je mommy jaga taw. Agent pun mommy still jaga hubungan saling berkongsi ilmu. Jangan risau mommy tak pilih kasih 🤣
.
Setiap masalah ada penyelesaiannya , just be cool relax okay? Kalau down, tak ada semangat cari balik rentak. Ingat balik macam mana kita buat dulu, sebab manusia ni mudah lupa. Kadang-kadang benda asas tak buat, terus terjah pada benda yang advanced. Bila tak dapat hasil terus murung 7 keturunan😬
.
Tu yang selalu kena ketuk hehe. Done bebel😜 
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaam
3,211 7 27 July, 2019

Haritu baru je @arwaaaidi restock , tadi tengok wasap stock nyawa-nyawa ikan dah🤣 Sejak pakai ford ranger ni kuat makan stock pulak dah. .
.
Katanya lagi nak bawak ford ranger ni pergi kelas esok dekat kL. Amboii tak naik flight dah ler lepasni😜
.
Apapun saya sentiasa doakan awak murah rezeki untuk bantu ramai lagi orang di luar especially wanita macam kita 😄
.
Siapa lagi orang kL nak guide face to face oleh arwa pm dia cepat-cepat
.
.
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaan

Haritu baru je @arwaaaidi restock , tadi tengok wasap stock nyawa-nyawa ikan dah🤣 Sejak pakai ford ranger ni kuat makan stock pulak dah. .
.
Katanya lagi nak bawak ford ranger ni pergi kelas esok dekat kL. Amboii tak naik flight dah ler lepasni😜
.
Apapun saya sentiasa doakan awak murah rezeki untuk bantu ramai lagi orang di luar especially wanita macam kita 😄
.
Siapa lagi orang kL nak guide face to face oleh arwa pm dia cepat-cepat
.
.
#teamfienabeauty
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaan
2,385 7 25 July, 2019

Hari jumaat pun kerja takde coti la kalu kerja sendiri. Semoga selamat smpai pada tuan baru ye dan semoga semua yg ada masalah kulit berjaya dirawat dgn #fienabeauty 🥰.
.
Btw Sis ada nak pergi coaching team area Terengganu insyaAllah 1/9/2019 , ada lagi ke warga Terengganu nak join #teamArwaaRangers? jom la jumpa skali boleh laga laga pipi 😂, sis ajar macam mana nak buat sale 4 angka bermula dari bawah benda yg Mommy Fiena apply dan sis dah buat memang terbukti berkesan.
.
terhad 3 org shaja lagi tau tak nak ramai sngat sebab nak bagi team senang faham 🥰.
.
#roadtourterengganu #teamfienabeautyterengganu #teamArwaaRangers #gelombangfienabeauty

Hari jumaat pun kerja takde coti la kalu kerja sendiri. Semoga selamat smpai pada tuan baru ye dan semoga semua yg ada masalah kulit berjaya dirawat dgn #fienabeauty 🥰.
.
Btw Sis ada nak pergi coaching team area Terengganu insyaAllah 1/9/2019 , ada lagi ke warga Terengganu nak join #teamArwaaRangers? jom la jumpa skali boleh laga laga pipi 😂, sis ajar macam mana nak buat sale 4 angka bermula dari bawah benda yg Mommy Fiena apply dan sis dah buat memang terbukti berkesan.
.
terhad 3 org shaja lagi tau tak nak ramai sngat sebab nak bagi team senang faham 🥰.
.
#roadtourterengganu #teamfienabeautyterengganu #teamArwaaRangers #gelombangfienabeauty
322 1 30 August, 2019

Good Morning 🥰. Harini uols plan kemana? sis ke kelas ni menuntut ilmu untuk anak susuan ku ke kelas Bina Team Perang Stokis Ejen Diamond.
.
Tak sabar nak curah ilmu untuk anak team, sis collect bnyk2 ye khas untuk #TeamArwaaRangers 💪🏻.
.
Next target sis nak ada 500 org anak team , siapa nak jadi sebahagian anak team cepat pergi ketuk wasap sis ✌🏻.
.
Bawal Jangok from : @scarff.co .
#teamfienabeauty #stokisfienabeauty #gelombangfienabeauty

Good Morning 🥰. Harini uols plan kemana? sis ke kelas ni menuntut ilmu untuk anak susuan ku ke kelas Bina Team Perang Stokis Ejen Diamond.
.
Tak sabar nak curah ilmu untuk anak team, sis collect bnyk2 ye khas untuk #TeamArwaaRangers 💪🏻.
.
Next target sis nak ada 500 org anak team , siapa nak jadi sebahagian anak team cepat pergi ketuk wasap sis ✌🏻.
.
Bawal Jangok from : @scarff.co .
#teamfienabeauty #stokisfienabeauty #gelombangfienabeauty
574 1 27 July, 2019

Hari ni open house dekat office pulak. Thank you team jamu makanan hari ni. Semua sodap-sodap 😋 geng lelaki tengah melahap lagi 😜 .
.
#teamfienabeauty
#fienabeautyhq
#gelombangfienabeauty

Hari ni open house dekat office pulak. Thank you team jamu makanan hari ni. Semua sodap-sodap 😋 geng lelaki tengah melahap lagi 😜 .
.
#teamfienabeauty
#fienabeautyhq
#gelombangfienabeauty
1,366 4 23 June, 2019

Ada sebab tuhan gerakkan hati saya untuk call awak @fs_beautystore (agent bachok) hari ahad lepas dan hari ni tuhan gerakkan hati awak untuk jumpa saya di ofis. Saya tahu ada benda yang tersekat dan mengganggu fikiran awak .
.
Ya firasat saya tak silap, memang ada benda yang awak nak share dengan saya. Sebab semua benda saya ajar, awak dah buat. Tapi benda apa lagi yang buat awak stuck dekat tengah-tengah, tu yang masih menjadi tanda tanya .
.
Alhamdulillah, tuhan dah bawak awak jumpa saya untuk saya bantu masalah awak. Kalau kita dah rasa buat semua benda tapi masih ada yang tersekat check balik hati & mindset kita. Kadang-kadang hati kita tak tenang, selalu bersangka buruk dan sebagainya lah .
.
Kalau orang lain ambil kesempatan atas kita anggap jela tu ujian dari tuhan untuk kita bantu dia. Ni pun dianggap satu rezeki taw, rezeki yang kita tak nampak 😀
.
Dapat sesuatu?
.
.
#teamfienabeauty
#fienabeautyrangers
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaan

Ada sebab tuhan gerakkan hati saya untuk call awak @fs_beautystore (agent bachok) hari ahad lepas dan hari ni tuhan gerakkan hati awak untuk jumpa saya di ofis. Saya tahu ada benda yang tersekat dan mengganggu fikiran awak .
.
Ya firasat saya tak silap, memang ada benda yang awak nak share dengan saya. Sebab semua benda saya ajar, awak dah buat. Tapi benda apa lagi yang buat awak stuck dekat tengah-tengah, tu yang masih menjadi tanda tanya .
.
Alhamdulillah, tuhan dah bawak awak jumpa saya untuk saya bantu masalah awak. Kalau kita dah rasa buat semua benda tapi masih ada yang tersekat check balik hati & mindset kita. Kadang-kadang hati kita tak tenang, selalu bersangka buruk dan sebagainya lah .
.
Kalau orang lain ambil kesempatan atas kita anggap jela tu ujian dari tuhan untuk kita bantu dia. Ni pun dianggap satu rezeki taw, rezeki yang kita tak nampak 😀
.
Dapat sesuatu?
.
.
#teamfienabeauty
#fienabeautyrangers
#gelombangfienabeauty
#jommeraihkejayaan
2,220 15 24 July, 2019