#gelparut Instagram Photos & Videos

gelparut - 8.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gelparut and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
10.1
Average comment
0.3
Posts with video
7/72
Posts with photo
65/72

Hashtag Popularity

Ramai tanya orang lelaki boleh pakai ke NB?
Boleh sayang sayang😁see...jejaka kacak malaya ni dah pakai n skin pon jadi flawless🤗

Kalah kita orang perempuan ni😂nak dapatkan skin camni boleh amik Set #krimnb & #gelparut..kuncinya KONSISTEN!!

Ramai tanya orang lelaki boleh pakai ke NB?
Boleh sayang sayang😁see...jejaka kacak malaya ni dah pakai n skin pon jadi flawless🤗

Kalah kita orang perempuan ni😂nak dapatkan skin camni boleh amik Set #krimnb & #gelparut..kuncinya KONSISTEN!!
0 0 14 September, 2019

X tau nak kata apa dah😁😁 Dulu jerawat bermaharajalela sakitttnya tuh disini💔

Ya Allah loni suko x terkata adik manis ni.sekarang tinggal parut-parut jah
Sebulan lebih KONSISTEN 2 benda ni #krimsaka & #gelparut..teruskan konsisten In Shaa Allah skin akan cantik 🥰

Krim berubat krim ajaib🤗

X tau nak kata apa dah😁😁 Dulu jerawat bermaharajalela sakitttnya tuh disini💔

Ya Allah loni suko x terkata adik manis ni.sekarang tinggal parut-parut jah
Sebulan lebih KONSISTEN 2 benda ni #krimsaka & #gelparut..teruskan konsisten In Shaa Allah skin akan cantik 🥰

Krim berubat krim ajaib🤗
0 0 14 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 14 September, 2019

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 14 September, 2019

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
7 0 14 September, 2019

@jumea.shahalam
Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam #jumeashahalam #shahalam #uitmshahalam #sayajualjumea #sayajualmurah #sayajual

@jumea.shahalam 
Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam #jumeashahalam #shahalam #uitmshahalam #sayajualjumea #sayajualmurah #sayajual
1 0 14 September, 2019

JUMEA ni boleh digunakan untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti; -
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Klik link di bio to order now!
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

JUMEA ni boleh digunakan untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti; -
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/Melecur
.
Klik link di bio to order now!
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
3 0 14 September, 2019

@jumea.shahalam

Solusi kepada semua jenis parut 💓

Jumea Scar Gel, lulus KKM, mengandungi ekstrak bawang yang mampu merawat masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kesan boleh dilihat dalam masa 7 hari jika dipakai secara konsisten 😍 Kecil molek, 20gram. Senang dibawa ke mana-mana. Buy the original one from us. Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #sayajualjumea #sayajual #jumeashahalam #uitm #uitmshahalam #unisel #sayajualmurah

@jumea.shahalam

Solusi kepada semua jenis parut 💓

Jumea Scar Gel, lulus KKM, mengandungi ekstrak bawang yang mampu merawat masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kesan boleh dilihat dalam masa 7 hari jika dipakai secara konsisten 😍 Kecil molek, 20gram. Senang dibawa ke mana-mana. Buy the original one from us. Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #sayajualjumea #sayajual #jumeashahalam #uitm #uitmshahalam #unisel #sayajualmurah
5 0 14 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide 
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
34 0 14 September, 2019

Dua dua ni fungsi sama untuk caras parut. Cuma beza dari segi formula saja. Satu gel, Satu lagi creamy. Which one ?
Psssttt kalau gabung dedua ni kak nik nak pecah sikret lagi tambah lajuzz efek turbo dia polish skin calar berkawah nu🤫

#GelParut
#KrimParut

Dua dua ni fungsi sama untuk caras parut. Cuma beza dari segi formula saja. Satu gel, Satu lagi creamy. Which one ? 
Psssttt kalau gabung dedua ni kak nik nak pecah sikret lagi tambah lajuzz efek turbo dia polish skin calar berkawah nu🤫

#GelParut
#KrimParut
3 0 14 September, 2019

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
0 0 14 September, 2019

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 14 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 14 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
5 0 14 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
10 0 14 September, 2019

Terpaksa pakai make up tebal utk tak nampakkan parut di wajah.😔😓bukan sahaja membazir masa malah wang ringgit juga.
Da x yah susahkan diri tuk semua tu, dapatkan Jumea Scargel sekarang!! ianya diformulasikan dengan extract onion dan chamomile yg terbukti berkesan utk merawat masalah parut!
-jimat dan selamat✔
-kkm approved✔

#Jumeascargel #jumeabeauty #jumeamalaysia #jumeaubatparut #gelparut #gelparutmalaysia #scartreatment #scargel #testimonijumea #testimonijumeascargel #testimonijumeaHT #positifselalu #cantikselalu #parutpudar

Terpaksa pakai make up tebal utk tak nampakkan parut di wajah.😔😓bukan sahaja membazir masa malah wang ringgit juga.
Da x yah susahkan diri tuk semua tu, dapatkan Jumea Scargel sekarang!! ianya diformulasikan dengan extract onion dan chamomile yg terbukti berkesan utk merawat masalah parut!
-jimat dan selamat✔
-kkm approved✔

#Jumeascargel #jumeabeauty #jumeamalaysia #jumeaubatparut  #gelparut #gelparutmalaysia #scartreatment #scargel #testimonijumea #testimonijumeascargel #testimonijumeaHT #positifselalu #cantikselalu #parutpudar
5 0 14 September, 2019

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
4 0 13 September, 2019

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak. .
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
.
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini . .
.
Betul tak uolss??? 🤨
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. WOW! .
.
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau KLIK LINK DO BIO 🔥. Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA ! Bertindak sekarang‼️💯
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
26 4 13 September, 2019

#Repost @an4.ra ・・・
Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 . .
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam prosuk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana . .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam . .
@jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review

#Repost @an4.ra ・・・
Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 . .
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam prosuk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana . .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam . .
 @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review
3 0 13 September, 2019

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
2 0 13 September, 2019

#Repost -eykaaanizam .
.
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from jumeascar. hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit jumeascar ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 jumeamalaysia
.
#testimonijumeaht #review #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

#Repost -eykaaanizam .
.
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from jumeascar.  hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit jumeascar ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 jumeamalaysia
.
#testimonijumeaht #review #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
4 0 13 September, 2019

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio SEKARANG!!
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #testimonijumea

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio SEKARANG!!
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #testimonijumea
8 0 13 September, 2019

Anda ada masalah parut? Rimas dah pakai macam macam produk tapi takda perubahan lagi? Kalau macam tu jom cuba jumea scar gel
.
So inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 .
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

Anda ada masalah parut? Rimas dah pakai macam macam produk tapi takda perubahan lagi? Kalau macam tu jom cuba jumea scar gel
.
So inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 .
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
4 1 13 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 13 September, 2019

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel 😍
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.
Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
23 4 13 September, 2019

Jumea boleh rawat parut chicken pox! Parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel 💯👍🏻
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? 🙊
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang😘😘
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Jumea boleh rawat parut chicken pox! Parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel 💯👍🏻
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? 🙊
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang😘😘
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
109 1 13 September, 2019

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan

Apa yang saya paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.
Kulit muka saya ni boleh dikatakan sensitif jugak. Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe. Manja sangat kan kulitnya. Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0139060401 untuk beli dengan harga promo & FREE POSTAGE sekarang 😍 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan

Apa yang saya paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif. 
Kulit muka saya ni boleh dikatakan sensitif jugak. Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe. Manja sangat kan kulitnya. Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0139060401 untuk beli dengan harga promo & FREE POSTAGE sekarang 😍 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
105 1 13 September, 2019

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
7 1 13 September, 2019

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 13 September, 2019

Morning gais 😊 just nak share la, So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer kita ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Morning gais 😊 just nak share la, So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer kita ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 13 September, 2019

.
Repost from @cikmiira .
Hi guys , today mira nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 harii ! 😍😍😍 . i dah try & memang berkesan sangat hehe ❤ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! 🌹 . .
.
.BAHAN UTAMA ; bahan utama yang terkandung dalam produk ni ialah , ONION EXCTRAXT dan CHAMOMILE EXTRACT . jumea scargel ni juga mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka . " vitamin A , B , B12 , C dan E " 🌷 gel ni dapat membantu memudarkan parut seawal 7 harii sahaja . ( KESAN AWAL ) bergantung jenis parut yang anda alami . ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuklah kulit yang senstif . JUMEA SCARGEL nii tidak berminyak dan tidak melekit apabila dipakai . tubenya yang kecil dan ringan mudah untuk dibawa kemana - mana . 😍 .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan yang bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali pada waktu malam untuk keputusan yang bagus 😍❤ .
SELAMATMENCUBA ! ❤
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Repost from @cikmiira .
Hi guys , today mira nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 harii ! 😍😍😍 . i dah try & memang berkesan sangat hehe ❤ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! 🌹 . .
.
.BAHAN UTAMA ; bahan utama yang terkandung dalam produk ni ialah , ONION EXCTRAXT dan CHAMOMILE EXTRACT . jumea scargel ni juga mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka . " vitamin A , B , B12 , C dan E " 🌷 gel ni dapat membantu memudarkan parut seawal 7 harii sahaja . ( KESAN AWAL ) bergantung jenis parut yang anda alami . ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuklah kulit yang senstif . JUMEA SCARGEL nii tidak berminyak dan tidak melekit apabila dipakai . tubenya yang kecil dan ringan mudah untuk dibawa kemana - mana . 😍 .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan yang bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali pada waktu malam untuk keputusan yang bagus 😍❤ .
SELAMATMENCUBA ! ❤
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
5 0 12 September, 2019

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
0 0 12 September, 2019

#Repost @malinnaseri
・・・
This is legit by far the best scargel I've ever used ❤️ Rasanya dh over a month guna and alhamdulillah my acne scars mostly fade and are not that visible sangat dh. Yg tu okay la beshe beshe je kan, but I also did try this Jumea scargel on my surgical scar I got on 2016 anddd it fades too! Totally impressed weh 🤩😍 Dh la aku pakai on off ikut suka hati je bila rasa nak pakai, pakai 😂 Paling best, scargel ni water based and cepat meresap. So kalau pakai untuk acne scars kt muka, muka tk berminyak pon 💃🏻
.
This one I got it from @jumeamalaysia and nak habis dh pon. Gonna repurchase, for sure 🤭
.
#JUMEA #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

#Repost @malinnaseri
・・・
This is legit by far the best scargel I've ever used ❤️ Rasanya dh over a month guna and alhamdulillah my acne scars mostly fade and are not that visible sangat dh. Yg tu okay la beshe beshe je kan, but I also did try this Jumea scargel on my surgical scar I got on 2016 anddd it fades too! Totally impressed weh 🤩😍 Dh la aku pakai on off ikut suka hati je bila rasa nak pakai, pakai 😂 Paling best, scargel ni water based and cepat meresap. So kalau pakai untuk acne scars kt muka, muka tk berminyak pon 💃🏻
.
This one I got it from @jumeamalaysia and nak habis dh pon. Gonna repurchase, for sure 🤭
.
#JUMEA #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel 
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
12 0 12 September, 2019

#Repost @malinnaseri
・・・
This is legit by far the best scargel I've ever used ❤️ Rasanya dh over a month guna and alhamdulillah my acne scars mostly fade and are not that visible sangat dh. Yg tu okay la beshe beshe je kan, but I also did try this Jumea scargel on my surgical scar I got on 2016 anddd it fades too! Totally impressed weh 🤩😍 Dh la aku pakai on off ikut suka hati je bila rasa nak pakai, pakai 😂 Paling best, scargel ni water based and cepat meresap. So kalau pakai untuk acne scars kt muka, muka tk berminyak pon 💃🏻
.
This one I got it from @jumeamalaysia and nak habis dh pon. Gonna repurchase, for sure 🤭
.
#JUMEA #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

#Repost @malinnaseri
・・・
This is legit by far the best scargel I've ever used ❤️ Rasanya dh over a month guna and alhamdulillah my acne scars mostly fade and are not that visible sangat dh. Yg tu okay la beshe beshe je kan, but I also did try this Jumea scargel on my surgical scar I got on 2016 anddd it fades too! Totally impressed weh 🤩😍 Dh la aku pakai on off ikut suka hati je bila rasa nak pakai, pakai 😂 Paling best, scargel ni water based and cepat meresap. So kalau pakai untuk acne scars kt muka, muka tk berminyak pon 💃🏻
.
This one I got it from @jumeamalaysia and nak habis dh pon. Gonna repurchase, for sure 🤭
.
#JUMEA #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel 
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
4 0 12 September, 2019

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 12 September, 2019

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 12 September, 2019

Klik link di profile @jumeascarmy
untuk dapatkan SPECIAL OFFER
.
🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.
.
JUMEA SCAR GEL, HILANGKAN PARUT DALAM MASA #SEMINGGU JER
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. .
EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
.
Dan semua jenis parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Jumea Scargel❤️
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL 💞

Klik link di profile @jumeascarmy 
untuk dapatkan SPECIAL OFFER
.
🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.
.
JUMEA SCAR GEL, HILANGKAN PARUT DALAM MASA #SEMINGGU JER
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. .
EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
.
Dan semua jenis parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Jumea Scargel❤️
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL 💞
4 1 12 September, 2019

DISCOUNT FOR ALL‼️ .Comment “PM” now✨
.
Repost @elle_jaja
・・・
The best way untuk hilangkan parut jaja guna JUMEA Scar Gel yang tak melekit ni. Sangat sesuai untuk diapply even sebelum pemakaian makeup. Bukan perempuan lelaki pon boleh guna taw! .
.
#JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

DISCOUNT FOR ALL‼️ .Comment “PM” now✨
.
Repost @elle_jaja
・・・
The best way untuk hilangkan parut jaja guna JUMEA Scar Gel yang tak melekit ni. Sangat sesuai untuk diapply even sebelum pemakaian makeup. Bukan perempuan lelaki pon boleh guna taw! .
.
#JUMEA, #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
2 0 12 September, 2019

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio untuk whatsapp sekarang!
.
**100 pelanggan pertama setiap hari akan menerima harga SPECIAL & FREE POSTAGE
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio untuk whatsapp sekarang!
.
**100 pelanggan pertama setiap hari akan menerima harga SPECIAL & FREE POSTAGE
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
3 0 12 September, 2019

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
1 0 12 September, 2019

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
6 0 12 September, 2019

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
12 0 12 September, 2019

Dua beradik ni fungsi sama untuk caras parut. Cuma beza dari segi formula saja. Satu gel, satu lagi creamy.
Psssttt habis segala kawah parut zaman berkurun atau zaman hipster dia caras 🤫. #GelParut
#KrimParut

Dua beradik ni fungsi sama untuk caras parut. Cuma beza dari segi formula saja. Satu gel, satu lagi creamy. 
Psssttt habis segala kawah parut zaman berkurun atau zaman hipster dia caras 🤫. #GelParut
#KrimParut
1 0 12 September, 2019

Masalah Parut?
Nak pudarkan dalam masa 7 hari ja !!
Jumea Scargel Produk Parut Pilihan No 1 di Malaysia kerana mampu Pudarkan Parut dengan cepat dan pantas😍
Sesuai untuk Parut -
Jerawat
chicken pox
keloid
melecur
boxcar
parut luka / kudis

Ha Klik cepat Link di profile @scargel.my

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Masalah Parut? 
Nak pudarkan dalam masa 7 hari ja !!
Jumea Scargel Produk Parut Pilihan No 1 di Malaysia kerana mampu Pudarkan Parut dengan cepat dan pantas😍
Sesuai untuk Parut -
Jerawat
chicken pox
keloid
melecur
boxcar
parut luka / kudis

Ha Klik cepat Link di profile @scargel.my

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
11 0 12 September, 2019

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 11 September, 2019

Ramaiii yang tanya selamat ke untuk digunakan ..tk bahaya ke..takut ada kesan sampingan 😅
.
Actually kita dh ada kkm untuk #jumeascargel ni so korang tk perlu risau okay 😍 and lagi satu , jumea ni bukan produk makan , tk perlu consume or apa . Just sapu je ! 😉
.
Easy. Selamat 💖💖 nak cuba dengan harga promosi? Click link pada bio okay😘
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Ramaiii yang tanya selamat ke untuk digunakan ..tk bahaya ke..takut ada kesan sampingan 😅
.
Actually kita dh ada kkm untuk #jumeascargel ni so korang tk perlu risau okay 😍 and lagi satu , jumea ni bukan produk makan , tk perlu consume or apa . Just sapu je ! 😉
.
Easy. Selamat 💖💖 nak cuba dengan harga promosi? Click link pada bio okay😘
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
3 0 11 September, 2019

Ada lagi yang nak join promosi dan postage harini ? Kita accept sampai pkul 3 petang tau payment 😉❤️
.
Cepat cepat click link dekat bio kalau nk join postage harini ok! .
Terima kasih kepada yang dah grab jumea .✨😍
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Ada lagi yang nak join promosi dan postage harini ? Kita accept sampai pkul 3 petang tau payment 😉❤️
.
Cepat cepat click link dekat bio kalau nk join postage harini ok! .
Terima kasih kepada yang dah grab jumea .✨😍
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
1 0 11 September, 2019

#Repost @shzznali ❤️❤️
・・・
Assalamualaikum and hi everyone! I nak bagitau korang yang i dah try this @jumeamalaysia almost a week andd i can see the difference.. 😍😍😍 And for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️ I nak bagitau korang yang sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA ! So jom follow. @jumeamalaysia and join the contest untuk menang duit raya 😜 parut pun pudar , duit raya pun dapat 😻❤️ Info yang lebih lanjut boleh tengok sendiri kat @jumeamalaysia 😍😍❤️ .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

#Repost @shzznali ❤️❤️
・・・
Assalamualaikum and hi everyone! I nak bagitau korang yang i dah try this @jumeamalaysia almost a week andd i can see the difference.. 😍😍😍 And for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️ I nak bagitau korang yang sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA ! So jom follow. @jumeamalaysia and join the contest untuk menang duit raya 😜 parut pun pudar , duit raya pun dapat 😻❤️ Info yang lebih lanjut boleh tengok sendiri kat @jumeamalaysia 😍😍❤️ .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
5 0 11 September, 2019

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
22 6 11 September, 2019

Dapat feedback daripada customer i 😍 tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Dapat feedback daripada customer i 😍  tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 11 September, 2019

Dapat feedback daripada customer i 😍 tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Dapat feedback daripada customer i 😍  tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 11 September, 2019
Adakah akan rasa panas apabila sapu gel ini pada kulit?
.
Tidak sama sekali, JUMEA SCAR GEL tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit . .
.
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 1 11 September, 2019
Adakah akan rasa panas apabila sapu gel ini pada kulit?
.
Tidak sama sekali, JUMEA SCAR GEL tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit . .
.
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
10 0 11 September, 2019

PUDARKAN PARUT DENGAN JUMEA
=======================
Solusi kepada semua jenis parut .
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
Anti-Oxidant yang tinggi dari aloe vera dan onion extract untuk meningkat darah masuk ke tisu2 parut yang bantu membina tisu baru dari tisu2 yang mati dari parut
.
Jumea mengunakan extract bunga chamomile dalam formulanya. Extract Bunga Chamomile betsifat anti-inflamation, anti-microbial, anti-septic menghalang daripad jangkitan microbes dan kuman
.
========================
JUMEA SCAR GEL
========================
.
Jumea Scar Gel, lulus KKM, Mempunyai 5 VITAMIN lengkap untuk pudarkan parut. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut
.
.
Apa yang JUMEA SCAR GEL dapat merawat?
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Dan lain-lain parut seluruh badan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#ubatparut #ubatparutno1malaysia #ubatparut
#ubatparutmurah #ubatparutmalaysia
#ubatparut #ubatparutoriginal #sayajualmurah
#sayajual #ubatparutjohor #hilangkanparut
#parut #serumparut #ubatparut
#jumeaubatparut #hilangkanjerawat

PUDARKAN PARUT DENGAN JUMEA
=======================
Solusi kepada semua jenis parut .
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
Anti-Oxidant yang tinggi dari aloe vera dan onion extract untuk meningkat darah masuk ke tisu2 parut yang bantu membina tisu baru dari tisu2 yang mati dari parut
.
Jumea mengunakan extract bunga chamomile dalam formulanya. Extract Bunga Chamomile betsifat anti-inflamation, anti-microbial, anti-septic menghalang daripad jangkitan microbes dan kuman
.
========================
JUMEA SCAR GEL
========================
.
Jumea Scar Gel, lulus KKM, Mempunyai 5 VITAMIN lengkap untuk pudarkan parut. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut
.
.
Apa yang JUMEA SCAR GEL dapat merawat?
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Dan lain-lain parut seluruh badan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#ubatparut #ubatparutno1malaysia #ubatparut
#ubatparutmurah #ubatparutmalaysia
#ubatparut #ubatparutoriginal #sayajualmurah
#sayajual #ubatparutjohor #hilangkanparut 
#parut #serumparut #ubatparut
#jumeaubatparut #hilangkanjerawat
1 0 11 September, 2019

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak.
.
.
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini .
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. .
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Bila ada parut , ramai yang buat tak endah . Tapi ada segelintir di antara kita rasa semak gila dengan parut . Mana taknya kalau parut jerawat dah betempek kat muka tu takkan tak rasa pape?? Adoi🤮
.
Korang kena ambik tindakan cepat cepat . Takkan selamanya nk tinggal parut dekat muka tu . Lama lama parut tu jadi benda lain lak.
.
.
Tu baru parut jerawat . Tak cerita lagi parut lain. Sebenarnya banyak cara nak hilangkan parut . Percaya atau tidak kalau kita google , berlambak keluar petua hilangkan parut! .
Tapi kita tak sempat masa nak buat semua tu even guna barang yang ada kat rumah. Betul tak saya bgtau??? 😤
.
Sebab tu korang kena cuba Jumea Scar Gel . Sapu sapu, hilanglah parut tu! Senang nak bawak pergi mana mana . Takdelah amik masa nak buat itu ini .
.
Parut jerawat, parut kemalangan, parut gelap semua jumea boleh pudarkan sebab jumea scar gel ni ada Onion Extract dan Chamomile yang tinggi dengan vitamin E. .
Hebat kan produk jumea scar gel ni. Siapa yang ada parut tu korang kena cuba 🔥 . Tk ada la selamanya dengan parut gelap! Malu! .
.
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
2 0 11 September, 2019

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

🔥 PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER 🔥
*
JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
FOLLOW @scargel.my 
FOLLOW @scargel.my
.
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
1 1 11 September, 2019

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan 😍
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat😩
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
122 0 11 September, 2019

Penggunaan bahan #pitera sangat meluas dalam brand International..Dan kalau korang nak tahu dalam #scartreamentNB pun ada #pitera yer guys... Ain syakk sebab #Pitera tu yang buat kulit diorang dari kertas pasir jadi GLASS SKIN sekarang...😍😍 Rm30/10ml

www.wasap.my/60145423981/susukkulit

#susukkulit #nbcream #scartreatmentgel #gelparut

Penggunaan bahan #pitera sangat meluas dalam brand International..Dan kalau korang nak tahu dalam  #scartreamentNB pun ada #pitera yer guys... Ain syakk sebab #Pitera tu yang buat kulit diorang dari kertas pasir jadi GLASS SKIN sekarang...😍😍 Rm30/10ml

www.wasap.my/60145423981/susukkulit

#susukkulit #nbcream #scartreatmentgel #gelparut
1 0 11 September, 2019

Adakah ianya sesuai untuk selulit?
.
Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA SCAR GEL untuk memudarkan/menghilangkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yg lepas bersalin.
.
.
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Adakah ianya sesuai untuk selulit?
.
Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA SCAR GEL untuk memudarkan/menghilangkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yg lepas bersalin.
.
.
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 11 September, 2019

Top #gelparut posts

Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 .
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam prosuk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam .
@jumeaofficial.my @jumea_gelparut @jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review

Hi guys , today i nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 hari 😍😍😍 @jumeamalaysia @jumeascargelmalaysia @jumeaofficial.my . I dah try & memang berkesan sangat hehe ❤️ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️🌻 . 
BAHAN UTAMA ; Bahan utama yang terkandung dalam prosuk ini ialah ONION EXTRACT dan CHAMOMILE EXTRACT . JUMEA mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka " Vitamin A , B , B12 , C & E " 🌸 Gel ini dapat membantu memudarkan parut seawal 7 hari ( kesan awal ) bergantung jenis parut yang anda alami . Ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuk kulit yang sensetif . Tidak berminyak dan tidak melekit . Tube yang ringan dan kecil & mudah di bawa kemana mana . 
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam . 
@jumeaofficial.my @jumea_gelparut @jumeascargelmalaysia @jumeamalaysia #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeamalaysia #gelparut #review
410 9 4 September, 2019

Haaa korang nampak tak real feedbacks dari cust ni? Korang tak nak ke muka licin, kulit cantik bebas JERAWAT & PARUT JERAWAT 😍

Best sangat guys, try jumea 1 pasti tak menyesal lagi. Laburkan rawatan murah untuk kesan kekal 😍

JOM ORDER JUMEA!

Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 0139060401 (CLICK LINK KAT BIO) 🔥
.
Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA! Bertindak sekarang‼️💯 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut

Haaa korang nampak tak real feedbacks dari cust ni? Korang tak nak ke muka licin, kulit cantik bebas JERAWAT & PARUT JERAWAT 😍

Best sangat guys, try jumea 1 pasti tak menyesal lagi. Laburkan rawatan murah untuk kesan kekal 😍

JOM ORDER JUMEA!

Nak dapatkan dengan harga promosi boleh comment “DM” atau whatsapp 0139060401 (CLICK LINK KAT BIO) 🔥
.
Tapi harga promosi untuk 100 orang terawal SAHAJA! Bertindak sekarang‼️💯 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#parutjerawat #jumeascargel #parutgelap #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
158 1 14 August, 2019

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya 😘
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya 😘
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
151 13 4 May, 2019

Ramai daripada customer yang pm i mostly masalah jerawat merah merah😩
.
So i suggest cuba guna #jumeascargel untuk pudarkan parut jerawat yang merah merah tu okay . 🤗
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Ramai daripada customer yang pm i mostly masalah jerawat merah merah😩
.
So i suggest cuba guna #jumeascargel untuk pudarkan parut jerawat yang merah merah tu okay . 🤗
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
318 0 2 February, 2019

Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
- Mempunyai cooling effect

Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.

Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeaa.malaysia

Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Scar Gel JUMEA untuk MASALAH PARUT
So this is combination of bunga Chamomile dan ekstrak Bawang (VITAMIN E) dalam gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
- Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
- Tidak berminyak dan tidak melekit
-  Mempunyai cooling effect

Cara pakai: Titiskan pada kawasan bermasalah (parut) sahaja, sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali lagi pada waktu malam.

Info lain tentang produk boleh didapati di @jumeaa.malaysia

Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ .

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
157 2 20 January, 2019

Siapa ada Masalah Parut tu, kena try ni. Klik link wasap di bio profile @jumea.official_hq untuk dpt kn dgn HARGA SPECIAL!
.
Apa yang Special sangat JUMEA Scar Gel Ni?
.
✅ LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
✅ Kesan seawal 7 HARI
✅ Tidak melekit dan tidak berminyak
✅ Cepat meresap (Water based)
✅ Tidak meleleh dan senang di urus
✅ Mempunyai COOLING EFFECT
✅ Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
.
Hanya sapu 2x sehari (Pagi & Malam)
.
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
JUMEA membantu memudarkan jenis-jenis parut di bawah:-
.
✔️ Parut Jerawat
✔️ Parut Luka (Lama & Baru)
✔️ Parut Pembedahan
✔️ Stretch Mark
✔️ Parut Chicken Pox
✔️ Parut Terbakar/Melecur

#gelparutmalaysia #parut #parutjerawat #parutlubangjerawat #hilangkanparut #mukaglowing #paruthilang #parutchickenpox #parutcaesar #ubatparut #serumparut @jumeamalaysia_hq  #gelparut #kulitkusam #parutpudar #parutjerawathilang #parutlubang #parutlama #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #jerawatbatu #jerawathilang

Siapa ada Masalah Parut tu, kena try ni. Klik link wasap di bio profile @jumea.official_hq untuk dpt kn dgn HARGA SPECIAL!
.
Apa yang Special sangat JUMEA Scar Gel Ni?
.
✅ LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
✅ Kesan seawal 7 HARI
✅ Tidak melekit dan tidak berminyak
✅ Cepat meresap (Water based)
✅ Tidak meleleh dan senang di urus
✅ Mempunyai COOLING EFFECT
✅ Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
.
Hanya sapu 2x sehari (Pagi & Malam)
.
Jumea mengandungi Vitamin E dan Anti-Oxidant yang tinggi untuk menyerap masuk jauh ke dalam lapisan kulit untuk membuang sel kulit mati (PARUT).
.
JUMEA membantu memudarkan jenis-jenis parut di bawah:-
.
✔️ Parut Jerawat
✔️ Parut Luka (Lama & Baru)
✔️ Parut Pembedahan
✔️ Stretch Mark
✔️ Parut Chicken Pox
✔️ Parut Terbakar/Melecur

#gelparutmalaysia #parut #parutjerawat #parutlubangjerawat #hilangkanparut #mukaglowing #paruthilang #parutchickenpox #parutcaesar #ubatparut #serumparut @jumeamalaysia_hq  #gelparut #kulitkusam #parutpudar #parutjerawathilang #parutlubang #parutlama #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #jerawatbatu #jerawathilang
517 1 23 November, 2018

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Jumea Scar Gel❤️
.
Life saver kepada masalah parut seperti ;
.
✅ Parut Jerawat
✅ Parut Luka (Lama & Baru)
✅ Parut Pembedahan
✅ Stretch Mark
✅ Parut Chicken Pox
✅ Parut Terbakar/ Melecur
.
Kecil molek , 20gram . Senang dibawa ke mana mana . Buy the original one from us . Click link at my bio now to get discount RM30 and FREE POSTAGE 💯
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
156 4 21 February, 2019

Ramaiii yang tanya selamat ke JUMEA scargel ni, tak bahaya ke, takut ada kesan sampingan 😅

Kami faham perasaan anda! Jangan was was sebab JUMEA SCARGEL dh ada kkm so korang tk perlu risau okay 😍
.
Korang tak nak ke parut korang hilang? Melabur sikit tapi kesan jangka panjang, tak perlu risau kulit berparut lagi dah!
Just sapu je & parut hilang! 😉
.

Easy. Selamat 💖 Tapi korang kena la gunakam JUMEA dengan cara yang betul untuk nampakkan kesan maximum! Nak tahu cara dia? Boleh “PM” saya atau click link pada bio okay 😘 .

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Ramaiii yang tanya selamat ke JUMEA scargel ni, tak bahaya ke, takut ada kesan sampingan 😅

Kami faham perasaan anda! Jangan was was sebab JUMEA SCARGEL dh ada kkm so korang tk perlu risau okay 😍
.
Korang tak nak ke parut korang hilang? Melabur sikit tapi kesan jangka panjang, tak perlu risau kulit berparut lagi dah!
Just sapu je & parut hilang! 😉
.

Easy. Selamat 💖 Tapi korang kena la gunakam JUMEA dengan cara yang betul untuk nampakkan kesan maximum! Nak tahu cara dia? Boleh “PM” saya atau click link pada bio okay 😘 .

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
162 6 20 January, 2019

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam
295 0 8 February, 2019