#gengkepociberduet Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gengkepociberduet and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
148 hours
Average like
11.6
Average comment
0.3
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
10 0 11 September, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
12 0 23 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Seronok customer bagi feedback positif pasal produk Temyracle, teruja baca😊.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Seronok customer bagi feedback positif pasal produk Temyracle, teruja baca😊.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
8 0 22 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
12 0 16 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Ipd Kuala Selangor

Tq ain❤, Self Pick up kat Ipd Kuala Selangor tadi. Kak as jual ya.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Tq ain❤, Self Pick up kat Ipd Kuala Selangor tadi. Kak as jual ya.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
17 1 11 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Setiap hari dapur production Temyracle akan berasap bancuh mask dan scrub, sekali bancuh bukan sikit-sikit tau.
.
Sebab permintaan setiap hari tak pernah putus, yang untungnya customerlah kan sebab dapat produk fresh gitu.
.
Yela, Temyracle kan produk natural. Tak gune bahan pengawet untuk bagi tahan lama. Jadi customer yang beli kene habiskan, gune kerap. Bile habis boleh repeat lagi, hehee😁
.
Ni body scrub nak masuk bekas dah..
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Setiap hari dapur production Temyracle akan berasap bancuh mask dan scrub, sekali bancuh bukan sikit-sikit tau.
.
Sebab permintaan setiap hari tak pernah putus, yang untungnya customerlah kan sebab dapat produk fresh gitu.
.
Yela, Temyracle kan produk natural. Tak gune bahan pengawet untuk bagi tahan lama. Jadi customer yang beli kene habiskan, gune kerap. Bile habis boleh repeat lagi, hehee😁
.
Ni body scrub nak masuk bekas dah..
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 10 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Bulan puasa tak lama lagi dahhh, setiap tahun kalau puasa masalah bibir pun sama naikk. Kering, menggelupas, merekah, kusam mesti ada kan.
.
Jadi, kene standby sesiaplah Lip Scrub ni uolsss, bukan ape takut nanti macam tak best la kan bibir bermasalah. .
Puasa pun nak pakai lipstik gakk, ye takk?? Takkan rela biar bibir bercapuk bile pakai lipstik?? Mesti tak rela kan nyahh, hahaa.
.
Buatlah stok satu dua, boleh gakk gune buka puasa kalau takde makanan nak makan sebab lip scrub ni pun tak kurang sedapnya😆
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Bulan puasa tak lama lagi dahhh, setiap tahun kalau puasa masalah bibir pun sama naikk. Kering, menggelupas, merekah, kusam mesti ada kan.
.
Jadi, kene standby sesiaplah Lip Scrub ni uolsss, bukan ape takut nanti macam tak best la kan bibir bermasalah. .
Puasa pun nak pakai lipstik gakk, ye takk?? Takkan rela biar bibir bercapuk bile pakai lipstik?? Mesti tak rela kan nyahh, hahaa.
.
Buatlah stok satu dua, boleh gakk gune buka puasa kalau takde makanan nak makan sebab lip scrub ni pun tak kurang sedapnya😆
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
5 0 9 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Sampai habis Detox Mask dia tau😄, betapa bestnya gune dua beradik ni coffee scrub dan detox mask.
.
Tengok kulit dia pun maciam syantikk jee maciam bersihhh je kan?
.
Rahsianya Detox Mask dan Coffee Scrub la uolzzzz😄
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Sampai habis Detox Mask dia tau😄, betapa bestnya gune dua beradik ni coffee scrub dan detox mask.
.
Tengok kulit dia pun maciam syantikk jee maciam bersihhh je kan?
.
Rahsianya Detox Mask dan Coffee Scrub la uolzzzz😄
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 9 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Lip Scrub Temyracle memang terbaik! Tip top❤
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Lip Scrub Temyracle memang terbaik! Tip top❤
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
12 0 8 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Bestnya lip scrub Temyracle, dapat berus bibir free, perisa yang sedap menjilat bibir!😍
.
Korang yang ade masalah bibir tu, memang di syorkan gune lip scrub ni seminggu 3x.
.
Barulah bibir uolss sihat, pinkishhh gitewww.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Bestnya lip scrub Temyracle, dapat berus bibir free, perisa yang sedap menjilat bibir!😍
.
Korang yang ade masalah bibir tu, memang di syorkan gune lip scrub ni seminggu 3x.
.
Barulah bibir uolss sihat, pinkishhh gitewww.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
12 0 8 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Sangat berbaloi untuk di miliki, produk semulajadi dan di yakini selamat di gunakan.
.
Siap daftar dengan KKM tau, bukan bisher bisher tau produk Temyracle ni.
.
So sesiapa yang ade masalah kulit yang tak tau dah nak gune ape, jom wassap kak as. Kak as boleh guide produk yang sesuai untuk korang gune.
.
Link wassap kat bio tu ye❤
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Sangat berbaloi untuk di miliki, produk semulajadi dan di yakini selamat di gunakan.
.
Siap daftar dengan KKM tau, bukan bisher bisher tau produk Temyracle ni.
.
So sesiapa yang ade masalah kulit yang tak tau dah nak gune ape, jom wassap kak as. Kak as boleh guide produk yang sesuai untuk korang gune.
.
Link wassap kat bio tu ye❤
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
10 0 8 April, 2019
Temyracle terbaik katanyaaa❤
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
11 1 8 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI PEACH FACE SCRUB🌸
.
🍑 Menghaluskan kulit.
🍑 Menanggalkan sel kulit mati.
🍑 Melambatkan proses penuaan kulit.
🍑 Memudarkan jeragat.
🍑 Mengecilkan pori.
🍑 Melembapkan kulit.
🍑 Memudarkan parut.
🍑 Menjadikan kulit Glowing.
🍑 Menjadikan mekap tahan lama.
🍑 Menganjalkan kulit.
.
Kandungan Peach Face Scrub :
🍥 Grape Seed Oil.
🍥 Organic Aloe Vera.
🍥 Organic Superfine Sugar.
🍥 Peach Extract.
🍥 French Pink Clay.
.
Harga : RM 42/55 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI PEACH FACE SCRUB🌸
.
🍑 Menghaluskan kulit.
🍑 Menanggalkan sel kulit mati.
🍑 Melambatkan proses penuaan kulit.
🍑 Memudarkan jeragat.
🍑 Mengecilkan pori.
🍑 Melembapkan kulit.
🍑 Memudarkan parut.
🍑 Menjadikan kulit Glowing.
🍑 Menjadikan mekap tahan lama.
🍑 Menganjalkan kulit.
.
Kandungan Peach Face Scrub :
🍥 Grape Seed Oil.
🍥 Organic Aloe Vera.
🍥 Organic Superfine Sugar.
🍥 Peach Extract.
🍥 French Pink Clay.
.
Harga : RM 42/55 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
9 0 7 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Peach Face Scrub memang best!
.
Nak tau ape fungsi Peach Face Scrub? Baca ni👇
.
🌸FUNGSI PEACH FACE SCRUB🌸
.
🍑 Menghaluskan kulit.
🍑 Menanggalkan sel kulit mati.
🍑 Melambatkan proses penuaan kulit.
🍑 Memudarkan jeragat.
🍑 Mengecilkan pori.
🍑 Melembapkan kulit.
🍑 Memudarkan parut.
🍑 Menjadikan kulit Glowing.
🍑 Menjadikan mekap tahan lama.
🍑 Menganjalkan kulit.
.
Kandungan Peach Face Scrub :
🍥 Grape Seed Oil.
🍥 Organic Aloe Vera.
🍥 Organic Superfine Sugar.
🍥 Peach Extract.
🍥 French Pink Clay.
.
Harga : RM 42/55 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Peach Face Scrub memang best!
.
Nak tau ape fungsi Peach Face Scrub? Baca ni👇
.
🌸FUNGSI PEACH FACE SCRUB🌸
.
🍑 Menghaluskan kulit.
🍑 Menanggalkan sel kulit mati.
🍑 Melambatkan proses penuaan kulit.
🍑 Memudarkan jeragat.
🍑 Mengecilkan pori.
🍑 Melembapkan kulit.
🍑 Memudarkan parut.
🍑 Menjadikan kulit Glowing.
🍑 Menjadikan mekap tahan lama.
🍑 Menganjalkan kulit.
.
Kandungan Peach Face Scrub :
🍥 Grape Seed Oil.
🍥 Organic Aloe Vera.
🍥 Organic Superfine Sugar.
🍥 Peach Extract.
🍥 French Pink Clay.
.
Harga : RM 42/55 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
3 0 7 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Detox Mask mix Coffee Scrub❤
.
Makanan kulit paling heaven sekali bile dua ni bergabung.
.
Bukan je boleh glow kan kulit, boleh juge merawat banyak masalah kulit.
.
Dua ni memang tak boleh di pisahkan ibarat irama dan lagu, gitewww.
.
Kalau uolzz ade masalah kulit, boleh try dua ni. Yang pasti produk semulajadi di yakini selamat dan vavavommm tau!
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Detox Mask mix Coffee Scrub❤
.
Makanan kulit paling heaven sekali bile dua ni bergabung.
.
Bukan je boleh glow kan kulit, boleh juge merawat banyak masalah kulit.
.
Dua ni memang tak boleh di pisahkan ibarat irama dan lagu, gitewww.
.
Kalau uolzz ade masalah kulit, boleh try dua ni. Yang pasti produk semulajadi di yakini selamat dan vavavommm tau!
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 1 6 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

My best skincare❤, Coffee Scrub. Memang sangat addicted dengan kopi skrub ni. .
Banyak bekas dah gune, tak boleh stop. Macam dadah tau tak, hahaa.
.
Bau dah lah menusuk ke qolbu zupp terus ke jantung, piau punye bau kopi. Sangat bagus untuk pudarkan parut, selulit, kulit kusam, kasar.
.
Tahan sebulan ke dua bulan pulak tu, jimat berbaloi uolsss.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

My best skincare❤, Coffee Scrub. Memang sangat addicted dengan kopi skrub ni. .
Banyak bekas dah gune, tak boleh stop. Macam dadah tau tak, hahaa.
.
Bau dah lah menusuk ke qolbu zupp terus ke jantung, piau punye bau kopi. Sangat bagus untuk pudarkan parut, selulit, kulit kusam, kasar.
.
Tahan sebulan ke dua bulan pulak tu, jimat berbaloi uolsss.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
15 0 5 April, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
12 0 26 March, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI DETOX MASK🌸
.
🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk.
🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori.
🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead.
🌝 Merawat kulit kusam.
🌝 Mencerahkan kulit.
🌝 Memudarkan jeragat.
🌝 Membasmi, mengecut, mengeringkan dan menghilangkan jerawat.
🌝 Menghilangkan dark circle.
🌝 Merawat resdung.
🌝 Menjadikan kulit Glowing.
🌝 Memelihara kulit dari dalam.
.
Kandungan Detox Mask:
🌸 Turmeric.
🌸 Manuka Honey.
🌸 Geranium Essential Oil.
.
Harga : RM 42/50 gram exc postage.
SEM RM 8|SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI DETOX MASK🌸
.
🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk.
🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori.
🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead.
🌝 Merawat kulit kusam.
🌝 Mencerahkan kulit.
🌝 Memudarkan jeragat.
🌝 Membasmi, mengecut, mengeringkan dan menghilangkan jerawat.
🌝 Menghilangkan dark circle.
🌝 Merawat resdung.
🌝 Menjadikan kulit Glowing.
🌝 Memelihara kulit dari dalam.
.
Kandungan Detox Mask:
🌸 Turmeric.
🌸 Manuka Honey.
🌸 Geranium Essential Oil.
.
Harga : RM 42/50 gram exc postage.
SEM RM 8|SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
17 0 19 March, 2019
Happy Customer❤, thank you!
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
3 0 19 March, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI PEACH FACE SCRUB🌸
.
🍑 Menghaluskan kulit.
🍑 Menanggalkan sel kulit mati.
🍑 Melambatkan proses penuaan kulit.
🍑 Memudarkan jeragat.
🍑 Mengecilkan pori.
🍑 Melembapkan kulit.
🍑 Memudarkan parut.
🍑 Menjadikan kulit Glowing.
🍑 Menjadikan mekap tahan lama.
🍑 Menganjalkan kulit.
.
Kandungan Peach Face Scrub :
🍥 Grape Seed Oil.
🍥 Organic Aloe Vera.
🍥 Organic Superfine Sugar.
🍥 Peach Extract.
🍥 French Pink Clay.
.
Harga : RM 42/55 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI PEACH FACE SCRUB🌸
.
🍑 Menghaluskan kulit.
🍑 Menanggalkan sel kulit mati.
🍑 Melambatkan proses penuaan kulit.
🍑 Memudarkan jeragat.
🍑 Mengecilkan pori.
🍑 Melembapkan kulit.
🍑 Memudarkan parut.
🍑 Menjadikan kulit Glowing.
🍑 Menjadikan mekap tahan lama.
🍑 Menganjalkan kulit.
.
Kandungan Peach Face Scrub :
🍥 Grape Seed Oil.
🍥 Organic Aloe Vera.
🍥 Organic Superfine Sugar.
🍥 Peach Extract.
🍥 French Pink Clay.
.
Harga : RM 42/55 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
14 0 13 March, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
11 0 10 March, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Feedback Coffee Scrub + Watermelon Mask n Scrub.
.
Kastemer hepi, kami lagii hepi, terima kasih kerana memilih Temyracle sebagai produk penjagaan kecantikan anda❤.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Feedback Coffee Scrub + Watermelon Mask n Scrub.
.
Kastemer hepi, kami lagii hepi, terima kasih kerana memilih Temyracle sebagai produk penjagaan kecantikan anda❤.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 10 March, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Kunyit yang halal di nikahi, hahaa. Inilah ia Detox Mask yang sangat efektif membasmi kuman, jerawat, kekusaman dan masalah kulit.
.
Bukan hanya ade kunyit, tapi ade madu manuka yang membantu membaiki kulit bermasalah, bagi nutrien, bagi kesembuhan pada kulit.
.
Selain itu juga ade geranium essential oil sebagai ejen pencerahan, memberi kesegaran pada kulit maka memantul mantullah kilauan di muke nanti..
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Kunyit yang halal di nikahi, hahaa. Inilah ia Detox Mask yang sangat efektif membasmi kuman, jerawat, kekusaman dan masalah kulit.
.
Bukan hanya ade kunyit, tapi ade madu manuka yang membantu membaiki kulit bermasalah, bagi nutrien, bagi kesembuhan pada kulit.
.
Selain itu juga ade geranium essential oil sebagai ejen pencerahan, memberi kesegaran pada kulit maka memantul mantullah kilauan di muke nanti..
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 6 March, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Alahaiii si tembikai pink ni, dah tinggal nyawa nyawa ikan dah. Pasni memang dah takde lagi sebab ni adelah collector edition pertama Temyracle.
.
Memang best sangat pakai ni buat mask dan scrub, kulit jadi sihat dan cantik dengan bahan bahan best dalamnye.
.
Ade grapeseed oil dan witch hazel yang sangat bagus untuk kulit, kulit makin ketat dan anjal. Korang dah cuba belum tembikai pink ni?
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Alahaiii si tembikai pink ni, dah tinggal nyawa nyawa ikan dah. Pasni memang dah takde lagi sebab ni adelah collector edition pertama Temyracle.
.
Memang best sangat pakai ni buat mask dan scrub, kulit jadi sihat dan cantik dengan bahan bahan best dalamnye.
.
Ade grapeseed oil dan witch hazel yang sangat bagus untuk kulit, kulit makin ketat dan anjal. Korang dah cuba belum tembikai pink ni?
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
13 0 27 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI SUGAR LIP SCRUB🌸
.
💋 Menanggalkan kulit kering di bibir dengan selamat.
💋 Merawat bibir yang pecah dan menggelupas.
💋 Mencerahkan bibir yang gelap dan kusam/ kesan merokok.
💋 Melicinkan permukaan bibir yang kasar.
💋 Memungilkan dan menganjalkan bibir.
💋 Memelihara bibir dari mudah berkuping dan berkerak.
💋 Menanggalkan sisa lipstik.
💋 Menjadikan pemakaian lipstik lebih kemas dan sempurna.
.
3 Perisa Lip Scrub.
💋 Verry Berry.
💋 Sweet Passion.
💋 Peanut Butter Brownies.
.
Harga : RM 23/30 gram exc postage. FREE LIP BRUSH!
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
12 0 17 hours ago
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Dua dua halusss, dua dua bestt! Tapi si tembikai pink tu bukan ready all the time tau sebab ia adelah collector edition.
.
Hq buat dalam 1500-2000 bekas jurr, habis ni habislah, tapi dun worry sebab Peach Face Scrub tu pun boleh tahan mantapp gak tau.
.
Gabungan grape seed oil, pink clay, aloe vera dah cukup buat kulit halus sehalus kulit babyyy. Jeragat pun boleh pudar, pori pun boleh ketat, boleh buang sel kulit mati jugak walaupun teksturnye haluss.
.
Korang suka yang mana? Tembikai ke peach??
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Dua dua halusss, dua dua bestt! Tapi si tembikai pink tu bukan ready all the time tau sebab ia adelah collector edition.
.
Hq buat dalam 1500-2000 bekas jurr, habis ni habislah, tapi dun worry sebab Peach Face Scrub tu pun boleh tahan mantapp gak tau.
.
Gabungan grape seed oil, pink clay, aloe vera dah cukup buat kulit halus sehalus kulit babyyy. Jeragat pun boleh pudar, pori pun boleh ketat, boleh buang sel kulit mati jugak walaupun teksturnye haluss.
.
Korang suka yang mana? Tembikai ke peach??
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
17 0 19 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸 FUNGSI COFFEE SCRUB 🌸
.
☕ Memudarkan parut jerawat.
☕ Menanggalkan sel kulit mati.
☕ Membantu menghilangkan jerawat.
☕ Mengecilkan pori.
☕ Mencerahkan kulit.
☕ Merawat sunburn /tona kulit tidak sekata.
☕ Melembut dan melembapkan kulit.
☕ Menjadikan kulit 'glowing'.
☕ Memudarkan selulit.
☕ Boleh digunakan pada muka & badan.
.
🌸 CARA GUNA 🌸
.
Sebagai Mask :
Ambil sedikit Coffee Scrub dan letak ke tapak tangan,campur sedikit air dan tepek ke wajah tanpa menggosok. Tunggu selama 1 jam kemudian cuci bersih muka dengan pencuci.
.
Sebagai Scrub :
Ambil sedikit Coffee Scrub dan letak ke tapak tangan,campur sedikit air dan tepek ke wajah,gosok secara lembut ke seluruh wajah. Tidak perlu gosok terlalu lama. Kemudian cuci bersih muka dengan pencuci.
.
Tambahan :
Coffee Scrub boleh di campur dengan yogurt/ lemon/ aloe vera semasa melakukan mask atau scrub untuk mendapatkan kesan yang lebih baik.
.
🌸 BAHAN-BAHAN 🌸
.
(100% dari bahan semulajadi) :
☕ Organic Coffee Bean (Imported dari UK)
☕ Organic Brown Sugar.
☕ Almond Oil.
☕ Coconut Oil.
.
Harga : RM 29/100 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI COFFEE SCRUB 🌸
.
☕ Memudarkan parut jerawat.
☕ Menanggalkan sel kulit mati.
☕ Membantu menghilangkan jerawat.
☕ Mengecilkan pori.
☕ Mencerahkan kulit.
☕ Merawat sunburn /tona kulit tidak sekata.
☕ Melembut dan melembapkan kulit.
☕ Menjadikan kulit 'glowing'.
☕ Memudarkan selulit.
☕ Boleh digunakan pada muka & badan.
.
🌸 CARA GUNA 🌸
.
Sebagai Mask : 
Ambil sedikit Coffee Scrub dan letak ke tapak tangan,campur sedikit air dan tepek ke wajah tanpa menggosok. Tunggu selama 1 jam kemudian cuci bersih muka dengan pencuci.
.
Sebagai Scrub : 
Ambil sedikit Coffee Scrub dan letak ke tapak tangan,campur sedikit air dan tepek ke wajah,gosok secara lembut ke seluruh wajah. Tidak perlu gosok terlalu lama. Kemudian cuci bersih muka dengan pencuci.
.
Tambahan : 
Coffee Scrub boleh di campur dengan yogurt/ lemon/ aloe vera semasa melakukan mask atau scrub untuk mendapatkan kesan yang lebih baik.
.
🌸 BAHAN-BAHAN 🌸
.
(100% dari bahan semulajadi) :
☕ Organic Coffee Bean (Imported dari UK)
☕ Organic Brown Sugar.
☕ Almond Oil.
☕ Coconut Oil.
.
Harga : RM 29/100 gram exc postage.
SEM RM 8| SS RM 11
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
12 0 11 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Kulit banyak perubahan, Alhamdulillahhh😍.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Kulit banyak perubahan, Alhamdulillahhh😍.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
7 0 11 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Mandi dengan Body Scrub garam mineral ni boleh cas semula tenaga yang hilang sepanjang hari tau. .
Maklumlah cuaca panazz sampai basah lencun baju bermandikan peluh masyam, daki pun amik kesempatan melandingkan diri. Bau jangan cakap lah, serupa bawang dah.
.
Sape tak suke badan gebuss, wangi, bersih macam bayi baru lahir kan??
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Mandi dengan Body Scrub garam mineral ni boleh cas semula tenaga yang hilang sepanjang hari tau. .
Maklumlah cuaca panazz sampai basah lencun baju bermandikan peluh masyam, daki pun amik kesempatan melandingkan diri. Bau jangan cakap lah, serupa bawang dah.
.
Sape tak suke badan gebuss, wangi, bersih macam bayi baru lahir kan??
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
9 0 11 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Hepi holiday gaisss! Awww.. Tengoklah si tembikai pink ni, comel sangat kann?
.
Nak tau tak keistimewaan Watermelon 5 Minutes Mask & Scrub ni?
.
🍉 Menanggalkan sel kulit mati.
🍉Boleh menjadikan pori less visible.
🍉Menghaluskan kulit.
🍉Melembap, & buat kulit rasa smooth.
🍉Menjadikan proses blend foundation lebih singkat.
🍉Menjadikan makeup tahan lebih lama sebab kulit lembap.
🍉Mengandungi grapeseed oil yang bersifat non-comedogenic (tak menyumbat pori) so semua jenis kulit boleh guna.
🍉Tekstur sangat halus sesuai untuk semua jenis kulit especially kulit sensitif.
.
Bahan-bahan:
✅ Superfine Sugar.
✅ Potassium Cocoate (surfactant derived from coconut oil).
✅ Grape Seed Oil.
✅ Cranberry Extract.
✅ Witch Hazel.
✅ Watermelon Flavour.
✅ Natural Colour.
.
Cara Guna :
1) Mula2 pakai kat muka yg kering buat mask. Pakai 5minit dah cukup. Jangan lebih. Jauhkan sikit dari kawasan mata.
2) Lepas 5 minit basahkan tangan dengan air. Kemudian urut muka. Tu proses scrubbing.
3) Kemudian amik towel yang direndam dgn air suam dan perah. Lepastu lap sisa2 scrub tu sampai bersih, last skali bilas dengan air bersih.
4) Tak perlu guna cleanser dah. Tapi kalau rasa tak selesa kulit rasa masih ada minyak ke apa boleh guna pencuci muka skit untuk cuci.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Hepi holiday gaisss! Awww.. Tengoklah si tembikai pink ni, comel sangat kann?
.
Nak tau tak keistimewaan Watermelon 5 Minutes Mask & Scrub ni?
.
🍉 Menanggalkan sel kulit mati.
🍉Boleh menjadikan pori less visible.
🍉Menghaluskan kulit.
🍉Melembap, & buat kulit rasa smooth.
🍉Menjadikan proses blend foundation lebih singkat.
🍉Menjadikan makeup tahan lebih lama sebab kulit lembap.
🍉Mengandungi grapeseed oil yang bersifat non-comedogenic (tak menyumbat pori) so semua jenis kulit boleh guna.
🍉Tekstur sangat halus sesuai untuk semua jenis kulit especially kulit sensitif.
.
Bahan-bahan:
✅ Superfine Sugar.
✅ Potassium Cocoate (surfactant derived from coconut oil).
✅ Grape Seed Oil.
✅ Cranberry Extract.
✅ Witch Hazel.
✅ Watermelon Flavour.
✅ Natural Colour.
.
Cara Guna :
1) Mula2 pakai kat muka yg kering buat mask. Pakai 5minit dah cukup. Jangan lebih. Jauhkan sikit dari kawasan mata.
2) Lepas 5 minit basahkan tangan dengan air. Kemudian urut muka. Tu proses scrubbing.
3) Kemudian amik towel yang direndam dgn air suam dan perah. Lepastu lap sisa2 scrub tu sampai bersih, last skali bilas dengan air bersih.
4) Tak perlu guna cleanser dah. Tapi kalau rasa tak selesa kulit rasa masih ada minyak ke apa boleh guna pencuci muka skit untuk cuci.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
16 1 8 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Rasa lawo sikit katanyaaaa, bukan je boleh lawo sikit, lawo banyak pun bolehh kalau konsisten zisss.
.
Uols bile lagi nak lawo dengan Temyracle? Hahaa.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Rasa lawo sikit katanyaaaa, bukan je boleh lawo sikit, lawo banyak pun bolehh kalau konsisten zisss.
.
Uols bile lagi nak lawo dengan Temyracle? Hahaa.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
12 1 7 February, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Mana satu idaman qolbu? Skrub badan yang boleh memberi ketenangan, mengecas kembali tenaga yang hilang, meleburkan daki dan sel kulit mati yang menempel di badan.
.
Bau yang mengasyikkan, warna yang menggiurkan, tekstur yang mencengkam jiwa.
.
Yang pastinye skrub badan ni sangatlah best dan boleh melembutkan kulit dengan hanya sekali penggunaan! Kalau seminggu dua kali gune? Kompom macam bayi lembutnya kulit awak tau.
.
Suke yang mana?
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Mana satu idaman qolbu? Skrub badan yang boleh memberi ketenangan, mengecas kembali tenaga yang hilang, meleburkan daki dan sel kulit mati yang menempel di badan.
.
Bau yang mengasyikkan, warna yang menggiurkan, tekstur yang mencengkam jiwa.
.
Yang pastinye skrub badan ni sangatlah best dan boleh melembutkan kulit dengan hanya sekali penggunaan! Kalau seminggu dua kali gune? Kompom macam bayi lembutnya kulit awak tau.
.
Suke yang mana?
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
15 1 7 February, 2019

Top #gengkepociberduet posts

@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸FUNGSI DETOX MASK🌸
.
🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk.
🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori.
🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead.
🌝 Merawat kulit kusam.
🌝 Mencerahkan kulit.
🌝 Memudarkan jeragat.
🌝 Membasmi, mengecut, mengeringkan dan menghilangkan jerawat.
🌝 Menghilangkan dark circle.
🌝 Merawat resdung.
🌝 Menjadikan kulit Glowing.
🌝 Memelihara kulit dari dalam.
.
Kandungan Detox Mask:
🌸 Turmeric.
🌸 Manuka Honey.
🌸 Geranium Essential Oil.
.
Harga : RM 42/50 gram exc postage.
SEM RM 8|SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸FUNGSI DETOX MASK🌸
.
🌝 Merawat kulit yang rosak kesan penggunaan bahan kimia yang berlebihan di wajah/tersalah guna produk.
🌝 Menarik kotoran yang tersumbat di dalam pori.
🌝 Mengeluarkan whitehead dan bkackhead.
🌝 Merawat kulit kusam.
🌝 Mencerahkan kulit.
🌝 Memudarkan jeragat.
🌝 Membasmi, mengecut, mengeringkan dan menghilangkan jerawat.
🌝 Menghilangkan dark circle.
🌝 Merawat resdung.
🌝 Menjadikan kulit Glowing.
🌝 Memelihara kulit dari dalam.
.
Kandungan Detox Mask:
🌸 Turmeric.
🌸 Manuka Honey.
🌸 Geranium Essential Oil.
.
Harga : RM 42/50 gram exc postage.
SEM RM 8|SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
8 0 22 September, 2018
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Oh myyyy!!! Tengoklahh tekstur si tembikai tuuuu😍😍😍, in love sangat!
.
Gaisss, yang belum cuba mask dan scrub terbaru ni korang patut cuba tau, sebab ini adalah edisi terhad!
.
Nak tau kebaikan si tembikai ni?
.
🍉 Menanggalkan sel kulit mati.
🍉Boleh menjadikan pori less visible.
🍉Menghaluskan kulit.
🍉Melembap, & buat kulit rasa smooth.
🍉Menjadikan proses blend foundation lebih singkat.
🍉Menjadikan makeup tahan lebih lama sebab kulit lembap.
🍉Mengandungi grapeseed oil yang bersifat non-comedogenic (tak menyumbat pori) so semua jenis kulit boleh guna.
🍉Tekstur sangat halus sesuai untuk semua jenis kulit especially kulit sensitif.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Oh myyyy!!! Tengoklahh tekstur si tembikai tuuuu😍😍😍, in love sangat!
.
Gaisss, yang belum cuba mask dan scrub terbaru ni korang patut cuba tau, sebab ini adalah edisi terhad!
.
Nak tau kebaikan si tembikai ni?
.
🍉 Menanggalkan sel kulit mati.
🍉Boleh menjadikan pori less visible.
🍉Menghaluskan kulit.
🍉Melembap, & buat kulit rasa smooth.
🍉Menjadikan proses blend foundation lebih singkat.
🍉Menjadikan makeup tahan lebih lama sebab kulit lembap.
🍉Mengandungi grapeseed oil yang bersifat non-comedogenic (tak menyumbat pori) so semua jenis kulit boleh guna.
🍉Tekstur sangat halus sesuai untuk semua jenis kulit especially kulit sensitif.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
6 0 31 January, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

BELI DAN MENANG CRAZYY YEAR END SALE TEMYRACLE ❗❗❗
.
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera pelanggan Temyracle yang di ingati❤,Buat julung kalinya Temyracle akan mengadakan *YEAR END SALE* yang sangat istimewa pada tahun ini.
.
Year End Sale akan bermula pada *15/12/18-15/01/2019* iaitu selama sebulan di mana pada tahun ini, Hq telah memperuntukkan lebih *RM 10,000* hadiah cabutan bertuah bagi menghargai para pelanggan Temyracle.Antara hadiah-hadiah istimewa yang Hq sediakan ialah:
.
✅ Peti Sejuk x2
✅ Televisyen x1
✅ Mesin Basuh x1
✅ Vacuum x1
✅ Oven x1
✅ Iron x1
✅ Air Fryer x1
✅ Periuk Nasi x1
✅ Water Dispenser.
✅ Gelang Swarovski x2
✅ Alat Mekap x7
✅ FullSet Temyracle x10
.
Cara nak menyertai mudah sahaja, beli mana-mana 3 produk Temyracle samada *Detox Mask*, *Coffee Scrub* atau *Peach Face Scrub* dan anda layak untuk menang!.Nombor cabutan bertuah akan kami letak pada produk-produk tersebut dan anda perlu simpan sehingga di umumkan kelak.
.
Pihak Hq akan umumkan cabutan pada *16/01/19* secara *LIVE* di Facebook founder *Fatin Amirah Zaabar (Temy)* dan di Instagram *Temyracle.hq* pada jam *8.30 malam*.Selain berpeluang untuk menang hadiah cabutan bertuah, *diskaun* harga juga akan anda nikmati sepanjang Year End Sale ini berlangsung, Sangat berbaloi-baloi bukan???.
.
*" Tuah ayam nampak di kaki, tuah anda mungkin pada Year End Sale ini"* , jadi jangan lepaskan peluang untuk turut serta! Untung-untung boleh menang hadiah, siapa nak bagi kan?Jom dapatkan produk anda sekarang untuk merebut hadiah lumayan dan diskaun penjimatan ini, ingat *SEBULAN* sahaja tau peluang ini berlangsung.
.
Love,
Kak As
Instagram : @scrub.lovers
Facebook : Hasmah Misrom
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#temyracleyes2018

BELI DAN MENANG CRAZYY YEAR END SALE TEMYRACLE ❗❗❗
.
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera pelanggan Temyracle yang di ingati❤,Buat julung kalinya Temyracle akan mengadakan *YEAR END SALE* yang sangat istimewa pada tahun ini.
.
Year End Sale akan bermula pada *15/12/18-15/01/2019* iaitu selama sebulan di mana pada tahun ini, Hq telah memperuntukkan lebih *RM 10,000* hadiah cabutan bertuah bagi menghargai para pelanggan Temyracle.Antara hadiah-hadiah istimewa yang Hq sediakan ialah:
.
✅ Peti Sejuk x2
✅ Televisyen x1
✅ Mesin Basuh x1
✅ Vacuum x1
✅ Oven x1
✅ Iron x1
✅ Air Fryer x1
✅ Periuk Nasi x1
✅ Water Dispenser.
✅ Gelang Swarovski x2
✅ Alat Mekap x7
✅ FullSet Temyracle x10
.
Cara nak menyertai mudah sahaja, beli mana-mana 3 produk Temyracle samada *Detox Mask*, *Coffee Scrub* atau *Peach Face Scrub* dan anda layak untuk menang!.Nombor cabutan bertuah akan kami letak pada produk-produk tersebut dan anda perlu simpan sehingga di umumkan kelak.
.
Pihak Hq akan umumkan cabutan pada *16/01/19* secara *LIVE* di Facebook founder *Fatin Amirah Zaabar (Temy)* dan di Instagram *Temyracle.hq* pada jam *8.30 malam*.Selain berpeluang untuk menang hadiah cabutan bertuah, *diskaun* harga juga akan anda nikmati sepanjang Year End Sale ini berlangsung, Sangat berbaloi-baloi bukan???.
.
*" Tuah ayam nampak di kaki, tuah anda mungkin pada Year End Sale ini"* , jadi jangan lepaskan peluang untuk turut serta! Untung-untung boleh menang hadiah, siapa nak bagi kan?Jom dapatkan produk anda sekarang untuk merebut hadiah lumayan dan diskaun penjimatan ini, ingat *SEBULAN* sahaja tau peluang ini berlangsung.
.
Love, 
Kak As
Instagram : @scrub.lovers 
Facebook : Hasmah Misrom
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah 
#temyracleyes2018
7 0 28 December, 2018
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Sooooo fresh! Our Body Scrub yang super duperrr osemmm. Kaya dengan buih2, wangi, menyegarkan badan, menanggalkan daki, mencerahkan kulit, dan banyak lagilah!
.
Sekarang ade diskaun RM 2 tau, rugilah takk grab! Nanti harga kembali normal jangan menangiss pulakkk.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #temyracleyes2018

Sooooo fresh! Our Body Scrub yang super duperrr osemmm. Kaya dengan buih2, wangi, menyegarkan badan, menanggalkan daki, mencerahkan kulit, dan banyak lagilah!
.
Sekarang ade diskaun RM 2 tau, rugilah takk grab! Nanti harga kembali normal jangan menangiss pulakkk.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #temyracleyes2018
7 0 26 December, 2018
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Lefff sangat dengan Sugar Lip Scrub ni tau, dahlah manis semanis gula eh memang gula pun, hahaa pastu menyelerakan macam nak makan jer.
.
Ade jugak yang takut termakan lip scrub ni, takut keracunan ke ape kan. Awak awak, lip scrub ni tak bahaya pun kalau termakan tau anggap je macam makan gule, sebab kite tak gune racun pun buat lip scrub ni.
.
Semua bahan veryyy natural gitu, selamat dan edible. Tapi jangan ade yang cicah roti pulakkk, yelah sedap sangat kan. Hahaa.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Lefff sangat dengan Sugar Lip Scrub ni tau, dahlah manis semanis gula eh memang gula pun, hahaa pastu menyelerakan macam nak makan jer.
.
Ade jugak yang takut termakan lip scrub ni, takut keracunan ke ape kan. Awak awak, lip scrub ni tak bahaya pun kalau termakan tau anggap je macam makan gule, sebab kite tak gune racun pun buat lip scrub ni.
.
Semua bahan veryyy natural gitu, selamat dan edible. Tapi jangan ade yang cicah roti pulakkk, yelah sedap sangat kan. Hahaa.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
8 0 21 September, 2018
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Kuala Selangor

Betul kan? Skin yang bersih dan tiada cela automatik akan nampak cantik berbanding skin yang bernoda pastu di tutup dengan mekap.
.
Pastikan rutin penjagaan kulit kita di jaga sebaiknye supaya kulit kekal sihat dan syantikkk.
.
Jangan lupa scrub muka 2@3 kali seminggu juga okey!😉
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Betul kan? Skin yang bersih dan tiada cela automatik akan nampak cantik berbanding skin yang bernoda pastu di tutup dengan mekap.
.
Pastikan rutin penjagaan kulit kita di jaga sebaiknye supaya kulit kekal sihat dan syantikkk.
.
Jangan lupa scrub muka 2@3 kali seminggu juga okey!😉
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
7 0 24 September, 2018
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Kuala Selangor

TUTORIAL LIPSTIK!
.
1) Scrub bibir terlebih dahulu bagi membuang dan menanggalkan sel kulit mati yang ade di bibir.
.
2) Sapukan lipbalm sebagai pelindung bibir dan pelembap bibir.
.
3) Layangkan lipstik kegemaran anda!
.
4) Conceal area bibir supaya kelihatan lebih kemas dan cantik.
.
Temyracle Sugar Lip Scrub ade 3 perisa untuk bibir anda! Bibir lebih sihat bile memakai lip scrub💋.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

TUTORIAL LIPSTIK!
.
1) Scrub bibir terlebih dahulu bagi membuang dan menanggalkan sel kulit mati yang ade di bibir.
.
2) Sapukan lipbalm sebagai pelindung bibir dan pelembap bibir.
.
3) Layangkan lipstik kegemaran anda!
.
4) Conceal area bibir supaya kelihatan lebih kemas dan cantik.
.
Temyracle Sugar Lip Scrub ade 3 perisa untuk bibir anda! Bibir lebih sihat bile memakai lip scrub💋.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
12 1 1 October, 2018
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

SWIPE LEFT👉
.
Pening tak tau nak pilih skrub muke yang mane sesuai?.
.
Perisa ape yang best?
.
Bau ape yang sedap?.
.
Sejujurnya semua skrub Temyracle best uolsss, sebab semua bahan bahan yang kami gune takde campur bahan kimia bahaya.
.
Sangat semulajadi dan selamat untuk di gunakan. Ramai pengguna yang bagi feedback positif lepas cuba Temyracle ni.
.
Nak tau betul ke best kenelah cuba sendiri😘
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

SWIPE LEFT👉
.
Pening tak tau nak pilih skrub muke yang mane sesuai?.
.
Perisa ape yang best?
.
Bau ape yang sedap?.
.
Sejujurnya semua skrub Temyracle best uolsss, sebab semua bahan bahan yang kami gune takde campur bahan kimia bahaya.
.
Sangat semulajadi dan selamat untuk di gunakan. Ramai  pengguna yang bagi feedback positif lepas cuba Temyracle ni.
.
Nak tau betul ke best kenelah cuba sendiri😘
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Teamkakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah #watermelonscrub
15 0 19 February, 2019