#gloweeoat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #gloweeoat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 minutes
Average like
10.4
Average comment
1.7
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@luv_medinabeauty Profile picture

@luv_medinabeauty

Wakaf Baharu

Assalamualaikum /hi nama saya era. Bole panggil era / kak era hehe ❤️ era da jadi reseller shalicious dari tahun 2017. Awal2 era pakai untuk diri sendiri je sebab time tu kulit wajah breakout teruk. So my first love is #cshinekincare. Sampai skrg still pakai Cshine skincare lagi. .
.
Alhamdulillah today dapat jumpa founder shalicious yang paling santekkkk! Hehe. Sooo cantik orangnya. Baik + murah dengan ilmu2 bisnes @shahasan22. Era doakan puan sha sentiasa dimurahkan rezeki. Produk2 sha memang era yakin nak jual sebab memang high quality & InsyaAllah berkesan. Kena konsisten okay. .
.
Jom sama2 usaha untuk cantikkan kulit. Bila kulit wajah okay sehat Dan cantik barulah confident level tinggi nak berhadapan dengan kawan2. Bole WhatsApp era ya 0129844104.
.
.
#shalicioushq #Cshinehq #shaliciousbeautyfoundation #mixberrypowder #gloweeoat #agentshaliciouswakafbharu #agentshalicioustumpat

Assalamualaikum /hi nama saya era. Bole panggil era / kak era hehe ❤️ era da jadi reseller shalicious dari tahun 2017. Awal2 era pakai untuk diri sendiri je sebab time tu kulit wajah breakout teruk. So my first love is #cshinekincare. Sampai skrg still pakai Cshine skincare lagi. .
.
Alhamdulillah today dapat jumpa founder shalicious yang paling santekkkk! Hehe. Sooo cantik orangnya. Baik + murah dengan ilmu2 bisnes @shahasan22. Era doakan puan sha sentiasa dimurahkan rezeki. Produk2 sha memang era yakin nak jual sebab memang high quality & InsyaAllah berkesan. Kena konsisten okay. .
.
Jom sama2 usaha untuk cantikkan kulit. Bila kulit wajah okay sehat Dan cantik barulah confident level tinggi nak berhadapan dengan kawan2. Bole WhatsApp era ya 0129844104.
.
. 
#shalicioushq #Cshinehq #shaliciousbeautyfoundation #mixberrypowder #gloweeoat #agentshaliciouswakafbharu #agentshalicioustumpat
16 0 4 hours ago
@shalicious_original Profile picture

@shalicious_original

.
Selalu consume produk bila stop jerawat naik lagi ramai bawak gang, ada yang breakout terus sebab produk yang lepas banyak bahan kimia. Alhamdulillah, setakat ni our product tak ada feedback negatif lagi, 5 bintang uolss bagi tau ⭐️⭐️
.
Customer kita ni maintain je cantik.. Ada yg even dah stop consume, jerawat pun takmo naik tau, before ni consume segala jenis product bila stop mesti breakout. Mesti uolss pernah kena kan?
.
Kenapa nak kena risau lagi dengan produk kami?
100% mama jamin selamat & berkesan tau !
Jom dapatkan sekarang 🔥 whatsapp 0135862280 now !
. .

#Shaliciousoriginal
#Shaliciouskedah
#Shaliciousperlis
#mixberryshalicious
#MixberryPowder
#SusuGloweeOat
#gloweeoat
#mixberryuumsintok
#mixberryunimapperlis
#mixberrymurah
#agentsahshaliciouskedah
#agentsahshaiciousperlis
#bbcushionshalicious
#glowingskin

.
Selalu consume produk bila stop jerawat naik lagi ramai bawak gang, ada yang breakout terus sebab produk yang lepas banyak bahan kimia. Alhamdulillah, setakat ni our product tak ada feedback negatif lagi, 5 bintang uolss bagi tau ⭐️⭐️
.
Customer kita ni maintain je cantik.. Ada yg even dah stop consume, jerawat pun takmo naik tau, before ni consume segala jenis product bila stop mesti breakout. Mesti uolss pernah kena kan?
.
Kenapa nak kena risau lagi dengan produk kami?
100% mama jamin selamat & berkesan tau !
Jom dapatkan sekarang 🔥 whatsapp 0135862280 now !
. .

#Shaliciousoriginal 
#Shaliciouskedah 
#Shaliciousperlis 
#mixberryshalicious 
#MixberryPowder 
#SusuGloweeOat 
#gloweeoat
#mixberryuumsintok
#mixberryunimapperlis
#mixberrymurah
#agentsahshaliciouskedah
#agentsahshaiciousperlis
#bbcushionshalicious
#glowingskin
2 0 4 hours ago
@cshine.shalicious Profile picture

@cshine.shalicious

C SHINE SET MEMBUAT KULIT KU LEBIH TERJAGA!😘
.
TESTIMONY LA YOU OLS ! APALAGI !🥳
.
Tengok sis ni, fuhh! Bukan main cantik lagi kulit dia. Padahal pakai C Shine Set je. Memang terbaik ah C shine Set ! Memang salute la ! .
C Shine Set ni dah la first Korean Technology in Malaysia. Memang bagus la cerita dia. Dengan bahan yang premium dan quality tinggi. 🤩🤩
.
Jom apply sama sama, ladies and bro !💃🏻🕺🏻
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

C SHINE SET MEMBUAT KULIT KU LEBIH TERJAGA!😘
.
TESTIMONY LA YOU OLS ! APALAGI !🥳
.
Tengok sis ni, fuhh! Bukan main cantik lagi kulit dia. Padahal pakai C Shine Set je. Memang terbaik ah C shine Set ! Memang salute la ! .
C Shine Set ni dah la first Korean Technology in Malaysia. Memang bagus la cerita dia. Dengan bahan yang premium dan quality tinggi. 🤩🤩
.
Jom apply sama sama, ladies and bro !💃🏻🕺🏻
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
1 0 5 hours ago
@shalicious.anis Profile picture

@shalicious.anis

Korang mesti terpegunkan dengan kelebihan Mixberry ni..Memang takde benda yang mustahil dengan Mixberry ni tau .
Kalau sha hasan tu inject..mesti la dia sorg je yang putih..abes testimoni berkapal ni mana dpt ek 😁😛
.
Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 💛
.
#Beautysecretshalicious #Shaliciousbeautyfoundation #Shaliciousfoundation #Cshinehq #Cshineskincare #Cshinewhitestrawberrysoap #Cshinesoap #Cshineserum #Cshinecbooster #GloweeOat #SusuGloweeoat #Mixberry #Mixberrypowder #Mixberryshalicious #Bsgemok #Mixglow #Shaliciouskelantan #Shaliciouskualalumpur #Shaliciousindonesia #shalicioushq #RahsiaPutihGebu #Fattzura #Uqashasenrose #AliffSyukri #Aslegacy #WawaZainal #Mirafilzah #Tipskecantikkan

Korang mesti terpegunkan dengan kelebihan Mixberry ni..Memang takde benda yang mustahil dengan Mixberry ni tau .
Kalau sha hasan tu inject..mesti la dia sorg je yang putih..abes testimoni berkapal ni mana dpt ek 😁😛
.
Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 💛
.
#Beautysecretshalicious #Shaliciousbeautyfoundation #Shaliciousfoundation #Cshinehq #Cshineskincare #Cshinewhitestrawberrysoap #Cshinesoap #Cshineserum #Cshinecbooster #GloweeOat #SusuGloweeoat #Mixberry #Mixberrypowder #Mixberryshalicious #Bsgemok #Mixglow #Shaliciouskelantan #Shaliciouskualalumpur #Shaliciousindonesia #shalicioushq #RahsiaPutihGebu #Fattzura #Uqashasenrose #AliffSyukri #Aslegacy #WawaZainal #Mirafilzah #Tipskecantikkan
3 0 7 hours ago
@shalicious.anis Profile picture

@shalicious.anis

KEDUT HILANG SEPANTAS 30 SAAT 😱
.
Penangan #shaliciousfoundation..jangan lupa beli untuk kakak/ makwe/ tunang/ bini/ ibu tersayang..confirm letops!
.
Cuba tengok ibu ni pakai mudah nak ratakan..pakai sikit pun dah berseri2 kan..before dengan after jauh bezaa 😁
.
Nak lebih info tentang #ShaliciousFoundation? Jangan segan2 klik ajer link kat bio anis akan bantu uolss okehhh 😚
.
Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 💛
.
#Beautysecretshalicious #Shaliciousbeautyfoundation #Shaliciousfoundation #Cshinehq #Cshineskincare #Cshinewhitestrawberrysoap #Cshinesoap #Cshineserum #Cshinecbooster #GloweeOat #SusuGloweeoat #Mixberry #Mixberrypowder #Mixberryshalicious #Bsgemok #Mixglow #Shaliciouskelantan #Shaliciouskualalumpur #Shaliciousindonesia #shalicioushq #TipsPutihGebu #Fattzura #Uqashasenrose #AliffSyukri #Aslegacy #WawaZainal #Mirafilzah #Tipskecantikkan

KEDUT HILANG SEPANTAS 30 SAAT 😱
.
Penangan #shaliciousfoundation..jangan lupa beli untuk kakak/ makwe/ tunang/ bini/ ibu tersayang..confirm letops!
.
Cuba tengok ibu ni pakai mudah nak ratakan..pakai sikit pun dah berseri2 kan..before dengan after jauh bezaa 😁
.
Nak lebih info tentang #ShaliciousFoundation? Jangan segan2 klik ajer link kat bio anis akan bantu uolss okehhh 😚
.
Nak order? 0182170509 or click link at bio for fast respon 💛
.
#Beautysecretshalicious #Shaliciousbeautyfoundation #Shaliciousfoundation #Cshinehq #Cshineskincare #Cshinewhitestrawberrysoap #Cshinesoap #Cshineserum #Cshinecbooster #GloweeOat #SusuGloweeoat #Mixberry #Mixberrypowder #Mixberryshalicious #Bsgemok #Mixglow #Shaliciouskelantan #Shaliciouskualalumpur #Shaliciousindonesia #shalicioushq #TipsPutihGebu #Fattzura #Uqashasenrose #AliffSyukri #Aslegacy #WawaZainal #Mirafilzah #Tipskecantikkan
8 0 7 hours ago
@shalicioushq_ Profile picture

@shalicioushq_

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
6 0 7 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Penangan #gloweeoat & #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗
.
So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝
.
Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Penangan #gloweeoat & #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗
.
So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝
.
Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 7 hours ago
@shalicious_original Profile picture

@shalicious_original

Ada ke yang nak putih seawal seminggu ? Lagi dannnn lagi feedback positive from customer tersayang 💗 Makin glowinggg macam kulit telur 😍
.
.
Fokus terus menerus untuk capai dan rasai sendiri perubahan ketara bersama mixberry powder shalicious 3x whitening booster
.
.
Khusus buat mereka yg ada masalah :
1- Tona kulit tak sekata
2- Bibir menggelupas
3- Jerawat
4- Parut jerawat
5- Kulit kusam
6- Dah sedia cerah, tapi nak lagi cerah gebuss
.
Cepat tunggu apa lagi?
Jom order sekarang !
whatsapp +60135862280😘
.
#beautysecretshalicious
#mixberrypowder
#mixberryshalicious
#shaliciouskedah
#shaliciousperlis
#shaliciousmurah
#shaliciousjitra
#shaliciousuumsintok
#shaliciouskangar
#shaliciouskodiang
#glowingskin
#gloweeoat
#cshineskincare

Ada ke yang nak putih seawal seminggu ? Lagi dannnn lagi feedback positive from customer tersayang 💗 Makin glowinggg macam kulit telur 😍
.
.
Fokus terus menerus untuk capai dan rasai sendiri perubahan ketara bersama mixberry powder shalicious 3x whitening booster
.
.
Khusus buat mereka yg ada masalah : 
1- Tona kulit tak sekata
2- Bibir menggelupas
3- Jerawat 
4- Parut jerawat
5- Kulit kusam
6- Dah sedia cerah, tapi nak lagi cerah gebuss
.
Cepat tunggu apa lagi?
Jom order sekarang !
whatsapp +60135862280😘
.
#beautysecretshalicious
#mixberrypowder
#mixberryshalicious
#shaliciouskedah
#shaliciousperlis
#shaliciousmurah
#shaliciousjitra
#shaliciousuumsintok
#shaliciouskangar
#shaliciouskodiang
#glowingskin
#gloweeoat
#cshineskincare
1 0 7 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
24 0 8 hours ago
@sitihajar1987 Profile picture

@sitihajar1987

Alhamdulillah.. Done amek stock untuk batch ke-8. Batch ke-7 xsempat nak update sini sebab stok
sampai sume dah xavailable orang copp uiii...😂😂😂 Mana yang tengah usha2 tenung2 belek2 dari kejauhan tu, jom la try. Free consultation dari hajar,k! 😘😘😘 Klik link di Bio untuk details.
#shalicioushq #gloweeoat #shaliciousmanjung #shaliciousperak #shaliciousoriginal #shaliciousgloweeoat

Alhamdulillah.. Done amek stock untuk batch ke-8. Batch ke-7 xsempat nak update sini sebab stok
sampai sume dah xavailable orang copp uiii...😂😂😂 Mana yang tengah usha2 tenung2 belek2 dari kejauhan tu, jom la try. Free consultation dari hajar,k! 😘😘😘 Klik link di Bio untuk details. 
#shalicioushq #gloweeoat #shaliciousmanjung #shaliciousperak #shaliciousoriginal #shaliciousgloweeoat
2 0 8 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 8 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 0 8 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Penangan #gloweeoat & #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗
.
So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝
.
Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Penangan #gloweeoat & #mixberry memang terbaik uolsss 💖💕 Alhamdulillah, hebat hebat 👏 Masalah kulit kusam & gastrik pun boleh hilang 💖💗
.
So siapa lagi yang belum #gloweeoat & #mixberry cepat jom dapatkan sekarang 💕💖 Whatsapp qis sekarang untuk qis tolong uolsss selamatkan muka uolss 🛒🎉 Dah jangan serabut pikir panjang tau💝
.
Whatsapl qis sekarang +6011-11180105💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
5 0 8 hours ago
@shaliciousindonesia_hq Profile picture

@shaliciousindonesia_hq

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
4 0 9 hours ago
@cshinehq Profile picture

@cshinehq

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
6 0 9 hours ago
@shalicioushq Profile picture

@shalicioushq

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

SIAPA LAGI YANG TAKBOLEH MOVE ON DENGAN NV COLLY ? 😙😙
.
Angkat kaki cepat ! Ehh salah! Angkat tangan lah. Kalau angkat kaki kang terjatuh pulak. .
Tahu tak kenapa kolagen ni penting? 😘
.
Menurut portal rasmi MyHealth Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), kolagen membantu memberikan struktur kepada kulit dan saling bekerjasama dengan protein yang dipanggil elastin untuk memberikan fleksibiliti yang diperlukan apabila kulit meregang serta kembali kepada kedudukan asal.
.
Kehilangan kolagen akan menyebabkan struktur kulit menjadi tidak tegang dan berkedut. Selain itu, kolagen turut memainkan peranan penting terhadap tulang.
.
Dapat sesuatu ? SHARE!😎
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
42 0 9 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 9 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 9 hours ago
@shalicious.cshinebyoni Profile picture

@shalicious.cshinebyoni

EXCLUSIVE BOX CANTIK GILA ! 😍🤩
SERIOUS LA! NAK TAHU BELI LA DULU 😋
.
Tengok tu guys ! Merecikss sangat tau! Memang takde kat mana mana yang jual BB Cushion macam ni ! Susah nak cari exclusive box sekali dengan BB Cushion ni!
Sis, nak challenge lah you guys bagi untuk yang tersayang then snap dengan caption #shaliciousterbaik mana lah tahu ada rezeki Hq nak bagi hadiah ke kan ? 🥳
.
BUAT ORANG YANG TERSAYANG RASA BAHAGIA!😍🥰
.
MAKE IT HAPPEN GUYS !🤩
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

EXCLUSIVE BOX CANTIK GILA ! 😍🤩
SERIOUS LA! NAK TAHU BELI LA DULU 😋
.
Tengok tu guys ! Merecikss sangat tau!  Memang takde kat mana mana yang jual BB Cushion macam ni ! Susah nak cari exclusive box sekali dengan BB Cushion ni! 
Sis, nak challenge lah you guys bagi untuk yang tersayang then snap dengan caption #shaliciousterbaik mana lah tahu ada rezeki Hq nak bagi hadiah ke kan ? 🥳
.
BUAT ORANG YANG TERSAYANG RASA BAHAGIA!😍🥰
.
MAKE IT HAPPEN GUYS !🤩
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
1 0 9 hours ago
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Shah Alam, Malaysia

Susu Glowee Oat membantu dalam penjagaan kulit selain daripada Mixberry Powder. Kulit akan lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan Glowee Oat ni😍 .
.

Siapa boleh minum Glowee Oat ni?
.
👉Semua peringkat umur, lelaki dan wanita boleh minum. Ibu-ibu menyusu dan ibu pregnant boleh ambil jugak ya. Bagus untuk menambah susu badan dan mengembalikan seri muka akibat daripada alahan😱 .
.
.
Yang jenis tak boleh consume collagen tu cuba lah Glowee Oat ni. Rasa vanilla oat yang sangat sedap. Confirm ketagih tau. Fungsi dia sama je macam Mixberry tu. Bezanya cuma Glowee Oat ni sejenis susu tanoa collagen dan perlu dibancuh.
.
.
Perlu ke saya tambah Glowee Oat?💁💁
.
.
Ya perlu untuk yang nak jaga kesihatan dalaman dan luaran! Khusus pada mereka yang betul-betul nak pastikan supplement yang kita consume dapat bagi kesan paling maximum.
.
.
Untuk lebih jelas, macam ni sayang, contoh kita consume Mixberry Powder, Glowee Oat ni akan bantu untuk pastikan collagen ni tadi diserap sepenuhnya dalam tubuh badan. Khasiat yang terkandung dalam Glowee Oat apabila di consume sekali dengan Mixberry, boleh hasilkan kesan yang menakjubkan especially pada kulit kita👍👍 .
.
.
Sebab tu lah korang digalakkan consume dua produk ni setiap hari supaya skin kita sentiasa terjaga dan tubuh badan pon bertenaga👍 Hebat kan? .
.
.
So tunggu apa lagi jom grab sekarang 📲Whatsapp mira 017-3980757😉

Susu Glowee Oat membantu dalam penjagaan kulit selain daripada Mixberry Powder. Kulit akan lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan Glowee Oat ni😍 .
.

Siapa boleh minum Glowee Oat ni?
.
👉Semua peringkat umur, lelaki dan wanita boleh minum. Ibu-ibu menyusu dan ibu pregnant boleh ambil jugak ya. Bagus untuk menambah susu badan dan mengembalikan seri muka akibat daripada alahan😱 .
.
.
Yang jenis tak boleh consume collagen tu cuba lah Glowee Oat ni. Rasa vanilla oat yang sangat sedap. Confirm ketagih tau. Fungsi dia sama je macam Mixberry tu. Bezanya cuma Glowee Oat ni sejenis susu tanoa collagen dan perlu dibancuh.
.
.
Perlu ke saya tambah Glowee Oat?💁💁
.
.
Ya perlu untuk yang nak jaga kesihatan dalaman dan luaran! Khusus pada mereka yang betul-betul nak pastikan supplement yang kita consume dapat bagi kesan paling maximum.
.
.
Untuk lebih jelas, macam ni sayang, contoh kita consume Mixberry Powder, Glowee Oat ni akan bantu untuk pastikan collagen ni tadi diserap sepenuhnya dalam tubuh badan. Khasiat yang terkandung dalam Glowee Oat apabila di consume sekali dengan Mixberry, boleh hasilkan kesan yang menakjubkan especially pada kulit kita👍👍 .
.
.
Sebab tu lah korang digalakkan consume dua produk ni setiap hari supaya skin kita sentiasa terjaga dan tubuh badan pon bertenaga👍 Hebat kan? .
.
.
So tunggu apa lagi jom grab sekarang 📲Whatsapp mira 017-3980757😉
51 20 10 hours ago
@shaliciouskb Profile picture

@shaliciouskb

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
4 0 10 hours ago
@shaliciousofficial__ Profile picture

@shaliciousofficial__

TESTIMONY TIME !😍
.
HYE YOU OLS! DAH NAK TIDUR KE TU ? 😙
.
Tak jealous ke tengok kulit sis ni ?😍 gebu gebas kan. Siapa je yang taknak kulit macam ni kan. .
Tahu ke tak tahu yang BB Cushion kita ni bagus sangat sebab full coverage and ada SPF 35 mampu untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Memang sangat sangat berbaloi !🤩🤩 .
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

TESTIMONY TIME !😍
.
HYE YOU OLS! DAH NAK TIDUR KE TU ? 😙
.
Tak jealous ke tengok kulit sis ni ?😍 gebu gebas kan. Siapa je yang taknak kulit macam ni kan. .
Tahu ke tak tahu yang BB Cushion kita ni bagus sangat sebab full coverage and ada SPF 35 mampu untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Memang sangat sangat berbaloi !🤩🤩 .
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
2 0 11 hours ago
@shalicious_original Profile picture

@shalicious_original

ANDA ADA MASALAH JERAWAT / KULIT KUSAM ?? .
.
Jangan tunggu lagi !! Pergi order #mixberrypowder sekarang ! Dijamin puas hati dan tidak menyesal mencuba !!
.
.
PM SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA! .
Jangan menangis kalau dah habis.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +60135862280 😇 .

#Agentshaliciouskedah
#Agentshaliciousperlis #mixberryshalicious #mixberrypowder #gloweeoatshalicious #gloweeoat #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #original💯
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #shaliciousalorstar
#fattzura
#MixberryUnimapPerlis
#mixberryuumsintok

ANDA ADA MASALAH JERAWAT / KULIT KUSAM ?? .
.
Jangan tunggu lagi !! Pergi order #mixberrypowder sekarang ! Dijamin puas hati dan tidak menyesal mencuba !!
.
.
PM SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA! .
Jangan menangis kalau dah habis.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +60135862280 😇 .

#Agentshaliciouskedah
#Agentshaliciousperlis #mixberryshalicious #mixberrypowder #gloweeoatshalicious #gloweeoat #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq #original💯
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #shaliciousalorstar
#fattzura 
#MixberryUnimapPerlis 
#mixberryuumsintok
1 0 11 hours ago
@shaliciousproduct Profile picture

@shaliciousproduct

.
GOOD AFTERNOON YOU OULS ! HAVE A GOOD DAY !
.
I want to show you something guys! Here is the BB Cushion with the Exclusive box ! Fuhyoo ! Cantik gila kan guys ! Exclusive pulak tu. 😍
.
Banyak nau kegunakan BB Cushion ni! Siapa in love dengan BB Cushion ?
.
Senang nak buat hantaran, hadiah untuk yang tersayang. Ada yang sampai beli 2 box terus sebab nak bagi awek dan mak. Memang bukan biashe biashe ye lelaki macam ni idaman setiap perempuan !😍😍
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

.
GOOD AFTERNOON YOU OULS ! HAVE A GOOD DAY !
.
I want to show you something guys! Here is the BB Cushion with the Exclusive box ! Fuhyoo ! Cantik gila kan guys ! Exclusive pulak tu. 😍
.
Banyak nau kegunakan BB Cushion ni! Siapa in love dengan BB Cushion ?
.
Senang nak buat hantaran, hadiah untuk yang tersayang. Ada yang sampai beli 2 box terus sebab nak bagi awek dan mak. Memang bukan biashe biashe ye lelaki macam ni idaman setiap perempuan !😍😍
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
2 0 11 hours ago
@shaliciousproduct Profile picture

@shaliciousproduct

.
EXCLUSIVE BOX CANTIK GILA ! 😍🤩
SERIOUS LA! NAK TAHU BELI LA DULU 😋
.
Tengok tu guys ! Merecikss sangat tau! Memang takde kat mana mana yang jual BB Cushion macam ni ! Susah nak cari exclusive box sekali dengan BB Cushion ni!
Sis, nak challenge lah you guys bagi untuk yang tersayang then snap dengan caption #shaliciousterbaik mana lah tahu ada rezeki Hq nak bagi hadiah ke kan ? 🥳
.
BUAT ORANG YANG TERSAYANG RASA BAHAGIA!😍🥰
.
MAKE IT HAPPEN GUYS !🤩
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

.
EXCLUSIVE BOX CANTIK GILA ! 😍🤩
SERIOUS LA! NAK TAHU BELI LA DULU 😋
.
Tengok tu guys ! Merecikss sangat tau!  Memang takde kat mana mana yang jual BB Cushion macam ni ! Susah nak cari exclusive box sekali dengan BB Cushion ni! 
Sis, nak challenge lah you guys bagi untuk yang tersayang then snap dengan caption #shaliciousterbaik mana lah tahu ada rezeki Hq nak bagi hadiah ke kan ? 🥳
.
BUAT ORANG YANG TERSAYANG RASA BAHAGIA!😍🥰
.
MAKE IT HAPPEN GUYS !🤩
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
0 0 11 hours ago
@shaliciouskotabharu Profile picture

@shaliciouskotabharu

TESTIMONY 100% POWER !

Sis, I suka lah Glowee Oat ni. Sebelum ni I tak minum susu tau. Tapi bila minum Glowee Oat ni memang tak pandang yang lain dah

Memang sedap sangat. Kulit I sekarang dah cantik sis, bukan smooth je tapi jerawat pun malu nak tumbuh

#cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow

TESTIMONY 100% POWER !

Sis, I suka lah Glowee Oat ni. Sebelum ni I tak minum susu tau. Tapi bila minum Glowee Oat ni memang tak pandang yang lain dah

Memang sedap sangat. Kulit I sekarang dah cantik sis, bukan smooth je tapi jerawat pun malu nak tumbuh

#cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow
3 0 11 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 11 hours ago
@shaliciousproduct Profile picture

@shaliciousproduct

.
TESTIMONY TIME !😍
.
HYE YOU OLS! DAH NAK TIDUR KE TU ? 😙
.
Tak jealous ke tengok kulit sis ni ?😍 gebu gebas kan. Siapa je yang taknak kulit macam ni kan. .
Tahu ke tak tahu yang BB Cushion kita ni bagus sangat sebab full coverage and ada SPF 35 mampu untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Memang sangat sangat berbaloi !🤩🤩
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

.
TESTIMONY TIME !😍
.
HYE YOU OLS! DAH NAK TIDUR KE TU ? 😙
.
Tak jealous ke tengok kulit sis ni ?😍 gebu gebas kan. Siapa je yang taknak kulit macam ni kan. .
Tahu ke tak tahu yang BB Cushion kita ni bagus sangat sebab full coverage and ada SPF 35 mampu untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Memang sangat sangat berbaloi !🤩🤩
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
1 0 11 hours ago
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

YANG ADA MASALAH KESIHATAN ALLERGIC COLLAGEN TAPI NAK PUTIH BOLEH CONSUME SUSU GLOWEE NI.
.
.
Diperkaya dgn bahan2 sunnah utk minda dn skin kita. dismping tu glowee oat mmberi tahap kenyang dgn lebih lama 🤗
.
Nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
.
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia
#isp1019119s

YANG ADA MASALAH KESIHATAN ALLERGIC COLLAGEN  TAPI NAK PUTIH BOLEH CONSUME SUSU GLOWEE NI.
.
.
Diperkaya dgn bahan2 sunnah utk minda dn skin kita. dismping tu glowee oat mmberi tahap kenyang dgn lebih lama 🤗
.
 Nak kulit putih bersih macam ni jom wsp HOTLINE PUTERI DI 0129008699 SKRG YA!!
.
.
FAST ACTION FAST BEAUTY!!! .
Manfaat :
💕 Mencerahkan kulit seluruh tubuh dengan 3x lebih cepat.
💕 Mengatasi masalah jerawat kronis.
💕 Melambatkan proses penuaan dan kulit berkedut.
💕 Merawat lingkaran hitam pada mata.
💕 Menghilangkan parut hitam / bekas jerawat dengan cepat.
💕 Menghalang kemunculan jeragat / bintik-bintik.
.
💕 Mengembalikan elastisitas kulit dan meremajakan kulit.
💕 Mengecilkan pori-pori yang terbuka.
💕 Mengurangi dan memudarkan screctchmark.
💕 Aman untuk ibu hamil dan menyusui.
💕 Boleh di konsumsi oleh lelaki dan wanita.
.
.
#beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious  #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia 
#isp1019119s
35 19 11 hours ago
@tyra_shalicious Profile picture

@tyra_shalicious

Assalamualaikum, sekarang glowee oat ada promosi tau🎉🎉 , RM70 sahaja tau harga asal RM80. sempena Promosi tyrah buat FREE COD K.TERENGGANU & FREE COD
.
.
.📲 www.wassap.my/0177344116 or just click link 👆🏻
.
. #mixberry #gloweeoat #shalicious #agentshalicious#

Assalamualaikum, sekarang glowee oat ada promosi tau🎉🎉 , RM70 sahaja tau harga asal RM80. sempena Promosi tyrah buat FREE COD K.TERENGGANU & FREE COD
.
.
.📲 www.wassap.my/0177344116 or just click link 👆🏻
.
.#mixberry#gloweeoat#shalicious#agentshalicious#
3 0 12 hours ago
@shalicioushq_ Profile picture

@shalicioushq_

Kota Bharu

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
2 0 12 hours ago
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

SENANGNYA NAK CONSUME MIXBERRY ! SEMUDAH ABC !🤩
.
Waktu pengambilan yang baik adalah sebelum sarapan, dan sebelum tidur !😘
.
Kalau bancuh dengan air fuhh rasa dia macam air strawberry masam masam gittew!😍 Sedapnyaa, dah la dapat merawat kulit, pastu dapat mencerahkan kulit pulak tu !😱😱
.
Siapa nak ? 🤩
.
Jom apply sama sama, sis and bro !😍
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow

SENANGNYA NAK CONSUME MIXBERRY ! SEMUDAH ABC !🤩
.
Waktu pengambilan yang baik adalah sebelum sarapan, dan sebelum tidur !😘
.
Kalau bancuh dengan air fuhh rasa dia macam air strawberry masam masam gittew!😍 Sedapnyaa, dah la dapat merawat kulit, pastu dapat mencerahkan kulit pulak tu !😱😱
.
Siapa nak ? 🤩
.
Jom apply sama sama, sis and bro !😍
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap  #cshinebooster #cbooster #serum  #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow
65 20 13 hours ago
@cshinehq Profile picture

@cshinehq

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
11 0 14 hours ago
@shaliciousindonesia_hq Profile picture

@shaliciousindonesia_hq

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
5 0 14 hours ago
@shalicioushq Profile picture

@shalicioushq

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia

HAPPY SATURDAY #SHAANGELS ! 😘
.
“ RAHSIA INI HARUS KAMU MILIKI “ .
Apalagi kalau bukan NV COLLY kita yang meletops sekarang ni ! Rahsia awet muda cantik sepanjang zaman. Tak perlu susah susah nak telan. Hanya dengan beauty dust kita ni je dah boleh buat skin awak semua menawan tertawan kau memang da boom !
.
#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster #cbooster #serum #shaliciousindonesia #shaliciousbeautyexpert #gloweeoat #susu #susugloweeoat #glow #mixglow #nv #nvcolly #nvindonesia
56 2 14 hours ago
Assalammualaikum & Selamat Pagi.. ❤️❤️❤️ #shalicioushq #gloweeoat #shaliciousmanjung #shaliciousperak #shaliciousoriginal #shaliciousgloweeoat
5 0 15 hours ago

Top #gloweeoat posts

@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

PALING LAKU! PALING PADU! PALING LARIS!
.
Apalagi kalau bukan MIXBERRY POWDER kita yang power ni! Fuhh, memang berkesan tahap maksimum! Sedap lagi haa rasa buah berry masam masam manis. .
Ada lagi ke yang belum cuba ? Aish, rugi tau tak cuba. .
Bukan setakat perempuan je yang boleh consume, lelaki pun boleh! Kaum adam pun kena la jaga kulit. Barulah kulit sentiasa sihat!
.
PM SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA! .
Jangan menangis kalau dah habis.
.

#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster
#overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia
#eaf190916

PALING LAKU! PALING PADU! PALING LARIS!
.
Apalagi kalau bukan MIXBERRY POWDER kita yang power ni! Fuhh, memang berkesan tahap maksimum! Sedap lagi haa rasa buah berry masam masam manis. .
Ada lagi ke yang belum cuba ? Aish, rugi tau tak cuba. .
Bukan setakat perempuan je yang boleh consume, lelaki pun boleh! Kaum adam pun kena la jaga kulit. Barulah kulit sentiasa sihat!
.
PM SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA! .
Jangan menangis kalau dah habis.
.

#shalicioushq #shalicious #cshine #mixberrypowder #cshineserum #cshinesoap #whitestrawberrysoap #cshinebooster 
#overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious  #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia
#eaf190916
103 35 21 September, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

Uitm Puncak Alam

Kalau tak menjadi tak kan la orang pulun beli. Siap borong banyak2 buat stock sendiri!

Kulit cerah sempurna, pori2 hilang, no more sunburn. Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah2 lain. Kena cuba glowee oat

Korang tak kan nak tengok je org lain cantik? Korang bila lagi? Seminggu dah putih! Paling berkesan tau confirm tak cari lain bila dah cuba.

Tak ada parut, tak ada jerawat dah. Hidup lebih konfiden dan tak malu dah nak jumpa org. Selalu konfiden level sgt low. Sekarang orang pulak tanya pakai apa. Nak yakin? Shalicious lerrrrr 😝

Korang yang nak order terus whatsapp 0129008699
.
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #cshineterbaik #teamafcircle01059

Kalau tak menjadi tak kan la orang pulun beli. Siap borong banyak2 buat stock sendiri!

Kulit cerah sempurna, pori2 hilang, no more sunburn. Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah2 lain. Kena cuba glowee oat

Korang tak kan nak tengok je org lain cantik? Korang bila lagi? Seminggu dah putih! Paling berkesan tau confirm tak cari lain bila dah cuba.

Tak ada parut, tak ada jerawat dah. Hidup lebih konfiden dan tak malu dah nak jumpa org. Selalu konfiden level sgt low. Sekarang orang pulak tanya pakai apa. Nak yakin? Shalicious lerrrrr 😝

Korang yang nak order terus whatsapp 0129008699
.
.
#beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious  #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline  #cshineterbaik  #teamafcircle01059
139 50 16 October, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

SATU BADAN CERAH 😱
.
Kulit makin cerah selepas amalkan mixglow. Bukan setakat boleh putih je, jerawat pun kecut 😍😍
.
Kan dah cakap kalau consume dengan cara yang betul, confirm jadi 😘👍 Sis akan guide smpai boleh skin putih camni 😉 yang penting jangan putus asa dan bersabar 😘
.
Korang yang teringin nak dapat skin putih sihat macam ni, boleh tekan link kat profile sis ya ☺
.
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia

SATU BADAN CERAH 😱
.
Kulit makin cerah selepas amalkan mixglow. Bukan setakat boleh putih je, jerawat pun kecut 😍😍
.
Kan dah cakap kalau consume dengan cara yang betul, confirm jadi 😘👍 Sis akan guide smpai boleh skin putih camni 😉 yang penting jangan putus asa dan bersabar 😘
.
Korang yang teringin nak dapat skin putih sihat macam ni, boleh tekan link kat profile sis ya ☺
.
.
#beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious  #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline  #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia
107 27 15 October, 2019
@shalicious_syaz.co Profile picture

@shalicious_syaz.co

Haloo² 🤭😜 Nak Tumpang??
_
_
HASIL CONSUME MIXBERRY + GLOWEE OAT 💕
.
.
Mixberry!
Membantu Mencerahkan kulit, menjadikan kuit Putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Tahan 2 Bulan tau 😉 Muka memang flawless.
.
.
& Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon Yakin je 😍💃🏻💋
.
WHATSAPP 012-4714536
WHATSAPP 012-4714536
.
#shalicious #mixberryShalicious
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret #putihgebu #jerawat #jeragat #fattzura #mysecretisyours #kulitkusam #supplementmalaysia #makanankesihatan #bbcushionshalicious #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019

Haloo² 🤭😜 Nak Tumpang??
_
_
HASIL CONSUME MIXBERRY +  GLOWEE OAT 💕
.
.
Mixberry!
Membantu Mencerahkan kulit, menjadikan kuit Putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Tahan 2 Bulan tau 😉 Muka memang flawless.
.
.
& Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon Yakin je 😍💃🏻💋
. 
WHATSAPP 012-4714536
WHATSAPP 012-4714536
.
#shalicious #mixberryShalicious
#beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret #putihgebu #jerawat #jeragat #fattzura#mysecretisyours #kulitkusam #supplementmalaysia #makanankesihatan #bbcushionshalicious  #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia  #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019
300 2 13 July, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

Siapa nak kulit cerah putih takpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia#
#teamAFCIRCLE01057

Siapa nak kulit cerah putih takpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
.
#beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious  #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline  #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia#
#teamAFCIRCLE01057
155 53 15 October, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

NAK PUTIH GEBU, TAPI DAH TRY MACAM2 TAK MENJADI. JGN GIVE UP DLU JOM TRY MIXBERRY POWDER NI 😍😍
.
.
Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0103911506 untuk order .
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #overnightoatmalaysia #teamafviral0826

NAK PUTIH GEBU, TAPI DAH TRY MACAM2 TAK MENJADI. JGN GIVE UP DLU JOM TRY MIXBERRY POWDER NI 😍😍
.
.
Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0103911506 untuk order .
.
 #beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret 
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #overnightoatmalaysia #teamafviral0826
123 16 18 July, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

Siapa nak kulit cerah putih takpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order .
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #overnightoatmalaysia #teamafviral08901

Siapa nak kulit cerah putih takpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order .
.
 #beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret 
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #overnightoatmalaysia #teamafviral08901
140 22 16 August, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

Siapa nak kulit cerah putih takpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia #merdeka62sale
#teamafcircle01056

Siapa nak kulit cerah putih takpa injection?? Jom dapatkan mixberry powder skrg. .
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order
.
#beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret #overnightoatsmalaysia
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious  #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #raya2019 #cshineterbaik #intermittentfastingmalaysia#merdeka62sale 
#teamafcircle01056
130 63 13 October, 2019
@shaliciousoriginal.kuantan Profile picture

@shaliciousoriginal.kuantan

PENAT DAH TRY MACAM2 PRODUK TAPI TAK PUTIH2 LAGI.
.
Jangan give up dlu, mixberry powder kan ada. jaminan putih seawal 2 minggu.
.
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order .
.
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #kuruslangsing #cshineterbaik #overnightoatmalaysia #teamafcircle01029

PENAT DAH TRY MACAM2 PRODUK TAPI TAK PUTIH2 LAGI.
.
Jangan give up dlu, mixberry powder kan ada. jaminan putih seawal 2 minggu.
.
.

Mixberry!
Membantu mencerahkan kulit, menjadikan kuit putih gebu, licin dan bebas jerawat seawal 3 hari!Rasai dan alaminya sendiri. Tak cuba tak tahu kan? Muka memang flawless.
.
.
Bukan muka je tau, habis satu badan kaki tangan semua terlajak putih!! takpayah makeup tebal2 pun muka dah nampak cantik, tak kusam, nak jumpa orang pon yakin je😍😍 whatsapp 0129008699 untuk order .
.
 #beautysecretshalicious 
#beautyfoundationshalicious 
#beautysecret 
#cshineskincare #beautyfoundationshalicious #bbcushionshalicious #newbbcushion #mixberryshaliciousoriginal #Mixberrypowder #malaysia #mixberryshalicious #gloweeoatbyshalicious #Gloweeoatshalicious #gloweeoat #Mixglow #sayapakaisayajual #sayajualonline #kuruslangsing #cshineterbaik #overnightoatmalaysia #teamafcircle01029
163 67 26 September, 2019