#glutax600gsl Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #glutax600gsl and here's what we found interesting.

Inside 7 Posts

Time between posts:
3716 hours
Average like
32.6
Average comment
0.9
Posts with video
0/7
Posts with photo
7/7

Hashtag Popularity

@whiteninginjection_orihq Profile picture

@whiteninginjection_orihq

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah #cindella #babiesblink #perlaking #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gsl #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #lafazkankalimahcintamu #dramamonisa #tiadacintasepertimu #Awekcendol

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gsl#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#lafazkankalimahcintamu #dramamonisa#tiadacintasepertimu  #Awekcendol
42 3 28 April, 2018
@whiteninginjection_orihq Profile picture

@whiteninginjection_orihq

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah #cindella #babiesblink #perlaking #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gsl #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #lafazkankalimahcintamu #dramamonisa #tiadacintasepertimu #Awekcendol

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gsl#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#lafazkankalimahcintamu #dramamonisa#tiadacintasepertimu  #Awekcendol
41 0 28 April, 2018
@whiteninginjection_orihq Profile picture

@whiteninginjection_orihq

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah #cindella #babiesblink #perlaking #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gsl #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #lafazkankalimahcintamu #dramamonisa #tiadacintasepertimu #Awekcendol

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gsl#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#lafazkankalimahcintamu #dramamonisa#tiadacintasepertimu  #Awekcendol
71 1 28 April, 2018
@yongbeu Profile picture

@yongbeu

Ready stock... Cindella 1200mg.. Cindella Whitening Injection adalah suntikan whitening nombor 1 dari Korea. 1 Box 10 kali drip. Pastikan original baru beli, ade barcode and expiry date di ampoules, dan pastikan diimport 100% dr Korea sbb ramai dah seller amik kesempatan jual yg repack dr serbuk brand Glutax and fake produk amik ngn ORANG TENGAH kat Malaysia ni... so be carefull...
.
Kami beli stok direct dr korea tak melalui mana2 orang tengah ya and stok sampai sekali ngn Daehan Icebag ya... Rugi lah customer2 sekalian beli kalau last2 kena tipu.... bukan nak takutkan atau jatuhkan sape2 (Sebab nanti adalah yg terasa), sebab ramai yg jual tapi tak ramai yg betul2 tahu authentic from Korea apa beza. Kami dah jual ni since 2014 lagi... and most of the seller ramai jual since hujung tahun 2015 jer... so dah ramai dah seller yg kena tipu ngn pembekal konon2 pemborong kat Malaysia ni. . and ramai yg claim amik direct dr Korea tapi sebenarnya beli dgn orang Malaysia je pun. so sekali lagi, BEWARE of FAKE CINDELLA. Trusted Seller..!
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
#nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gsL

Ready stock... Cindella 1200mg.. Cindella Whitening Injection adalah suntikan whitening nombor 1 dari Korea. 1 Box 10 kali drip. Pastikan original baru beli, ade barcode and expiry date di ampoules, dan pastikan diimport 100% dr Korea sbb ramai dah seller amik kesempatan jual yg repack dr serbuk brand Glutax and fake produk amik ngn ORANG TENGAH kat Malaysia ni... so be carefull...
.
Kami beli stok direct dr korea tak melalui mana2 orang tengah ya and stok sampai sekali ngn Daehan Icebag ya... Rugi lah customer2 sekalian beli kalau last2 kena tipu.... bukan nak takutkan atau jatuhkan sape2 (Sebab nanti adalah yg terasa), sebab ramai yg jual tapi tak ramai yg betul2 tahu authentic from Korea apa beza. Kami dah jual ni since 2014 lagi... and most of the seller ramai jual since hujung tahun 2015 jer... so dah ramai dah seller yg kena tipu ngn pembekal konon2 pemborong kat Malaysia ni. . and ramai yg claim amik direct dr Korea tapi sebenarnya beli dgn orang Malaysia je pun. so sekali lagi, BEWARE of FAKE CINDELLA. Trusted Seller..!
.
.
Yong akan tolong korang adjust ikut budget dan keperluan kulit, consultation dan tips FREE OF CHARGE.
.
Nak Yong bantu? Meh pm or whatsapp
.
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432(yong)
WS +601116730432 (yong)
.
 #nexentury29
#japanamc
#japanplatinum
#snowwhiteinjection
#complexion6
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellabione
#cindellaluthione
#dermaroller
#transcapsule
#transamin
#treninjection
#glutax600gsL
20 1 27 April, 2018
@whiteninginjection_orihq Profile picture

@whiteninginjection_orihq

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah #cindella #babiesblink #perlaking #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gsl #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #lafazkankalimahcintamu #dramamonisa #tiadacintasepertimu #Awekcendol

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60127788761 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60127788761 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gsl#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#lafazkankalimahcintamu #dramamonisa#tiadacintasepertimu  #Awekcendol
34 0 17 April, 2018
@superbbeauty11 Profile picture

@superbbeauty11

CLOSE UP tren500mg feedback😁😁☝
.
Kalau ada yg bru first time or second time nk try injection..Tren500mg should be on ur list💉✌
.
Whatsapp Hana 📲 +60135265534
List clinic provided bukan inject sendiri tau😂😂
💯% original..Jaminan wang dikembalikan kalau x ori..hana serius bab original..✌✌
.
#tren500 #complexion6
#cindella1200mg #pilhormon #complexion6malaysia
#cindellamalaysia #tersukatanpasengaja
#glutax100gs #glutax600gs #mixingwhite #veniscy #evegenis
#emmamaembong #diet #quputeh #cintasiweddingplanner #shuktya
#jualonline #malaysia #sayajualmurah
#cindella #bazarpaknil #memoricintasuraya
#mentormellenia #masalahjerawat #sitinordiana #aidijuma #glutax600gsl

CLOSE UP tren500mg feedback😁😁☝
.
Kalau ada yg bru first time or second time nk try injection..Tren500mg should be on ur list💉✌
.
Whatsapp Hana 📲 +60135265534
List clinic provided bukan inject sendiri tau😂😂
💯% original..Jaminan wang dikembalikan kalau x ori..hana serius bab original..✌✌
.
#tren500 #complexion6
#cindella1200mg #pilhormon #complexion6malaysia
#cindellamalaysia #tersukatanpasengaja
#glutax100gs #glutax600gs #mixingwhite #veniscy #evegenis
#emmamaembong #diet #quputeh  #cintasiweddingplanner #shuktya
#jualonline #malaysia #sayajualmurah
#cindella #bazarpaknil #memoricintasuraya
#mentormellenia #masalahjerawat #sitinordiana #aidijuma #glutax600gsl
17 1 15 January, 2016

Top #glutax600gsl posts