#grandopeningmbhskinexpert Instagram Photos & Videos

grandopeningmbhskinexpert - 37 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #grandopeningmbhskinexpert and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
108 hours
Average like
11.1
Average comment
1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet
84 7 7 October, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
109 7 9 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
11 0 6 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
6 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
12 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 0 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 2 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
10 2 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖
.
.
More details klik bio link.
.
👉 Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
👉 Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
👉 Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
6 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
0 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.

https://www.instagram.com/p/Bw1szNmla3T/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wl1xdoxtw4ib
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.

https://www.instagram.com/p/Bw1szNmla3T/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wl1xdoxtw4ib
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 2 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
15 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
10 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
8 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
8 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
14 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
4 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
6 0 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
0 1 3 May, 2019

Top #grandopeningmbhskinexpert posts

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
12 1 4 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
73 0 29 April, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Rasa macam nak manjakan muka sambil nak tunggu waktu berbuka, so ena singgah lah @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara. .
Siapa nak kulit cantik glowing menjelang raya boleh dapatkan rawatan facial di spa muslimah ini yang terdekat kerana ada 19 cawangan 👍🏻.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
109 7 9 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
7 2 3 May, 2019

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet

MBH Viral Treatment Crystal Clear Facial 💝.
.
Hye korang dekat Muar ada facial best taw. Memang best takde downtime. Jadi jangan takut untuk mencuba di @mbhskinexpert_muar untuk membuat rawatan pengenalan yang tengah hot selling sekarang ni "MBH Crystal Clear". Nak tahu apa yang best dengan pakej ni???
.
1. Membuang sel kulit mati dan daki kotoran kulit yang tak boleh dibuang dengan facial biasa.
2. Mencerahkan kulit secara semulajadi.
3. Mengecilkan pori kulit.
4. Menegangkan kulit.
5. Menghilangkan luka jerawat.
6. Tiada kesan sampingan.
7. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Memang ketara perbezaannya kulit lebih lembut dan bersih. Boleh lihat bagaimana  hasil kulit mati selepas dinyahkan. Euiiiiii.. daki hitam jelas ketara.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #crystalclearfacial #slimmingcentrebumiputera #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview #samsunggalaxynote #vlogger #vlogtinynasweet
84 7 7 October, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
5 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
3 1 3 May, 2019

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview

#Repost @tinynasweet
• • • • •
GRAND OPENING @mbhskinexpert_muar  CAWANGAN KE-19 💖💖.
.
More details klik bio link.
.
1. Lebih 10 tahun pengalaman dibuka sejak tahun 2008 dan kini mempunyai 19 cawangan dan 6 cawangan di johor sahaja.
.
2. Menyediakan rawatan muka, slimming dan hair care mengikut cawangan tertentu. Rawatan hits menjadi pilihan ramai adalah Skin Growth Factor (SGF) rawatan berkesan untuk kulit berparut.
.
3. Pernah memenangi Top 10 Service Award peringkat Asia Pasific dan Gold Award Spa & wellness anjuran Malaysian Tourism Award.
.
#mbhmedispa #mbhskinexpert #grandopeningmbhskinexpert #mbhmuar #mbhjohor #spamurah #estetiktreatment #facialmurahmalaysia #spamuslimahmuar #beautyblogger #jdtblogger #bloggerjohor #bloggermalaysia #productreview
14 1 3 May, 2019