#guardianmalaysia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #guardianmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
12.1
Average comment
0.7
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
0 0 3 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 4 3 hours ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 3 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 3 hours ago
@jumeafarmasiwahdah Profile picture

@jumeafarmasiwahdah

Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab saya sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab saya sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
1 0 5 hours ago
@butiknadeera Profile picture

@butiknadeera

Kurung Sweet Polka
.
💎Special Polka Edition💎
.
1pc RM89 Free Postage SM
2pc RM170 Free Postage SM
📮Postage SS RM13/pc as per postage table
.
Keistimewaan *Baju*
✔️Nursing Friendly (zip)
✔️Wudhu Friendly (selak)
✔️Material Comocrepe Printed (Comfy)
✔️Standard Cutting
✔️Minimal Iron
✔️Size S to 2XL
.
*Kain*
✔️Kain duyung atau A cut
✔️Pinggang separuh getah
✔️Ada zip
.
#kurungsweetpolka #sweetpolkakurung #kurungpolkadot #kurungpolka #polkakurung #bajukurung #harimalaysia #malaysiaday #olumiscosmetics #olumiscosmeticshq #olumisbeaute #icanseeyourvoicemalaysia #dewiremaja #tv3malaysia #tvalhijrah #asiasgottalent #belladally #ctdk #neelofa #tiktok #sobella #dianzvitamin #watsonsmalaysia #guardianmalaysia

Kurung Sweet Polka
.
💎Special Polka Edition💎
.
1pc RM89 Free Postage SM
2pc RM170 Free Postage SM
📮Postage SS RM13/pc as per postage table
.
Keistimewaan *Baju*
✔️Nursing Friendly (zip)
✔️Wudhu Friendly (selak)
✔️Material Comocrepe Printed (Comfy)
✔️Standard Cutting
✔️Minimal Iron
✔️Size S to 2XL
.
*Kain*
✔️Kain duyung atau A cut
✔️Pinggang separuh getah
✔️Ada zip
.
#kurungsweetpolka #sweetpolkakurung #kurungpolkadot #kurungpolka #polkakurung #bajukurung #harimalaysia #malaysiaday #olumiscosmetics #olumiscosmeticshq #olumisbeaute #icanseeyourvoicemalaysia #dewiremaja #tv3malaysia #tvalhijrah #asiasgottalent #belladally #ctdk #neelofa #tiktok #sobella #dianzvitamin #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
3 0 6 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

TODAY’S SPECIAL 🔥🔥😊
.
HARGA ASAL SATU PCS JUMEA GEL RM90 exclude postage
.
🔥 NOW!! 🔥
.
RM 90 DAPAT DUA JUMEA + FREE POSTAGE + FREE 5 SHEET MASK KOREA
.
GILA BEST KAN 🔥😭 MANA PILIHAN ANDA?
.
BERMINAT NAK GRAB PROMO KITA? 😊👇🏻

TODAY’S SPECIAL 🔥🔥😊
.
HARGA ASAL SATU PCS JUMEA GEL RM90 exclude postage
.
🔥 NOW!! 🔥
.
RM 90 DAPAT DUA JUMEA + FREE POSTAGE + FREE 5 SHEET MASK KOREA
.
GILA BEST KAN 🔥😭 MANA PILIHAN ANDA?
.
BERMINAT NAK GRAB PROMO KITA? 😊👇🏻
3 1 7 hours ago
@jumea.scargel Profile picture

@jumea.scargel

Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.

Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌⠀
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia

Kelebihan JUMEA SCAR GEL 💧
.

Water-Based ? sebab...⠀
.
✔️Mudah meresap kebawah kulit dengan pantas.⠀
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. ⠀
✔️Memberikan kelembapan kepada kulit anda.⠀
✔️Tidak melekit ⠀
✔️Tidak berminyak.⠀
.⠀
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut 💯 Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? ⠀
.⠀
Ya, Jumea scargel 💯Water-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut 🤗 #noscartohide . .
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. 👌⠀
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
1 0 7 hours ago
@lauriene_cosmetics_hq Profile picture

@lauriene_cosmetics_hq

Tq dear @aezzal_ .
love so much this tutorial, tapi sayangnya HQ dah sold out this Palette
.
But dont worry boleh dapatkan dengan agen dan stokis kami yg masih ready stok
.
Pigmented tahap huda beauty uolls. ❤️
.
#laurienecosmetics #elegancepalette #EleganceGlamPalette #nudeglameditionpalleted #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupkit #makeupviral #sephoramy #sephoramalaysia #guardianmalaysia #guardianmy #makeupaddict #motifviral

Tq dear @aezzal_ .
love so much this tutorial, tapi sayangnya HQ dah sold out this Palette
.
But dont worry boleh dapatkan dengan agen dan stokis kami yg masih ready stok
.
Pigmented tahap huda beauty uolls. ❤️
.
#laurienecosmetics #elegancepalette #EleganceGlamPalette #nudeglameditionpalleted #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupkit #makeupviral #sephoramy #sephoramalaysia #guardianmalaysia #guardianmy #makeupaddict #motifviral
30 1 7 hours ago
@vary.closet Profile picture

@vary.closet

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
3 0 7 hours ago
@jumeascargel.kb.co Profile picture

@jumeascargel.kb.co

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
2 0 7 hours ago
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel. .
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel. .
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
4 0 7 hours ago
@jumeamalaysia Profile picture

@jumeamalaysia

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Biar gambar berbicara. Tengok lah sendiri feedback untuk parut jerawat selepas penggunaan satu minggu #jumeascargel . Normal tau kalau customer , akan upgrade ke dropship 🤗
.
Kalau produk tk berkesan, takkan ada upgrade ke dropship tau! Yang tk cuba jumea sgt rugi. Bukan je boleh pakai pada parut jerawat, tapi boleh juga pada parut kemalangan, parut gatal , parut chicken pox dan pelbagai parut lagi😊
.
Jom dapatkan #jumeascargel sementara kita ada buat promosi . Komen DM atau click link pada bio 😘
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
16 5 7 hours ago
@naturesheart_my Profile picture

@naturesheart_my

Malaysia is never the same if we're not together.
Let’s celebrate and cherish togetherness with the flavour of Nature’s Heart!
.
Nature's Heart. Everyday. Anytime
.
Exclusively in @guardianmalaysia
.
#NaturesHeart #nuts #driedfruit #oatbiscuits #superfood #chiaseed #multigrains #fruitsandvegetabledrinkmix #milledflaxseeds #crisps #oatdrink #foodtrend #guardianmalaysia #snackhalal #halal #healthysnacks #malaysiaday #malaysiaday2019
.
Sound Credited to www.purple-planet.com

Malaysia is never the same if we're not together.
Let’s celebrate and cherish togetherness with the flavour of Nature’s Heart!
.
Nature's Heart. Everyday. Anytime
.
Exclusively in @guardianmalaysia
.
#NaturesHeart #nuts #driedfruit #oatbiscuits #superfood #chiaseed #multigrains #fruitsandvegetabledrinkmix #milledflaxseeds #crisps #oatdrink #foodtrend #guardianmalaysia #snackhalal #halal #healthysnacks #malaysiaday #malaysiaday2019
.
Sound Credited to www.purple-planet.com
3 0 11 hours ago
Wishing every proud Malaysian out there Happy Malaysia Day!
.
derma365. Sensitive Skin Solution
.
Exclusively in @guardianmalaysia
.
#derma365 #derma365gentlecleanser #derma365gentlelotion #derma365malaysia #derma365msia #facecleanser #bodycleanser #bodylotion #sensitiveskinlotion
#sensitiveskinsolution #sensitiveskin #dryskin #oilyskin #bodycare #guardianmalaysia #malaysiaday #malaysiaday2019
.
Sound Credited to www.purple-planet.com
2 0 11 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 .
Jumea scargel terbukti berkesan 💯 Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! ✅ HARGA DISKAUN
✅ FREE CONSULTATION
✅ FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 .
Jumea scargel terbukti berkesan 💯 Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! ✅ HARGA DISKAUN
✅ FREE CONSULTATION
✅ FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
47 3 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA ❗️
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO 😍 .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA ❗️
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO 😍 .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
50 1 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni 😍

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari!
Best sangat kan! 😍 Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni 😍

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari! 
Best sangat kan! 😍 Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
51 0 15 September, 2019
@izafirazamzam Profile picture

@izafirazamzam

Sentosa Eco Park

Nature is part of us, Nurigins is part of nature. Stay fresh, smell fresh. 💖
#mynurigins #nurigins_malaysia #nature #guardianmalaysia

Nature is part of us, Nurigins is part of nature. Stay fresh, smell fresh. 💖
#mynurigins #nurigins_malaysia #nature #guardianmalaysia
79 1 15 September, 2019
@essensoryzalac Profile picture

@essensoryzalac

Did Essens Oryzalac help to speed up your skin recovery? #Repost @nazxxn with @get_repost
・・・
» [21/01/19] - #xzstash2019 #xzreviews
🎆 #abnewyearstashchallenge hosted by @mindyourbeauty x @peepingpomeranian
D-9: Essence & D-10: Serum/Ampoule 💆

hello! hope everyone's having a good monday~ 🌠 took a mini-break from IG as I got a bit burnt out from everything in my life atm, but I'll try my best to see this challenge thru! 💪 slow but steady, yeah? 🚶

〰️📝〰️

🔓 opened 🔓

🌿 #itsskin Tiger Cica Calming Serum
used this as my emulsion until I realised that it was actually causing sensitivity issues. 😢 I like the light texture, pretty packaging, and the scent is lovely, but the various essential oils might be causing more harm than good. on hold.
// purchased from @itsskin_official on sale (NP: 23,000 KRW)

🍚 #essensoryzalac Skin Activating Serum
currently testing. I previously patch tested this on my neck, wrists and behind my ears, and found my skin reacting negatively, but recently, I had a sudden acne flareup, and this serum actually seems to be helping to speed up the healing process?? so there's hope! 😮
// PR gift from @essensoryzalac 💚

💎 #theordinary Niacinamide 10% + Zinc 5%
I really liked this at first, but my skin's finicky, and overtime, I found it reacting negatively to this serum. on hold.
// purchased from #deciem, London (NP: £5)

〰️

🔒 unopened 🔒

🐌 #benton Snail Bee High Content Essence
I've tried samples of this, and iirc, it works well on my skin. can't wait to open it!
// best review gift from @bentoncosmetic 💚

🌬️ #superdrug #simplypure Hydrating Serum (x2)
I use this more as a moisturiser as it's thicker than a traditional serum. bought backups via @thyevilqueen - thanks bb! ❤️
// purchased from @superdrug (NP: £2.99)

🌱 #lostandfound Tea Tree + BHA Pore Ampoule
// purchased from #guardianmalaysia on sale (NP: RM56.50)

❄️ #tiam My Little Pore Fix Source
// extra PR gift from @tiam_global 💙



*destashed (not pictured)

🍃 #loreal RevitaLift Micronized Centella Essence Water
HATE the strong fragrance and suspected to have caused an almost instant breakout.
// purchased from @guardianmalaysia on sale (NP: RM65.94)

Did Essens Oryzalac help to speed up your skin recovery?#Repost @nazxxn with @get_repost
・・・
» [21/01/19] - #xzstash2019 #xzreviews
🎆 #abnewyearstashchallenge hosted by @mindyourbeauty x @peepingpomeranian
D-9: Essence & D-10: Serum/Ampoule 💆
⠀
hello! hope everyone's having a good monday~ 🌠 took a mini-break from IG as I got a bit burnt out from everything in my life atm, but I'll try my best to see this challenge thru! 💪 slow but steady, yeah? 🚶
⠀
〰️📝〰️
⠀
🔓 opened 🔓
⠀
🌿 #itsskin Tiger Cica Calming Serum
used this as my emulsion until I realised that it was actually causing sensitivity issues. 😢 I like the light texture, pretty packaging, and the scent is lovely, but the various essential oils might be causing more harm than good. on hold.
// purchased from @itsskin_official on sale (NP: 23,000 KRW)
⠀
🍚 #essensoryzalac Skin Activating Serum
currently testing. I previously patch tested this on my neck, wrists and behind my ears, and found my skin reacting negatively, but recently, I had a sudden acne flareup, and this serum actually seems to be helping to speed up the healing process?? so there's hope! 😮
// PR gift from @essensoryzalac 💚
⠀
💎 #theordinary Niacinamide 10% + Zinc 5%
I really liked this at first, but my skin's finicky, and overtime, I found it reacting negatively to this serum. on hold.
// purchased from #deciem, London (NP: £5)
⠀
〰️
⠀
🔒 unopened 🔒
⠀
🐌 #benton Snail Bee High Content Essence
I've tried samples of this, and iirc, it works well on my skin. can't wait to open it!
// best review gift from @bentoncosmetic 💚
⠀
🌬️ #superdrug #simplypure Hydrating Serum (x2)
I use this more as a moisturiser as it's thicker than a traditional serum. bought backups via @thyevilqueen - thanks bb! ❤️
// purchased from @superdrug (NP: £2.99)
⠀
🌱 #lostandfound Tea Tree + BHA Pore Ampoule
// purchased from #guardianmalaysia on sale (NP: RM56.50)
⠀
❄️ #tiam My Little Pore Fix Source
// extra PR gift from @tiam_global 💙
⠀
〰
⠀
*destashed (not pictured)
⠀
🍃 #loreal RevitaLift Micronized Centella Essence Water
HATE the strong fragrance and suspected to have caused an almost instant breakout.
// purchased from @guardianmalaysia on sale (NP: RM65.94)
25 1 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
2 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
2 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
2 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
2 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
3 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
2 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
3 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
3 0 15 September, 2019
@bysuefyn94 Profile picture

@bysuefyn94

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight #highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock

💋MAKEUP REMOVER PUFF TOWEL REUSABLE 💋
.
📝Feature:
1 : Makeup Remover without makeup remover/ Cleansing Oil/Chemicals
2 : Clean water, no skin damage, deep cleansing
3 : It can be reused hundreds of times, easy to carry, and environmentally friendly.
4 : Can replace face wash, makeup remover, cost-effective
.
📖Description:
Women Soft Microfiber Makeup Remover Towel Face Cleaner Plush Puff Cleansing Cloth Pads
100% brand new and high quality
.
🔬product material:
Black-activated carbon fiber (unloading makeup)
White-cotton fiber (unloading makeup)
Khaki-Wheat Fiber (Unloading Normal Daily Makeup)
.
📏Size: 11.5x2cm
.
📦Package include:
1x Makeup Remover Towel
.
💵RM19.00 ❗TAK TERMASUK POSTAGE❗
.
Order  via WA only📲 SUEFYN +6 012 3659560 
wasap.my/60123659560
.
#cathydoll #cathydollmalaysia #guardianmalaysia #watsonmalaysia #cathydolllipstick #bazarmakeupmalaysia #jeedjar #asammaniskelantan #asammasam #halalfood #muamalaysia #raya2019 #cathydollsculptinghighlightshading #cathydollcushion #highlight#highlighter #shading #highlightcushion #shadingcushion
#facecleaning #MakeupTools #Towels #makeup #removerwipes #Makeupcosmetic #makeupremover #womenbeauty #makeupbeauty #FOONEE_fashion #ReadyStock
2 0 15 September, 2019

Top #guardianmalaysia posts

@wanisyazofficial Profile picture

@wanisyazofficial

Hi Semua !!! Hari ni wani nak share produk yang sangat berbaloi harganya RM28.80 . KESAN SEPANTAS 7 HARI . KULIT PASTI JADI CANTIK , GEBU , PUTIH & SIHAT DALAM BEBERAP HARI.
PRODUK PALING LARIS DI GUARDIAN . .
.
Formulasi terbaru dari Korea dgn bahan active spt superfood berries 🍒 orange 🍊 • GRAPE SEED •🍇 CAMU CAMU •🍑 ALPHA LIPOIC ACID •🥦 VITAMIN C 🍋

GMP, HALAL, Lulus KKm, Tiada Bahan Kimia, Selamat digunakan
Rasa buah buahan yg sedap, Super Health Brand Di Asia Tenggara.

Instagram @kita_beauties
Facebook @kita beauties
shopee @kitabeauties1

#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia
#trustedbrand #topbrand #koreaformulatedbrand #antipenuaan #kulitsihat #kitacolla

Hi Semua !!! Hari ni wani nak share produk yang sangat berbaloi harganya RM28.80 . KESAN SEPANTAS 7 HARI . KULIT PASTI JADI CANTIK , GEBU , PUTIH & SIHAT DALAM BEBERAP HARI. 
PRODUK PALING LARIS DI GUARDIAN . .
.
Formulasi terbaru dari Korea dgn bahan active spt superfood berries 🍒 orange 🍊 •	GRAPE SEED •🍇	CAMU CAMU •🍑	ALPHA LIPOIC ACID •🥦	VITAMIN C 🍋

GMP, HALAL, Lulus KKm, Tiada Bahan Kimia, Selamat digunakan 
Rasa buah buahan yg sedap, Super Health Brand Di Asia Tenggara.

Instagram @kita_beauties 
Facebook @kita beauties 
shopee @kitabeauties1

#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia 
#trustedbrand #topbrand #koreaformulatedbrand #antipenuaan #kulitsihat #kitacolla
1,668 12 17 August, 2019
@faamirsh Profile picture

@faamirsh

While a lot of things may change for most people, spark moments of romance and stay fresh with @ilovebylentheric . A great range of fragrances available in Guardian. iLove.Fun. Bold. Playful
.

#ilovebylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#Ilovexguardian

While a lot of things may change for most people, spark moments of romance and stay fresh with @ilovebylentheric . A great range of fragrances available in Guardian. iLove.Fun. Bold. Playful
.

#ilovebylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#Ilovexguardian
683 10 5 September, 2019
@mawarashid Profile picture

@mawarashid

Mawar nak share rahsia sikit tang rambut dan produk yang I gunakan supaya rambut kekal nampak volumized all the time 🤫 Rahsianya Hair Recipe la 😉

Hair recipe ini ade sesuatu yang dipanggil NutriLift™️ Technology yang memastikan rambut korang takkan berat sangat and nampak cam takde volume sebab produk ini mampu condition each strand of hair. Tak lupa kewangian kiwi dan fig ni can bring up mood seseorang jugak - Kan best Hair Recipe ni?

Why I pilih jugak sebab hari-hari I pergi photoshoot, pergi event dan jaga anak - rambut pasti kena jaga in my opinion and rambut kena nampak best at all times! So Hair Recipe with Kiwi and Fig ni pastilah choice saya!
Tapi bukan saje ade variant ni, ade variant lain-lain yang sesuai untuk rambut yang tersendiri so tayya risau if this is not the range of you okay? ❤️

Last sekali, jangan lupa untuk get your own Hair Recipe which dah launched kat Guardian! #feedyourhair #ultimaterecipe #hairrecipemalaysia #guardianmalaysia

Mawar nak share rahsia sikit tang rambut dan produk yang I gunakan supaya rambut kekal nampak volumized all the time 🤫 Rahsianya Hair Recipe la 😉
•
Hair recipe ini ade sesuatu yang dipanggil NutriLift™️ Technology yang memastikan rambut korang takkan berat sangat and nampak cam takde volume sebab produk ini mampu condition each strand of hair. Tak lupa kewangian kiwi dan fig ni can bring up mood seseorang jugak - Kan best Hair Recipe ni?
•
Why I pilih jugak sebab hari-hari I pergi photoshoot, pergi event dan jaga anak - rambut pasti kena jaga in my opinion and rambut kena nampak best at all times! So Hair Recipe with Kiwi and Fig ni pastilah choice saya! 
Tapi bukan saje ade variant ni, ade variant lain-lain yang sesuai untuk rambut yang tersendiri so tayya risau if this is not the range of you okay? ❤️
•
Last sekali, jangan lupa untuk get your own Hair Recipe which dah launched kat Guardian!  #feedyourhair #ultimaterecipe #hairrecipemalaysia #guardianmalaysia
7,925 15 19 July, 2019
@afeefaooi Profile picture

@afeefaooi

8th July-24th July 2019.
.
(PART 1).
The voting days has finally come to an end. I wanna say thank you to EACH ONE of you who has voted for me to be the #FACEofGuardianMY . I am so grateful that all people around me are super solicitous and generous helping me through the voting period.
.
During this journey of voting, I’ve been to numerous stores of Guardian Malaysia from North to South which includes; Gurney Plaza Penang, Auto City Penang, Kulim Sentral Mall , Sunway Carnival Mall, Bandar Perda, Aeon Mall Bukit Mertajam, Penang Sentral, Bandar Bertam Perdana in Kepala Batas, Ipoh Parade, Greentown Square Ipoh & KL Sentral. I‘ve got to meet the amazing GuardianMY’s staffs. They were very welcoming and good-hearted.
.
Thank you @guardianmy for giving me this opportunity. By doing this, I get to enhance my communication skills with amazing people & of course spread positivity!! See you guys at the Grand Final on this Saturday💪🏻😉.
.
#FACEofGuardianMY #FaceofHealthyBeauty #BeautyDays #GuardianMalaysia #Healthy #Beauty #TheFaceofHealthyBeauty #HealthyBeauty #RoadtoGrandFinal

8th July-24th July 2019.
.
(PART 1).
The voting days has finally come to an end. I wanna say thank you to EACH ONE of you who has voted for me to be the #FACEofGuardianMY . I am so grateful that all people around me are super solicitous and generous helping me through the voting period.
.
During this journey of voting, I’ve been to numerous stores of Guardian Malaysia from North to South which includes; Gurney Plaza Penang, Auto City Penang, Kulim Sentral Mall , Sunway Carnival Mall, Bandar Perda, Aeon Mall Bukit Mertajam, Penang Sentral, Bandar Bertam Perdana in Kepala Batas, Ipoh Parade, Greentown Square Ipoh & KL Sentral. I‘ve got to meet the amazing GuardianMY’s staffs. They were very welcoming and good-hearted.
.
Thank you @guardianmy for giving me this opportunity. By doing this, I get to enhance my communication skills with amazing people & of course spread positivity!! See you guys at the Grand Final on this Saturday💪🏻😉.
.
#FACEofGuardianMY #FaceofHealthyBeauty #BeautyDays #GuardianMalaysia #Healthy #Beauty #TheFaceofHealthyBeauty #HealthyBeauty #RoadtoGrandFinal
654 39 25 July, 2019
@yuna_zainal Profile picture

@yuna_zainal

Let me share you my current fav deodorant body spray from I love 💗 And my favourite is Vanilla. love the smell. And the smell is long lasting. You can grab it any store guardian nearby you. “A great range of fragrances available in Guardian. Fun. Bold. Playful”
#ilovebylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#ilovexguardian @ilovebylenthericmy

Let me share you my current fav deodorant body spray from I love 💗 And my favourite is Vanilla. love the smell. And the smell is long lasting. You can grab it any store guardian nearby you. “A great range of fragrances available in Guardian. Fun. Bold. Playful”
#ilovebylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#ilovexguardian  @ilovebylenthericmy
1,045 14 5 September, 2019
@nashkhiruddin Profile picture

@nashkhiruddin

I have always infatuate a strong musky smell on my body due to its lastingness . I bet all the gentlemen out there prefer a base of spices, wooded and aromatic fragrances for daily use. Recently I’ve discovered a new brand from Lentheric called Masculin…“A great range of fragrances available in Guardian. Masculin. Be the best you can be”.
.
#masculinbylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#masculinxguardian .
@masculinbylenthericmy

I have always infatuate a strong musky smell on my body due to its lastingness . I bet all the gentlemen out there prefer a base of spices, wooded and aromatic fragrances for daily use. Recently I’ve discovered a new brand from Lentheric called Masculin…“A great range of fragrances available in Guardian. Masculin. Be the best you can be”.
.
#masculinbylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#masculinxguardian .
@masculinbylenthericmy
2,763 17 5 September, 2019
@yvonnechua Profile picture

@yvonnechua

好开心可以和你们分享 Hair Recipe 终于销售啦!这个洗发液超棒的!他们一共发布了三个系列 - 奇异果与无花果组合,苹果与姜组合和蜜糖与杏组合哦!👍🏻 我本身就比较爱蜜糖与杏的组合,以Original Triple Blend 配方,这洗发液能帮助你锁住头发所需要的滋润,让你头发柔顺一整天!这可是从日本所研发的,从今天起就给你的头发最棒的护理吧!

可以到附近的 Guardian 购买!❤️
#feedyourhair #ultimaterecipe #hairrecipemalaysia #guardianmalaysia

好开心可以和你们分享 Hair Recipe 终于销售啦!这个洗发液超棒的!他们一共发布了三个系列 - 奇异果与无花果组合,苹果与姜组合和蜜糖与杏组合哦!👍🏻 我本身就比较爱蜜糖与杏的组合,以Original Triple Blend 配方,这洗发液能帮助你锁住头发所需要的滋润,让你头发柔顺一整天!这可是从日本所研发的,从今天起就给你的头发最棒的护理吧!

可以到附近的 Guardian 购买!❤️
#feedyourhair #ultimaterecipe #hairrecipemalaysia #guardianmalaysia
14,935 31 3 September, 2019
@uyainaarshad Profile picture

@uyainaarshad

Psssttt, Yana excited nak share something new that I discovered kat Guardian hari tu! 😍

Hair Recipe Shampoo! adalah rangkaian penjagaan terbaru dengan teknologi NutriBlendTM yg dirumuskan bersama Pakar Nutrisi dari Jepun! 💯

Pernah terfikir tak yang rambut kita juga perlukan khasiat, macam badan kita? Haaaa tulah, tak terpikir kan? So dengan adanya Hair Recipe, rambut korang juga dapat 'makanan' berkhasiat! Dapatkan sekarang di Guardian terdekat! ♥️ #feedyourhair #ultimaterecipe #hairrecipemalaysia #guardianmalaysia

Psssttt, Yana excited nak share something new that I discovered kat Guardian hari tu! 😍

Hair Recipe Shampoo! adalah rangkaian penjagaan terbaru dengan teknologi NutriBlendTM yg dirumuskan bersama Pakar Nutrisi dari Jepun! 💯

Pernah terfikir tak yang rambut kita juga perlukan khasiat, macam badan kita? Haaaa tulah, tak terpikir kan? So dengan adanya Hair Recipe, rambut korang juga dapat 'makanan' berkhasiat! Dapatkan sekarang di Guardian terdekat! ♥️ #feedyourhair #ultimaterecipe #hairrecipemalaysia #guardianmalaysia
9,536 51 29 August, 2019
@arfanrashid Profile picture

@arfanrashid

Thank me later. You’ll love this deodorant body spray. Affordable and bau memang masculine level level high end 👍🏻 “A great range of fragrances available in Guardian. Masculin. Be the best you can be”
#masculinbylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#masculinxguardian

Thank me later. You’ll love this deodorant body spray. Affordable and bau memang masculine level level high end 👍🏻 “A great range of fragrances available in Guardian. Masculin. Be the best you can be”
#masculinbylenthericMY
#lentheric
#guardianmy
#guardianmalaysia
#onlyatguardian
#masculinxguardian
1,497 14 5 September, 2019