#guasaelken Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #guasaelken and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
9.4
Average comment
0
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@mobilespa.sepang Profile picture

@mobilespa.sepang

Hi beauty!
Dah lama tak servis muka?? Muka tak firm? Suka selfie tp lemak bawah dagu tak boleh sorok ye? Tak mampu tanggung kos facial yg mahal❓

JANGAN RISAU. 📢📢 *SISJARAH_MOBILESPA* pasti bantu anda! Mesin Eternal Beauty bakal membuat perubahan ketara di muka anda hanya dgn sekali sesi sahaja! .
.
Harga terendah dan berbaloi bersama sisjarah_mobilespa hanya RM100 sahaja❗❗❗
.
.
Anda juga mempunyai masalah ini❓❓❓
😩 Dull Skin
😩 Wrinkles
😩 Pigmentation
😩 Loss of skin radiance
😩 Dead Skin Cells
.
.
JANGAN RISAU, sisjarah_mobilespa menawarkan servis lengkap !
Kami pergi kerumah anda.🏡
Manjakan diri mengikut kemahuan anda.
.
.
Pakej lengkap
👑 Clear Pores
👑 Blackhead/ Whitehead Removal
👑 Face Lifting
👑 V - Shape
👑 Firming
👑 No Pinching/ No Pain
.
.
.
✔ FULL FACIAL TREATMENT
✔ ETERNAL BEAUTY MACHINE MASSAGE (KOREA)
✔ COMPLETE LAYER OF SKIN CARE (ELYSYLE UP II, JAPAN)
.
.
Jangan lepaskan peluang ini❗
.
.
👉Do pm me or click www.wasap.my/60122678664 for nice service🌸🌸
.
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

Hi beauty!
Dah lama tak servis muka?? Muka tak firm? Suka selfie tp lemak bawah dagu tak boleh sorok ye? Tak mampu tanggung kos facial yg mahal❓

JANGAN RISAU. 📢📢 *SISJARAH_MOBILESPA* pasti bantu anda! Mesin Eternal Beauty bakal membuat perubahan ketara di muka anda hanya dgn sekali sesi sahaja! .
.
Harga terendah dan berbaloi bersama sisjarah_mobilespa hanya RM100 sahaja❗❗❗
.
.
Anda juga mempunyai masalah ini❓❓❓
😩 Dull Skin
😩 Wrinkles
😩 Pigmentation
😩 Loss of skin radiance
😩 Dead Skin Cells
.
.
JANGAN RISAU, sisjarah_mobilespa menawarkan servis lengkap !
Kami pergi kerumah anda.🏡
Manjakan diri mengikut kemahuan anda.
.
.
Pakej lengkap
👑 Clear Pores
👑 Blackhead/ Whitehead Removal
👑 Face Lifting
👑 V - Shape
👑 Firming
👑 No Pinching/ No Pain
.
.
.
✔ FULL FACIAL TREATMENT
✔ ETERNAL BEAUTY MACHINE MASSAGE (KOREA)
✔ COMPLETE LAYER OF SKIN CARE (ELYSYLE UP II, JAPAN)
.
.
Jangan lepaskan peluang ini❗
.
.
👉Do pm me or click www.wasap.my/60122678664 for nice service🌸🌸
.
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
0 0 4 hours ago
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

Hi beauty!
Dah lama tak servis muka?? Muka tak firm? Suka selfie tp lemak bawah dagu tak boleh sorok ye? Tak mampu tanggung kos facial yg mahal❓

JANGAN RISAU. 📢📢 *SISJARAH_MOBILESPA* pasti bantu anda! Mesin Eternal Beauty bakal membuat perubahan ketara di muka anda hanya dgn sekali sesi sahaja! .
.
Harga terendah dan berbaloi bersama sisjarah_mobilespa hanya RM100 sahaja❗❗❗
.
.
Anda juga mempunyai masalah ini❓❓❓
😩 Dull Skin
😩 Wrinkles
😩 Pigmentation
😩 Loss of skin radiance
😩 Dead Skin Cells
.
.
JANGAN RISAU, sisjarah_mobilespa menawarkan servis lengkap !
Kami pergi kerumah anda.🏡
Manjakan diri mengikut kemahuan anda.
.
.
Pakej lengkap
👑 Clear Pores
👑 Blackhead/ Whitehead Removal
👑 Face Lifting
👑 V - Shape
👑 Firming
👑 No Pinching/ No Pain
.
.
.
✔ FULL FACIAL TREATMENT
✔ ETERNAL BEAUTY MACHINE MASSAGE (KOREA)
✔ COMPLETE LAYER OF SKIN CARE (ELYSYLE UP II, JAPAN)
.
.
Jangan lepaskan peluang ini❗
.
.
👉Do pm me or click www.wasap.my/60122678664 for nice service🌸🌸
.
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

Hi beauty!
Dah lama tak servis muka?? Muka tak firm? Suka selfie tp lemak bawah dagu tak boleh sorok ye? Tak mampu tanggung kos facial yg mahal❓

JANGAN RISAU. 📢📢 *SISJARAH_MOBILESPA* pasti bantu anda! Mesin Eternal Beauty bakal membuat perubahan ketara di muka anda hanya dgn sekali sesi sahaja! .
.
Harga terendah dan berbaloi bersama sisjarah_mobilespa hanya RM100 sahaja❗❗❗
.
.
Anda juga mempunyai masalah ini❓❓❓
😩 Dull Skin
😩 Wrinkles
😩 Pigmentation
😩 Loss of skin radiance
😩 Dead Skin Cells
.
.
JANGAN RISAU, sisjarah_mobilespa menawarkan servis lengkap !
Kami pergi kerumah anda.🏡
Manjakan diri mengikut kemahuan anda.
.
.
Pakej lengkap
👑 Clear Pores
👑 Blackhead/ Whitehead Removal
👑 Face Lifting
👑 V - Shape
👑 Firming
👑 No Pinching/ No Pain
.
.
.
✔ FULL FACIAL TREATMENT
✔ ETERNAL BEAUTY MACHINE MASSAGE (KOREA)
✔ COMPLETE LAYER OF SKIN CARE (ELYSYLE UP II, JAPAN)
.
.
Jangan lepaskan peluang ini❗
.
.
👉Do pm me or click www.wasap.my/60122678664 for nice service🌸🌸
.
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
3 0 4 hours ago
@mobilespa.sepang Profile picture

@mobilespa.sepang

Jom Facial.
uolls tahu tak ape yg best Facial dengan sisJarah?
uolls akan dapt Full treatment tau.
.
👉🏼👉🏼SWIPE LEFT👉🏼👉🏼
.
lepastu klau nak add on GHUASA FACIAL TAMBAH RM10 je. .
GHUASA FACIAL MMG SGT2 BEST! uoolss xkan dpt harge letopss cam sis jarah ni. SPA KAT LUA PN MAHAL TAU.
.
pm sy cepat!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

Jom Facial.
uolls tahu tak ape yg best Facial dengan sisJarah? 
uolls akan dapt Full treatment tau.
.
👉🏼👉🏼SWIPE LEFT👉🏼👉🏼
.
lepastu klau nak add on GHUASA FACIAL TAMBAH RM10 je. .
GHUASA FACIAL MMG SGT2 BEST! uoolss xkan dpt harge letopss cam sis jarah ni. SPA KAT LUA PN MAHAL TAU.
.
pm sy cepat!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
1 0 10 September, 2019
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

Jom Facial.
uolls tahu tak ape yg best Facial dengan sisJarah?
uolls akan dapt Full treatment tau.
.
👉🏼👉🏼SWIPE LEFT👉🏼👉🏼
.
lepastu klau nak add on GHUASA FACIAL TAMBAH RM10 je. .
GHUASA FACIAL MMG SGT2 BEST! uoolss xkan dpt harge letopss cam sis jarah ni. SPA KAT LUA PN MAHAL TAU.
.
pm sy cepat!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

Jom Facial.
uolls tahu tak ape yg best Facial dengan sisJarah? 
uolls akan dapt Full treatment tau.
.
👉🏼👉🏼SWIPE LEFT👉🏼👉🏼
.
lepastu klau nak add on GHUASA FACIAL TAMBAH RM10 je. .
GHUASA FACIAL MMG SGT2 BEST! uoolss xkan dpt harge letopss cam sis jarah ni. SPA KAT LUA PN MAHAL TAU.
.
pm sy cepat!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
1 0 10 September, 2019
@mobilespa.sepang Profile picture

@mobilespa.sepang

Bekas Jururawat raih pendapatan LUMAYAN ceburi Mobile Spa.
.
Gilerrr best platform mobilespa ni. so kepada uolls diluar sana yang nk tahu bagaimana bekas jururawat ni dan sy mendapat income yg luar biasa dengan Mobilespa ni boleh pm sy cepat2.
.
“Tuah ayam nampak di Kaki, Tuah manusia siapa yg tahu kan”.
.
Percaya kepada Rezeki Allah. Alhamdulillah, walaupun sisJarah buat part time pun, still dpt income harian.
.
pm sy skg!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

Bekas Jururawat raih pendapatan LUMAYAN ceburi Mobile Spa.
.
Gilerrr best platform mobilespa ni. so kepada uolls diluar sana yang nk tahu bagaimana bekas jururawat ni dan sy mendapat income yg luar biasa dengan Mobilespa ni boleh pm sy cepat2.
.
“Tuah ayam nampak di Kaki, Tuah manusia siapa yg tahu kan”.
.
Percaya kepada Rezeki Allah. Alhamdulillah, walaupun sisJarah buat part time pun, still dpt income harian.
.
pm sy skg!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
0 0 9 September, 2019
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

Bekas Jururawat raih pendapatan LUMAYAN ceburi Mobile Spa.
.
Gilerrr best platform mobilespa ni. so kepada uolls diluar sana yang nk tahu bagaimana bekas jururawat ni dan sy mendapat income yg luar biasa dengan Mobilespa ni boleh pm sy cepat2.
.
“Tuah ayam nampak di Kaki, Tuah manusia siapa yg tahu kan”.
.
Percaya kepada Rezeki Allah. Alhamdulillah, walaupun sisJarah buat part time pun, still dpt income harian.
.
pm sy skg!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

Bekas Jururawat raih pendapatan LUMAYAN ceburi Mobile Spa.
.
Gilerrr best platform mobilespa ni. so kepada uolls diluar sana yang nk tahu bagaimana bekas jururawat ni dan sy mendapat income yg luar biasa dengan Mobilespa ni boleh pm sy cepat2.
.
“Tuah ayam nampak di Kaki, Tuah manusia siapa yg tahu kan”.
.
Percaya kepada Rezeki Allah. Alhamdulillah, walaupun sisJarah buat part time pun, still dpt income harian.
.
pm sy skg!
sisjarah
012-2678664
.
#sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
1 0 9 September, 2019
@mobilespa.sepang Profile picture

@mobilespa.sepang

BEAUTY & GLAM 2019
.
best sgt event semalam. hope kite berjumpe lagi pada tahun hadapan. Banyak ilmu kite perolehi. .
tahniah juga kpd new owner mobilespa yg seharian bersama kami. lepas ni letopss la.
.
platform mobilespa ni sgt2 viral. rugi sgt x grab. RTM , TV3 , Melodi dan barisan artis yg telah memeriahkan lagi event kami.
.
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

BEAUTY & GLAM 2019
.
best sgt event semalam. hope kite berjumpe lagi pada tahun hadapan. Banyak ilmu kite perolehi. .
tahniah juga kpd new owner mobilespa yg seharian bersama kami. lepas ni letopss la.
.
platform mobilespa ni sgt2 viral. rugi sgt x grab. RTM , TV3 , Melodi dan barisan artis yg telah memeriahkan lagi event kami.
.
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
1 0 8 September, 2019
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

BEAUTY & GLAM 2019
.
best sgt event semalam. hope kite berjumpe lagi pada tahun hadapan. Banyak ilmu kite perolehi. .
tahniah juga kpd new owner mobilespa yg seharian bersama kami. lepas ni letopss la.
.
platform mobilespa ni sgt2 viral. rugi sgt x grab. RTM , TV3 , Melodi dan barisan artis yg telah memeriahkan lagi event kami.
.
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

BEAUTY & GLAM 2019
.
best sgt event semalam. hope kite berjumpe lagi pada tahun hadapan. Banyak ilmu kite perolehi. .
tahniah juga kpd new owner mobilespa yg seharian bersama kami. lepas ni letopss la.
.
platform mobilespa ni sgt2 viral. rugi sgt x grab. RTM , TV3 , Melodi dan barisan artis yg telah memeriahkan lagi event kami.
.
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
6 0 8 September, 2019
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

1 lagi produk best yang baru keluar FRESSSSHHHH dari elysyle skincare iaitu bio-cellulose mask atau anti-blueray mask.
.
memang sgt2 best sebab die terus bg kulit kite lembab and glowing. dan yg paling best kulit muka memang nampak bermaya dan sihat.
.
mask ini diperbuat daripada kelapa dan apple stemcell. uoollss takkan dapat mask yg hebat ni diluar sana. sangat2 HELOK utk semua jenis kulit termasuk sensitif skin. sis jarah ade skin yg sensitif tau. .
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

1 lagi produk best yang baru keluar FRESSSSHHHH dari elysyle skincare iaitu bio-cellulose mask atau anti-blueray mask.
.
memang sgt2 best sebab die terus bg kulit kite lembab and glowing. dan yg paling best kulit muka memang nampak bermaya dan sihat.
.
mask ini diperbuat daripada kelapa dan apple stemcell. uoollss takkan dapat mask yg hebat ni diluar sana. sangat2 HELOK utk semua jenis kulit termasuk sensitif skin. sis jarah ade skin yg sensitif tau. .
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
7 0 8 September, 2019
@mobilespa.sepang Profile picture

@mobilespa.sepang

1 lagi produk best yang baru keluar FRESSSSHHHH dari elysyle skincare iaitu bio-cellulose mask atau anti-blueray mask.
.
memang sgt2 best sebab die terus bg kulit kite lembab and glowing. dan yg paling best kulit muka memang nampak bermaya dan sihat.
.
mask ini diperbuat daripada kelapa dan apple stemcell. uoollss takkan dapat mask yg hebat ni diluar sana. sangat2 HELOK utk semua jenis kulit termasuk sensitif skin. sis jarah ade skin yg sensitif tau. .
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

1 lagi produk best yang baru keluar FRESSSSHHHH dari elysyle skincare iaitu bio-cellulose mask atau anti-blueray mask.
.
memang sgt2 best sebab die terus bg kulit kite lembab and glowing. dan yg paling best kulit muka memang nampak bermaya dan sihat.
.
mask ini diperbuat daripada kelapa dan apple stemcell. uoollss takkan dapat mask yg hebat ni diluar sana. sangat2 HELOK utk semua jenis kulit termasuk sensitif skin. sis jarah ade skin yg sensitif tau. .
sisjarah
012-2678664
. #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
0 0 8 September, 2019
Pakej Platinum ni sesuai untuk yg nak relaxing plus nak perming eyelash skali.. Haaa..atas permintaan ramai kami da tambah 1 lagi pakej utk combine kedua2 treatment ni...
.
Jom slot booking anda sekarang
0133270144
.
#iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspaseremban #nilaimobilespa #facialmobilespa #facialmurah #facialkerumah #facialkl #mobilespamurah #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #spakerumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #eyelashpermmurah #eyelashextensions #permingeyelash #eyelashperming
132 0 7 September, 2019
@facialmobilespa_ieda Profile picture

@facialmobilespa_ieda

Apa yang bestnye PAKEJ Guasha Premium ni? 😍

Ada penambahan LED Beauty Mask dlm pakej ni..Sesuai utk semua jenis kulit sbbnya dia ada 7 color mengikut kesesuaian kulit kita..
.
Berminat nk book pakej ni wssup ieda 0133270144
.
**FREE TRANSPORTATION
#iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspaseremban #facialspakl #mobilespa #facialspabangi #facialmobilespa #facialmurah #nilaihomespa #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #ledphontonfacial #eternalbeauty

Apa yang bestnye PAKEJ Guasha Premium ni? 😍

Ada penambahan LED Beauty Mask dlm pakej ni..Sesuai utk semua jenis kulit sbbnya dia ada 7 color mengikut kesesuaian kulit kita..
.
Berminat nk book pakej ni wssup ieda 0133270144
.
**FREE TRANSPORTATION 
#iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspaseremban #facialspakl #mobilespa #facialspabangi #facialmobilespa #facialmurah #nilaihomespa #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #ledphontonfacial #eternalbeauty
114 0 7 September, 2019
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

🌻Alhamdulillah, pemintaan mobilespa sentiase ade. Rezeki Allah yg tentukan. yg penting RAJIN RAJIN RAJIN. ikut ape mentor suruh.
Sis Jarah mcm biasala,lepas kerja akn terus kerumah customer. part time pun blh buat apatah lagi full time kan
.
jom facial💅🏻
mereka diluar sana yang nak tahu lebih lanjut mengenai home mobile spa ji, cepat2 pm sis jarah. .
sis jarah
0122678664 . #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

🌻Alhamdulillah, pemintaan mobilespa sentiase ade. Rezeki Allah yg tentukan. yg penting RAJIN RAJIN RAJIN. ikut ape mentor suruh. 
Sis Jarah mcm biasala,lepas kerja akn terus kerumah customer. part time pun blh buat apatah lagi full time kan
.
jom facial💅🏻
mereka diluar sana yang nak tahu lebih lanjut mengenai home mobile spa ji, cepat2 pm sis jarah. .
sis jarah
0122678664 . #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
8 0 6 September, 2019
@mobilespa.sepang Profile picture

@mobilespa.sepang

🌻Seorang Senior Lecturer, Gaji RM10k sebulan pun buat bisnes Mobile Home Facial Spa??😲
.
Yes!! Sebab apa bisnes ni mudah dan sangat flexible. Paling best boleh dapat income harian RM100- RM1,000🤑💰
.
Yang paling best takde pengalaman pun boleh tau😉.
Nak tahu macam mana? .
Jom PM Jarah. 💖 atau klik www.wasap/60122678664/syberminatbizmobilespa😊
.
sis jarah
0122678664 . #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

🌻Seorang Senior Lecturer, Gaji RM10k sebulan pun buat bisnes Mobile Home Facial Spa??😲
.
Yes!! Sebab apa bisnes ni mudah dan sangat flexible. Paling best boleh dapat income harian RM100- RM1,000🤑💰
.
Yang paling best takde pengalaman pun boleh tau😉.
Nak tahu macam mana? .
Jom PM Jarah. 💖 atau klik www.wasap/60122678664/syberminatbizmobilespa😊
.
sis jarah
0122678664 . #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
0 0 6 September, 2019
@sisjarah_mobilespa Profile picture

@sisjarah_mobilespa

🌻Seorang Senior Lecturer, Gaji RM10k sebulan pun buat bisnes Mobile Home Facial Spa??😲
.
Yes!! Sebab apa bisnes ni mudah dan sangat flexible. Paling best boleh dapat income harian RM100- RM1,000🤑💰
.
Yang paling best takde pengalaman pun boleh tau😉.
Nak tahu macam mana? .
Jom PM Jarah. 💖 atau klik www.wasap/60122678664/syberminatbizmobilespa😊
.
sis jarah
0122678664 . #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang #mobilespanilai #mobilespadengkil #mobilespaputrajaya #mobilespacyberjaya #mobilespabukitpuchong #mobilespaserikembangan #facialbanting #facialkotawarisan #mobilespakotawarisan #mobilespaklia #spamobilenilai #spamobilesepang #spamobileklia #spamobilebanting #spamobileputrajaya #spamobilecyberjaya #spamobilenilai #sulambedakmurah #sulambedakkorea #sulambedaknilai #sulambedaksepang #sulambedakbanting #sulambedakklia #sulambedak #dermahydraskincare #skinnytea #guasaelken

🌻Seorang Senior Lecturer, Gaji RM10k sebulan pun buat bisnes Mobile Home Facial Spa??😲
.
Yes!! Sebab apa bisnes ni mudah dan sangat flexible. Paling best boleh dapat income harian RM100- RM1,000🤑💰
.
Yang paling best takde pengalaman pun boleh tau😉.
Nak tahu macam mana? .
Jom PM Jarah. 💖 atau klik www.wasap/60122678664/syberminatbizmobilespa😊
.
sis jarah
0122678664 . #sisjarahmobilespa #sisjarahfacial #mobilespaklia #mobilespabanting #mobilespasepang#mobilespanilai#mobilespadengkil#mobilespaputrajaya#mobilespacyberjaya#mobilespabukitpuchong#mobilespaserikembangan #facialbanting#facialkotawarisan#mobilespakotawarisan#mobilespaklia#spamobilenilai#spamobilesepang#spamobileklia#spamobilebanting#spamobileputrajaya#spamobilecyberjaya#spamobilenilai#sulambedakmurah#sulambedakkorea#sulambedaknilai#sulambedaksepang#sulambedakbanting#sulambedakklia#sulambedak#dermahydraskincare #skinnytea#guasaelken
9 0 6 September, 2019

Top #guasaelken posts

@facialmobilespa_ieda Profile picture

@facialmobilespa_ieda

FUNGSI 7 CAHAYA LED PHOTON DYNAMIC

1) CAHAYA MERAH

Lampu merah dapat meningkatkan aktiviti sel-sel kulit, meningkatkan sel-sel metabolisme, menggalakkan pembentukan protein kolagen, melancarkan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, mempunyai kesan anti-penuaan, anti-oksida dan memperbaiki keadaan kulit. Sesuai untuk kulit normal, kering dan mengalami masalah alahan kulit.

2) CAHAYA BIRU

Mematikan bakteria jerawat tanpa mencederakan permukaan kulit dan menyembuhkan jerawat aktif dalam masa yang singkat

3) CAHAYA UNGU

Kombinasi cahaya merah dan biru yang dapat membunuh bakteria punca jerawat serta memudarkan bekas jerawat.

4) CAHAYA KUNING

Memberikan tenaga kepada sel-sel kulit, meningkatkan fungsi kelenjar & perkumuhan sel, menyembuhkan penyakit kulit dan meningkatkan imunisasi kulit.

5) CAHAYA HIJAU

Mempunyai sifat neutral, menyeimbangkan dan menenangkan, dan berguna dalam penghapusan edema.

6) CAHAYA JINGGA

Meningkatkan tenaga sel dalam urutan yang tepat, dan meningkat metabolisme sel.

7) CAHAYA PUTIH

Menembusi lapisan dalam kulit, mempercepatkan proses metabolisme, mengurangkan garis-garis halus dan kulit berkedut.

#MobileSpa #FacialMobileSpa #iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspaseremban #nilaimobilespa #facialmurah #facialkerumah #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #spabergerak #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #mobilespanilai

FUNGSI 7 CAHAYA LED PHOTON DYNAMIC

1) CAHAYA MERAH

Lampu merah dapat meningkatkan aktiviti sel-sel kulit, meningkatkan sel-sel metabolisme, menggalakkan pembentukan protein kolagen, melancarkan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, mempunyai kesan anti-penuaan, anti-oksida dan memperbaiki keadaan kulit. Sesuai untuk kulit normal, kering dan mengalami masalah alahan kulit.

2) CAHAYA BIRU

Mematikan bakteria jerawat tanpa mencederakan permukaan kulit dan menyembuhkan jerawat aktif dalam masa yang singkat

3) CAHAYA UNGU

Kombinasi cahaya merah dan biru yang dapat membunuh bakteria punca jerawat serta memudarkan bekas jerawat.

4) CAHAYA KUNING

Memberikan tenaga kepada sel-sel kulit, meningkatkan fungsi kelenjar & perkumuhan sel, menyembuhkan penyakit kulit dan meningkatkan imunisasi kulit.

5) CAHAYA HIJAU

Mempunyai sifat neutral, menyeimbangkan dan menenangkan, dan berguna dalam penghapusan edema.

6) CAHAYA JINGGA

Meningkatkan tenaga sel dalam urutan yang tepat, dan meningkat metabolisme sel.

7) CAHAYA PUTIH

Menembusi lapisan dalam kulit, mempercepatkan proses metabolisme, mengurangkan garis-garis halus dan kulit berkedut.

#MobileSpa #FacialMobileSpa #iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspaseremban #nilaimobilespa #facialmurah #facialkerumah #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #spabergerak #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #mobilespanilai
182 1 25 May, 2019
@facialmobilespa_ieda Profile picture

@facialmobilespa_ieda

FUNGSI 7 CAHAYA LED PHOTON DYNAMIC

1) CAHAYA MERAH

Lampu merah dapat meningkatkan aktiviti sel-sel kulit, meningkatkan sel-sel metabolisme, menggalakkan pembentukan protein kolagen, melancarkan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, mempunyai kesan anti-penuaan, anti-oksida dan memperbaiki keadaan kulit. Sesuai untuk kulit normal, kering dan mengalami masalah alahan kulit.

2) CAHAYA BIRU

Mematikan bakteria jerawat tanpa mencederakan permukaan kulit dan menyembuhkan jerawat aktif dalam masa yang singkat

3) CAHAYA UNGU

Kombinasi cahaya merah dan biru yang dapat membunuh bakteria punca jerawat serta memudarkan bekas jerawat.

4) CAHAYA KUNING

Memberikan tenaga kepada sel-sel kulit, meningkatkan fungsi kelenjar & perkumuhan sel, menyembuhkan penyakit kulit dan meningkatkan imunisasi kulit.

5) CAHAYA HIJAU

Mempunyai sifat neutral, menyeimbangkan dan menenangkan, dan berguna dalam penghapusan edema.

6) CAHAYA JINGGA

Meningkatkan tenaga sel dalam urutan yang tepat, dan meningkat metabolisme sel.

7) CAHAYA PUTIH

Menembusi lapisan dalam kulit, mempercepatkan proses metabolisme, mengurangkan garis-garis halus dan kulit berkedut.
.
Add on RM30 utk setiap pakej
Whatsapp utk booking slot facial 👇👇
0133270144 .
.
#MobileSpa #FacialMobileSpa #iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspaseremban #nilaimobilespa #facialmurah #facialkerumah #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #spabergerak #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #mobilespanilai

FUNGSI 7 CAHAYA LED PHOTON DYNAMIC

1) CAHAYA MERAH

Lampu merah dapat meningkatkan aktiviti sel-sel kulit, meningkatkan sel-sel metabolisme, menggalakkan pembentukan protein kolagen, melancarkan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, mempunyai kesan anti-penuaan, anti-oksida dan memperbaiki keadaan kulit. Sesuai untuk kulit normal, kering dan mengalami masalah alahan kulit.

2) CAHAYA BIRU

Mematikan bakteria jerawat tanpa mencederakan permukaan kulit dan menyembuhkan jerawat aktif dalam masa yang singkat

3) CAHAYA UNGU

Kombinasi cahaya merah dan biru yang dapat membunuh bakteria punca jerawat serta memudarkan bekas jerawat.

4) CAHAYA KUNING

Memberikan tenaga kepada sel-sel kulit, meningkatkan fungsi kelenjar & perkumuhan sel, menyembuhkan penyakit kulit dan meningkatkan imunisasi kulit.

5) CAHAYA HIJAU

Mempunyai sifat neutral, menyeimbangkan dan menenangkan, dan berguna dalam penghapusan edema.

6) CAHAYA JINGGA

Meningkatkan tenaga sel dalam urutan yang tepat, dan meningkat metabolisme sel.

7) CAHAYA PUTIH

Menembusi lapisan dalam kulit, mempercepatkan proses metabolisme, mengurangkan garis-garis halus dan kulit berkedut.
.
Add on RM30 utk setiap pakej
Whatsapp utk booking slot facial 👇👇
0133270144 .
.
#MobileSpa #FacialMobileSpa #iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspaseremban #nilaimobilespa #facialmurah #facialkerumah #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #spabergerak #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #mobilespanilai
72 5 8 hours ago
@facialmobilespa_ieda Profile picture

@facialmobilespa_ieda

Apa yang bestnye PAKEJ Guasha Premium ni? 😍

Ada penambahan LED Beauty Mask dlm pakej ni..Sesuai utk semua jenis kulit sbbnya dia ada 7 color mengikut kesesuaian kulit kita..
.
Berminat nk book pakej ni wssup ieda 0133270144
.
**FREE TRANSPORTATION
#iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspaseremban #facialspakl #mobilespa #facialspabangi #facialmobilespa #facialmurah #nilaihomespa #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #ledphontonfacial #eternalbeauty

Apa yang bestnye PAKEJ Guasha Premium ni? 😍

Ada penambahan LED Beauty Mask dlm pakej ni..Sesuai utk semua jenis kulit sbbnya dia ada 7 color mengikut kesesuaian kulit kita..
.
Berminat nk book pakej ni wssup ieda 0133270144
.
**FREE TRANSPORTATION 
#iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspaseremban #facialspakl #mobilespa #facialspabangi #facialmobilespa #facialmurah #nilaihomespa #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #ledphontonfacial #eternalbeauty
147 0 27 July, 2019
Pakej Platinum ni sesuai untuk yg nak relaxing plus nak perming eyelash skali.. Haaa..atas permintaan ramai kami da tambah 1 lagi pakej utk combine kedua2 treatment ni...
.
Jom slot booking anda sekarang
0133270144
.
#iedahomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspaseremban #nilaimobilespa #facialmobilespa #facialmurah #facialkerumah #facialkl #mobilespamurah #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #spakerumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment #eyelashpermmurah #eyelashextensions #permingeyelash #eyelashperming
164 0 28 July, 2019
@faithfleur_original Profile picture

@faithfleur_original

Ibarat irama dan lagu, ianya tak dapat dipisahkan. Jika dipisahkan, rosaklah lagu,pincanglah irama.

Begitu juga Arosa Oil dan Papan Guasanya. Keduanya harus diguna bersama untuk kesan yang optimum.

Dapat membantu mengaktifkan titik saraf badan. Guna selama 5min, bintik merah/gumpalan merah yang dipanggil 'sha' akan muncul. Lebih jelas warna sha, menunjukkan kesihatan yang lebih lemah.

Faham tak? Hint kepada masalah kesihatan kita la kiranya. Yang bestnya, tutorial dia ada banyaaaak dalam YOUTUBE.

Google je -- guasa Elken, muncullah ia. Sepantas sekelip mata, berlambak video guasa yang akan terpapar, melainkan kalau internet connection korang tengah slow. Hehe.

Whatsapp 📲 013 353 3934

#elken
#elkendistributor
#daftarahlielken
#guasaelken
#elkenmalaysia

Ibarat irama dan lagu, ianya tak dapat dipisahkan. Jika dipisahkan, rosaklah lagu,pincanglah irama.

Begitu juga Arosa Oil dan Papan Guasanya. Keduanya harus diguna bersama untuk kesan yang optimum.

Dapat membantu mengaktifkan titik saraf badan. Guna selama 5min, bintik merah/gumpalan merah yang dipanggil 'sha' akan muncul. Lebih jelas warna sha, menunjukkan kesihatan yang lebih lemah.

Faham tak? Hint kepada masalah kesihatan kita la kiranya. Yang bestnya, tutorial dia ada banyaaaak dalam YOUTUBE.

Google je -- guasa Elken, muncullah ia. Sepantas sekelip mata, berlambak video guasa yang akan terpapar, melainkan kalau internet connection korang tengah slow. Hehe.

Whatsapp 📲 013 353 3934

#elken
#elkendistributor
#daftarahlielken
#guasaelken
#elkenmalaysia
48 1 17 May, 2018
@facialmobilespa_rin Profile picture

@facialmobilespa_rin

Kombinasi rawatan wajah bersama LED Photon Facial White Mask ini menjadikan kulit wajah anda jauh lebih muda, gebu, tegang, anjal & cerah persis bak bidadari💃

LED Photon Treatment menggunakan pancaran cahaya yang tidak menghasilkan haba untuk merawat kulit secara efektif dan tanpa kesan sampingan.

Mesin ini sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya untuk masalah kulit yang tidak sekata, kulit berjerawat, serta mereka yang ingin memulihkan dan merawat apa jua jenis masalah kulit.

Terapi Cahaya LED ini adalah teknologi terbaharu yang menggunakan kekuatan foton untuk merawat kulit, memindahkan tenaga kepada sel dan mempercepat penjanaan protein kolagen di peringkat sel. Hasilnya, kulit menjadi lebih anjal dan kesan ‘sunburn’ serta tompok-tompok hitam akan berkurangan.

#RinMobileSpa #RinFacialMobileSpa #rinhomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspamelaka #facialspapuchong #facialmobilespa #facialmurah #facialmelaka #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment

Kombinasi rawatan wajah bersama LED Photon Facial White Mask ini menjadikan kulit wajah anda jauh lebih muda, gebu, tegang, anjal & cerah persis bak bidadari💃

LED Photon Treatment menggunakan pancaran cahaya yang tidak menghasilkan haba untuk merawat kulit secara efektif dan tanpa kesan sampingan.

Mesin ini sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya untuk masalah kulit yang tidak sekata, kulit berjerawat, serta mereka yang ingin memulihkan dan merawat apa jua jenis masalah kulit.

Terapi Cahaya LED ini adalah teknologi terbaharu yang menggunakan kekuatan foton untuk merawat kulit, memindahkan tenaga kepada sel dan mempercepat penjanaan protein kolagen di peringkat sel. Hasilnya, kulit menjadi lebih anjal dan kesan ‘sunburn’ serta tompok-tompok hitam akan berkurangan.

#RinMobileSpa #RinFacialMobileSpa #rinhomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspamelaka #facialspapuchong #facialmobilespa #facialmurah #facialmelaka #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment
199 2 24 May, 2019
@facialmobilespa_rin Profile picture

@facialmobilespa_rin

FUNGSI 7 CAHAYA LED PHOTON DYNAMIC

1) CAHAYA MERAH

Lampu merah dapat meningkatkan aktiviti sel-sel kulit, meningkatkan sel-sel metabolisme, menggalakkan pembentukan protein kolagen, melancarkan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, mempunyai kesan anti-penuaan, anti-oksida dan memperbaiki keadaan kulit. Sesuai untuk kulit normal, kering dan mengalami masalah alahan kulit.

2) CAHAYA BIRU

Mematikan bakteria jerawat tanpa mencederakan permukaan kulit dan menyembuhkan jerawat aktif dalam masa yang singkat

3) CAHAYA UNGU

Kombinasi cahaya merah dan biru yang dapat membunuh bakteria punca jerawat serta memudarkan bekas jerawat.

4) CAHAYA KUNING

Memberikan tenaga kepada sel-sel kulit, meningkatkan fungsi kelenjar & perkumuhan sel, menyembuhkan penyakit kulit dan meningkatkan imunisasi kulit.

5) CAHAYA HIJAU

Mempunyai sifat neutral, menyeimbangkan dan menenangkan, dan berguna dalam penghapusan edema.

6) CAHAYA JINGGA

Meningkatkan tenaga sel dalam urutan yang tepat, dan meningkat metabolisme sel.

7) CAHAYA PUTIH

Menembusi lapisan dalam kulit, mempercepatkan proses metabolisme, mengurangkan garis-garis halus dan kulit berkedut.

#RinMobileSpa #RinFacialMobileSpa #rinhomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspamelaka #facialspapuchong #facialmobilespa #facialmurah #facialmelaka #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment

FUNGSI 7 CAHAYA LED PHOTON DYNAMIC

1) CAHAYA MERAH

Lampu merah dapat meningkatkan aktiviti sel-sel kulit, meningkatkan sel-sel metabolisme, menggalakkan pembentukan protein kolagen, melancarkan peredaran darah, meningkatkan keanjalan kulit, mempunyai kesan anti-penuaan, anti-oksida dan memperbaiki keadaan kulit. Sesuai untuk kulit normal, kering dan mengalami masalah alahan kulit.

2) CAHAYA BIRU

Mematikan bakteria jerawat tanpa mencederakan permukaan kulit dan menyembuhkan jerawat aktif dalam masa yang singkat

3) CAHAYA UNGU

Kombinasi cahaya merah dan biru yang dapat membunuh bakteria punca jerawat serta memudarkan bekas jerawat.

4) CAHAYA KUNING

Memberikan tenaga kepada sel-sel kulit, meningkatkan fungsi kelenjar & perkumuhan sel, menyembuhkan penyakit kulit dan meningkatkan imunisasi kulit.

5) CAHAYA HIJAU

Mempunyai sifat neutral, menyeimbangkan dan menenangkan, dan berguna dalam penghapusan edema.

6) CAHAYA JINGGA

Meningkatkan tenaga sel dalam urutan yang tepat, dan meningkat metabolisme sel.

7) CAHAYA PUTIH

Menembusi lapisan dalam kulit, mempercepatkan proses metabolisme, mengurangkan garis-garis halus dan kulit berkedut.

#RinMobileSpa #RinFacialMobileSpa #rinhomefacial #homefacial #facialspaselangor #facialspabangi #facialspakl #facialspamelaka #facialspapuchong #facialmobilespa #facialmurah #facialmelaka #facialkl #facialselangor #Elken #ledmask #facialguasa #facialtreatmentmurah #facialtreatment #homespa #facialdirumah #facialkerumah #guasha #guasaelken #guasatreatment
215 6 24 May, 2019