#guidenavergiveup Instagram Photos & Videos

guidenavergiveup - 315 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #guidenavergiveup and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 hours
Average like
5.9
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Sebelum kami menjual.
Kami sudah merasai apa itu proses peeling tau ❤
So kami bukan suka suka jual tanpa kami mencuba.
Kami jual, kami pakai. .
Kami sanggup korbankan masa tidur kami.
Masa rehat kami.
Hanya kerana ingin berikan layanan service yang tiptop buat anda.
Kami menjual produk bukan sekadar mengaut keuntungan semata mata.
Tapi kami sanggup korbankan masa kami untuk guide uolls.
Pantau cara pemakaian uolls.
Jadi, mari dapatkan skincare vsl yang satu dalam seribu seperti kami ❤
.
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang.
Tapi kami janji.
Jika awak setia bersama kami.
Awak konsistan bersama vsl.
Awak akan lihat hasilnya ❤
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamhana
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

Sebelum kami menjual.
Kami sudah merasai apa itu proses peeling tau ❤
So kami bukan suka suka jual tanpa kami mencuba. 
Kami jual, kami pakai. .
Kami sanggup korbankan masa tidur kami. 
Masa rehat kami. 
Hanya kerana ingin berikan layanan service yang tiptop buat anda. 
Kami menjual produk bukan sekadar mengaut keuntungan semata mata. 
Tapi kami sanggup korbankan masa kami untuk guide uolls. 
Pantau cara pemakaian uolls.
Jadi, mari dapatkan skincare vsl yang satu dalam seribu seperti kami ❤
.
Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang. 
Tapi kami janji. 
Jika awak setia bersama kami. 
Awak konsistan bersama vsl. 
Awak akan lihat hasilnya ❤
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamhana
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
5 0 5 hours ago

Tak semestinya perempuan je nak skin bebas jerawat sekata..
Lelaki pon boleh dear kalau nak skin bersih..
Tak glowing pon tak apa asalkan bersih😍

vsl ni lelaki perempuan semua boleh pakai..
anda yg nak inginkan bebas daripada segala cela jom wasap Hana😉

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamHana
#vibrantskinlook

Tak semestinya perempuan je nak skin bebas jerawat sekata..
Lelaki pon boleh dear kalau nak skin bersih..
Tak glowing pon tak apa asalkan bersih😍

vsl ni lelaki perempuan semua boleh pakai..
anda yg nak inginkan bebas daripada segala cela jom wasap Hana😉

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamHana
#vibrantskinlook
1 0 17 November, 2019

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

CC CREAM VSL. RM59.90 💛

CC Cream Vsl membantu menanbahkan keyakinan pada diri anda 💛 ✔ Bantu beri kelembapan skin.
✔ Seimbang/sekatakan tona skin.
✔ Bantu menutup pori-pori terbuka
✔ Mengurangkan skin dari berminyak/berpeluh.
✔ Kandungan antioksidannya membantu anti penuaan pada skin.
✔full coverage

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
2 0 15 November, 2019

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR.
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamdilot
#vibrantskinlook

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR. 
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamdilot
#vibrantskinlook
7 0 14 November, 2019

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR.
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamdilot
#vibrantskinlook

#AGENTVSLMERSING

MASALAH JERAWAT KRONIK BUAT TAK LENA TIDUR. 
Dengan Vsl, masalah tersebut dapat diatasi. Kan dah cakap tiada yang mustahil dengan VSL nie. Mmg tersangat lah puas hati.😘 Kuncinya..
Maintain, Sabar, Konsisten maka terhasillah skin yang wow cmnie. 👇

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya DILOT 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/60194763744
📲 http://www.wasap.my/60194763744

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamdilot
#vibrantskinlook
32 1 14 November, 2019

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya)
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE 🌹

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamhana
#vibrantskinlook

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya) 
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE 🌹

cod & pos setiap hari 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP DILOT👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare 📲 http://www.wasap.my/601111958156
📲 http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamfaraelfda
#vslbeautycareteamainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamhana
#vibrantskinlook
3 0 12 November, 2019

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗 
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover 
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
78 0 12 November, 2019

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur.
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit.
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil.

#vslteamnashabesut
#vslagentbesut
#vsljertih
#vsltokbali
#vslpaairputeh
#vslpuchong
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslteamwawakelantan
#vslstokiskelantan
#vsljolieteams
#vslbeautycarehq
#vibrantskinlook

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur. 
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit.
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil.

#vslteamnashabesut
#vslagentbesut
#vsljertih
#vsltokbali
#vslpaairputeh
#vslpuchong
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslteamwawakelantan
#vslstokiskelantan
#vsljolieteams
#vslbeautycarehq
#vibrantskinlook
3 0 9 November, 2019

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur.
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit.
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil.

#vslteamnashabesut
#vslagentbesut
#vsljertih
#vsltokbali
#vslpaairputeh
#vslpuchong
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslteamwawakelantan
#vslstokiskelantan
#vsljolieteams
#vslbeautycarehq
#vibrantskinlook

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur. 
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit.
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil.

#vslteamnashabesut
#vslagentbesut
#vsljertih
#vsltokbali
#vslpaairputeh
#vslpuchong
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslteamwawakelantan
#vslstokiskelantan
#vsljolieteams
#vslbeautycarehq
#vibrantskinlook
1 0 9 November, 2019

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur.
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit.
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil.

#vslteamnashabesut
#vslagentbesut
#vsljertih
#vsltokbali
#vslpaairputeh
#vslpuchong
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslteamwawakelantan
#vslstokiskelantan
#vsljolieteams
#vslbeautycarehq
#vibrantskinlook

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur. 
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit.
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil.

#vslteamnashabesut
#vslagentbesut
#vsljertih
#vsltokbali
#vslpaairputeh
#vslpuchong
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslteamwawakelantan
#vslstokiskelantan
#vsljolieteams
#vslbeautycarehq
#vibrantskinlook
1 0 9 November, 2019

Awak sudah ? Cik kumbang awak bila lagi ? Untuk yg masalah skin tk teruk sangat siz boleh bagi uolls set soft peeling ❤️ Peeling2 manjayyhhh gitewww 😝
.
.
Haish molek nya dua merpati sejoli ni 😍🔥 HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
#vslviral

Awak sudah ? Cik kumbang awak bila lagi ? Untuk yg masalah skin tk teruk sangat siz boleh bagi uolls set  soft peeling ❤️ Peeling2 manjayyhhh gitewww 😝
.
.
Haish molek nya dua merpati sejoli ni 😍🔥 HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA HANA
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamsafira
#vslteamHana
#vibrantskinlook
#vslviral
9 0 6 November, 2019

TAK PENAT KE SIS ,
MACAM MACAM PRODUK DAH TRY
TAK ADA PERUBAHAN “ SAMPAI ORANG MENGATA KITA NI TAK RETI JAGA KULIT MUKA “

Sedangkan sis bukan tak jaga kulit ,
Bukan nya tak pakai apa apa produk ,
Cuma sis tak jumpa lagii product yang TEPAT 🔥

Dan ini lah hasilnya bila kita jumpa product yang tepat 💋

Macam mana sis ?
Masih nak tadah mulut bawang @ nak buat si bawang terdiam tenguk skin awk lepasni?
HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

TAK PENAT KE SIS , 
MACAM MACAM PRODUK DAH TRY
TAK ADA PERUBAHAN “ SAMPAI ORANG MENGATA KITA NI TAK RETI JAGA KULIT MUKA “

Sedangkan sis bukan tak jaga kulit , 
Bukan nya tak pakai apa apa produk , 
Cuma sis tak jumpa lagii product yang TEPAT 🔥

Dan ini lah hasilnya bila kita jumpa product yang tepat 💋

Macam mana sis ? 
Masih nak tadah mulut bawang @ nak buat si bawang terdiam tenguk skin awk lepasni? 
HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
7 0 5 November, 2019

Yang nak cari barang2 vsl boleh cari Nana

Jangan takut untuk melabur ok kerana kecantik kunci seorang wanita 😘🔥 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vibrantskinlook

Yang nak cari barang2 vsl boleh cari Nana

Jangan takut untuk melabur ok kerana kecantik kunci seorang wanita 😘🔥 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vibrantskinlook
0 0 5 November, 2019

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana

Kalau nak cantik 👇 macam ni 🙈
Jangan malas malas nak ikot step & pastikan awak tak ketinggalan semua item vsl 😊 
Baru lah cungggg lecungggg 🔥

WHATSAPP Hana💕

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsafira
#vslbeautycareHana
7 0 31 October, 2019

Cntik glowing giteww😊😊
.
Sbb tu skincare vsl produk perwatan
Buang kulit mati..Akan kuar skin yg fresh
Nak pakai vsl kena Ade kesabaran
Bru skin Menjadi..😁😁
.
Anda puas hati sy happy☺️😉
.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

Cntik glowing giteww😊😊
.
Sbb tu skincare vsl produk perwatan 
Buang kulit mati..Akan kuar skin yg fresh
Nak pakai vsl kena Ade kesabaran
Bru skin Menjadi..😁😁
.
Anda puas hati sy happy☺️😉
.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
5 0 27 October, 2019

Kalau nak skin yang cantik mesti kena usahakan ?
Ha sini sis nak bgithu Vsl BeautyCare boleh bantu rawat skin korang dalam masa 14hari je 😍

So kalau nak tahu lebih lagi pasal vsl , terus dm atau ws alla okay
0176957969

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

Kalau nak skin yang cantik mesti kena usahakan ? 
Ha sini sis nak bgithu Vsl BeautyCare boleh bantu rawat skin korang dalam masa 14hari je 😍

So kalau nak tahu lebih lagi pasal vsl , terus dm atau ws alla okay 
0176957969

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
2 0 27 October, 2019

BB Cushion VSL ada promosi. Harga normal RM69.90, harga promosi RM49.90 shj 😍 jimat RM20 guyss ❤️ Kenapa pilih BB Cushion vsl? Apa tu BB Cushion. Senang cerita BB Cushion ni sama je konsepnya dengan foundation yang kita sapu kat muka untuk bagi muka flawless licin gitu.

And of course formulasi BB Cushion lebih baik dari foundation biasa. Packaging yang lebih mudah digunakan dan lebih cantik hasil dia.
Sebab BB Cushion ni cara pakai dia just tepek-tepek kat muka,kita tak sapu, kita tepek.
Paham tak?
So bila kita tepek coverage ke seluruh muka tu lebih rata dan mampu menutup segala cela, bintik hitam dan lain-lain.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

BB Cushion VSL ada promosi. Harga normal RM69.90, harga promosi RM49.90 shj 😍 jimat RM20 guyss ❤️ Kenapa pilih BB Cushion vsl? Apa tu BB Cushion.  Senang cerita BB Cushion ni sama je konsepnya dengan foundation yang kita sapu kat muka untuk bagi muka flawless licin gitu.

And of course formulasi BB Cushion lebih baik dari foundation biasa. Packaging yang lebih mudah digunakan dan lebih cantik hasil dia. 
Sebab BB Cushion ni cara pakai dia just tepek-tepek kat muka,kita tak sapu, kita tepek. 
Paham tak? 
So bila kita tepek coverage ke seluruh muka tu lebih rata dan mampu menutup segala cela, bintik hitam dan lain-lain.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
3 0 27 October, 2019

VSL Cc Cream
Colour Light/Natural
Price Rm59.90
15ML
The beauty of VSL CC Cream is an All in One makeup and skincare formula packed with natural UV blocker, moisturiser and most importantly anti-ageing properties. It can conceal skin imperfections and can be very effective skin tone corrector.

VSL CC Cream is great for ptoviding your skin with instant and continous hydration, which makes it ideal to use drier months of the year

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

VSL Cc Cream 
Colour Light/Natural 
Price Rm59.90
15ML 
The beauty of VSL CC Cream is an All in One makeup and skincare formula packed with natural UV blocker, moisturiser and most importantly anti-ageing properties. It can conceal skin imperfections and can be very effective skin tone corrector.

VSL CC Cream is great for ptoviding your skin with instant and continous hydration, which makes it ideal to use drier months of the year

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
4 0 27 October, 2019

Perlu ke make up remover ni??? Jawapnnya perlu tak ada cleanser yg bole tanggalkan mekap korang yang tebal tu dengan betul2 bersih.kalau korang tak pakai make up remover ni itulah punca naik jerawat.
yang rajin pakai foundation ni perlu grab Vsl make up remover ni😉
Bila remove pakai make up romover Vsl anda akan rasa skin lembut je sebab dalam make up remover Vsl ada campuran susu.

Cara guna ambil kapas @ tisu picit sedikit then remove your make up..untuk lipstik pn bole 😍

Hai saya Hana 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamHana
#vibrantskinlook

Perlu ke make up remover ni??? Jawapnnya perlu tak ada cleanser yg bole tanggalkan mekap korang yang tebal tu dengan betul2 bersih.kalau korang tak pakai make up remover ni itulah punca naik jerawat.
yang rajin pakai foundation ni perlu grab Vsl make up remover ni😉 
Bila remove pakai make up romover Vsl anda akan rasa skin lembut je sebab dalam make up remover Vsl ada campuran susu.

Cara guna ambil kapas @ tisu picit sedikit then remove your make up..untuk lipstik pn bole 😍

Hai saya Hana 🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing,
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamHana
#vibrantskinlook
8 0 25 October, 2019

Haa sapa kata nak putih susah ?
Dengan Vsl Beautycare ada jalan penyelesaian 😍

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

Haa sapa kata nak putih susah ? 
Dengan Vsl Beautycare ada jalan penyelesaian 😍

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
2 0 24 October, 2019

Before , peeling & result after using Vsl Beauty Care😍

Haaaa compare cepat !! Sis bukan tipu ye 😊 bagi testimoni sendiri jee
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

Before , peeling & result after using Vsl Beauty Care😍

Haaaa compare cepat !! Sis bukan tipu ye 😊 bagi testimoni sendiri jee 
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
3 0 23 October, 2019

Feedback sis sendiri okey !💃 So kalau awak nak skin cantik , lembut and cerah boleh dm alla terussss !
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

Feedback sis sendiri okey !💃 So kalau awak nak skin cantik , lembut and cerah boleh dm alla terussss ! 
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
2 0 23 October, 2019

2 Jenis sabun dari Vsl Beauty Care 😍💃 Kalau nak tahu sabun mana yang patut korang pakai , terus dm atau whatsapp alla okay !

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

2 Jenis sabun dari Vsl Beauty Care 😍💃 Kalau nak tahu sabun mana yang patut korang pakai , terus dm atau whatsapp alla okay !

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
1 0 23 October, 2019

Okey selamat malam !
So harini alla ada 2jenis set Vsl , set A & set B

So kalau korang nak tahu beza 2jenis set ni terus dm alla okay 😘😍 AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

Okey selamat malam ! 
So harini alla ada 2jenis set Vsl , set A & set B

So kalau korang nak tahu beza 2jenis set ni terus dm alla okay 😘😍 AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
2 0 23 October, 2019

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
1 0 22 October, 2019

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
0 0 22 October, 2019

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
0 0 22 October, 2019

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
0 0 22 October, 2019

Jeragat?Paling ditakuti oleh golongan wanita
Kalau makin di biar makin menjadi-jadi kejadian dia dekat skin kita

Don’t worry gais VSL mampu atasi masaalah JERAGAT teruk dekat skin korang tu

See hasil VSL dekat skin akak ni👇🏻
Berbeza kan?sangat berbeza

JOM RAWAT SKIN ANDA DARI SEARANG❗❗
Hana akan guide uollss sampai jadi glass skin 😍

Lepas pakai vsl dah macam retiss 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP Hana👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka ,
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamsafirahana
#vslteamhana
#vibrantskinlook

Jeragat?Paling ditakuti oleh golongan wanita
Kalau makin di biar makin menjadi-jadi kejadian dia dekat skin kita

Don’t worry gais VSL mampu atasi masaalah JERAGAT teruk dekat skin korang tu

See hasil VSL dekat skin akak ni👇🏻
Berbeza kan?sangat berbeza

JOM RAWAT SKIN ANDA DARI SEARANG❗❗
Hana akan guide uollss sampai jadi glass skin 😍

Lepas pakai vsl dah macam retiss 😍

Hai saya Hana🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP Hana👇🏻 Hai VSL USER !

Saya jual , saya pakai 🙋AGENT VSL MERSING
🚘COD MERSING-ENDAU-NITAR
📮POSLAJU ALL MALAYSIA
🌹FREE GIFT 🌹FREE GUIDE UNTILL PRETTY 🧖🏻‍♀️
✅fast service
✅fast respond

#AgentsahVSLMersing
#AgentsahVSLjohorbahru

Cod area : seluruh mersing
Cod area : endau/rompin/nitar -------------------------------
Biarkan usia pada angka , 
Kekal jelita & muda dgn #vslbeautycare

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vsljohor
#vslbeautycaremersing
#vslmersing
#vslbeautycareendau
#vslendau
#vslbeautycarerompin
#vslrompin
#vslbeautucaresungaipetani
#vslsungaipetani
#vslbeautycarekedah
#vslkedah
#vslbeautycarekuantan
#vslkuantan
#vslbeautycarekotatinggi
#vslkotatinggi
#vslbeautycarekahang
#vslkahang
#vslbeautycareteamsafirahana 
#vslteamhana
#vibrantskinlook
4 0 22 October, 2019

🌸VSL NIGHT CREAM/ SOFT NIGHT CREAM

Pakai nipis satu colet dah cukup🖐🏻
Pakai dlm keadaan skin yg lembap☝🏻
Result dia memang super duper power. Mencerahkan kulit secara sekata.

Ada parut, jerawat, jeragat ??
Vsl night cream sangat membantu. Pastikan apply sebelum tidur. Rajin please, nak lawo kena disiplin😄 ▪Memakai krim malam secara tipis, tak kisah lah krim malam biasa atau yang soft tu sama je tipis2.
▪Night cream juga boleh membantu kurangkan lingkaran gelap bwh mata (refer video cara guna)
▪Boleh selang selikan penggunaan krim malam dengan Lifting serum vsl(effect lg wow)

Jangan lupa pakai krim malam sebelum tidur ya😘
Esok pagi jerawat kecut, parut pudar, muka glowing.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

🌸VSL NIGHT CREAM/ SOFT NIGHT CREAM

Pakai nipis satu colet dah cukup🖐🏻
Pakai dlm keadaan skin yg lembap☝🏻
Result dia memang super duper power. Mencerahkan kulit secara sekata.

Ada parut, jerawat, jeragat ??
Vsl night cream sangat membantu. Pastikan apply sebelum tidur. Rajin please, nak lawo kena disiplin😄 ▪Memakai krim malam secara tipis, tak kisah lah krim malam biasa atau yang soft tu sama je tipis2.
▪Night cream juga boleh membantu kurangkan lingkaran gelap bwh mata (refer video cara guna)
▪Boleh selang selikan penggunaan krim malam dengan Lifting serum vsl(effect lg wow)

Jangan lupa pakai krim malam sebelum tidur ya😘
Esok pagi jerawat kecut, parut pudar, muka glowing.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
1 0 21 October, 2019

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.ALLAAA

Jum whatsapp allaaa Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60176957969
http://www.wasap.my/60176957969
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
1 0 21 October, 2019

."VSL ni menipiskan kulit eh???“
NO 🙅🏻🙅🏻‍♂️ Peeling process VSL BEAUTY CARE is
Buang kulit mati lama.. Kulit baru yang keluar dan akan menjadi lebih bersih 👍. Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" penggunaan setiap hari

Lagi satu,
kalau vsl ni nipiskan kulit awk, mcm mana cerita org yg dh pakai bertahun tahun tu?

Tulang muka dia dh terjojol keluar kalau betul vsl ni nipiskan kulit 🤦🏻‍♀️🤣 yg nak cuba vsl, Or nak Dapatkan vsl by Cod dngn Hakak boleh WhatsApp ya😉

Nak cantik tak susah , yang susah nya bila angpa malas jaga muka angpa sendiri 🤪 .

Nak dapat Vsl Beautycare ni boleh contact Alla ‼️ Your Pretty Consultant 😘

Agent Sah Vsl Beautycare 🌸

ID : 02-04-22/03

Fully guide by me 💋👄 Macam mana nak order ?
Senang sangat just click link dekat bawah ni 👇🏻 .
http://www.wasap.my/60176957969/
. Ok so dah boleh order dengan Alla senang sangat .
Cover Area 👉🏻 Sgbuloh , Damansara damai , kepong , Aeon Kepong , kota dame dan Area Berdekatan 🛵✔️
.
Caj delivery 👉🏻 IKUT AREA 🤲🏻
POSTAGE: ISN-AHD 📮 .

Free guide 🔥
Free consultations 🔥
.
.
Vslteamshiah
Sgbuloh-damansara-kotadamansara-kuang-payajaras-subang-kepong-gombak-selayang-puncakalam-desacolfield-kgmelayu-merbauindah-shahalam-petalingjaya-subangperdana-kundang

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

."VSL ni menipiskan kulit eh???“
NO 🙅🏻🙅🏻‍♂️ Peeling process VSL BEAUTY CARE is 
Buang kulit mati lama.. Kulit baru yang keluar dan akan menjadi lebih bersih 👍. Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" penggunaan setiap hari

Lagi satu,
kalau vsl ni nipiskan kulit awk, mcm mana cerita org yg dh pakai bertahun tahun tu?

Tulang muka dia dh terjojol keluar kalau betul vsl ni nipiskan kulit 🤦🏻‍♀️🤣 yg nak cuba vsl, Or nak Dapatkan vsl by Cod dngn Hakak boleh WhatsApp ya😉

Nak cantik tak susah , yang susah nya bila angpa malas jaga muka angpa sendiri 🤪 .

Nak dapat Vsl Beautycare ni boleh contact Alla ‼️ Your Pretty Consultant 😘

Agent Sah Vsl Beautycare 🌸

ID : 02-04-22/03

Fully guide by me 💋👄 Macam mana nak order ? 
Senang sangat just click link dekat bawah ni 👇🏻 .
http://www.wasap.my/60176957969/
.  Ok so dah boleh order dengan Alla senang sangat . 
Cover Area 👉🏻 Sgbuloh , Damansara damai , kepong , Aeon Kepong , kota dame dan Area Berdekatan 🛵✔️
.
Caj delivery 👉🏻 IKUT AREA 🤲🏻
POSTAGE: ISN-AHD 📮 .

Free guide 🔥
Free consultations 🔥
.
.
Vslteamshiah
Sgbuloh-damansara-kotadamansara-kuang-payajaras-subang-kepong-gombak-selayang-puncakalam-desacolfield-kgmelayu-merbauindah-shahalam-petalingjaya-subangperdana-kundang

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
0 0 21 October, 2019

APA ITU VSL ❓
VSL bermaksud vibrant skin look.
merupakan product kecantikan dimana ia menggunakan proses pengelupasan seawal 14hari untuk pembuangan sel kulit mati yg rosak, kusam dan dalam masa yg sama proses detox di dalam kulit akibat dari permakanan, persekitaran dan penyalahgunaan product.

VSL BEAUTY CARE mempunyai set lengkap penjagaan kulit muka untuk semua jenis & masalah kulit. Untuk rawatan dan penjagaan skin rutin kecantikan wajah setiap hari.

VSL sentiasa mendengar masalah anda & akan berusaha berikan yg terbaik kepada anda semua.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa

APA ITU VSL ❓
VSL bermaksud vibrant skin look.
merupakan product kecantikan dimana ia menggunakan proses pengelupasan seawal 14hari untuk pembuangan sel kulit mati yg rosak, kusam dan dalam masa yg sama proses detox di dalam kulit akibat dari permakanan, persekitaran dan penyalahgunaan product.

VSL BEAUTY CARE mempunyai set lengkap penjagaan kulit muka untuk semua jenis & masalah kulit. Untuk rawatan dan penjagaan skin rutin kecantikan wajah setiap hari.

VSL sentiasa mendengar masalah anda & akan berusaha berikan yg terbaik kepada anda semua.

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycareAllaaa
1 0 21 October, 2019

Tak makan hati ke tengok skin agent kita sorang ni ? Setahun lebih siz 😍🔥 makin kita consistand makin meletoppp die punya skin gaiss 🤪😍 Maghi lah cntik bersama vslskincare

Hai saya HANA🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA 👇🏻 http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral

Tak makan hati ke tengok skin agent kita sorang ni ? Setahun lebih siz 😍🔥 makin kita consistand makin meletoppp die punya skin gaiss 🤪😍 Maghi lah cntik bersama vslskincare

Hai saya HANA🙋 Pakar kecantikan Anda..
nak guide dan tips penjagaan skin dgn vsl boleh WASAP HANA 👇🏻 http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycarerompin
#vslbeautucarekuantan
#vslbeautycareteamnurulazliza
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
14 0 21 October, 2019

Comel si Comeyy dengan I Chomey VSL 💛
Dah jaga skin , kita kena jaga dalaman jugak😘 Kalau yg tak use VSL pon boleh minum tau , No problem.. Rasa sedap, kenyang perut boleh buat untuk kawal nafsu makan jugak 😋
Ichomey ni banyak kebaikan dia . More info dekat gambar kat bawah ni 👇🏻❤ Paling best still on harga promosi tau 🔥 NORMAL PRICE ICHOMEY VSL - RM98.90 ‼‼ PROMO PRICE CUMA - RM79.90 💛

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycare

Comel si Comeyy dengan I Chomey VSL 💛 
Dah jaga skin , kita kena jaga dalaman jugak😘 Kalau yg tak use VSL pon boleh minum tau , No problem.. Rasa sedap, kenyang perut boleh buat untuk kawal nafsu makan jugak 😋 
Ichomey ni banyak kebaikan dia . More info dekat gambar kat bawah ni 👇🏻❤ Paling best still on harga promosi tau 🔥 NORMAL PRICE ICHOMEY VSL - RM98.90 ‼‼ PROMO PRICE CUMA - RM79.90 💛

ID : 02-04-22/03

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
#vslbeautycare
0 0 16 October, 2019

Top #guidenavergiveup posts

Hye Im Tasha 💕

My experience dalam membantu anda yang ada masalah kulit kusam/kering/jerawat/jeragat yg sukat diatasi
Vsl beautycare mempunyai proses peeling iaitu proses pengelupasan sementara so nak tahu sebab nya ? 👉🏻JOM BACA KEBAIKAN DAN KEPENTINGAN PENGELUPASAN
Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?❗️ 🌸👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit 🌸👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya. 🌸👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead' 🦋Penyebab Utama Sel Kulit Mati 🦋 🌺👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari 🌺👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

So ualls jangan takut dengan proses peeling/pengelupasan 💕

Vsl skincare merawat skin
Depends pada skin masing2 ada yg lambat ada yang cepat

So kene sabar n tunggu hasil yg luar biasa nanti insyaallah 💕🌸 So siapa nak tasha guides ualls boleh direct ws saya 😘

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA
http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween

Hye Im Tasha 💕

My experience dalam membantu anda yang ada masalah kulit kusam/kering/jerawat/jeragat yg sukat diatasi 
Vsl beautycare mempunyai proses peeling iaitu proses pengelupasan sementara so nak tahu sebab nya ? 👉🏻JOM BACA KEBAIKAN DAN KEPENTINGAN PENGELUPASAN 
Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?❗️ 🌸👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit 🌸👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya. 🌸👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead' 🦋Penyebab Utama Sel Kulit Mati 🦋 🌺👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari 🌺👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

So ualls jangan takut dengan proses peeling/pengelupasan 💕

Vsl skincare merawat skin 
Depends pada skin masing2 ada yg lambat ada yang cepat

So kene sabar n tunggu hasil yg luar biasa nanti insyaallah 💕🌸 So siapa nak tasha guides ualls boleh direct ws saya 😘

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA 
http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
167 0 28 January, 2019

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda

👉🏼A g e n t S a h V s l M e r s i n g✅

Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka
#skincareviral

JANGAN TAKUT KEPADA PROSES PEELING

Kenapa Proses Peeling Itu Penting ?
👉🏻 Untuk membuang lapisan atas kulit mati epidermis yang sentiasa terhasil setiap minit
👉🏻 pengumpulan sel-sel mati akan mengakibatkan lapisan kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya.
👉🏻 sel-sel kulit mati itu juga menyumbang kepada masalah umum kulit jerawat, jeragat, liang pori terbuka dan 'blackhead'

Penyebab Utama Sel Kulit Mati 👇🏻
👉🏻 kesan daripada sinar UV matahari
👉🏻 cucian wajah yang tidak sempurna menyebabkan kotoran terkumpul dipermukaan kulit.

Ingin mencari skincare terbaik, skincare berbentuk merawat sambil mencantikkan 👏 jangan risau, vsl ada jalan penyelesaiannya 😋
.
Ingin dapatkan kulit yang cantik & glowing serta bebas dari masalah jerawat/jeragat/kusam/glowing² 🤗 
Mari sistur bantu korang😍
.

HAII🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
SAYA Hana
Beauty Consultant Anda
•
👉🏼A g e n t  S a h  V s l  M e r s i n g✅
•
Dah pasang niat nak cantik⁉️haa mehh wasap Hana

http://www.wasap.my/601111958156
http://www.wasap.my/601111958156
.
🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgentSahMersing
🚘COD Disediakan Sekitar mersing endau nitar 📮postge seluruh  dunia
🚶‍♀️Self Pickup 🎁free gift (rademcard)
🧖🏼‍♀️free guide until pretty ✅Fast respone

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslmersing
#vslbeautycaremersing
#vslendau
#vslbeautycareendau
#vslrompin
#vslbeautycarerompin
#vslkuantan
#vslbeautucarekuantan
#vslnitar
#vslbeautycarenitar 
#vsltenggaroh
#vslbeautycaretenggaroh
#vslteamfaraelfda
#vslteamsbabyainatul
#vslbeautycarelover 
#vslteamssafira
#vibrantskinlook
#vslviral
#ubatkecantikan
#ubatmuka 
#skincareviral
78 0 12 November, 2019

If tak sihat today . Pitam lagi tadi but Alhamdulillah ! Aku masih disini membantu org2 yg nak cantik tak mintak terus cantik tapi biar ada perubahan . Macam hidup kita . Kalau kita susah takkan smpai ke tua kita nak susah . Mesti nak kan perubahan dalam khidupan bgitu juga skin kita .💋
.

Remind fr me ❗️
Jngan takut untuk keluar modal , jangan takut dengan kerugian . Percayalah rezeki itu seluas lautan kalau kita berusaha dan tiada istilah kata putus asa dalam hidup 🥰
.

Bila ada lebih kita mmberi tak kisah dngan ssiapa pun exp adik bradik dan makayah kita 💕 insyaallah esok lusa ada lagi rezeki kita masuk kalau kita memberi ✋🏻
.

Harini aku hadap panas , hujan dan macam macam situasi bila naik motor tapi inilah minat ini juga hasil . Mudahmudahan kepayahan yg aku lalui harini . Allah terbalikkan kepada kesenangan yg aku nak selamany 🥰🌸 amin .

Lets pretty w/me guide dari A to Z
Cover Area Sgbuloh dan berdekatan .

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA
http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨️POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween

If tak sihat today . Pitam lagi tadi but Alhamdulillah ! Aku masih disini membantu org2 yg nak cantik tak mintak terus cantik tapi biar ada perubahan . Macam hidup kita . Kalau kita susah takkan smpai ke tua kita nak susah . Mesti nak kan perubahan dalam khidupan bgitu juga skin kita .💋
.

Remind fr me ❗️
Jngan takut untuk keluar modal , jangan takut dengan kerugian . Percayalah rezeki itu seluas lautan kalau kita berusaha dan tiada istilah kata putus asa dalam hidup 🥰
.

Bila ada lebih kita mmberi tak kisah dngan ssiapa pun exp adik bradik dan makayah kita 💕 insyaallah esok lusa ada lagi rezeki kita masuk kalau kita memberi ✋🏻
.

Harini aku hadap panas , hujan dan macam macam situasi bila naik motor tapi inilah minat ini juga hasil . Mudahmudahan kepayahan yg aku lalui harini . Allah terbalikkan kepada kesenangan yg aku nak selamany 🥰🌸 amin .

Lets pretty w/me guide dari A to Z 
Cover Area Sgbuloh dan berdekatan .

AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA 
http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨️POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
148 0 11 February, 2019

Your Pretty Consultant 😘

Agent Sah Vsl Beautycare 🌸

Fully guide by me 💋👄 Macam mana nak order ?
Senang sangat just click link dekat bawah ni 👇🏻 .

http://www.wasap.my/60182128201/vsltasha Ok so dah boleh order dengan tasha senang sangat .
Cover Area 👉🏻 Sgbuloh , Damansara damai , kepong , Aeon Kepong , kota damn dan Area Berdekatan 🛵✔️
.
Caj dilivery 👉🏻 IKUT AREA
POSTAGE: ISN-JUM 📮 .

Free Guidance 👄
Free consultations 👄
Free gift 👄
.
. AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA
http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨️POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween

Your Pretty Consultant 😘

Agent Sah Vsl Beautycare 🌸

Fully guide by me 💋👄 Macam mana nak order ? 
Senang sangat just click link dekat bawah ni 👇🏻 .

http://www.wasap.my/60182128201/vsltasha  Ok so dah boleh order dengan tasha senang sangat . 
Cover Area 👉🏻 Sgbuloh , Damansara damai , kepong , Aeon Kepong , kota damn dan Area Berdekatan 🛵✔️
.
Caj dilivery 👉🏻 IKUT AREA 
POSTAGE: ISN-JUM 📮 .

Free Guidance 👄
Free consultations 👄
Free gift 👄
.
. AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA 
http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨️POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
170 1 22 April, 2019

Jangan melihat dia yang sekarang
Lihatlah dia dua tahun yang lepas
Sampai orang tuduh dia buat botoks 💦
Ade pulak cakap dia pakai susuk 😆🤪
No lar my dear 🙏🏻😬 My Anies Saeman hanya gunakan
#Vslbeautycare untuk buat skin dia
Cantik,Tegang dan Anjal gituuuuu

Memang tak dinafikan 2tahun lepas,
Fara tengok muka dia 2inci tebal
foundation ,
Sampai fara rasa budak niii boleh ke hidup tanpa bedak ???? Tapi ke lah harini ,
bukan bole tinggal bedak tebal jer tauu
Boleh jadi Agent Vsl paling letopss sebab
Vsl buat dia boleh add income berganda
So nk tahu rahsia anis,
Pergi pm dia cepat-cepat tauuuu

whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira

Jangan melihat dia yang sekarang
Lihatlah dia dua tahun yang lepas 
Sampai orang tuduh dia buat botoks 💦
Ade pulak cakap dia pakai susuk 😆🤪
No lar my dear 🙏🏻😬 My Anies Saeman hanya gunakan 
#Vslbeautycare untuk buat skin dia
Cantik,Tegang dan Anjal gituuuuu

Memang tak dinafikan 2tahun lepas,
Fara tengok muka dia 2inci tebal 
foundation ,
Sampai fara rasa budak niii boleh ke hidup tanpa bedak ???? Tapi ke lah harini ,
bukan bole tinggal bedak tebal jer tauu
Boleh jadi Agent Vsl paling letopss sebab 
Vsl buat dia boleh add income berganda 
So nk tahu rahsia anis,
Pergi pm dia cepat-cepat tauuuu

whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira
133 0 14 August, 2018

Kalu jatuh bangun lagi jangan dah jatuh kau biar ja jatuh smpai bila bila . Dont giveup 👌🏻❤️ susah mana pun nak capai allah pasti permudahkan 🤲🏻
.
.
Bila ada yg jatuhkan kau juga . Tunjukkan kau boleh buat biar dia rasa tercabar 😈❤️ biar kan saja mereka kita boleh hasil mereka yg membawang boleh dosa yg sia2 🤲🏻
.
.
Shasha done restock so hye guys raya dah nak dekat sangat . Cust newbie tak lama untuk peeling kita dah stop kan so jangan tunggu lama ni kawan2 pakat dok peeling tuh termasuk saya 😛 lets pretty together ❤️
.
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA
Jum whatsapp tasha Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨️POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween

Kalu jatuh bangun lagi jangan dah jatuh kau biar ja jatuh smpai bila bila . Dont giveup 👌🏻❤️ susah mana pun nak capai allah pasti permudahkan 🤲🏻
.
.
Bila ada yg jatuhkan kau juga . Tunjukkan kau boleh buat biar dia rasa tercabar 😈❤️ biar kan saja mereka kita boleh hasil mereka yg membawang boleh dosa yg sia2 🤲🏻
.
.
Shasha done restock so hye guys raya dah nak dekat sangat . Cust newbie tak lama untuk peeling kita dah stop kan so jangan tunggu lama ni kawan2 pakat dok peeling tuh termasuk saya 😛 lets pretty together ❤️
.
AGENT SAH VSLBEAUTYCARE.TASHA 
Jum whatsapp tasha Sekarang utk details lebih jelas ✋🏻💯 http://www.wasap.my/60182128201
http://www.wasap.my/60182128201
.
💯FREE GUIDE 🧖🏻‍♀️
💯FREE CONSULTATIONS🎁
💯FREE GIFT 😈
.
🙋Agent VSL Beauty Care Selangor
♨️POSTAGE ALL IN MALAYSIA
🚘COD SELURUH KAWASAN BERDEKATAN

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycaresungaibuloh
#vslbeautycareselangor
#vslbeautycaretasha
#vslbeautycareteamnanako
#vslbeautycareTasha
#vslteamashiah
#vslteamween
104 0 30 April, 2019

SKIN BOLEH CANTIK KENAPA NAK BIAR TERUS BERMASALAH💁🏻‍♀️
-
#vslbeautycare Try dulu baru tahu pegi dia macam mana✨😉 dengan SET PERTAMA pun korang boleh dapat perubahan ketara pada skin korang. -
Nak hasil terbaik , nak skin menjadi☝🏻 wajib follow segala guide dan suggestion dari agent korang betul-2 tau . Jenis keras kepala dan pandai-2 sendiri jgn salahkan produk bila skin xmenjadi-2 tau , korang tak follow ape agent cakap mcm mana skin korang nak cantik mcm agent tu✨😜
-
✨AGENT DAH MAKAN GARAM DULU✨
-
Nak skin cantik ,letop , flawles mehh whatsapp
-
http://www.wasap.my/60164475652
http://www.wasap.my/60164475652 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA IPOH PERAK
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycareipoh
#vslbeautycareperak
#vslbeautycareipohperak
#vslteamfarahhalyna
#vslbeautycarehq

SKIN BOLEH CANTIK KENAPA NAK BIAR TERUS BERMASALAH💁🏻‍♀️
-
#vslbeautycare Try dulu baru tahu pegi dia macam mana✨😉 dengan SET PERTAMA pun korang boleh dapat perubahan ketara pada skin korang. -
Nak hasil terbaik , nak skin menjadi☝🏻 wajib follow segala guide dan suggestion dari agent korang betul-2 tau . Jenis keras kepala dan pandai-2 sendiri jgn salahkan produk bila skin xmenjadi-2 tau , korang tak follow ape agent cakap mcm mana skin korang nak cantik mcm agent tu✨😜
-
✨AGENT DAH MAKAN GARAM DULU✨
-
Nak skin cantik ,letop , flawles mehh whatsapp
-
http://www.wasap.my/60164475652
http://www.wasap.my/60164475652 .💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
.
🙋Agent VSL Beauty Care
🚘CODSELURUH AREA IPOH PERAK
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycareipoh
#vslbeautycareperak
#vslbeautycareipohperak
#vslteamfarahhalyna
#vslbeautycarehq
3 1 3 May, 2019

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana

"NO MORE HIGHLIGHTER"
.
Zaman now makeup simple2 pun kena letak highlight utk bagi skin nampak lebih glowing.
.
But when u use VSL and maintain, highlighter semulajadi tu akan hadir pd skin u sama mcm vsl user ni 😍😍
.
Berkilattt guyss. ❤️ Nk cantikk jom pm/wasap 👇🏻 WHATSAPP Farhana💕

http://www.wasap.my/601159678156
http://www.wasap.my/601159678156
.
💯FREE GUIDE UNTIL PRETTY🧖🏻‍♀️
💯FREE SPECIAL GIFT🎁
.
🚘COD SELUHUR AREA MERSING -ENDAU
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamSafirahana
#vslbeautycareFarhana
70 0 16 February, 2019

aduh cantik nye boss boss ku 💕 kemana mana skin die still garing bak kata boss kita 😘 panas terik pon tetap meletop 😋

yang lain tk kan usya je ? bile nak cuba untk jdi cantiksss 😘
whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira

aduh cantik nye boss boss ku 💕 kemana mana skin die still garing bak kata boss kita 😘 panas terik pon tetap meletop 😋

yang lain tk kan usya je ? bile nak cuba untk jdi cantiksss 😘 
whatsapp fira👇🏻 http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689
http://www.wasap.my/60177362689 -COD KLUANG - MERSING - ENDAU🚗💨 -POS EVERYDAY 📮📮 #guidenavergiveup
#vslbeautycare
#vslbeautycarejohor
#vslbeautycaremersing
#vslbeautycareendau
#vslbeautycareteamsfara
#vslbeautycareteammainatul
#vslbeautycarenurulazliza
#vslbeautycareSafira
151 0 1 September, 2018