#halalskincare Instagram Photos & Videos

halalskincare - 77.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #halalskincare and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
4
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Timbulnya masalah pada kulit pasti sering terjadi. Tapi jangan khawatir ya ladies, yuk kita atasi dengan memberikan vitamin dan nutrisi lebih pada kulit badan mu dengan M2J Papaya Series. Kandungan papaya ekstrak dan vitamin yang dapat membantu mu untuk mendapatkan kulit sehat dan cerah.

M2J Body Care
Order Via:
WA - 081217773288

#GetSkinRefreshed #M2JBodyCare

Timbulnya masalah pada kulit pasti sering terjadi. Tapi jangan khawatir ya ladies, yuk kita atasi dengan memberikan vitamin dan nutrisi lebih pada kulit badan mu dengan M2J Papaya Series. Kandungan papaya ekstrak dan vitamin yang dapat membantu mu untuk mendapatkan kulit sehat dan cerah.
—
M2J Body Care
Order Via:
WA - 081217773288
—
#GetSkinRefreshed #M2JBodyCare
5 1 36 minutes ago

We’re excited to announce that we are officially a @crescent_lifestyle Alliance Partner! ✨

Crescent Lifestyle members enjoy 15% OFF all moisturisers purchased in store at @workshopmodesty upon presentation of your Crescent Lifestyle Digital Membership Card! (Discount not valid for promotion/ sale items.)
.
.
.
.
#taahirah #taahirahskincare #skincare #halal #halaal #halalskincare #vegan #veganskincare #selfcare #beauty #crescentlifestyle #partner #discount #membersonly #lifestyle #save

We’re excited to announce that we are officially a @crescent_lifestyle Alliance Partner! ✨

Crescent Lifestyle members enjoy 15% OFF all moisturisers purchased in store at @workshopmodesty upon presentation of your Crescent Lifestyle Digital Membership Card! (Discount not valid for promotion/ sale items.)
.
.
.
.
#taahirah #taahirahskincare #skincare #halal #halaal #halalskincare #vegan #veganskincare #selfcare #beauty #crescentlifestyle #partner #discount #membersonly #lifestyle #save
2 0 1 hour ago

Blackhead/whitehead banyak sgt dkt muka? Korang scrub je muka, sekurang-kurang nya 2 kali seminggu. Lepas tu percayalah, akan makin kurang & makin smooth je kulit korang tau.
-
Memang best gilerr 😍
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #bougastestimoni #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougasbeauty #bougasfeedback
#BougasLover
#bougasbeauty

Blackhead/whitehead banyak sgt dkt muka? Korang scrub je muka, sekurang-kurang nya 2 kali seminggu. Lepas tu percayalah, akan makin kurang & makin smooth je kulit korang tau.
-
Memang best gilerr 😍
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #bougastestimoni #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougasbeauty #bougasfeedback
#BougasLover
#bougasbeauty
1 0 1 hour ago

Berikut ini adalah titik dimana kamu mengaplikasikan Cream Duo LIANAKA Skin Care. Aplikasikan di wajah dengan jumlah secukupnya dan usap hingga merata.

Jangan sampai ada area yang terlewatkan untuk mendapatkan proteksi serta hasil yang maksimal!

#LIANAKASkinCare #lscbylianaka #beautywithlianaka #halalskincare #halalskincarebpom #herbalskincare

Berikut ini adalah titik dimana kamu mengaplikasikan Cream Duo LIANAKA Skin Care. Aplikasikan di wajah dengan jumlah secukupnya dan usap hingga merata.

Jangan sampai ada area yang terlewatkan untuk mendapatkan proteksi serta hasil yang maksimal!

#LIANAKASkinCare #lscbylianaka #beautywithlianaka #halalskincare #halalskincarebpom #herbalskincare
3 0 2 hours ago

KONSISTEN PAKAI SKINCARE JUGA SALAH 1 KUNCINYA
.
Tips Nomor Berapa yang sudah kamu lakukan?
.
Follow instagram @talentcosmeticsid untuk update seputar Talent Cosmetics, Korean Halal Premium Skincare Pertama di Indonesia!
.
#talentcosmeticsindonesia #1stkoreanhalalskincare
#skincarehalal #bumilbusuifriendly #muslimfriendly #halalskincare

KONSISTEN PAKAI SKINCARE JUGA SALAH 1 KUNCINYA
.
Tips Nomor Berapa yang sudah kamu lakukan?
.
Follow instagram  @talentcosmeticsid untuk update seputar Talent Cosmetics, Korean Halal Premium Skincare Pertama di Indonesia!
.
#talentcosmeticsindonesia #1stkoreanhalalskincare
#skincarehalal #bumilbusuifriendly #muslimfriendly #halalskincare
2 0 2 hours ago

📢 12.12 Sale is coming! Amazing deals awaits you! Spread the news and don't forget to fill your cart!
#Cosmoderm #HalalSkincare

📢 12.12 Sale is coming! Amazing deals awaits you! Spread the news and don't forget to fill your cart!
#Cosmoderm #HalalSkincare
32 1 2 hours ago

Nadasutra Skincare Product
LAB TEST and CERTIFICATE
Sirim Berhad
Toxicology Laboratory National Poison Centre Malaysia
National Pharmaceutical Regulatory Agency Minister Of Health Malaysia
Jakim
The two most important think to remember are
HALAL and TRUSTED

Love yourself . Love your skin
Keep believing
Be Beautiful
Be You

#pencucimukaunisex #pencucimukaterbaik
#pencucimukaberkesan #pencucimukakulitsensitif #pencucimukabreakout #pencuciwajahkulitberminyak #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif #wajahkusam #wajahbreakout #wajahsensitif #atasibreakout #kulitkombinasi #kulitkering #nadasutra #halalskincare #skincare #labtestproduct
#bestlocalproduct #kkmapproved #noharshchemicals #nodangerouschamicals #nadasutracleanser #nadasutracleansinggel

Nadasutra Skincare Product 
LAB TEST and CERTIFICATE 
Sirim Berhad
Toxicology Laboratory National Poison Centre Malaysia
National Pharmaceutical Regulatory Agency Minister Of Health Malaysia
Jakim 
The two most important think to remember are 
HALAL and TRUSTED

Love yourself . Love your skin
Keep believing
Be Beautiful
Be You

#pencucimukaunisex #pencucimukaterbaik 
#pencucimukaberkesan #pencucimukakulitsensitif  #pencucimukabreakout #pencuciwajahkulitberminyak  #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsensitif #wajahkusam #wajahbreakout #wajahsensitif #atasibreakout #kulitkombinasi #kulitkering #nadasutra #halalskincare #skincare #labtestproduct
#bestlocalproduct #kkmapproved #noharshchemicals  #nodangerouschamicals #nadasutracleanser #nadasutracleansinggel
15 0 3 hours ago

HYALuronic B5 Serum
. 💦 Hyaluronic Acid berfungsi mempertahankan kelembaban kulit dan mencegah penuaan dini
. 🍇 Vitis Vinifera Seed Extract berfungsi menjaga kesehatan kulit dan melawan radikal bebas.

#Somethinc #somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #makeuplokal #skincarelokal #localskincare #halalskincare #halalmakeup #halalmui #niacinamide #hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #makeuphalal #skincarehalal #golocal #madeinindonesia #somethinchyaluronicb5 #hyaluronicb5

HYALuronic B5 Serum
. 💦 Hyaluronic Acid berfungsi mempertahankan kelembaban kulit dan mencegah penuaan dini
. 🍇 Vitis Vinifera Seed Extract berfungsi menjaga kesehatan kulit dan melawan radikal bebas.

#Somethinc #somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #makeuplokal #skincarelokal #localskincare #halalskincare #halalmakeup #halalmui #niacinamide #hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #makeuphalal #skincarehalal #golocal #madeinindonesia #somethinchyaluronicb5 #hyaluronicb5
0 0 4 hours ago

The perfect serum to start your day... and every other day! Lawan kulit kusam akibat polusi dengan HYALuronic Acid + Vitamin B5 yang mampu memperbaiki kulit yang terbakar matahari dan mencerahkan warna kulit dari dalam

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia #SomethincHyaluronic

The perfect serum to start your day... and every other day! Lawan kulit kusam akibat polusi dengan HYALuronic Acid + Vitamin B5 yang mampu memperbaiki kulit yang terbakar matahari dan mencerahkan warna kulit dari dalam

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia #SomethincHyaluronic
0 0 4 hours ago

Kombinasi yang tepat adalah koentji dari wajah sinaran!
✔️ Gunakan Hyaluronic B5 setelah AHA BHA PHA Peeling atau setelah Niacinamide.
❌ JANGAN gunakan Niacinamide setelah AHA BHA PHA Peeling.

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia #Somethincniacinamide #Somethincahabhapha #Somethinchyaluronic

Kombinasi yang tepat adalah koentji dari wajah sinaran!
✔️ Gunakan Hyaluronic B5 setelah AHA BHA PHA Peeling atau setelah Niacinamide.
❌ JANGAN gunakan Niacinamide setelah AHA BHA PHA Peeling.

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia #Somethincniacinamide #Somethincahabhapha #Somethinchyaluronic
1 0 4 hours ago

Because you love your skin and we love you ❤️
Semua produk Somethinc halal, bebas paraben, tidak dites pada binatang, dan sudah melewati uji BPOM. Tidak perlu ragu lagi untuk memakai produk kami ya, girls!

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia

Because you love your skin and we love you ❤️
Semua produk Somethinc halal, bebas paraben, tidak dites pada binatang, dan sudah melewati uji BPOM. Tidak perlu ragu lagi untuk memakai produk kami ya, girls!

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia
0 0 4 hours ago

"Kulitku super moist and hydrating, rasanya dia bener2 memberi oksigen untuk bagian mukaku yang kering" - Zeniar's review from Female Daily

#Somethinc  #somethincsquad  #Halal #HalalBeauty  #BeautyForEveryone  #makeuplokal #skincarelokal  #localskincare #halalskincare  #halalmakeup  #halalmui  #niacinamide  #hyaluronic  #aha  #bha #pha  #peeling  #makeuphalal  #skincarehalal  #golocal  #madeinindonesia  #somethinchyaluronic

"Kulitku super moist and hydrating, rasanya dia bener2 memberi oksigen untuk bagian mukaku yang kering" - Zeniar's review from Female Daily

#Somethinc #somethincsquad #Halal#HalalBeauty #BeautyForEveryone #makeuplokal#skincarelokal #localskincare#halalskincare #halalmakeup #halalmui #niacinamide #hyaluronic #aha #bha#pha #peeling #makeuphalal #skincarehalal #golocal #madeinindonesia #somethinchyaluronic
0 0 4 hours ago

Have you tried our organic bio-gels? Specially effective on pigmentations and uneven skin tone. Use regularly for a brighter and radiant skin tone! Available in-store and online @www.phbBrunei.com
#organicskincare #halalskincare #veganskincareproducts #phb #phbethicalbeauty #phbbrunei #gadongmall

Have you tried our organic bio-gels? Specially effective on pigmentations and uneven skin tone. Use regularly for a brighter and radiant skin tone! Available in-store and online @www.phbBrunei.com
#organicskincare #halalskincare #veganskincareproducts #phb #phbethicalbeauty #phbbrunei #gadongmall
7 0 4 hours ago

Salam Jumaat uolss.. Haa hari ni kami nak share salah satu kelebihan RA8 iaitu meningkatkan penghasilan kolagen.
.
.
Kenapa kolagen ni penting? dan kenapa sangat diperlukan utk kulit uols tu?
.
Tau tak yg sebenarnya, kalau kolagen kita stabil, ianya akan membantu kulit uols utk lebih:
.
1. Tegang & Anjal
2. Memelihara kelembapan kulit
3. Menyokong baik pulih tisu daripada kecederaan .
Dan pelbagai lagi tau.
.
Ini bukan kami saja2 buat cerita ok, ini kami kongsikan berdasarkan kajian secara saintifik yg telah dibuat oleh SIRIM!
.
Dijamin SELAMAT penggunaan & keberkesanannya!
.
.
Nak Creme RA8 ni secara PERCUMA? PM kami utk maklumat lanjut
.
.
ra8.com.my
.Klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
.
#RA8 #RA8Cosmeceutical #Cosmeceutical #Cosmeceuticals #Cosmeceutical #skincare #Halalskincare #HalalCosmetics #Halal #DijaminHalal #skincareproducts #travellingkit #starterkit #ra8starterkit

Salam Jumaat uolss.. Haa hari ni kami nak share salah satu kelebihan RA8 iaitu meningkatkan penghasilan kolagen.
.
.
Kenapa kolagen ni penting? dan kenapa sangat diperlukan utk kulit uols tu?
.
Tau tak yg sebenarnya, kalau kolagen kita stabil, ianya akan membantu kulit uols utk lebih:
.
1. Tegang & Anjal
2. Memelihara kelembapan kulit
3. Menyokong baik pulih tisu daripada kecederaan .
Dan pelbagai lagi tau.
.
Ini bukan kami saja2 buat cerita ok, ini kami kongsikan berdasarkan kajian secara saintifik yg telah dibuat oleh SIRIM!
.
Dijamin SELAMAT penggunaan & keberkesanannya!
.
.
Nak Creme RA8 ni secara PERCUMA? PM kami utk maklumat lanjut
.
.
ra8.com.my
.Klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
.
#RA8 #RA8Cosmeceutical #Cosmeceutical #Cosmeceuticals #Cosmeceutical #skincare #Halalskincare #HalalCosmetics #Halal #DijaminHalal #skincareproducts #travellingkit #starterkit #ra8starterkit
0 0 5 hours ago

Biasa uols dengar buy 1 free 1 kan? Tapi tidak di RA8, kami berikan DECEMBER PROMO, BUY 1 FREE 2!!!!
.
.
Haaa.. berbaloi sangat2 kan? .
Yela tak pernah orang buat BUY 1 FREE 2 ni tau, tapi RA8 je buat hehe
.
Boleh dapatkan di website rasmi ra8.com.my ok
.
Tawaran terhad sehingga 8 Januari 2020
.
Share & Tag rakan-rakan anda supaya semua orang tahu tentang promo ini ok
.
.
ra8.com.my
.Klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
.
#RA8 #RA8Cosmeceutical #Cosmeceutical #Cosmeceuticals #Cosmeceutical #skincare #Halalskincare #HalalCosmetics #Halal #DijaminHalal #skincareproducts #travellingkit #starterkit #ra8starterkit

Biasa uols dengar buy 1 free 1 kan? Tapi tidak di RA8, kami berikan DECEMBER PROMO, BUY 1 FREE 2!!!!
.
.
Haaa.. berbaloi sangat2 kan? .
Yela tak pernah orang buat BUY 1 FREE 2 ni tau, tapi RA8 je buat hehe
.
Boleh dapatkan di website rasmi ra8.com.my ok
.
Tawaran terhad sehingga 8 Januari 2020
.
Share & Tag rakan-rakan anda supaya semua orang tahu tentang promo ini ok
.
.
ra8.com.my
.Klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
klik link di bio
📲@ra8cosmeceutical
.
#RA8 #RA8Cosmeceutical #Cosmeceutical #Cosmeceuticals #Cosmeceutical #skincare #Halalskincare #HalalCosmetics #Halal #DijaminHalal #skincareproducts #travellingkit #starterkit #ra8starterkit
2 0 5 hours ago

🍍🍍SAYANGI WAJAH ANDA🍍🍍
.
. 🔔🔔*Ramai yang salah faham. Bila set skincare, mesti kena ada toner, day cream & night cream. Item tersebut bukan wajib ada tapi yang lebih penting adalah fungsi setiap item dalam skincare tersebut*
.
.
.
🔔🔔*Serum Ensutouch bertindak untuk hydration & moisturising effect (seperti fungsi daycream/moisturizer). Ia ada antioxidant sebagai agen pelindung dari radikal bebas yang disebabkan oleh pancaran UV dan pencemaran* .
.
.
🔔🔔*Ia boleh diguna bersama foundation cream yg ada SPF tapi harus pastikan produk tersebut bebas dari bahan kimia merbahaya*
.
.
.
🔔🔔*Serum juga bertindak sebagai night cream untuk melembabkan kulit*
.
.
.
🔔🔔*Facial Cleanser Ensutouch juga dah ada fungsi toner. Cukup sekadar cuci dengan air selepas guna cleanser* .
.
.
🔔🔔*Ensutouch memahami keperluan wanita moden yang sibuk dengan aktiviti harian. Jadi, dengan 3 item ringkas ini akan memudahkan anda mengamalkan rutin penjagaan wajah anda*
.
.
#ensutouchskincarebysirimberhad #organicproduk #naturalskincareproducts . #ensutouchmalaysia #naturalskincareproducts #ensutouchmasuktv
#noparabens #halal
#halalskincare #ensutouchskincare #naturalproduct #sirimproduk #skincare #selamat #ensutouch #testimoniensutouch #paraben #sls #mercury #skincare #skincareproducts #parabens #skincareluxury #skincareshop #parabenfree #skincarelover #skincareobsessed #skincarenatural #naturalproducts #skincareaddict #aurainsta #aurainstabatch30
.
Berminat?
Klik link di bio👆👆👆👆👆👆👆

🍍🍍SAYANGI  WAJAH ANDA🍍🍍
.
. 🔔🔔*Ramai yang salah faham. Bila set  skincare, mesti kena ada toner, day cream & night cream. Item tersebut bukan wajib ada tapi yang lebih penting adalah fungsi setiap item dalam skincare tersebut*
.
.
.
🔔🔔*Serum Ensutouch bertindak untuk hydration & moisturising effect (seperti fungsi daycream/moisturizer). Ia ada antioxidant sebagai agen pelindung dari radikal bebas  yang disebabkan oleh pancaran UV dan pencemaran* .
.
.
🔔🔔*Ia boleh diguna bersama foundation cream yg ada SPF tapi harus pastikan produk tersebut bebas dari bahan kimia merbahaya*
.
.
.
🔔🔔*Serum juga bertindak sebagai night cream untuk melembabkan kulit*
.
.
.
🔔🔔*Facial Cleanser Ensutouch juga dah ada fungsi toner. Cukup sekadar cuci dengan air selepas guna cleanser* .
.
.
🔔🔔*Ensutouch memahami keperluan wanita moden yang sibuk dengan aktiviti harian. Jadi, dengan 3 item ringkas ini akan memudahkan anda mengamalkan rutin penjagaan wajah anda*
.
.
#ensutouchskincarebysirimberhad #organicproduk #naturalskincareproducts .#ensutouchmalaysia #naturalskincareproducts #ensutouchmasuktv 
#noparabens #halal 
#halalskincare#ensutouchskincare#naturalproduct#sirimproduk#skincare#selamat#ensutouch#testimoniensutouch#paraben#sls#mercury#skincare#skincareproducts#parabens#skincareluxury#skincareshop#parabenfree#skincarelover#skincareobsessed#skincarenatural#naturalproducts#skincareaddict#aurainsta#aurainstabatch30
.
Berminat?
Klik link di bio👆👆👆👆👆👆👆
4 0 6 hours ago

Apakah OxyLovers sedang merasakan hal berikut ini..⁣

Suntuk hanya mengurus rumah tangga atau mempunyai banyak keinginan namun tidak punya uang? Mendinga jadi RESELLER dari OXYGLOW INDONESIA aja Ladies.⁣

Ladies bakalan mendapatkan diskon 20% dengan membeli 3 Paket Basic. Lalu per minggu minimal melakukan 3 transaksi pembelian Paket atau satuan ya Ladies.⁣

Buruan isi dompetmu bersama Oxyglow Indonesia 😉😉
.
Info selengkapnya,
WA 1 : 0812 5442 2100
WA 2 : 0896 5590 9648
.
.
#Oxyglow #oxyglowseller #oxyglowbekasi #resellerwelcome #distibutorwelcome #bisnisrumahan #suksesbersamaoxyglow #joinreseller #untungbesar #banyakbonus #diskon #joinsekarang #glowing #whitening #bpomskincare #halalskincare #glowyourday

Apakah OxyLovers sedang merasakan hal berikut ini..⁣
⁣
Suntuk hanya mengurus rumah tangga atau mempunyai banyak keinginan namun tidak punya uang? Mendinga jadi RESELLER dari OXYGLOW INDONESIA aja Ladies.⁣
⁣
Ladies bakalan mendapatkan diskon 20% dengan membeli 3 Paket Basic. Lalu per minggu minimal melakukan 3 transaksi pembelian Paket atau satuan ya Ladies.⁣
⁣
Buruan isi dompetmu bersama Oxyglow Indonesia 😉😉
.
Info selengkapnya,
WA 1 : 0812 5442 2100
WA 2 : 0896 5590 9648
.
.
#Oxyglow #oxyglowseller #oxyglowbekasi #resellerwelcome #distibutorwelcome #bisnisrumahan #suksesbersamaoxyglow #joinreseller #untungbesar #banyakbonus #diskon #joinsekarang #glowing #whitening #bpomskincare #halalskincare #glowyourday
1 0 7 hours ago

Hi Assalamualaikum dan Salam Jumaat 🌷. Ramai tak percaya kan dengan perubahan pada muka sendiri. Bayangkan dari mula kita lahir hinggalah sekarang.. pernahkah sayangi diri sendiri?

Hakikatnya... Umur bertambah tanpa sedar kulit wajah pun hilang seri.
Nak tenguk muka sendiri kat cermin pun malu.

Kini, segalanya berubah. Lepas 3 Minggu jer... semuanya kembali ceria!

#hauscosmetics
#HausSkin
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#halalcosmetics
#halalskincare
#awetmuda

Hi Assalamualaikum dan Salam Jumaat 🌷. Ramai tak percaya kan dengan perubahan pada muka sendiri. Bayangkan dari mula kita lahir hinggalah sekarang.. pernahkah sayangi diri sendiri?

Hakikatnya... Umur bertambah tanpa sedar kulit wajah pun hilang seri.
Nak tenguk muka sendiri kat cermin pun malu.

Kini, segalanya berubah. Lepas 3 Minggu jer... semuanya kembali ceria!

#hauscosmetics
#HausSkin
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#halalcosmetics
#halalskincare
#awetmuda
0 0 8 hours ago

Top #halalskincare posts

#AD | Nuage de Beauté has arrived in the UK with the launch of their Halal & Vegan certified luxury skincare range for woman of any age.

The skincare collection combines science, proven effectiveness & natural ingredients to give you the perfect skin.

To celebrate the launch here’s some of my favourite skincare products from the range. And guys I also have an exclusive discount code for my followers 👉🏽 Poonam30 entitles you to 30% off this amazing skincare range.

Nuage de Beauté is exclusively available to buy from @luyamoda in the UK.

Here’s a breakdown of the products I’m using in the video:

1. Luminage 83 Face Cleansing Oil
2. Safrany 43 Equalizing Face Toner
3. Sublime 25 Antiage & Lifting Elixir
4. Charment 93 Lightening Eye & Lip Contour
5. Mirage 15 Purifying & Mattifying Treatment

#Ad #Skincare #HalalSkinCare #Vegan #Skincareroutine #Skincarecommunity #Hijab #Skincarehalal

#AD | Nuage de Beauté has arrived in the UK with the launch of their Halal & Vegan certified luxury skincare range for woman of any age.

The skincare collection combines science, proven effectiveness & natural ingredients to give you the perfect skin.

To celebrate the launch here’s some of my favourite skincare products from the range. And guys I also have an exclusive discount code for my followers 👉🏽 Poonam30 entitles you to 30% off this amazing skincare range.

Nuage de Beauté is exclusively available to buy from @luyamoda in the UK.

Here’s a breakdown of the products I’m using in the video:

1. Luminage 83 Face Cleansing Oil
2. Safrany 43 Equalizing Face Toner 
3. Sublime 25 Antiage & Lifting Elixir 
4. Charment 93 Lightening Eye & Lip Contour 
5. Mirage 15 Purifying & Mattifying Treatment

#Ad #Skincare #HalalSkinCare #Vegan #Skincareroutine #Skincarecommunity #Hijab #Skincarehalal
1,869 49 19 hours ago

♥️AVAILABLE NOW!
SOMETHINC Glowing Sisters
Sisters aren't best friends. They're even better! They complete each other.

Set includes :
-AHA BHA PHA Peeling Solution
-Hyaluronic B5
*Available hanya 100set doang ya gaes!!
Set ini memang Complete each other banget sih.
Setelah menggunakan peeling solution, lanjutkan menggunakzn Hyaluronic B5 untuk menjaga kelembabannya🌟
Hyaluronic B5 juga bisa digunakan untuk daily.
======================⁣
ORDER 24/7:⁣⁣
❤ www.BeautyHaul.com⁣⁣
Line : @Beautyhaulindo (@)⁣⁣
Wa : 0812-985-65696⁣⁣
.⁣
.⁣
#jualmakeup  #jualmakeupori #jualmakeuporiginal  #makeuporiginal #skincarelokal #jualskincare #tokokosmetik #tokokosmetikjakarta  #jualmakeup #greenlakecity  #beautyhaulindo #beautyhaul  #beautyhaulstore #skincarehalal #halalskincare #halalmakeup #makeuphalal #originalmakeup  #niacinamide #peeling #peelingsolution #aha #bha #pha #hyaluronic #jualsomethinc #somethinc

♥️AVAILABLE NOW!
SOMETHINC Glowing Sisters
Sisters aren't best friends. They're even better! They complete each other.

Set includes :
-AHA BHA PHA Peeling Solution
-Hyaluronic B5
*Available hanya 100set doang ya gaes!!
Set ini memang Complete each other banget sih.
Setelah menggunakan peeling solution, lanjutkan menggunakzn Hyaluronic B5 untuk menjaga kelembabannya🌟
Hyaluronic B5 juga bisa digunakan untuk daily.
======================⁣
ORDER 24/7:⁣⁣
❤ www.BeautyHaul.com⁣⁣
Line : @Beautyhaulindo (@)⁣⁣
Wa : 0812-985-65696⁣⁣
.⁣
.⁣
#jualmakeup #jualmakeupori #jualmakeuporiginal #makeuporiginal #skincarelokal #jualskincare #tokokosmetik #tokokosmetikjakarta #jualmakeup #greenlakecity #beautyhaulindo #beautyhaul #beautyhaulstore#skincarehalal #halalskincare #halalmakeup #makeuphalal #originalmakeup  #niacinamide #peeling #peelingsolution #aha #bha #pha #hyaluronic #jualsomethinc #somethinc
1,348 38 16 July, 2019

It takes only 20 minutes, twice a week for you to have acne free skin. Say goodbye to acne and say hello to glowing skin with our #TTOMask. Our mask will help clear acne and deeply absorbs dirt and oil from your skin.

Click link in bio to purchase yours!

#Cosmoderm
#HalalSkinCare

It takes only 20 minutes, twice a week for you to have acne free skin. Say goodbye to acne and say hello to glowing skin with our #TTOMask. Our mask will help clear acne and deeply absorbs dirt and oil from your skin.

Click link in bio to purchase yours!

#Cosmoderm
#HalalSkinCare
537 45 25 March, 2019

Kalau kamu mengalami hal-hal di atas, bisa jadi kamu punya fungal acne! Fungal acne adalah jerawat yang disebabkan jamur, bukan bakteri seperti jerawat biasa. Kamu juga harus memakai produk skin care yang Fungal Acne Friendly, seperti Niacinamide + Moisture Beet Serum dari somethinc. Kandungan niacinamide dam beet serum aman u/ fungal acne, mengontrol sebum, memudarkan bekas jerawat dan memperbaiki tekstur kulit!

Tag temen kamu biar mereka juga tahu!

Harga 115.500
Ready untuk order online!
Store jakal dan cendrawasih ready hari ini!

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia #Somethincniacinamide

Kalau kamu mengalami hal-hal di atas, bisa jadi kamu punya fungal acne! Fungal acne adalah jerawat yang disebabkan jamur, bukan bakteri seperti jerawat biasa. Kamu juga harus memakai produk skin care yang Fungal Acne Friendly, seperti Niacinamide + Moisture Beet Serum dari  somethinc. Kandungan niacinamide dam beet serum aman u/ fungal acne, mengontrol sebum,  memudarkan bekas jerawat dan memperbaiki tekstur kulit!

Tag temen kamu biar mereka juga tahu!

Harga 115.500
Ready untuk order online!
Store jakal dan cendrawasih ready hari ini!

#Somethinc #Somethincsquad #Halal #HalalBeauty #BeautyForEveryone #MakeupLocal #SkincareLocal #LocalSkincare #HalalSkincare #HalalMakeup #HalalMUI #Niacinamide #Hyaluronic #aha #bha #pha #peeling #MakeupHalal #SkincareHalal #GoLocal #MadeInIndonesia #Somethincniacinamide
1,152 15 14 October, 2019

Vai ziniet, kas ir Halal kosmētika?

Mana pirmdiena sākās ar naturālo līdzekļu no @purecosmeticseesti testēšanu...

Nē, neesmu beauty blogers, bet man tik ļoti patīk meikaps, krāsoties un krāsot citus tik sen, cik sevi atceros:)

Atbildot uz jautājumu- halal kosmētika, tā ir kosmētika, kuru lieto ne tikai, lai izdaiļotu izskatu, bet to izmanto arī kā ādas kopšanas līdzekli, kas nesatur dzīvnieku izcelsmes komponentus, spirtu un konservantus. Šie unikālie produkti tapa pateicoties musulmāņu sievietēm.

Sampure minerals- lieliska kosmētika, kas satur dabīgus minerālus un liek ādai izstarot veselību. Piemērota visiem ādas tipiem, visiem vecumiem, cilvēkiem ar jebkādu filozofiju un reliģiju.

Man patika šī meikapa līnija no Lielbritānijas uz savas ādas un jums arī iesaku pamēģināt.

—————

Знаете, что такое халяльная косметика?

Мой понедельник начался с тестирования натуральной косметики от @purecosmeticseesti

О нет, я не бьюти блогер, но так люблю мэйк, краситься и красить других так давно, сколько себя помню:)

Отвечаю на вопрос- халяльная косметика применяется не только как средство украшения внешности, но и для ухода за кожей, не содержит компоненты животного происхождения, без спирта и консервантов. У истоков создания халяльной косметики стоит мусульманская женщина.

Sampure minerals- роскошная косметика, содержит натуральные минералы и заставляет кожу сиять здоровьем. Подходит для всех типов кожи, для всех возрастов, убеждений и религий.

Мне понравился этот продукт из Великобритании на своей коже и вам советую попробовать;)

#halalmakeup

Vai ziniet, kas ir Halal kosmētika?
⠀
Mana pirmdiena sākās ar naturālo līdzekļu no @purecosmeticseesti testēšanu...
⠀
Nē, neesmu beauty blogers, bet man tik ļoti patīk meikaps, krāsoties un krāsot citus tik sen, cik sevi atceros:)
⠀
Atbildot uz jautājumu- halal kosmētika, tā ir kosmētika, kuru lieto ne tikai, lai izdaiļotu izskatu, bet to izmanto arī kā ādas kopšanas līdzekli, kas nesatur dzīvnieku izcelsmes komponentus, spirtu un konservantus. Šie unikālie produkti tapa pateicoties musulmāņu sievietēm.
⠀
Sampure minerals- lieliska kosmētika, kas satur dabīgus minerālus un liek ādai izstarot veselību. Piemērota visiem ādas tipiem, visiem vecumiem, cilvēkiem ar jebkādu filozofiju un reliģiju.
⠀
Man patika šī meikapa līnija no Lielbritānijas uz savas ādas un jums arī iesaku pamēģināt.
⠀
—————
⠀
Знаете, что такое халяльная косметика?
⠀
Мой понедельник начался с тестирования натуральной косметики от @purecosmeticseesti
⠀
О нет, я не бьюти блогер, но так люблю мэйк, краситься и красить других так давно, сколько себя помню:)
⠀
Отвечаю на вопрос- халяльная косметика применяется не только как средство украшения внешности, но и для ухода за кожей, не содержит компоненты животного происхождения, без спирта и консервантов. У истоков создания халяльной косметики стоит мусульманская женщина.
⠀
Sampure minerals- роскошная косметика, содержит натуральные минералы и заставляет кожу сиять здоровьем. Подходит для всех типов кожи, для всех возрастов, убеждений и религий.
⠀
Мне понравился этот продукт из Великобритании на своей коже и вам советую попробовать;)
⠀
#halalmakeup
442 19 28 October, 2019

AAFIYAH NYANYI COMEL PIPI MERAH WITH IBU BU BU @CTDK 😍
.
Jom sertai Kempen SIMPLYSITI Dihati membeli sambil menderma. Setiap pembelian RM120 ke atas produk SIMPLYSITI (tak termasuk postage) Free Gift Box Di Hati. Manakala RM5 akan disalurkan ke Tabung Yayasan IJN bagi membiayai kos pembedahan jantung.Tahun ini, 5 orang kanak-kanak yang kurang berkemampuan memerlukan bantuan tersebut.
.
DERMA & MENANG F.D.O WITH @CTDK 🎉
.
Langkah 1 👉🏻 Kongsikan gambar anda bersama KOTAK SIMPLYSITI DIHATI 2019 di Instagram atau Facebook (pastikan akaun public).
.
Langkah 2 👉🏻 Sertakan hashtag #SimplysitiDiHati2019 di dalam kapsyen.
.
Langkah 3 👉🏻 Seramai 15 orang pemenang bertuah bakal memenangi Fun Day Out bersama Dato Sri Siti Nurhaliza.
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
📌 Mega Sales 11.11 Diskaun sehingga 60% produk SIMPLYSITI terpilih! (sah hingga 14 Nov 2019)
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak order produk SIMPLYSITI?
Like & follow 👇
Simplysiti Elit SSE00042
@officialsimplysiti @ctdk
.
Page : Aida Jentayu Store
Insta : @aidajentayustore
Wasap : 012-9023200 / link wasap di profile
.
#SIMPLYSITI #SIMPLYSITISekinchan #SIMPLYSITIAidatie #SIMPLYSITIElit #SIMPLYSITILovers #SIMPLYSITIDiHati2019 #TeamSimplySiti #AgentElitSIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #ItsAllAboutYou #9TahunBersamaSimplySiti #WajahSIMPLYSITI #halalcosmetics #halalskincare #cosmetics #skincare #fragrance #ctdk #sitinurhaliza #sitizoners #PermataHatiBuatSiKecil #Terang #TerangMVChallenge #Sales #MegaSales #onlineseller #trustedseller #AidaSimplySiti #AidaJentayuStore

AAFIYAH NYANYI COMEL PIPI MERAH WITH IBU BU BU @CTDK 😍
.
Jom sertai Kempen SIMPLYSITI Dihati membeli sambil menderma. Setiap pembelian RM120 ke atas produk SIMPLYSITI (tak termasuk postage) Free Gift Box Di Hati. Manakala RM5 akan disalurkan ke Tabung Yayasan IJN bagi membiayai kos pembedahan jantung.Tahun ini, 5 orang kanak-kanak yang kurang berkemampuan memerlukan bantuan tersebut.
.
DERMA & MENANG F.D.O WITH @CTDK 🎉
.
Langkah 1 👉🏻 Kongsikan gambar anda bersama KOTAK SIMPLYSITI DIHATI 2019 di Instagram atau Facebook (pastikan akaun public).
.
Langkah 2 👉🏻 Sertakan hashtag #SimplysitiDiHati2019 di dalam kapsyen.
.
Langkah 3 👉🏻 Seramai 15 orang pemenang bertuah bakal memenangi Fun Day Out bersama Dato Sri Siti Nurhaliza.
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
📌 Mega Sales 11.11 Diskaun sehingga 60% produk SIMPLYSITI terpilih! (sah hingga 14 Nov 2019)
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Nak order produk SIMPLYSITI?
Like & follow 👇
Simplysiti Elit SSE00042
@officialsimplysiti @ctdk
.
Page : Aida Jentayu Store
Insta : @aidajentayustore
Wasap : 012-9023200 / link wasap di profile
.
#SIMPLYSITI #SIMPLYSITISekinchan #SIMPLYSITIAidatie #SIMPLYSITIElit #SIMPLYSITILovers #SIMPLYSITIDiHati2019 #TeamSimplySiti #AgentElitSIMPLYSITI #ForTheBeautyInYou #ItsAllAboutYou #9TahunBersamaSimplySiti #WajahSIMPLYSITI #halalcosmetics #halalskincare #cosmetics #skincare #fragrance #ctdk #sitinurhaliza #sitizoners #PermataHatiBuatSiKecil #Terang #TerangMVChallenge #Sales #MegaSales #onlineseller #trustedseller #AidaSimplySiti #AidaJentayuStore
3,227 9 8 November, 2019

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback

MasyaAllah..
.
Caktiknyeeee kulit El 💕💕💕
.
Patutlaaa lepas kawin ni lagi berseri2 skin El.. rupa2 nye pengguna setia BOUGAS Serum & Scrub..
.
Sapa nak cantikkk mcm el cepat wasap kakak, klik aje link kt bio atas tuu..
.
.
.
.
.
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #rawatjerawat #skincare #glowing #kulitcerah #sunburn #halalskincare #ainaaserum #uiamkuantan #wawaserum #bougasagent #bougaspahang #codkuantan #bougaspahang #bougasfeedback
539 2 4 September, 2019

(GIVEAWAY CLOSED!) Want to win FIVE halal nail polishes of your choice?

TO ENTER -
1) Must follow @halalcosco
2) Like this post
3) Tag a friend in the comments section below - multiple entries accepted

International giveaway | Ends 24th May 2019 | Cannot tag same account more than once | Winner announced on @halalcosco’s story | GOOD LUCK 💕

(GIVEAWAY CLOSED!) Want to win FIVE halal nail polishes of your choice?

TO ENTER - 
1) Must follow @halalcosco
2) Like this post 
3) Tag a friend in the comments section below - multiple entries accepted

International giveaway | Ends 24th May 2019 | Cannot tag same account more than once | Winner announced on @halalcosco’s story | GOOD LUCK 💕
5,543 1,549 14 May, 2019

This Diwali sparkle like a Phuljhari!
Dazzle like a Diya and look pretty like a rangoli! Iba Family wishes you a very Happy Diwali!
.
.
Available on our website www.ibacosmetics.com (link on our bio), Nykaa, Amazon, Snapdeal and across stores!
.
.
Products and Prices -
😍Iba Pure Skin Liquid Foundation - ₹375 😍Iba Photo Perfect HD Face Primer - ₹399 😍Iba Perfect Look BB Cream - ₹250 😍Iba Pure Lips Long Stay Matte Lipstick - ₹350

#diwali2019 #wealth #healthyskin #veganbeauty #Veganskincare #Veganmakeup #Halalcosmetics #halalskincare #Halalcertified #diwali💥💥

This Diwali sparkle like a Phuljhari!
Dazzle like a Diya and look pretty like a rangoli! Iba Family wishes you a very Happy Diwali!
.
.
Available on our website www.ibacosmetics.com (link on our bio), Nykaa, Amazon, Snapdeal and across stores!
.
.
Products and Prices -
😍Iba Pure Skin Liquid Foundation - ₹375 😍Iba Photo Perfect HD Face Primer - ₹399 😍Iba Perfect Look BB Cream - ₹250 😍Iba Pure Lips Long Stay Matte Lipstick - ₹350

#diwali2019 #wealth #healthyskin #veganbeauty #Veganskincare #Veganmakeup #Halalcosmetics #halalskincare #Halalcertified #diwali💥💥
523 4 27 October, 2019