#haliqateam Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #haliqateam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
12.2
Average comment
0.4
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 10 hours ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 10 hours ago
@ubat_parut_no.1 Profile picture

@ubat_parut_no.1

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
6 0 14 hours ago
@jumeascargels Profile picture

@jumeascargels

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargels ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

CLICK LINK AT MY BIO TO GET THIS JUMEA SCAR GEL WITH DISCOUNT AND FREE POSTAGE 🙏🏻❤️😘💯
.
#Repost @syazwaniarahim
・・・
Hai guys! Harini wany nak review satu product iaituuuu #jumeascargels ❤️.. Girls yang ada masalah parut jerawat yang susah hilang tu mesti cuba #jumeascargel sebab gel ni mengandungi combinasi bunga Chamomile & ekstrak Bawang (VITAMIN E). And paling penting gel ni  dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari je guys!!!
-
Btw, wany selalu guna gel ni before tidur and kulit wany oily and sensitif.. so korang jangan risau sebab #jumeascargel ni sesuai untuk semua jenis kulit 😘
-
#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
11 0 22 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

Yes betul tu! Penggunaan jumea memang ambil masa skit untuk pudarkan parut sebab kandungan dalam jumea ni semua natural sahaja . So korang yang tengah struggle nak pulihkan parut dengan jumea tu , jangan skip pakai tau! Lama kelamaan akan pudar parut tu. 😘😘
.
Thank you bagi feedback yang sangat sangat sangat positif untuk kami. 😘 yang masih ada parut tu , dah cuba pelbagai produk tp belum ada yang berhasil , jom pudarkan parut korang dengan #jumeascargel 🤗
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
2 0 23 hours ago
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 23 hours ago
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 .
Jumea scargel terbukti berkesan 💯 Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! ✅ HARGA DISKAUN
✅ FREE CONSULTATION
✅ FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 .
Jumea scargel terbukti berkesan 💯 Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! ✅ HARGA DISKAUN
✅ FREE CONSULTATION
✅ FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
45 3 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA ❗️
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO 😍 .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA ❗️
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO 😍 .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
48 1 15 September, 2019
@jumeascargelofficial Profile picture

@jumeascargelofficial

PARUT JERAWAT MERAH MERAH MAKIN KURANG 👍🏻😍
.
Alhamdulillah hasil bersama #jumeascargel ❤️
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

PARUT JERAWAT MERAH MERAH MAKIN KURANG 👍🏻😍
.
Alhamdulillah hasil bersama #jumeascargel ❤️
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
2 0 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni 😍

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari!
Best sangat kan! 😍 Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni 😍

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari! 
Best sangat kan! 😍 Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio 😘 .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
49 0 15 September, 2019
@jumeascargels Profile picture

@jumeascargels

Alhamdulillah ni salah sorang dropship aktif kita 😍 selepas jumea berkesan untuk dia , terus join dropship . Berkesan katanya jumea ni 😍
.
Mostly dropship jumea ni semua pengguna #jumeascargel tau😍 sekarang kita ada 100+ dropship . .
.
Tapi yang maira nak highlightkan kat sini , #jumeascargel memang berkesan untuk masalah parut tau ! .
.
Nak tahu kelebihan jumea ? Click link dekat bio sekarang 😉
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah ni salah sorang dropship aktif kita 😍 selepas jumea berkesan untuk dia , terus join dropship . Berkesan katanya jumea ni 😍
.
Mostly dropship jumea ni semua pengguna #jumeascargel  tau😍 sekarang kita ada 100+ dropship . .
.
Tapi yang maira nak highlightkan kat sini , #jumeascargel memang berkesan untuk masalah parut tau ! .
.
Nak tahu kelebihan jumea ? Click link dekat bio sekarang 😉
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
1 0 15 September, 2019
@jumeascargelmalaysia Profile picture

@jumeascargelmalaysia

Thank you so much ❤️
.
Repost @reinalum
・・・
I've tried @jumescargelmalaysia for a few weeks now and it's a #Scargel that's gentle enough to work on your face. It mainly uses onion extract & chamomile to help with the healing of scar tissue. .
-

Honestly, I only have really old acne scars so I'm told that it'll take longer to heal. But what I can say is that it was really pleasant to use on my face. No breakouts. No oiliness. .
-
Lot's of people have been asking what's a good scar gel/cream other than the usual bio oil that's usually too oily to put on your face (especially if you're acne prone). I think this is a good alternative that you can try out. It's also important for you to apply twice a day. .
-
I think my lack of discipline is a factor why my old scars aren't healing as fast too 😅 It also has a good texture after applying so wearing makeup after is no issue! .
.
#HonestReview #ReinaBeauty #Skincare #jumeamalaysia #jumeascargel #Jumea .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Thank you so much ❤️
.
Repost @reinalum
・・・
I've tried @jumescargelmalaysia for a few weeks now and it's a #Scargel that's gentle enough to work on your face. It mainly uses onion extract & chamomile to help with the healing of scar tissue. .
-

Honestly, I only have really old acne scars so I'm told that it'll take longer to heal. But what I can say is that it was really pleasant to use on my face. No breakouts. No oiliness. .
-
Lot's of people have been asking what's a good scar gel/cream other than the usual bio oil that's usually too oily to put on your face (especially if you're acne prone). I think this is a good alternative that you can try out. It's also important for you to apply twice a day. .
-
I think my lack of discipline is a factor why my old scars aren't healing as fast too 😅 It also has a good texture after applying so wearing makeup after is no issue! .
.
#HonestReview #ReinaBeauty #Skincare #jumeamalaysia #jumeascargel #Jumea .
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
32 0 15 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Warung Salai Original Nismilan

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 14 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Warung Salai Original Nismilan

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer maira ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
9 0 14 September, 2019
@jumea.shahalam Profile picture

@jumea.shahalam

@jumea.shahalam
Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam #jumeashahalam #shahalam #uitmshahalam #sayajualjumea #sayajualmurah #sayajual

@jumea.shahalam 
Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam #jumeashahalam #shahalam #uitmshahalam #sayajualjumea #sayajualmurah #sayajual
1 0 14 September, 2019
@jumeascargelofficial Profile picture

@jumeascargelofficial

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
2 0 13 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

#Repost -eykaaanizam .
.
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from jumeascar. hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit jumeascar ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 jumeamalaysia
.
#testimonijumeaht #review #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam

#Repost -eykaaanizam .
.
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from jumeascar.  hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam😭 so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2😍 so eyka share sikit benefit jumeascar ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now😍😍 jumeamalaysia
.
#testimonijumeaht #review #jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #testimonijumeaht #haliqateam
4 0 13 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Anda ada masalah parut? Rimas dah pakai macam macam produk tapi takda perubahan lagi? Kalau macam tu jom cuba jumea scar gel
.
So inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 .
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

Anda ada masalah parut? Rimas dah pakai macam macam produk tapi takda perubahan lagi? Kalau macam tu jom cuba jumea scar gel
.
So inilah dia satu satunya produk parut dalam bentuk gel iaitu JUMEA SCAR GEL 💎 senang nak dibawa ke mana mana ualsss💯
.
9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
💎 Kesan seawal 7 HARI
💎Sesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
💎Tidak melekit
💎Tidak berminyak
💎Cepat meresap
💎Water base
💎Tidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
💎Mempunyai COOLING EFFECT
💎Kaya dengan VITAMIN E semulajadi
💎LULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni😍 .
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
4 1 13 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jumea boleh rawat parut chicken pox! Parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel 💯👍🏻
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? 🙊
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang😘😘
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Jumea boleh rawat parut chicken pox! Parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel 💯👍🏻
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? 🙊
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang😘😘
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
122 1 13 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 1 13 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
✅ Parut kudis
✅ Parut pembedahan
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Pudarkan parut dengan selamat 
Atasi masalah parut dengan segera 💖💖💖💖💖 .
Sebarang pembelian , boleh whatsapp click link di bio SEKARANG 😍✨
.
#parutgelap #ubatsegalaparut #ubatparutjerawat #ubatparutmalaysia #ubatparut #gelparut
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 13 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Morning gais 😊 just nak share la, So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer kita ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Morning gais 😊 just nak share la, So far so good untuk feedback parut jerawat 👍🏻👍🏻💯 memang berkesan untuk parut jerawat . .
.
Jumea tidak memutihkan kulit tetapi merawat parut jerawat sebab jumea scar gel mempunyai extract onion dan juga extract bunga chamomile 🌼 yang sangat bagus untuk parut . .
.
Kalau tk percaya boleh pergi google sekarang😜
.
Alhamdulillah banyak dah feedback dari customer kita ❤️ siapa ada masalah sama jom click link dekat bio sekarang. Team maira akan consult and bg harga special untuk hari ini 🙏🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 13 September, 2019
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Repost from @cikmiira .
Hi guys , today mira nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 harii ! 😍😍😍 . i dah try & memang berkesan sangat hehe ❤ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! 🌹 . .
.
.BAHAN UTAMA ; bahan utama yang terkandung dalam produk ni ialah , ONION EXCTRAXT dan CHAMOMILE EXTRACT . jumea scargel ni juga mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka . " vitamin A , B , B12 , C dan E " 🌷 gel ni dapat membantu memudarkan parut seawal 7 harii sahaja . ( KESAN AWAL ) bergantung jenis parut yang anda alami . ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuklah kulit yang senstif . JUMEA SCARGEL nii tidak berminyak dan tidak melekit apabila dipakai . tubenya yang kecil dan ringan mudah untuk dibawa kemana - mana . 😍 .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan yang bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali pada waktu malam untuk keputusan yang bagus 😍❤ .
SELAMATMENCUBA ! ❤
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Repost from @cikmiira .
Hi guys , today mira nak share dengan korang satu produk yang boleh hilangkan parut seawal 7 harii ! 😍😍😍 . i dah try & memang berkesan sangat hehe ❤ , and for your information this scargel suitable for all skin type ! 🌹 . .
.
.BAHAN UTAMA ; bahan utama yang terkandung dalam produk ni ialah , ONION EXCTRAXT dan CHAMOMILE EXTRACT . jumea scargel ni juga mengandungi 5 vitamin yang dapat membantu masalah jerawat pada muka . " vitamin A , B , B12 , C dan E " 🌷 gel ni dapat membantu memudarkan parut seawal 7 harii sahaja . ( KESAN AWAL ) bergantung jenis parut yang anda alami . ia sesuai untuk semua jenis kulit , termasuklah kulit yang senstif . JUMEA SCARGEL nii tidak berminyak dan tidak melekit apabila dipakai . tubenya yang kecil dan ringan mudah untuk dibawa kemana - mana . 😍 .
CARA PAKAI ; Titiskan pada kawasan yang bermasalah ( parut ) sahaja , sapukan dengan cara melawan jam sekali pada waktu siang dan sekali pada waktu malam untuk keputusan yang bagus 😍❤ .
SELAMATMENCUBA ! ❤
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
5 0 12 September, 2019
@jumea.scargel Profile picture

@jumea.scargel

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
0 0 12 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#testimonijumeaht #haliqateam
4 0 12 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Sebelum #jumeascargel ni dipasarkan , kita memang ada bagi test dekat kawan kawan terdekat dalam bekas kecik sebagai testimoni nanti. Ni lah hasilnya😍😍🔥
.
Dapat testimoni dari Afiq, adik kawan saya. Happy gila sebab dari parut gelap sampai lah pudar macam ni. Hebat kan jumea ni 😋
.
Orang lelaki tk berapa nk caring pasal parut . Nasib baik kakak yang recommend #jumea ni dekat dia 😆
.
U guys yang ada masalah parut macam ni komen “pm” cepat. Nanti i dm u allsss and bg harga special untuk harini 🤪🤪🔥
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel 
#testimonijumeaht #haliqateam
5 0 12 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

Klik link di profile @jumeascarmy
untuk dapatkan SPECIAL OFFER
.
🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.
.
JUMEA SCAR GEL, HILANGKAN PARUT DALAM MASA #SEMINGGU JER
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. .
EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
.
Dan semua jenis parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Jumea Scargel❤️
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL 💞

Klik link di profile @jumeascarmy 
untuk dapatkan SPECIAL OFFER
.
🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.
.
JUMEA SCAR GEL, HILANGKAN PARUT DALAM MASA #SEMINGGU JER
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. .
EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
.
Dan semua jenis parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
❤️Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan Jumea Scargel❤️
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL 💞
4 1 12 September, 2019
@jumeascarmy Profile picture

@jumeascarmy

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio untuk whatsapp sekarang!
.
**100 pelanggan pertama setiap hari akan menerima harga SPECIAL & FREE POSTAGE
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

🔥PUDARKAN PARUT TANPA RAWATAN LASER🔥
.

JUMEA SCAR GEL, memudar dan menghilangkan parut dengan PANTAS
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. EXTRACT ONION DENGAN CHAMOMILE, sebagai ramuan utama yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah parut :
.
✅ Parut Jerawat
✅ Chickenpox
✅ Parut Kemalangan
✅ Parut Gelap
.
Dan lain-lain parut seluruh badan, kesan seawal 7 HARI !
.
Klik link di bio untuk whatsapp sekarang!
.
**100 pelanggan pertama setiap hari akan menerima harga SPECIAL & FREE POSTAGE
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
3 0 12 September, 2019
@jumeascargel.ly Profile picture

@jumeascargel.ly

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
1 0 12 September, 2019
@vary.closet Profile picture

@vary.closet

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Baru pakai seminggu tapi nampak perubahan dah 😍😍😍 best kan! Parut pun makin pudar. Yang merah merah jerawat pun sama sama pudar. Ni kalau seminggu pakai jumea , agak agak kalau sebulan macam mana eh? 😆😆
.
Jom dapat #jumeascargel  sementara ada HARGA PROMOSI 😘😘
.

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 11 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Ramaiii yang tanya selamat ke untuk digunakan ..tk bahaya ke..takut ada kesan sampingan 😅
.
Actually kita dh ada kkm untuk #jumeascargel ni so korang tk perlu risau okay 😍 and lagi satu , jumea ni bukan produk makan , tk perlu consume or apa . Just sapu je ! 😉
.
Easy. Selamat 💖💖 nak cuba dengan harga promosi? Click link pada bio okay😘
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Ramaiii yang tanya selamat ke untuk digunakan ..tk bahaya ke..takut ada kesan sampingan 😅
.
Actually kita dh ada kkm untuk #jumeascargel ni so korang tk perlu risau okay 😍 and lagi satu , jumea ni bukan produk makan , tk perlu consume or apa . Just sapu je ! 😉
.
Easy. Selamat 💖💖 nak cuba dengan harga promosi? Click link pada bio okay😘
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
3 0 11 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Ada lagi yang nak join promosi dan postage harini ? Kita accept sampai pkul 3 petang tau payment 😉❤️
.
Cepat cepat click link dekat bio kalau nk join postage harini ok! .
Terima kasih kepada yang dah grab jumea .✨😍
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Ada lagi yang nak join promosi dan postage harini ? Kita accept sampai pkul 3 petang tau payment 😉❤️
.
Cepat cepat click link dekat bio kalau nk join postage harini ok! .
Terima kasih kepada yang dah grab jumea .✨😍
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
1 0 11 September, 2019
@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

#Repost @shzznali ❤️❤️
・・・
Assalamualaikum and hi everyone! I nak bagitau korang yang i dah try this @jumeamalaysia almost a week andd i can see the difference.. 😍😍😍 And for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️ I nak bagitau korang yang sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA ! So jom follow. @jumeamalaysia and join the contest untuk menang duit raya 😜 parut pun pudar , duit raya pun dapat 😻❤️ Info yang lebih lanjut boleh tengok sendiri kat @jumeamalaysia 😍😍❤️ .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

#Repost @shzznali ❤️❤️
・・・
Assalamualaikum and hi everyone! I nak bagitau korang yang i dah try this @jumeamalaysia almost a week andd i can see the difference.. 😍😍😍 And for your information this scargel suitable for all skin type ! ❤️ I nak bagitau korang yang sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA ! So jom follow. @jumeamalaysia and join the contest untuk menang duit raya 😜 parut pun pudar , duit raya pun dapat 😻❤️ Info yang lebih lanjut boleh tengok sendiri kat @jumeamalaysia 😍😍❤️ .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
5 0 11 September, 2019
@jumeamalaysia Profile picture

@jumeamalaysia

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah jumea customer dah sampai 😍 anyone yang nak grab dengan harga promosi boleh click link di bio sekarang . .
.
Terhad untuk 100 pelanggan terawal sahaja setiap hari . FREE POSTAGE untuk semua termasuk sabah & sarawak ❣️❣️✈️💯😉💖
.
Cepat cepat click link di bio sekarang 😘
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
24 6 11 September, 2019
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Hospital Sungai Buloh Selangor

Dapat feedback daripada customer i 😍 tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Dapat feedback daripada customer i 😍  tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
3 0 11 September, 2019
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Hospital Sungai Buloh Selangor

Dapat feedback daripada customer i 😍 tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Dapat feedback daripada customer i 😍  tak melekit + cepat meresap + wangi 💯
.
Yang dah cuba je tahu macam mana keberkesanan untuk masalah parut 🙊
.
Once dah pakai mesti selalu nk pakai je sebab nak cepat cepat pudarkan parut kan 😍
.
Harap customer yang beli #jumeascargel ni dapat pudarkan parut dengan segera hehe 😇
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
8 0 11 September, 2019

Top #haliqateam posts

@iffahazhan Profile picture

@iffahazhan

Alhamdulillah, new achievement unlocked on October 🔓 . Pray for me and my team 💖 -
#haliqateam

Alhamdulillah, new achievement unlocked on October 🔓 . Pray for me and my team 💖 -
#haliqateam
1,201 3 31 October, 2018
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam

Betul ke parut jerawat boleh hilang selepas menggunakan #jumeascargel ? 🤨
.
Kalau tengok pada testimoni dalam gambar ni YES! , jumea scar gel memang mampu pudarkan & seterusnya menghilangkan kesan parut jerawat pada wajah dan juga badan! .
.
Sesiapa yang ada masalah sama seperti Faris (dalam gambar), buat tindakan cepat cepat dengan menggunakan Jumea Scar Gel sebagai rutin harian . .
.
Nak dapatkan dengan harga promosi? Click link pada bio atau komen “DM” sekarang‼️ .
#jumeascargel #testimonijumeaHT #testimonijumeascargel #ubatparut #gelparut #parut #haliqateam
295 0 8 February, 2019
@alialatif_97 Profile picture

@alialatif_97

utk korang yg ada masalah parut jerawat .. Alia sarankan korang gune scargel daripada @jumeamalaysia ni sbb dia boleh ✅ Pudarkan parut dalam masa 7 hari
✅Berbentuk gel ✅Ada cooling effect
✅Ingredient : extract chamomile & extract onion which is tinggi dalam Vitamin E (boleh google for more info)
✅Cepat kering ✅Satu satu nya gel parut yang made in malaysia
yang paling best 😘😘
“Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋” #jumeascargel
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia

utk korang yg ada masalah parut jerawat .. Alia sarankan korang gune scargel daripada @jumeamalaysia ni sbb dia boleh ✅ Pudarkan parut dalam masa 7 hari
✅Berbentuk gel ✅Ada cooling effect
✅Ingredient : extract chamomile & extract onion which is tinggi dalam Vitamin E (boleh google for more info)
✅Cepat kering ✅Satu satu nya gel parut yang made in malaysia 
yang paling best 😘😘
“Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋” #jumeascargel 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
468 4 6 May, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
#parutpudar #parutjerawat #haliqateam #jumea #jumeagel #jumeamalaysia #jumeamy #pudarparut #paruthilang

Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract 🌼
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka 😉✨ Jom pudarkan parut seawal 7 hari 💪🏻
.
#parutpudar #parutjerawat #haliqateam #jumea #jumeagel #jumeamalaysia #jumeamy #pudarparut #paruthilang
280 0 15 February, 2019
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

FEEDBACK PALING POWER SETAKAT NI‼️ bila dapat feedback ni, terus nak share dengan korang! Memang berkesan #jumeascargel ni👍
.
Feedback ni dapat dari ibu , untuk anknya . Ibu mana je tk sayang anak kan 😫
.
Kesian pulak tgk anak dia. Alhamdulillah jumea scar gel mampu ubatkan parut anak dia . Jumea scar gel sangat tinggi dalam vitamin E . Sangat bagus untuk masalah kulit🌟
.
Siapa yang nak cuba boleh terus click link dkat bil atau komen je “pm” 💖

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

FEEDBACK PALING POWER SETAKAT NI‼️ bila dapat feedback ni, terus nak share dengan korang! Memang berkesan #jumeascargel  ni👍
.
Feedback ni dapat dari ibu , untuk anknya . Ibu mana je tk sayang anak kan 😫
.
Kesian pulak tgk anak dia. Alhamdulillah jumea scar gel mampu ubatkan parut anak dia . Jumea scar gel sangat tinggi dalam vitamin E . Sangat bagus untuk masalah kulit🌟
.
Siapa yang nak cuba boleh terus click link dkat bil atau komen je “pm” 💖

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
254 0 8 hours ago
@jumea.gel Profile picture

@jumea.gel

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Fuhh testimoni yang ni..tak disangka sangka betul😭😭😭 tengok la perubahan adik ni. Jumea sgt sgt sgt membantu😭😭
.
Terima kasih adik marha sebab sudi cuba #jumeascargel . Adik marha happy gila sekarang dengan skin dia tau. Tgk la perubahan dia 😍
.
Korang yang ada masalah parut boleh roger kitaorang okay! Bahan dalam jumea scar gel ni sangat tinggi dengan vitamin E . Sebab tu boleh pudarkan parut seawal 7 hari 👍
.
Nak tahu info lanjut boleh click link dekat bio sekarang 💖💖
.#.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
216 3 23 February, 2019
@syaqirarosle Profile picture

@syaqirarosle

Finally, I’m so happy that all of my acne scars dekat muka dah gone! Best gila pakai scar gel ni sebab in 7 days, it helps lighten and fades the scars 😍 sukaa sangat!
Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋 #jumeascargel
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia

Finally, I’m so happy that all of my acne scars dekat muka dah gone! Best gila pakai scar gel ni sebab in 7 days, it helps lighten and fades the scars 😍 sukaa sangat! 
Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋 #jumeascargel 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
132 11 6 May, 2019
@nana.azmii Profile picture

@nana.azmii

JUMEA HQ

Hai guyss.Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋
.
#jumeamalaysia
#haliqateam
#reviewjumeamalaysia
.
#positivevibes #motivationalquotes #insider #islamic #lifehacks #lifequotes #cat #vines
#lawak #lawaksavage #islamicpost #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #giftreview #freegiftreview

Hai guyss.Sekarang ni @jumeamalaysia ada buat contest menang duit RAYA! So jom follow @jumeamalaysia and join contest ni untuk menang duit raya. Mana tahu rezeki korang😆 parut pun pudar, duit raya pun dapat😍💋
. 
#jumeamalaysia 
#haliqateam 
#reviewjumeamalaysia
.
#positivevibes #motivationalquotes #insider #islamic #lifehacks #lifequotes #cat #vines
#lawak #lawaksavage #islamicpost  #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewmurah #giftreview #freegiftreview
686 15 6 May, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Siapa ada parut DEGIL susah hilang, tak kira la LAMA atau BARU?

JOM CUBA JUMEA SCARGEL NI 😍 Best sangat tau korang! Jumea ni specialised untuk menghilangkan semua jenis parut, confirm tak rugi kalau korang cuba! 😘 Paling best, harga sangat la berpatutan dengan perubahan yang ketara nanti!

Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

Siapa ada parut DEGIL susah hilang, tak kira la LAMA atau BARU?

JOM CUBA JUMEA SCARGEL NI 😍 Best sangat tau korang! Jumea ni specialised untuk menghilangkan semua jenis parut, confirm tak rugi kalau korang cuba! 😘 Paling best, harga sangat la berpatutan dengan perubahan yang ketara nanti!

Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30‼️ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! ❤️ #jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam
153 0 18 August, 2019