#haluankiri Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #haluankiri and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
173.4
Average comment
2.7
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@nabell469_ Profile picture

@nabell469_

Smoke Zone

C A S L U U U 💨. . .
#HaluanKiri
#tetaphappy🤙

C A S L U U U 💨. . .
#HaluanKiri
#tetaphappy🤙
109 0 11 hours ago
@azmira_maxx Profile picture

@azmira_maxx

Hujan Lebat dari Nilai ke Senawang...jumpe member laluan yang sama ! #linkkanan #haluankiri #lehaohleha #rs150malaysia #fenomena_rsuku

Hujan Lebat dari Nilai ke Senawang...jumpe member laluan yang sama ! #linkkanan #haluankiri #lehaohleha #rs150malaysia #fenomena_rsuku
35 0 16 October, 2019
@mtremp469 Profile picture

@mtremp469

Kuningputih🇻🇦
#haluankiri

Kuningputih🇻🇦
#haluankiri
40 0 16 October, 2019
@achoy_dragon Profile picture

@achoy_dragon

Dasal Xkenang budi... xpa kita tgk saja apa akan jadi setinggi mana pun akan jatuh ke tanah jgk...
#koikoi
#Haluankiri

Dasal Xkenang budi... xpa kita tgk saja apa akan jadi setinggi mana pun akan jatuh ke tanah jgk...
#koikoi
#Haluankiri
14 0 14 October, 2019
@vtec_on Profile picture

@vtec_on

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS
🔹PRESHRUNK JERSEY KNIT
🔸RM60.00 : S-M-L-XL
🔸RM70.00 : 2XL & 3XL
🔸RM75.00 : 4XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POSLAJU)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : USD
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
====================
#vtecon #vtecapparel #honda #tshirt #motorsport #malaysia #mitsubishi #ek9 #dc5 #eg6 #ep3 #ef9 #bseries #b18c #vtecpreng #timeattack #hondalove #hondacivic #hondatuning #civictyper #jsracing #hondaracing #takata #speedhunters #hondapower #haluankiri #vtecmalay #fdmalaya #mugenmalaya #kaybeefd

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS
🔹PRESHRUNK JERSEY KNIT
🔸RM60.00 : S-M-L-XL
🔸RM70.00 : 2XL & 3XL
🔸RM75.00 : 4XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POSLAJU)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : USD
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
====================
#vtecon #vtecapparel #honda #tshirt #motorsport #malaysia #mitsubishi #ek9 #dc5 #eg6 #ep3 #ef9 #bseries #b18c #vtecpreng #timeattack #hondalove #hondacivic #hondatuning #civictyper #jsracing #hondaracing #takata #speedhunters #hondapower #haluankiri #vtecmalay #fdmalaya #mugenmalaya #kaybeefd
139 3 14 October, 2019
@asriluckystrikegarage Profile picture

@asriluckystrikegarage

Siaran tertunda matrempit..baru bayar bil api..
#haluankiri #haluankanan #garangracing #matrempit
@rxz.selamanya @rxzmalaya @rxz_meranggi @peminatyamaharxz @jiwa.rxz
Full movie ;

https://youtu.be/-fD0_gVmu60

Siaran tertunda matrempit..baru bayar bil api..
#haluankiri #haluankanan #garangracing #matrempit
@rxz.selamanya @rxzmalaya @rxz_meranggi @peminatyamaharxz @jiwa.rxz 
Full movie ;

https://youtu.be/-fD0_gVmu60
115 3 13 October, 2019
@lonsradokifz Profile picture

@lonsradokifz

Alhamdulillah
Selamat Pergi Balik Walau Sebijik Tewas.
Terima Kasih Sahabat Sahabat
Maaf Salah Silap Sepanjang Ride Tadi.Alhamdulillah Puas.In Sha Allah Akan Datang Ride Lagi.
#LoneRanger #HaluanKiri #Bessit #MalayaSuperFly
#ApacheeSereng #Rangoop #HeavyMachine #Kroni18 #BudakPuchong #RiderSepanjangZaman
#patinbangau

Alhamdulillah
Selamat Pergi Balik Walau Sebijik Tewas.
Terima Kasih Sahabat Sahabat 
Maaf Salah Silap Sepanjang Ride Tadi.Alhamdulillah Puas.In Sha Allah Akan Datang Ride Lagi.
#LoneRanger #HaluanKiri #Bessit #MalayaSuperFly
#ApacheeSereng #Rangoop #HeavyMachine #Kroni18 #BudakPuchong #RiderSepanjangZaman
#patinbangau
53 0 13 October, 2019
Jerong
#haluankiri
#beluttvteam
28 0 12 October, 2019
@firdausfaisal11 Profile picture

@firdausfaisal11

Hantarlah sesiapa yg sakit masuk, nescaya kami mampu merawatnya,kami tahu yang setiap orang itu pasti ada kelebihan mereka yang tersendiri
#ytjt
#lebahpadu
#haluankiri

Hantarlah sesiapa yg sakit masuk, nescaya kami mampu merawatnya,kami tahu yang setiap orang itu pasti ada kelebihan mereka yang tersendiri
#ytjt
#lebahpadu
#haluankiri
91 0 12 October, 2019
S e m i t  gile  an 🤛🏻#haluankiri #tetaphappy #ejeklalagi🥳
336 8 12 October, 2019
@nabell469_ Profile picture

@nabell469_

Balai Polis Seksyen 6

"Nama saya nabel , Orang panggil saya time dia susah je 😝"
#HaluanKiri
#Norules🐊

"Nama saya nabel , Orang panggil saya time dia susah je 😝"
#HaluanKiri 
#Norules🐊
174 3 9 October, 2019
tiada ap yg nk di fikir kan. sndiri jaga je lh. belom smpai. #kakibaru #budakklang #jagahatisendiri #bawakhatiyanglara #y15official #kroniy15zr #haluankiri
64 0 7 October, 2019
Teaser sikit....
#haluankiri
#brocuba
16 0 6 October, 2019
haluan kanan dan kiri...
burger habis awal bolehh lepaking borak moto...
😂😁🤣
JSW masih open yea...
#hashtag #harustenang #hartadunia #haluankiri #haluankanan #yamaha #hondaex5dream #honda_always_awesome #kawasaki #hobikamimahal #hondathepowerofdreams #yamahasemakindidepan
33 0 6 October, 2019
@nabell469_ Profile picture

@nabell469_

Subang Jaya

"Asal boleh lepas gian je dekat lagenda ni 😝"
#HaluanKiri
#Norules🐊

"Asal boleh lepas gian je dekat lagenda ni 😝"
#HaluanKiri 
#Norules🐊
192 2 6 October, 2019
@zairizalhajisupari Profile picture

@zairizalhajisupari

Permulaan yg agak 👎
Xpe next ride kita cuba lg💪
Thx sume yg membantu☝️
.
..
#tebuankota
#selonjor
#haluankiri
#tomtombakfamily

Permulaan yg agak 👎
Xpe next ride kita cuba lg💪
Thx sume yg membantu☝️
.
..
#tebuankota
#selonjor
#haluankiri
#tomtombakfamily
52 12 6 October, 2019
@vtec_on Profile picture

@vtec_on

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS
🔹PRESHRUNK JERSEY KNIT
🔸RM65.00 : S-M-L-XL
🔸RM75.00 : 2XL & 3XL
🔸RM80.00 : 4XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POSLAJU)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : USD
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
====================
#vtecon #vtecapparel #honda #tshirt #motorsport #malaysia #mitsubishi #ek9 #dc5 #eg6 #ep3 #ef9 #bseries #b18c #vtecpreng #timeattack #hondalove #hondacivic #hondatuning #civictyper #jsracing #hondaracing #takata #speedhunters #hondapower #haluankiri #vtecmalay #fdmalaya #mugenmalaya #kaybeefd

:-
🔹GILDAN PREMIUM TSHIRT (💯COTTON)
🔹HEATPRESS
🔹PRESHRUNK JERSEY KNIT
🔸RM65.00 : S-M-L-XL
🔸RM75.00 : 2XL & 3XL
🔸RM80.00 : 4XL
📛(HARGA SUDAH TERMASUK POSLAJU)
.
🚚FREE : SEMENANJUNG
🚛+RM5.00 : SABAH & SARAWAK
✈️WORLDWIDE : USD
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
📲WWW.WASAP.MY/60145327764
🔜PLEASE DIRECT TO POINT
🔛SENANG ADMIN NAK BALAS
====================
#vtecon #vtecapparel #honda #tshirt #motorsport #malaysia #mitsubishi #ek9 #dc5 #eg6 #ep3 #ef9 #bseries #b18c #vtecpreng #timeattack #hondalove #hondacivic #hondatuning #civictyper #jsracing #hondaracing #takata #speedhunters #hondapower #haluankiri #vtecmalay #fdmalaya #mugenmalaya #kaybeefd
234 2 6 October, 2019
@irwansyahhhhh_ Profile picture

@irwansyahhhhh_

Shah Alam, Malaysia

Perak attack punya pasal 😈 Fun ride 2.0 kamikaze 💯 #bismillah1st #mintakrestu #haluankiri

Perak attack punya pasal 😈 Fun ride 2.0 kamikaze 💯 #bismillah1st #mintakrestu #haluankiri
266 4 6 October, 2019
@karayawan_books Profile picture

@karayawan_books

Tan Malaka dan Revolusi Proletar adalah satu pembacaan yang segar dan memugarkan minda. Dalam menaakul fahaman komunisme, seseorang tidak boleh lari daripada memerihalkan wacana Marx & Engel. Tan Malaka juga antara sosok pemimpin yang banyak dipengaruhi oleh idea-idea komunisme hasil daripada pembelajaran beliau di Belanda serta pemerhatian terhadap perih jerih hidup masyarakat di Indonesia. ⁣

Menariknya, beliau tidak mengambil bulat-bulat teori pemikir barat sebaliknya menggarap dan menyesuaikan idea komunisme dengan konteks & nuansa di Nusantara. Contohnya, Tan Malaka giat menulis dan merencanakan pengharmonian Islam dan komunisme, yang pada akhirnya membawa kepada gagasan beliau yang cukup terkenal iaitu Madilog atau singkatan untuk materialisme, diaklektika & logika.⁣

Bagi Tan Malaka, gagasan dan wacana itu perihal penting dan keharusan yang mesti ada dalam sesebuah gerakan revolusi, kerana revolusi tanpa gagasan yang berkualiti hanyalah amukan massa yang sia-sia. Buku ini sangat disyorkan bagi mereka yang meminati sejarah perjuangan radikal dan berhaluan kiri Indonesia. Secara peribadi, buku ini membuatkan saya mahu menelaah semula sejarah perjuangan radikal dan berhaluan kiri di Malaysia dan melihatnya dalam lensa yang berbeza bagi mencari gerakan yang bukan hanya radikal pada perjuangan tetapi juga matang dalam gagasan.⁣

#instaread #bookstagram #bookreview #nonfiction #indonesianread #haluankiri #malaysiamembaca #klkotabuku2020 #ulasanbuku #reading #bookshelf #bookclub #jogjabook

Tan Malaka dan Revolusi Proletar adalah satu pembacaan yang segar dan memugarkan minda. Dalam menaakul fahaman komunisme, seseorang tidak boleh lari daripada memerihalkan wacana Marx & Engel. Tan Malaka juga antara sosok pemimpin yang banyak dipengaruhi oleh idea-idea komunisme hasil daripada pembelajaran beliau di Belanda serta pemerhatian terhadap perih jerih hidup masyarakat di Indonesia. ⁣
⁣
Menariknya, beliau tidak mengambil bulat-bulat teori pemikir barat sebaliknya menggarap dan menyesuaikan idea komunisme dengan konteks & nuansa di Nusantara. Contohnya, Tan Malaka giat menulis dan merencanakan pengharmonian Islam dan komunisme, yang pada akhirnya membawa kepada gagasan beliau yang cukup terkenal iaitu Madilog atau singkatan untuk materialisme, diaklektika & logika.⁣
⁣
Bagi Tan Malaka, gagasan dan wacana itu perihal penting dan keharusan yang mesti ada dalam sesebuah gerakan revolusi, kerana revolusi tanpa gagasan yang berkualiti hanyalah amukan massa yang sia-sia. Buku ini sangat disyorkan bagi mereka yang meminati sejarah perjuangan radikal dan berhaluan kiri Indonesia. Secara peribadi, buku ini membuatkan saya mahu menelaah semula sejarah perjuangan radikal dan berhaluan kiri di Malaysia dan melihatnya dalam lensa yang berbeza bagi mencari gerakan yang bukan hanya radikal pada perjuangan tetapi juga matang dalam gagasan.⁣
⁣
#instaread #bookstagram #bookreview #nonfiction #indonesianread #haluankiri #malaysiamembaca #klkotabuku2020 #ulasanbuku #reading #bookshelf #bookclub #jogjabook
23 0 5 October, 2019
@akbarhaka19 Profile picture

@akbarhaka19

Jl.magelang Bangunrejo

Apakah menulis menggunakan tangan kiri otomatis menjadikan kita manifesto dari haluan kiri? 😄 #kiri #haluankiri #daskapital

Apakah menulis menggunakan tangan kiri otomatis menjadikan kita manifesto dari haluan kiri? 😄 #kiri #haluankiri #daskapital
542 1 5 October, 2019
@azuan_loo Profile picture

@azuan_loo

Subang Jaya

xboleh menggembirakan hati sendiri..dapat menggembirakan hati org lain pon dah Ok.. #haluankiri

xboleh menggembirakan hati sendiri..dapat menggembirakan hati org lain pon dah Ok.. #haluankiri
56 20 4 October, 2019
Hari ni warm up awang debek plok..... Lama duk saje. Banyok lemok tepu kumpul. Ajok berlari karang semput plok

#hayabusa  #suzukihayabusagsx1300r #300kmhclub #imridealegendbutimnotalgend #kingofstreet #gsx1300r隼 #haluankiri #malaysianhayabusaowners #1300club
22 1 3 October, 2019

Top #haluankiri posts

@haroxxracing_ Profile picture

@haroxxracing_

Bosan lah hari hari cerita Ysudu nih.. Apa korang batak ke apa? Modified beriaa. Polis JPJ takut pulak kah kah noob tahiikk 🤣

RxZ still the boss 🙌

#rxzmembers #RXZTHEBOSS #highwaychallenge #highspeedracing #sofearacing #balatokracing #haroxxracingproject #adukalam #sahabatselamanya #ellausa #topspeedpadu #thunderspeed #haluankiri

Bosan lah hari hari cerita Ysudu nih.. Apa korang batak ke apa? Modified beriaa. Polis JPJ takut pulak kah kah noob tahiikk 🤣

RxZ still the boss 🙌

#rxzmembers #RXZTHEBOSS #highwaychallenge #highspeedracing #sofearacing #balatokracing #haroxxracingproject #adukalam #sahabatselamanya #ellausa #topspeedpadu #thunderspeed #haluankiri
862 4 17 September, 2019
@adamahmadftgr Profile picture

@adamahmadftgr

Bagan Nakhoda Omar

Biarlah Dunia Beredar🌍
Rentak Sama kita berlari🏃‍♂️
Menuju Titik Permulaan🚦
Belum Tahu dimana ia Berakhir....🏁
#Nafisa #haluankiri #tetaphappy #normalisboring #balatokgeng #vans

Biarlah Dunia Beredar🌍
Rentak Sama kita berlari🏃‍♂️
Menuju Titik Permulaan🚦
Belum Tahu dimana ia Berakhir....🏁
#Nafisa #haluankiri #tetaphappy #normalisboring #balatokgeng #vans
708 16 8 December, 2018