#hamilcarasunnah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #hamilcarasunnah and here's what we found interesting.

Inside 27 Posts

Time between posts:
504 hours
Average like
59.3
Average comment
6
Posts with video
3/27
Posts with photo
24/27

Hashtag Popularity

@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Promo HIJRAH MERDEKA ni hanya utk mereka yg ikhtiar hamil je tau.. .
.
Sbb kami nk bantu mereka MERDEKA dari serangan masalah ketidaksuburan. .
.
Moga ikhtiar mereka kali ni menjd HIJRAH terbaik dlm hidup mereka dari berdua menjd bertiga..
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pregnancy
#trytoconceive
#marihamil
#hamilcarasunnah
#promohijrahmerdeka

Promo HIJRAH MERDEKA ni hanya utk mereka yg ikhtiar hamil je tau.. .
.
Sbb kami nk bantu mereka MERDEKA dari serangan masalah ketidaksuburan. .
.
Moga ikhtiar mereka kali ni menjd HIJRAH terbaik dlm hidup mereka dari berdua menjd bertiga..
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pregnancy 
#trytoconceive 
#marihamil 
#hamilcarasunnah 
#promohijrahmerdeka
41 9 29 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

INI LAH IDOLA SAYA.. .
.
Sbb tu nama anak kami pun sama.. Hassanal Ibrahim. 😍 .
.
Misi kami adalah nk bantu pasangan yg ada masalah Kesuburan merawat dgn cara kami.. .
.
Cara KDYMM SERI PADUKA BAGINDA RAJA PERMAISURI AGONG adalah dgn IVF.. sbb tu baginda mewujudkn Tunku Azizah Fertility Foundation .
.
Cara saya pula adalah dgn menjual produk kesuburan yg berasaskn Habatusauda iaitu Listra.
.
.
Cara kami berbeza tapi matlamat kami adalah sama.. .
.
.
Moga Allah membalas segala jasa baik Tuanku.. amin ya Mujib.. .
.
SILA KOMEN DOA ANDA utk DYMM SERI PADUKA BAGINDA RAJA PERMAISURI AGONG .. yg terbaik akan dpt percuma produk LISTRA .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#hamilcarasunnah
#tunkuazizahfertilityfoundation

INI LAH  IDOLA SAYA.. .
.
Sbb tu nama anak kami pun sama.. Hassanal Ibrahim. 😍 .
.
Misi kami adalah nk bantu pasangan yg ada masalah Kesuburan merawat dgn cara kami.. .
.
Cara KDYMM SERI PADUKA BAGINDA RAJA PERMAISURI AGONG adalah dgn IVF.. sbb tu baginda mewujudkn Tunku Azizah Fertility Foundation .
.
Cara saya pula adalah dgn menjual produk kesuburan yg berasaskn Habatusauda iaitu Listra.
.
.
Cara kami berbeza tapi matlamat kami adalah sama.. .
.
.
Moga Allah membalas segala jasa baik Tuanku.. amin ya Mujib.. .
.
SILA KOMEN DOA ANDA utk DYMM SERI PADUKA BAGINDA RAJA PERMAISURI AGONG .. yg terbaik akan dpt percuma produk LISTRA .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#hamilcarasunnah 
#tunkuazizahfertilityfoundation
239 11 31 July, 2019
@listra_bukitmertajam Profile picture

@listra_bukitmertajam

INI BUKAN APRIL FOOL !! FALSE PREGNANCY MEMANG PERNAH TERJADI KEPADA WANITA YG BETUL2 INGIN MENGANDUNG !! ...
.
.
Hanya yg rasa tahu rsenye mcm mne bila keinginan nk dptkn baby jdi terlalu fanatik smpai hati naluri dpt rasa wujudnyer janin dlm perut.. sdgkan xder pun..
.
Bleh dikatakan False pregnancy ni mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak pun..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period ? Meh komen 'periodtakonn' skrg ! Nti kak share tips yg korg blh follow utk kekal sihat subur menawan. .
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodontime
#periodawareness
#pcosawarness
#falsepregnancy
#cystawareness
#pcoswarrior
#pcos
#ttc
#trytoconceive
#mudahhamil
#jomhamil
#hamilcarasunnah
#rayaberbadandua

INI BUKAN APRIL FOOL !! FALSE PREGNANCY MEMANG PERNAH TERJADI KEPADA WANITA YG BETUL2 INGIN MENGANDUNG !! ...
.
.
Hanya yg rasa tahu rsenye mcm mne bila keinginan nk dptkn baby jdi terlalu fanatik smpai hati naluri dpt rasa wujudnyer janin dlm perut.. sdgkan xder pun..
.
Bleh dikatakan False pregnancy ni mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak pun..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period ? Meh komen 'periodtakonn' skrg ! Nti kak share tips yg korg blh follow utk kekal sihat subur menawan. .
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah
#rayaberbadandua
8 0 22 June, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " 😑
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodontime
#periodawareness
#pcosawarness
#falsepregnancy
#cystawareness
#pcoswarrior
#pcos
#ttc
#trytoconceive
#mudahhamil
#jomhamil
#hamilcarasunnah

Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut  false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " 😑
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah
42 0 19 June, 2019
@listra_bukitmertajam Profile picture

@listra_bukitmertajam

TAHUKAH ANDA selain dari pemakanan dan gaya hidup yg tak sihat.. ..
.
.
FAKTOR KETURUNAN juga antara punca KETIDAKSUBURAN berlaku.. .
.
.
PERSOALAN NYA BOLEH KAH IA DI RAWAT??
.
.
Insya Allah yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. 😉
.
.
Doa sabar dan trus kn ikhtiar ye.. selagi kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil!!
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#endowarrior
#endometriosis
#ttc
#trytoconceive
#fertility
#mudahhamil
#nakhamil
#hamilcarasunnah
#rayaberbadandua

TAHUKAH ANDA selain dari pemakanan dan gaya hidup yg tak sihat.. ..
.
.
FAKTOR KETURUNAN juga antara punca KETIDAKSUBURAN berlaku.. .
.
.
PERSOALAN NYA BOLEH KAH IA DI RAWAT??
.
.
Insya Allah yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. 😉
.
.
Doa sabar dan trus kn ikhtiar ye.. selagi kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil!!
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#endowarrior 
#endometriosis 
#ttc
#trytoconceive 
#fertility 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#hamilcarasunnah
#rayaberbadandua
6 0 19 June, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Ini Ali anak no 4.. #throwback 2017 masa mula aku cek upt.. dpt 2 line.. dat time aku tak tau nak rse apa.. 😅.. .
Then bgtau suami ku.. aku ngandung.. die yg tgh kendong ibrahim 1thn 8bln.... ketawa sambil menagis.. hahahaha.. apa pun kami bersyukur.. .
.
.
pastu gi cek hospital... doktor scan x da apa.. doktor kata mungkin FALSE PREGNANCY.. .
.
Nak tau apa false pregnancy?? Komen di bawah .. nak !
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#trytoconceive
#ttc
#nakhamil
#mudahhamil
#hamilcarasunnah
#babylistra
#falsepregnancy
#falsepregnancyproblems
#pcosawarness
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#cystawareness

Ini Ali anak no 4..#throwback 2017 masa mula aku cek upt.. dpt 2 line.. dat time aku tak tau nak rse apa.. 😅.. .
Then bgtau suami ku.. aku ngandung.. die yg tgh kendong ibrahim 1thn 8bln.... ketawa sambil menagis.. hahahaha.. apa pun kami bersyukur.. .
.
.
 pastu gi cek hospital... doktor scan x da apa.. doktor kata mungkin FALSE PREGNANCY.. .
.
Nak tau apa false pregnancy?? Komen di bawah .. nak !
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#trytoconceive 
#ttc
#nakhamil 
#mudahhamil 
#hamilcarasunnah 
#babylistra
#falsepregnancy 
#falsepregnancyproblems 
#pcosawarness 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#cystawareness
275 11 19 June, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

TAHUKAH ANDA selain dari pemakanan dan gaya hidup yg tak sihat.. .
.
FAKTOR KETURUNAN juga antara punca KETIDAKSUBURAN berlaku.. .
.
.
PERSOALAN NYA BOLEH KAH IA DI RAWAT??
.
.
Insya Allah yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. 😉
.
.
Doa sabar dan trus kn ikhtiar ye.. selagi kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil!!
.
.
Siapa yg mak nya dulu nk dpt anak pun susah.. ? Cer komen.. brapa lama penantian mak korg utk dpt korg
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#endowarrior
#endometriosis
#ttc
#trytoconceive
#fertility
#mudahhamil
#nakhamil
#hamilcarasunnah

TAHUKAH ANDA selain dari pemakanan dan gaya hidup yg tak sihat.. .
.
FAKTOR KETURUNAN juga antara punca KETIDAKSUBURAN berlaku.. .
.
.
PERSOALAN NYA BOLEH KAH IA DI RAWAT??
.
.
Insya Allah yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. 😉
.
.
Doa sabar dan trus kn ikhtiar ye.. selagi kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil!!
.
.
Siapa yg mak nya dulu nk dpt anak pun susah.. ? Cer komen.. brapa lama penantian mak korg utk dpt korg
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#endowarrior 
#endometriosis 
#ttc
#trytoconceive 
#fertility 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#hamilcarasunnah
27 0 6 hours ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

TAHUKAH ANDA selain dari pemakanan dan gaya hidup yg tak sihat.. .
.
FAKTOR KETURUNAN juga antara punca KETIDAKSUBURAN berlaku.. .
.
.
PERSOALAN NYA BOLEH KAH IA DI RAWAT??
.
.
Insya Allah yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. 😉
.
.
Doa sabar dan trus kn ikhtiar ye.. selagi kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil!!
.
.
Siapa yg mak nya dulu nk dpt anak pun susah.. ? Cer komen.. brapa lama penantian mak korg utk dpt korg
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#endowarrior
#endometriosis
#ttc
#trytoconceive
#fertility
#mudahhamil
#nakhamil
#hamilcarasunnah

TAHUKAH ANDA selain dari pemakanan dan gaya hidup yg tak sihat.. .
.
FAKTOR KETURUNAN juga antara punca KETIDAKSUBURAN berlaku.. .
.
.
PERSOALAN NYA BOLEH KAH IA DI RAWAT??
.
.
Insya Allah yakin lah setiap penyakit yg Allah bg pasti berserta dgn penawarnya.. 😉
.
.
Doa sabar dan trus kn ikhtiar ye.. selagi kite ada rahim selagi tu kita masih boleh hamil!!
.
.
Siapa yg mak nya dulu nk dpt anak pun susah.. ? Cer komen.. brapa lama penantian mak korg utk dpt korg
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#endowarrior 
#endometriosis 
#ttc
#trytoconceive 
#fertility 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#hamilcarasunnah
345 1 8 hours ago
@pinklady.nurul Profile picture

@pinklady.nurul

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
.
.
credit to: listra_health
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#cystawareness
#fibroidawareness
#trytoconceive
#ttc
#doakankamihamil
#mudahhamil
#hamilcarasunnah

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
.
.
credit to: listra_health
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#cystawareness 
#fibroidawareness 
#trytoconceive 
#ttc
#doakankamihamil 
#mudahhamil 
#hamilcarasunnah
23 0 17 June, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

TAHUKAH ANDA BILE PERIOD TAK DATANG ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH PCOS & TELUR TAK MATANG. .
.
Kenapa ia nya terjadi??
.
Ia nya di sbb kn oleh HORMON yg tidak stabil.. .
.
Swipe ke tepi utk video penjelasan dari PAKAR SAKIT PUAN DR FIDAK
.
.
.
Alhamdulillah listra telah bantu ramai wanita yg alami masalah PCOS kembali sihat & subur.. .
.
Nak kami bantu anda " komen di bawah bile last period anda "
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodontime
#periodawareness
#pcosfighter
#pcoswarrior
#ttc
#trytoconceive
#telurtakmatang
#marihamil
#mudahhamil
#nakhamil
#hamilcarasunnah

TAHUKAH ANDA BILE PERIOD TAK DATANG ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH PCOS & TELUR TAK MATANG. .
.
Kenapa ia nya terjadi??
.
Ia nya di sbb kn oleh HORMON yg tidak stabil.. .
.
Swipe ke tepi utk video penjelasan dari PAKAR SAKIT PUAN DR FIDAK
.
.
.
Alhamdulillah listra telah bantu ramai wanita yg alami masalah PCOS kembali sihat & subur.. .
.
Nak kami bantu anda " komen di bawah bile last period anda "
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosfighter 
#pcoswarrior 
#ttc 
#trytoconceive 
#telurtakmatang 
#marihamil 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#hamilcarasunnah
71 13 16 June, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
Nak kami bantu anda?? Komen masalah yg anda alami.. yg bertuah akn dpt percuma produk listra 😍.
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#pcosfighter
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#cystawareness
#fibroidawareness
#trytoconceive
#ttc
#doakankamihamil
#mudahhamil
#hamilcarasunnah

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
Nak kami bantu anda?? Komen masalah yg anda  alami.. yg bertuah akn dpt percuma produk listra 😍.
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#pcosfighter 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#cystawareness 
#fibroidawareness 
#trytoconceive 
#ttc
#doakankamihamil 
#mudahhamil 
#hamilcarasunnah
211 60 13 June, 2019
@listra_health Profile picture

@listra_health

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
Nak kami bantu anda?? Komen masalah yg anda alami.. yg bertuah akn dpt percuma produk listra 😍.
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#pcosfighter
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#cystawareness
#fibroidawareness
#trytoconceive
#ttc
#doakankamihamil
#mudahhamil
#hamilcarasunnah

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
Nak kami bantu anda?? Komen masalah yg anda  alami.. yg bertuah akn dpt percuma produk listra 😍.
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#pcosfighter 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#cystawareness 
#fibroidawareness 
#trytoconceive 
#ttc
#doakankamihamil 
#mudahhamil 
#hamilcarasunnah
26 27 13 June, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Doa saya utk semua LISTRA LOVER yg sedang ikhtiar hamil.. Saya yakin tahun 2019 ni Allah pasti akan makbulkn impian anda.. dan Listra adalah sbg asbab nya.. Amin Ya Mujib.. .
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#periodawareness
#ttc
#pregnancy
#hamilcarasunnah
#selagikitaadarahimkitamasihbolehhamil
#doakankamihamil
#trytoconceive

Doa saya utk semua LISTRA LOVER yg sedang ikhtiar hamil.. Saya yakin tahun 2019 ni Allah pasti akan makbulkn impian anda.. dan Listra adalah sbg asbab nya.. Amin Ya Mujib.. .
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#periodawareness 
#ttc
#pregnancy 
#hamilcarasunnah 
#selagikitaadarahimkitamasihbolehhamil 
#doakankamihamil 
#trytoconceive
134 13 12 June, 2019
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

BISMILLAH

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.sunnahshop

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

BISMILLAH

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.sunnahshop

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
3 0 10 April, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

Dulu nama Habalistra Plus adalah HABAZURIAT.. Tapi kami tukar nama nya sbb oleh nk masuk pasaran luar.. kami guna nama yg lebih komersial.. .
.
KENAPA SAYA KELUARKN HABALISTRA PLUS NI?? .
.
ia nya bermula mse saya pergi mekah.. saya nampak buah zuriat ni.. pak arab sana pandai ckp melayu.. die ckp.. " ini utk mandul " sentap jap aku..
.
.
Saya beli sikit.. dlm 10 bj.. sampai Malaysia.. cuba la nk guna.. Masya Allah nk kopek die mcm nk berperang.. segala mcm pisau.. parang.. kapak.. gergaji semua guna.. hampir putus jari.. hihi.. .
.
Tibe2 dpt 1 idea.. dan cuba buat research utk gabungkn HABATUSAUDA + BUAH ZURIAT.. Alhamdulillah formula nya berkesan.. Period sya yg dekat 6 bln x mai.. keluar dan lepas tu lekat la Ibrahim... .
.
Lepas nampak kesan baru la saya brani share kn formula HABALISTRA PLUS ini pd yg lain.. yg penting ia nya memudahkn pd mereka yg nk cuba ikhtiar dgn buah zuriat tp x da masa nk kopek or kupas buah zuriat yg keras kebatul ni.. .
.
Alhamdulillah now HABALISTRA PLUS byk bantu suami istri yg ada masalah kesuburan kembali SIHAT & SUBUR.. ramai juga yg dah berjaya jd IBU & AYAH.. .
.
INGAT YE.. HABALISTRA PLUS HANYA UTK MEREKA YG BETUL2 NK IKHTIAR HAMIL SHJ.. .
Utk kesihatan saya suggest amalkn HABALISTRA .( Tutup putih )
.
.
Selamat ke produk Listra ni..?? PRODUK LISTRA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DI PERIGKAT ANTARABANGSA " ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND. " Ia juga mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.. .
.
Utk lebih lanjut jom hubungi HQ LISTRA www.wasap.my/60127920199/listra
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapacificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#mudahhamil
#hamilcarasunnah
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah

Dulu nama Habalistra Plus adalah HABAZURIAT.. Tapi kami tukar nama nya sbb oleh nk masuk pasaran luar.. kami guna nama yg lebih komersial.. .
.
KENAPA SAYA KELUARKN HABALISTRA PLUS NI?? .
.
ia nya bermula mse saya pergi mekah.. saya nampak buah zuriat ni.. pak arab sana pandai ckp melayu.. die ckp.. " ini utk mandul " sentap jap aku..
.
.
Saya beli sikit.. dlm 10 bj.. sampai Malaysia.. cuba la nk guna.. Masya Allah nk kopek die mcm nk berperang.. segala mcm pisau.. parang.. kapak.. gergaji semua guna.. hampir putus jari.. hihi.. .
.
Tibe2 dpt 1 idea.. dan cuba buat research utk gabungkn HABATUSAUDA + BUAH ZURIAT.. Alhamdulillah formula nya berkesan.. Period sya yg dekat 6 bln x mai.. keluar dan lepas tu lekat la Ibrahim... .
.
Lepas nampak kesan baru la saya brani share kn formula HABALISTRA PLUS ini pd yg lain.. yg penting ia nya memudahkn pd mereka yg nk cuba ikhtiar dgn buah zuriat tp x da masa nk kopek or kupas buah zuriat yg keras kebatul ni.. .
.
Alhamdulillah now HABALISTRA PLUS byk bantu suami istri yg ada masalah kesuburan kembali SIHAT & SUBUR.. ramai juga yg dah berjaya jd IBU & AYAH.. .
.
INGAT YE.. HABALISTRA PLUS HANYA UTK MEREKA YG BETUL2 NK IKHTIAR HAMIL SHJ.. .
Utk kesihatan saya suggest amalkn HABALISTRA .( Tutup putih )
.
.
Selamat ke produk Listra ni..?? PRODUK LISTRA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DI PERIGKAT ANTARABANGSA " ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND. " Ia juga mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.. .
.
Utk lebih lanjut jom hubungi HQ LISTRA www.wasap.my/60127920199/listra
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#mudahhamil
#hamilcarasunnah 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah
43 1 10 hours ago
@ikhtiar_hamil_cara_sunnah Profile picture

@ikhtiar_hamil_cara_sunnah

Instagram Saver:
Dulu nama Habalistra Plus adalah HABAZURIAT.. Tapi kami tukar nama nya sbb oleh nk masuk pasaran luar.. kami guna nama yg lebih komersial.. .
.
KENAPA SAYA KELUARKN HABALISTRA PLUS NI?? .
.
ia nya bermula mse saya pergi mekah.. saya nampak buah zuriat ni.. pak arab sana pandai ckp melayu.. die ckp.. " ini utk mandul " sentap jap aku..
.
.
Saya beli sikit.. dlm 10 bj.. sampai Malaysia.. cuba la nk guna.. Masya Allah nk kopek die mcm nk berperang.. segala mcm pisau.. parang.. kapak.. gergaji semua guna.. hampir putus jari.. hihi.. .
.
Tibe2 dpt 1 idea.. dan cuba buat research utk gabungkn HABATUSAUDA + BUAH ZURIAT.. Alhamdulillah formula nya berkesan.. Period sya yg dekat 6 bln x mai.. keluar dan lepas tu lekat la Ibrahim... .
.
Lepas nampak kesan baru la saya brani share kn formula HABALISTRA PLUS ini pd yg lain.. yg penting ia nya memudahkn pd mereka yg nk cuba ikhtiar dgn buah zuriat tp x da masa nk kopek or kupas buah zuriat yg keras kebatul ni.. .
.
Alhamdulillah now HABALISTRA PLUS byk bantu suami istri yg ada masalah kesuburan kembali SIHAT & SUBUR.. ramai juga yg dah berjaya jd IBU & AYAH.. .
.
INGAT YE.. HABALISTRA PLUS HANYA UTK MEREKA YG BETUL2 NK IKHTIAR HAMIL SHJ.. .
Utk kesihatan saya suggest amalkn HABALISTRA .( Tutup putih )
.
.
Selamat ke produk Listra ni..?? PRODUK LISTRA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DI PERIGKAT ANTARABANGSA " ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND. " Ia juga mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.. .
.
Utk lebih lanjut jom hubungi HQ LISTRA www.wasap.my/60178064231/listra
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapacificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#mudahhamil
#hamilcarasunnah
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah
#travel #tv3

Instagram Saver:
Dulu nama Habalistra Plus adalah HABAZURIAT.. Tapi kami tukar nama nya sbb oleh nk masuk pasaran luar.. kami guna nama yg lebih komersial.. .
.
KENAPA SAYA KELUARKN HABALISTRA PLUS NI?? .
.
ia nya bermula mse saya pergi mekah.. saya nampak buah zuriat ni.. pak arab sana pandai ckp melayu.. die ckp.. " ini utk mandul " sentap jap aku..
.
.
Saya beli sikit.. dlm 10 bj.. sampai Malaysia.. cuba la nk guna.. Masya Allah nk kopek die mcm nk berperang.. segala mcm pisau.. parang.. kapak.. gergaji semua guna.. hampir putus jari.. hihi.. .
.
Tibe2 dpt 1 idea.. dan cuba buat research utk gabungkn HABATUSAUDA + BUAH ZURIAT.. Alhamdulillah formula nya berkesan.. Period sya yg dekat 6 bln x mai.. keluar dan lepas tu lekat la Ibrahim... .
.
Lepas nampak kesan baru la saya brani share kn formula HABALISTRA PLUS ini pd yg lain.. yg penting ia nya memudahkn pd mereka yg nk cuba ikhtiar dgn buah zuriat tp x da masa nk kopek or kupas buah zuriat yg keras kebatul ni.. .
.
Alhamdulillah now HABALISTRA PLUS byk bantu suami istri yg ada masalah kesuburan kembali SIHAT & SUBUR.. ramai juga yg dah berjaya jd IBU & AYAH.. .
.
INGAT YE.. HABALISTRA PLUS HANYA UTK MEREKA YG BETUL2 NK IKHTIAR HAMIL SHJ.. .
Utk kesihatan saya suggest amalkn HABALISTRA .( Tutup putih )
.
.
Selamat ke produk Listra ni..?? PRODUK LISTRA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DI PERIGKAT ANTARABANGSA " ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND. " Ia juga mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.. .
.
Utk lebih lanjut jom hubungi HQ LISTRA www.wasap.my/60178064231/listra
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#mudahhamil
#hamilcarasunnah 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah
#travel #tv3
9 0 17 March, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

Dulu nama Habalistra Plus adalah HABAZURIAT.. Tapi kami tukar nama nya sbb oleh nk masuk pasaran luar.. kami guna nama yg lebih komersial.. .
.
KENAPA SAYA KELUARKN HABALISTRA PLUS NI?? .
.
ia nya bermula mse saya pergi mekah.. saya nampak buah zuriat ni.. pak arab sana pandai ckp melayu.. die ckp.. " ini utk mandul " sentap jap aku..
.
.
Saya beli sikit.. dlm 10 bj.. sampai Malaysia.. cuba la nk guna.. Masya Allah nk kopek die mcm nk berperang.. segala mcm pisau.. parang.. kapak.. gergaji semua guna.. hampir putus jari.. hihi.. .
.
Tibe2 dpt 1 idea.. dan cuba buat research utk gabungkn HABATUSAUDA + BUAH ZURIAT.. Alhamdulillah formula nya berkesan.. Period sya yg dekat 6 bln x mai.. keluar dan lepas tu lekat la Ibrahim... .
.
Lepas nampak kesan baru la saya brani share kn formula HABALISTRA PLUS ini pd yg lain.. yg penting ia nya memudahkn pd mereka yg nk cuba ikhtiar dgn buah zuriat tp x da masa nk kopek or kupas buah zuriat yg keras kebatul ni.. .
.
Alhamdulillah now HABALISTRA PLUS byk bantu suami istri yg ada masalah kesuburan kembali SIHAT & SUBUR.. ramai juga yg dah berjaya jd IBU & AYAH.. .
.
INGAT YE.. HABALISTRA PLUS HANYA UTK MEREKA YG BETUL2 NK IKHTIAR HAMIL SHJ.. .
Utk kesihatan saya suggest amalkn HABALISTRA .( Tutup putih )
.
.
Selamat ke produk Listra ni..?? PRODUK LISTRA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DI PERIGKAT ANTARABANGSA " ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND. " Ia juga mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.. .
.
Utk lebih lanjut jom hubungi HQ LISTRA www.wasap.my/60127920199/listra
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapacificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#mudahhamil
#hamilcarasunnah
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah

Dulu nama Habalistra Plus adalah HABAZURIAT.. Tapi kami tukar nama nya sbb oleh nk masuk pasaran luar.. kami guna nama yg lebih komersial.. .
.
KENAPA SAYA KELUARKN HABALISTRA PLUS NI?? .
.
ia nya bermula mse saya pergi mekah.. saya nampak buah zuriat ni.. pak arab sana pandai ckp melayu.. die ckp.. " ini utk mandul " sentap jap aku..
.
.
Saya beli sikit.. dlm 10 bj.. sampai Malaysia.. cuba la nk guna.. Masya Allah nk kopek die mcm nk berperang.. segala mcm pisau.. parang.. kapak.. gergaji semua guna.. hampir putus jari.. hihi.. .
.
Tibe2 dpt 1 idea.. dan cuba buat research utk gabungkn HABATUSAUDA + BUAH ZURIAT.. Alhamdulillah formula nya berkesan.. Period sya yg dekat 6 bln x mai.. keluar dan lepas tu lekat la Ibrahim... .
.
Lepas nampak kesan baru la saya brani share kn formula HABALISTRA PLUS ini pd yg lain.. yg penting ia nya memudahkn pd mereka yg nk cuba ikhtiar dgn buah zuriat tp x da masa nk kopek or kupas buah zuriat yg keras kebatul ni.. .
.
Alhamdulillah now HABALISTRA PLUS byk bantu suami istri yg ada masalah kesuburan kembali SIHAT & SUBUR.. ramai juga yg dah berjaya jd IBU & AYAH.. .
.
INGAT YE.. HABALISTRA PLUS HANYA UTK MEREKA YG BETUL2 NK IKHTIAR HAMIL SHJ.. .
Utk kesihatan saya suggest amalkn HABALISTRA .( Tutup putih )
.
.
Selamat ke produk Listra ni..?? PRODUK LISTRA TELAH MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DI PERIGKAT ANTARABANGSA " ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND. " Ia juga mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.. .
.
Utk lebih lanjut jom hubungi HQ LISTRA www.wasap.my/60127920199/listra
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#mudahhamil
#hamilcarasunnah 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah
15 5 10 March, 2019
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

BISMILLAH

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.sunnahshop

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

BISMILLAH

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.sunnahshop

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
9 0 26 February, 2019
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

BISMILLAH

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

BISMILLAH

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
8 1 9 January, 2019
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
6 1 2 October, 2018
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
8 5 29 September, 2018
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
10 0 25 September, 2018
Bismillah
Yuuu siapa lg yg mau ikhtiar hamil atau mau hamil sehat dan asyiik..😍😍
PO kurma muda minggu ini turun harga
DM aja yaa atau WA 
0852 1063 7177

#kurma #kurmakuning #kurmamuda #ikhtiarhamil #ikhtiarkurmamuda #ikhtiarpromil #ikhtiarcarasunnah #ikhtiarsunnah #hamilsehat #hamilcarasunnah #zuriatserbuk #zuriatkembar #zuriatbubuk #zuriat #zuriyat #zuriyatserbuk #zuriyatkembar #zuriyatbubuk #kurmamudatangerang #kurmamudabintaro #kurmamudatangsel
4 0 24 September, 2018
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
6 2 21 September, 2018
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

BISMILLAH
Sudah kedokter tapi belum mebuahkan hasil?
Mau promil tapi biaya mahal?
Atau merasa sehat, tapi belum juga diberi keturunan?
.
Yuk ikhtiar dengan zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊. Khasiat buah zuriat (Hyphaene thebaica):
-
* Mengobati darah tinggi
* Memperbaiki hormon dalam tubuh
* Menghilangkan lelah di seluruh badan
* Menambahkan tenaga atau stamina
* Melancarkan datang bulan atau haid * Merapatkan daerah kewanitaan, rahim jatuh, dan lemah syahwat
* Mengobati penyakit kelamin, membunuh kuman pada kewanitaan, dan mengobati keputihan
* Mengobati masalah pada buang air kecil dan mengobati kanker prostat
* Mengobati sakit sendi, sakit lutut, dan sakit tumit
* Memudahkan buang angin dan melunturkan lemak, lendir, dahak, kolestrol
* Mengobati penyakit parkinson
* Mengobati sembelit
* Mengobati sperma encer dan berbagai gangguan pada sperma
* Baik untuk promil bagi pasangan yang belum memilimi keturunan

Cara pengolahan dan konsumsi :
* 1 buah zuriat dibelah menjadi dua (gunakan kapak dan palu)
* rebus kulit beserta isi buahnya dengan 3 gelas air menjadi 2 gelas air
(1 buah bisa digunakan sampai 5x merebus)
* ambil air hasil rebusan dan minum sebanyak 2x sehari (disarankan pagi-malam)
tanpa ditambahkan gula atau bumbu lainnya
* untuk terapi kesuburan disarankan diminum teratur oleh suami istri
* mengkonsumsi air rebusan boleh sebelum ataupun setelah makan

Atau cara 2 * 1 buah zuriat dibelah menjadi dua (gunakan kapak dan palu)
* rebus kulit beserta isi buahnya dengan 8 liter air sekaligus.

#zuriatkembar #zuriat #zuriatmadinah #zuriatmekkah #zuriatsingle #zuriatsuddan #airzamzam #zamzam #airzamzammurah #zuriatkembarmurah #kurmamurah #kurmaraja #kurmasukari #kurma #kurmaajwa #oleholehumroh #oleholehhaji #instagram #instalike #promil #promilzuriat #hamilsehat #hamilcarasunnah #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #zuriatkembar #zuriatsingle

BISMILLAH
Sudah kedokter tapi belum mebuahkan hasil? 
Mau promil tapi biaya mahal?
Atau merasa sehat, tapi belum juga diberi keturunan?
.
Yuk ikhtiar dengan zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊. Khasiat buah zuriat (Hyphaene thebaica):
-
* Mengobati darah tinggi
* Memperbaiki hormon dalam tubuh
* Menghilangkan lelah di seluruh badan
* Menambahkan tenaga atau stamina
* Melancarkan datang bulan atau haid * Merapatkan daerah kewanitaan, rahim jatuh, dan lemah syahwat
* Mengobati penyakit kelamin, membunuh kuman pada kewanitaan, dan mengobati keputihan
* Mengobati masalah pada buang air kecil dan mengobati kanker prostat
* Mengobati sakit sendi, sakit lutut, dan sakit tumit
* Memudahkan buang angin dan melunturkan lemak, lendir, dahak, kolestrol
* Mengobati penyakit parkinson
* Mengobati sembelit
* Mengobati sperma encer dan berbagai gangguan pada sperma
* Baik untuk promil bagi pasangan yang belum memilimi keturunan

Cara pengolahan dan konsumsi :
* 1 buah zuriat dibelah menjadi dua (gunakan kapak dan palu)
* rebus kulit beserta isi buahnya dengan 3 gelas air menjadi 2 gelas air
(1 buah bisa digunakan sampai 5x merebus)
* ambil air hasil rebusan dan minum sebanyak 2x sehari (disarankan pagi-malam)
tanpa ditambahkan gula atau bumbu lainnya
* untuk terapi kesuburan disarankan diminum teratur oleh suami istri
* mengkonsumsi air rebusan boleh sebelum ataupun setelah makan

Atau cara 2 * 1 buah zuriat dibelah menjadi dua (gunakan kapak dan palu)
* rebus kulit beserta isi buahnya dengan 8 liter air sekaligus.

#zuriatkembar #zuriat #zuriatmadinah #zuriatmekkah #zuriatsingle #zuriatsuddan #airzamzam #zamzam #airzamzammurah #zuriatkembarmurah #kurmamurah #kurmaraja #kurmasukari #kurma #kurmaajwa #oleholehumroh #oleholehhaji #instagram #instalike #promil #promilzuriat  #hamilsehat #hamilcarasunnah #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #zuriatkembar #zuriatsingle
4 0 21 September, 2018
@alfatih.sunnahshop Profile picture

@alfatih.sunnahshop

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah

Ratu Zuriat merupakan serbuk buah zuriat/doum alamai yang langsung diolah dari buah zuriat.
.
MANFAAT SERBUK ZURIAT...masya allah...
.
Kak mau tanya deh, zuriat kan buat orang mau promil aja kan?
.
Nggak kok..., zuriat bukan hanya untuk promil, tapi untuk kesehatan organ wanita dan pria.
.
Kak saya haid nggak lancar, bisa?
Bisa banget
.
Kalau saya sering keputihan, nggak enak banget deh.
Bisa kok.
.
Kalau saya malah haid terus nggak berenti2
Bisa juga
.
Papa saya prostat bisa kak?
Insya allah juga bisa.
.
Saya belum hamil2
Nah...dicoba deh...insya allah kalau rutin bisa membuahkan hasil. Karena buah yang dikenal dengan sebutan buah adam dan hawa ini di al quran artinya zuriat = keturunan loh😍😍
.
Masya allah kan.
.
Yuk ikhtiar dengan serbuk zuriat. Selain harganya terjangkau, promil alami loh. Dan tidak ada efek samping. Malah di al quran sendiri Zuriat artinya keturunan😊.
.
Yuk di Order lebih praktis, lebih simple dan mudah😊
@alfatih.kurma_jakarta

WA : 0852 1063 7177

#zuriat #buahzuriat #nakzuriat #promilzuriat #manfaatzuriat #kurma #kurmamuda #kurmamudakuning #kurmamudahijau #kurmasukari #kurmaajwa #kurmanabi #airzamzam #zamzam #waroeng_sunnah #oleholeharab #jajananarab #coklatkrikil #coklatkerikil #kurmamuda #zuriyatserbuk #zuriatserbuk #buahzuriat #buahzuriatsingle #buahzuriyatkembar #hamilsehat #hamilcarasunnah #sunnah
5 1 21 September, 2018
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Wahhhh salah jari tu nak... jgn guna ibu jari.. besor nnt lubang idong nyer . .
.
Jgn marahhh naaa... gud nite semua... jom tidozzzzz...
.
.
Pd semua listra lover INGAT !! sbelum tido... MINUM LGM + HABASAUDA PLUS.. pastu jgn lupe baca doa tido... .
.
Copp... tido ke?? Mlm ni kan mlm.. 🤣🤣🤣
.
.
Jgn lupe bancuh kn suami BEE COFFEE + HABBASAUDA PLUS.. 😉
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#babylistra
#hamil
#pregnancy
#ttc
#mudahhamil
#senanghamil
#hamilcarasunnah
#senanglekat
#subur

Wahhhh salah jari tu nak... jgn guna ibu jari.. besor nnt lubang idong nyer . .
.
Jgn marahhh naaa... gud nite semua... jom tidozzzzz...
.
.
Pd semua listra lover INGAT !! sbelum tido... MINUM LGM + HABASAUDA PLUS.. pastu jgn lupe baca doa tido... .
.
Copp... tido ke?? Mlm ni kan mlm.. 🤣🤣🤣
.
.
Jgn lupe bancuh kn suami BEE COFFEE + HABBASAUDA PLUS.. 😉
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#babylistra
#hamil
#pregnancy
#ttc
#mudahhamil
#senanghamil
#hamilcarasunnah
#senanglekat
#subur
22 0 1 March, 2018

Top #hamilcarasunnah posts

@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

TAHU TAK ANDA BILE PERIOD TAK DATANG ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH PCOS & TELUR TAK MATANG. .
.
Kenapa ia nya terjadi??
.
Ia nya di sbb kn oleh HORMON yg tidak stabil.. .
.
Swipe ke tepi utk video penjelasan dari PAKAR SAKIT PUAN DR FIDAK
.
.
.
Alhamdulillah listra telah bantu ramai wanita yg alami masalah PCOS kembali sihat & subur.. .
.
Nak kami bantu anda " komen di bawah bile last period anda "
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodontime
#periodawareness
#pcosfighter
#pcoswarrior
#ttc
#trytoconceive
#telurtakmatang
#marihamil
#mudahhamil
#nakhamil
#hamilcarasunnah

TAHU TAK ANDA BILE PERIOD TAK DATANG ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH PCOS & TELUR TAK MATANG. .
.
Kenapa ia nya terjadi??
.
Ia nya di sbb kn oleh HORMON yg tidak stabil.. .
.
Swipe ke tepi utk video penjelasan dari PAKAR SAKIT PUAN DR FIDAK
.
.
.
Alhamdulillah listra telah bantu ramai wanita yg alami masalah PCOS kembali sihat & subur.. .
.
Nak kami bantu anda " komen di bawah bile last period anda "
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosfighter 
#pcoswarrior 
#ttc 
#trytoconceive 
#telurtakmatang 
#marihamil 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#hamilcarasunnah
355 25 15 June, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

BERITA BAIK PD SEMUA TTC.. .
.
Permaisuri agong yg amat kite sygi ni nk taja anda RAWATAN IVF !!! .
.
Kerana Tuanku Azizah juga pernah mengalami apa yg anda rasa.. iaitu PENANTIAN MENJADI SEORG IBU.. .
.
Moga Allah mengurniakan kesihatan yg baik.. dan pahala yg tidak pernah putus buat Permaisuri Agong kita Tunku Azizah.. .
.
Sempena pertabalan ini juga.. Listra ingin memberi PERCUMA produk Listra kpd 60 org TTC( yg sedang ikhtiar hamil ). .
.
Cepat komen kenapa anda inginkn Listra .. yg terbaik akan mendpt percuma produk Listra.. 🤗
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#tunkuazizahfertilityfoundation
#ttc
#inginhamil
#jomhamil
#mudahhamil
#curewithoutdrugs
#curewithsunnah
#hamilcarasunnah

BERITA BAIK PD SEMUA TTC.. .
.
Permaisuri agong yg amat kite sygi ni nk taja anda RAWATAN IVF !!! .
.
Kerana Tuanku Azizah juga pernah mengalami apa yg anda rasa.. iaitu PENANTIAN MENJADI SEORG IBU.. .
.
Moga Allah mengurniakan kesihatan yg baik.. dan pahala yg tidak pernah putus buat Permaisuri Agong kita Tunku Azizah.. .
.
Sempena pertabalan ini juga.. Listra ingin memberi PERCUMA produk Listra kpd 60 org TTC( yg sedang ikhtiar hamil ). .
.
Cepat komen kenapa anda inginkn Listra .. yg terbaik akan mendpt percuma produk Listra.. 🤗
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#ttc
#inginhamil
#jomhamil
#mudahhamil 
#curewithoutdrugs 
#curewithsunnah 
#hamilcarasunnah
712 294 30 July, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
Nak kami bantu anda?? Komen masalah yg anda alami.. yg bertuah akn dpt percuma produk listra 😍.
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#pcosfighter
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#cystawareness
#fibroidawareness
#trytoconceive
#ttc
#doakankamihamil
#mudahhamil
#hamilcarasunnah

Rahim wanita ni sgt2 istimewa.. ia adalah tempat di mana pembentukan manusia berlaku.. .
.
Tp malang skali harini ramai wanita yg tak ambil berat ttg penjagaan rahim mereka hingga mcm2 pyakit yg dtg dan akhir nya rahim nya terpaksa di buang.. .
.
Kalau org kata rambut adalah mahkota berharga wanita.. tp bg saya rahim adalah mahkota yg paling bernilai buat wanita.. sbb di situ la lahir nya keturunan kite.. .
.
Ingat ye wanita.. jika rahim dah x da.. makna nya anda tidak boleh hamil lg.. maka sayangi lah rahim anda.. .
.
.
Nak kami bantu anda?? Komen masalah yg anda  alami.. yg bertuah akn dpt percuma produk listra 😍.
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#pcosfighter 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#cystawareness 
#fibroidawareness 
#trytoconceive 
#ttc
#doakankamihamil 
#mudahhamil 
#hamilcarasunnah
379 76 13 June, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

#throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " 😑
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodontime
#periodawareness
#pcosawarness
#falsepregnancy
#cystawareness
#pcoswarrior
#pcos
#ttc
#trytoconceive
#mudahhamil
#jomhamil
#hamilcarasunnah

#throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut  false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " 😑
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah
306 30 19 June, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness
#ovariancyst
#sihatsuburmenawan
#trytoconceive
#senanghamil
#marihamil
#jomhamil
#nakhamil
#curewithsunnah
#hamilcarasunnah

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness 
#ovariancyst 
#sihatsuburmenawan 
#trytoconceive 
#senanghamil
#marihamil 
#jomhamil 
#nakhamil
#curewithsunnah 
#hamilcarasunnah
32 11 19 February, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Kepakaran kami ialah membantu pasangan suami istri yg mengalami masalah kesuburan . Alahamdulillah dengan Izin Allah swt ramai yang telah berjaya hamil setelah mengamalkan HABBASAUDA LISTRA .
.
ANDA MENGALAMI MASALAH KESUBURAN SPT PCOS, ENDO, SPERMA KURANG BERKUALITI, HORMON X STABIL, CYST, FIBROID DAN LAIN2..
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
. WHATSAPP/MSG : 0127920199
#habbasaudalistra #makanansunnah #makanansunnahno1 #jomhamil #marihamil #preggy #pregnant #cysticfibrosis #cyst #fibroid #endo #hormon #sperma #husbanandwife #paandma #sayainginhamil #hamilcarasunnah #baby #sayajual #habbasaudalistrahq

Kepakaran kami ialah membantu pasangan suami istri yg mengalami masalah kesuburan . Alahamdulillah dengan Izin Allah swt ramai yang telah berjaya hamil setelah mengamalkan HABBASAUDA LISTRA .
.
ANDA MENGALAMI MASALAH KESUBURAN SPT PCOS, ENDO, SPERMA KURANG BERKUALITI, HORMON X STABIL, CYST, FIBROID DAN LAIN2..
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
. WHATSAPP/MSG : 0127920199
#habbasaudalistra #makanansunnah #makanansunnahno1 #jomhamil #marihamil #preggy #pregnant #cysticfibrosis #cyst #fibroid #endo #hormon #sperma #husbanandwife #paandma #sayainginhamil #hamilcarasunnah #baby #sayajual #habbasaudalistrahq
5 0 3 September, 2015
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

LISTRA HANYA UTK MEREKA YG NK IKHTIAR HAMIL shj tau !!!
.
.
Siapa yg tak nk anak.. plz jgn amalkn Listra ye sbb bahaya.. Bila amalkn Listra hormon korg akan jd stabil.. then period jd teratur.. kitaran haid..cun...MAKA KORG AKN JD SUBUR !!.
.
Kalau x hati2.. takut terlekat.😅
.
.
mcm puan ana ni die amalkn semua produk Listra .. HABAPLUS .. HABALISTRA.. LISTRA GOOD MILK.. MISS HABAGOLD.. ( Full set Listra )..
.
.
asal nyer sbb utk milk booster. Ye puan ana brestfeeding.. ikutkn brestfeeding ni perancang semula jd.. tp lepas amalkn listra period nyer keluar.. susu pun meriah... saya dah pesan dah
.
" pn ana dah period ni.. dah subur tau.. so kalau merancang.. hati2 ye.. "
.
.
tp dah rezeki kan.. Allah bg rezeki anak lg.. Dulu Pn Ana nk dpt anak no 2.. kena tunggu 9thn..puan ana ada prob FIBROID.. ni nk dpt no 3.. x sampai 1thn je dah lekat..😅.
.
.
Nak tau apa tips puan ana.. nah korg wasap la die trus ye.. www.wasap.my/60172579957/PnAna_apa_tips_s3nang_lekat
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcosawareness
#fibroidawareness
#cystawareness
#trytoconceive
#curewithsunnah
#nakhamil
#mudahhamil
#hamilcarasunnah

LISTRA HANYA UTK MEREKA YG NK IKHTIAR HAMIL shj tau !!!
.
.
Siapa yg tak nk anak.. plz jgn amalkn Listra ye sbb bahaya.. Bila amalkn Listra hormon korg akan jd stabil.. then period jd teratur.. kitaran haid..cun...MAKA KORG AKN JD SUBUR !!.
.
Kalau x hati2.. takut terlekat.😅
.
.
mcm puan ana ni die amalkn semua produk Listra .. HABAPLUS .. HABALISTRA.. LISTRA GOOD MILK.. MISS HABAGOLD.. ( Full set Listra )..
.
.
asal nyer sbb utk milk booster. Ye puan ana brestfeeding.. ikutkn brestfeeding ni perancang semula jd.. tp lepas amalkn listra period nyer keluar.. susu pun meriah... saya dah pesan dah
.
" pn ana dah period ni.. dah subur tau.. so kalau merancang.. hati2 ye.. "
.
.
tp dah rezeki kan.. Allah bg rezeki anak lg.. Dulu Pn Ana nk dpt anak no 2.. kena tunggu 9thn..puan ana ada prob FIBROID.. ni nk dpt no 3.. x sampai 1thn je dah lekat..😅.
.
.
Nak tau apa tips puan ana.. nah korg wasap la die trus ye.. www.wasap.my/60172579957/PnAna_apa_tips_s3nang_lekat
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcosawareness 
#fibroidawareness 
#cystawareness 
#trytoconceive 
#curewithsunnah 
#nakhamil 
#mudahhamil 
#hamilcarasunnah
42 16 2 March, 2019