#hamilmalaysia Instagram Photos & Videos

hamilmalaysia - 803 posts

    😋😋😋 Check kesan hamil dengan harga RM 1 sahajaa!

Kalau beli di farmasi memang mahal. Untuk sekali celup paling murah rm10! 
Apa kata guna yg UPT strip kami, test kit kami sensitif (10 miu) malah harga pun murah. Tak membazirr. 🥰

Whatsap kami utk usaha mendapatkan zuriat 👶🏻 #ttcmalaysia #ikhtiarhamil #usahahamil #hamilmalaysia #foodpornmalaysiaedition

    😋😋😋 Check kesan hamil dengan harga RM 1 sahajaa!

    Kalau beli di farmasi memang mahal. Untuk sekali celup paling murah rm10!
    Apa kata guna yg UPT strip kami, test kit kami sensitif (10 miu) malah harga pun murah. Tak membazirr. 🥰

    Whatsap kami utk usaha mendapatkan zuriat 👶🏻 #ttcmalaysia #ikhtiarhamil #usahahamil #hamilmalaysia #foodpornmalaysiaedition

    3 0 24 July, 2019
    👶🏻🌸👶🏻🌸👶🏻🌸 Alhamdulillah.. berbunga bunga nya hati seorang wanita lebih2 lagi yang lama menunggu zuriat bila tengok 1st gambar baby dia. 
Rezeki jodoh ajal maut semua di tangan tuhan. Tapi kita bole usaha untuk dapatkan zuriat. Tak salah untuk mencuba dan usaha.

DM @ whatsap untuk usaha mendapatkan zuriat.
#ttcmalaysia #ikhtiarhamil #hamilsemulajadi #hamilmalaysia #usahahamil

    👶🏻🌸👶🏻🌸👶🏻🌸 Alhamdulillah.. berbunga bunga nya hati seorang wanita lebih2 lagi yang lama menunggu zuriat bila tengok 1st gambar baby dia.
    Rezeki jodoh ajal maut semua di tangan tuhan. Tapi kita bole usaha untuk dapatkan zuriat. Tak salah untuk mencuba dan usaha.

    DM @ whatsap untuk usaha mendapatkan zuriat.
    #ttcmalaysia #ikhtiarhamil #hamilsemulajadi #hamilmalaysia #usahahamil

    5 1 14 July, 2019
    💝💝💝 Jom usaha untuk mendapatkan zuriat dengan cara yg selamat dan murah.

Tak perlu makan, tak perlu sapu, xperlu cucuk, tak merbahaya. Cuma perlu DISIPLIN ya.

DM @ whatsap untuk segala pertanyaan. 😘😘 #ttcmalaysia #ikhtiarhamil #hamilsemulajadi #hamilmalaysia

    💝💝💝 Jom usaha untuk mendapatkan zuriat dengan cara yg selamat dan murah.

    Tak perlu makan, tak perlu sapu, xperlu cucuk, tak merbahaya. Cuma perlu DISIPLIN ya.

    DM @ whatsap untuk segala pertanyaan. 😘😘 #ttcmalaysia #ikhtiarhamil #hamilsemulajadi #hamilmalaysia

    4 1 12 July, 2019
    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro  mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
Keistimewaan Produk:
Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

Bahan kandungan:
Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

Fungsi:
💗Mengatasi masalah haid
💗Mengatasi masalah rahim
💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
💗Membantu kesuburan dan Detoks

Bagaimana MP membantu:
⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil 
Cara Minum:
* Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#wpro
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopio 
#womanpro
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove
#ttc

    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
    Keistimewaan Produk:
    Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

    Bahan kandungan:
    Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

    Fungsi:
    💗Mengatasi masalah haid
    💗Mengatasi masalah rahim
    💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
    💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
    💗Membantu kesuburan dan Detoks

    Bagaimana MP membantu:
    ⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
    ⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
    ⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
    ⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
    ⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil
    Cara Minum:
    * Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
    * minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
    * boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
    * jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
    ‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
    ‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
    ‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
    ‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #pregnancytestmurah
    #nakhamil
    #senggugut
    #ovolutiontestmurah
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #wpro
    #hamilmalaysia
    #setkesuburanmalaysia
    #tiubfalopio
    #womanpro
    #rahimjatuh
    #ectopik
    #kandunganluarrahim
    #menpro
    #menstrual
    #preggylove
    #ttc

    8 0 18 June, 2019
    [VIRAL]-- BIAR BETUL DYNAS MOKHTAR PUN DAH CONSUME JUS MAMARIAM! PADU BAK HANG
.
.
Dynas mokhtar sekarang dah sarat mengandung anak yang ketiga. Alhamdulillah preggy kali ni dynas pilih jus mamariam utk diamalkan sepanjang preggy ni😍
.
.

Haa, Dynas pun nak sihat bertenaga jugak time berbadan dua ni. Paling penting nak little prince@princess kat dalam tu pun sihat dan aktif. Dapat khasiat yang secukupnya.
.
.
.

Dynas pun akui khasiat jus mamariam utk ibu hamil mcm dynas ni tau🤩 Antaranya dpt naikkan hb, mencegah gbs, kencing kotor dan sebagainya🤗
.
.
.
Kata dynas lagi paling penting adalah jus mamariam dapat meningkatkan IQ baby dan juga menambah susu ibu terutamanya masa berpantang nanti😍😍
.
.
.
Cara pemakanan pun sangat2 mudah. Minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam je. Mudah kan😉 Dynas pun nak yang terbaik utk kandungan kali ketiga ni❤️
.
.
.
Sempena ramadan akan datang ni, sis nak bagi offer kaw2 tau utk mommy. Jimatt kebaboom🎉🎉🎉Nak tahu offer apa?
.
.
Reply "nak sekarang" tau sebelum terlambat. Offer sangat2 terhad. Lepas ni dah tak restok dah🤗

#offer
#jusmamariam
#jusmamariamterengganu
#jussedap
#jusdelima
#juskurma
#ikhtiarhamil
#cegahkuning
#ibuhamil
#hamilmalaysia
#cergas
#bertenaga
#sihat
#kuatkanrahim
#hblow
#kencingkotor
#kencingmanis
#gbs
#kuatkaniqbaby

    [VIRAL]-- BIAR BETUL DYNAS MOKHTAR PUN DAH CONSUME JUS MAMARIAM! PADU BAK HANG
    .
    .
    Dynas mokhtar sekarang dah sarat mengandung anak yang ketiga. Alhamdulillah preggy kali ni dynas pilih jus mamariam utk diamalkan sepanjang preggy ni😍
    .
    .

    Haa, Dynas pun nak sihat bertenaga jugak time berbadan dua ni. Paling penting nak little prince@princess kat dalam tu pun sihat dan aktif. Dapat khasiat yang secukupnya.
    .
    .
    .

    Dynas pun akui khasiat jus mamariam utk ibu hamil mcm dynas ni tau🤩 Antaranya dpt naikkan hb, mencegah gbs, kencing kotor dan sebagainya🤗
    .
    .
    .
    Kata dynas lagi paling penting adalah jus mamariam dapat meningkatkan IQ baby dan juga menambah susu ibu terutamanya masa berpantang nanti😍😍
    .
    .
    .
    Cara pemakanan pun sangat2 mudah. Minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam je. Mudah kan😉 Dynas pun nak yang terbaik utk kandungan kali ketiga ni❤️
    .
    .
    .
    Sempena ramadan akan datang ni, sis nak bagi offer kaw2 tau utk mommy. Jimatt kebaboom🎉🎉🎉Nak tahu offer apa?
    .
    .
    Reply "nak sekarang" tau sebelum terlambat. Offer sangat2 terhad. Lepas ni dah tak restok dah🤗

    #offer
    #jusmamariam
    #jusmamariamterengganu
    #jussedap
    #jusdelima
    #juskurma
    #ikhtiarhamil
    #cegahkuning
    #ibuhamil
    #hamilmalaysia
    #cergas
    #bertenaga
    #sihat
    #kuatkanrahim
    #hblow
    #kencingkotor
    #kencingmanis
    #gbs
    #kuatkaniqbaby

    5 2 4 May, 2019

Top #hamilmalaysia posts

    [VIRAL]-- BIAR BETUL DYNAS MOKHTAR PUN DAH CONSUME JUS MAMARIAM! PADU BAK HANG
.
.
Dynas mokhtar sekarang dah sarat mengandung anak yang ketiga. Alhamdulillah preggy kali ni dynas pilih jus mamariam utk diamalkan sepanjang preggy ni😍
.
.

Haa, Dynas pun nak sihat bertenaga jugak time berbadan dua ni. Paling penting nak little prince@princess kat dalam tu pun sihat dan aktif. Dapat khasiat yang secukupnya.
.
.
.

Dynas pun akui khasiat jus mamariam utk ibu hamil mcm dynas ni tau🤩 Antaranya dpt naikkan hb, mencegah gbs, kencing kotor dan sebagainya🤗
.
.
.
Kata dynas lagi paling penting adalah jus mamariam dapat meningkatkan IQ baby dan juga menambah susu ibu terutamanya masa berpantang nanti😍😍
.
.
.
Cara pemakanan pun sangat2 mudah. Minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam je. Mudah kan😉 Dynas pun nak yang terbaik utk kandungan kali ketiga ni❤️
.
.
.
Sempena ramadan akan datang ni, sis nak bagi offer kaw2 tau utk mommy. Jimatt kebaboom🎉🎉🎉Nak tahu offer apa?
.
.
Reply "nak sekarang" tau sebelum terlambat. Offer sangat2 terhad. Lepas ni dah tak restok dah🤗

#offer
#jusmamariam
#jusmamariamterengganu
#jussedap
#jusdelima
#juskurma
#ikhtiarhamil
#cegahkuning
#ibuhamil
#hamilmalaysia
#cergas
#bertenaga
#sihat
#kuatkanrahim
#hblow
#kencingkotor
#kencingmanis
#gbs
#kuatkaniqbaby

    [VIRAL]-- BIAR BETUL DYNAS MOKHTAR PUN DAH CONSUME JUS MAMARIAM! PADU BAK HANG
    .
    .
    Dynas mokhtar sekarang dah sarat mengandung anak yang ketiga. Alhamdulillah preggy kali ni dynas pilih jus mamariam utk diamalkan sepanjang preggy ni😍
    .
    .

    Haa, Dynas pun nak sihat bertenaga jugak time berbadan dua ni. Paling penting nak little prince@princess kat dalam tu pun sihat dan aktif. Dapat khasiat yang secukupnya.
    .
    .
    .

    Dynas pun akui khasiat jus mamariam utk ibu hamil mcm dynas ni tau🤩 Antaranya dpt naikkan hb, mencegah gbs, kencing kotor dan sebagainya🤗
    .
    .
    .
    Kata dynas lagi paling penting adalah jus mamariam dapat meningkatkan IQ baby dan juga menambah susu ibu terutamanya masa berpantang nanti😍😍
    .
    .
    .
    Cara pemakanan pun sangat2 mudah. Minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam je. Mudah kan😉 Dynas pun nak yang terbaik utk kandungan kali ketiga ni❤️
    .
    .
    .
    Sempena ramadan akan datang ni, sis nak bagi offer kaw2 tau utk mommy. Jimatt kebaboom🎉🎉🎉Nak tahu offer apa?
    .
    .
    Reply "nak sekarang" tau sebelum terlambat. Offer sangat2 terhad. Lepas ni dah tak restok dah🤗

    #offer
    #jusmamariam
    #jusmamariamterengganu
    #jussedap
    #jusdelima
    #juskurma
    #ikhtiarhamil
    #cegahkuning
    #ibuhamil
    #hamilmalaysia
    #cergas
    #bertenaga
    #sihat
    #kuatkanrahim
    #hblow
    #kencingkotor
    #kencingmanis
    #gbs
    #kuatkaniqbaby

    5 2 4 May, 2019