#hanachocofitperak Instagram Photos & Videos

hanachocofitperak - 119 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #hanachocofitperak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
66 hours
Average like
9.1
Average comment
0.3
Posts with video
16/36
Posts with photo
20/36

Hashtag Popularity

💚
.
Tudung Syria in Green @anjungwafiyyah
Lipmate Andrea Code Senorita @andreabeauty_hq
.
ANDREA LIPMATTE CHICK EDITION❤
Terdapat 3 Colour Nude Yg Sgt cantik🥰
💄 Senorita
💄 Meamor
💄 Teressa

READY STOK READY STOK‼‼ Kenapa Lipmatte Andrea Wajib Ada Dlm Koleksi Uol :- 💓 Tahan Lebih 8Jam
💓 Tidak Tertanggal Jika Minum
💓 Tidak hitam kan Bibir
💓 Tidak Merekah
💓 Vitamin C merawat Bibir
💓 Sangat Soft dan Smooth bila Apply

JOM ORDER SEKARANG
http:/wasap.my/60165574767/lipmatteAndrea 🇲🇾 POS 1 MALAYSIA
.
#bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #gemuksehat #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #segakberseragam

💚
.
Tudung Syria in Green @anjungwafiyyah
Lipmate Andrea Code Senorita @andreabeauty_hq
. 
ANDREA LIPMATTE CHICK EDITION❤
Terdapat 3 Colour Nude Yg Sgt cantik🥰
💄 Senorita
💄 Meamor
💄 Teressa

READY STOK READY STOK‼‼ Kenapa Lipmatte Andrea Wajib Ada Dlm Koleksi Uol :- 💓 Tahan Lebih 8Jam
💓 Tidak Tertanggal Jika Minum
💓 Tidak hitam kan Bibir
💓 Tidak Merekah
💓 Vitamin C merawat Bibir
💓 Sangat Soft dan Smooth bila Apply

JOM ORDER SEKARANG
http:/wasap.my/60165574767/lipmatteAndrea 🇲🇾 POS 1 MALAYSIA
.
#bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #gemuksehat #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #segakberseragam
11 0 29 August, 2019

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
.
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 .
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
.
#hanachocofitperak #lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #chocofitperak

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
. 
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 . 
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
.
#hanachocofitperak#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak  #chocofitperak
6 0 29 August, 2019

Tudung hitam ni wajib ada kan🥰
Tudung Syria ni hana beli dekat @anjungwafiyyahm. Selasa, labuh, telinga tak sakit, yang penting takyah gosok..pagi2 nk pergi kerja mmg cpt siap. Sauk je terus kerja. kesimpulanya memang bestla❤️
.
Highlight, Blusher, Shading @anasism
.
Lipmate Andrea Code Senorita @andreabeauty_hq
ANDREA LIPMATTE CHICK EDITION❤

Terdapat 3 Colour Nude Yg Sgt cantik🥰
💄 Senorita
💄 Meamor
💄 Teressa

READY STOK READY STOK‼‼ Kenapa Lipmatte Andrea Wajib Ada Dlm Koleksi Uol :- 💓 Tahan Lebih 8Jam
💓 Tidak Tertanggal Jika Minum
💓 Tidak hitam kan Bibir
💓 Tidak Merekah
💓 Vitamin C merawat Bibir
💓 Sangat Soft dan Smooth bila Apply

JOM ORDER SEKARANG
http:/wasap.my/60165574767/lipmatteAndrea 🇲🇾 POS 1 MALAYSIA
.
#bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #gemuksehat #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #segakberseragam

Tudung hitam ni wajib ada kan🥰
Tudung Syria ni hana beli dekat @anjungwafiyyahm. Selasa, labuh, telinga tak sakit, yang penting takyah gosok..pagi2 nk pergi kerja mmg cpt siap. Sauk je terus kerja. kesimpulanya memang bestla❤️
.
Highlight, Blusher, Shading @anasism
. 
Lipmate Andrea Code Senorita @andreabeauty_hq
ANDREA LIPMATTE CHICK EDITION❤

Terdapat 3 Colour Nude Yg Sgt cantik🥰
💄 Senorita
💄 Meamor
💄 Teressa

READY STOK READY STOK‼‼ Kenapa Lipmatte Andrea Wajib Ada Dlm Koleksi Uol :- 💓 Tahan Lebih 8Jam
💓 Tidak Tertanggal Jika Minum
💓 Tidak hitam kan Bibir
💓 Tidak Merekah
💓 Vitamin C merawat Bibir
💓 Sangat Soft dan Smooth bila Apply

JOM ORDER SEKARANG
http:/wasap.my/60165574767/lipmatteAndrea 🇲🇾 POS 1 MALAYSIA
.
#bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #gemuksehat #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #segakberseragam
22 0 28 August, 2019
#Repost @hanachanteq
• • • • • •
Esok cuti kn. Jom cuba Bubble Mask dari Hauntz dgn ekstrak cucumber utk melembabkan dan menyegarkan kulit yang dh lama duduk dlm aircond tu. Yg best bubble tu buat kulit kita tegang dan bersih
.
Whatsapp hana 0165574767
.
#bubblemask #mask #codipoh #tiktok #tiktokmalaysia #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity#ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916
6 0 23 August, 2019

Selamat Hari Jumaat semua🥰
.
Harini hana pakai Andrea Lipmate. Warna dia semua cantik2 dan dah ada warna baru. Nk cuba WhatsApp je hana sbb skarang ada promosi
.
Dapatkan kulit yang anda idamkan dengan Hauntz Bubble Face Mask
.
Whatsapp 0165574767
.
#AndreaLipmate #lipmatte #muamalaysia #muaipoh #Hauntz #bubblemask #mask #codipoh #tiktok #tiktokmalaysia #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity #ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #hanachocofitperak #bangleemas916

Selamat Hari Jumaat semua🥰
.
Harini hana pakai Andrea Lipmate. Warna dia semua cantik2 dan dah ada warna baru. Nk cuba WhatsApp je hana sbb skarang ada promosi
.
Dapatkan kulit yang anda idamkan dengan Hauntz Bubble Face Mask
.
Whatsapp 0165574767
. 
#AndreaLipmate #lipmatte #muamalaysia #muaipoh #Hauntz #bubblemask #mask #codipoh #tiktok #tiktokmalaysia #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity#ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst  #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia  #hanachocofitperak #bangleemas916
4 0 23 August, 2019
Jom cuba Hauntz Bubble Mask. Selepas pengguna 30 hari kulit sensitive anda akan berkurangan.Jerawat2 dan parut2 kecil akan hilang perlahan dan memberikan effect kulit yg cerah dan glowing ❤️🥰
. 
Whatsapp hana 0165574767
.
#bubblemask #mask #codipoh #tiktok #tiktokmalaysia #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity#ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916
0 0 22 August, 2019
Jom cuba Hauntz Bubble Mask. Selepas pengguna 30 hari kulit sensitive anda akan berkurangan.Jerawat2 dan parut2 kecil akan hilang perlahan dan memberikan effect kulit yg cerah dan glowing ❤️🥰
. 
Whatsapp hana 0165574767
.
#bubblemask #mask #codipoh #tiktok #tiktokmalaysia #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity#ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916
7 0 22 August, 2019
Jom cuba Hauntz Bubble Mask. Selepas pengguna 30 hari kulit sensitive anda akan berkurangan.Jerawat2 dan parut2 kecil akan hilang perlahan dan memberikan effect kulit yg cerah dan glowing ❤️🥰
. 
Whatsapp hana 0165574767
.
#bubblemask #mask #codipoh #tiktok #tiktokmalaysia #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity#ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916
4 0 21 August, 2019

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
.
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 .
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
.
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak #lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #chocofitperak

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
. 
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 . 
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
. 
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak  #chocofitperak
9 1 8 August, 2019

#Repost @hanachanteq
• • • • • •
Esok cuti kn. Jom cuba Bubble Mask dari Hauntz dgn ekstrak cucumber utk melembabkan dan menyegarkan kulit yang dh lama duduk dlm aircond tu. Yg best bubble tu buat kulit kita tegang dan bersih
.
Whatsapp hana 0165574767
.
#Hauntz #bubblemask #mask #codipoh #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity #ipohdelivery #surprisedeliveryipoh #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916

#Repost @hanachanteq
• • • • • •
Esok cuti kn. Jom cuba Bubble Mask dari Hauntz dgn ekstrak cucumber utk melembabkan dan menyegarkan kulit yang dh lama duduk dlm aircond tu. Yg best bubble tu buat kulit kita tegang dan bersih
.
Whatsapp hana 0165574767
.
#Hauntz #bubblemask #mask #codipoh #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity #ipohdelivery#surprisedeliveryipoh#bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916
3 0 7 August, 2019

Hi semua. Jom makan
.
Nak maintain kn berat, anda kena amalkan Lemonfit🍋 #lemonfitfordetox
.
Minuman Detox berperasa Lemon ni akan mempercepatkan proses pencernaan.
.
Makanan yang tinggi karbohidrat agak ssh dicernakan kalau kita kurang amalkan makanan berserat.Jadi proses penurunan berat badan akan jadi sedikit sukar.
.
Dengan pengambilan Lemonfit makanan akan lebih mudah dihadam dan dicernakan dgn pantas seawal 4 jam ke 5 jam.
Amalkan sebelum tidur🥤
.
WhatsApp Hana 0165574767
#misikurusrayahaji
.
MPS06S10A06
Agent berdaftar @chocofithq 🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.
.
#chocofitperak #codipoh #ipoh #ipohdelivery #chocofithq #minumandetox #lemonfitperak #lemonfitmalaysia #gym #kurusdenganchocofit #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #hanachocofitperak #segakberseragam #kerjayaberseragam

Hi semua. Jom makan
. 
Nak maintain kn berat, anda kena amalkan Lemonfit🍋 #lemonfitfordetox
. 
Minuman Detox berperasa Lemon ni akan mempercepatkan proses pencernaan.
. 
Makanan yang tinggi karbohidrat agak ssh dicernakan kalau kita kurang amalkan makanan berserat.Jadi proses penurunan berat badan akan jadi sedikit sukar.
. 
Dengan pengambilan Lemonfit  makanan akan lebih mudah dihadam dan dicernakan dgn pantas seawal 4 jam ke 5 jam. 
Amalkan sebelum tidur🥤
. 
WhatsApp Hana 0165574767 
#misikurusrayahaji
. 
MPS06S10A06 
Agent berdaftar @chocofithq 🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.
. 
#chocofitperak #codipoh #ipoh #ipohdelivery #chocofithq #minumandetox #lemonfitperak #lemonfitmalaysia #gym #kurusdenganchocofit #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #hanachocofitperak #segakberseragam #kerjayaberseragam
23 0 4 August, 2019

Hi semua. Dalam video memang tak boleh edit kurus ye🖤
.
Nak maintain kn berat, anda kena amalkan Lemonfit🍋 #lemonfitfordetox
.
Minuman Detox berperasa Lemon ni akan mempercepatkan proses pencernaan.
.
Makanan yang tinggi karbohidrat agak ssh dicernakan kalau kita kurang amalkan makanan berserat.Jadi proses penurunan berat badan akan jadi sedikit sukar.
.
Dengan pengambilan Lemonfit makanan akan lebih mudah dihadam dan dicernakan dgn pantas seawal 4 jam ke 5 jam.
Amalkan sebelum tidur🥤
.
WhatsApp Hana 0165574767
#misikurusrayahaji
.
MPS06S10A06
Agent berdaftar @chocofithq 🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.
.
#chocofitperak #codipoh #ipoh #ipohdelivery #chocofithq #minumandetox #lemonfitperak #lemonfitmalaysia #gym #kurusdenganchocofit #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #hanachocofitperak #segakberseragam #kerjayaberseragam

Hi semua. Dalam video memang tak boleh edit kurus ye🖤
. 
Nak maintain kn berat, anda kena amalkan Lemonfit🍋 #lemonfitfordetox
. 
Minuman Detox berperasa Lemon ni akan mempercepatkan proses pencernaan.
. 
Makanan yang tinggi karbohidrat agak ssh dicernakan kalau kita kurang amalkan makanan berserat.Jadi proses penurunan berat badan akan jadi sedikit sukar.
. 
Dengan pengambilan Lemonfit  makanan akan lebih mudah dihadam dan dicernakan dgn pantas seawal 4 jam ke 5 jam. 
Amalkan sebelum tidur🥤
. 
WhatsApp Hana 0165574767 
#misikurusrayahaji
. 
MPS06S10A06 
Agent berdaftar @chocofithq 🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.
. 
#chocofitperak #codipoh #ipoh #ipohdelivery #chocofithq #minumandetox #lemonfitperak #lemonfitmalaysia #gym #kurusdenganchocofit #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak #bangleemas916 #hanachocofitperak #segakberseragam #kerjayaberseragam
28 1 3 August, 2019

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
.
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 .
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
.
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak #lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #chocofitperak

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
. 
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 . 
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
. 
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak  #chocofitperak
2 0 2 August, 2019

Salam Jumaat semua. Alhamdulillah. Jom breakfast
.
Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
.
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 .
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
.
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak #lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #chocofitperak

Salam Jumaat semua. Alhamdulillah. Jom breakfast
.
Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
. 
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 . 
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
. 
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak  #chocofitperak
6 0 2 August, 2019

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
.
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 .
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
.
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak #lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #chocofitperak

Chocofit ni penyelesaian terbaik jika uols yg tak boleh mengawal selera makan, membekalkan tenaga dan membantu pembakaran kalori yang kita ambil pada hari itu
.
The best part is uols tak perlu diet. Mulakan hari dgn sarapan berat dan 1 sachet Chocofit. Sarapan berat tu apa2 yg uols suka nasi lemak, roti telur banjir, nasi berlauk, burger kfc apa2 jela yg uols suka
.
Satu sachet Chocofit seumpama berlari 5km. Senaman ni bkn semua org mampu ya. Kita senaman ringan2 pn malas🤭
. 
Whatsapp 0165574767
Agent berdaftar MPS06S10A06 . 
Kalau tak faham lagi Ramadan berat turun 2kg, Syawal tiba2 berat naik 5kg. Yg kenaikan 5kg ni minum sekotak Chocofit dan lemonfit dgn konsisten dan boleh nampak perubahan
.
Berat yg naik 20kg dalam masa dalam masa 7 tahun tu akan turun slow2 ye. Sabar tu indah. Konsisten yg penting. Istiqamah insyaallah impian anda akan tercapai
. 
Chocofit Raya #teamrayaperak
.
#hanachocofitperak#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #codipoh #ipohfood #ipohdelivery #perak #ipohcity #ipohcityawesome #jomkurus #ipoh #tipskuruscepat #mirafilzah #chocofit #pujaanhatikandaraya #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak  #chocofitperak
5 0 1 August, 2019
Esok cuti kn. Jom cuba Bubble Mask dari Hauntz dgn ekstrak cucumber utk melembabkan dan menyegarkan kulit yang dh lama duduk dlm aircond tu. Yg best bubble tu buat kulit kita tegang dan bersih
.
Whatsapp hana 0165574767
.
#bubblemask #mask #codipoh #codseriiskandar #ipoh #ipohawesomecity #ipohdelivery#surprisedeliveryipoh#bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami  #teamrayasingle #selamatharirayaaidiladha #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajurayahajimurah #bajurayahaji2019 #bajurayahaji #hanachocofitperak #bangleemas916
5 1 29 July, 2019

Top #hanachocofitperak posts

Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin kpd semua followers @hanachocofitperak🍫
.
dan team Chocolista @chocofitperak
Kak Mira and family. @chocofit_kurus and family,
@chocofit.seri_iskandar and family. Tak lupa juga kpd semua Agent2 yang baru join team Chocolista
@chocofit.seri_iskandar @chocofitperak👪, @chocofitputrajaya and @chocofithq
.
Berhati-hati di jalan raya. Semoga Allah melindungi semua dan selamat sampai ke destinasi bertemu keluarga tercinta💜
#teamrayaperak
.
Diharap sambutan Syawal kali ini membawa rahmat kpd kita. Amin
.
Pesanan tulus ikhlas @hanachocofitperak
WhatsApp 0165574767
untuk dapatkan Chocofit Raya anda💜
ID MPA006-A10-A06
.
#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #tipskuruscepat #mirafilzah #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #chocofithq #chocofitperak #codipoh #ramadan #perak #ipohcity #produkviral2019 #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #ramadankareem #chocofitperak #raya2019 #segakberseragam #selamatharirayaaidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin kpd semua followers @hanachocofitperak🍫
. 
dan team Chocolista @chocofitperak
Kak Mira and family. @chocofit_kurus and family,
@chocofit.seri_iskandar and family. Tak lupa juga kpd semua Agent2 yang baru join team Chocolista
@chocofit.seri_iskandar @chocofitperak👪, @chocofitputrajaya and @chocofithq
. 
Berhati-hati di jalan raya. Semoga Allah melindungi semua dan selamat sampai ke destinasi bertemu keluarga tercinta💜
#teamrayaperak
.
Diharap sambutan Syawal kali ini membawa rahmat kpd kita. Amin
. 
Pesanan tulus ikhlas @hanachocofitperak
WhatsApp 0165574767
untuk dapatkan Chocofit Raya anda💜
ID MPA006-A10-A06
. 
#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #tipskuruscepat #mirafilzah #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #chocofithq #chocofitperak #codipoh #ramadan #perak#ipohcity #produkviral2019 #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #ramadankareem #chocofitperak #raya2019 #segakberseragam #selamatharirayaaidilfitri
24 1 2 June, 2019

Ramadan 18💖.. Lagi 12 hari je lagi utk kita berpuasa kena dapatkan set combo ketuk meja 3 kotak Chocofit dan 1 kotak Lemon fit sbb kita ada 3 free gift yg sgt istimewa Shaker, Beg Lana dan 1Pen chocofit yg sgt comel 💜💛♥️❤️ Kenala simpan stok sbb masa raya nnt la pling kita takut sebab ada byk mknn yg sdp2 mmg tak boleh tolakkkkkk.
Siapa yg masih belum cuba Chocofit boleh dapatkan promosi kombo chocofit dan lemonfit dengan harga PROMOSI okay? Kita ada 12 hari lagi confirm boleh turun 5-8kg hanya dengan chocofit dan lemonfit... chocofit bantu utk kurus dan lemonfit bantu jika uols ada masalah sembelit.. Whatapps Hana 0165574767 .
FREE COD & POSTAGE
.
#chocofithq
#chocofitperak
#codtronoh
#codseriiskandar
#codbatugajah
#codipoh
#codsimpangpulai
#codfalim
#codcameronhighland
#codbota
#codmanjung
#jomkurusdansihat
#lemonfit
#puasa
#ramadhan
#chocofitraya
#selamatharirayaaidilfitri
#hanachocofitperak

Ramadan 18💖.. Lagi 12 hari je lagi utk kita berpuasa kena dapatkan set combo ketuk meja 3 kotak Chocofit dan 1 kotak Lemon fit sbb kita ada 3 free gift yg sgt istimewa Shaker, Beg Lana dan 1Pen chocofit yg sgt comel 💜💛♥️❤️ Kenala simpan stok sbb masa raya nnt la pling kita takut sebab ada byk mknn yg sdp2 mmg tak boleh tolakkkkkk. 
Siapa yg masih belum cuba Chocofit boleh dapatkan promosi kombo chocofit dan lemonfit dengan harga PROMOSI okay? Kita ada 12 hari lagi confirm boleh turun 5-8kg hanya dengan chocofit dan lemonfit... chocofit bantu utk kurus dan lemonfit bantu jika uols ada masalah sembelit.. Whatapps Hana 0165574767 .
FREE COD & POSTAGE
.
#chocofithq 
#chocofitperak 
#codtronoh 
#codseriiskandar 
#codbatugajah 
#codipoh 
#codsimpangpulai 
#codfalim 
#codcameronhighland 
#codbota
#codmanjung 
#jomkurusdansihat 
#lemonfit 
#puasa
#ramadhan
#chocofitraya 
#selamatharirayaaidilfitri
#hanachocofitperak
16 0 23 May, 2019

Untuk follower hana yang baru start minum Chocofit 💜

Alhamdullilah. Ramai yang nk cuba, walaupun hana baru je start jadi agent.. Rezeki yang tak disangka2.

Tapi sebelum jadi agent pn hana dh cosume Chocofit 5 Bulan. Dh try bdn sendiri baru berani jual ditambah dgn beribu testimoni berjaya. Jadi hana fhm je perasaan korang.. Cuba sekotak dulu mesti jatuh cinta🥰

WhatsApp 0165574767
Nnt kita sembang2

#misikurusraya20190

#Repost @hanachocofitperak (@get_repost)
・・・
Hi semua. Ramadan 7.
Tips minum chocofit masa sahur leader hana @chocofitperak.. Katanya kena bangun awal. Baru cukup masa utk minum air secukupnya. Stay strong semua sbb kita ada misi kurus raya 2019💪💪 Jom gantikan air manis yg kita minum masa buka tu dgn Chocofit. Bakar kalori2 intake pada waktu sahur dan buka 🔥🔥 ID: MPA006-A10-A06 @chocofithq
Agent berdaftar🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.
Dah lebih 1juta orang kurus dgn Chocofit ❤️🌹WS Hana 0165574767 COD setiap hari disekitar Ipoh dan Perak.. #chocofitperak #codipoh #ramadan #perak #ipohcity #ipoh #jomkurus #kurussihat #chocofit #chocofithq #produkviral #instafamous #instafood #raya2019 #rayasingle #teamchocolistaputrajaya #hanachocofitperak

Untuk follower hana yang baru start minum Chocofit 💜

Alhamdullilah. Ramai yang nk cuba, walaupun hana baru je start jadi agent.. Rezeki yang tak disangka2.

Tapi sebelum jadi agent pn hana dh cosume Chocofit 5 Bulan. Dh try bdn sendiri baru berani jual ditambah dgn beribu testimoni berjaya. Jadi hana fhm je perasaan korang.. Cuba sekotak dulu mesti jatuh cinta🥰

WhatsApp 0165574767
Nnt kita sembang2

#misikurusraya20190

#Repost @hanachocofitperak (@get_repost)
・・・
Hi semua. Ramadan 7. 
Tips minum chocofit masa sahur leader hana @chocofitperak.. Katanya kena bangun awal. Baru cukup masa utk minum air secukupnya. Stay strong semua sbb kita ada misi kurus raya 2019💪💪 Jom gantikan air manis yg kita minum masa buka tu dgn Chocofit. Bakar kalori2 intake pada waktu sahur dan buka 🔥🔥 ID: MPA006-A10-A06 @chocofithq 
Agent berdaftar🍫🔥
COD dan Postage setiap hari. 
Dah lebih 1juta orang kurus dgn Chocofit ❤️🌹WS Hana 0165574767 COD setiap hari disekitar Ipoh dan Perak.. #chocofitperak #codipoh #ramadan #perak #ipohcity #ipoh #jomkurus #kurussihat #chocofit #chocofithq #produkviral #instafamous #instafood #raya2019 #rayasingle #teamchocolistaputrajaya #hanachocofitperak
15 1 25 May, 2019

#Repost @hanachocofitperak (@get_repost)
・・・
Ramadan 13🌼💚 DRAMA sgt kan? Hahaha😜Dapatkan Shaker, Beg Kosmetik dan Pen Comel secara PERCUMA dengan setiap pembelian Promosi Ketuk Meja - 3 kotak Chocofit 1 kotak Lemonfit ❤️ Besar tau beg ni. Boleh muat Shaker lagi. Senang la nk kemana2. Nanti nak balik ber RAYA di kampung boleh la letak supply Chocofit Lemonfit dgn Shaker sekali dlm beg ni🍋🍫 WhatsApp Hana 0165574767

ID: MPA006-A10-A06
Agent berdaftar @chocofithq
COD dan Postage setiap hari.

#misikurusraya2019
#misikurusraya2019🍫🔥 #chocofitperak #syukur #chocofithq #lemonfit #mua #kurussihat #kurustanpasenam #lanadreamskin
#ipoh #lemonfitfordetox #perak #instafood #ipohcity #alhamdulillah #ipohdelivery #raya #ramadhan #moodraya #codipoh #kampung #hanachocofitperak

#Repost @hanachocofitperak (@get_repost)
・・・
Ramadan 13🌼💚 DRAMA sgt kan? Hahaha😜Dapatkan Shaker, Beg Kosmetik dan Pen Comel secara PERCUMA dengan setiap pembelian Promosi Ketuk Meja - 3 kotak Chocofit 1 kotak Lemonfit ❤️ Besar tau beg ni. Boleh muat Shaker lagi. Senang la nk kemana2. Nanti nak balik ber RAYA di kampung boleh la letak supply Chocofit Lemonfit dgn Shaker sekali dlm beg ni🍋🍫 WhatsApp Hana 0165574767

ID: MPA006-A10-A06
Agent berdaftar @chocofithq 
COD dan Postage setiap hari.

#misikurusraya2019
#misikurusraya2019🍫🔥 #chocofitperak #syukur #chocofithq #lemonfit #mua #kurussihat #kurustanpasenam #lanadreamskin 
#ipoh #lemonfitfordetox #perak #instafood #ipohcity #alhamdulillah #ipohdelivery #raya #ramadhan #moodraya #codipoh #kampung #hanachocofitperak
17 0 27 May, 2019

Ramadan 23💚Boleh dh kn pakai kebaya💃

Kalau masih rasa segan2 lagi anda kena amalkan Lemonfit🍋 #lemonfitfordetox

Minuman Detox berperasa Lemon ni akan mempercepatkan proses pencernaan.

Makanan yang tinggi karbohidrat agak ssh dicernakan kalau kita kurang amalkan makanan berserat.Jadi proses penurunan berat badan akan jadi sedikit sukar.

Dengan pengambilan Lemonfit makanan akan lebih mudah dihadam dan dicernakan dgn pantas seawal 4 jam ke 5 jam.
Amalkan sebelum tidur🥤

WhatsApp Hana 0165574767
#misikurusraya2019

ID: MPA006-A10-A06
Agent berdaftar @chocofithq 🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.

#chocofitperak #codipoh #ipoh #ipohdelivery #chocofithq #minumandetox #lemonfitperak #lemonfitmalaysia #gym #kurusdenganchocofit #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #gamiscantik #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak

Ramadan 23💚Boleh dh kn pakai kebaya💃

Kalau masih rasa segan2 lagi anda kena amalkan Lemonfit🍋 #lemonfitfordetox

Minuman Detox berperasa Lemon ni akan mempercepatkan proses pencernaan.

Makanan yang tinggi karbohidrat agak ssh dicernakan kalau kita kurang amalkan makanan berserat.Jadi proses penurunan berat badan akan jadi sedikit sukar.

Dengan pengambilan Lemonfit  makanan akan lebih mudah dihadam dan dicernakan dgn pantas seawal 4 jam ke 5 jam. 
Amalkan sebelum tidur🥤

WhatsApp Hana 0165574767 
#misikurusraya2019

ID: MPA006-A10-A06
Agent berdaftar @chocofithq 🍫🔥
COD dan Postage setiap hari.

#chocofitperak #codipoh #ipoh #ipohdelivery #chocofithq #minumandetox #lemonfitperak #lemonfitmalaysia #gym #kurusdenganchocofit #bajukurungmurah #bajuraya #pendakicantik #fit #fitnessfirst #jakelbarulahraya #bajucouple #lemonfitfordetox #cantikberhijab #cantikalami #gamiscantik #teamrayasingle #selamatharirayaaidilfitri #selfmotivation #pendakicantik #plussizemalaysia #bajukurungmurah #bajuraya2019 #hanachocofitperak
22 0 28 May, 2019

Ramadan 25.Nk RAYA dh kn uols💃🧕💜
.
Yang masih belum dptkan stok Chocofit RAYA WhatsApp hana cpt2. Takut tak sempat sampi sebelum RAYA. Hana pg J&T td pn mereka dh warning. Parcel dorg byk. Poslaju Malaysia lagi la ye, Kelaut China Selatan dh🤭
.
Yg best pasal Chocofit ni satu sachet mcm berlari 5km. Team hana semua dh kurus2 penangan chocofit yg sangat viral ni. Klu tak power hana pn tak minum uols😇
.
Ramai sgt nk cuba sampi byk dh kilang2 buat produk yg seakan sama tpi takkan mampu menandingi @chocofithq. Duduk saja pn dh bakar kalori uols. Makan la byk mana🔥
.
Dapatkan chocofit anda harini @hanachocofitperak
Chocofit ID: MPA006-A10-A06
WhatsApp 0165574767
.
Last Postage Chocofit RAYA 31 Mei 2019
.
COD setiap hari disekitar Ipoh

#raya2019 #taksabarnakraya #instalove
#misikurusraya2019 #chocofitperak #chocofithq #chocofitindonesia #perak #ipohcity #ipoh #jomkurus #kurussihat #chocofitjakarta #nodiet #chocofit #ramadan #raya2019 #fitnessfirst #produkviral2019 #misikurusraya2019 #hanachocofitperak

Ramadan 25.Nk RAYA dh kn uols💃🧕💜
. 
Yang masih belum dptkan stok Chocofit RAYA WhatsApp hana cpt2. Takut tak sempat sampi sebelum RAYA. Hana pg J&T td pn mereka dh warning. Parcel dorg byk. Poslaju Malaysia lagi la ye, Kelaut China Selatan dh🤭
. 
Yg best pasal Chocofit ni satu sachet mcm berlari 5km. Team hana semua dh kurus2 penangan chocofit yg sangat viral ni. Klu tak power hana pn tak minum uols😇
. 
Ramai sgt nk cuba sampi byk dh kilang2 buat produk yg seakan sama tpi takkan mampu menandingi @chocofithq. Duduk saja pn dh bakar kalori uols. Makan la byk mana🔥
. 
Dapatkan chocofit anda harini @hanachocofitperak
Chocofit ID: MPA006-A10-A06 
WhatsApp 0165574767
. 
Last Postage Chocofit RAYA 31 Mei 2019
. 
COD setiap hari disekitar Ipoh

#raya2019 #taksabarnakraya #instalove
#misikurusraya2019 #chocofitperak #chocofithq #chocofitindonesia #perak #ipohcity #ipoh #jomkurus #kurussihat #chocofitjakarta #nodiet #chocofit #ramadan #raya2019 #fitnessfirst #produkviral2019 #misikurusraya2019 #hanachocofitperak
21 2 30 May, 2019

Ramadan 27💗 Siapa yang teringin nk cuba Chocofit boleh WhatsApp hana ye. Bkn beli je tau hana guide sekali. Kdng2 panjang2 hana terangkan dkt customer, bkn apa risau. Hehe. Mcm2 mak2 risau ya
.
Memang hana anggap customer ni macam keluarga. Nk mereka dapat yang result yang terbaik.
.
0165574767 COD dan Postage setiap hari
.
Esok2 pn boleh je pos smpi raya pertama nnt pn boleh. Tapi hana tak janji akan sampi pada masa yang di tetapkan. Kalau dpt lambat jgn frust2 ya.. Raya kn sebulan🤭
.
Chocofithq ID Hana:MPA006-A10-A06 .
#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #tipskuruscepat #mirafilzah #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #ramadankareem #chocofitperak

Ramadan 27💗 Siapa yang teringin nk cuba Chocofit boleh WhatsApp hana ye. Bkn beli je tau hana guide sekali. Kdng2 panjang2 hana terangkan dkt customer, bkn apa risau. Hehe. Mcm2 mak2 risau ya
. 
Memang hana anggap customer ni macam keluarga. Nk mereka dapat yang result yang terbaik.
.
0165574767 COD dan Postage setiap hari
. 
Esok2 pn boleh je pos smpi raya pertama nnt pn boleh. Tapi hana tak janji akan sampi pada masa yang di tetapkan. Kalau dpt lambat jgn frust2 ya.. Raya kn sebulan🤭
. 
Chocofithq ID Hana:MPA006-A10-A06 . 
#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #tipskuruscepat #mirafilzah #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #ramadankareem #chocofitperak
27 1 1 June, 2019

Morning Routine ❤️ Ni la air chocolate paling sedap hana pnh minum, bancuh dgn air sahaja. Tak manis tak pahit memang sesuai dgn citarasa hana
.
Disamping itu Chocofit akan membekalkan tenaga dan membakar kalori di sepanjang bulan Ramadan ni
.
Kekal bertenaga sepanjang hari agar dpt melaksanakan ibadah dgn sempurna😇
.
Whatsapp hana 0165574767
.
ChocofitHq ID hana MPA006-A10-A06
.

#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #tipskuruscepat #mirafilzah #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #chocofithq #chocofitperak #codipoh #ramadan #perak #ipohcity #produkviral2019 #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #ramadankareem #chocofitperak

Morning Routine ❤️ Ni la air chocolate paling sedap hana pnh minum, bancuh dgn air sahaja. Tak manis tak pahit memang sesuai dgn citarasa hana
.
Disamping itu Chocofit akan membekalkan tenaga dan membakar kalori di sepanjang bulan Ramadan ni
. 
Kekal bertenaga sepanjang hari agar dpt melaksanakan ibadah dgn sempurna😇
.
Whatsapp hana 0165574767
.
ChocofitHq ID hana MPA006-A10-A06
.

#lelakikirimantuhan #jjcmtv3 #sambalbelacan #ibuberpantang #tipskuruscepat #mirafilzah #misikurusraya2019 #chocofithq #pujaanlelaki #sentiasabersyukur #syukuralhamdulillah #bajukahwinmurah #chocofithq #chocofitperak #codipoh #ramadan #perak#ipohcity #produkviral2019 #rumahtanggabahagia #tilljannah #surprisedeliveryipoh #kurussihat #bajukurungmurah #hanachocofitperak #ramadankareem #chocofitperak
32 1 1 June, 2019