#happier Instagram Photos & Videos

happier - 1.4m posts

    Sebelum tidur perlu elakkan makan Makanan di atas. .
Tak di nafikan..ada je org tu tgh malam pun p buka tudung saji cari makanan, yea ke edak? .
Alaa coach camna ni, sy still lapar larr...minum air dah 3L, tp still lapar.. baik.. Klu lapar, apa yg anda perlu buat ialah... MAKAN jer.. Nanti kena gastric susah pula kan.. Tapi mkn tu biarlah kuantiti yg sedikit.. Jgn pula p pelahab smp tak hingat dunnia😜😜
.
Makanan spt coklat yg hnya tinggi trans fat, fries, biskut, minuman bergas yg tinggi gula, burger, itu semua makanan yg jadi masalah lemak lemak menempel !! 😭😭😭😭😭
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September. MERDEKAKAN BADAN ANDA DARI LEMAK BERLEBIHAN! 💪🏼 untuk daftar segera klik link di bio ig @jasnita_coach 🔥🔥🔥🔥
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT ✅ #kurusfitonlinecoaching #coachjasnita
.
📺 iG: @jasnita_coach
📲 6012 431 7478
#kurusfitonlinecoaching
#lifestyle #happier #Healthier 
#coachjasnita

    Sebelum tidur perlu elakkan makan Makanan di atas. .
    Tak di nafikan..ada je org tu tgh malam pun p buka tudung saji cari makanan, yea ke edak? .
    Alaa coach camna ni, sy still lapar larr...minum air dah 3L, tp still lapar.. baik.. Klu lapar, apa yg anda perlu buat ialah... MAKAN jer.. Nanti kena gastric susah pula kan.. Tapi mkn tu biarlah kuantiti yg sedikit.. Jgn pula p pelahab smp tak hingat dunnia😜😜
    .
    Makanan spt coklat yg hnya tinggi trans fat, fries, biskut, minuman bergas yg tinggi gula, burger, itu semua makanan yg jadi masalah lemak lemak menempel !! 😭😭😭😭😭
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi September. MERDEKAKAN BADAN ANDA DARI LEMAK BERLEBIHAN! 💪🏼 untuk daftar segera klik link di bio ig @jasnita_coach 🔥🔥🔥🔥
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT ✅ #kurusfitonlinecoaching #coachjasnita
    .
    📺 iG: @jasnita_coach
    📲 6012 431 7478
    #kurusfitonlinecoaching
    #lifestyle #happier #Healthier
    #coachjasnita

    6 1 27 minutes ago
    مستعدين للمدرسه والكرف؟🙂💔

    مستعدين للمدرسه والكرف؟🙂💔

    154 14 31 minutes ago

    9 1 39 minutes ago
    Jump and feel free 😍
#Happier

    Jump and feel free 😍
    #Happier

    2 0 42 minutes ago
    Someone please take us 🔙 to beautiful Scandinavia #happier

    Someone please take us 🔙 to beautiful Scandinavia #happier

    53 0 48 minutes ago

Top #happier posts