#hellofacial Instagram Photos & Videos

hellofacial - 546 posts

    Sapa wanita yg mmg x suka facial muka ader x yg berani nak angkat tangan...
.
Klu ada yg x suka facial muka tu maknanya wanita dy mmg x tahu n x faham pasai penjagaan kulit...
.
Penjagaan kulit x sama mcm kita makeup, makeup mmg cantik Tp x semestinya kulit kita sihat..
.
Kulit yg sihat adalah kulit yang mana sel kulit nya sentiasa active menghasilkan sel kulit...
.
Ckit je hana gtau nih...
.
Cepat2 angkat tangan sapa yg suka facial?? #hellofacial 
#hanaspbeautycartel 
#Facialdirumah

    Sapa wanita yg mmg x suka facial muka ader x yg berani nak angkat tangan...
    .
    Klu ada yg x suka facial muka tu maknanya wanita dy mmg x tahu n x faham pasai penjagaan kulit...
    .
    Penjagaan kulit x sama mcm kita makeup, makeup mmg cantik Tp x semestinya kulit kita sihat..
    .
    Kulit yg sihat adalah kulit yang mana sel kulit nya sentiasa active menghasilkan sel kulit...
    .
    Ckit je hana gtau nih...
    .
    Cepat2 angkat tangan sapa yg suka facial?? #hellofacial
    #hanaspbeautycartel
    #Facialdirumah

    15 0 21 August, 2019
    Nak habaq ni hampa❤️
Kalau nak cantik cari Hakak 
Kalau nak dagu runcing bak buluh perindu cari Hakak
Kalau nak murah cari hakak
Dah kenapa kena cari hakak.... ?

Harusssss lerrrr.....💃💃💃💃
Servis neelopakk hakak bagi kt ampa...
Guna my mak bidan korea jaa
Dagu haluih tajam auchh sakitnya. 😘
Siap ada insurance lagi 👍
Eehhhhh sat sat sat..
DISKAUN AYAQ MATA hakak BAGI HAMPAAAA😍😍
MAI BOOK LANiiieeee KAIH KAIH KAIHH😘😘😘 Benda boleh klik buat apa type...😎
https://Letsfacial.wasap.my

#hellofacial
#Ikabeautycartel
#Amorbeautycartel

    Nak habaq ni hampa❤️
    Kalau nak cantik cari Hakak
    Kalau nak dagu runcing bak buluh perindu cari Hakak
    Kalau nak murah cari hakak
    Dah kenapa kena cari hakak.... ?

    Harusssss lerrrr.....💃💃💃💃
    Servis neelopakk hakak bagi kt ampa...
    Guna my mak bidan korea jaa
    Dagu haluih tajam auchh sakitnya. 😘
    Siap ada insurance lagi 👍
    Eehhhhh sat sat sat..
    DISKAUN AYAQ MATA hakak BAGI HAMPAAAA😍😍
    MAI BOOK LANiiieeee KAIH KAIH KAIHH😘😘😘 Benda boleh klik buat apa type...😎
    https://Letsfacial.wasap.my

    #hellofacial
    #Ikabeautycartel
    #Amorbeautycartel

    4 0 21 August, 2019
    Yang melegakan itu IKHLAS
yang mencukupkan itu SYUKUR 
yang mengindahkan itu ialah SANGKA BAIK

hai assalamualaikum geng

#hellofacial
#hanaspbeautycartel

    Yang melegakan itu IKHLAS
    yang mencukupkan itu SYUKUR
    yang mengindahkan itu ialah SANGKA BAIK

    hai assalamualaikum geng

    #hellofacial
    #hanaspbeautycartel

    6 2 21 August, 2019

Top #hellofacial posts