#heybepure Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #heybepure and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
5
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
0 1 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
0 0 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Boy : Comel jer awak niii.. Pakai product ape wak??
.
Asya : Oh...nak tahu?? Jom follow @syizz_loveliee and grab promo berhantu skrg jugakk..
.
.
Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Boy : Comel jer awak niii.. Pakai product ape wak??
.
Asya : Oh...nak tahu?? Jom follow @syizz_loveliee and grab promo berhantu skrg jugakk..
.
.
Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
1 0 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
0 0 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Nak cantik mcm LadyBoss kita?? Marilah order Product Loveliee.. In shaa allah..semua masalah selesai..
So...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Nak cantik mcm LadyBoss kita?? Marilah order Product Loveliee.. In shaa allah..semua masalah selesai..
So...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 2 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Gaissss...jgn ketinggalan...
SALE BERHANTU tinggal lagi brapa hari jak lagi akan melabuhkan tirainyaaa..so siapa2 yg belum grab order..marilah order dari Syizz..
.
HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 2 hours ago
@xo_lovelieejb Profile picture

@xo_lovelieejb

Hey awak!
.
Kulit kenapa nampak kusan je?
.
Nampak macam dah tua padahal umur baru 20an?
.
Kulit kering ?
.
Ada kedut?
.
Itu sebabnya awak tak protect kulit dari sinaran matahari. Bukan matahari je. Awak duduk rumah tgok handphone pon sama tau.
.
Sebab tu kulit awak cepat nampak kusam dan nampak lebih tua dari usia.
.
Awak kena pakai Loveliee suncreen ni. Boleh protect kulit dari sinaran UVA dan UVB disamping memberi kelembapan pada kulit. Ada SPF 50.
.
1 botol tahan 4-5 bulan. Sekarang tengah sale RM10 untuk setiap item.
.
Siapa nak kasi tu? 😅
.
Jom cepat whatsapp kak tila untuk grab your bestfriend! 🥰
.
FREE COD for UTM dan Kawasan Pulai. 😘
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike

Hey awak!
.
Kulit kenapa nampak kusan je?
.
Nampak macam dah tua padahal umur baru 20an?
.
Kulit kering ?
.
Ada kedut?
.
Itu sebabnya awak tak protect kulit dari sinaran matahari. Bukan matahari je. Awak duduk rumah tgok handphone pon sama tau.
.
Sebab tu kulit awak cepat nampak kusam dan nampak lebih tua dari usia.
.
Awak kena pakai Loveliee suncreen ni. Boleh protect kulit dari sinaran UVA dan UVB disamping memberi kelembapan pada kulit. Ada SPF 50.
.
1 botol tahan 4-5 bulan. Sekarang tengah sale RM10 untuk setiap item.
.
Siapa nak kasi tu? 😅
.
Jom cepat whatsapp kak tila untuk grab your bestfriend! 🥰
.
FREE COD for UTM dan Kawasan Pulai. 😘
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike
9 0 7 hours ago
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Hei gaisss..diorang dah lawaaa..dah hensemmm..korang bila lagiiii??? @loveliee.hq tgh buat sale sampai 31.10.2019 niii..bila korang nak grab korang punya item lovelieee.........
.
SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Hei gaisss..diorang dah lawaaa..dah hensemmm..korang bila lagiiii??? @loveliee.hq  tgh buat sale sampai 31.10.2019 niii..bila korang nak grab korang punya item lovelieee.........
.
SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
10 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Hei gaisss..diorang dah lawaaa..dah hensemmm..korang bila lagiiii??? @loveliee.hq tgh buat sale sampai 31.10.2019 niii..bila korang nak grab korang punya item lovelieee.........
.
SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Hei gaisss..diorang dah lawaaa..dah hensemmm..korang bila lagiiii??? @loveliee.hq  tgh buat sale sampai 31.10.2019 niii..bila korang nak grab korang punya item lovelieee.........
.
SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
8 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Hei gaisss..diorang dah lawaaa..dah hensemmm..korang bila lagiiii??? @loveliee.hq tgh buat sale sampai 31.10.2019 niii..bila korang nak grab korang punya item lovelieee.........
.
SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Hei gaisss..diorang dah lawaaa..dah hensemmm..korang bila lagiiii??? @loveliee.hq  tgh buat sale sampai 31.10.2019 niii..bila korang nak grab korang punya item lovelieee.........
.
SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
5 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
4 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
4 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
3 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
4 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
3 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
3 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

HELLO, PEACH PLEASE!
.
🍑1 box ada 14 sachet
🍑Tahan utk 14 hari
🍑Nak best result makan 2 sachet sehari
🍑HPP jelly liqiuid supplement
🍑Rasa peach yg sedap
🍑Makan sejuk2 pon sedap
.
KELEBIHAN HPP
👇👇👇
🍑Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. 🍑Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. 🍑Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. 🍑Menghilangkan blackhead & whitehead. 🍑Melembutkan dan melembapkan kulit.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

HELLO, PEACH PLEASE!
.
🍑1 box ada 14 sachet
🍑Tahan utk 14 hari
🍑Nak best result makan 2 sachet sehari
🍑HPP jelly liqiuid supplement
🍑Rasa peach yg sedap
🍑Makan sejuk2 pon sedap
.
KELEBIHAN HPP
👇👇👇
🍑Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. 🍑Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. 🍑Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. 🍑Menghilangkan blackhead & whitehead. 🍑Melembutkan dan melembapkan kulit.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
5 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

HELLO, PEACH PLEASE!
.
🍑1 box ada 14 sachet
🍑Tahan utk 14 hari
🍑Nak best result makan 2 sachet sehari
🍑HPP jelly liqiuid supplement
🍑Rasa peach yg sedap
🍑Makan sejuk2 pon sedap
.
KELEBIHAN HPP
👇👇👇
🍑Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. 🍑Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. 🍑Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. 🍑Menghilangkan blackhead & whitehead. 🍑Melembutkan dan melembapkan kulit.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

HELLO, PEACH PLEASE!
.
🍑1 box ada 14 sachet
🍑Tahan utk 14 hari
🍑Nak best result makan 2 sachet sehari
🍑HPP jelly liqiuid supplement
🍑Rasa peach yg sedap
🍑Makan sejuk2 pon sedap
.
KELEBIHAN HPP
👇👇👇
🍑Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. 🍑Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. 🍑Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. 🍑Menghilangkan blackhead & whitehead. 🍑Melembutkan dan melembapkan kulit.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
3 0 22 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

HELLO, PEACH PLEASE!
.
🍑1 box ada 14 sachet
🍑Tahan utk 14 hari
🍑Nak best result makan 2 sachet sehari
🍑HPP jelly liqiuid supplement
🍑Rasa peach yg sedap
🍑Makan sejuk2 pon sedap
.
KELEBIHAN HPP
👇👇👇
🍑Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. 🍑Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. 🍑Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. 🍑Menghilangkan blackhead & whitehead. 🍑Melembutkan dan melembapkan kulit.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

HELLO, PEACH PLEASE!
.
🍑1 box ada 14 sachet
🍑Tahan utk 14 hari
🍑Nak best result makan 2 sachet sehari
🍑HPP jelly liqiuid supplement
🍑Rasa peach yg sedap
🍑Makan sejuk2 pon sedap
.
KELEBIHAN HPP
👇👇👇
🍑Memutihkan kulit seluruh badan yg gelap/hitam/kusam/sunburn. 🍑Menghapuskan bekas2 jerawat hitam/merah dan jeragat. 🍑Mematikan jerawat nanah/pasir/batu. 🍑Menghilangkan blackhead & whitehead. 🍑Melembutkan dan melembapkan kulit.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
1 0 22 October, 2019
@xo_lovelieejb Profile picture

@xo_lovelieejb

Tasik Biru Kangkar Pulai

Semua product Loveliee mmg hot tau. Kalau kak tila restock mmg laju je surut.
.
Ada ke yang nak tambah order?😆
.
Area JB yang nak COD kak tila boleh hantarkan tau. Bgtau kak tila location 🤗
.
Sementara tengah SALE ni baik grab sebelum habis! 🤪
.
FREE COD for UTM dan Kawasan Pulai. 😘
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike

Semua product Loveliee mmg hot tau. Kalau kak tila restock mmg laju je surut.
.
Ada ke yang nak tambah order?😆
.
Area JB yang nak COD kak tila boleh hantarkan tau. Bgtau kak tila location 🤗
.
Sementara tengah SALE ni baik grab sebelum habis! 🤪
.
FREE COD for UTM dan Kawasan Pulai. 😘
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike
14 0 22 October, 2019
@xo_lovelieejb Profile picture

@xo_lovelieejb

Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Korang nak tau tak dengan harga ni korang boleh buat stock untuk 3-6 bulan serum.
.
Fuhhh!! Bukan calang2 ea?
.
Pulun je 3 botol serum pakai hari2 selama 5-6 bulan, korang tengok sendiri hasil flawless dia macam mana.
.
Jom whatsapp kak tila. Order sebelum sale tamat.
.
FREE COD for UTM dan Kawasan Pulai. 😘
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike

Korang nak tau tak dengan harga ni korang boleh buat stock untuk 3-6 bulan serum.
.
Fuhhh!! Bukan calang2 ea?
.
Pulun je 3 botol serum pakai hari2 selama 5-6 bulan, korang tengok sendiri hasil flawless dia macam mana.
.
Jom whatsapp kak tila. Order sebelum sale tamat.
.
FREE COD for UTM dan Kawasan Pulai. 😘
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike
13 0 21 October, 2019
@loveliee_engku Profile picture

@loveliee_engku

Taman Rekreasi Bukit Bauk

NAK CANTIKK TAK PERLU PIKIR PANJANGG , MASE UNTUK KORANG SIMPAN STOCK SETAHUN TERUS ‼️‼️‼️‼️
.
Puas taww kami memujuk ladyboss extend sales sampai akhir bulan nie .. Akhirnyewww 💃🏼💃🏼 . Sales sampai 31/10 nie SAHAJA taw .NO MORE EXTEND .
.
Menangis air mate darah sekali pom , mmg dah tak dapat harga TAK MASUK AKAI nie uolzz .. Korang beli 1items JIMAT RM10,Korang beli 5 items JIMAT RM50 ...
#teamsquadjerung #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #agentkualaterengganu #lovelieeserum #ohmychbocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurebyasyalliee #lovelieekualaterengganu #hbpbyasyalliee #drawbridgeterengganu #miamibeachterengganu

NAK CANTIKK TAK PERLU PIKIR PANJANGG , MASE UNTUK KORANG SIMPAN STOCK SETAHUN TERUS ‼️‼️‼️‼️
.
Puas taww kami memujuk ladyboss extend sales sampai akhir bulan nie .. Akhirnyewww 💃🏼💃🏼 . Sales sampai 31/10 nie SAHAJA taw .NO MORE EXTEND .
.
Menangis air mate darah sekali pom , mmg dah tak dapat harga TAK MASUK AKAI nie uolzz .. Korang beli 1items JIMAT RM10,Korang beli 5 items JIMAT RM50 ...
#teamsquadjerung #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #agentkualaterengganu #lovelieeserum #ohmychbocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurebyasyalliee #lovelieekualaterengganu #hbpbyasyalliee#drawbridgeterengganu #miamibeachterengganu
7 0 21 October, 2019
@xo_lovelieejb Profile picture

@xo_lovelieejb

Haa.. siapa yang hari tu nanges2 sebab tak sempat grab Loveliee masa tengah sale?
.
Sekarang HQ dah extend sale sampai hujung bulan ni tau.
.
So tunggu ape lagi? Cepat2 grab sementara stock dengan kak tila masih ada 😘
.
Nak kulit licin sihat macam asyalliee kena rajin consume HPP.
.
Beli 1 jimat RM10
Beli 3 jimat RM40 😱😱😱😱
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike

Haa.. siapa yang hari tu nanges2 sebab tak sempat grab Loveliee masa tengah sale?
.
Sekarang HQ dah extend sale sampai hujung bulan ni tau.
.
So tunggu ape lagi? Cepat2 grab sementara stock dengan kak tila masih ada 😘
.
Nak kulit licin sihat macam asyalliee kena rajin consume HPP.
.
Beli 1 jimat RM10
Beli 3 jimat RM40 😱😱😱😱
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike
11 0 21 October, 2019
@loveliee_engku Profile picture

@loveliee_engku

Kuala Terengganu

AREA BERDEKATAN DENGAN KAKKU ,KORANG BOLEH ON COLL JURR .. ZAPPPPP KAKKU TERUS SAMPAI DEPAN RUMAH 🚙💨💨💨
.
Sales 10.10 still onz nie ,Mesti dah dapat gaji dah nie kan .. Ape kate buat stock banyak terus ,JIMAT berlipat kali ganda uolzz ..
.
Ade yg sampai RM50 potongan ,Tak caye mehh whatsapp Kakku lelaju 011-16864632.
#teamsquadjerung #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #agentkualaterengganu #lovelieeserum #ohmychbocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurebyasyalliee #lovelieekualaterengganu #hbpbyasyalliee #drawbridgeterengganu #miamibeachterengganu

AREA BERDEKATAN DENGAN KAKKU ,KORANG BOLEH ON COLL JURR .. ZAPPPPP KAKKU TERUS SAMPAI DEPAN RUMAH 🚙💨💨💨
.
Sales 10.10 still onz nie ,Mesti dah dapat gaji dah nie kan .. Ape kate buat stock banyak terus ,JIMAT berlipat kali ganda uolzz ..
.
Ade yg sampai RM50 potongan ,Tak caye mehh whatsapp Kakku lelaju 011-16864632.
#teamsquadjerung #hellopeachpleasebyasyalliee #hellopeachpleasekl #hellopeachpleaseampang #lovebabeagent #asyaliee #asyalieeproduk #hellopeachpleasesupplement #luvliees #asyallieagent #lovelieebeauty #hellopeachpleaseagent #luvbabes #agentkualaterengganu #lovelieeserum #ohmychbocolate #ohmychocolateloveliee #lovelieemalaysia #teamlovelieenisa #omcbyasyalliee #omcbyasyalliekualalumpur #hppbyasyalliee #heybepure #heybepurebyasyalliee #lovelieekualaterengganu #hbpbyasyalliee#drawbridgeterengganu #miamibeachterengganu
29 0 21 October, 2019
@xo_lovelieejb Profile picture

@xo_lovelieejb

Ayuh la kita borong kasi licin stock dekat HQ.
.
Bukan selalu HQ buat sale sampai less RM10 tau.
.
Sunscreen fav. semua. Sunscreen Loveliee ada SPF 50 melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB.
.
Tak mau cite banyak. Korang click je link dekat bio terus wasap kak tila. Nanti kak tila cite 🤗
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike

Ayuh la kita borong kasi licin stock dekat HQ.
.
Bukan selalu HQ buat sale sampai less RM10 tau.
.
Sunscreen fav. semua. Sunscreen Loveliee ada SPF 50 melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB.
.
Tak mau cite banyak. Korang click je link dekat bio terus wasap kak tila. Nanti kak tila cite 🤗
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike
5 0 21 October, 2019
@xo_lovelieejb Profile picture

@xo_lovelieejb

🔥🔥SALE 10.10 STILL ONZz GIRLSSS🔥🔥
.
Jom dapatkan loveliee product dengan kak tila 🤗
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike

🔥🔥SALE 10.10 STILL ONZz GIRLSSS🔥🔥
.
Jom dapatkan loveliee product dengan kak tila 🤗
.
📲 011-28675683 (klik link dkt bio)
🚗 FREE COD: PULAI AREA,SKUDAI.
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPONS
💪 TOP AGENT #teammasyukgiler .
#heybepure #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieecleanser #lovelieesunscreen #hellopeachplease #vsco #vscocam #likeforlikes #likesforlikesback #likeslikeslikes #vscom #vscofilter #postforlikes #likeforfollow #like4likes #likeforlikeback #likelike
12 0 21 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
1 0 21 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
0 0 21 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

SALE BERHANTU!!! HPP RM89 ➡ RM79
SUNSCREEN RM70 ➡ RM60
SERUM RM79 ➡ RM69
CLEANSER RM59 ➡ RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!
.
HQ @loveliee.hq dah bg extend smpai 31/10/19...order cpat2... Kang lambat..stock habis..menyesal plak....
.
Order boleh ws Syizz ya
📲 0193276695
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 21 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Kelebihan Loveliee Serum
🌸 MELEMBABKAN KULIT
🌸 MERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT
🌸 MEMUDARKAN JERAGAT
🌸 MERAWAT ECZEMA DAN INFLAMMATION KULIT
🌸 MERATAKAN TONA KULIT
🌸 MENCERAHKAN KULIT MUKA
🌸 MENGURANGKAN KEDUTAN
🌸 MENGAWAL MINYAK PADA KULIT
🌸 MEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA

_

Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti
🥒 BERMINYAK
🥒 KERING
🥒 KOMBINASI
🥒 SENSITIF
🥒 BERJERAWAT

Dan banyak lagi

_

Loveliee Serum sangat suitable untuk semua orang dan peringkat umur ✨ Tunggu apa lagi ?? Takkan tengok je orang lain dah kulit cantik ?? Awak bila lagi ?? __

Oder whatsapp Syizz okey
📲0193276695
.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Kelebihan Loveliee Serum
🌸 MELEMBABKAN KULIT
🌸 MERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT
🌸 MEMUDARKAN JERAGAT
🌸 MERAWAT ECZEMA DAN INFLAMMATION KULIT
🌸 MERATAKAN TONA KULIT
🌸 MENCERAHKAN KULIT MUKA
🌸 MENGURANGKAN KEDUTAN
🌸 MENGAWAL MINYAK PADA KULIT
🌸 MEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA

_

Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti
🥒 BERMINYAK
🥒 KERING
🥒 KOMBINASI
🥒 SENSITIF
🥒 BERJERAWAT

Dan banyak lagi

_

Loveliee Serum sangat suitable untuk semua orang dan peringkat umur ✨ Tunggu apa lagi ?? Takkan tengok je orang lain dah kulit cantik ?? Awak bila lagi ?? __

Oder whatsapp Syizz okey
📲0193276695
.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
7 0 21 October, 2019
@syizz_loveliee Profile picture

@syizz_loveliee

Kelebihan Loveliee Serum
🌸 MELEMBABKAN KULIT
🌸 MERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT
🌸 MEMUDARKAN JERAGAT
🌸 MERAWAT ECZEMA DAN INFLAMMATION KULIT
🌸 MERATAKAN TONA KULIT
🌸 MENCERAHKAN KULIT MUKA
🌸 MENGURANGKAN KEDUTAN
🌸 MENGAWAL MINYAK PADA KULIT
🌸 MEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA

_

Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti
🥒 BERMINYAK
🥒 KERING
🥒 KOMBINASI
🥒 SENSITIF
🥒 BERJERAWAT

Dan banyak lagi

_

Loveliee Serum sangat suitable untuk semua orang dan peringkat umur ✨ Tunggu apa lagi ?? Takkan tengok je orang lain dah kulit cantik ?? Awak bila lagi ?? __

Oder whatsapp Syizz okey
📲0193276695
.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau #lovelieesabah #lovelieeagent #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds

Kelebihan Loveliee Serum
🌸 MELEMBABKAN KULIT
🌸 MERAWAT SEMUA MASALAH JERAWAT
🌸 MEMUDARKAN JERAGAT
🌸 MERAWAT ECZEMA DAN INFLAMMATION KULIT
🌸 MERATAKAN TONA KULIT
🌸 MENCERAHKAN KULIT MUKA
🌸 MENGURANGKAN KEDUTAN
🌸 MENGAWAL MINYAK PADA KULIT
🌸 MEMBERSIH DAN MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA

_

Dan sesuai untuk semua jenis kulit seperti
🥒 BERMINYAK
🥒 KERING
🥒 KOMBINASI
🥒 SENSITIF
🥒 BERJERAWAT

Dan banyak lagi

_

Loveliee Serum sangat suitable untuk semua orang dan peringkat umur ✨ Tunggu apa lagi ?? Takkan tengok je orang lain dah kulit cantik ?? Awak bila lagi ?? __

Oder whatsapp Syizz okey
📲0193276695
.
.
.
#syizzloveliee
#lovelieetawau  #lovelieesabah  #lovelieeagent  #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codtawau #lovelieetawausabah #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah #teamlovelieekelmah #ds
2 0 21 October, 2019

Top #heybepure posts

@wynabeauty.center Profile picture

@wynabeauty.center

Shaftsbury Asteria Cyberjaya

2019
.
Alhamdulillah dpt berjumpa dgn founder loveliee @asyalliee yg cantik ni 😍😍 .
Product yg natural ingredients, selamat & terjamin untuk semua penggunaan ♥️ .
P/s wina open pengambilan agent & Dropshipp yang nk buat sales berkepuk kepuk raya nii💰💰
#agentwanted #dropshipwanted

2019
.
Alhamdulillah dpt berjumpa dgn founder loveliee @asyalliee yg cantik ni 😍😍 .
Product yg natural ingredients, selamat & terjamin untuk semua penggunaan ♥️ .
P/s wina open pengambilan agent & Dropshipp yang nk buat sales berkepuk kepuk raya nii💰💰
#agentwanted #dropshipwanted
113 130 9 March, 2019
@loveliee_ampang Profile picture

@loveliee_ampang

MASALAH JERAWAT BATU ? BLEMISH ? JERAWAT PASIR ? JERAWAT BERNANAH ? JERAWAT YANG TUMBUH MACAM CENDAWAN ? 😩

_

Awak tak perlu risau bila adanya #HEYBEPURE Pimple cream ini 💜 Ia bagus untuk membantu masalah jerawat dimuka kita kerana

_

ia
• Tiada PARABEN dan BAHAN KIMIA
• Mengecilkan jerawat
• Menghalang jerawat untuk terus tumbuh
• Membunuh bakteria
• Menghalang whitehead, blackhead dan jerawat
• Apply di kawasan yang berjerawat
• Sesuai untuk semua skin type
• Boleh dipakai setiap hari selepas membersihkan muka

_

Melindungi serta mencantikkan kulit awak gunalah hey! be pure 💜

_

WHATSAPP NOW + 014 2671721 🚗💨
.
.
.
.
. #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent

MASALAH JERAWAT BATU ? BLEMISH ? JERAWAT PASIR ? JERAWAT BERNANAH ? JERAWAT YANG TUMBUH MACAM CENDAWAN ? 😩

_

Awak tak perlu risau bila adanya #HEYBEPURE Pimple cream ini 💜 Ia bagus untuk membantu masalah jerawat dimuka kita kerana

_

ia
• Tiada PARABEN dan BAHAN KIMIA
• Mengecilkan jerawat
• Menghalang jerawat untuk terus tumbuh
• Membunuh bakteria
• Menghalang whitehead, blackhead dan jerawat
• Apply di kawasan yang berjerawat
• Sesuai untuk semua skin type
• Boleh dipakai setiap hari selepas membersihkan muka

_

Melindungi serta mencantikkan kulit awak gunalah hey! be pure 💜

_

WHATSAPP NOW + 014 2671721 🚗💨
.
.
.
.
.  #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent
2,857 1 9 January, 2019
@loveliee.futri Profile picture

@loveliee.futri

.
7 TANDA USUS DAH KOTOR 😱😱‼️ OMG
.
1) Perut buncit
2) Sembelit
3) Selalu kentut yg bau teruk
4) Sering sakit kepala
5) Lelah sentiasa
6) Muka berjerawat dan kulit kusam
7) Lesu dan tak bertenaga
.
Kalau awak-awak ada masalah ni, cepat cepat la detoks ya. Produk paling best untuk detoks adalah #OHMYCHOCOLATE Detox. RM75 berbaloi berbanding sis terseksa dgn masalah dekat atas. Sis luv tak sanggup la. 😰 💓For fast response & any questions klik link di atas..
Whatsapp futri https://lovelieefutri.wasap.my
Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? 😉
.
🛍 Free Gift Letops
🍑 Postage Setiap Hari
🚘 COD area Kuching > Matang > Kota Samarahan > Serian
.
#hppsarawak #hpploveliee #hpplovelieemurah #serumloveliee #bazaaronline #bazaarpaknil #serumlover #omc #omcloveliee #lovelieeserum #lovelieeomc #lovelieeomcsarawak #lovelieehbp #lovelieehpppremium #lovelieehppsarawak #teamnisaonfire #pimplecream #heybepure #sunscreen #lovelieesunscreen #sunscreenviral #sunscreenspf50 #lovelieecleanser #nakcantik #HelloPeachPlease

.
7 TANDA USUS DAH KOTOR 😱😱‼️ OMG
.
1) Perut buncit
2) Sembelit
3) Selalu kentut yg bau teruk
4) Sering sakit kepala
5) Lelah sentiasa
6) Muka berjerawat dan kulit kusam
7) Lesu dan tak bertenaga
.
Kalau awak-awak ada masalah ni, cepat cepat la detoks ya. Produk paling best untuk detoks adalah #OHMYCHOCOLATE Detox. RM75 berbaloi berbanding sis terseksa dgn masalah dekat atas. Sis luv tak sanggup la. 😰 💓For fast response & any questions klik link di atas..
Whatsapp futri https://lovelieefutri.wasap.my
Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? 😉
.
🛍 Free Gift Letops
🍑 Postage Setiap Hari
🚘 COD area Kuching > Matang > Kota Samarahan > Serian
.
#hppsarawak #hpploveliee #hpplovelieemurah #serumloveliee #bazaaronline #bazaarpaknil #serumlover #omc #omcloveliee #lovelieeserum #lovelieeomc #lovelieeomcsarawak #lovelieehbp #lovelieehpppremium #lovelieehppsarawak #teamnisaonfire #pimplecream #heybepure #sunscreen #lovelieesunscreen #sunscreenviral #sunscreenspf50 #lovelieecleanser #nakcantik  #HelloPeachPlease
166 0 26 August, 2019
@loveliee_ampang Profile picture

@loveliee_ampang

JERAWAT TUMBUH SEPERTI CENDAWAN 😒 PENAT WEHH LEPAS SATU, SATU TIMBUL JERAWAT . AKU FEDUP !! Hmm

_

Awak tahu tak yang Pimple cream #HeyBepure akan dapat menyelesaikan masalah awak ni ? Hanya letak secalit di tempat jerawat yang muncul sebelum tidor

_

Esok pagi nya dah kecut weh ! Lepastu tak berani dah nak muncul kembali

_

Jom order now 014 2671721 .
.
.
. #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent

JERAWAT TUMBUH SEPERTI CENDAWAN 😒 PENAT WEHH LEPAS SATU, SATU TIMBUL JERAWAT . AKU FEDUP !! Hmm

_

Awak tahu tak yang Pimple cream #HeyBepure akan dapat menyelesaikan masalah awak ni ? Hanya letak secalit di tempat jerawat yang muncul sebelum tidor

_

Esok pagi nya dah kecut weh ! Lepastu tak berani dah nak muncul kembali

_

Jom order now 014 2671721 .
.
.
.  #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent
991 0 9 January, 2019
@loveliee.futri Profile picture

@loveliee.futri

.
KENAPA RAMAI YANG REPEAT ORDER HPP SAMPAI STOK SETIAP HARI LICIN MACAM KOPOK LEKOR PANAS!?
.
Antara sebab2 HPP merupakan main produk terlaris Loveliee:
🍑 merawat kulit muka kusam
🍑 merawat kulit muka berjerawat
🍑 merawat kulit kering & sensitif dari dalaman & luaran
🍑 memberi kelembapan pada kulit muka & badan
🍑 melancarkan period 🍑 memcerahkan kulit
.
Jadi sesapa yg nak kulit santek sihat sebelum raye nie boleh try HPP sebagai supplement harian korunk! Tak rugi pun cuba sbb korunk akan dapat result best ccaayyaaa lah ckp sisLuv 😍
.
♨️♨️PERINGATAN STOK HPP SEMAKAIN SURUT ♨️♨️
.
💓For fast response & any questions klik link di atas..
Whatsapp futri https://lovelieefutri.wasap.my
Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? 😉
.
🛍 Free Gift Letops
🍑 Postage Setiap Hari
🚘 COD area Kuching > Matang > Kota Samarahan > Serian
.
#hppsarawak #hpploveliee #hpplovelieemurah #serumloveliee #bazaaronline #bazaarpaknil #serumlover #omc #omcloveliee #lovelieeserum #lovelieeomc #lovelieeomcsarawak #lovelieehbp #lovelieehpppremium #lovelieehppsarawak #teamnisaonfire #pimplecream #heybepure #sunscreen #lovelieesunscreen #sunscreenviral #sunscreenspf50 #lovelieecleanser #nakcantik #HelloPeachPlease

.
KENAPA RAMAI YANG REPEAT ORDER HPP SAMPAI STOK SETIAP HARI LICIN MACAM KOPOK LEKOR PANAS!?
.
Antara sebab2 HPP merupakan main produk terlaris Loveliee:
🍑 merawat kulit muka kusam
🍑 merawat kulit muka berjerawat
🍑 merawat kulit kering & sensitif dari dalaman & luaran
🍑 memberi kelembapan pada kulit muka & badan
🍑 melancarkan period 🍑 memcerahkan kulit
.
Jadi sesapa yg nak kulit santek sihat sebelum raye nie boleh try HPP sebagai supplement harian korunk! Tak rugi pun cuba sbb korunk akan dapat result best ccaayyaaa lah ckp sisLuv 😍
.
♨️♨️PERINGATAN STOK HPP SEMAKAIN SURUT ♨️♨️
.
💓For fast response & any questions klik link di atas..
Whatsapp futri https://lovelieefutri.wasap.my
Atau boleh click link di bio tanpa perlu save nombor. Senang kan? 😉
.
🛍 Free Gift Letops
🍑 Postage Setiap Hari
🚘 COD area Kuching > Matang > Kota Samarahan > Serian
.
#hppsarawak #hpploveliee #hpplovelieemurah #serumloveliee #bazaaronline #bazaarpaknil #serumlover #omc #omcloveliee #lovelieeserum #lovelieeomc #lovelieeomcsarawak #lovelieehbp #lovelieehpppremium #lovelieehppsarawak #teamnisaonfire #pimplecream #heybepure #sunscreen #lovelieesunscreen #sunscreenviral #sunscreenspf50 #lovelieecleanser #nakcantik  #HelloPeachPlease
121 0 19 August, 2019
@loveliee_ampang Profile picture

@loveliee_ampang

JERAWAT TUMBUH SEPERTI CENDAWAN 😒 PENAT WEHH LEPAS SATU, SATU TIMBUL JERAWAT . AKU FEDUP !! Hmm

_

TAHUKAH ANDA
apabila jerawat tumbuh didahi itu ada beberapa faktor adalah
1. Tidur yang tidak menentu
2. Diet yang tidak seimbang
3. Pemakanan yang tidak sihat

Jika awak ada buat semua ni , jom kita ubah okay 😍
_
Awak tahu tak yang Pimple cream #HeyBepure akan dapat menyelesaikan masalah awak ni ? Hanya letak secalit di tempat jerawat yang muncul sebelum tidor

_

Esok pagi nya dah kecut weh ! Lepastu tak berani dah nak muncul kembali

_

Jom order now 014-2671721
.
.
.
. #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent #perfectcombo #sexycombo

JERAWAT TUMBUH SEPERTI CENDAWAN 😒 PENAT WEHH LEPAS SATU, SATU TIMBUL JERAWAT . AKU FEDUP !! Hmm

_

TAHUKAH ANDA
apabila jerawat tumbuh didahi itu ada beberapa faktor adalah
1. Tidur yang tidak menentu
2. Diet yang tidak seimbang
3. Pemakanan yang tidak sihat

Jika awak ada buat semua ni , jom kita ubah okay 😍
_
Awak tahu tak yang Pimple cream #HeyBepure akan dapat menyelesaikan masalah awak ni ? Hanya letak secalit di tempat jerawat yang muncul sebelum tidor

_

Esok pagi nya dah kecut weh ! Lepastu tak berani dah nak muncul kembali

_

Jom order now 014-2671721
.
.
.
.  #hellopeachpleasesupplement #teamshareena #loveliee_ampang #ohmychocolatedetox #ohmychocolateampang #heybepurekl #heybepureampang #lovebabeagent #luvbabesagent #lovelieeampang #luvbabes #teamshareena #codampang #codkualalumpur #heybepurekl #setflawlessloveliee #HBP #HPP #OMC #produklakukeras #produkviral2018 #agentampang #agentkl #dropshipampang #dropshipKl #ubatjerawat #acnecream #teammommyletops #luvbabesagent #perfectcombo #sexycombo
672 3 7 February, 2019
@loveliee.hq_penang Profile picture

@loveliee.hq_penang

Kuala Lumpur

Laa , ingat awek korea mana cun sngat , rupanya boss sis iza 😍😍, .
Hampa xmau ka kulit sihat cantik berseri seri walaupon tanpa secalit makeup pon .
.
Sis iza pon jelous ,, sebab tu la sis iza consume HELLO PEACH PLEASE juga ,, .
Nak kulit sihat cantik berseri seri jom whatapps sis iza sekarang ,, 01140662327 , apa xnak save no ?? Tekan je link kt bio sis 😘
.
Nak cantik , nak flawless jom order dengan sis iza atau #teammeroketlaju
.

Hey be pure 💜rm95
Oh my chocolate 🍫 rm75
Hello peach please 🍑 rm89
.
Nak discount ? ⬇️⬇️ Whatapps iza untuk order 01140662327
.
#lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #teammeroketlaju #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #heybepuremurah #heybepure #heybepureskincare

Laa , ingat awek korea mana cun sngat , rupanya boss sis iza 😍😍, .
Hampa xmau ka kulit sihat cantik berseri seri walaupon tanpa secalit makeup pon .
.
Sis iza pon jelous ,, sebab tu la sis iza consume HELLO PEACH PLEASE juga ,, .
Nak kulit sihat cantik berseri seri jom whatapps sis iza sekarang ,, 01140662327 , apa xnak save no ?? Tekan je link kt bio sis 😘
.
Nak cantik , nak flawless jom order dengan sis iza atau #teammeroketlaju
.

Hey be pure 💜rm95 
Oh my chocolate 🍫 rm75
Hello peach please 🍑 rm89
.
Nak discount ? ⬇️⬇️ Whatapps iza untuk order 01140662327
.
#lovelieepenang #lovelieecodpenang #lovelieeborong #lovelieemurah #hellopeachplease #lovebabeagent  #hellopeachpleasemurah #hellopeachpleasepenang #hellopeachpleasebyasyallie #hellopeachpleasebyasyalliee #hpppenang #hppasyallie #hellopeachpleaseagent #lovelieeagent #hellopeachplasecodpenang #lovelieeagentpenang #sisluvagent #asyallieagent #penangites #lovebabesagent #lovebabeagent #teammommyasya #LUVliees #LUVbabes #teammeroketlaju #lovelieebeauty #lovelieecosmetics #heybepuremurah #heybepure #heybepureskincare
184 4 15 September, 2018