#hijabspray Instagram Photos & Videos

hijabspray - 16.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #hijabspray and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
1.9
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

"HANYA HARI INI!!! Kamu bisa dapatin 1pcs Hijab Square + 1pcs Inner Hijab Turkey + 1pcs Hijab Spray cukup dengan 100k lho, Dear!! Grab it fast!! Happy Sunday," xoxo, your fashion toxic @naad_officialstore #hijabspray #hijabsquare #ciputantipusing #ciputturki

"HANYA HARI INI!!! Kamu bisa dapatin 1pcs Hijab Square + 1pcs Inner Hijab Turkey + 1pcs Hijab Spray cukup dengan 100k lho, Dear!! Grab it fast!! Happy Sunday," xoxo, your fashion toxic @naad_officialstore #hijabspray #hijabsquare #ciputantipusing #ciputturki
3 0 33 minutes ago

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
0 0 1 hour ago

AWNING ON POINT SEPANJANG HARI DENGAN WAWA GOJES
.

Pagi-pagi kalau nak bersiap pakai tudung tak menjadi, renyuk, senget benget, gelembung lah.. akibatnya mula lah sakit hati, muram mood tak elok sepanjang hari ☹️
.

Dengan bantuan Wawa Gojes, semua masalah di atas selesai sepantas seminit. Hanya perlu ✔️ Goncang botol
✔️ Spray pada tudung
✔️ Gosok (iron) dah siap .

Nak dapatkan Wawa Gojes? Tekan je link whatsapp di bio atau komen nak Wawa Gojes. 🤗 .

#agentwawagojes
#wawagojes #hijabspray #sprayajaib #spraytudung #awningtudung #awningbawal #awningstarch #hijabstarch #hijab #pengerasawning #bawal #mahkotaberhijab #ironaid

AWNING ON POINT SEPANJANG HARI DENGAN WAWA GOJES
.

Pagi-pagi kalau nak bersiap pakai tudung tak menjadi, renyuk, senget benget, gelembung lah.. akibatnya mula lah sakit hati, muram mood tak elok sepanjang hari ☹️
.

Dengan bantuan Wawa Gojes, semua masalah di atas selesai sepantas seminit. Hanya perlu ✔️ Goncang botol
✔️ Spray pada tudung
✔️ Gosok (iron) dah siap .

Nak dapatkan Wawa Gojes? Tekan je link whatsapp di bio atau komen nak Wawa Gojes. 🤗 .

#agentwawagojes
#wawagojes #hijabspray #sprayajaib #spraytudung #awningtudung #awningbawal #awningstarch #hijabstarch #hijab #pengerasawning #bawal #mahkotaberhijab #ironaid
0 0 1 hour ago

Alhamdulillah

@hijabspray_dkhaylahgojes
Semakin mendapt sambutan

Sapa nak awning tudung terpacak dan on point bleh wasap hakak

Www.wasap.my/60133081623/dkhaylh

#hijabspray
#dkhaylah
#uptownshahalam
#agentwanted
#0133081623

Alhamdulillah

@hijabspray_dkhaylahgojes
Semakin mendapt sambutan

Sapa nak awning tudung terpacak dan on point bleh wasap hakak

Www.wasap.my/60133081623/dkhaylh

#hijabspray 
#dkhaylah 
#uptownshahalam 
#agentwanted 
#0133081623
0 0 13 hours ago
Assalamualaikum...jgn lupa dapatkan set Niqa promo bukan Disember..😍😍😍
Your hijab care essentials 🌸🌸 Purchase now !!!;
1. Whatapp http://www.wasap.my/+60164580822 @  http://www.wasap.my/+60192154647
2. Walk in @wash2kleen 
# niqahijabwashkuantan #niqainstantstainremover #niqahijabawningstarch #starch #starchtudungbawal #starchtudungmurah #starchtudungkuantan #starchtudung #pengerastudung #tudungsoftawning #niqastarch #shawl #duckscarve #hijabawningstarch #ariani #aidijuma #radiusite #bawallover #hijabspray #tudungruffle #tudungbawal #hijabista #pencucihijabkuantan #dobiwash2kleen
#laundrykuantan #teamwangi #niqamalaysia
#niqahijabwash #pencucitudung #hijabwash 
#niqainstantstainremover #stainremover
2 0 14 hours ago

Kadang suka kesel deh dikit-dikit hijab kalau dipakek meleyot !!! 😒 .

Tenang sekarang ada solusinya

MIANI HIJAB SPRAY

Manfaat miani hijab spray : * Hijab mudah diatur, tidak mudah mengkerut dan tegak paripurna
* Hijab menjadi wangi * Mengandung anti bacterial yang membunuh bakteri penyebab hijab cepat bau * Bisa digunakan untuk bahan hijab apapun
* Tidak mengandung aerosol dan alkohol. Sehingga tidak perlu ragu dipakai sholat
* 100% terbuat dari bahan alami

Cara Pakai:
* Pakai Kerudung seperti biasa, lalu semprotkan pada area yang akan dibentuk tunggu 60 detik sampai agak sedikit kering lalu bentuk sesuai yang kamu inginkan
* Pemakaian terbaik dengan di spray saat di setrika
(Beberapa bahan bisa di spray tanpa di setrika terbih dahulu)

Harga 59.000

Order :
WA : 08819406613
shopee : meigarosa

RESELLER ARE WELCOME/DROPSHIP

#hijab #grosirhijab #hijabcantik #hijabsegiempat #hijabinstan #hijabmurah #hijabers #ootdhijab #tutorialhijab #mianihijabspray #hijabspray #viral #grosirhijab #hijabtanahabang #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabbandung #hijabonline #hijabstore #hijabku #sprayhijab #hijabspray #hijabspraymurah #hijabsprayhalal #sprayhalal #parfumhalal

Kadang suka kesel deh dikit-dikit hijab kalau dipakek meleyot !!! 😒 .

Tenang sekarang ada solusinya

MIANI HIJAB SPRAY

Manfaat miani hijab spray : * Hijab mudah diatur, tidak mudah mengkerut dan tegak paripurna
* Hijab menjadi wangi * Mengandung anti bacterial yang membunuh bakteri penyebab hijab cepat bau * Bisa digunakan untuk bahan hijab apapun
* Tidak mengandung aerosol dan alkohol. Sehingga tidak perlu ragu dipakai sholat
* 100% terbuat dari bahan alami

Cara Pakai:
* Pakai Kerudung seperti biasa, lalu semprotkan pada area yang akan dibentuk tunggu 60 detik sampai agak sedikit kering lalu bentuk sesuai yang kamu inginkan
* Pemakaian terbaik dengan di spray saat di setrika
(Beberapa bahan bisa di spray tanpa di setrika terbih dahulu)

Harga 59.000

Order :
WA : 08819406613
shopee : meigarosa

RESELLER ARE WELCOME/DROPSHIP

#hijab #grosirhijab #hijabcantik #hijabsegiempat #hijabinstan #hijabmurah #hijabers #ootdhijab #tutorialhijab #mianihijabspray #hijabspray #viral #grosirhijab #hijabtanahabang #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabbandung #hijabonline #hijabstore #hijabku #sprayhijab #hijabspray #hijabspraymurah #hijabsprayhalal #sprayhalal #parfumhalal
0 0 21 hours ago

Terima kasih dah jadi pengguna #ainahijabspray 💕
. .
Korang bila lagi ? sis tanya jer .

#spraypengerastudung #spraytudung #tudung #tudungawninglembut #hijabspray

Terima kasih dah jadi pengguna #ainahijabspray 💕
. .
Korang bila lagi ? sis tanya jer .

#spraypengerastudung #spraytudung #tudung #tudungawninglembut #hijabspray
5 0 7 December, 2019

Terima kasih dah jadi pengguna #ainahijabspray 💕
. .
Korang bila lagi ? sis tanya jer .

#spraypengerastudung #spraytudung #tudung #tudungawninglembut #hijabspray

Terima kasih dah jadi pengguna #ainahijabspray 💕
. .
Korang bila lagi ? sis tanya jer .

#spraypengerastudung #spraytudung #tudung #tudungawninglembut #hijabspray
5 0 7 December, 2019

Terima kasih dah jadi pengguna #ainahijabspray 💕
. .
Korang bila lagi ? sis tanya jer
#spraypengerastudung #spraytudung #tudung #tudungawninglembut #hijabspray

Terima kasih dah jadi pengguna #ainahijabspray 💕
. .
Korang bila lagi ? sis tanya jer 
#spraypengerastudung #spraytudung #tudung #tudungawninglembut #hijabspray
9 0 7 December, 2019

Tudung bawal bawak mslh❓❓
.

Dgn HIJAB STARCH SPRAY by MAAM FIRASH.. smua mslh hilang❗❗😍😍
.

Nak cuba❓❓
Rm5 ke yg Rm10 ❓❓
Semua ada..👏👏👏
.

Berminat ws 0134301307
#hijabspray #spraytudung
#hijabsprayterbaik #spraytudungterbaik
#produkmamafirash
#spraytudungmamafirash
#hijabspraymamafirash
#spraytudungmurah
#spraytudungwangi
#spraytudungrm5
#spraytudungrm10
#hijabsprayrm5
#hijabsprayrm10

Tudung bawal bawak mslh❓❓
.

Dgn HIJAB STARCH SPRAY by MAAM FIRASH.. smua mslh hilang❗❗😍😍
.

Nak cuba❓❓
Rm5 ke yg Rm10 ❓❓
Semua ada..👏👏👏
.

Berminat ws 0134301307
#hijabspray #spraytudung
#hijabsprayterbaik #spraytudungterbaik
#produkmamafirash
#spraytudungmamafirash
#hijabspraymamafirash
#spraytudungmurah
#spraytudungwangi
#spraytudungrm5
#spraytudungrm10
#hijabsprayrm5
#hijabsprayrm10
1 0 7 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
4 0 7 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 7 December, 2019

Hijabspray by L'amour 🌹
🍁memudahkan tudung terbentuk tanpa mengejungkan tudung
🍁memudahkan utk menggosok pakaian yg berkedut dan susah digosok
🍁tidak melekit
🍁mempunyai dua bauan yg menyegarkan honeydew & gucciflora
#hijabstarchspray
#hijabsolution
#hijabspray
#lamour
#honeydew
#gucciflora

Hijabspray by L'amour 🌹
🍁memudahkan tudung terbentuk tanpa mengejungkan tudung
🍁memudahkan utk menggosok pakaian yg berkedut dan susah digosok
🍁tidak melekit
🍁mempunyai dua bauan yg menyegarkan honeydew & gucciflora
#hijabstarchspray
#hijabsolution
#hijabspray
#lamour 
#honeydew 
#gucciflora
2 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray #daifarhan

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray#daifarhan
1 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Sapa yang tak nak awning tudung terletak elok kan. Tambah-tambah banyak tudung tersimpan kemas dalam kotak gara-gara tak terbentuk xonpoint
.
Apa kata cuba D'Wany Magic Spray hanya bermodalkan
RM8. 90 sahaja dah boleh dapatkan tudung on point sepanjang hari 😉
.
Yg mana berdekatan dgn area #tanjungtokong #tanjungbungah #gurney #georgetown & yg sewaktu dengannya, nk cuba dwany boleh la halo2 dgn cik pyca ok 🤗

Be Confident With Your Hijab
#hijabspray #magicspray #easyiron #fabricperfume #dwanymagicspray #multifunction
#hijabspray #magicspray #stainremover #easyiron #fabricperfume #dwanymagicspray #dwanystainremover #dwanymagicspray #dwanystainremover #penanggalkotoran #DWanyMagicSpray #dwanymagicspraypenang #dwanymagicspraykulim #dwny #hijabspray #spraytudung #hijabperfume #easyiron #Spraypengeras #Bawallovers #Agentwanted #Dropshidwanted

Sapa yang tak nak awning tudung terletak elok kan. Tambah-tambah banyak tudung tersimpan kemas dalam kotak gara-gara tak terbentuk xonpoint
.
Apa kata cuba D'Wany Magic Spray hanya bermodalkan 
RM8. 90 sahaja dah boleh dapatkan tudung on point sepanjang hari 😉
.
Yg mana berdekatan dgn area #tanjungtokong  #tanjungbungah #gurney #georgetown & yg sewaktu dengannya, nk cuba dwany boleh la halo2 dgn cik pyca ok 🤗

Be Confident With Your Hijab
#hijabspray #magicspray #easyiron #fabricperfume #dwanymagicspray #multifunction
#hijabspray #magicspray #stainremover #easyiron #fabricperfume #dwanymagicspray #dwanystainremover #dwanymagicspray #dwanystainremover #penanggalkotoran #DWanyMagicSpray #dwanymagicspraypenang #dwanymagicspraykulim #dwny #hijabspray #spraytudung #hijabperfume #easyiron #Spraypengeras #Bawallovers #Agentwanted #Dropshidwanted
5 1 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
1 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
1 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
1 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
1 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
1 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic #qaisarahijabspray

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic#qaisarahijabspray
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray #pengerastudung #pengerastudungmurah #spraytudungviral #igiklan #ctdk #spraytudungbawal #igers #baazarpaknil #baazarinsta #baazarmurah #spraytudungmagic

Tudung terbentuk elok dengan👇 🎀Qaisara Hijab Spray🎀 🌷Sangat wangi 🌷Anti-patah
🌷Anti-kedut
🌷Mesra travel
🌷Mesra solat
🌷Mudah dicuci
🌷Kesan tahan lama selagi tidak dicuci
🌷Berkesan sebaik disembur
🌷Tahan lama
🌷Mampu milik
🌷Mudah guna

Isipadu 120ml
Harga RM8

http://www.wasap.my/60137443003/QHS 🥰sesuai untuk semua jenis tudung dan juga semua jenis fabrik pakaian 🥰memudahkan kerja menggosok 🥰menjimatkan masa bersiap 
#spraytudung #spraytudungmurah #hijabspray#pengerastudung#pengerastudungmurah #spraytudungviral#igiklan#ctdk#spraytudungbawal #igers#baazarpaknil#baazarinsta#baazarmurah#spraytudungmagic
0 0 6 December, 2019

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

It's never too late to start over. So,let's begin! ❤️ .
#dynahijabspray #hijabspray #dynashahalam #dynaselangor #alammegah #putraheight

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ

It's never too late to start over. So,let's begin! ❤️ .
#dynahijabspray #hijabspray #dynashahalam #dynaselangor #alammegah #putraheight
5 0 6 December, 2019

assalamualaikum
salam jumaat

kesan basah
kesan peluh
kesan sup
kesan air

semua boleh hilang dan kering kalau guna #HIJABspray arora solution kami

wah 😍 sale barbaki 6hari aje lagi guys

last sale tahun ini..😘 link wsap di bio ye

assalamualaikum
salam jumaat

kesan basah
kesan peluh
kesan sup
kesan air

semua boleh hilang dan kering kalau guna #HIJABspray  arora solution kami

wah 😍 sale barbaki 6hari aje lagi guys

last sale tahun ini..😘 link wsap di bio ye
6 0 6 December, 2019

Tuhh lihatt pakai Hijab Spray Miani semua jadii beresss...
Cussss orderr say, tunggu apalagii
Buruannnnn....!!!! 💰60K
Order by WA only : 0822.4397.0872
#hijabspraysurabaya #hijabspraymiani #hijabspraymurah #hijabspray #hijabspraysby #sprayhijabsurabaya #sprayhijabsby #sprayhijabmurah #sprayhijab #spraysby #spraysurabaya #mianihijabspray #hijabspraymiani #hijabsurabaya #hijabev_surabaya #sprayecer #hijabecer #hijabev_surabaya

Tuhh lihatt pakai Hijab Spray Miani semua jadii beresss...
Cussss orderr say, tunggu apalagii
Buruannnnn....!!!! 💰60K 
Order by WA only : 0822.4397.0872
#hijabspraysurabaya #hijabspraymiani #hijabspraymurah #hijabspray #hijabspraysby #sprayhijabsurabaya #sprayhijabsby #sprayhijabmurah #sprayhijab #spraysby #spraysurabaya #mianihijabspray #hijabspraymiani #hijabsurabaya #hijabev_surabaya #sprayecer #hijabecer #hijabev_surabaya
2 0 5 December, 2019
Buruann diorder say
Hijab spray 💰60K, Anti hijab meleyotttt !!!
Order by WA Only : 0822 4397 0872
Cuss buruan say 😍😍😘😘
#hijabspray #hijabspraymurah #hijabspraysby #hijabspraysurabaya #sprayhijab #sprayhijabmurah #sprayhijabsby #sprayhijabsurabaya #mianihijabspray #hijabspraymiani  #spraysby #hijabsby #hijabsurabayamurah #hijabsurabaya #hijabev_surabaya #hijabev_surabaya
3 0 5 December, 2019

KAMI PENGGUNA HAIRMIST/HIJABSPRAY😍
.
Hair Mist & Hijab Spray💦untuk ANAK 👧 & IBU👩
.
🍓Wangian Strawberry🍓
🍒Wangian Blueberry🍒
.
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
(KKM) - NOT190700312K
.
💗Kegunaaan💗
Antidandruff, anti hair fall, anti bacterial hijab and hair spray.
Refreshing, cooling and fragrancing hair for a confident day.
Suitable for hijabista and for daily air application.
.
AGENT/STOCKIST/DROPSHIP WANTED❗❗❗❗❗❗❗❗
.
🚛POSTAGE/DELIVERY Available!!
.
✋Cepat!! CEPAT!!✋
.
#hijabspray #hairmist #sookabrand #sooka #sookapure
#majalahpama #2in1hairmist #thebestever #agentstokisdiperlukan #consignment #kkmnot190700312k
.
Nak tahu harga semua barang di kedai Bebesooka? .
Call/Wassap : 0192053431

Jom click jer link di bawah :

http://www.wasap.my/60192053431/hairmist
.
Jom Tag kenkawan & Family & Share post kami yer...
.
Kedai kami menyediakan pelbagai keperluan berpantang untuk ibu & bayi dengan harga paling terbaik & TerMURAH di pasaran!!!Semuanya ada disini.
.
Boleh datang terus ke Bebesooka:

G-1-57 (Ground Floor)
Jalan SP 11/3
Seri Peristana
47000 Sg. Buloh, Selangor

Google map:

https://maps.app.goo.gl/fgzB4MdCUvXoN6a78

KAMI PENGGUNA HAIRMIST/HIJABSPRAY😍
.
Hair Mist & Hijab Spray💦untuk ANAK 👧 & IBU👩
.
🍓Wangian Strawberry🍓
🍒Wangian Blueberry🍒
.
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
(KKM) - NOT190700312K
.
💗Kegunaaan💗
Antidandruff, anti hair fall, anti bacterial hijab and hair spray.
Refreshing, cooling and fragrancing hair for a confident day.
Suitable for hijabista and for daily air application.
.
AGENT/STOCKIST/DROPSHIP WANTED❗❗❗❗❗❗❗❗
.
🚛POSTAGE/DELIVERY Available!!
.
✋Cepat!! CEPAT!!✋
.
#hijabspray #hairmist #sookabrand #sooka #sookapure
#majalahpama #2in1hairmist  #thebestever #agentstokisdiperlukan #consignment #kkmnot190700312k
.
Nak tahu harga semua barang di kedai Bebesooka? .
Call/Wassap : 0192053431

Jom click jer link di bawah :

http://www.wasap.my/60192053431/hairmist
.
Jom Tag kenkawan & Family & Share post kami yer...
.
Kedai kami menyediakan pelbagai keperluan berpantang untuk ibu & bayi dengan harga paling terbaik & TerMURAH di pasaran!!!Semuanya ada disini.
.
Boleh datang terus ke Bebesooka:

G-1-57 (Ground Floor)
Jalan SP 11/3
Seri Peristana
47000 Sg. Buloh, Selangor

Google map:

https://maps.app.goo.gl/fgzB4MdCUvXoN6a78
5 0 5 December, 2019

Top #hijabspray posts

Alhamdulillah Ya Allah 😊❤️💪🏻 Bukan senang nak jadi senang, terima kasih baba & mama yang selalu support.. Masa mula mula buat business jadi bank lagi bagi kak muny pinjam duit 😜 Muny tak pernah takut nak mencuba sebab dah minat & study business jugak even family tak ada orang business sangat. Orang-orang sekeliling yang sangat supportive & banyak membantu.

Muny start jual @hijabspraysafiyya as Agent dengan 10 botol habis dalam masa 2 hari, restock 20 botol then 50 terus naik stokis sebelum raya 😂 Thank you sis @umminadiaaa 💖

Hari ni kasi upgrade Master Stokis Hijab Spray Safiyya, ambil stock jauh sampai ke Klang & 500 botol in da house 😍💕 Jom whatsapp Muny untuk jadi STOKIS & AGENT HIJAB SPRAY SAFIYYA

www.wasap.my/60178871215

#hijab #hijabspray #hijabspraymurah #hijabfashion #hijabista #hijabspraySafiyya #tudungcantik #strachtudung #bneproduk #bnerawang #bnestokisrawang #codrawang #bnemasterstokisrawang

Alhamdulillah Ya Allah 😊❤️💪🏻 Bukan senang nak jadi senang, terima kasih baba & mama yang selalu support.. Masa mula mula buat business jadi bank lagi bagi kak muny pinjam duit 😜 Muny tak pernah takut nak mencuba sebab dah minat & study business jugak even family tak ada orang business sangat. Orang-orang sekeliling yang sangat supportive & banyak membantu.

Muny start jual @hijabspraysafiyya as Agent dengan 10 botol habis dalam masa 2 hari, restock 20 botol then 50 terus naik stokis sebelum raya 😂 Thank you sis @umminadiaaa 💖

Hari ni kasi upgrade Master Stokis Hijab Spray Safiyya, ambil stock jauh sampai ke Klang & 500 botol in da house 😍💕 Jom whatsapp Muny untuk jadi STOKIS & AGENT HIJAB SPRAY SAFIYYA

www.wasap.my/60178871215

#hijab #hijabspray #hijabspraymurah #hijabfashion #hijabista #hijabspraySafiyya #tudungcantik #strachtudung #bneproduk #bnerawang #bnestokisrawang #codrawang #bnemasterstokisrawang
199 15 28 June, 2018

Satu semburan pasti memberi keyakinan sepanjang hari ❤️ . .

#pengerastudung #hijabspray #instaboomakademi #hijab #testimoni #bawal #bawalmurah #hijabstyle #hijaberscommunity

Satu semburan pasti memberi keyakinan sepanjang hari ❤️ . .

#pengerastudung #hijabspray #instaboomakademi #hijab #testimoni #bawal #bawalmurah #hijabstyle #hijaberscommunity
154 1 27 September, 2019

Hallo Moms! Hari ini aku sibuk banget aktivitas diluar kesana-kesini ngurusin kerjaan. Nah, kalau malam gini saatnya main dengan anak di rumah. Entah itu cuma kumpul bareng, main bareng. Pokoknya waktu untuk anak selalu aku utamakan. Sebelum main bareng anak, biasanya aku semprot dulu ruangannya dengan #LAVME ini. Spray anti bakteri yang juga ampuh banget menghilangkan bau. Aman banget buat anak-anak kok. Yuk moms, dicoba. Karena kita ngga tau kan, dirumah sudah aman dari kuman-kuman atau belum. Jaga kesehatan selalu yah dengan #SemprotinAjaSaii hihi
@lavmeantikuman
@sonia_wibisono

@lavmeantikuman organik spray bisa buat di ruang anak, ruang bayi, kantor, mobil, #hijabspray , helm, agar bebas kuman dan bebas bau, bebas penyakit

Hallo Moms! Hari ini aku sibuk banget aktivitas diluar kesana-kesini ngurusin kerjaan. Nah, kalau malam gini saatnya main dengan anak di rumah. Entah itu cuma kumpul bareng, main bareng. Pokoknya waktu untuk anak selalu aku utamakan. Sebelum main bareng anak, biasanya aku semprot dulu ruangannya dengan #LAVME ini. Spray anti bakteri yang juga ampuh banget menghilangkan bau. Aman banget buat anak-anak kok. Yuk moms, dicoba. Karena kita ngga tau kan, dirumah sudah aman dari kuman-kuman atau belum. Jaga kesehatan selalu yah dengan #SemprotinAjaSaii hihi
@lavmeantikuman 
@sonia_wibisono

@lavmeantikuman organik spray bisa buat di ruang anak, ruang bayi, kantor, mobil, #hijabspray , helm, agar bebas kuman dan bebas bau, bebas penyakit
1,201 18 14 May, 2019

Setiap hari duk sebut nama AINA. Macam Orang mabuk bercinta. Tak lengkap bertudung tanpa semburan ajaibnya AINA
.
Mana Taknya Bila Stock Sampai Kat HQ Terus Kene Sambar. Betapa Angaunya Penangan AINA. Agent-Agent Tak Senang Duduk Bila AINA Takde. .
Tak nyesal sape yang dah cuba AINA. Dah habis psti repeat order lagi . Produk spray tudung yang sangat ohsem & wangi yang pastu tudung mudah terbentuk elok sepantas 3 saat Tudung Yang Sangat Ohsem & Wangi. Yang pasti nya tudung mudah terbentuk elok sepantas 3 saat 😘
.
Nak order tekan link dibio @ainahijabsprayhq sekarang!
#ainahijabspray #hijabspray #pengerastudung #hijabista #bawallovers #bawalcotton #bawalcantik #bawal #bawalchiffon #testimonihijab #awningcantik
#pengerastudung #hijabtutorial #hijabi #instaboomakademi #spraytudung #steamiron #aina #tudungmurah #tudungmurahonline #pengerastudungmurah #hijab #hijabstyle #bawalsarung #bawalawning #bawalcantik #tutorialbawal #tipstudung #tudungbawalchiffon #shawl

Setiap hari duk sebut nama AINA. Macam Orang mabuk bercinta. Tak lengkap bertudung tanpa semburan ajaibnya AINA
.
Mana Taknya Bila Stock Sampai Kat HQ Terus Kene Sambar. Betapa Angaunya Penangan AINA. Agent-Agent Tak Senang Duduk Bila AINA Takde. .
Tak nyesal sape yang dah cuba AINA. Dah habis psti repeat order lagi . Produk spray tudung yang sangat ohsem & wangi yang pastu tudung mudah terbentuk elok sepantas 3 saat  Tudung  Yang Sangat Ohsem & Wangi.  Yang pasti nya tudung mudah terbentuk elok sepantas 3 saat 😘
.
Nak order tekan link dibio @ainahijabsprayhq sekarang! 
#ainahijabspray #hijabspray #pengerastudung #hijabista #bawallovers #bawalcotton #bawalcantik #bawal #bawalchiffon #testimonihijab #awningcantik 
#pengerastudung #hijabtutorial #hijabi #instaboomakademi #spraytudung #steamiron #aina #tudungmurah #tudungmurahonline #pengerastudungmurah #hijab #hijabstyle #bawalsarung #bawalawning #bawalcantik #tutorialbawal #tipstudung #tudungbawalchiffon #shawl
155 1 27 September, 2019

Tak lengkap rasa nya bila AINA HIJAB SPRAY takda kan
.
Cepat beli tau sebelum mod kelaut
Antara Kelebihan AINA Ialah : ✔ Membentuk Tudung / Awning Dengan Lebih Kemas
✔Membaiki Awning Yang Penyet / Kelepet ✔ Anti Kedutan
✔ Boleh Juga Diguna Untuk Lentikkan Seluar, Kolar Dan Kemeja
✔ Melicinkan Permukaan Fabrik
✔ Sesuai Juga Untuk Kain Sutera
✔️ Bau Yang Sangat Wangi

Belian Retail, Agen, Stokis boleh tekan link dibio @ainahijabsprayhq sekarang !

#ainahijabspray #hijabspray #pengerastudung #hijabista #bawallovers #bawalcotton #bawalcantik #bawal #bawalchiffon #testimonihijab #awningcantik
#pengerastudung #hijabtutorial #hijabi #instaboomakademi #spraytudung #steamiron #aina #tudungmurah #tudungmurahonline #pengerastudungmurah #hijab #hijabstyle #bawalsarung #bawalawning #bawalcantik #tutorialbawal #tipstudung #tudungbawalchiffon #shawl

Tak lengkap rasa nya bila AINA HIJAB SPRAY takda kan
.
Cepat beli tau sebelum mod kelaut 
Antara Kelebihan AINA Ialah : ✔ Membentuk Tudung / Awning Dengan Lebih Kemas
✔Membaiki Awning Yang Penyet / Kelepet ✔ Anti Kedutan
✔ Boleh Juga Diguna Untuk Lentikkan Seluar, Kolar Dan Kemeja
✔ Melicinkan Permukaan Fabrik
✔ Sesuai Juga Untuk Kain Sutera
✔️ Bau Yang Sangat Wangi

Belian Retail, Agen, Stokis boleh tekan link dibio @ainahijabsprayhq sekarang !

#ainahijabspray #hijabspray #pengerastudung #hijabista #bawallovers #bawalcotton #bawalcantik #bawal #bawalchiffon #testimonihijab #awningcantik 
#pengerastudung #hijabtutorial #hijabi #instaboomakademi #spraytudung #steamiron #aina #tudungmurah #tudungmurahonline #pengerastudungmurah #hijab #hijabstyle #bawalsarung #bawalawning #bawalcantik #tutorialbawal #tipstudung #tudungbawalchiffon #shawl
155 2 27 September, 2019

"SPRAY HIJAB @naad_officialstore "
.
Cairan non alkohol, rahasia hijabmu tegak paripurna. Berguna untuk membuat hijab kamu selalu rapih meskipun diterpa angin. 😘
.
Kelebihan:
✓ Tidak meninggalkan bekas pada hijab
✓ Non Alkohol > Bisa dipakai untuk Sholat
✓ Non Aerosol > aman untuk asma, alergi dan sejenisnya. .
.
.
Cara pemakaian :
∆ Semprotkan Spray Hijab pada bagian ujung hijab/area keliling wajah, hindari menyemprot terlalu basah dan menyemprot daei jarak terlalu dekat
∆ Tunggu sampai cukup mengering, bentuk hijab dan pakai hijab seperti biasa
∆ Untuk hasil sempurna, setrika dengan suhu medium/sedang lalu pakai hijab seperti biasa
.
Kemasan Botol Spray 60 ml
Isi botol 50ml
IDR 30k
.
#hijabspray #hijabantimeleyot #tipshijab #sprayhijab #hijab #ootd #Naadfashiontoxic

"SPRAY HIJAB @naad_officialstore "
.
Cairan non alkohol, rahasia hijabmu tegak paripurna. Berguna untuk membuat hijab kamu selalu rapih meskipun diterpa angin. 😘
.
Kelebihan:
✓ Tidak meninggalkan bekas pada hijab
✓ Non Alkohol > Bisa dipakai untuk Sholat
✓ Non Aerosol > aman untuk asma, alergi dan sejenisnya. .
.
.
Cara pemakaian :
∆ Semprotkan Spray Hijab pada bagian ujung hijab/area keliling wajah, hindari menyemprot terlalu basah dan menyemprot daei jarak terlalu dekat
∆ Tunggu sampai cukup mengering, bentuk hijab dan pakai hijab seperti biasa
∆ Untuk hasil sempurna, setrika dengan suhu medium/sedang lalu pakai hijab seperti biasa
.
Kemasan Botol Spray 60 ml
Isi botol 50ml
IDR 30k
.
#hijabspray #hijabantimeleyot #tipshijab #sprayhijab #hijab #ootd #Naadfashiontoxic
110 0 2 December, 2019

"SPRAY HIJAB @naad_officialstore "
.
Cairan non alkohol, rahasia hijabmu tegak paripurna. Berguna untuk membuat hijab kamu selalu rapih meskipun diterpa angin. 😘
.
Kelebihan:
✓ Tidak meninggalkan bekas pada hijab
✓ Non Alkohol > Bisa dipakai untuk Sholat
✓ Non Aerosol > aman untuk asma, alergi dan sejenisnya. .
.
.
Cara pemakaian :
∆ Semprotkan Spray Hijab pada bagian ujung hijab/area keliling wajah, hindari menyemprot terlalu basah dan menyemprot daei jarak terlalu dekat
∆ Tunggu sampai cukup mengering, bentuk hijab dan pakai hijab seperti biasa
∆ Untuk hasil sempurna, setrika dengan suhu medium/sedang lalu pakai hijab seperti biasa
.
Kemasan Botol Spray 60 ml
Isi botol 50ml
IDR 30k
.
#hijabspray #hijabantimeleyot #tipshijab #sprayhijab #hijab #ootd #Naadfashiontoxic

"SPRAY HIJAB @naad_officialstore "
.
Cairan non alkohol, rahasia hijabmu tegak paripurna. Berguna untuk membuat hijab kamu selalu rapih meskipun diterpa angin. 😘
.
Kelebihan:
✓ Tidak meninggalkan bekas pada hijab
✓ Non Alkohol > Bisa dipakai untuk Sholat
✓ Non Aerosol > aman untuk asma, alergi dan sejenisnya. .
.
.
Cara pemakaian :
∆ Semprotkan Spray Hijab pada bagian ujung hijab/area keliling wajah, hindari menyemprot terlalu basah dan menyemprot daei jarak terlalu dekat
∆ Tunggu sampai cukup mengering, bentuk hijab dan pakai hijab seperti biasa
∆ Untuk hasil sempurna, setrika dengan suhu medium/sedang lalu pakai hijab seperti biasa
.
Kemasan Botol Spray 60 ml
Isi botol 50ml
IDR 30k
.
#hijabspray #hijabantimeleyot #tipshijab #sprayhijab #hijab #ootd #Naadfashiontoxic
135 5 8 November, 2019