#hilangkanjerawat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #hilangkanjerawat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
1.4
Average comment
0
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@areacantik31 Profile picture

@areacantik31

ISNOW adalah Terobosan pertama dunia kecantikan berupa serbuk yang diformulasikan dari bahan terbaik seperti SNOWALGAE, APEL STEMCELL, GRAPE STEMCELL, GOJIBERRY, COLLAGEN, GLUTATION, PEARL EXTRACT yang bekerja
memberikan nutrisi pada kulit dari dalam dan berguna untuk menjaga daya tahan tubuh sehari hari serta persendian.

Manfaat ISNOW :
1. Membantu meningkatkan produksi kolagen kulit sehingga berperan sebagai anti aging agent
2. Membantu proses regenerasi sel-sel kulit dan menjaga elastisitas kulit
3. Membantu mengatasi kulit kering dan kusam
4. Sebagai sumber antioksidan bagi kesehatan kulit dan tubuh
5. Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit
6. Membantu menyamarkan flek-flek hitam dan noda hitam bekas jerawat.

Cara konsumsi ISNOW :
1 sachet malam hari. Tanpa Seduh langsung tuang ke mulut / dibawah lidah dan rasakan sensasinyaaaa 😍😍😍 isinya 20sachet/box... BISA UNTUK 20 HARI pemakaian 😉

Dijamin paling lengkap,paling murah untuk produk sejenis di pasaran!!
.
.
INFO ORDER PRODUK FENOMENAL INI:

Andrian INFINESSE
WA/HP: 081361944642

ISNOW adalah Terobosan pertama dunia kecantikan berupa serbuk yang diformulasikan dari bahan terbaik seperti SNOWALGAE, APEL STEMCELL, GRAPE STEMCELL, GOJIBERRY, COLLAGEN, GLUTATION, PEARL EXTRACT yang bekerja 
memberikan nutrisi pada kulit dari dalam dan berguna untuk menjaga daya tahan tubuh sehari hari serta persendian.

Manfaat ISNOW :
1. Membantu meningkatkan produksi kolagen kulit sehingga berperan sebagai anti aging agent
2. Membantu proses regenerasi sel-sel kulit dan menjaga elastisitas kulit
3. Membantu mengatasi kulit kering dan kusam
4. Sebagai sumber antioksidan bagi kesehatan kulit dan tubuh
5. Membantu meratakan warna kulit dan mencerahkan kulit 
6. Membantu menyamarkan flek-flek hitam dan noda hitam bekas jerawat.

Cara konsumsi ISNOW : 
1 sachet malam hari. Tanpa Seduh langsung tuang ke mulut / dibawah lidah dan rasakan sensasinyaaaa 😍😍😍 isinya 20sachet/box... BISA UNTUK 20 HARI pemakaian 😉

Dijamin paling lengkap,paling murah untuk produk sejenis di pasaran!!
.
.
INFO ORDER PRODUK FENOMENAL INI:

Andrian INFINESSE
WA/HP: 081361944642
1 1 29 minutes ago
@idarahman.beauty Profile picture

@idarahman.beauty

BIRDNEST ESSENCE BY PNA
.
.
🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ
🕊15ml/ bottle
.
.
💕Mencerah & Melembutkan kulit
💕Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💕Mengecilkan liang pori terbuka
💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💕Menjadikan tona kulit sekata
💕Menghilangkan jerawat
💕Meratakan lubang bekas jerawat
💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💕Meremajakan kulit
💕Menghilangkan bekas jerawat
💕Memberbaiki kulit kusam
💕Mencerahkan warna kulit
💕Mengecilkan pori-pori
💕Membuat kulit nampak bercahaya
💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💕Kulit putih glowing tanpa cela
💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💕Warna kulit sekata
💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💕Mengembalikan keanjalan kulit
💕Meremajakan kulit
💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@suretrim_ida
@idarahman.beauty .
.
#birdnest #birdnestessencebypna #glowing #kulitputih #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #birdnestessence #kulitkering #jomcantik #kcollywhitebooster #satinskinzwhitebooster #dianzvitaminoriginal #puteagreenteamatchamurah #glittzglowmurah #suretrimmurah #maxxslimbooster #bellezacollagen #susutawahajmurah #dnarsskincare #wawalipmatte #kekasihlipmattemurah #sobellalipmatte #youngandglowfoundation

BIRDNEST ESSENCE BY PNA
.
.
🔥BirdNest Essence By PNA🔥💯ORI HQ
🕊15ml/ bottle
.
.
💕Mencerah & Melembutkan kulit
💕Melambatkan penuaan (kulit tegang)
💕Mengecilkan liang pori terbuka
💕Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat
💕Meghilangkan bintik hitam & parut jerawat
💕Menjadikan tona kulit sekata
💕Menghilangkan jerawat
💕Meratakan lubang bekas jerawat
💕Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah
💕Menyamarkan pigmentasi dan warna kulit tidak rata
💕Meremajakan kulit
💕Menghilangkan bekas jerawat
💕Memberbaiki kulit kusam
💕Mencerahkan warna kulit
💕Mengecilkan pori-pori
💕Membuat kulit nampak bercahaya
💕Menegangkan kulit sehingga anda kelihatan lebih muda hanya 3 minggu (bergantung masalah kulit).
💕Kulit putih glowing tanpa cela
💕Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
💕Warna kulit sekata
💕Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
💕Mengembalikan keanjalan kulit
💕Meremajakan kulit
💕Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
💕Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
.
.
📲+6013-4930050
.
.
@suretrim_ida 
@idarahman.beauty .
.
#birdnest #birdnestessencebypna  #glowing #kulitputih #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #birdnestessence #kulitkering #jomcantik #kcollywhitebooster #satinskinzwhitebooster #dianzvitaminoriginal #puteagreenteamatchamurah #glittzglowmurah #suretrimmurah #maxxslimbooster #bellezacollagen #susutawahajmurah #dnarsskincare #wawalipmatte #kekasihlipmattemurah #sobellalipmatte #youngandglowfoundation
0 0 1 hour ago
@junni.beauty Profile picture

@junni.beauty

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀
.
.
Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍
.
.
Nak order?
Whatsapp
www.wasap.my/60134169053/putihkorea
.
.
#100%tanpabahankimia
#produkselamat
#kemamkemamputih
#putihsatubadan
#bahansemulajadi
#hilangkankusam
#hilangkansunburn
#hilangkanjerawat

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀
.
.
Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍
.
.
Nak order?
Whatsapp 
www.wasap.my/60134169053/putihkorea
.
.
#100%tanpabahankimia
#produkselamat
#kemamkemamputih
#putihsatubadan
#bahansemulajadi
#hilangkankusam
#hilangkansunburn
#hilangkanjerawat
1 0 1 hour ago
@junni.beauty Profile picture

@junni.beauty

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀
.
.
Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍
.
.
Nak order?
Whatsapp
www.wasap.my/60134169053/putihkorea
.
.
#100%tanpabahankimia
#produkselamat
#kemamkemamputih
#putihsatubadan
#bahansemulajadi
#hilangkankusam
#hilangkansunburn
#hilangkanjerawat

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀
.
.
Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍
.
.
Nak order?
Whatsapp 
www.wasap.my/60134169053/putihkorea
.
.
#100%tanpabahankimia
#produkselamat
#kemamkemamputih
#putihsatubadan
#bahansemulajadi
#hilangkankusam
#hilangkansunburn
#hilangkanjerawat
1 0 1 hour ago
@junni.beauty Profile picture

@junni.beauty

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀
.
.
Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍
.
.
Nak order?
Whatsapp
www.wasap.my/60134169053/putihkorea
.
.
#100%tanpabahankimia
#produkselamat
#kemamkemamputih
#putihsatubadan
#bahansemulajadi
#hilangkankusam
#hilangkansunburn
#hilangkanjerawat

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀
.
.
Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍
.
.
Nak order?
Whatsapp 
www.wasap.my/60134169053/putihkorea
.
.
#100%tanpabahankimia
#produkselamat
#kemamkemamputih
#putihsatubadan
#bahansemulajadi
#hilangkankusam
#hilangkansunburn
#hilangkanjerawat
1 0 1 hour ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 1 hour ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan.
.
Apa yang Amni paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.Kulit muka Amni ni boleh dikatakan sensitif jugak.Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe.Manja sangat kan kulitnya.Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun.
.
-Amni , blogger ❤️
.
.
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
3 0 1 hour ago
@jumeascargel_malaysia Profile picture

@jumeascargel_malaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
5 0 1 hour ago
@jumeascargel_shop Profile picture

@jumeascargel_shop

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia

Nak Harga promosi? 😉
Gilaaa siapa yg taknak pudar kan parut seawal 7 hari tahu2 dah hilang parut tuu😱
.
Tak kan la anda nak pakai lepas tu rasa berminyak dan melekit kan ☺️
Sebab itu kami suka dengan jumea ini waterbase tidak melekit , cepat meresap . 😘✨
.
Extract bawang dan chamomile ni anda boleh tengok di highlights story kami . Yg best nya jumea ni wangi 🌸✨
.
20gram pun boleh tahan hingga 1bulan lebih ke 3 bulan lebih tau 😱
.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#hilangkanjerawatdengancepat #hilangkanjerawatbatu #hilangkanjerawat #ncigmalaysia #jumea #jumeascargel #jumeascargelmurah #jumeascargelori #jumeascargelhq #jumeascargelmalaysia #gelparut #ubatparut #ubatparutjerawat #hilangparut #hilangkanparut #krimparut #krimparutpuaka #krimparutjerawat #krimhilangkanparut #krimpenghilangjerawat #krimparutmalaysia #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia
3 0 1 hour ago
@junnibeautytemerloh Profile picture

@junnibeautytemerloh

Pantai Chendor

PERGHH PADU TAK PADU PENANGAN PINKISH WHITE NORMAL SET 🔥.
.

Korang rasa orang yang ada skin macam ni sedih tak ada skin breakout macam before ni 😭 Sebab kak mel tengok pun kak mel rasa takut sebab dia punya sakit and pedih tu tak boleh cakap 😭😭 .

Korang ada tak kengkawan yang skin mcm ni? Tag dia sikit. Sebab kak mel nak bantu .
.
Haa siapa nak jugak try? Mehh Whatsapp Kak Mel , 011 -12191715 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
#readystock #thejunni
#thejunnireseller #pinkishwhite #jerawat #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #kulitcerah
#kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
#tipscantik #tipskulit #Thejunnipinkishwhite
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni
#tjcodchendor #tjcodkemaman #tjcodtemerloh
#TheJunni #ThejunniAngles #Thejunnipinkishwhite #Sayajualskincare #produkkecantikan #SayajualSupplement #SkincareMurah #SkincareKorea #team🔥FIRE🔥kakmel

PERGHH PADU TAK PADU PENANGAN PINKISH WHITE NORMAL SET 🔥.
.

Korang rasa orang yang ada skin macam ni sedih tak ada skin breakout macam before ni 😭 Sebab kak mel tengok pun kak mel rasa takut sebab dia punya sakit and pedih tu tak boleh cakap 😭😭 .

Korang ada tak kengkawan yang skin mcm ni? Tag dia sikit. Sebab kak mel nak bantu .
.
Haa siapa nak jugak try? Mehh Whatsapp Kak Mel , 011 -12191715 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
#readystock #thejunni
#thejunnireseller #pinkishwhite #jerawat  #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #kulitcerah 
#kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat 
#tipscantik #tipskulit #Thejunnipinkishwhite
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni
#tjcodchendor #tjcodkemaman #tjcodtemerloh
#TheJunni #ThejunniAngles #Thejunnipinkishwhite #Sayajualskincare #produkkecantikan #SayajualSupplement #SkincareMurah  #SkincareKorea #team🔥FIRE🔥kakmel
1 0 2 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Kulit lembut, moist bila buat detox drip #finehimalayansalt
.

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

Kulit lembut, moist bila buat detox drip #finehimalayansalt
.

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
0 0 2 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Kulit lembut, moist bila buat detox drip #finehimalayansalt
.

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

Kulit lembut, moist bila buat detox drip #finehimalayansalt
.

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
0 0 2 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
0 0 2 hours ago
@imeldahwi Profile picture

@imeldahwi

Risih Dengan Muka Jerawatann?? udah FACIAL berkali-kali malah Habis Uang Banyak ??
.
YUK konsumsi Aja "FRUTABLEND" 😍😍😍 Terbuat dari 22 Jenis Buah-buahan dan Sayur-sayuran
• Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
• Menghilangkan Flek Hitam
• Menghilangkan bekas Luka
• Memutihkan Dan Mencerahkan Kulit
• Anti Aging
• Menjaga Daya Tahan Tubuh 😎.
.
Sudah Ada BPOM, HALAL MUI , DIKNES , dan Pernah Masuk On The Spot jugaa lohh Fenomenal banget kannn , Yuk Dapetin yg ORI di sini yaa
Info?
.
INFO PRODUK/BISNIS👇
Imelda hwi
Wa : 0853-6205-5788
FREE KONSULTASI
TERIMA RESSELER/MEMBER

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah

Risih Dengan Muka Jerawatann?? udah FACIAL berkali-kali malah Habis Uang Banyak ??
.
YUK konsumsi Aja "FRUTABLEND" 😍😍😍 Terbuat dari 22 Jenis Buah-buahan dan Sayur-sayuran
• Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
• Menghilangkan Flek Hitam
• Menghilangkan bekas Luka
• Memutihkan Dan Mencerahkan Kulit
• Anti Aging
• Menjaga Daya Tahan Tubuh 😎.
.
Sudah Ada BPOM, HALAL MUI , DIKNES , dan Pernah Masuk On The Spot jugaa lohh Fenomenal banget kannn , Yuk Dapetin yg ORI di sini yaa
Info?
.
INFO PRODUK/BISNIS👇
Imelda hwi 
Wa : 0853-6205-5788 
FREE KONSULTASI
TERIMA RESSELER/MEMBER

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend#frutablendoriginal #jualfrutablendmurah#frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori#frutablendjakarta #agenfrutablend#distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat#maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat#creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat#obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami#kulitputihalami #carahilanginjerawat#masalahjerawat #kulitberjerawat#hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
2 0 2 hours ago
@rcirna Profile picture

@rcirna

Konsultasi Dokter bisa kamu lakukan secara online di
www.rcirnaskincare.com (link di bio), loh! Konsultasinya GRATIS.

informasi lebih lanjut :
jl. bhayangkara no 24 kota sukabumi
wa :
- 0896-2000-1112

#jerawat #acne #klinikjerawat #sukabumi #sukabumicantik #klinikirna #rumahcantikirna #hilangkanjerawat #basmijerawat

Konsultasi Dokter bisa kamu lakukan secara online di 
www.rcirnaskincare.com (link di bio), loh! Konsultasinya GRATIS.

informasi lebih lanjut :
jl. bhayangkara no 24 kota sukabumi
wa :
- 0896-2000-1112

#jerawat #acne #klinikjerawat #sukabumi #sukabumicantik #klinikirna #rumahcantikirna #hilangkanjerawat #basmijerawat
7 0 2 hours ago
@profix.bangsar Profile picture

@profix.bangsar

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
1 0 2 hours ago
@jemaima_putih_gebu Profile picture

@jemaima_putih_gebu

Antara kelebihan Jemaima L-Glutathione Plus Capsule ialah :
.
.
✨Pencerahan segera kulit
✨Melambatkan penuaan
✨Menghilangkan jerawat jeragat
✨Menghilangkan parut dan selulit
✨Merawat resdung
✨Membaiki kerosakan kulit
✨Meningkatkan keanjalan kulit
✨Melindungi kulit dari sinar UV
.
.
Jangan risau, produk Jemaima ada kelulusan KKM dan bebas dari penggunaan bahan kimia. Nak cuba? Whatsapp sis terus ye, tekan link di bio
.
RM65
POS RM8 SM /RM12 SS
.
JOM WHTAPP
01140516002
.
#jemaima #jemaimateam #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimamurahmalaysia #jemaimaori #jemaimapromo #jemaimaviral #jemaimasales #jemaimaagent #jemaimaagentkelantan #jemaimaagentkotabharu #jemaimapemutih #pilpemutih #whiteningbooster #produkberkesan #produkhalal #agentjemaima #pemutih #putihkulit #hilangkanjerawat #bebasjerawat #rawatresdung #jemaimateam #jemaimabeauty #susuunta #jemaimasusuunta

Antara kelebihan Jemaima L-Glutathione Plus Capsule ialah :
.
.
✨Pencerahan segera kulit
✨Melambatkan penuaan
✨Menghilangkan jerawat jeragat
✨Menghilangkan parut dan selulit
✨Merawat resdung
✨Membaiki kerosakan kulit
✨Meningkatkan keanjalan kulit
✨Melindungi kulit dari sinar UV
.
.
Jangan risau, produk Jemaima ada kelulusan KKM dan bebas dari penggunaan bahan kimia. Nak cuba? Whatsapp sis terus ye, tekan link di bio
.
RM65
POS RM8 SM /RM12 SS
.
JOM WHTAPP
01140516002
.
#jemaima #jemaimateam #jemaimapills #jemaimawhiteningpills #jemaimamurahmalaysia #jemaimaori #jemaimapromo #jemaimaviral #jemaimasales #jemaimaagent #jemaimaagentkelantan #jemaimaagentkotabharu #jemaimapemutih #pilpemutih #whiteningbooster #produkberkesan #produkhalal #agentjemaima #pemutih #putihkulit #hilangkanjerawat #bebasjerawat #rawatresdung #jemaimateam #jemaimabeauty #susuunta #jemaimasusuunta
0 0 3 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Kulit lembut, moist bila buat detox drip #finehimalayansalt
.

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

Kulit lembut, moist bila buat detox drip #finehimalayansalt
.

Fine himalayan salt detox
1 box ade 2 vials utk 2x detox tau . Korang nak buang toksin bebetul , atleast kena 2x detox body . Bukan colon je ok .. tapi darah skali ! Product from Japan . Korang tau kan kalau production japan semua bagus2 .. meh order tau 😍
.
Ready stock
Nak order boleh whatsapp terus ya
Whatsapp 📲 +60177626208
✔️ wholesales available
✔️ Retail available
✔️ Reseller / Dropship
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
1 0 3 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox

FEEDBACK !!! 😍
.
#finehimalayansalt
Untuk siapa yang rasa bila suntik kesan lambat atau lansung tiada kesan boleh ambil product ni.. dan bagi yang ada masalah jerawat, toxin dalam badan, kulit bermasalah, sistem pencernaan x berapa nak lancar, sembelit dan nak kulit bersih dan moist boleh drip #himalayansalt .. kot x sempat konsisten nak makan buah kan, awak drip la #finehimalayansalt ni berapa minit je seminggu sekali dah boleh jimat masa & tenaga betul tak? result takyah tanya la syg oii.. mmg superb! 👍
.

Sekotak ada 2 vial untuk 2x drip. harga? RM150 sahaja untuk sekotak. mmg berbaloi sangat tau. whatsapp Dila untuk order
. .
✅GUIDANCE
✅"FOLLOW UP" TO MAKE SURE BERKESAN
✅ORIGINAL AS IN PICTURE
.
📱Whatsapps 017-7626208
.

#salt #saltdrip #saltwater #nanosaltalkalizer #saltwatertank #garamlaut #kebaikangaram #finehimalayansalt #detoxiv #himalayansaltmalaysia #himalayansaltmurah #nanosalttherapy #himalayansaltblock #pinkhimalayansalt #ivdrip #dripdetox #jualhimalayansalt #himalayansaltblock #nanosaltinjection #detoxdrip #detoxbadan #buangtoksin #minumandetox #detoks #tehdetoxmalaysia #produkviral2019 #hilangkanjerawat #rugitakcuba #detoxification #injectiondetox
1 0 3 hours ago
@ordersehat.id Profile picture

@ordersehat.id

OMG!!!!!! Gawat nihhhh 😱😱😱😱
EFEK FRUTABLEND bisa bikin kulit kusam, Hitam gelap gulita jd putih, Cerah alami dan PARAHNYA LAGI!!! Bkin cerah menyeluruh TANPA KIMIA BERBAHAYA, Kulit tetap lembab bye' pd Kulit kering dan pecah' 😜
( Tanpa efek samping & tanpa ketergantungan )
.
100% Alami Herbal guys😘😘😘😘
Yang masih nimbun jerawat.bopeng.flek hitam.matapanda.pori2 besar BURUANN MERAPAT!!!!.
.
NB; AMan bagi BUMIL & BUSUI😊😊😊.
.
UTK INFO PRODUK/BISNIS CHAT
.
OrderSehat.ID
Wa. : 081382274357
Line : saputrawidjayaa
.
☆FREE KONSULTASI☆
☆TERIMA RESSELER/MEMBER☆

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah

OMG!!!!!! Gawat nihhhh 😱😱😱😱
EFEK FRUTABLEND bisa bikin kulit kusam, Hitam gelap gulita jd putih, Cerah alami dan PARAHNYA LAGI!!! Bkin cerah menyeluruh TANPA KIMIA BERBAHAYA, Kulit tetap lembab bye' pd Kulit kering dan pecah' 😜
( Tanpa efek samping & tanpa ketergantungan )
.
100% Alami Herbal guys😘😘😘😘
Yang masih nimbun jerawat.bopeng.flek hitam.matapanda.pori2 besar BURUANN MERAPAT!!!!.
.
NB; AMan bagi BUMIL & BUSUI😊😊😊.
.
UTK INFO PRODUK/BISNIS CHAT
.
OrderSehat.ID
Wa. : 081382274357
Line : saputrawidjayaa
.
☆FREE KONSULTASI☆
☆TERIMA RESSELER/MEMBER☆

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
0 0 4 hours ago
@imeldahwi Profile picture

@imeldahwi

Risih Dengan Muka Jerawatann?? udah FACIAL berkali-kali malah Habis Uang Banyak ??
.
YUK konsumsi Aja "FRUTABLEND" 😍😍😍 Terbuat dari 22 Jenis Buah-buahan dan Sayur-sayuran
• Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
• Menghilangkan Flek Hitam
• Menghilangkan bekas Luka
• Memutihkan Dan Mencerahkan Kulit
• Anti Aging
• Menjaga Daya Tahan Tubuh 😎.
.
Sudah Ada BPOM, HALAL MUI , DIKNES , dan Pernah Masuk On The Spot jugaa lohh Fenomenal banget kannn , Yuk Dapetin yg ORI di sini yaa
Info?
.
INFO PRODUK/BISNIS👇
Imelda hwi
Wa : 0853-6205-5788
FREE KONSULTASI
TERIMA RESSELER/MEMBER

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah

Risih Dengan Muka Jerawatann?? udah FACIAL berkali-kali malah Habis Uang Banyak ??
.
YUK konsumsi Aja "FRUTABLEND" 😍😍😍 Terbuat dari 22 Jenis Buah-buahan dan Sayur-sayuran
• Menghilangkan Jerawat dan Bekas Jerawat
• Menghilangkan Flek Hitam
• Menghilangkan bekas Luka
• Memutihkan Dan Mencerahkan Kulit
• Anti Aging
• Menjaga Daya Tahan Tubuh 😎.
.
Sudah Ada BPOM, HALAL MUI , DIKNES , dan Pernah Masuk On The Spot jugaa lohh Fenomenal banget kannn , Yuk Dapetin yg ORI di sini yaa
Info?
.
INFO PRODUK/BISNIS👇
Imelda hwi 
Wa : 0853-6205-5788 
FREE KONSULTASI
TERIMA RESSELER/MEMBER

#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend#frutablendoriginal #jualfrutablendmurah#frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori#frutablendjakarta #agenfrutablend#distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat#maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat#creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat#obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami#kulitputihalami #carahilanginjerawat#masalahjerawat #kulitberjerawat#hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah
2 0 5 hours ago
@rcirna Profile picture

@rcirna

Konsultasi Dokter bisa kamu lakukan secara online di
www.rcirnaskincare.com (link di bio), loh! Konsultasinya GRATIS.

informasi lebih lanjut :
jl. bhayangkara no 24 kota sukabumi
wa :
- 0896-2000-1112

#jerawat #acne #klinikjerawat #sukabumi #sukabumicantik #klinikirna #rumahcantikirna #hilangkanjerawat #basmijerawat

Konsultasi Dokter bisa kamu lakukan secara online di 
www.rcirnaskincare.com (link di bio), loh! Konsultasinya GRATIS.

informasi lebih lanjut :
jl. bhayangkara no 24 kota sukabumi
wa :
- 0896-2000-1112

#jerawat #acne #klinikjerawat #sukabumi #sukabumicantik #klinikirna #rumahcantikirna #hilangkanjerawat #basmijerawat
3 0 5 hours ago
@masker3h Profile picture

@masker3h

Hari gini masih galau gara-gara masalah jerawat, komedo, muka kusam, dll?

Jangan khawatir hanya di ¹@masker3h SOLUSINYA!

Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?

MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah
👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah
👉Mencerahkan Kulit Wajah
👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit
👉Agar Kulit Tidak Berminyak
👉Menghilangkan Jerawat
👉Mengecilkan Pori2
👉Menghilangkan Komedo
👉Menghambat Penuaan Dini
👉Menghilangkan Kerutan Diwajah
👉Menghilangkan Flek Hitam
👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat

Alasan memilih produk kita
✔️-BPOM
✔️-Penghargaan internasional
✔️-Aman karna herbal
✔️-Tidak ketergantungan
✔️-HALAL MUI
✔️-100trusted
✔️-Harga termurah

Follow ig kami👇
¹@masker3h
Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Jadi tunggu apalagi? Yuk ORDER SEKARANG!

Konsultasi GRATIS dan Pemesanan hubungi :

Fast Response :
WA : 0823.6316.8617
.
.
#solusijerawat #maskeran #3hgrup #maskertiens #maskerbibir #spirulinamedan #maskerjafra #hilangkanjerawat #maskerkorea #spirulinaecer #spirulinaherbal #wajahsehat #menghilangkanjerawat #jerawatpasir #maskerorganikmurah #jerawatnanah #spirulinamalaysia #spirulinahits

Hari gini masih galau gara-gara masalah jerawat, komedo, muka kusam, dll?

Jangan khawatir hanya di ¹@masker3h SOLUSINYA!

Kenapa harus pakai Masker Spirulina ? Apa aja sih manfaat dari Masker Spirulina ?

MANFAAT Masker Spirulina : 👉Mengencangkan Kulit Wajah
👉Memperhalus Tekstur Kulit Wajah
👉Mencerahkan Kulit Wajah
👉Mempertahankan Kekenyalan Kulit
👉Agar Kulit Tidak Berminyak
👉Menghilangkan Jerawat
👉Mengecilkan Pori2
👉Menghilangkan Komedo
👉Menghambat Penuaan Dini
👉Menghilangkan Kerutan Diwajah
👉Menghilangkan Flek Hitam
👉Menghilangkan Bopeng Bekas Jerawat

Alasan memilih produk kita
✔️-BPOM
✔️-Penghargaan internasional
✔️-Aman karna herbal
✔️-Tidak ketergantungan
✔️-HALAL MUI
✔️-100trusted
✔️-Harga termurah

Follow ig kami👇
¹@masker3h 
Sudah banyak orang yang telah membuktikan kehebatan Masker Spirulina. Jadi tunggu apalagi? Yuk ORDER SEKARANG!

Konsultasi GRATIS dan Pemesanan hubungi :

Fast Response :
WA : 0823.6316.8617
.
.
 #solusijerawat #maskeran #3hgrup #maskertiens #maskerbibir #spirulinamedan  #maskerjafra #hilangkanjerawat #maskerkorea #spirulinaecer #spirulinaherbal #wajahsehat  #menghilangkanjerawat #jerawatpasir #maskerorganikmurah #jerawatnanah #spirulinamalaysia  #spirulinahits
5 0 5 hours ago

Top #hilangkanjerawat posts

@teamonperak Profile picture

@teamonperak

TIMUN UNTUK MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA
.
.
Punca liang pori-pori besar
-Kotoran
-Kulit yang berminyak
-Terdedah kepada cuaca panas
-Faktor Penuaan
-Genetik
-Mengamalkan diet yang tidak sihat dan pengambilan gula berlebihan
-Perubahan hormon semasa hamil
.
Sapa nak segak macam ni dengan RS CUCUMBER modal RM50 je sebulan?
Komen "saya nak" kat bawah.
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Kin bagi free gift facebrush bernilai RM20. Siapa cepat dia dapat.
.
#rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat

TIMUN UNTUK MENGECILKAN PORI PORI TERBUKA
.
.
Punca liang pori-pori besar
-Kotoran
-Kulit yang berminyak
-Terdedah kepada cuaca panas
-Faktor Penuaan
-Genetik
-Mengamalkan diet yang tidak sihat dan pengambilan gula berlebihan
-Perubahan hormon semasa hamil
.
Sapa nak segak macam ni dengan RS CUCUMBER modal RM50 je sebulan?
Komen "saya nak" kat bawah.
.
Kalau nak cepat klik "Contact Us" pada video atau klik link pada bio.
.
P/s: Untuk 20 customer terawal buat belian. Kin bagi free gift facebrush bernilai RM20. Siapa cepat dia dapat.
.
#rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat
766 25 7 March, 2019
@teamon_selangor Profile picture

@teamon_selangor

Pudarkan parut dan kecutkan jerawat guna asam jawa. .
Bahan :

2 Sudu Asam Jawa
1 Sudu Air
Bedak sejuk
.
Penyediaan :

Gaul sebati asam jawa dan bedak sejuk. Tambah 1 sudu air untuk mudahkan adunan larut. .
Pakai pada wajah yang berparut atau berjerawat. Adunan ni boleh dibawa tidur semalaman. .
.
Lepas 15-20 minit boleh cuci guna air sejuk. .
Buat setiap hari untuk dapat result cepat. .
Senang ja kan tutorial ni?
.
.
Cuba komen "ME" sapa ada masalah parut dan jerawat mna tahu korang dpt rs cucumber set percuma 😉.
.
.
.
#tipdapurdariabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

Pudarkan parut dan kecutkan jerawat guna asam jawa. .
Bahan :

2 Sudu Asam Jawa
1 Sudu Air
Bedak sejuk
.
Penyediaan :

Gaul sebati asam jawa dan bedak sejuk. Tambah 1 sudu air untuk mudahkan adunan larut. .
Pakai pada wajah yang berparut atau berjerawat. Adunan ni boleh dibawa tidur semalaman. .
.
Lepas 15-20 minit boleh cuci guna air sejuk. .
Buat setiap hari untuk dapat result cepat. .
Senang ja kan tutorial ni?
.
.
Cuba komen "ME" sapa ada masalah parut dan jerawat mna tahu korang dpt rs cucumber set percuma 😉.
.
.
.
#tipdapurdariabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun  #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
2,353 162 16 December, 2018
Siapa nak clear skin dengan RM52 boleh komen “HARGA COMBO” untuk dapatkan harga PROMO!
Atau boleh klik “CONTACT US” dekat vide untuk tahu lebih lanjut😉
.

#rstimun #rscucumber #skincarenatural #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat #tipdaridapurabah #tipdaridapurrs #teamonizer #rsteamon #serumtimun #serumtimunasli
1,334 70 10 May, 2019
@teamonperak Profile picture

@teamonperak

M A T A P A N D A
.
Mata panda atau lingkaran hitam keliling mata ni biasa jadi untuk orang yang tidur lambat.
Krim bawah mata ni biasanya mahal.
Kalau rasa nak jimat, boleh cuba tips ni.
Jimat pun jimat kan? 😉😉
.
Hanya 4 bahan sahaja yang diperlukan.
1) separuh biji timun
2) 2 sudu aloevera
3) cotton pad
4) seal plastik
.
Cara-caranya:
Kisarkan timun sehingga hancur. Kemudian tambahkan 2 sudu aloevera ke dalam timun yang dikisar tadi. Celupkan 5-6 cotton pad ke dalam campuran tersebut.
Biarkan resap dan simpan di dalam seal plastik untuk disejukkan di dalam freezer selama 2-3 jam.
Setel 2-3 jam dalam freezer, dah boleh tempek dekat mata.
.
Rasa membantu?
Siapa nak kulit bersih tanpa jerawat dengan modal RM50 komen “SAYA”
.
#tipdaridapurKinKin #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

M A T A  P A N D A
.
Mata panda atau lingkaran hitam keliling mata ni biasa jadi untuk orang yang tidur lambat.
Krim bawah mata ni biasanya mahal.
Kalau rasa nak jimat, boleh cuba tips ni.
Jimat pun jimat kan? 😉😉
.
Hanya 4 bahan sahaja yang diperlukan.
1) separuh biji timun
2) 2 sudu aloevera
3) cotton pad
4) seal plastik
.
Cara-caranya:
Kisarkan timun sehingga hancur. Kemudian tambahkan 2 sudu aloevera ke dalam timun yang dikisar tadi. Celupkan 5-6 cotton pad ke dalam campuran tersebut.
Biarkan resap dan simpan di dalam seal plastik untuk disejukkan di dalam freezer selama 2-3 jam.
Setel 2-3 jam dalam freezer, dah boleh tempek dekat mata.
.
Rasa membantu?
Siapa nak kulit bersih tanpa jerawat dengan modal RM50 komen “SAYA”
.
#tipdaridapurKinKin #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
1,457 40 10 March, 2019
@teamonperak Profile picture

@teamonperak

M A S A L A H K U L I T K U S A M ?
.
Oat antara bahan yang secara semulajadi menanggalkan sel kulit mati secara lembut.
Jadi tak perlu risau kalau terkasar atau terkuat gosok dekat muka.
.
Cara-caranya:
1)guna 2 sudu oat.
2)tambahkan 2-3 sudu air bersih.
3)masukkan 3 sudu madu dan kacau sehingga sebati.
4)sapu campuran tadi ke sekitar muka atau kawasan muka yang bermasalah. Kemudian gosok secara perlahan.
Campuran akan menjadi likat supaya mudah untuk korang gosok dekat muka atau boleh juga jika nak jadikan sebagai masker.
.
Best ke tip ni? komen "best" kat bawah
.
#bilakinkinmenulis #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

M A S A L A H  K U L I T  K U S A M ?
.
Oat antara bahan yang secara semulajadi menanggalkan sel kulit mati secara lembut.
Jadi tak perlu risau kalau terkasar atau terkuat gosok dekat muka.
.
Cara-caranya:
1)guna 2 sudu oat.
2)tambahkan 2-3 sudu air bersih.
3)masukkan 3 sudu madu dan kacau sehingga sebati.
4)sapu campuran tadi ke sekitar muka atau kawasan muka yang bermasalah. Kemudian gosok secara perlahan.
Campuran akan menjadi likat supaya mudah untuk korang gosok dekat muka atau boleh juga jika nak jadikan sebagai masker.
.
Best ke tip ni? komen "best" kat bawah
.
#bilakinkinmenulis #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih
#rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam
#timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat
#tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
2,986 58 27 March, 2019
@teamon_selangor Profile picture

@teamon_selangor

KECILKAN PORI-PORI .
Hanya menggunakan sebiji telur putih dan masukkan campuran jus lemon dengan petua ini selama seminggu 2 kali untuk dapatkan kesan yang cepat
.
BAHAN
Sebiji telur putih
½ jus lemon .
CARA PENYEDIAAN
Campurkan setengah jus lemon ke dalam satu bekas yang berisi putih telur.
.
Gaul hingga sebati dan sapu pada muka seperti mask. Biarkan 10 minit dan bilas menggunakan air yang bersih dan lap.
.
Lakukan sekali atau dua seminggu berulang kali dan hampa akan nampak kesan yang positif.
.
Sapa ada masalah lubang pori terbuka? Komen "me" sat kat bawah. Lepas dh komen, Tengok story abah dalam 24jam ni. Mana tau nama hampa abah mention, abah bagi free 1 set rs cucumber kt hampa. Boleh cuba kecilkan pori tu. .
.
FOLLOW
Follow : @rsteamon_Selangor
Follow : @rsteamon_Selangor
Follow : @rsteamon_Selangor
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare
#kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber
#kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber
#hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

KECILKAN PORI-PORI .
Hanya menggunakan sebiji telur putih dan masukkan campuran jus lemon dengan petua ini selama seminggu 2 kali untuk dapatkan kesan yang cepat
.
BAHAN 
Sebiji telur putih
½ jus lemon .
CARA PENYEDIAAN
Campurkan setengah jus lemon ke dalam satu bekas yang berisi putih telur.
.
Gaul hingga sebati dan sapu pada muka seperti mask. Biarkan 10 minit dan bilas menggunakan air yang bersih dan lap.
.
Lakukan sekali atau dua seminggu berulang kali dan hampa akan nampak kesan yang positif.
.
Sapa ada masalah lubang pori terbuka? Komen "me" sat kat bawah. Lepas dh komen, Tengok story abah dalam 24jam ni. Mana tau nama hampa abah mention, abah bagi free 1 set rs cucumber kt hampa. Boleh cuba kecilkan pori tu. .
.
FOLLOW 
Follow : @rsteamon_Selangor 
Follow : @rsteamon_Selangor
Follow : @rsteamon_Selangor
.
#tipdaridapurabah #rsteamonfeedback #jerawat 
#sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak 
#cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka 
#rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare 
#kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber
#kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber
#hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
1,396 17 9 July, 2019
@teamon_selangor Profile picture

@teamon_selangor

Rawat Muka Breakout
.
Bahan :- Timun
Madu
Serbuk Teh Kosong

Cara penyediaan :- Blender Timun dan campurkan dengan madu serbuk teh kosong

Letakkan dalam bekas adunan tersebut, jadikan sebagai masker dan pakai sebelum tidur

InshaAllah masalah muka breakout akan berkurang
.
.
Tag bf/BFF korang jgn tahu sorang na, benda baik elok kongsi na 😉

#tipdaridapurIna #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik

Rawat Muka Breakout
.
Bahan :- Timun
Madu
Serbuk Teh Kosong

Cara penyediaan :- Blender Timun dan campurkan dengan madu serbuk teh kosong

Letakkan dalam bekas adunan tersebut, jadikan sebagai masker dan pakai sebelum tidur

InshaAllah masalah muka breakout akan berkurang
.
.
Tag bf/BFF korang jgn tahu sorang na, benda baik elok kongsi na 😉

#tipdaridapurIna #rsteamonfeedback #jerawat #sabuntimun #parut #cucumbersoap #kulitberminyak #cucumberserum #pori #serumtimun #poriterbuka #rsteamon #kulitberjerawat #naturalskincare #kulitputih #rstimun #kulitcerah #rscucumber #kulitkusam #timun #tipkulitcantik #cucumber #hilangkanjerawat #tipcantik #tipkulitputih #petuakulitcantik
1,414 24 5 April, 2019
@elcah Profile picture

@elcah

U suka minum air sejuk ke air suam 😋
Kalau try @elcahco semua air, makanan u boleh bedal tau. No pantang larang tapi kulit semut lalu pun tergelincir 💉💔💯

U suka minum air sejuk ke air suam 😋
Kalau try @elcahco semua air, makanan u boleh bedal tau. No pantang larang tapi kulit semut lalu pun tergelincir 💉💔💯
4,737 46 29 July, 2019
@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

4 alasan kenapa kamu perlu menambahkan toner dalam rangkain skincare kamu. Simak yuk!
1. Mengangkat sisa-sisa make up, minyak, dan kotoran yang masuk ke dalam pori-pori: Membersihkan wajah dari sisa-sisa make up, asap, dan debu yang hinggap setelah seharian beraktivitas ternyata tidak cukup dengan cleanser aja. Gunakan toner untuk memastikan tidak ada kotoran yang tertinggal agar wajah terlihat cerah dan sehat.

2. Menyeimbangkan pH kulit: Setelah kamu mencuci muka, biasanya kulit akan kehilangan sebagian pH. Nah, toner memiliki peran penting dalam menyeimbangkan pH kulit agar kulit tampak mulus, segar, dan lembab.

3. Meminimalisir risiko munculnya jerawat akibat pori-pori yang tersumbat: Nah, karena kamu sudah membersihkan wajah secara menyeluruh dengan toner, kemungkinan munculnya jerawat akibat pori-pori tersumbat akan semakin kecil.

4. Mengecilkan pori-pori: Toner juga dapat mengontrol kadar minyak pada kulit dan membuat pori-pori terlihat lebih kecil.
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

4 alasan kenapa kamu perlu menambahkan toner dalam rangkain skincare kamu. Simak yuk! 
1. Mengangkat sisa-sisa make up, minyak, dan kotoran yang masuk ke dalam pori-pori: Membersihkan wajah dari sisa-sisa make up, asap, dan debu yang hinggap setelah seharian beraktivitas ternyata tidak cukup dengan cleanser aja. Gunakan toner untuk memastikan tidak ada kotoran yang tertinggal agar wajah terlihat cerah dan sehat.

2. Menyeimbangkan pH kulit: Setelah kamu mencuci muka, biasanya kulit akan kehilangan sebagian pH. Nah, toner memiliki peran penting dalam menyeimbangkan pH kulit agar kulit tampak mulus, segar, dan lembab.

3. Meminimalisir risiko munculnya jerawat akibat pori-pori yang tersumbat: Nah, karena kamu sudah membersihkan wajah secara menyeluruh dengan toner, kemungkinan munculnya jerawat akibat pori-pori tersumbat akan semakin kecil.

4. Mengecilkan pori-pori: Toner juga dapat mengontrol kadar minyak pada kulit dan membuat pori-pori terlihat lebih kecil.
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea  #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
1,106 12 29 August, 2019