#hiruscar Instagram Photos & Videos

hiruscar - 15.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #hiruscar and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
87.6
Average comment
0.8
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

パパの出張土産🇹🇭🐘 #DELANIN
シミ取りクリーム
ハイドロキノンに似た成分が4%入り💫
以前買ってきてもらったレチンAと合わせて人体実験してみようと思います🙌

ちなみに、レチンAは私の場合ですが、一時的な赤みは出たもののひどい皮むけや痒みなどは無くシミが薄くなってきました❣️ #hiruscar
こちらは沢山種類があるのですが、今回買ってきてもらったのは、傷やケロイドが薄くなるお薬ととニキビ跡用のクリーム✨
何十年前のニキビ跡には効かないかもしれないけれど、安いしダメもとで⭐️ #シンガポール生活
#シンガポールライフ
#駐在妻
#DELANIN
#hiruscar
#レチンa
#シミ取りクリーム
#アンチエイジング
#タイ
#タイコスメ
#アラフォー
#老いとの闘い

パパの出張土産🇹🇭🐘 #DELANIN
シミ取りクリーム
ハイドロキノンに似た成分が4%入り💫
以前買ってきてもらったレチンAと合わせて人体実験してみようと思います🙌

ちなみに、レチンAは私の場合ですが、一時的な赤みは出たもののひどい皮むけや痒みなどは無くシミが薄くなってきました❣️ #hiruscar 
こちらは沢山種類があるのですが、今回買ってきてもらったのは、傷やケロイドが薄くなるお薬ととニキビ跡用のクリーム✨ 
何十年前のニキビ跡には効かないかもしれないけれど、安いしダメもとで⭐️ #シンガポール生活
#シンガポールライフ
#駐在妻
#DELANIN
#hiruscar 
#レチンa 
#シミ取りクリーム 
#アンチエイジング
#タイ
#タイコスメ
#アラフォー
#老いとの闘い
26 13 2 hours ago

PROMOSI SUPER JIMAT! .
🔥PARUT TK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT !!🔥 .
Pastikan original sebelum purchase! Ada #parut? ✔️tak perlu pening kepala. Sapu je azanis, cofirm #parut tu akan lesap!! hilang teruss! .
.
.

Berapa lama nampak kesan ?
Seawal 48jam #parut akan mula hilang! .
Tak berkesan ? ✔️jangan risau, kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsun . 😊
.
PROMOSI TERHAD UNTUK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️ POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI❗️❗️ FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER❗️❗️
.
.

OFFER SUPERB JIMAT :
.
+FREE CONSULTANT
+100% ORIGINAL . ,
+MONEY BACK GUARANTEE +FREE POSTAGE +FREE GIFT
WHATSAPP 👇🏼
.

011-10962271
011-10962271
011-10962271
Atau tekan link di bio .
.
.

Disclaimer: 🛑AWAS! HATI HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYA #KULIT ANDA 🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI 🛑 .

#azanisoriginalhq #azanisoriginal #azanisscarserum #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum

PROMOSI SUPER JIMAT! .
🔥PARUT TK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT !!🔥 .
Pastikan original sebelum purchase! Ada #parut? ✔️tak perlu pening kepala. Sapu je azanis, cofirm #parut tu akan lesap!! hilang teruss! .
.
.

Berapa lama nampak kesan ? 
Seawal 48jam #parut akan mula hilang! .
Tak berkesan ? ✔️jangan risau, kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsun . 😊
.
PROMOSI TERHAD UNTUK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️ POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI❗️❗️ FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER❗️❗️
.
.

OFFER SUPERB JIMAT :
.
+FREE CONSULTANT
+100% ORIGINAL . ,
+MONEY BACK GUARANTEE +FREE POSTAGE +FREE GIFT 
WHATSAPP 👇🏼
.

011-10962271 
011-10962271 
011-10962271 
Atau tekan link di bio .
.
.

Disclaimer: 🛑AWAS! HATI HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYA #KULIT ANDA 🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI 🛑 .

#azanisoriginalhq #azanisoriginal #azanisscarserum #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum
1 0 10 hours ago

Boleh cuba dulu azanis skincare nih. Tk rugi tau .
.

Terbaru 2019 ! Azanis skincare 3in1
Kelebihan azanis skincare 3in1 : ✔️mencerahkan kulit ✔️mengecilkan pori kulit .
✔️pudarkan parut jerawat .
✔️menghalang kulit dari kesan penuaan .
✔️mengawal lebihan minyak pada wajah .
✔️menanggalkan blackhead & white head .
✔️menghilangkan masalah jerawat .
✔️menghilangkan masalah jeragat .
✔️melembabkan kulit kering .
✔️mengalakan pertumbuh sel kulit baharu .
✔️menghilangkan kesan parut & garis halus serta menganjalkan kulit . .
.
InsyaAllah dengan penggunaan yg konsisten azanis skincare dapat menyelesaikan masalah jerawat & jeragat korang 💕:)
.
Untuk nak dapatkan azanis skincare & sebarang pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang!

Dan tag kawan korang jugak yg ada masalah kulit muka ☺️ 011-10962271 fatin .
.

#azanisskincare3in1 #azanisskincareoriginal #azanisscarserum @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisterbaik #azanisofficial #azanisoffer #scarcream #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Boleh cuba dulu azanis skincare nih. Tk rugi tau .
.

Terbaru 2019 ! Azanis skincare 3in1 
Kelebihan azanis skincare 3in1 : ✔️mencerahkan kulit ✔️mengecilkan pori kulit .
✔️pudarkan parut jerawat .
✔️menghalang kulit dari kesan penuaan .
✔️mengawal lebihan minyak pada wajah .
✔️menanggalkan blackhead & white head .
✔️menghilangkan masalah jerawat .
✔️menghilangkan masalah jeragat .
✔️melembabkan kulit kering .
✔️mengalakan pertumbuh sel kulit baharu .
✔️menghilangkan kesan parut & garis halus serta menganjalkan kulit . .
.
InsyaAllah dengan penggunaan yg konsisten azanis skincare dapat menyelesaikan masalah jerawat & jeragat korang 💕:)
.
Untuk nak dapatkan azanis skincare & sebarang pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang!

Dan tag kawan korang jugak yg ada masalah kulit muka ☺️ 011-10962271 fatin .
.

#azanisskincare3in1 #azanisskincareoriginal #azanisscarserum @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisterbaik #azanisofficial #azanisoffer #scarcream #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
1 0 18 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-56780027 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-56780027 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 20 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
6 0 20 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 0165666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 0165666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 21 hours ago

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 0165666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 0165666135
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers  #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 21 hours ago

Hi semua, kalau nak nampak cantik selalu, mesti lah kena jaga kebersihan muka. Hari ni Wani nak share Hiruscar Post Acne Spot Gel ni. Post Acne boleh pudarkan kesan hitam, baiki parut jerat, dan kurangkan tumbuhnya jerawat baru!

Kalau korang nak beli ini produk, boleh dapat kat semua Guardian's stores atau if you malas nak keluar, boleh dapatkan je online kat Guardian E-Store!
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless
@hiruscarmy @Guardianmy #GuardianMY

Hi semua, kalau nak nampak cantik selalu, mesti lah kena jaga kebersihan muka. Hari ni Wani nak share Hiruscar Post Acne Spot Gel ni. Post Acne boleh pudarkan kesan hitam, baiki parut jerat, dan kurangkan tumbuhnya jerawat baru!

Kalau korang nak beli ini produk, boleh dapat kat semua Guardian's stores atau if you malas nak keluar, boleh dapatkan je online kat Guardian E-Store! 
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless
@hiruscarmy @Guardianmy #GuardianMY
3,296 10 23 hours ago

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-56780027
011-56780027
011-56780027
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-56780027
011-56780027
011-56780027 
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 21 September, 2019

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
01156678269
01156678269
01156678269 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
01156678269
01156678269
01156678269 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
4 0 21 September, 2019

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 01156678269 segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa .
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 01156678269  segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa .
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
6 0 21 September, 2019

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 011-33522866 segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa .
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Maximize your confidence level bila segala jenis parut dah hilang! Barulah rasa yakin nak berhadapan dengan orang ramai kan!
.
Rahsianya? Gunalah Azanis Scar Serum! Harga mampu milik, takperlu berhabis ribuan ringgit untuk rawatan laser bagai! Haaaa, hebat tak hebat?
.
Whatsapp 011-33522866  segera atau komen DM di bawah untuk dapatkan Azanis Scar Serum dengan harga istimewa .
.

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
10 0 21 September, 2019

Feedback azanis scar serum 💕
.
.
Siapa boleh teka betul bila tengok sekali imbas je? Hehehe alhamdulillah, ini feedback customer kite terkena minyak panas .
.
Selepas 4minggu penggunaan, memang terbaik parutnya kian pudar. Kulit pun semakin glowing gituu .
.
Whatsapp fatin sekarang
011-10962271
.
.
#azanisscarserum #azanis #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #biooil #hiruscar #palmer #hilangkanparutkekal #azanisterbaik #azanisscarserum @azanismalaysia

Feedback azanis scar serum 💕
.
.
Siapa boleh teka betul bila tengok sekali imbas je? Hehehe alhamdulillah, ini feedback customer kite terkena minyak panas .
.
Selepas 4minggu penggunaan, memang terbaik parutnya kian pudar. Kulit pun semakin glowing gituu .
.
Whatsapp fatin sekarang 
011-10962271
.
.
#azanisscarserum #azanis #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #biooil #hiruscar #palmer #hilangkanparutkekal #azanisterbaik #azanisscarserum @azanismalaysia
1 0 21 September, 2019

Join the increasing number of women and men who are thankful for Hiruscar in keeping their skin scar-free. Share with us what else you are thankful for in the comment section below!
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #ScarCare

Join the increasing number of women and men who are thankful for Hiruscar in keeping their skin scar-free. Share with us what else you are thankful for in the comment section below! 
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #ScarCare
56 1 21 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 20 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin. Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Sebelum dan selepas alhamdulilahhh. Korang boleh tengokkan perbezaan macam mana
.
.
Sebelah kiri sebelum . Kulit tak licin.  Ada bintik kecil-kecil. Tapi selepas pakai, alhamdulilah dah makin sekata. Jerawat pun makin kecut
.
.
Rugi kalau tak cubaa sekarang, sebab skg ada PROMOSI SEPTEMBER! FREE POSTAGE + FREE GIFT + FREE CONSULTANT 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
12 0 20 September, 2019

Dah try Hiruscar Silicone Pro? Well Kakwi dah! And best sangat sebab kesan parut akibat bersalin melalui pembedahan dah makin pudar! Tiap tiap hari tau Kakwi sapu, 2 kali sehari. Yang buat Kakwi lagi suka sebab walaupun berbentuk gel, tapi lepas dah sapu rata memang cepat kering and tak rasa macam sapu apa apa pun, warnanya pun transparent. Serius!.
.
Formula unik Hiruscar Silicone Pro ni memang terbukti dari segi klinikal mampu untuk memudarkan kesan parut akibat pembedahan, kemalangan dan kebakaran. Produk ini juga selamat dan boleh mengurangkan, meratakan, melembutkan dan mengurangkan kerengsaan dan rasa tidak selesa di bahagian berparut. Formula cepat kering juga boleh digunakan pada kulit sensitif. .
Anak anak KakWi pun guna. Ye la anak anak yang membesar memang akan ada jatuh sana sini bila bermain atau bersukan kan? Kalau ada parut, guna je Hiruscar Silicone Pro. Bentuk tiub kecil tu lagi memudahkan kita nak bawa ke mana sahaja. Boleh guna untuk parut baru ataupun lama.
.
Penafian: 96% pengguna bersetuju bahawa parut mula kurang kelihatan setelah menggunakan selama 4 minggu .
.
Nak kulit cantik mesti kena konsisten and guna produk yang betul. Nak tahu lebih lanjut pasal Hiruscar Silicone Pro? Boleh layari www.hiruscar.com.my atau laman sosial mereka. IG @hiruscarmy dan “LIKE” FB Page Hiruscar Malaysia. .
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #scarcare

Dah try Hiruscar Silicone Pro? Well Kakwi dah! And best sangat sebab kesan parut akibat bersalin melalui pembedahan dah makin pudar! Tiap tiap hari tau Kakwi sapu, 2 kali sehari. Yang buat Kakwi lagi suka sebab walaupun berbentuk gel, tapi lepas dah sapu rata memang cepat kering and tak rasa macam sapu apa apa pun, warnanya pun transparent. Serius!.
.
Formula unik Hiruscar Silicone Pro ni memang terbukti dari segi klinikal mampu untuk memudarkan kesan parut akibat pembedahan, kemalangan dan kebakaran. Produk ini juga selamat dan boleh mengurangkan, meratakan, melembutkan dan mengurangkan kerengsaan dan rasa tidak selesa di bahagian berparut. Formula cepat kering juga boleh digunakan pada kulit sensitif. .
Anak anak KakWi pun guna. Ye la anak anak yang membesar memang akan ada jatuh sana sini bila bermain atau bersukan kan? Kalau ada parut, guna je Hiruscar Silicone Pro. Bentuk tiub kecil tu lagi memudahkan kita nak bawa ke mana sahaja. Boleh guna untuk parut baru ataupun lama.
.
Penafian: 96% pengguna bersetuju bahawa parut mula kurang kelihatan setelah menggunakan selama 4 minggu .
.
Nak kulit cantik mesti kena konsisten and guna produk yang betul. Nak tahu lebih lanjut pasal Hiruscar Silicone Pro? Boleh layari www.hiruscar.com.my atau laman sosial mereka. IG @hiruscarmy dan “LIKE” FB Page Hiruscar Malaysia. .
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #scarcare
61 4 20 September, 2019

AZANIS SCAR SERUM
SERUM PARUT PALING BERKESAN !!!
.
Yang dah cuba mesti tau kan kenapa hakak cakap Azanis serum parut yang paling berkesan!
.
Dalam masa 7 hari dh nampak parut makin pudar !! Lagi best, harga sangat mampu milik dan berbaloi berbanding dengan harga serum yang lain.
.
Tak percaya? Cuba sebotol Azanis Scar Serum dulu.. then uolss mesti percaya 😘😘
.
Whatsapp di 0189554158 atau komen DM di bawah, nanti saya zupzapzupzap DM korang!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

AZANIS SCAR SERUM
SERUM PARUT PALING BERKESAN !!!
.
Yang dah cuba mesti tau kan kenapa hakak cakap Azanis serum parut yang paling berkesan!
.
Dalam masa 7 hari dh nampak parut makin pudar !! Lagi best, harga sangat mampu milik dan berbaloi berbanding dengan harga serum yang lain.
.
Tak percaya? Cuba sebotol Azanis Scar Serum dulu.. then uolss mesti percaya 😘😘
.
Whatsapp  di 0189554158  atau komen DM di bawah, nanti saya zupzapzupzap DM korang!
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Azanis scar serum
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 . #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Azanis scar serum 
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…? “Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!” Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.

Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.

Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.

99.9% pengguna berikan AAA+ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut 
ORDER SKG KALAU NAK KULIT CANTIK 💃
. 📲Whatsapp 0189554158 .  #azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmer #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 20 September, 2019

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tk kena . Beli produk tu makin teruk ada tk?
.
.
Kalau ada tolong tunjuk posting ni dekat dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw ☹️
.
.
Boleh cuba dulu azanis skincare nih. Tk rugi. Untuk nak dapatkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
.

Dan tag kawan korang tuh ☺️ 011-10962271 fatin .
.

#azanisskincare3in1 #azanisskincareoriginal #azanisscarserum @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisterbaik #azanisofficial #azanisoffer #scarcream #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tk kena . Beli produk tu makin teruk ada tk?
.
.
Kalau ada tolong tunjuk posting ni dekat dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw ☹️
.
.
Boleh cuba dulu azanis skincare nih. Tk rugi. Untuk nak dapatkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
.

Dan tag kawan korang tuh ☺️ 011-10962271 fatin .
.

#azanisskincare3in1 #azanisskincareoriginal #azanisscarserum @azanismalaysia #ubatparutjerawat #azanisterbaik #azanisofficial #azanisoffer #scarcream #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
3 1 20 September, 2019

⠀⁣
⁣지금 대박 났어요!⁣
⁣한국 론칭 일주일만에⁣
⁣1초에 3개씩 판매!⁣
⁣⠀⁣
⁣많은 분들의 사랑에 감사드립니다!💕⁣
⁣⠀⁣
⁣티 없이 환하고 깨끗한 피부를 위한⁣
⁣단하나의 선택⁣
⁣트러블이 지나간 자리엔⁣
⁣✅ 히루스카 포스트 아크네⁣
⁣⠀⁣
⁣📌 https://bit.ly/2MxGo78 ⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
#히루스카 #포스트아크네클리어 #hiruscar #postacneclear #색소침착 #뾰루지 #트러블흉터 #트러블피부 #색소침착완화 #트러블자국 #피부재생 #재생크림 #피부진정 #민감성피부 #스킨케어 #잡티개선 #흔적크림 #흔적지우개 #흔적완화 #히루스카포스트아크네 #트러블재발방지 #논코메도제닉 #흔적케어엔히루스카 #나이신아마이드 #양파추출물 #알란토인 #파이오닌 #색소침착엔히루스카

⠀⁣
⁣지금 대박 났어요!⁣
⁣한국 론칭 일주일만에⁣
⁣1초에 3개씩 판매!⁣
⁣⠀⁣
⁣많은 분들의 사랑에 감사드립니다!💕⁣
⁣⠀⁣
⁣티 없이 환하고 깨끗한 피부를 위한⁣
⁣단하나의 선택⁣
⁣트러블이 지나간 자리엔⁣
⁣✅ 히루스카 포스트 아크네⁣
⁣⠀⁣
⁣📌 https://bit.ly/2MxGo78 ⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣#히루스카 #포스트아크네클리어 #hiruscar #postacneclear #색소침착 #뾰루지 #트러블흉터 #트러블피부 #색소침착완화 #트러블자국 #피부재생 #재생크림 #피부진정 #민감성피부 #스킨케어 #잡티개선 #흔적크림 #흔적지우개 #흔적완화 #히루스카포스트아크네 #트러블재발방지 #논코메도제닉 #흔적케어엔히루스카 #나이신아마이드 #양파추출물 #알란토인 #파이오닌 #색소침착엔히루스카⁣
⁣
1 0 20 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
4 1 19 September, 2019

Azanis Skincare 3in1. Seriously, nak bagi Promo diskaun separuh harga kepada 150 org terawal..
.
150 org terawal ini akan jadi customer vip kami dan dpt kekal harga Promo ni. Walaupun Harga dah kembali kpd asal. .
Wassap kami skrg. click link.

https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

Atau wsap admin
016 5666135
016 5666135
016 5666135
.
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanisskincare #azanisscarserum #azaniscleanser #azanistreatmentcream #azanisoriginal #glowing #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia?

Azanis Skincare 3in1. Seriously, nak bagi Promo diskaun separuh harga kepada 150 org terawal..
.
150 org terawal ini akan jadi customer vip kami dan dpt kekal harga Promo ni. Walaupun Harga dah kembali kpd asal. .
Wassap kami skrg. click link.

https://hi.jomwasap.my/azanis3in1
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
https://hi.jomwasap.my/azanis3in1

Atau wsap admin
016 5666135
016 5666135
016 5666135
.
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanisskincare #azanisscarserum#azaniscleanser#azanistreatmentcream #azanisoriginal#glowing #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia?
6 0 19 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 0165666135 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
7 0 19 September, 2019

Hiruscar Silicone Pro ni life savior to those yang ada c-section scar, surgical scar, accident scar or burned scar. Tak kisah parut baru or existing scar. Semua boleh guna. Scar boleh jadi less visible kalau pakai ni consistently for at least 3 months! You guys tak nak try ke? 😝
.
Ia sekarang boleh didapati di farmasi-farmasi terkemuka dan secara online
.
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #ScarCare

Hiruscar Silicone Pro ni life savior to those yang ada c-section scar, surgical scar, accident scar or burned scar. Tak kisah parut baru or existing scar. Semua boleh guna. Scar boleh jadi less visible kalau pakai ni consistently for at least 3 months! You guys tak nak try ke? 😝
.
Ia sekarang boleh didapati di farmasi-farmasi terkemuka dan secara online
.
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #ScarCare
537 6 19 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 011-56780027 sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 011-56780027  sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 19 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 01156678269 sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 01156678269  sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 19 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 01156678269 sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 01156678269  sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
8 0 19 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 011-33522866 sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Tadaaaa~ . Orang yang alami je faham bilaa situasi macam ni. Bestnyaaa baru 1 botol parut dah makin pudar dan kecil
.
.
Ho hoo takkan tak seronok lagi bila jadi macamni kan. Hehehe jom dapatkan sekarang 011-33522866  sementara stok masih ada
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
14 0 19 September, 2019

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 016 5666135 admin aisya

#azanisskincareoriginal #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval #hiruscar #medermascargel
8 0 19 September, 2019

⠀⁣
⁣실시간 검색어 급상승!⁣
⁣⠀⁣
⁣SNS에서 입소문이 난⁣
⁣태국 여행 필수품!⁣
⁣⠀⁣
⁣색소침착 완화 크림⁣
⁣히루스카 포스트 아크네⁣
⁣⠀⁣
⁣너만 빼고 다른 사람 다 알아😁⁣
⁣⠀⁣
⁣📌 https://bit.ly/2MxGo78 ⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
#히루스카 #포스트아크네클리어 #hiruscar #postacneclear #색소침착 #뾰루지 #트러블흉터 #트러블피부 #색소침착완화 #트러블자국 #피부재생 #재생크림 #피부진정 #민감성피부 #스킨케어 #잡티개선 #흔적크림 #흔적지우개 #흔적완화 #히루스카포스트아크네 #트러블재발방지 #논코메도제닉 #흔적케어엔히루스카 #나이신아마이드 #양파추출물 #알란토인 #파이오닌 #색소침착엔히루스카
⁣⠀

⠀⁣
⁣실시간 검색어 급상승!⁣
⁣⠀⁣
⁣SNS에서 입소문이 난⁣
⁣태국 여행 필수품!⁣
⁣⠀⁣
⁣색소침착 완화 크림⁣
⁣히루스카 포스트 아크네⁣
⁣⠀⁣
⁣너만 빼고 다른 사람 다 알아😁⁣
⁣⠀⁣
⁣📌 https://bit.ly/2MxGo78 ⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣⠀⁣
⁣#히루스카 #포스트아크네클리어 #hiruscar #postacneclear #색소침착 #뾰루지 #트러블흉터 #트러블피부 #색소침착완화 #트러블자국 #피부재생 #재생크림 #피부진정 #민감성피부 #스킨케어 #잡티개선 #흔적크림 #흔적지우개 #흔적완화 #히루스카포스트아크네 #트러블재발방지 #논코메도제닉 #흔적케어엔히루스카 #나이신아마이드 #양파추출물 #알란토인 #파이오닌 #색소침착엔히루스카⁣
⁣⠀
3 0 19 September, 2019

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
011-56780027
011-56780027
011-56780027 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
011-56780027
011-56780027
011-56780027 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
1 0 18 September, 2019

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase!
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp
01156678269
01156678269
01156678269
01156678269 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

.
PROMOSI SUPERB JIMAT!
.
🔥PARUTT TAK HILANG KAMI PULANGKAN DUIT!!🔥 .
Pastikan ORIGINAL sebelum purchase! 
Ada #parut? ✔️Tak perlu pening kepala. Sapu je Azanis, confirm #parut tu akan lesap!! Hilang terus!
.
Berapa lama nampak kesan ?
✔️Seawal 48 jam #parut akan mula hilang!
.
Tak berkesan?
✔️Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMOSI TERHAD UTK 100 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA❗️POTONGAN HARGA HQ BAIK HATI!! FREE GIFT MENARIK!!! JOM ORDER‼️
.
OFFER SUPERB JIMAT
+ FREE CONSULTANT
+ 100% ORIGINAL
+ MONEY BACK GUARANTEE
+ FREE POSTAGE!
+ FREE GIFT
.

Whatsapp 
01156678269
01156678269
01156678269
01156678269 .
atau klik je link whatsapp kt bio
.
Disclaimer: 🛑 AWAS! HATI -HATI AZANIS TIRUAN MEMBAHAYAKAN #KULIT ANDA🛑 DAPATKAN AZANIS ORIGINAL HANYA DARI KAMI🛑

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
4 0 18 September, 2019

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Khasiat/Kegunaan

Di dalam perubatan tradisional Kantan digunakan dan berkhasiat untuk mengubati sakit telinga dan membersihkan luka.  Sakit telinga boleh dirawat dengan menggunakan air rebusan buah kantan.  Selepas merebus buah kantan selama beberapa minit, air rebusan perlu dititikkan ke dalam telinga.  Jika diamalkan selalu, ia bukan saja melegakan kesakitan akibat bengkakmalah boleh mengatasi masalah telinga berair.

1. Air pencuci luka badan

2.Merawat kencing manis dan darah tinggi.

3. Hilangkan bau badan wanita lepas bersalin .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
9 0 18 September, 2019

All my babies are happy because they have a confident mom all thanks to Hiruscar Silicone Pro Gel.
Been using these on my c section scar for almost 5 months now and the result are just fantastic.
Lucky me for having this Gel, this time around my c section didn’t become hypertrophic scar at all.
It even help me to lighten my scar too.
My strong recommendation for all mommies out there who have had their C section because it also help reduce the itchiness of the scar and also suitable for all types of skin.
It is also available in pharmacies nationwide, and online too!

For more details : www.hiruscar.com.my
Facebook : Hiruscar Malaysia
Instagram : @hiruscarmy
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #scarcare

All my babies are happy because they have a confident mom all thanks to Hiruscar Silicone Pro Gel. 
Been using these on my c section scar for almost 5 months now and the result are just fantastic.
Lucky me for having this Gel, this time around my c section didn’t become hypertrophic scar at all. 
It even help me to lighten my scar too. 
My strong recommendation for all mommies out there who have had their C section because it also help reduce the itchiness of the scar and also suitable for all types of skin. 
It is also available in pharmacies nationwide, and online too!

For more details : www.hiruscar.com.my 
Facebook : Hiruscar Malaysia 
Instagram : @hiruscarmy 
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarSiliconePro #scarcare
68 0 18 September, 2019

#Hiruscar anti acne กันแดด #สำหรับคนเป็นสิวง่าย - ลดการอุดตันของสิวจาก Salicylic acid
- ซึมไว ซึมไว
- เนื้อ Fluid เกลี้ยง่าย
- 230 บาท

LINE : http://line.me/ti/p/%40vuk7543o
หรือ แอด(@warinyapharmacy)

แผนที่ วริญญาเภสัช 📌ตรงข้าม 7-11 โรงแรมรีเจนท์ลอดจ์
085 865 5559
📌https://goo.gl/maps/mc3bRef6Nht
📍บริการนัดรับสินค้า📍 เซ็นทรัลลำปาง หน้าStarbuck ทุกวันอังคาร,พฤหัส,เสาร์ (เวชสำอาง,อาหารเสริม,วิตามิน ยกเว้น ❌ยา 💊) #ร้านยา #ร้านขายยา #ร้านขายยาลำปาง #วริญญาเภสัช #warinyapharmacy #pharmacy #drugstore #medicine #pharmacyinlampang

#Hiruscar anti acne กันแดด #สำหรับคนเป็นสิวง่าย - ลดการอุดตันของสิวจาก Salicylic acid
- ซึมไว ซึมไว
- เนื้อ Fluid เกลี้ยง่าย
- 230 บาท

LINE : http://line.me/ti/p/%40vuk7543o
หรือ แอด(@warinyapharmacy)

แผนที่ วริญญาเภสัช 📌ตรงข้าม 7-11 โรงแรมรีเจนท์ลอดจ์
085 865 5559
📌https://goo.gl/maps/mc3bRef6Nht
📍บริการนัดรับสินค้า📍 เซ็นทรัลลำปาง หน้าStarbuck ทุกวันอังคาร,พฤหัส,เสาร์ (เวชสำอาง,อาหารเสริม,วิตามิน ยกเว้น ❌ยา 💊) #ร้านยา #ร้านขายยา #ร้านขายยาลำปาง #วริญญาเภสัช #warinyapharmacy #pharmacy #drugstore #medicine #pharmacyinlampang
3 0 18 September, 2019

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
01156678269
01156678269
01156678269 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
01156678269
01156678269
01156678269 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
9 0 18 September, 2019

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

[VIRAL] - Ramai yg kata Skincare Azanis Terbaru kami ni best sangat2. 3in1 pulak tu. dah la ada promo jimat skrg ni. Mmg berbaloi.
.
Skrg kami nak bagi 1st 150 cust kami jadi VIP members. Promo diskaun 50% yang kami nak bagi ni akan kekal for next repeat order. Tapi hanya untuk 150 org terawal shj tau. Lepas ni harga back to asal. Nak try?
.
.
.
Kelebihan Azanis Set 3in1 Skincare: - Melembutkan kulit muka.
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori kulit.
- Pudarkan parut jerawat.
- Menghalang kulit dari kesan penuaan.
- Mengawal lebihan minyak pada wajah.
- Menanggalkan blackhead & whitehead.
- Menghilangkan masalah jerawat.
- Menghilangkan masalah jeragat.
- Melembabkan kulit yang kering.
- Menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baharu.
- Menghilangkan kesan parut dan garis halus serta menganjalkan kulit.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
📍TANPA BAHAN MERKURI
📍TIDAK MENIPISKAN KULIT MUKA
📍HANYA SAINS YANG LUAR BIASA
.
Jom dapatkan konsultasi percuma sekarang. Klik link di bawah untuk terus wasap >>
.
011-33522866
011-33522866
011-33522866 .
Istimewa buat 150 orang terawal sahaja!

#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 0 18 September, 2019

Top #hiruscar posts

Assalamualaikum semua, kay hari ini nak share tentang Hiruscar Anti Acne Spot Gel adalah clear gel dan siapa kulit yang sensitive sangat2 sesuai untuk pakai gel jerawat ini. I sendiri pun pakai ! Jerawat kita bila mula nak membiak, boleh cepat2 pakai dalam masa dua tiga hari. Kalau boleh sebelum tidur tu urut baik lama sikit dalam setengah jam urut macam tu, esok pagi nak bangun Alhamdulillah jerawat tu dah kempes. Spot Gel ni juga tak akan menyebabkan kulit mengelupas.
Hari ni special I nak buat GIVEAWAY Hiruscar Anti Acne spot gel ini secara free. cara sangat simple,
step pertama: korang hanya perlu follow IG @hiruscarmy
step kedua: comment dan mention 3 kawan
step ketiga: tag @hiruscarmy di comment tu
So sesiapa yang minat boleh comment banyak2 kat bawah, saya akan pilih 3 pemenang saja.

#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless #Givewaway

Assalamualaikum semua, kay hari ini nak share tentang Hiruscar Anti Acne Spot Gel adalah clear gel dan siapa kulit yang sensitive sangat2 sesuai untuk pakai gel jerawat ini. I sendiri pun pakai ! Jerawat kita bila mula nak membiak, boleh cepat2 pakai dalam masa dua tiga hari. Kalau boleh sebelum tidur tu urut baik lama sikit dalam setengah jam urut macam tu, esok pagi nak bangun Alhamdulillah jerawat tu dah kempes. Spot Gel ni juga tak akan menyebabkan kulit mengelupas. 
Hari ni special I nak buat GIVEAWAY Hiruscar Anti Acne spot gel ini secara free. cara sangat simple, 
step pertama: korang hanya perlu follow IG @hiruscarmy
step kedua: comment dan mention 3 kawan 
step ketiga: tag @hiruscarmy di comment tu 
So sesiapa yang minat boleh comment banyak2 kat bawah, saya akan pilih 3 pemenang saja.

#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless #Givewaway
6,346 272 12 September, 2019

My biggest skin insecurity has always been my dark spots that came as a result of adolescent and hormonal acne 🥺 It took me a long time to get confident around people. But when I started taking skincare really seriously, my skin has drastically improved! With Hiruscar Anti Acne Skincare Range, it helps reduce my acne and get rid of my dark marks. I now feel better and more confident around people 😉 You can purchase Hiruscar products at any drugstores near you! ✨ #HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #AcneCare #ClubSpotless #HiruscarPostAcne #PostAcne

My biggest skin insecurity has always been my dark spots that came as a result of adolescent and hormonal acne 🥺 It took me a long time to get confident around people. But when I started taking skincare really seriously, my skin has drastically improved! With Hiruscar Anti Acne Skincare Range, it helps reduce my acne and get rid of my dark marks. I now feel better and more confident around people 😉 You can purchase Hiruscar products at any drugstores near you! ✨ #HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #AcneCare #ClubSpotless #HiruscarPostAcne #PostAcne
4,104 0 8 August, 2019

Hi semua, kalau nak nampak cantik selalu, mesti lah kena jaga kebersihan muka. Hari ni Wani nak share Hiruscar Post Acne Spot Gel ni. Post Acne boleh pudarkan kesan hitam, baiki parut jerat, dan kurangkan tumbuhnya jerawat baru!

Kalau korang nak beli ini produk, boleh dapat kat semua Guardian's stores atau if you malas nak keluar, boleh dapatkan je online kat Guardian E-Store!
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless
@hiruscarmy @Guardianmy #GuardianMY

Hi semua, kalau nak nampak cantik selalu, mesti lah kena jaga kebersihan muka. Hari ni Wani nak share Hiruscar Post Acne Spot Gel ni. Post Acne boleh pudarkan kesan hitam, baiki parut jerat, dan kurangkan tumbuhnya jerawat baru!

Kalau korang nak beli ini produk, boleh dapat kat semua Guardian's stores atau if you malas nak keluar, boleh dapatkan je online kat Guardian E-Store! 
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless
@hiruscarmy @Guardianmy #GuardianMY
3,296 10 23 hours ago

Syaza suka sangat guna all of this Hiruscar products 😍 sebab ia boleh memudarkan parut dan menghilangkan jerawat . So syaza tak perlu risau lagi kalau muka break out 🙈 yang paling syaza suka guna ialah Hiruscars Anti-acne Spot Cover Fluid 1ml coz ia boleh cover jerawat kita . So tak perlu lah nak makeup tebal tebal 🤪🤪 -
-
So girls , don’t forget to grab yours ! lagi lagi Sempena 9.9 mega sales sekarang ada free shipping, free gift and special deals on Hiruscar official shop in Shopee!! And remember to key in the special discount code (HIRUSYAZ5) for additional discount!! 😱😱😱 Jangan lepaskan peluang anda and Happy shopping hehe

#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless

@hiruscarmy

Syaza suka sangat guna all of this Hiruscar products 😍 sebab ia boleh memudarkan parut dan menghilangkan jerawat . So syaza tak perlu risau lagi kalau muka break out 🙈 yang paling syaza suka guna ialah Hiruscars Anti-acne Spot Cover Fluid 1ml coz ia boleh cover jerawat kita . So tak perlu lah nak makeup tebal tebal 🤪🤪 -
-
So girls , don’t forget to grab yours ! lagi lagi Sempena 9.9 mega sales sekarang ada free shipping, free gift and special deals on Hiruscar official shop in Shopee!! And remember to key in the special discount code (HIRUSYAZ5) for additional discount!! 😱😱😱 Jangan lepaskan peluang anda and Happy shopping hehe

#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless

@hiruscarmy
5,367 51 8 September, 2019

Hi Guys! apa khabar smua? Hari ini, I nak sharing journey I dengan Hiruscar ini untuk beberapa bulan kedepan. So, I akan review 2 produk Hiruscar ini, yaitu Hiruscar Anti Acne Spot Gel dan Hiruscar Post Acne. Dua barang ini bagus sangat karena I sudah cuba ini for the past few months! So, Hiruscar Anti Acne Spot Gel bleh reduce acne problem dalam masa 48 jam! Untuk Hiruscar Post Acne, produk ini bleh pudarkan kesan hitam, baiki parut jerawat, dan kurangkan tumbuhnya jerawat baru! I recommend you guys untuk beli produk ini.
Jikalau korang nak beli, bleh bli di farmasi terdekat atau beli online kat hiruscar.com.my/buy-now
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless

Hi Guys! apa khabar smua? Hari ini, I nak sharing journey I dengan Hiruscar ini untuk beberapa bulan kedepan. So, I akan review 2 produk Hiruscar ini, yaitu Hiruscar Anti Acne Spot Gel dan Hiruscar Post Acne. Dua barang ini bagus sangat karena I sudah cuba ini for the past few months! So, Hiruscar Anti Acne Spot Gel bleh reduce acne problem dalam masa 48 jam! Untuk Hiruscar Post Acne, produk ini bleh pudarkan kesan hitam, baiki parut jerawat, dan kurangkan tumbuhnya jerawat baru! I recommend you guys untuk beli produk ini. 
Jikalau korang nak beli, bleh bli di farmasi terdekat atau beli online kat hiruscar.com.my/buy-now 
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless
727 10 7 June, 2019

Breakouts are normal!! No matter if it’s hormonal, stress related or any other reasons, it’s normal. But it can be tough not to pop them. My breakouts happen all the time and I'm going to pop out the Hiruscar Anti Acne Range instead! Even in just 2 days, Hiruscar shows me great improvement day by day! I feel comfortable and confident with my bare-skin now ❤ Give it a try!
.
Products mentioned in sequence;
Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Cleanser
Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Serum
Hiruscar Anti Acne Spot Gel
Hiruscar Post Acne Gel
Hiruscar Anti Acne Spot Cover Concealer
.
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne

Breakouts are normal!! No matter if it’s hormonal, stress related or any other reasons, it’s normal. But it can be tough not to pop them. My breakouts happen all the time and I'm going to pop out the Hiruscar Anti Acne Range instead! Even in just 2 days, Hiruscar shows me great improvement day by day! I feel comfortable and confident with my bare-skin now ❤ Give it a try!
.
Products mentioned in sequence;
Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Cleanser
Hiruscar Anti Acne Pore Purifying Serum
Hiruscar Anti Acne Spot Gel
Hiruscar Post Acne Gel
Hiruscar Anti Acne Spot Cover Concealer
.
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne
550 10 24 June, 2019

Hari Raya akan tiba less than 2 weeks!🎉 Our skin must beautiful and clear in the days of Hari Raya. So I want to share with you gais about Hiruscar Exclusive Set😍

First item: Hiruscar Anti Acne Spot Gel, a very good acne gel for treating active acne and will be improving in 48 hours after using it. Amazing right? Second: Hiruscar Post Acne is an antibacterial acne scars Gel that brightens dark marks and scars. So don't worry anymore, with @hiruscarmy your skin will be free of acne at crucial moments!

You gais can buy Hiruscar product at any pharmacy stores near you or just head to their website at hiruscar.com.my/buy-now to buy it! #HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless

Hari Raya akan tiba less than 2 weeks!🎉 Our skin must beautiful and clear in the days of Hari Raya. So I want to share with you gais about Hiruscar Exclusive Set😍

First item: Hiruscar Anti Acne Spot Gel, a very good acne gel for treating active acne and will be improving in 48 hours after using it. Amazing right? Second: Hiruscar Post Acne is an antibacterial acne scars Gel that brightens dark marks and scars. So don't worry anymore, with @hiruscarmy your skin will be free of acne at crucial moments!

You gais can buy Hiruscar product at any pharmacy stores near you or just head to their website at hiruscar.com.my/buy-now to buy it! #HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #HiruscarPostAcne #AcneCare #PostAcne #ClubSpotless
1,026 9 23 May, 2019

Semua orang mesti akan rasa insecure bila ada masalah kulit. Sama ada berjerawat , masalah tompok2 hitam atau parut. Jadi dengan ada nya Hiruscar, kesemua masalah ni akan beransur hilang dengan 5 steps dan product yang sangat senang.
1) Hiruscar Anti-Acne Cleanser
2) Hiruscar Anti-Acne Serum
3) Hiruscar Anti-Acne Spot Gel
4) Hiruscar Post Acne Gel
5) Hiruscar Anti Acne Cover Fluid
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #AcneCare #ClubSpotless #HiruscarPostAcne #PostAcne #IamMe

Semua orang mesti akan rasa insecure bila ada masalah kulit. Sama ada berjerawat , masalah tompok2 hitam atau parut. Jadi dengan ada nya Hiruscar, kesemua masalah ni akan beransur hilang dengan 5 steps dan product yang sangat senang. 
1) Hiruscar Anti-Acne Cleanser
2) Hiruscar Anti-Acne Serum
3) Hiruscar Anti-Acne Spot Gel
4) Hiruscar Post Acne Gel
5) Hiruscar Anti Acne Cover Fluid
#HiruscarMalaysia #Hiruscar #HiruscarAntiAcne #AcneCare #ClubSpotless #HiruscarPostAcne #PostAcne #IamMe
990 14 28 August, 2019

👧🏽
我諗大家都試過有暗瘡嘅煩惱🤥不過有暗瘡都唔係問題 跟住仲要留低一個個痘痘印 先係最大嘅問題😭有個痘痘印喺塊面度 有陣時真係會搞到冇乜自信😴又要左遮右遮😪不過依家有好幫手😈
<喜療疤 - 暗瘡疤痕專用配方>速效淡化痘印 ✨4星期告別痘印、預防痘痘再生
✨質地清爽,快速吸收
🙊小貼士:化妝前用有效阻擋痘印惡化架
而家仲有限時優惠 立即去 @ hiruscar_hk 按profile link 拎現金券la~
於萬寧、屈臣氏、莎莎、華潤堂及網上商店 mydress.com、 HKTV Mall 有售~
#Hiruscar #喜療疤 #HiruscarPostAcne #暗瘡印 #喜療疤暗瘡疤痕專用配方 #DareToShowTheTrueMe #痘印 #藥妝小恩物

👧🏽
我諗大家都試過有暗瘡嘅煩惱🤥不過有暗瘡都唔係問題 跟住仲要留低一個個痘痘印 先係最大嘅問題😭有個痘痘印喺塊面度 有陣時真係會搞到冇乜自信😴又要左遮右遮😪不過依家有好幫手😈
<喜療疤 - 暗瘡疤痕專用配方>速效淡化痘印 ✨4星期告別痘印、預防痘痘再生
✨質地清爽,快速吸收
🙊小貼士:化妝前用有效阻擋痘印惡化架
而家仲有限時優惠 立即去 @ hiruscar_hk 按profile link 拎現金券la~ 
於萬寧、屈臣氏、莎莎、華潤堂及網上商店 mydress.com、 HKTV Mall 有售~
#Hiruscar #喜療疤 #HiruscarPostAcne #暗瘡印 #喜療疤暗瘡疤痕專用配方 #DareToShowTheTrueMe #痘印#藥妝小恩物
912 2 3 April, 2019