#hospitalsgbuloh Instagram Photos & Videos

hospitalsgbuloh - 8k posts

    KHASIAT SERBUK MUTIARA DALAM LMS. 
Apa kebaikan mutiara ni untuk kulit? 
Pernah terfikir tak kenapa Kulit orang cina putih mulus je?

Salah satu petua kecantikan mereka adalah dengan mutiara samada dengan mengambilnya secara oral dan juga sapuan pada kulit. . .

Jom kita tengok khasiat mutiara untuk kulit. 😍

Kebaikan Serbuk Mutiara
🧜🏻‍♀️ Melembut dan mencerahkan kulit
🧜🏻‍♀️ Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
🧜🏻‍♀️ Menggalakan penghasilan kolagen
🧜🏻‍♀️ Menyembuhkan Jerawat
🧜🏻‍♀️ Mencegah Penuaan Kulit
🧜🏻‍♀️ Mengurangkan garis halus dan kedutan
🧜🏻‍♀️ Memperbaiki kulit rosak akibat pancaran matahari dan parut
🧜🏻‍♀️ Mengatasi masalah pigmentasi dan rona tidak sekata
🧜🏻‍♀️ Mengecilkan liang roma
🧜🏻‍♀️ Meningkatkan keanjalan kulit

Nak tau kenapa sis cerita tentang serbuk mutiara?

Sebab salah satu bahan asas dalam LMS adalah Serbuk Mutiara. 
Bestkan. 
Uolss nak try cepat tekan link whatsapp dekat bio okey. 
#teamNiza
#sarangburunglovlin
#tegukteguksihatcantik
#lovlinsgbuloh 
#lovlindamansaradamai 
#lovlinpayajaras
#uitmsgbuloh #hospitalsgbuloh 
#sayaminum  #sayajual 
#mampucantik #mampumilik 
#mampusihat 
#tegukteguksihatcantik

    KHASIAT SERBUK MUTIARA DALAM LMS.
    Apa kebaikan mutiara ni untuk kulit?
    Pernah terfikir tak kenapa Kulit orang cina putih mulus je?

    Salah satu petua kecantikan mereka adalah dengan mutiara samada dengan mengambilnya secara oral dan juga sapuan pada kulit. . .

    Jom kita tengok khasiat mutiara untuk kulit. 😍

    Kebaikan Serbuk Mutiara
    🧜🏻‍♀️ Melembut dan mencerahkan kulit
    🧜🏻‍♀️ Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
    🧜🏻‍♀️ Menggalakan penghasilan kolagen
    🧜🏻‍♀️ Menyembuhkan Jerawat
    🧜🏻‍♀️ Mencegah Penuaan Kulit
    🧜🏻‍♀️ Mengurangkan garis halus dan kedutan
    🧜🏻‍♀️ Memperbaiki kulit rosak akibat pancaran matahari dan parut
    🧜🏻‍♀️ Mengatasi masalah pigmentasi dan rona tidak sekata
    🧜🏻‍♀️ Mengecilkan liang roma
    🧜🏻‍♀️ Meningkatkan keanjalan kulit

    Nak tau kenapa sis cerita tentang serbuk mutiara?

    Sebab salah satu bahan asas dalam LMS adalah Serbuk Mutiara.
    Bestkan.
    Uolss nak try cepat tekan link whatsapp dekat bio okey.
    #teamNiza
    #sarangburunglovlin
    #tegukteguksihatcantik
    #lovlinsgbuloh
    #lovlindamansaradamai
    #lovlinpayajaras
    #uitmsgbuloh #hospitalsgbuloh
    #sayaminum #sayajual
    #mampucantik #mampumilik
    #mampusihat
    #tegukteguksihatcantik

    5 0 21 August, 2019
    GUNA PRODUK TIMBANG KILO ⁉️ .
Ramai lagi masyarakat kita yang guna produk timbang kilo. Krim kunyit ? Krim siang krim malam ? 😰😰😰 Tak sayang kulit muka ke 🥺🥺 lama tau nak pulih balikkk.

Habis bougas beauty? Mestila selamat digunakan sbb kita pakai bahan organik, ada NOT KKM.

Kalau produk ni tak bagus, syiera pun takkan jual tauu. Kesian orang. Boleh kategori aniaya tauu buat muka orang jadi terukkk 😣😣😣 Siapa yang dah pakai produk timbang kilo, nak syiera guide, jangan takut. Syiera boleh tolong.

Ws syiera @ klik link di bio 🤗

    GUNA PRODUK TIMBANG KILO ⁉️ .
    Ramai lagi masyarakat kita yang guna produk timbang kilo. Krim kunyit ? Krim siang krim malam ? 😰😰😰 Tak sayang kulit muka ke 🥺🥺 lama tau nak pulih balikkk.

    Habis bougas beauty? Mestila selamat digunakan sbb kita pakai bahan organik, ada NOT KKM.

    Kalau produk ni tak bagus, syiera pun takkan jual tauu. Kesian orang. Boleh kategori aniaya tauu buat muka orang jadi terukkk 😣😣😣 Siapa yang dah pakai produk timbang kilo, nak syiera guide, jangan takut. Syiera boleh tolong.

    Ws syiera @ klik link di bio 🤗

    2 1 20 August, 2019
    Syafakillah mak 👩‍❤️‍💋‍👩💕
#hospitalsgbuloh

    Syafakillah mak 👩‍❤️‍💋‍👩💕
    #hospitalsgbuloh

    9 2 20 August, 2019

Top #hospitalsgbuloh posts