#ideakreatif Instagram Photos & Videos

ideakreatif - 11.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ideakreatif and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
11.8
Average comment
1
Posts with video
4/71
Posts with photo
67/71

Hashtag Popularity

Karya novelis Anjell. Adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

SUAMIKU PALING SWEET - ANJELL
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776 “Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu tak?”- QISYA IRIS

Rela dalam paksa, Qisya terpaksa mengikut kata mamanya, menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Dua bulan. Namun, sudah cukup untuk mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri dan mummy orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun. Marah. Benci. Tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi, berbeza pula dengan penerimaan Izz. Hanya tenang dan menerima semuanya. “Macam mana cincin ni ada kat sini?” – IZZ
“Macam mana cincin ni ada kat sini? Sebab dia tak ada dalam kotaklah.”- QISYA
“Wrong answer. Cincin ni ada kat sini sebab dia dah temui pemilik dia.”- IZZ

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.

Baik, penyayang, penyabar, romantik. Pendek kata Izz sangat sempurna pada Qisya. Sampaikan kalaulah boleh diceritakan kepada semua orang, nak saja dia bukukan, letak tajuk Suamiku Paling Sweet sebab memang dia rasa Izzlah suami yang sangat sempurna padanya.

Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #suamikupalingsweet #syafiqkylez #mawarrashid #anjell

Karya novelis Anjell. Adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

SUAMIKU PALING SWEET - ANJELL
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776 “Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu tak?”- QISYA IRIS

Rela dalam paksa, Qisya terpaksa mengikut kata mamanya, menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Dua bulan. Namun, sudah cukup untuk mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri dan mummy orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun. Marah. Benci. Tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi, berbeza pula dengan penerimaan Izz. Hanya tenang dan menerima semuanya. “Macam mana cincin ni ada kat sini?” – IZZ
“Macam mana cincin ni ada kat sini? Sebab dia tak ada dalam kotaklah.”- QISYA
“Wrong answer. Cincin ni ada kat sini sebab dia dah temui pemilik dia.”- IZZ

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.

Baik, penyayang, penyabar, romantik. Pendek kata Izz sangat sempurna pada Qisya. Sampaikan kalaulah boleh diceritakan kepada semua orang, nak saja dia bukukan, letak tajuk Suamiku Paling Sweet sebab memang dia rasa Izzlah suami yang sangat sempurna padanya.

Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #suamikupalingsweet #syafiqkylez #mawarrashid #anjell
11 3 16 November, 2019

Karya novelis Anjell. Adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

SUAMIKU PALING SWEET - ANJELL
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776 “Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu tak?”- QISYA IRIS

Rela dalam paksa, Qisya terpaksa mengikut kata mamanya, menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Dua bulan. Namun, sudah cukup untuk mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri dan mummy orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun. Marah. Benci. Tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi, berbeza pula dengan penerimaan Izz. Hanya tenang dan menerima semuanya. “Macam mana cincin ni ada kat sini?” – IZZ
“Macam mana cincin ni ada kat sini? Sebab dia tak ada dalam kotaklah.”- QISYA
“Wrong answer. Cincin ni ada kat sini sebab dia dah temui pemilik dia.”- IZZ

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.

Baik, penyayang, penyabar, romantik. Pendek kata Izz sangat sempurna pada Qisya. Sampaikan kalaulah boleh diceritakan kepada semua orang, nak saja dia bukukan, letak tajuk Suamiku Paling Sweet sebab memang dia rasa Izzlah suami yang sangat sempurna padanya.

Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #suamikupalingsweet #syafiqkylez #mawarrashid #anjell

Karya novelis Anjell. Adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

SUAMIKU PALING SWEET - ANJELL
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776 “Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu tak?”- QISYA IRIS

Rela dalam paksa, Qisya terpaksa mengikut kata mamanya, menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Dua bulan. Namun, sudah cukup untuk mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri dan mummy orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun. Marah. Benci. Tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi, berbeza pula dengan penerimaan Izz. Hanya tenang dan menerima semuanya. “Macam mana cincin ni ada kat sini?” – IZZ
“Macam mana cincin ni ada kat sini? Sebab dia tak ada dalam kotaklah.”- QISYA
“Wrong answer. Cincin ni ada kat sini sebab dia dah temui pemilik dia.”- IZZ

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.

Baik, penyayang, penyabar, romantik. Pendek kata Izz sangat sempurna pada Qisya. Sampaikan kalaulah boleh diceritakan kepada semua orang, nak saja dia bukukan, letak tajuk Suamiku Paling Sweet sebab memang dia rasa Izzlah suami yang sangat sempurna padanya.

Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #suamikupalingsweet #syafiqkylez #mawarrashid #anjell
8 1 16 November, 2019

Karya novelis Anjell. Adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

SUAMIKU PALING SWEET - ANJELL
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776 “Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu tak?”- QISYA IRIS

Rela dalam paksa, Qisya terpaksa mengikut kata mamanya, menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Dua bulan. Namun, sudah cukup untuk mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri dan mummy orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun. Marah. Benci. Tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi, berbeza pula dengan penerimaan Izz. Hanya tenang dan menerima semuanya. “Macam mana cincin ni ada kat sini?” – IZZ
“Macam mana cincin ni ada kat sini? Sebab dia tak ada dalam kotaklah.”- QISYA
“Wrong answer. Cincin ni ada kat sini sebab dia dah temui pemilik dia.”- IZZ

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.

Baik, penyayang, penyabar, romantik. Pendek kata Izz sangat sempurna pada Qisya. Sampaikan kalaulah boleh diceritakan kepada semua orang, nak saja dia bukukan, letak tajuk Suamiku Paling Sweet sebab memang dia rasa Izzlah suami yang sangat sempurna padanya.

Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #suamikupalingsweet #syafiqkylez #mawarrashid #anjell

Karya novelis Anjell. Adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

SUAMIKU PALING SWEET - ANJELL
RM25 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776 “Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu tak?”- QISYA IRIS

Rela dalam paksa, Qisya terpaksa mengikut kata mamanya, menjadi orang gaji di rumah kawan mamanya. Dua bulan. Namun, sudah cukup untuk mengubah hidupnya bila dia terpaksa menjadi isteri dan mummy orang dalam usia yang cukup muda, 22 tahun. Marah. Benci. Tak boleh terima kenyataan. Cukup membayangkan perasaan Qisya sehingga hampir sahaja Izz Haikal diterajangnya pada malam perkahwinan mereka. Tapi, berbeza pula dengan penerimaan Izz. Hanya tenang dan menerima semuanya. “Macam mana cincin ni ada kat sini?” – IZZ
“Macam mana cincin ni ada kat sini? Sebab dia tak ada dalam kotaklah.”- QISYA
“Wrong answer. Cincin ni ada kat sini sebab dia dah temui pemilik dia.”- IZZ

Cincin tersarung di jari Qisya menandakan kesudian Qisya untuk terus hidup bersama Izz. Hari demi hari berlalu, cukup untuk Izz leburkan hati Qisya. Diikutkan saja kepala isterinya yang masih remaja itu.

Baik, penyayang, penyabar, romantik. Pendek kata Izz sangat sempurna pada Qisya. Sampaikan kalaulah boleh diceritakan kepada semua orang, nak saja dia bukukan, letak tajuk Suamiku Paling Sweet sebab memang dia rasa Izzlah suami yang sangat sempurna padanya.

Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #suamikupalingsweet #syafiqkylez #mawarrashid #anjell
14 1 16 November, 2019

Karya novelis Zaza Qry. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CINTA YANG TERTANGGUH-ZAZA QRY
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Kematian mengejut abang ipar dan kakaknya membuatkan Hanania menjadi ibu segera kepada dua orang anak saudaranya. Tidak pernah dia mengeluh walaupun terpaksa menjaga amanah itu. Cuma, ketika kawan sekolahnya datang bertemu dengannya, dia terpaksa menipu dek kerana didesak.

Desakan itu membuatkan Hanania menunjukkan gambar bakal suaminya dalam sebuah majalah. Rupanya lelaki itu memang wujud. Wujud dalam versi yang amat menjengkelkan. Tambahan pula, Adrish Haqiey adalah bos tempat kerja barunya.

Kerana insiden tertumpahkan jus tomato atas skirt Elise, Adrish, paksa Hanania kerja membasuh baju-bajunya. Hanania tidak menolak, kerana apa saja yang mendatangkan pendapatan untuknya, akan dia terima. "Perempuan bertudung sama saja. Hipokrit." - Adrish
"Pelik dan gila. Salah pula orang pakai tudung. Tudung itu untuk menutup aurat." - Hanania

Adrish tak sukakan Hanania kerana dia bertudung, tapi tetap sakit hati bila ada lelaki dekat dengan Hanania. Paling geram apabila bekas kekasih Hanania, Afii, datang mencari Hanania. Hanania yang mahu melarikan diri daripada Afii meminta tolong Adrish. Adrish on saja. Maka jadilah mereka suami dan isteri palsu. "Encik nak kahwin lain ke?" - Hanania
"Aku kan dah kahwin dengan kau. Kau ingat aku mampu nak layan bini yang ramai?" – Adrish

Bila Adrish Haqiey mula anggap hubungan palsu itu sebagai yang benar, Hanania tak senang duduk. Panggilan love juga buat Hanania penasaran.

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #anaasa #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #dearnovels #zazaqry #cintayangtertangguh

Karya novelis Zaza Qry. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CINTA YANG TERTANGGUH-ZAZA QRY
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Kematian mengejut abang ipar dan kakaknya membuatkan Hanania menjadi ibu segera kepada dua orang anak saudaranya. Tidak pernah dia mengeluh walaupun terpaksa menjaga amanah itu. Cuma, ketika kawan sekolahnya datang bertemu dengannya, dia terpaksa menipu dek kerana didesak.

Desakan itu membuatkan Hanania menunjukkan gambar bakal suaminya dalam sebuah majalah. Rupanya lelaki itu memang wujud. Wujud dalam versi yang amat menjengkelkan. Tambahan pula, Adrish Haqiey adalah bos tempat kerja barunya.

Kerana insiden tertumpahkan jus tomato atas skirt Elise, Adrish, paksa Hanania kerja membasuh baju-bajunya. Hanania tidak menolak, kerana apa saja yang mendatangkan pendapatan untuknya, akan dia terima. "Perempuan bertudung sama saja. Hipokrit." - Adrish
"Pelik dan gila. Salah pula orang pakai tudung. Tudung itu untuk menutup aurat." - Hanania

Adrish tak sukakan Hanania kerana dia bertudung, tapi tetap sakit hati bila ada lelaki dekat dengan Hanania. Paling geram apabila bekas kekasih Hanania, Afii, datang mencari Hanania. Hanania yang mahu melarikan diri daripada Afii meminta tolong Adrish. Adrish on saja. Maka jadilah mereka suami dan isteri palsu. "Encik nak kahwin lain ke?" - Hanania
"Aku kan dah kahwin dengan kau. Kau ingat aku mampu nak layan bini yang ramai?" – Adrish

Bila Adrish Haqiey mula anggap hubungan palsu itu sebagai yang benar, Hanania tak senang duduk. Panggilan love juga buat Hanania penasaran.

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #anaasa #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #dearnovels #zazaqry #cintayangtertangguh
7 0 16 November, 2019

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

QALIF: WATAK CINTA TERINDAH-DILA DYNA
RM24 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kahwin dengan I, El.” – Qalif Mikael

Usai lamaran diucap, sejarah hitam memadam gelap impian cintanya. Empat tahun terperangkap dalam kenangan lalu, pintu hati ditutup serapatnya. Kepulangannya mempertemukan dia dengan seorang gadis. Gadis yang tanpa dijangka bakal mengubah 3600 paksi cintanya! “Excuse me, miss! Awak tak nampak ke saya nak masuk parking ni tadi?!” – Qalif Mikael “Excuse me, saudara. You ada bagi signal ke tadi? Signal stick dalam kereta tu bukan untuk hiasan aje tau. Cabut je kalau tak pandai guna!” – Kayla Husna

Penyatuan dua keluarga memaksa kedua-duanya hidup di bawah satu bumbung. Mula memutik cinta di hati yang sekian lama tandus. Namun belum sempat kembang menjadi bunga, kelopak sudah layu menyembah bumi. “Berambus! I tak nak dengar apa-apa lagi dari mulut you! Mulai saat ni... you dengan I dah takde apa-apa lagi Qalif! Ambil balik cincin you ni!” – Kayla Husna “Sesekali I takkan terima apa yang you dah buat pada mama, Kayla. Mencintai you... adalah perkara paling bodoh yang pernah I buat seumur hidup I!” – Qalif Mikael

Biarpun Qalif adalah watak cinta terindah dalam hidup Kayla, the damaged has been done! Kerana kebodohannya, kini dia mengemis sebuah kemaafan. Akankah Qalif kembali sekali lagi sebagai watak terindah dalam hidupnya, atau beku cinta itu kini tiada lagi pencairannya?

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #anaasa #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #qalifwatakcintaterindah #diladyna

Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

QALIF: WATAK CINTA TERINDAH-DILA DYNA
RM24 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kahwin dengan I, El.” – Qalif Mikael

Usai lamaran diucap, sejarah hitam memadam gelap impian cintanya. Empat tahun terperangkap dalam kenangan lalu, pintu hati ditutup serapatnya. Kepulangannya mempertemukan dia dengan seorang gadis. Gadis yang tanpa dijangka bakal mengubah 3600 paksi cintanya! “Excuse me, miss! Awak tak nampak ke saya nak masuk parking ni tadi?!” – Qalif Mikael “Excuse me, saudara. You ada bagi signal ke tadi? Signal stick dalam kereta tu bukan untuk hiasan aje tau. Cabut je kalau tak pandai guna!” – Kayla Husna

Penyatuan dua keluarga memaksa kedua-duanya hidup di bawah satu bumbung. Mula memutik cinta di hati yang sekian lama tandus. Namun belum sempat kembang menjadi bunga, kelopak sudah layu menyembah bumi. “Berambus! I tak nak dengar apa-apa lagi dari mulut you! Mulai saat ni... you dengan I dah takde apa-apa lagi Qalif! Ambil balik cincin you ni!” – Kayla Husna “Sesekali I takkan terima apa yang you dah buat pada mama, Kayla. Mencintai you... adalah perkara paling bodoh yang pernah I buat seumur hidup I!” – Qalif Mikael

Biarpun Qalif adalah watak cinta terindah dalam hidup Kayla, the damaged has been done! Kerana kebodohannya, kini dia mengemis sebuah kemaafan. Akankah Qalif kembali sekali lagi sebagai watak terindah dalam hidupnya, atau beku cinta itu kini tiada lagi pencairannya?

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #anaasa #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #qalifwatakcintaterindah #diladyna
6 0 16 November, 2019

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya.
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya. 
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna
29 0 15 November, 2019

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya.
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya. 
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna
5 0 15 November, 2019

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya.
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya. 
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna
12 0 15 November, 2019

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya.
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna

Novel adaptasi ke drama. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

LELAKIMU YANG DULU-FARAH DARIANNA
RM23 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Bertemu, bercinta dan berkahwin. Mudah aturan hidup Hazrul dan Daliya. Tetapi bukan manusia namanya jika hidup tidak diuji. Ketika sedang bahagia, Hazrul ditimpa musibah. "Tolong beritahu Liya, bukan abang yang lakukan semua tu?" - Daliya

Kebisuan si suami untuk menafikan tuduhan buatkan Daliya kecewa. Dia pergi membawa hati yang lara.

Pertemuan semula selepas dua tahun membongkar rahsia yang selama ini Daliya simpan. Rupanya, mereka ada zuriat. Heidi Isyraf bin Hazrul Izzuddin itu buktinya. Bagi Hazrul, Daliya isteri yang tidak setia. Meninggalkannya saat dia kehilangan segalanya. "I nak jumpa anak I!" - Hazrul "Lepas apa yang you buat, you masih nak mengaku yang Heidi tu anak you?" - Daliya

Daliya bukan lagi perempuan lemah seperti dulu. Dia tak mungkin akur pada kehendak Hazrul yang masih bergelar suaminya. 
Hazrul pula, bukan lelaki yang mudah mengalah. Si anak dijadikan alasan untuk memerangkap Daliya agar kembali padanya. Dan kuasa yang dimiliki Hazrul buatkan Daliya tidak punya pilihan. "I promise, apa yang kita buat ni adalah untuk Heidi. Only for him." - Hazrul "Tapi tak bermakna kita akan berkongsi bilik yang sama, kan?" - Daliya "Come on, Daliya. You kembali sebagai isteri I, bukan housemate. So, we're sharing this room." - Hazrul

Setelah apa yang terjadi, apakah tiada sisa cinta di hati mereka? Benarkah segalanya dilakukan hanya kerana si anak?

#novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #noveladaptasikedrama #sharnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #farahdarianna
14 0 15 November, 2019

Dulu waktu kecil minta supaya cepat besar dan jadi Orang Dewasa .. 👩‍🦰
Toh sekarang sudah jadi Orang Dewasa pengennya jadi Anak Kecil lagi 👶

Thank You 👶 Adel Sudah Mau Jadi Model Cilik Aunty 💋
Thank You 📸 @ideastudio.ina
#photostudio
#meandbaby
#modelcilikindonesia
#ideakreatif
#quotes
#beauty
#smile😊

Dulu waktu kecil minta supaya cepat besar dan jadi Orang Dewasa .. 👩‍🦰
Toh sekarang sudah jadi Orang Dewasa pengennya jadi Anak Kecil lagi 👶

Thank You 👶 Adel Sudah Mau Jadi Model Cilik Aunty 💋
Thank You 📸  @ideastudio.ina 
#photostudio 
#meandbaby 
#modelcilikindonesia 
#ideakreatif 
#quotes 
#beauty 
#smile😊
56 0 15 November, 2019

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami
7 0 15 November, 2019

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami
7 0 15 November, 2019

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami
6 0 15 November, 2019

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami
8 0 15 November, 2019

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami
9 0 15 November, 2019

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami

Kombo novel preloved. Tak perlu bayar lebih, rm55 je 1 set. Dah termasuk pos tauuuu... Sm/ss sama harga. Cepat2 whatsapp http://www.wasap.my/60165056776
❤️
Nak join group WHATSAPP 'NOVEL TERPAKAI KAMI'? http://www.wasap.my/60165056776/nakjoingroup Nanti saya addkan dalam group.
❤️
Group TELEGRAM klik link :
https://t.me/novelterpakaikami
❤️
#sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #alaf #bukuprima #karyaseni #penulisan2u #fajarpakeer #lovenovel #novelmalaysia #novelmurah #jemariseni #suarahati #kombonovelterpakaikami
8 0 15 November, 2019

Karya novelis Rafina Abdullah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye. Ada sain penulis. 😊

SAAT CINTA DIUJI-RAFINA ABDULLAH
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Sikap cemburu dialami Dahlia ketika mengandung benar-benar menguji kesabaran suaminya.

Wandi, bapa kepada dua anak memiliki sikap sabar yang jarang-jarang ada pada orang lain, kini teruji dengan cemburu Dahlia yang keterlaluan.
DAHLIA ~ "Abang jangan nak elakkan diri, ya. Bagi saya, perkara macam ni penting untuk kita ambil tahu. Apa akan jadi pada saya dan anak-anak kalau tiba-tiba abang boleh tergoda dengan perempuan lain?" WANDI ~ "Ya Allah. Awak tak perlu fikir bukan-bukanlah. Abang sayangkan keluarga kita dan fikirkan masa depan awak dan anak-anak saja. Abang nak kita tua sama-sama dan didik Mira dengan Aina sampailah mereka dah besar. Abang tak sukakan perpisahan. Jadi, awak tolong jangan sebut perkara negatif macam tu. Selagi abang cintakan awak, takkan timbul isu abang boleh tergoda dengan sesiapa pun." Itu kata-kata Wandi pada awalnya. Namun, apa yang berlaku ketika Suraida muncul semula?

Siapa Suraida? "Abang janganlah cakap kuat-kuat. Malulah Su depan orang ramai ni." "Kejar suami orang tak malu?" "Abang jangan nak menghina. Su ikhlas cintakan abang." Panas hati? Itu yang dirasakan Dahlia apabila mengetahui wujud seorang gadis bernama Suraida yang terlebih dahulu mengenali suaminya.
Apa akan terjadi pada rumah tangga mereka kwtika Suraida membuat pengakuan berani mati untuk mendapatkan kasih sayang Wandi semula?

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #anaasa #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #saatcintadiuji #rafinaabdullah #rafinamimiabdullah

Karya novelis Rafina Abdullah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye. Ada sain penulis. 😊

SAAT CINTA DIUJI-RAFINA ABDULLAH
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Sikap cemburu dialami Dahlia ketika mengandung benar-benar menguji kesabaran suaminya.

Wandi, bapa kepada dua anak memiliki sikap sabar yang jarang-jarang ada pada orang lain, kini teruji dengan cemburu Dahlia yang keterlaluan. 
DAHLIA ~ "Abang jangan nak elakkan diri, ya. Bagi saya, perkara macam ni penting untuk kita ambil tahu. Apa akan jadi pada saya dan anak-anak kalau tiba-tiba abang boleh tergoda dengan perempuan lain?" WANDI ~ "Ya Allah. Awak tak perlu fikir bukan-bukanlah. Abang sayangkan keluarga kita dan fikirkan masa depan awak dan anak-anak saja. Abang nak kita tua sama-sama dan didik Mira dengan Aina sampailah mereka dah besar. Abang tak sukakan perpisahan. Jadi, awak tolong jangan sebut perkara negatif macam tu. Selagi abang cintakan awak, takkan timbul isu abang boleh tergoda dengan sesiapa pun." Itu kata-kata Wandi pada awalnya. Namun, apa yang berlaku ketika Suraida muncul semula?

Siapa Suraida? "Abang janganlah cakap kuat-kuat. Malulah Su depan orang ramai ni." "Kejar suami orang tak malu?" "Abang jangan nak menghina. Su ikhlas cintakan abang." Panas hati? Itu yang dirasakan Dahlia apabila mengetahui wujud seorang gadis bernama Suraida yang terlebih dahulu mengenali suaminya. 
Apa akan terjadi pada rumah tangga mereka kwtika Suraida membuat pengakuan berani mati untuk mendapatkan kasih sayang Wandi semula?

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #anaasa #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #saatcintadiuji #rafinaabdullah #rafinamimiabdullah
4 0 14 November, 2019

Karya novelis Rafina Abdullah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye. Ada sain penulis. 😊

SAAT CINTA DIUJI-RAFINA ABDULLAH
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Sikap cemburu dialami Dahlia ketika mengandung benar-benar menguji kesabaran suaminya.

Wandi, bapa kepada dua anak memiliki sikap sabar yang jarang-jarang ada pada orang lain, kini teruji dengan cemburu Dahlia yang keterlaluan.
DAHLIA ~ "Abang jangan nak elakkan diri, ya. Bagi saya, perkara macam ni penting untuk kita ambil tahu. Apa akan jadi pada saya dan anak-anak kalau tiba-tiba abang boleh tergoda dengan perempuan lain?" WANDI ~ "Ya Allah. Awak tak perlu fikir bukan-bukanlah. Abang sayangkan keluarga kita dan fikirkan masa depan awak dan anak-anak saja. Abang nak kita tua sama-sama dan didik Mira dengan Aina sampailah mereka dah besar. Abang tak sukakan perpisahan. Jadi, awak tolong jangan sebut perkara negatif macam tu. Selagi abang cintakan awak, takkan timbul isu abang boleh tergoda dengan sesiapa pun." Itu kata-kata Wandi pada awalnya. Namun, apa yang berlaku ketika Suraida muncul semula?

Siapa Suraida? "Abang janganlah cakap kuat-kuat. Malulah Su depan orang ramai ni." "Kejar suami orang tak malu?" "Abang jangan nak menghina. Su ikhlas cintakan abang." Panas hati? Itu yang dirasakan Dahlia apabila mengetahui wujud seorang gadis bernama Suraida yang terlebih dahulu mengenali suaminya.
Apa akan terjadi pada rumah tangga mereka kwtika Suraida membuat pengakuan berani mati untuk mendapatkan kasih sayang Wandi semula?

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #anaasa #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #saatcintadiuji #rafinaabdullah #rafinamimiabdullah

Karya novelis Rafina Abdullah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye. Ada sain penulis. 😊

SAAT CINTA DIUJI-RAFINA ABDULLAH
RM22 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
Sikap cemburu dialami Dahlia ketika mengandung benar-benar menguji kesabaran suaminya.

Wandi, bapa kepada dua anak memiliki sikap sabar yang jarang-jarang ada pada orang lain, kini teruji dengan cemburu Dahlia yang keterlaluan. 
DAHLIA ~ "Abang jangan nak elakkan diri, ya. Bagi saya, perkara macam ni penting untuk kita ambil tahu. Apa akan jadi pada saya dan anak-anak kalau tiba-tiba abang boleh tergoda dengan perempuan lain?" WANDI ~ "Ya Allah. Awak tak perlu fikir bukan-bukanlah. Abang sayangkan keluarga kita dan fikirkan masa depan awak dan anak-anak saja. Abang nak kita tua sama-sama dan didik Mira dengan Aina sampailah mereka dah besar. Abang tak sukakan perpisahan. Jadi, awak tolong jangan sebut perkara negatif macam tu. Selagi abang cintakan awak, takkan timbul isu abang boleh tergoda dengan sesiapa pun." Itu kata-kata Wandi pada awalnya. Namun, apa yang berlaku ketika Suraida muncul semula?

Siapa Suraida? "Abang janganlah cakap kuat-kuat. Malulah Su depan orang ramai ni." "Kejar suami orang tak malu?" "Abang jangan nak menghina. Su ikhlas cintakan abang." Panas hati? Itu yang dirasakan Dahlia apabila mengetahui wujud seorang gadis bernama Suraida yang terlebih dahulu mengenali suaminya. 
Apa akan terjadi pada rumah tangga mereka kwtika Suraida membuat pengakuan berani mati untuk mendapatkan kasih sayang Wandi semula?

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #anaasa #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #saatcintadiuji #rafinaabdullah #rafinamimiabdullah
6 0 14 November, 2019

Karya novelis SHEISBELL. Berminat whatsapp ye 😊 ada sain penulis.

JIKA DI HATIKU HANYA ADA KAMU - ARMIEZA BELLA a.k.a SHEISBELL.
PRELOVED.
RM34 TERMASUK POS SM SS
(FREE 1 MINI NOVEL TAJUK ADA AKU KISAH)
Berminat? Whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Sinopsis JIKA DI HATIKU ADA KAMU:
"Mimpi tu mainan tidur saja, Riz. Kejam kalau anggap mimpi itu sebagai perasaan cinta, sedangkan hakikatnya you tak kenal siapa I", - Faithirinah "I boleh jadi bintang untuk you bergayutan pada malam yang gelap. Juga boleh menjadi mimpi ngeri. Setelah siang you hanyut mengejar bayang-bayang. Baru you sedar diri sikit. " - Damia "Kalau cinta itu dikatakan obses, ya, I obses cintakan Faith. I rela patah hati berulang kali, asal saja dia tahu I takkan mengalah" - Mukhriz

Faith itu mimpi. Damia itu realiti. Seorang Mukhriz mahu jadikan Faith sebagai realiti dan Damia umpama mimpi. Siapa yang lebih mengerti kala Mukhriz tersepit dek permainan sendiri? "Just love me, not more not less. Itu sudah memadai." #lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #sheisbell #armiezabella #jikadihatikuhanyaadakamu

Karya novelis SHEISBELL. Berminat whatsapp ye 😊 ada sain penulis.

JIKA DI HATIKU HANYA ADA KAMU - ARMIEZA BELLA a.k.a SHEISBELL.
PRELOVED. 
RM34 TERMASUK POS SM SS
(FREE 1 MINI NOVEL TAJUK ADA AKU KISAH)
Berminat? Whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Sinopsis JIKA DI HATIKU ADA KAMU:
"Mimpi tu mainan tidur saja, Riz. Kejam kalau anggap mimpi itu sebagai perasaan cinta, sedangkan hakikatnya you tak kenal siapa I", - Faithirinah "I boleh jadi bintang untuk you bergayutan pada malam yang gelap. Juga boleh menjadi mimpi ngeri. Setelah siang you hanyut mengejar bayang-bayang. Baru you sedar diri sikit. " - Damia "Kalau cinta itu dikatakan obses, ya, I obses cintakan Faith. I rela patah hati berulang kali, asal saja dia tahu I takkan mengalah" - Mukhriz

Faith itu mimpi. Damia itu realiti. Seorang Mukhriz mahu jadikan Faith sebagai realiti dan Damia umpama mimpi. Siapa yang lebih mengerti kala Mukhriz tersepit dek permainan sendiri? "Just love me, not more not less. Itu sudah memadai." #lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #sheisbell #armiezabella #jikadihatikuhanyaadakamu
3 0 14 November, 2019

Karya novelis SHEISBELL. Berminat whatsapp ye 😊 ada sain penulis.

JIKA DI HATIKU HANYA ADA KAMU - ARMIEZA BELLA a.k.a SHEISBELL.
PRELOVED.
RM34 TERMASUK POS SM SS
(FREE 1 MINI NOVEL TAJUK ADA AKU KISAH)
Berminat? Whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Sinopsis JIKA DI HATIKU ADA KAMU:
"Mimpi tu mainan tidur saja, Riz. Kejam kalau anggap mimpi itu sebagai perasaan cinta, sedangkan hakikatnya you tak kenal siapa I", - Faithirinah "I boleh jadi bintang untuk you bergayutan pada malam yang gelap. Juga boleh menjadi mimpi ngeri. Setelah siang you hanyut mengejar bayang-bayang. Baru you sedar diri sikit. " - Damia "Kalau cinta itu dikatakan obses, ya, I obses cintakan Faith. I rela patah hati berulang kali, asal saja dia tahu I takkan mengalah" - Mukhriz

Faith itu mimpi. Damia itu realiti. Seorang Mukhriz mahu jadikan Faith sebagai realiti dan Damia umpama mimpi. Siapa yang lebih mengerti kala Mukhriz tersepit dek permainan sendiri? "Just love me, not more not less. Itu sudah memadai." #lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #sheisbell #armiezabella #jikadihatikuhanyaadakamu

Karya novelis SHEISBELL. Berminat whatsapp ye 😊 ada sain penulis.

JIKA DI HATIKU HANYA ADA KAMU - ARMIEZA BELLA a.k.a SHEISBELL.
PRELOVED. 
RM34 TERMASUK POS SM SS
(FREE 1 MINI NOVEL TAJUK ADA AKU KISAH)
Berminat? Whatsapp http://www.wasap.my/60165056776

Sinopsis JIKA DI HATIKU ADA KAMU:
"Mimpi tu mainan tidur saja, Riz. Kejam kalau anggap mimpi itu sebagai perasaan cinta, sedangkan hakikatnya you tak kenal siapa I", - Faithirinah "I boleh jadi bintang untuk you bergayutan pada malam yang gelap. Juga boleh menjadi mimpi ngeri. Setelah siang you hanyut mengejar bayang-bayang. Baru you sedar diri sikit. " - Damia "Kalau cinta itu dikatakan obses, ya, I obses cintakan Faith. I rela patah hati berulang kali, asal saja dia tahu I takkan mengalah" - Mukhriz

Faith itu mimpi. Damia itu realiti. Seorang Mukhriz mahu jadikan Faith sebagai realiti dan Damia umpama mimpi. Siapa yang lebih mengerti kala Mukhriz tersepit dek permainan sendiri? "Just love me, not more not less. Itu sudah memadai." #lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #sheisbell #armiezabella #jikadihatikuhanyaadakamu
8 0 14 November, 2019

Tahniah @aminyussoff untuk sharing mengenai dekorasi islamik yang disampaikan di Mingguan Wanita @mingguanwanita melalui saluran Astro Prima @astroprimahd semalam. Semoga semua dapat manfaat mengenai design rumah mereka.
Anda nak tahu lebih lagi tips2 yang dikongsikan Tuan Amin?
#mingguanwanita #astroprima #ideakreatif #perekadalaman

Tahniah @aminyussoff untuk sharing mengenai dekorasi islamik yang disampaikan di Mingguan Wanita @mingguanwanita melalui saluran Astro Prima @astroprimahd semalam. Semoga semua dapat manfaat mengenai design rumah mereka. 
Anda nak tahu lebih lagi tips2 yang dikongsikan Tuan Amin? 
#mingguanwanita #astroprima #ideakreatif #perekadalaman
36 3 14 November, 2019

Kombo novel (2pcs novel)

BELAHAN 2 JIWA - SHEISBELL (🔞UNTUK BACAAN DEWASA 🔞) & LELAKI SEHEBAT DIA - SUTRA DE'WANGI. 2 NOVEL RM65 TERMASUK POS SM SS.

DALAM NOVEL LELAKI SEHEBAT DIA ADA SEKUEL BELAHAN 2 JIWA VERSI KHAS RAYA.
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776

Sinopsis BELAHAN 2 JIWA - SHEISBELL
(HARD COVER)
Nour Aien – mangsa keadaan yang sering dirundung malang. Kepayahan hidup mengajar jiwanya menjadi kental. Meredah apa jua badai yang melanda.

Rushdan – lelaki ego berjiwa keras, perilaku ganas dan mulut celupar. Bertindak terburu-buru dan menyesal kemudian. Secocok namanya, Rush…semuanya cepat dan pantas, tiada istilah berlengah

Takdir mereka sudah termaktub sejak azali. Mereka bertemu dan berpisah tanpa sezarah rasa cinta. Anehnya, pabila pertembungan berlaku lagi, Rushdan menghempap Nour Aien dengan kesalahan yang tidak pernah tercatur pun. Terhumban ke kanca benci dan amarah yang tak bersempadan, Nour Aien cekalkan hati demi sebelah jiwanya yang dibawa pergi.
Terkurung dalam loteng istana yang penuh berdawai besi, Nour Aien menghadam setiap maki hamun Rushdan yang serba tak kena. Benarlah kata orang, kalau sudah disumbat minda sendiri dengan persepsi keji, sampai bila-bila pun asyik mengeji sajalah. Sudah hilang segala kebaikan di dunia ini. Begitulah Rushdan.

Sukarnya mengubah seketul minda yang sempit. Apatah lagi, membibitkan rasa cinta dalam sekeping hati yang tidak berjiwa. Mampukah Nour Aien melentur hati itu agar mendakap dua jiwa yang terpisah? Nantikan seorang Nour Aien mengepung jiwa seorang Rushdan.

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia #karyaseni #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #sheisbell #sutradewangi #lelakisehebatdia #belahan2jiwa

Kombo novel (2pcs novel)

BELAHAN 2 JIWA - SHEISBELL (🔞UNTUK BACAAN DEWASA 🔞) & LELAKI SEHEBAT DIA - SUTRA DE'WANGI. 2 NOVEL RM65 TERMASUK POS SM SS.

DALAM NOVEL LELAKI SEHEBAT DIA ADA SEKUEL BELAHAN 2 JIWA VERSI KHAS RAYA. 
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776

Sinopsis BELAHAN 2 JIWA - SHEISBELL
(HARD COVER)
Nour Aien – mangsa keadaan yang sering dirundung malang. Kepayahan hidup mengajar jiwanya menjadi kental. Meredah apa jua badai yang melanda.

Rushdan – lelaki ego berjiwa keras, perilaku ganas dan mulut celupar. Bertindak terburu-buru dan menyesal kemudian. Secocok namanya, Rush…semuanya cepat dan pantas, tiada istilah berlengah

Takdir mereka sudah termaktub sejak azali. Mereka bertemu dan berpisah tanpa sezarah rasa cinta. Anehnya, pabila pertembungan berlaku lagi, Rushdan menghempap Nour Aien dengan kesalahan yang tidak pernah tercatur pun. Terhumban ke kanca benci dan amarah yang tak bersempadan, Nour Aien cekalkan hati demi sebelah jiwanya yang dibawa pergi.
Terkurung dalam loteng istana yang penuh berdawai besi, Nour Aien menghadam setiap maki hamun Rushdan yang serba tak kena. Benarlah kata orang, kalau sudah disumbat minda sendiri dengan persepsi keji, sampai bila-bila pun asyik mengeji sajalah. Sudah hilang segala kebaikan di dunia ini. Begitulah Rushdan.

Sukarnya mengubah seketul minda yang sempit. Apatah lagi, membibitkan rasa cinta dalam sekeping hati yang tidak berjiwa. Mampukah Nour Aien melentur hati itu agar mendakap dua jiwa yang terpisah? Nantikan seorang Nour Aien mengepung jiwa seorang Rushdan.

#lovenovel #nbkara #intensidea
#karnadya #novelterpakai #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #noveltoletgo #ulatbuku #novel2nd #igmalaysia #ideakreatif #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #hantunovel #novelterpakaimalaysia  #karyaseni  #readystoknovelterpakaikami #suarahati #alaf21 #readystoknovelterpakaikami #sheisbell #sutradewangi #lelakisehebatdia #belahan2jiwa
11 0 13 November, 2019

harga : Rm 24 exc postage
.
Hidup ini satu kembara di lautan yang luas buat Anis Sophea. Untuk mencapai impian, harus menyelam hingga ke dasarnya. Anis yang cantik, hidupnya biasa-biasa. Tapi, tiba-tiba berubah menjadi luar biasa apabila ditemukan dengan Haris Ilham, si ‘putera raja' yang kacak dan kaya raya. Bersama Haris, hidupnya seolah berada di dalam sebuah kisah dongeng. Dikelilingi kemewahan dan keindahan. Tapi, dia takut untuk mempertaruhkan hatinya. “I memang suka you.” Tulus ucapan Haris. “Tapi I tak suka you.” Anis senyum manis. “I ada magis yang boleh buat rasa tak suka tu bertukar jadi suka.” Mata dikenyit nakal.

Layanan dan sikap Haris buat hatinya sedikit terusik. Namun, tidak semua yang kita harapkan boleh menjadi kenyataan. Haris sudah punya bakal tunang pilihan keluarganya. Tidak mahu menjadi perampas, Anis gunakan Ikmal Reza, model kacak untuk mengumpan amarah Haris. Tetapi sikap suka mendesak dan memaksa Ikmal buat Anis rimas. Ketika ingin lari daripada Ikmal, muncul Andrian sebagai penyelamat. Tapi, seorang Haris tidak pernah berputus asa. ‘Best Man Win', itu kata hatinya. Selagi Anis belum menjadi milik siapa-siapa, dia masih ada peluang. Cuma, siapa pula Zarul Hisyam yang tiba-tiba muncul di dalam hidup Anis Sophea? Mampukah Haris bersaing dalam memenangi hati Anis Sophea? Dan... dapatkah Anis menemui mutiara hatinya sepanjang pengembaraannya itu?
.
#mutiarahatikurafflesia #billbora #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar

harga : Rm 24 exc postage
.
Hidup ini satu kembara di lautan yang luas buat Anis Sophea. Untuk mencapai impian, harus menyelam hingga ke dasarnya. Anis yang cantik, hidupnya biasa-biasa. Tapi, tiba-tiba berubah menjadi luar biasa apabila ditemukan dengan Haris Ilham, si ‘putera raja' yang kacak dan kaya raya. Bersama Haris, hidupnya seolah berada di dalam sebuah kisah dongeng. Dikelilingi kemewahan dan keindahan. Tapi, dia takut untuk mempertaruhkan hatinya. “I memang suka you.” Tulus ucapan Haris. “Tapi I tak suka you.” Anis senyum manis. “I ada magis yang boleh buat rasa tak suka tu bertukar jadi suka.” Mata dikenyit nakal.

Layanan dan sikap Haris buat hatinya sedikit terusik. Namun, tidak semua yang kita harapkan boleh menjadi kenyataan. Haris sudah punya bakal tunang pilihan keluarganya. Tidak mahu menjadi perampas, Anis gunakan Ikmal Reza, model kacak untuk mengumpan amarah Haris. Tetapi sikap suka mendesak dan memaksa Ikmal buat Anis rimas. Ketika ingin lari daripada Ikmal, muncul Andrian sebagai penyelamat. Tapi, seorang Haris tidak pernah berputus asa. ‘Best Man Win', itu kata hatinya. Selagi Anis belum menjadi milik siapa-siapa, dia masih ada peluang. Cuma, siapa pula Zarul Hisyam yang tiba-tiba muncul di dalam hidup Anis Sophea? Mampukah Haris bersaing dalam memenangi hati Anis Sophea? Dan... dapatkah Anis menemui mutiara hatinya sepanjang pengembaraannya itu?
.
#mutiarahatikurafflesia #billbora #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar
4 0 12 November, 2019

harga : Rm 26 exc postage
.
Kata Nisa, dia tak cantik. Tapi kata orang, cantik tu subjektif, tak sama mengikut mata pemiliknya. Hidupnya biasa-biasa saja, pergi kerja balik kerja naik kenderaan awam. Tapi gara-gara dia diminta oleh bosnya yang macho itu bancuh air kopi, hidupnya berubah 360 darjah. Terbalik macam kura-kura tergolek!

Semuanya dek kerana air kopi yang dibancuh dengan penuh kasih sayang dan disertakan jampi serapah itu telah tersalah ‘sasaran'. Peliknya, dia bukan jampi betul-betul pun. Jampi olok-olok saja tapi, nampak macam menjadi pula.
Sebabnya... 1. Mamat yang terminum ‘air kopi jampinya' itu mula mengganggu hidupnya.
2. Nisa yang solo tiba-tiba menjadi ‘tunang' mamat tu tanpa dia sendiri tahu.
3. Dalam tak rela, Nisa terpaksa sign kontrak OG a.k.a ‘ kontrak orang gaji' pada mamat tu.

Serius, dia trauma dengan mamat tu. Tapi masa yang sama, bila tak nampak mamat tu, dia jadi rindu. Mungkinkah jampi serapahnya terpantul pada diri sendiri?

Lebih parah lagi, masa yang sama juga, bosnya si Waqif yang macho kegilaan ramai tu, tiba-tiba melamar dia untuk menjadi kekasih hati.

Nisa jadi pelik. Angin tak ada, ribut pun pakar kaji cuaca tak kata nak melanda tiba-tiba ada yang tawar dia jadi awek. Jadinya, dia nak pilih siapa? Waqif tu memang dia dah lama ‘idamkan'. Tapi, hati dia asyik teringat mamat tu. Agak-agak, Nisa akan pilih siapa?
.
#kaujelita #zananisali #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar

harga : Rm 26 exc postage
.
Kata Nisa, dia tak cantik. Tapi kata orang, cantik tu subjektif, tak sama mengikut mata pemiliknya. Hidupnya biasa-biasa saja, pergi kerja balik kerja naik kenderaan awam. Tapi gara-gara dia diminta oleh bosnya yang macho itu bancuh air kopi, hidupnya berubah 360 darjah. Terbalik macam kura-kura tergolek!

Semuanya dek kerana air kopi yang dibancuh dengan penuh kasih sayang dan disertakan jampi serapah itu telah tersalah ‘sasaran'. Peliknya, dia bukan jampi betul-betul pun. Jampi olok-olok saja tapi, nampak macam menjadi pula. 
Sebabnya... 1. Mamat yang terminum ‘air kopi jampinya' itu mula mengganggu hidupnya.
2. Nisa yang solo tiba-tiba menjadi ‘tunang' mamat tu tanpa dia sendiri tahu.
3. Dalam tak rela, Nisa terpaksa sign kontrak OG a.k.a ‘ kontrak orang gaji' pada mamat tu.

Serius, dia trauma dengan mamat tu. Tapi masa yang sama, bila tak nampak mamat tu, dia jadi rindu. Mungkinkah jampi serapahnya terpantul pada diri sendiri?

Lebih parah lagi, masa yang sama juga, bosnya si Waqif yang macho kegilaan ramai tu, tiba-tiba melamar dia untuk menjadi kekasih hati.

Nisa jadi pelik. Angin tak ada, ribut pun pakar kaji cuaca tak kata nak melanda tiba-tiba ada yang tawar dia jadi awek. Jadinya, dia nak pilih siapa? Waqif tu memang dia dah lama ‘idamkan'. Tapi, hati dia asyik teringat mamat tu. Agak-agak, Nisa akan pilih siapa?
.
#kaujelita #zananisali #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar
4 0 12 November, 2019

harga : Rm 26 exc postage
.
Tiga tahun berlalu, Izyan yang polos sudah menjadi Izyan yang berbeza. Cuma satu yang masih sama, dia kekal sebagai janda. Menyandang gelaran itu tanpa dia tahu apa salah dan silapnya.

Raif yang ego muncul kembali dengan versi yang berbeza. Cuma yang masih sama, dia tetap mahukan Izyan kembali sebagai isterinya. Melepaskan Izyan dulu adalah satu kesilapan yang tidak sepatutnya dia lakukan. “Aku nak mengurat kau. Nak pikat janda aku ni balik. Boleh kan?” – Raif Sufyan “Saya dah serik dengan awak.” – Izyan

Memang Izyan serik. Dulu dia bodoh. Kerana cinta yang buta, dia terima lamaran Raif walau baru seminggu perkenalan mereka. Kerana cinta, dia terima apa saja perlakuan Raif walau dilukai berkali-kali.

Tapi hari ini, dia sudah jadi Izyan yang baru. Izyan yang tidak mudah diperkotak-katikkan sesuka hati. Apatah lagi, dia sudah punya seseorang yang lebih baik dari Raif. “Saya suka awak, Yan. Sangat-sangat suka. Awak tahu, kan?” – Zahin

Tapi masalahnya, kenapa rasa hatinya terhadap Zahin tidak sama seperti apa yang dia rasa saat bertemu Raif? Adakah cintanya pada Raif masih bersisa?

Siapakah yang akan dipilih Izyan? Si duda yang sering buat jantung dia tidak tentu hala rasa atau si teruna yang sayangkan dia separuh mati?
.
#kupikatjandaku #anasofiya #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar

harga : Rm 26 exc postage
.
Tiga tahun berlalu, Izyan yang polos sudah menjadi Izyan yang berbeza. Cuma satu yang masih sama, dia kekal sebagai janda. Menyandang gelaran itu tanpa dia tahu apa salah dan silapnya.

Raif yang ego muncul kembali dengan versi yang berbeza. Cuma yang masih sama, dia tetap mahukan Izyan kembali sebagai isterinya. Melepaskan Izyan dulu adalah satu kesilapan yang tidak sepatutnya dia lakukan. “Aku nak mengurat kau. Nak pikat janda aku ni balik. Boleh kan?” – Raif Sufyan “Saya dah serik dengan awak.” – Izyan

Memang Izyan serik. Dulu dia bodoh. Kerana cinta yang buta, dia terima lamaran Raif walau baru seminggu perkenalan mereka. Kerana cinta, dia terima apa saja perlakuan Raif walau dilukai berkali-kali.

Tapi hari ini, dia sudah jadi Izyan yang baru. Izyan yang tidak mudah diperkotak-katikkan sesuka hati. Apatah lagi, dia sudah punya seseorang yang lebih baik dari Raif. “Saya suka awak, Yan. Sangat-sangat suka. Awak tahu, kan?” – Zahin

Tapi masalahnya, kenapa rasa hatinya terhadap Zahin tidak sama seperti apa yang dia rasa saat bertemu Raif? Adakah cintanya pada Raif masih bersisa?

Siapakah yang akan dipilih Izyan? Si duda yang sering buat jantung dia tidak tentu hala rasa atau si teruna yang sayangkan dia separuh mati?
.
#kupikatjandaku #anasofiya #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar
3 0 12 November, 2019

harga : Rm 27 exc postage
.
Kerana kasihan dan tawaran yang lumayan, Ainan terima tugas menjaga Adawiyah yang sakit.  Tapi, di hari pertama bekerja, dia dipinang oleh Adawiyah agar turut ‘menjaga' suaminya dalam ikatan yang halal. "Ainan...jangan fikirkan kakak, dik. Apalah sangat hati orang yang dah nak mati seperti kakak ni. Terimalah abang dan bahagiakan dia ya dik?" - Adawiyah

Permintaan Adawiyah terlalu berat tapi Ainan terdesak dan terpaksa akur. Terima Nazim sebagai suami dan jadi isteri kedua dalam erti kata yang berbeza. Tapi, mampukah dia suntikkan bahagia ke hati Nazim sedang dia tahu hati lelaki itu hanya untuk Adawiyah?
Layanan Nazim yang berbeza buat Ainan terfikir, benarkah Nazim mengahwininya hanya kerana permintaan Adawiyah? “Saya tak nak sakit. Sakit sebab percaya yang abang betul-betul sayangkan saya.” – Ainan “Apa selama ni Ainan fikir abang buat semuanya demi penuhi nafsu semata-mata? Tak dapat kakak, abang cari Ainan, macam tu? Dan benih dalam rahim Ainan tu, kalau bukan hasil dari rasa sayang abang, Ainan nak anggap dia sebagai apa? Anak hasil rogol suami sendiri!?” – Nazim

Hubungan yang pada mulanya rukun, menjadi berantakan saat hati Adawiyah mula celaru. Mengelak diri dari bersama Nazim kerana mahu mengalah tapi, sebenarnya dia mula dihantui cemburu.

Mampukah Nazim membawa Ainan turut sama merasai cintanya? Akan kekalkah bahagia Ainan andai ada lagi satu hati yang mengharapkan bahagia itu? Mampukah Nazim bertahan dengan dua isteri yang suka memendam rasa? Dan mampukah Adawiyah bertahan dengan sakit berganda yang dicipta sendiri sebelum dijemput Ilahi?
.
#diasebelumaku #cikd #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar

harga : Rm 27 exc postage
.
Kerana kasihan dan tawaran yang lumayan, Ainan terima tugas menjaga Adawiyah yang sakit.  Tapi, di hari pertama bekerja, dia dipinang oleh Adawiyah agar turut ‘menjaga' suaminya dalam ikatan yang halal. "Ainan...jangan fikirkan kakak, dik. Apalah sangat hati orang yang dah nak mati seperti kakak ni. Terimalah abang dan bahagiakan dia ya dik?" - Adawiyah

Permintaan Adawiyah terlalu berat tapi Ainan terdesak dan terpaksa akur. Terima Nazim sebagai suami dan jadi isteri kedua dalam erti kata yang berbeza. Tapi, mampukah dia suntikkan bahagia ke hati Nazim sedang dia tahu hati lelaki itu hanya untuk Adawiyah? 
Layanan Nazim yang berbeza buat Ainan terfikir, benarkah Nazim mengahwininya hanya kerana permintaan Adawiyah? “Saya tak nak sakit. Sakit sebab percaya yang abang betul-betul sayangkan saya.” – Ainan “Apa selama ni Ainan fikir abang buat semuanya demi penuhi nafsu semata-mata? Tak dapat kakak, abang cari Ainan, macam tu? Dan benih dalam rahim Ainan tu, kalau bukan hasil dari rasa sayang abang, Ainan nak anggap dia sebagai apa? Anak hasil rogol suami sendiri!?” – Nazim

Hubungan yang pada mulanya rukun, menjadi berantakan saat hati Adawiyah mula celaru. Mengelak diri dari bersama Nazim kerana mahu mengalah tapi, sebenarnya dia mula dihantui cemburu.

Mampukah Nazim membawa Ainan turut sama merasai cintanya? Akan kekalkah bahagia Ainan andai ada lagi satu hati yang mengharapkan bahagia itu? Mampukah Nazim bertahan dengan dua isteri yang suka memendam rasa? Dan mampukah Adawiyah bertahan dengan sakit berganda yang dicipta sendiri sebelum dijemput Ilahi?
.
#diasebelumaku #cikd #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar
3 5 12 November, 2019

harga : Rm 26 exc postage
.
Polos tetapi berani, itulah Qurratul ‘Ain. Dingin dan beku, pakej bersama sarkastik, itulah Megat Uzair. Mereka ditemukan ketika ‘Ain hadir temu duga. Di situlah bermula segalanya. “Oh! Baru saya ingat. Nama awak sama dengan nama monyet peliharaan arwah atuk saya.” ~ Uzair
Betul-betul menduga kesabaran. Setiap kali bertentang mata, pasti jiwanya diduga dengan sindiran tajam encik sarkastik. Sungguh, dia benci dengan bicara sinis yang pedas tahap bombastik lelaki itu. “Mulut awak ni busuk macam belacan!!!” ~ ‘Ain
Namun, ketika bibir mengatakan benci, ada rasa lain pula bercambah di hati. Rupanya, bukan ‘Ain saja yang berperasaan begitu. Encik sarkastik juga turut merasainya. Tetapi, ada sesuatu yang menghalang dia untuk berterus-terang. Sejarah lama yang tak mungkin mampu diubah telah membataskan segala-galanya. Tatkala kisah ‘Ain ditangkap khalwat dengan Encik Ikram, Pengurus Logistik di syarikat itu tersebar, Uzair mula tak senang duduk. “Kita kahwin?” ‘Ain terkedu. Uzair lurut rambut sendiri. Encik Ikram pula tarik nafas tenang.
Sebenarnya.... Siapa yang lamar ‘Ain? Encik sarkastik atau Encik Ikram? Dan, apa sebenarnya yang membuatkan Uzair tak mampu meluahkan rasa cintanya pada ‘Ain?
.
#temudugacinta #ridhyaiman #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar

harga : Rm 26 exc postage
.
Polos tetapi berani, itulah Qurratul ‘Ain. Dingin dan beku, pakej bersama sarkastik, itulah Megat Uzair. Mereka ditemukan ketika ‘Ain hadir temu duga. Di situlah bermula segalanya. “Oh! Baru saya ingat. Nama awak sama dengan nama monyet peliharaan arwah atuk saya.” ~ Uzair 
Betul-betul menduga kesabaran. Setiap kali bertentang mata, pasti jiwanya diduga dengan sindiran tajam encik sarkastik. Sungguh, dia benci dengan bicara sinis yang pedas tahap bombastik lelaki itu. “Mulut awak ni busuk macam belacan!!!” ~ ‘Ain 
Namun, ketika bibir mengatakan benci, ada rasa lain pula bercambah di hati. Rupanya, bukan ‘Ain saja yang berperasaan begitu. Encik sarkastik juga turut merasainya. Tetapi, ada sesuatu yang menghalang dia untuk berterus-terang. Sejarah lama yang tak mungkin mampu diubah telah membataskan segala-galanya. Tatkala kisah ‘Ain ditangkap khalwat dengan Encik Ikram, Pengurus Logistik di syarikat itu tersebar, Uzair mula tak senang duduk. “Kita kahwin?” ‘Ain terkedu. Uzair lurut rambut sendiri. Encik Ikram pula tarik nafas tenang. 
Sebenarnya.... Siapa yang lamar ‘Ain? Encik sarkastik atau Encik Ikram? Dan, apa sebenarnya yang membuatkan Uzair tak mampu meluahkan rasa cintanya pada ‘Ain?
.
#temudugacinta #ridhyaiman #ideakreatif #noveluntukdijual #jualnovel #koleksinovel #borongnovel #novelbaru #novelpreloved #sayajualnovelbaru #sayajualnovelmurah #borongnovelmurah #gilanovel #hantunovel #minatnovel #peminatnovelmelayutegar
2 0 12 November, 2019

NAK LOSS 10KG SEBULAN???
JOM DAPATKAN MILA, KOMPEM BERAT LOSS 10KG SEBULAN
.
.
Dengan mila korang akn rasa kenyang dgn lebih lama dan hanya 110 kalori shja tau. sangat sesuai utk diet dan berat cepat turun tanpa rasa lapar. Terbukti berkesan 10kg sebulan petik jari je. FOUNDER dah buktikan, korang takkan la nak turun lagi.. cepat2 hilangkan berat yg degil tu.
.
wajib tengok video ni sampai habis ok 💗
.
.
🍫MILA COKLAT SLYM🍫
(Lebih kurg overnight oats)

Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍
NO SUGAR
110 KALORI SHJ
BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan)
.
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵

1. ROLLED Oats
2. Susu rendah lemak
3. Apricot
4. Chia seed
5. Badam
6. Vitamin c
7. Delima
8. Serbuk koko
9. Kurma
.
.
Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kgs sebulan boleh wasap 0129008699 ❤️ Atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang .
.
#semangka #ideakreatif #selamatmakan #milacoklatslym #milafeedback
#teamnickhinhussein #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #halaqahtv9 #parodimeletop #mesracard #dramasangat #nakkurusselamat #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei #klfoodie #nakbebel #intermittentfastingmalaysia #overnightoats #misimengecil #coachdiet #dietrendahkalori
#teamafcircle01091

NAK LOSS 10KG SEBULAN???
JOM DAPATKAN MILA, KOMPEM BERAT LOSS 10KG SEBULAN
.
.
Dengan mila korang akn rasa kenyang dgn lebih lama dan hanya 110 kalori shja tau. sangat sesuai utk diet dan berat cepat turun tanpa rasa lapar. Terbukti berkesan 10kg sebulan petik jari je. FOUNDER dah buktikan, korang takkan la nak turun lagi.. cepat2 hilangkan berat yg degil tu.
.
wajib tengok video ni sampai habis ok 💗
.
.
🍫MILA COKLAT SLYM🍫
(Lebih kurg overnight oats)

Rasa coklat yg mengenyangkan sangat sangat & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak 😍
NO SUGAR
110 KALORI SHJ
BANTU KURGKAN BERAT BADAN 1-3KG SEMINGGU (dengan jaga pemakanan)
.
9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ⤵

1. ROLLED Oats
2. Susu rendah lemak
3. Apricot
4. Chia seed
5. Badam 
6. Vitamin c 
7. Delima
8. Serbuk koko
9. Kurma
.
.
Nak dapatkan mila coklat & tips hilangkan 10kgs sebulan boleh wasap 0129008699 ❤️ Atau klik link whtsapp pd bio ig sekarang .
.
#semangka #ideakreatif  #selamatmakan #milacoklatslym #milafeedback
#teamnickhinhussein #jomkurus #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomdiet #halaqahtv9  #parodimeletop #mesracard #dramasangat #nakkurusselamat  #fatloss #ctdk #neelofaxfashionvalet #pcosmalaysia #sabah #sarawak #brunei  #klfoodie #nakbebel #intermittentfastingmalaysia #overnightoats #misimengecil #coachdiet #dietrendahkalori
#teamafcircle01091
134 42 11 November, 2019

Top #ideakreatif posts

Bagus banget ya gambarnyaa !! Jadi pengen nyantai dipinggir danau seperti digambar itu !#ideakreatif #kreasisehati #kreativitasanak #bandungkreatif #kreasiku #megakreasifilms #anakkreatif #kreasimaskawin #makassarkreatif #kreasiunik #mahasiswakreatif #undangankreatif #kreasi #diyideas #kreatif
4,558 28 4 September, 2019