#ifacefoundation Instagram Photos & Videos

ifacefoundation - 5.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ifacefoundation and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
2.4
Average comment
0
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat No ws sekarang tau ! -
www.wasap.my/601133850270/magiclipss

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #viral #malaysiaboleh

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat No ws sekarang tau ! - 
www.wasap.my/601133850270/magiclipss

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #viral #malaysiaboleh
5 0 3 hours ago

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive
1 0 4 hours ago

Hai semua. Siapa yg belum dapatkan magicilips ni? Ruby nk bgtau yg stock dah tak banyak. So kalau korang taknak menangis kat bucu katil sbb stock dah habis cepat order skrg. RM35 sahaja. Tapi sekarang hq dah buat harga combo. Makin byk korang beli makin banyak potongan akn dibuat. So jimat kan? 😀
.
Meh ws admin skarang
Click link kat bio 😉
#teamliesa #magicilips_hq #magicilipslipgloss #magicilipsanissafaizul #magicilips
#ifacefoundation #afbeauty #syahmisyazli #foundationviral
#lipglossviral

Hai semua. Siapa yg belum dapatkan magicilips ni? Ruby nk bgtau yg stock dah tak banyak. So kalau korang taknak menangis kat bucu katil sbb stock  dah habis cepat order skrg. RM35 sahaja. Tapi sekarang hq dah buat harga combo. Makin byk korang beli makin banyak potongan akn dibuat. So jimat kan? 😀
.
Meh ws admin skarang
Click link kat bio 😉
#teamliesa #magicilips_hq #magicilipslipgloss #magicilipsanissafaizul #magicilips
#ifacefoundation #afbeauty #syahmisyazli #foundationviral
#lipglossviral
1 0 21 hours ago

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive #viral #malaysiaboleh

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive #viral #malaysiaboleh
3 0 18 November, 2019

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive
3 0 18 November, 2019

Yaya dah buka sekotak iFace & Magic iLips untuk tester & kegunaan sendiri ☺️
-
Sesiapa nak meletop letop time puasa ni & raya nanti. Jom klik link whatsapp kat bio .
-
Takkan Yaya nak cantik sorang je kot ? Mestilah Yaya nak semue pun lawa cun melecun 😘
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Yaya dah buka sekotak iFace & Magic iLips untuk tester & kegunaan sendiri ☺️
-
Sesiapa nak meletop letop time puasa ni & raya nanti. Jom klik link whatsapp kat bio .
-
Takkan Yaya nak cantik sorang je kot ? Mestilah Yaya nak semue pun lawa cun melecun 😘
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
3 0 17 November, 2019

Yaya dah buka sekotak iFace & Magic iLips untuk tester & kegunaan sendiri ☺️
-
Sesiapa nak meletop letop time puasa ni & raya nanti. Jom klik link whatsapp kat bio .
-
Takkan Yaya nak cantik sorang je kot ? Mestilah Yaya nak semue pun lawa cun melecun 😘
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Yaya dah buka sekotak iFace & Magic iLips untuk tester & kegunaan sendiri ☺️
-
Sesiapa nak meletop letop time puasa ni & raya nanti. Jom klik link whatsapp kat bio .
-
Takkan Yaya nak cantik sorang je kot ? Mestilah Yaya nak semue pun lawa cun melecun 😘
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
5 0 17 November, 2019

Top #ifacefoundation posts

Siapa kat sini ada masalah kulit muka berjerawat, masalah parut hm 😢 dah try macam macam produk tapi tak berkesan pun 😭 kat sini Hajar nak share @dhiaessencehq yang boleh merawat kulit muka yang berjerawat dah parut 😊 -

Yang nak tahu lebih detail pasai DHIA ESSENCE ni boleh cepat cepat tekan link dekat bio ✨ Nak cantik hari harikan jangan sayang duit 😜 - -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #DHIAESSENCE

Siapa kat sini ada masalah kulit muka berjerawat, masalah parut hm 😢 dah try macam macam produk tapi tak berkesan pun 😭 kat sini Hajar nak share @dhiaessencehq yang boleh merawat kulit muka yang berjerawat dah parut 😊 -

Yang nak tahu lebih detail pasai DHIA ESSENCE ni boleh cepat cepat tekan link dekat bio ✨ Nak cantik hari harikan jangan sayang duit 😜 - -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #DHIAESSENCE
478 2 10 November, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,023 132 3 March, 2019

Dengar apa yang asif explain fungsi2 setiap produk kami. Wahh kalau dapat satu set ni meletop letop la uolls. Siapa nak special price? Admin nak bagi kat uolls ni haa. Cepat tekan link whatsapp di bio ❤️✨
-
Boleh dapatkan iface foundation, @dhiaessencehq dan magic ilips dengan admin tau 😍
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Dengar apa yang asif explain fungsi2 setiap produk kami. Wahh kalau dapat satu set ni meletop letop la uolls. Siapa nak special price? Admin nak bagi kat uolls ni haa. Cepat tekan link whatsapp di bio ❤️✨
-
Boleh dapatkan iface foundation, @dhiaessencehq dan magic ilips dengan admin tau 😍
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
639 4 10 October, 2019

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35 sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive

Jom dapatkan magic ilips sekarang dengan harga serendah RM35  sahaja you gais 💖 Tapi sekarang kita ada buat harga combo tau 🤗 grab banyak jimat banyak ! Siapa taknak dah la murah dapat cantik lagi 😍 Siapa yang nak grab boleh tekan link dekat bio sekarang tau ! -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #emas916 #tudungbawalexclusive
1,103 1 23 October, 2019
“Pakai pakai dah merah”. Walapun magic ilips ni hanya ada satu code, tapi dia boleh ikut semua warna darah dan suhu badan kita. Lelaki perempuan pun boleh pakai, dalam masa yang sama dapat merawat bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
229 7 30 September, 2019

Satu calit je terus dapat kesan merah merah manja kat bibir. Sebab magic ilips ni ikut warna darah dan suhu badan tau, so dah tak payah nak apply lipstick lain. Dalam masa yang sama boleh merawat masalah bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Satu calit je terus dapat kesan merah merah manja kat bibir. Sebab magic ilips ni ikut warna darah dan suhu badan tau, so dah tak payah nak apply lipstick lain. Dalam masa yang sama boleh merawat masalah bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
931 14 24 July, 2019

Hii uolls. Korang ada tak masalah kulit kusam kalau tak makeup? Tapi taknak makeup tebal tebal. Haa iface foundation ni boleh menutup parut parut jerawat walaupun hanya medium coverage. Korang akan jatuh cinta dengan effect natural dan glowing ❤️✨
-
#afbeauty #afbeautyhq #afbeautycosmetics #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardhiah #maeltotey #ifacefoundation #sayajuallipstick #sayajualilips #sayapakai #jualmurah #naturalbeauty #cantiksepantas5saat #cantiksangat #sayaguna #afbeautyco #sale

Hii uolls. Korang ada tak masalah kulit kusam kalau tak makeup? Tapi taknak makeup tebal tebal. Haa iface foundation ni boleh menutup parut parut jerawat walaupun hanya medium coverage. Korang akan jatuh cinta dengan effect natural dan glowing ❤️✨
-
#afbeauty #afbeautyhq #afbeautycosmetics #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardhiah #maeltotey #ifacefoundation #sayajuallipstick #sayajualilips #sayapakai #jualmurah #naturalbeauty #cantiksepantas5saat #cantiksangat #sayaguna #afbeautyco #sale
411 1 8 October, 2019

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 raya pun dah nak dekat, baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial # #afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 raya pun dah nak dekat, baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial ##afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup
815 111 17 hours ago