#igersmalaysia Instagram Photos & Videos

igersmalaysia - 3.3m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #igersmalaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
4.3
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Termasuk di antara keindahan ajaran agama Islam adalah mendorong umatnya untuk memiliki akhlak yang mulia. Sebaliknya, agama ini melarang umatnya memiliki akhlak yang buruk. Bahkan dengan akhlak mulia, seseorang bisa menyamai kedudukan (derajat) orang yang rajin berpuasa dan rajin shalat.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Agama ini menekankan dan mendorong kita untuk berhias dengan akhlak yang mulia terhadap Allah Ta’ala, Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam, dan juga terhadap hamba-hambaNya. Dengan akhlak yang mulia, akan tampaklah kesempurnaan dan ketinggian agama Islam ini, yaitu agama yang indah dan sempurna, baik dari sisi akidah, ibadah, adab, dan akhlak.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Oleh karena itu, jika ada di antara kita yang semakin bertambah ilmu agama dan imannya, namun akhlaknya tidak semakin baik, maka waspadalah, mungkin ada yang salah dalam diri kita dalam belajar agama dan mengamalkannya.
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah #naksentap #nakpesan #mahabbah

Termasuk di antara keindahan ajaran agama Islam adalah mendorong umatnya untuk memiliki akhlak yang mulia. Sebaliknya, agama ini melarang umatnya memiliki akhlak yang buruk. Bahkan dengan akhlak mulia, seseorang bisa menyamai kedudukan (derajat) orang yang rajin berpuasa dan rajin shalat.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 
Agama ini menekankan dan mendorong kita untuk berhias dengan akhlak yang mulia terhadap Allah Ta’ala, Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam, dan juga terhadap hamba-hambaNya. Dengan akhlak yang mulia, akan tampaklah kesempurnaan dan ketinggian agama Islam ini, yaitu agama yang indah dan sempurna, baik dari sisi akidah, ibadah, adab, dan akhlak.
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 
Oleh karena itu, jika ada di antara kita yang semakin bertambah ilmu agama dan imannya, namun akhlaknya tidak semakin baik, maka waspadalah, mungkin ada yang salah dalam diri kita dalam belajar agama dan mengamalkannya.
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah#naksentap#nakpesan#mahabbah
5 0 17 minutes ago

💕
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah #naksentap #nakpesan #mahabbah

💕
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah#naksentap#nakpesan#mahabbah
2 0 18 minutes ago

No matter how much you’ve sinned in the past, big or small, it should never be used as a barrier from getting closer to Allah (swt). Repent wholeheartedly, show remorse. The Almighty is all loving and will never turn away a prayer made to him out of complete sincerity for the door of mercy is ever open wide 🕌

#moscar19 #mosquecarnival #centreofunity #iphonography #shotoniphone #mosquesofworld #masjid #mosque #nightphotography #nightscapes #lightroommobile #shotoniphone7plus #islam #igersmalaysia #igersmalaysiabest #mobilephotography #malaysia #travel

No matter how much you’ve sinned in the past, big or small, it should never be used as a barrier from getting closer to Allah (swt). Repent wholeheartedly, show remorse. The Almighty is all loving and will never turn away a prayer made to him out of complete sincerity for the door of mercy is ever open wide 🕌

#moscar19 #mosquecarnival #centreofunity #iphonography #shotoniphone #mosquesofworld #masjid #mosque #nightphotography #nightscapes #lightroommobile #shotoniphone7plus #islam #igersmalaysia #igersmalaysiabest #mobilephotography #malaysia #travel
14 0 18 minutes ago

Ya Allah karuniakan kami taufik dan hidayah agar kami selalu dipilih untuk membuat kebaikkan 🤲
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah #naksentap #nakpesan #mahabbah

Ya Allah karuniakan kami taufik dan hidayah agar kami selalu dipilih untuk membuat kebaikkan 🤲
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah#naksentap#nakpesan#mahabbah
3 0 18 minutes ago

Kita diciptakan Allah sudah sangat jelas dalam Quran "Li ya'buduuun" yaitu untuk beribadah kepadaNya..💯
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah #naksentap #nakpesan #mahabbah

Kita diciptakan Allah sudah sangat jelas dalam Quran "Li ya'buduuun" yaitu untuk beribadah kepadaNya..💯
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah#naksentap#nakpesan#mahabbah
5 0 20 minutes ago

- Semoga kita bisa diberikan keistiqomahan..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah #naksentap #nakpesan #mahabbah

- Semoga kita bisa diberikan keistiqomahan..
.
.
Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah#naksentap#nakpesan#mahabbah
0 0 21 minutes ago

Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #malaysiatrending #vscomalaysia #igersmalaysia #tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah #naksentap #nakpesan #mahabbah

Moga yg lihat post ni Allah kurniakan HIDAYAH.. Aamin YRA 🤲
.
.
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
.
🔛 #dakwahbossbabe #roadtoJANNAH #theprophetMuhammad
.
#jentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
#videojentikhati #repostbydiariluahanhati #diariluahanhati #dakwahlegend #noteformyself
#nakbebel#lawakhambar#nakfakta#lawakkeder#lawakhangit#malaysiatrending#vscomalaysia#igersmalaysia#tarbiahsentap #habibnaelbentaher #jomdakwah#naksentap#nakpesan#mahabbah
8 0 22 minutes ago

*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!!
*MUAT SAMPAI 110KG!!!!! .
All is ready stock, delivery within 1-2days.
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
.
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
SESUAI UNTUK
1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'
2. yang tak nak pakai korset / bengkung
3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
4. yang agak malas nak pakai girdle / korset
5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut
.
#kualalumpur #makeuppengantin #astro #tudungraya #tudungruffle #kotabelud #kinabalu #alhaalfa #kinabatangan #kotakinabalu #muaperak #kelantan #ganu #makeupkelantan #kualalumpurwedding #klcc #melaka #serawak #igersmalaysia #jomkurus #bengkungmalaysia #alhaalfa #putrajaya #alamanda #bajuplussize #bajupengantin #kualalumpur #instaseller #bridesmaids #instaseleb #makananmalaysia #brunei

*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!!
*MUAT SAMPAI 110KG!!!!! .
All is ready stock, delivery within 1-2days.
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
.
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
SESUAI UNTUK
1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'
2. yang tak nak pakai korset / bengkung
3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
4. yang agak malas nak pakai girdle / korset
5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut
.
#kualalumpur  #makeuppengantin #astro #tudungraya #tudungruffle #kotabelud #kinabalu #alhaalfa #kinabatangan #kotakinabalu #muaperak #kelantan  #ganu #makeupkelantan #kualalumpurwedding #klcc  #melaka #serawak #igersmalaysia #jomkurus #bengkungmalaysia #alhaalfa #putrajaya #alamanda #bajuplussize #bajupengantin #kualalumpur #instaseller #bridesmaids #instaseleb #makananmalaysia #brunei
1 0 30 minutes ago

*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!!
*MUAT SAMPAI 110KG!!!!! .
All is ready stock, delivery within 1-2days.
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
.
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
SESUAI UNTUK
1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'
2. yang tak nak pakai korset / bengkung
3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
4. yang agak malas nak pakai girdle / korset
5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut
.
#kualalumpur #makeuppengantin #astro #tudungraya #tudungruffle #kotabelud #kinabalu #alhaalfa #kinabatangan #kotakinabalu #muaperak #kelantan #ganu #makeupkelantan #kualalumpurwedding #klcc #melaka #serawak #igersmalaysia #jomkurus #bengkungmalaysia #alhaalfa #putrajaya #alamanda #bajuplussize #bajupengantin #kualalumpur #instaseller #bridesmaids #instaseleb #makananmalaysia #brunei

*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!!
*MUAT SAMPAI 110KG!!!!! .
All is ready stock, delivery within 1-2days.
.
Colour : Black, Cream
Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL
.
MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT
MERAMPINGKAN PINGGANG
.
Specifications
▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa
▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress...
▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit
.
SESUAI UNTUK
1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh'
2. yang tak nak pakai korset / bengkung
3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung
4. yang agak malas nak pakai girdle / korset
5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut
.
#kualalumpur  #makeuppengantin #astro #tudungraya #tudungruffle #kotabelud #kinabalu #alhaalfa #kinabatangan #kotakinabalu #muaperak #kelantan  #ganu #makeupkelantan #kualalumpurwedding #klcc  #melaka #serawak #igersmalaysia #jomkurus #bengkungmalaysia #alhaalfa #putrajaya #alamanda #bajuplussize #bajupengantin #kualalumpur #instaseller #bridesmaids #instaseleb #makananmalaysia #brunei
0 0 30 minutes ago
天气冷,喝杯咖啡吧,温暖冰冷的心。2019 11 14
#vscomoment #vscom #vscommalaysia #vscomcoffee #insta #instagram #instamalaysia #instapic #instacoffee #igersmalaysia #coffee #love #heart #冷#mocha
5 0 38 minutes ago

“KENDUR DH MCM NENEK-NENEK DH!”
.
-
-
-

Dulu hubby tegur yg mis b saya kendur mcm nenek2.
Mana taknya, lepas menyusukan anak mis b terus jadi layu dan londeh.
Mggu lepas hubby belikan saya B CONFIDENT ADVANCE 3 botol dan saya terus pakai.
-
-

Alhamdulillah, dh seminggu saya pakai.
Mis b mcm dh tegang dan berdenyut2 mcm nak membesar.
Hubby pun dh tegur yg mis b nmpk lain, tak kendur mcm dulu.
Yg happy, hubby nk sponsor beli bra baru lps ni. . -
-

Anda mengalami masalah mis b londeh? Mis b besar sebelah?
Meyh cuba B CONFIDENT ADVANCE nih.
Jom pakat2 buat kan suami anda tertawan dgn anda.
Montokkan dan cantikkan aset anda kembali .
.
-
-
-
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye,
akak akan bantu awak semua tau.
.
.
.
Wsp je akak laju2 k 🤣
0103594432
Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa
#bconfidentshahalam
#payudarakendur
#bconfidenthq
#bconfidentoffer
#bconfidentjohor
#bconfidentselangor
#bconfidentmurah
#bconfidentpromosi
#bconfidentsabah
#nursajat
#originalproduk
#bustup
#trustedseller
#igersmalaysia
#serumpayudara
#milkbooster
#bconfidentsingapore
#bconfident
#fattahaminz
#menyusukananak
#viral2018
#naelofarhijab
#pinklady
#payudaramontok
#husna
#bodysexy
#ubatpayudara
#polisevo2
#polisevo2

“KENDUR DH MCM NENEK-NENEK DH!”
.
-
-
-

Dulu hubby tegur yg mis b saya kendur mcm nenek2. 
Mana taknya, lepas menyusukan anak mis b terus jadi layu dan londeh. 
Mggu lepas hubby belikan saya B CONFIDENT ADVANCE 3 botol dan saya terus pakai.
-
-

Alhamdulillah, dh seminggu saya pakai. 
Mis b mcm dh tegang dan berdenyut2 mcm nak membesar. 
Hubby pun dh tegur yg mis b nmpk lain, tak kendur mcm dulu. 
Yg happy, hubby nk sponsor beli bra baru lps ni. . -
-

Anda mengalami masalah mis b londeh? Mis b besar sebelah? 
Meyh cuba B CONFIDENT ADVANCE nih. 
Jom pakat2 buat kan suami anda tertawan dgn anda. 
Montokkan dan cantikkan aset anda kembali .
.
-
-
-
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye, 
akak akan bantu awak semua tau.
.
.
.
Wsp je akak laju2 k 🤣
0103594432
Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
-
-
-
#bconfidentkl
#neelofa 
#bconfidentshahalam 
#payudarakendur 
#bconfidenthq 
#bconfidentoffer 
#bconfidentjohor 
#bconfidentselangor 
#bconfidentmurah 
#bconfidentpromosi 
#bconfidentsabah 
#nursajat 
#originalproduk 
#bustup 
#trustedseller 
#igersmalaysia 
#serumpayudara 
#milkbooster 
#bconfidentsingapore 
#bconfident 
#fattahaminz 
#menyusukananak 
#viral2018 
#naelofarhijab 
#pinklady 
#payudaramontok 
#husna 
#bodysexy 
#ubatpayudara 
#polisevo2
#polisevo2
1 0 43 minutes ago

You just can't be easily move on from #dahmakan especially when it comes to #dahmakansebelas everyone can taste food made by 5≤ stars chef
*Sign up using MOHAMME7E for RM10 x 4 orders

You just can't be easily move on from #dahmakan  especially when it comes to #dahmakansebelas everyone can taste food made by 5≤ stars chef
*Sign up using MOHAMME7E for RM10 x 4 orders
2 2 45 minutes ago

Las Torres Petronas de Kuala Lumpur son todo un símbolo de Malasia. Comenzaron a construirse en 1992 y sus obras finalizaron 5 años más tarde. En ese momento, se convirtieron en los dos rascacielos más altos del mundo gracias a sus más de 450 metros de altura. Hoy ni siquiera están entre los 10 primeros.
El que sí se mantiene en el primer puesto es su puente, pues es el puente más alto del mundo situado entre dos edificios. Es conocido como “Sky Bridge” y está situado entre las plantas 41 y 42. Lo más increíble es que posee un complejo sistema de rodamientos con el fin de compensar los movimientos de tierra y dotar a los edificios de una mayor estabilidad.
Las Torres Petronas son increíbles y nunca dejan de sorprender al viajero 😍
(Foto de Agosto 2019)
#losviajesdefran #malaysia #malasia #malaysian #visitmalaysia #kualalumpur #petronastowers #twintowers #petronastwintower #petronas #instamalaysia #igersmalaysia #ilovemalaysia #eldeseodeviajar #wanderlust #travelasia #southeastasia #travelexperience #traveller #travel #travelgram #travelling #travelpics #instatravel #instaphoto #instatraveling #picoftheday #españolesporelmundo #catalanspelmon #beautifuldestinations

Las Torres Petronas de Kuala Lumpur son todo un símbolo de Malasia. Comenzaron a construirse en 1992 y sus obras finalizaron 5 años más tarde. En ese momento, se convirtieron en los dos rascacielos más altos del mundo gracias a sus más de 450 metros de altura. Hoy ni siquiera están entre los 10 primeros.
El que sí se mantiene en el primer puesto es su puente, pues es el puente más alto del mundo situado entre dos edificios. Es conocido como “Sky Bridge” y está situado entre las plantas 41 y 42. Lo más increíble es que posee un complejo sistema de rodamientos con el fin de compensar los movimientos de tierra y dotar a los edificios de una mayor estabilidad.
Las Torres Petronas son increíbles y nunca dejan de sorprender al viajero 😍
(Foto de Agosto 2019)
#losviajesdefran #malaysia #malasia #malaysian #visitmalaysia #kualalumpur #petronastowers #twintowers #petronastwintower #petronas #instamalaysia #igersmalaysia #ilovemalaysia #eldeseodeviajar #wanderlust #travelasia #southeastasia #travelexperience #traveller #travel #travelgram #travelling #travelpics #instatravel #instaphoto #instatraveling #picoftheday #españolesporelmundo #catalanspelmon #beautifuldestinations
23 0 47 minutes ago

Top #igersmalaysia posts

❤️

❤️
5,316 51 12 November, 2019

Wedding 🙈

Wedding 🙈
7,961 61 12 November, 2019

Pernah ?

Pernah ?
4,031 24 12 November, 2019

Ada siapa2 kete rosak ke? Mai sini, lizzy repair.... 😉

===========================⁣
FOLLOW | TAG | COMMENT | LIKE⁣
===========================⁣

💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣
#elizabethtan
#elizabeth
#elizabethtsm
#elizabethtsm.fc⁣
#tv3
#tv3malaysia
#tv9
#artismalaysiaawesome
#artismalaysia
#astro
#artiskini
#risethemovie
#hustlehard
#senafasrindu
#dramasangat
#igersmalaysia

Ada siapa2 kete rosak ke? Mai sini, lizzy repair.... 😉
⁣
===========================⁣
FOLLOW | TAG | COMMENT | LIKE⁣
===========================⁣
⁣
💠💠💠💠💠💠💠 💠 ⁣
#elizabethtan ⁣
#elizabeth⁣
#elizabethtsm⁣
#elizabethtsm.fc⁣
#tv3⁣
#tv3malaysia⁣
#tv9⁣
#artismalaysiaawesome⁣
#artismalaysia⁣
#astro⁣
#artiskini⁣
#risethemovie⁣
#hustlehard⁣
#senafasrindu⁣
#dramasangat⁣
#igersmalaysia
4,048 34 12 November, 2019

Lawa tak bojeng baru asif...?😙
Cuba bagi komen sikit sore🤪
.
Jom support: @drama.spontan✌️

Lawa tak bojeng baru asif...?😙
Cuba bagi komen sikit sore🤪
.
Jom support: @drama.spontan✌️
4,610 21 8 hours ago

Have a nice day! 💙🌸
.
Follow @liyaamaiisarah plish 😁❤️

Have a nice day! 💙🌸
.
Follow @liyaamaiisarah plish 😁❤️
1,940 10 8 hours ago