#ikaradiusite Instagram Photos & Videos

ikaradiusite - 2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ikaradiusite and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
74.4
Average comment
7.7
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

SALE 12.12 kita extend!!! Betul2 Harga Gila kali ini dan ramai dah grab! Jom whatsapp sis untuk shopping sampai lebam! 😍😍😍 Senarai Promo:
👉🏻 Teja Stripe Kurung: RM150 (np: rm229)
👉🏻 Gloria Kurung Ironless: RM120 (np: rm189)
👉🏻 Caramello Kurung: RM100 (np: rm189)
👉🏻 Kayva Tunic: RM60 (np: rm119)
👉🏻 Rhea Tudung Sarung ironless: RM12!!!
👉🏻 Inner cap: RM12!!!
👉🏻 dan banyak lagi offer menarik
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

SALE 12.12 kita extend!!! Betul2 Harga Gila kali ini dan ramai dah grab! Jom whatsapp sis untuk shopping sampai lebam! 😍😍😍 Senarai Promo:
👉🏻 Teja Stripe Kurung: RM150 (np: rm229)
👉🏻 Gloria Kurung Ironless: RM120 (np: rm189)
👉🏻 Caramello Kurung: RM100 (np: rm189)
👉🏻 Kayva Tunic: RM60 (np: rm119)
👉🏻 Rhea Tudung Sarung ironless: RM12!!!
👉🏻 Inner cap: RM12!!!
👉🏻 dan banyak lagi offer menarik
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
0 0 13 December, 2019

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
13 0 13 December, 2019

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

NEW IN!
.
HURRA BASIC
RM49.00
.
✅ Type: Halfmoon Shawl
✅ Material:Chiffon Crepe
.
cantikkkknya hurra basic dalam warna pastel. Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
5 0 13 December, 2019

Display Clearance busana nikah ni hanya RM400. Siapa nak boleh dm cepat2 sebelum Sold Out 😘
.
#rtwikaradiusite #ikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide

Display Clearance busana nikah ni hanya RM400. Siapa nak boleh dm cepat2 sebelum Sold Out 😘
.
#rtwikaradiusite #ikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide
81 0 12 December, 2019

Assalamualaikum dearies! Ada yang nak kahwin tahun depan? Sekarang ni kita ada PAKEJ 2020 hanya RM1500 (semua include) 🥰

Apa yang anda akan dapat dengan PAKEJ 2020 ini? 👇🏻
❤️ busana nikah perempuan samada kurung atau dress
❤️ baju melayu lelaki (saiz rtw)
❤️ shawl plain
❤️ veil nikah
❤️ 1x alteration
❤️ material semua dari kami

Whatsapp 019-3344112 untuk set appointment sekarang! ✨ #busananikah #bajunikah #malaywedding #malayweddingguide #ikaradiusite #rtwikaradiusite

Assalamualaikum dearies! Ada yang nak kahwin tahun depan? Sekarang ni kita ada PAKEJ 2020 hanya RM1500 (semua include) 🥰

Apa yang anda akan dapat dengan PAKEJ 2020 ini? 👇🏻
❤️ busana nikah perempuan samada kurung atau dress
❤️ baju melayu lelaki (saiz rtw)
❤️ shawl plain
❤️ veil nikah
❤️ 1x alteration
❤️ material semua dari kami

Whatsapp 019-3344112 untuk set appointment sekarang! ✨ #busananikah #bajunikah #malaywedding #malayweddingguide #ikaradiusite #rtwikaradiusite
60 0 12 December, 2019

Ramai sangat suka dress ni dan dah banyak kita dah buat untuk client sebenarnya. Btw ada 2 display dress yang lebih kurang macam ni untuk anda grab dengan harga yang sangat murah!
.
Nak tahu detail? Follow telegram kita (link dekat bio ig) atau komen ‘saya nak’ dekat bawah nanti kita dm ok 😊
#ikaradiusite #bridalbyikaradiusite #malayweddingguide #malaywedding

Ramai sangat suka dress ni dan dah banyak kita dah buat untuk client sebenarnya. Btw ada 2 display dress yang lebih kurang macam ni untuk anda grab dengan harga yang sangat murah!
.
Nak tahu detail? Follow telegram kita (link dekat bio ig) atau komen ‘saya nak’ dekat bawah nanti kita dm ok 😊
#ikaradiusite #bridalbyikaradiusite #malayweddingguide #malaywedding
54 4 9 December, 2019

Assalamualaikum, ada yang nak kahwin tahun 2020? Cuba komen ‘saya’ dekat bawah nanti kami dm pakej nikah promo kami 😘
.
#bridalbyikaradiusite #ikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide

Assalamualaikum, ada yang nak kahwin tahun 2020? Cuba komen ‘saya’ dekat bawah nanti kami dm pakej nikah promo kami 😘
.
#bridalbyikaradiusite #ikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide
170 74 8 December, 2019

Peach kurung with 3d flower lace ✨
.
Untuk Pakej Nikah 2020, boleh direct whatsapp 019-3344112 ok ❤️ #ikaradiusite #ikaradiusitebridal #rtwikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide

Peach kurung with 3d flower lace ✨
.
Untuk Pakej Nikah 2020, boleh direct whatsapp 019-3344112 ok ❤️ #ikaradiusite #ikaradiusitebridal #rtwikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide
44 0 8 December, 2019

Untuk yang tak tahu, kami tengah buat SALE DISPLAY ITEM. So siapa yang nak tengok full katalog boleh join telegram kami ye. Link di bio 🥰
.
#malayweddingguide #malaywedding #rtwikaradiusite #ikaradiusite

Untuk yang tak tahu, kami tengah buat SALE DISPLAY ITEM. So siapa yang nak tengok full katalog boleh join telegram kami ye. Link di bio 🥰
.
#malayweddingguide #malaywedding #rtwikaradiusite #ikaradiusite
163 5 6 December, 2019

Dah follow ke telegram kami? Semua busana Nikah display tengah clearance tau. Harga serendah RM250 je untuk busana yang eksklusif ini. Satu design ada satu pasang je.
.
Telegram link ada di profile ig ya. Klik je dan follow terus ❤️ #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingdress #busananikah #bajunikah #bajukahwin #bajutunang #ikaradiusite #rtwikaradiusite #perkahwinanmelayu

Dah follow ke telegram kami? Semua busana Nikah display tengah clearance tau. Harga serendah RM250 je untuk busana yang eksklusif ini. Satu design ada satu pasang je.
.
Telegram link ada di profile ig ya. Klik je dan follow terus ❤️ #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingdress #busananikah #bajunikah #bajukahwin #bajutunang #ikaradiusite #rtwikaradiusite #perkahwinanmelayu
259 15 6 December, 2019

Display dress warna mint green ni cantik sangat. Buatkan si pemakai nampak slim dan tinggi. Ada 1 pc boleh muat saiz xs hingga s. Siapa nak measurement chart?
.
Katalog Display Dress/Kurung boleh join group telegram kami ya (link di ig profile) #rtwikaradiusite #displaydresstoletgo #ikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide

Display dress warna mint green ni cantik sangat. Buatkan si pemakai nampak slim dan tinggi. Ada 1 pc boleh muat saiz xs hingga s. Siapa nak  measurement chart?
.
Katalog Display Dress/Kurung boleh join group telegram kami ya (link di ig profile) #rtwikaradiusite #displaydresstoletgo #ikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide
201 1 5 December, 2019

Antara Display Dress yang kita nak kasi clear je. Dengan lace yang sarat, ada tail. Memang berbaloi untuk anda grab! Siapa nak? 🙋🏻‍♀️
.
Untuk detail dan measurement boleh follow telegram kami (link di ig bio) 😘
.
#rtwikaradiusite #ikaradiusite #busananikah #bajunikah #malaywedding #malayweddingguide #bajutunang

Antara Display Dress yang kita nak kasi clear je. Dengan lace yang sarat, ada tail. Memang berbaloi untuk anda grab! Siapa nak? 🙋🏻‍♀️
.
Untuk detail dan measurement boleh follow telegram kami (link di ig bio) 😘
.
#rtwikaradiusite #ikaradiusite #busananikah #bajunikah #malaywedding #malayweddingguide #bajutunang
63 1 5 December, 2019

Baby blue dress ni sesuai untuk tunang, nikah dan event. Ada display saiz S untuk let go. Siapa nak? 🙋🏻‍♀️
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #bajunikah #bajutunang #busananikah #malaywedding #malayweddingguide #singaporewedding

Baby blue dress ni sesuai untuk tunang, nikah dan event. Ada display saiz S untuk let go. Siapa nak? 🙋🏻‍♀️
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #bajunikah #bajutunang #busananikah #malaywedding #malayweddingguide #singaporewedding
491 35 4 December, 2019

Tak sabar nak up semua Sample Clearance! Siapa nak join group telegram komen ‘Saya’ nanti sis bagi link 😘
.
#malaywedding #malayweddingguide #busananikah #bajunikah #rtwikaradiusite #ikaradiusite #bajutunang

Tak sabar nak up semua Sample Clearance! Siapa nak join group telegram komen ‘Saya’ nanti sis bagi link 😘
.
#malaywedding #malayweddingguide #busananikah #bajunikah #rtwikaradiusite #ikaradiusite #bajutunang
66 48 4 December, 2019

Tutorial Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite

Tutorial Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite
3 0 4 December, 2019

Tutorial Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite

Tutorial Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite
1 0 4 December, 2019

Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite

Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite
1 0 4 December, 2019

Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite

Kayla Printed Halfmoon Shawl by @radiusite ... Shawl ironless.. Jimat masa nak bersiap & mudah nak lilit..
.
.
Price : RM59
Promo Price : RM100 for 2pieces
Material : Premium Cotton Lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to purchase
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteteam #psradiusite #tudungradiusite
5 0 4 December, 2019

Antara veil yang available di butik kami di rawang, di @radiusiteshahalam pun ada
.
Siapa yang jauh dan nak beli online boleh whatsapp je sis 019-3344112 😘
.
#veilnikah #veilsanding #veilkahwin #malayweddingguide #malaywedding #rtwikaradiusite #ikaradiusite

Antara veil yang available di butik kami di rawang, di @radiusiteshahalam pun ada
.
Siapa yang jauh dan nak beli online boleh whatsapp je sis 019-3344112 😘
.
#veilnikah #veilsanding #veilkahwin #malayweddingguide #malaywedding #rtwikaradiusite #ikaradiusite
15 0 4 December, 2019

Ada tak yang nak pakai warna baby blue time nikah? Warna pastel ni antara pilihan utama bakal pengantin.
.
Btw, busana peplum kurung baby ini antara yang available kami nak buat Sample Clearance. Dengan perincian yang penuh dengan lace dan full lining memang cantik sangat untuk anda grab!
.
Nak tengok measurement dan semua katalog Clearance? Join group telegram kami (link di profile ig)
.
#malaywedding #malayweddingguide #malayweddingdress #busananikah #bajunikah #bajukahwin #bajutunang #ikaradiusite #rtwikaradiusite #perkahwinanmelayu

Ada tak yang nak pakai warna baby blue time nikah? Warna pastel ni antara pilihan utama bakal pengantin.
.
Btw, busana peplum kurung baby ini antara yang available kami nak buat Sample Clearance. Dengan perincian yang penuh dengan lace dan full lining memang cantik sangat untuk anda grab!
.
Nak tengok measurement dan semua katalog Clearance? Join group telegram kami (link di profile ig)
.
#malaywedding #malayweddingguide #malayweddingdress #busananikah #bajunikah #bajukahwin #bajutunang #ikaradiusite #rtwikaradiusite #perkahwinanmelayu
114 2 4 December, 2019

Get ready semua untuk SAMPLE CLEARANCE yang kami akan update hari ini. Tapi untuk anda tengok Koleksi Clearance, bolehlah ke channel telegram kami ya
.
Channel telegram dah kami link dekat bio dan juga dalam ig story pun ada. Join dulu dan inshaAllah dalam petang nanti kami akan upload full katalog
.
Harga serendah RM300, dan ada veil juga kami akan bagi DISKAUN khas untuk subscriber telegram ❤️
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide #malaysiawedding

Get ready semua untuk SAMPLE CLEARANCE yang kami akan update hari ini. Tapi untuk anda tengok Koleksi Clearance, bolehlah ke channel telegram kami ya
.
Channel telegram dah kami link dekat bio dan juga dalam ig story pun ada. Join dulu dan inshaAllah dalam petang nanti kami akan upload full katalog
.
Harga serendah RM300, dan ada veil juga kami akan bagi DISKAUN khas untuk subscriber telegram ❤️
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #malaywedding #malayweddingguide #malaysiawedding
29 2 3 December, 2019

Assalamualaikum semua! Ada ke bakal pengantin dekat sini tengah cari busana nikah yang mampu milik?
.
Haa @ikaradiusite_ ada 4 design nikah saiz dari S sehingga XL. Available di website (link di bio)
.
Tapii, @ikaradiusite_ tengah nak buat SAMPLE CLEARANCE tau hari ini di channel telegram! Follow dulu ig @ikaradiusite_ dan ada link yang akan dikongsi untuk anda join!
.
Eksklusif rtw & sample hanya ada satu pcs untuk satu design! Harga serendah rm300! So cepat cepat follow @ikaradiusite_ dan tag rakan anda yang nak kahwin juga okayy 😘
.
#busananikah #bajunikah #bajukahwin #veilnikah #veilsanding #rtwikaradiusite #ikaradiusite #malayweddingguide

Assalamualaikum semua! Ada ke bakal pengantin dekat sini tengah cari busana nikah yang mampu milik?
.
Haa @ikaradiusite_ ada 4 design nikah saiz dari S sehingga XL. Available di website (link di bio)
.
Tapii, @ikaradiusite_ tengah nak buat SAMPLE CLEARANCE tau hari ini di channel telegram! Follow dulu ig @ikaradiusite_ dan ada link yang akan dikongsi untuk anda join!
.
Eksklusif rtw & sample hanya ada satu pcs untuk satu design! Harga serendah rm300! So cepat cepat follow @ikaradiusite_ dan tag rakan anda yang nak kahwin juga okayy 😘
.
#busananikah #bajunikah #bajukahwin #veilnikah #veilsanding #rtwikaradiusite #ikaradiusite #malayweddingguide
97 3 3 December, 2019

Siapa nak tengok busana nikah/sanding yang ada Clearance Sale? Komen ‘Nak’ nanti kami bagi link untuk anda tengok koleksi dan sizing chart ya ❤️
.
#rtwikaradiusite #busananikah #bajunikah #veiltunang #veilsanding #veilnikah #ikaradiusite

Siapa nak tengok busana nikah/sanding yang ada Clearance Sale? Komen ‘Nak’ nanti kami bagi link untuk anda tengok koleksi dan sizing chart ya ❤️
.
#rtwikaradiusite #busananikah #bajunikah #veiltunang #veilsanding #veilnikah #ikaradiusite
353 81 3 December, 2019

Ada yang bakal bernikah tahun depan? RTW Busana Nikah ada DISKAUN RM100! Bukan itu saja, Free Basic Veil jika anda dapatkan sekarang!
.
#rtwikaradiusite #ikaradiusite

Ada yang bakal bernikah tahun depan? RTW Busana Nikah ada DISKAUN RM100! Bukan itu saja, Free Basic Veil jika anda dapatkan sekarang!
.
#rtwikaradiusite #ikaradiusite
82 5 3 December, 2019

Antara warna Pleated Shawl bakal release this week!
.
Ya Allah tak sabarnyaaaa sebab bukan je cantik tapi kualiti tiptop dan material lembut jeeeee.
.
So korang semua dah plan ke nak grab warna apa? 😎
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Antara warna Pleated Shawl bakal release this week!
.
Ya Allah tak sabarnyaaaa sebab bukan je cantik tapi kualiti tiptop dan material lembut jeeeee.
.
So korang semua dah plan ke nak grab warna apa? 😎
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
17 0 2 December, 2019

LAST DAY CALL!!! Harini Last Day tau Bridal Showcase @ikaradiusite_ kita ❤️
.
Venue: @radiusiterawang
Tarikh: 30 NOV & 1 DEC 2019 (Sabtu & Ahad)
Masa: 10am - 8pm
.
Jangan lupa tag kawan or sedare ke boipren ke tunang ok? Banyak pakej murah dengan koleksi RTW dengan harga super jimat!
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #ikaradiusitebridal #bridal #bajukahwin #rtwbyikaradiusite

LAST DAY CALL!!! Harini Last Day tau Bridal Showcase @ikaradiusite_ kita ❤️
.
Venue: @radiusiterawang 
Tarikh: 30 NOV & 1 DEC 2019 (Sabtu & Ahad)
Masa: 10am - 8pm
.
Jangan lupa tag kawan or sedare ke boipren ke tunang ok? Banyak pakej murah dengan koleksi RTW dengan harga super jimat!
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #ikaradiusitebridal #bridal #bajukahwin #rtwbyikaradiusite
207 1 1 December, 2019

Ade jugak yg nak sedondon mak anak. Fatimah kurung pareo ni ade takyah susah pening nak matchy2 .
Kain tu siap jahit, sarung je zass terletak elok susunan depan tu. Ade 4 warna, suka yg soft ke suka warna terang semua ade :)
.
Whatsapp 019-9393717
.
#RRfatima #bajukurungbeads #bajukurungpareo #pareokurung #kainpario #kainpareomurah #bajukurungmoden #bajukurungibuanak #bajukurungsedondon #bajukurungkids #dreemikafatimakurung #radiusitelovers #ikaradiusite #hijabzone #hijabistahub #bajukenduri #temakenduri

Ade jugak yg nak sedondon mak anak. Fatimah kurung pareo ni ade takyah susah pening nak matchy2 .
Kain tu siap jahit, sarung je zass terletak elok susunan depan tu. Ade 4 warna, suka yg soft ke suka warna terang semua ade :)
.
Whatsapp 019-9393717
.
#RRfatima #bajukurungbeads #bajukurungpareo #pareokurung #kainpario #kainpareomurah #bajukurungmoden #bajukurungibuanak #bajukurungsedondon #bajukurungkids #dreemikafatimakurung #radiusitelovers #ikaradiusite #hijabzone #hijabistahub #bajukenduri #temakenduri
13 0 30 November, 2019

Wahai. semua Bakal Pengantin dan Bakal Tunang sekalian, jangan lupa today kita ade Bridal Showcase @ikaradiusite_ tau ❤️
.
Venue: @radiusiterawang
Tarikh: 30 NOV & 1 DEC 2019 (Sabtu & Ahad)
Masa: 10am - 7pm
.
Jangan lupa tag kawan or sedare ke boipren ke tunang ok? Banyak pakej murah dengan koleksi RTW dengan harga super jimat!
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #ikaradiusitebridal #bridal #bajukahwin #rtwbyikaradiusite

Wahai.  semua Bakal Pengantin dan Bakal Tunang sekalian, jangan lupa today kita ade Bridal Showcase @ikaradiusite_ tau ❤️
.
Venue: @radiusiterawang 
Tarikh: 30 NOV & 1 DEC 2019 (Sabtu & Ahad)
Masa: 10am - 7pm
.
Jangan lupa tag kawan or sedare ke boipren ke tunang ok? Banyak pakej murah dengan koleksi RTW dengan harga super jimat!
.
#ikaradiusite #rtwikaradiusite #ikaradiusitebridal #bridal #bajukahwin #rtwbyikaradiusite
39 0 30 November, 2019

❗NEW IN❗
Teja Kurung 3.0
.
PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

❗NEW IN❗
Teja Kurung 3.0
.
PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
15 0 29 November, 2019

Assalamualaikum tengah kerja ke cuti tu? 😄
.
Jom cuci mata tengok video close up Teja Kurung yang baru ni. WAJIB dapatkan tau untuk yang pentingkan keselesaan!

PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil

Assalamualaikum tengah kerja ke cuti tu? 😄
.
Jom cuci mata tengok video close up Teja Kurung yang baru ni. WAJIB dapatkan tau untuk yang pentingkan keselesaan!

PROMO 3 HARI SAJA! 💃🏻
Harga Promo: RM189
Harga Normal: RM229
.
Ramai sangat DM nak tengok semua warna Teja 3.0 kurung kita! Haa nilah dia. Baju kurung paling selesa, tak ketat dan ada poket! Yang penting material premium cotton ni memang best sebab tak panas dan serap peluh.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil
4 0 29 November, 2019

Coming Soon.. Khayla Printed Halfmoon by @radiusite .. .
.
Price : RM59
Promo : RM100 for 2 pieces
Material : Cotton lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to order
.
.
✅ Free service charge
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusiteagent #radiusitetutorial #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteshawl #radiusiteootd #radiusiteteam

Coming Soon.. Khayla Printed Halfmoon by @radiusite .. .
.
Price : RM59
Promo : RM100 for 2 pieces
Material : Cotton lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to order
.
.
✅ Free service charge
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusiteagent #radiusitetutorial #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteshawl #radiusiteootd #radiusiteteam
2 0 27 November, 2019

Coming Soon.. Khayla Printed Halfmoon by @radiusite .. .
.
Price : RM59
Promo : RM100 for 2 pieces
Material : Cotton lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to order
.
.
✅ Free service charge
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusiteagent #radiusitetutorial #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteshawl #radiusiteootd #radiusiteteam

Coming Soon.. Khayla Printed Halfmoon by @radiusite .. .
.
Price : RM59
Promo : RM100 for 2 pieces
Material : Cotton lycra
.
.
Whatsapp 📲0143074340 or click link in bio to order
.
.
✅ Free service charge
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#radiusite #radiusitelovers #radiusitexdreemikaraya2019 #radiusitedropship #radiusiteagent #radiusitetutorial #ikaradiusite #radiusiteonline #radiusiteshawl #radiusiteootd #radiusiteteam
1 0 27 November, 2019
YES2019 finally here❗
.
Jom dapatkan Tudung Radiusite dan baju2 Dreemika dengan harga sale yang best ni.
.
Jom tambah koleksi 😆 nak katalog whatsapp sis ya. Sis sedia membantu.
.
#tudung #eyelashhemshawl #radiusiteagent #radiusite #dreemika #dreemikids #ikaradiusite #raya2019 #bajuraya2019 #tudungraya #shawlraya #emmamaembong #radiusitelovers #sayajualshawl #shawlcantik #ajl33 #pujaanhatikanda #makcikbawang #dreemika #radiusite #preloved #kankukejarcintakamu #meletop #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #yes2019 #yearendsale #yearendsale2019
7 1 26 November, 2019

Raima Basic Tunic by @dreemika_ Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari.. .
.
Ciri - ciri Raima Stripe Tunic :
💕 Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari
💕 Nursing friendly
💕 Ada side poket
💕 Wudhu Friendly
.
.
Price : RM119
Promo : RM99 1 piece RM180 2 pieces
Material : Cotton Linen
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#dreemika #dreemikaraya2019 #dreemikabyradiusite #dreemikalover #radiusitexdreemikaraya2019 #dreemikaootd #dreemikakids #radiusite #radiusitelovers #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #tudungradiusite #psradiusite

Raima Basic Tunic by @dreemika_  Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari.. .
.
Ciri - ciri Raima Stripe Tunic :
💕 Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari
💕 Nursing friendly
💕 Ada side poket
💕 Wudhu Friendly
.
.
Price : RM119 
Promo : RM99 1 piece  RM180 2 pieces
Material : Cotton Linen
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#dreemika #dreemikaraya2019 #dreemikabyradiusite #dreemikalover #radiusitexdreemikaraya2019 #dreemikaootd #dreemikakids #radiusite #radiusitelovers #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #tudungradiusite #psradiusite
2 0 24 November, 2019

Raima Basic Tunic by @dreemika_ Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari.. .
.
Ciri - ciri Raima Stripe Tunic :
💕 Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari
💕 Nursing friendly
💕 Ada side poket
💕 Wudhu Friendly
.
.
Price : RM119
Promo : RM99 1 piece RM180 2 pieces
Material : Cotton Linen
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#dreemika #dreemikaraya2019 #dreemikabyradiusite #dreemikalover #radiusitexdreemikaraya2019 #dreemikaootd #dreemikakids #radiusite #radiusitelovers #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #tudungradiusite #psradiusite

Raima Basic Tunic by @dreemika_  Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari.. .
.
Ciri - ciri Raima Stripe Tunic :
💕 Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari
💕 Nursing friendly
💕 Ada side poket
💕 Wudhu Friendly
.
.
Price : RM119 
Promo : RM99 1 piece  RM180 2 pieces
Material : Cotton Linen
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#dreemika #dreemikaraya2019 #dreemikabyradiusite #dreemikalover #radiusitexdreemikaraya2019 #dreemikaootd #dreemikakids #radiusite #radiusitelovers #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #tudungradiusite #psradiusite
0 0 24 November, 2019

Raima Stripe Tunic by @dreemika_ Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari.. .
.
Ciri - ciri Raima Stripe Tunic :
💕 Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari
💕 Nursing friendly
💕 Ada side poket
💕 Wudhu Friendly
.
.
Price : RM119
Promo : RM99 1 piece RM180 2 pieces
Material : Cotton Linen
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#dreemika #dreemikaraya2019 #dreemikabyradiusite #dreemikalover #radiusitexdreemikaraya2019 #dreemikaootd #dreemikakids #radiusite #radiusitelovers #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #tudungradiusite #psradiusite

Raima Stripe Tunic by @dreemika_  Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari.. .
.
Ciri - ciri Raima Stripe Tunic :
💕 Material cotton yang selesa dipakai sepanjang hari
💕 Nursing friendly
💕 Ada side poket
💕 Wudhu Friendly
.
.
Price : RM119 
Promo : RM99 1 piece  RM180 2 pieces
Material : Cotton Linen
.
.
✅ Free service charge
✅ Fast respond
✅ Free gift
✅ Free shipping with purchase RM250 and above
.
.
#dreemika #dreemikaraya2019 #dreemikabyradiusite #dreemikalover #radiusitexdreemikaraya2019 #dreemikaootd #dreemikakids #radiusite #radiusitelovers #radiusitedropship #radiusitelover #radiusitetutorial #radiusiteagent #ikaradiusite #radiusiteonline #tudungradiusite #psradiusite
2 0 24 November, 2019

Top #ikaradiusite posts

Bridal collection exclusively by our lady boss @ikaradiusite_ 💗
.
#ikaradiusite #solemnization #malaywedding #malayweddingguide #engagement #reception #bajunikah #bajusanding #bajutunang
1,136 26 28 September, 2017

Save the date! 28 & 29 September ini kami akan release RTW bridal collection di butik #ikaradiusite di Rawang Selangor!
.
Bukan itu saja, Pakej Nikah 2020 akan dibuka dengan harga menarik dan Diskaun sehingga 70% untuk Premium Eksklusif RTW di butik saja!
.
So siapa nak datang cuba tag pasangan anda 👇🏻 #bridalikaradiusite #busananikah

Save the date! 28 & 29 September ini kami akan release RTW bridal collection di butik #ikaradiusite di Rawang Selangor!
.
Bukan itu saja, Pakej Nikah 2020 akan dibuka dengan harga menarik dan Diskaun sehingga 70% untuk Premium Eksklusif RTW di butik saja!
.
So siapa nak datang cuba tag pasangan anda 👇🏻 #bridalikaradiusite #busananikah
738 28 12 September, 2019

Bakal pengantin sekalian, kalau kami buat busana nikah rtw, design yang macam mana anda inginkan?
a. Lace Dress
b. Lace Modern Kurung
c. Lace Peplum Kurung
.
Inshaallah kami akan release rtw bulan ogos 😘 #rtwbyikaradiusite #ikaradiusite

Bakal pengantin sekalian, kalau kami buat busana nikah rtw, design yang macam mana anda inginkan?
a. Lace Dress
b. Lace Modern Kurung
c. Lace Peplum Kurung
.
Inshaallah kami akan release rtw bulan ogos 😘 #rtwbyikaradiusite #ikaradiusite
1,044 133 27 June, 2019

Ramai tanya kak ika, eh butik bridal dekat rawang ke? Kenapa tak dekat shah alam? Haa sebab ramai request, weekend ni sabtu & ahad kak ika bawakan brand @ikaradiusite_ ke @radiusiteshahalam tau!
.
So kepada bakal pengantin yang duduk area shah alam, yang tengah survey2 tu eloklah kiranya tag pasangan korang dan datang pada hari tersebut sebabnya, bukan je korang boleh survey je.. tapi anda juga berpeluang menang FREE BAJU NIKAH dalam cabutan bertuah yang kak ika nak buat nanti!
.
Bukan tu je, 10 pasangan terawal pun akan dapat DISKAUN untuk pakej rm1500 baju nikah/sanding tau! Jangan fikir panjang, tag sekali kawan korang yang nak kahwin tu okay ☺️
.
#rtwikaradiusite #bridalbyikaradiusite #ikaradiusite #bajunikah #bajusanding #bajutunang #veilsanding #veilnikah #solemnization #malaywedding #malayweddingguide

Ramai tanya kak ika, eh butik bridal dekat rawang ke? Kenapa tak dekat shah alam? Haa sebab ramai request, weekend ni sabtu & ahad kak ika bawakan brand @ikaradiusite_ ke @radiusiteshahalam tau!
.
So kepada bakal pengantin yang duduk area shah alam, yang tengah survey2 tu eloklah kiranya tag pasangan korang dan datang pada hari tersebut sebabnya, bukan je korang boleh survey je.. tapi anda juga berpeluang menang FREE BAJU NIKAH dalam cabutan bertuah yang kak ika nak buat nanti!
.
Bukan tu je, 10 pasangan terawal pun akan dapat DISKAUN untuk pakej rm1500 baju nikah/sanding tau! Jangan fikir panjang, tag sekali kawan korang yang nak kahwin tu okay ☺️
.
#rtwikaradiusite #bridalbyikaradiusite #ikaradiusite #bajunikah #bajusanding #bajutunang #veilsanding #veilnikah #solemnization #malaywedding #malayweddingguide
2,370 73 25 July, 2018

Untuk busana nikah, anda prefer baju kurung atau dress ya? Tak sabar nak release rtw next month! ✨
.
#bridalbyikaradiusite #busananikah #ikaradiusite

Untuk busana nikah, anda prefer baju kurung atau dress ya? Tak sabar nak release rtw next month! ✨
.
#bridalbyikaradiusite #busananikah #ikaradiusite
1,250 103 18 July, 2019

Ada b2b yang nak kahwin/tunang next year? Tak tahu nak tempah baju dekat mana? Haa cepat follow instagram @ikaradiusite_ sekarang dan whatsapp untuk info lanjut okay ❤️
.
#ikaradiusite #bridalbyikaradiusite

Ada b2b yang nak kahwin/tunang next year? Tak tahu nak tempah baju dekat mana? Haa cepat follow instagram @ikaradiusite_ sekarang dan whatsapp untuk info lanjut okay ❤️
.
#ikaradiusite #bridalbyikaradiusite
1,114 24 11 December, 2017

Nak kahwin next year tapi tak tahu nak buat baju dekat mana? Jom follow ig @ikaradiusite_ sekarang! Ada promo 2018 tauu 💐 #ikaradiusite #bridalbyikaradiusite

Nak kahwin next year tapi tak tahu nak buat baju dekat mana? Jom follow ig @ikaradiusite_ sekarang! Ada promo 2018 tauu 💐 #ikaradiusite #bridalbyikaradiusite
2,790 78 25 December, 2017

Ada sini bakal pengantin yang tengah survey baju kahwin? Kalau ada jom follow ig @ikaradiusite_ ada ambil tempahan untuk baju raya, baju nikah, tunang dan semua pun bolehh. Dm je atau whatsapp 013-5234431 ya 😘💕 #ikaradiusite #bridalbyikaradiusite

Ada sini bakal pengantin yang tengah survey baju kahwin? Kalau ada jom follow ig @ikaradiusite_ ada ambil tempahan untuk baju raya, baju nikah, tunang dan semua pun bolehh. Dm je atau whatsapp 013-5234431 ya 😘💕 #ikaradiusite #bridalbyikaradiusite
1,232 38 25 February, 2018

Atas permintaan ramai, @ikaradiusite_ buka untuk preorder dress nikah ni dengan harga lagi best! Berminat? Cepat dm atau whatsapp 013-5234431 sekarang!!!


#ikaradiusite #bridalbyikaradiusite #bajunikah #solemnizationdress #malaywedding #perkahwinanmelayu

Atas permintaan ramai, @ikaradiusite_ buka untuk preorder dress nikah ni dengan harga lagi best! Berminat? Cepat dm atau whatsapp 013-5234431 sekarang!!!
—

#ikaradiusite #bridalbyikaradiusite #bajunikah #solemnizationdress #malaywedding #perkahwinanmelayu
2,091 69 29 December, 2017