#ikeamalaysia Instagram Photos & Videos

ikeamalaysia - 168.2k posts

    Segan sebenarnya nak share full view of kitchen sis yang sangat humble ini 😅
.

Tapi untuk kenangan and mmg tujuan ig ni diwujudkan pun 🌸.
.

Inilah tempat luahan kasih sayang, memasak utk keluarga tersayang, antara masa yang paling banyak sis spend setiap hari. Walaupun masih banyak lagi yang sis plan, nak pasang blind, backsplash wallpaper, kitchen carpet. .

Buat masa ini, memadailah ya 🥰.
.

Pelan2 kayuh sbb banyak sgt wishlistnya 😂.
.

p/s : Dapur messy skit sbb lepas masak terus dan2 nak amek gambar 🙄

#rumahkecilff #minimalistdecor #ikeadecor #ikeamalaysia #ivarikea

    Segan sebenarnya nak share full view of kitchen sis yang sangat humble ini 😅
    .

    Tapi untuk kenangan and mmg tujuan ig ni diwujudkan pun 🌸.
    .

    Inilah tempat luahan kasih sayang, memasak utk keluarga tersayang, antara masa yang paling banyak sis spend setiap hari. Walaupun masih banyak lagi yang sis plan, nak pasang blind, backsplash wallpaper, kitchen carpet. .

    Buat masa ini, memadailah ya 🥰.
    .

    Pelan2 kayuh sbb banyak sgt wishlistnya 😂.
    .

    p/s : Dapur messy skit sbb lepas masak terus dan2 nak amek gambar 🙄

    #rumahkecilff #minimalistdecor #ikeadecor #ikeamalaysia #ivarikea

    82 23 12 hours ago

Top #ikeamalaysia posts

    Rasanya dah pernah berkongsi a few months ago the idea of putting laundry guide poster in the frames. Pagi tadi rajinkan juga diri pergi kedai printing.
.
Kat situ go through gdrive nak pilih gambar mana nak print with specific size. Sekali masa dah balik baru realised tersalah print gambar! Kau ni dah kenapa Awis! Sah-sahlah ni bukan gambar laundry guide 🤣🤣. Haru betul lah. Boleh jammed plak otak, adoi.
.
Patutnya poster yang ni nak letak kat foyer. Adoi. Dahlah size untuk foyer tu patutnya slightly bigger. Erm, so now, should I just use this for laundry decor or pergi print laundry guide tu jugak? 😅
.
#dumbmoment #couldntthinkstraight #ikeamy #ikeamalaysia #ikealaundry #ruanglaundry #laundryroom #laundryroomdecor #rumahkusyurgaku

    Rasanya dah pernah berkongsi a few months ago the idea of putting laundry guide poster in the frames. Pagi tadi rajinkan juga diri pergi kedai printing.
    .
    Kat situ go through gdrive nak pilih gambar mana nak print with specific size. Sekali masa dah balik baru realised tersalah print gambar! Kau ni dah kenapa Awis! Sah-sahlah ni bukan gambar laundry guide 🤣🤣. Haru betul lah. Boleh jammed plak otak, adoi.
    .
    Patutnya poster yang ni nak letak kat foyer. Adoi. Dahlah size untuk foyer tu patutnya slightly bigger. Erm, so now, should I just use this for laundry decor or pergi print laundry guide tu jugak? 😅
    .
    #dumbmoment #couldntthinkstraight #ikeamy #ikeamalaysia #ikealaundry #ruanglaundry #laundryroom #laundryroomdecor #rumahkusyurgaku

    144 22 18 hours ago
    Struggle nak masak2 skarang sebab yusuf dlm fasa x boleh mama hilang dr radar😏... Jgn kata masak nak makan pn kena cpt2...X de la nak menikmati mknan tu sgt...dpt msk yg simple2 pn kira hebat la selagi x abis fasa ni 😂 btw lunch pe korang? #rumahnombor06

    Struggle nak masak2 skarang sebab yusuf dlm fasa x boleh mama hilang dr radar😏... Jgn kata masak nak makan pn kena cpt2...X de la nak menikmati mknan tu sgt...dpt msk yg simple2 pn kira hebat la selagi x abis fasa ni 😂 btw lunch pe korang? #rumahnombor06

    354 17 21 August, 2019
    The boss of the house deserves only the best - like our durable #YPPERLIG table with plenty of space for homework, crafts, and you know, just the usual afternoon snack. No biggie. 📸: @zafrina_ar ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#HumansOfIKEA #MakeHomeCount #IKEAMalaysia

    The boss of the house deserves only the best - like our durable #YPPERLIG table with plenty of space for homework, crafts, and you know, just the usual afternoon snack. No biggie. 📸: @zafrina_ar ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #HumansOfIKEA #MakeHomeCount #IKEAMalaysia

    2,103 14 22 August, 2019
    Normal dining chairs won't cut it when you have a toddler in the house. Our sturdy #AGAM junior chair provides just the right height and comfy support for your little one. After all, family dinners are more enjoyable when everyone’s on the same level.

#HomeWithIKEA #MakeHomeCount #IKEAMalaysia

    Normal dining chairs won't cut it when you have a toddler in the house. Our sturdy #AGAM junior chair provides just the right height and comfy support for your little one. After all, family dinners are more enjoyable when everyone’s on the same level.

    #HomeWithIKEA #MakeHomeCount #IKEAMalaysia

    2,160 13 21 August, 2019
    Choose pastel-colored textiles to create a soft, inviting and cosy environment to start your day in. It’s easier when you’re waking up to a rosy day!

#HomeWithIKEA #MakeHomeCount #IKEAmalaysia

    Choose pastel-colored textiles to create a soft, inviting and cosy environment to start your day in. It’s easier when you’re waking up to a rosy day!

    #HomeWithIKEA #MakeHomeCount #IKEAmalaysia

    7,971 74 24 July, 2019