#ikhtiarmengandung Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ikhtiarmengandung and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
1.7
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@yanie_ilyani78 Profile picture

@yanie_ilyani78

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗

Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.

Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!

After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.

Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖
(sharing Sis Saiidah)

Roger Kak Lela. READY STOCK !
📲 www.wasap.my/+60193284348/HerbaKesihatan

BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗

Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.

Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!

After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.

Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖
(sharing Sis Saiidah)

Roger Kak Lela. READY STOCK !
📲 www.wasap.my/+60193284348/HerbaKesihatan

BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual
1 0 4 hours ago
@maslinakuazzemi Profile picture

@maslinakuazzemi

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗

Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.

Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!

After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.

Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖
(sharing Sis Saiidah)

Roger READY STOCK !
📲 www.wasap.my/+60124346717/HerbaKesihatan

BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗

Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.

Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!

After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.

Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖
(sharing Sis Saiidah)

Roger  READY STOCK !
📲 www.wasap.my/+60124346717/HerbaKesihatan

BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual
0 0 4 hours ago
@soullead_shahalam Profile picture

@soullead_shahalam

*MADU AJAIB TURKEY*🍯 1 BOTOL RM65
2 BOTOL RM120 (korang jimat rm10!!) 🎁 Free gift best😁
🥄 Free spoon 🛵 COD available
📦 Price exc postage
📲 0179143943

#ikhtiarhamil
#ikhtiarmengandung
#soullleadklang
#soulleadshahalam
#soulleadkapar

*MADU AJAIB TURKEY*🍯 1 BOTOL RM65
2 BOTOL RM120 (korang jimat rm10!!) 🎁 Free gift best😁
🥄 Free spoon 🛵 COD available
📦 Price exc postage
📲 0179143943

#ikhtiarhamil 
#ikhtiarmengandung 
#soullleadklang 
#soulleadshahalam 
#soulleadkapar
1 0 5 hours ago
@efaa_mamariam Profile picture

@efaa_mamariam

[SPECIAL SALE] COMBO 3RD ANNIVERSARY 2019 🥳🎉
.
.
Sempena Ulang Tahun Ketiga Mamariam, Mamariam menawarkan promosi istimewa utk mommies semua tau 😍
.
Yang menariknya, freegift bagi Combo 3rd Anniversary ini adalah Lotion Cool Mama yang diformulasi secara khas buat ibu hamil bagi mengatasi masalah lenguh-lenguh badan ketika hamil 🤰
.
.
Offer ini hanya untuk customer yang grab set Combo 3rd Anniversary sahaja tau. Jom jadi yang terawal grab combo 3rd Anniversary ni
.
.
Untuk detail jus mamariam boleh wasap efaa ya ;) 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang #3rdanniversary

[SPECIAL SALE] COMBO 3RD ANNIVERSARY 2019 🥳🎉
.
.
Sempena Ulang Tahun Ketiga Mamariam, Mamariam menawarkan promosi istimewa utk mommies semua tau 😍
.
Yang menariknya, freegift bagi Combo 3rd Anniversary ini adalah Lotion Cool Mama yang diformulasi secara khas buat ibu hamil bagi mengatasi masalah lenguh-lenguh badan ketika hamil 🤰
.
.
Offer ini hanya untuk customer yang grab set Combo 3rd Anniversary sahaja tau. Jom jadi yang terawal grab combo 3rd Anniversary ni
.
.
Untuk detail jus mamariam boleh wasap efaa ya ;) 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang #3rdanniversary
0 0 6 hours ago
@efaa_mamariam Profile picture

@efaa_mamariam

[SPECIAL SALE] COMBO 3RD ANNIVERSARY 2019 🥳🎉
.
.
Sempena Ulang Tahun Ketiga Mamariam, Mamariam menawarkan promosi istimewa utk mommies semua tau 😍
.
Yang menariknya, freegift bagi Combo 3rd Anniversary ini adalah Lotion Cool Mama yang diformulasi secara khas buat ibu hamil bagi mengatasi masalah lenguh-lenguh badan ketika hamil 🤰
.
.
Offer ini hanya untuk customer yang grab set Combo 3rd Anniversary sahaja tau. Jom jadi yang terawal grab combo 3rd Anniversary ni
.
.
Untuk detail jus mamariam boleh wasap efaa ya ;) 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang #3rdanniversary

[SPECIAL SALE] COMBO 3RD ANNIVERSARY 2019 🥳🎉
.
.
Sempena Ulang Tahun Ketiga Mamariam, Mamariam menawarkan promosi istimewa utk mommies semua tau 😍
.
Yang menariknya, freegift bagi Combo 3rd Anniversary ini adalah Lotion Cool Mama yang diformulasi secara khas buat ibu hamil bagi mengatasi masalah lenguh-lenguh badan ketika hamil 🤰
.
.
Offer ini hanya untuk customer yang grab set Combo 3rd Anniversary sahaja tau. Jom jadi yang terawal grab combo 3rd Anniversary ni
.
.
Untuk detail jus mamariam boleh wasap efaa ya ;) 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang #3rdanniversary
1 0 6 hours ago
@efaa_mamariam Profile picture

@efaa_mamariam

[SPECIAL SALE] COMBO 3RD ANNIVERSARY 2019 🥳🎉
.
.
Sempena Ulang Tahun Ketiga Mamariam, Mamariam menawarkan promosi istimewa utk mommies semua tau 😍
.
Yang menariknya, freegift bagi Combo 3rd Anniversary ini adalah Lotion Cool Mama yang diformulasi secara khas buat ibu hamil bagi mengatasi masalah lenguh-lenguh badan ketika hamil 🤰
.
.
Offer ini hanya untuk customer yang grab set Combo 3rd Anniversary sahaja tau. Jom jadi yang terawal grab combo 3rd Anniversary ni
.
.
Untuk detail jus mamariam boleh wasap efaa ya ;) 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang #3rdanniversary

[SPECIAL SALE] COMBO 3RD ANNIVERSARY 2019 🥳🎉
.
.
Sempena Ulang Tahun Ketiga Mamariam, Mamariam menawarkan promosi istimewa utk mommies semua tau 😍
.
Yang menariknya, freegift bagi Combo 3rd Anniversary ini adalah Lotion Cool Mama yang diformulasi secara khas buat ibu hamil bagi mengatasi masalah lenguh-lenguh badan ketika hamil 🤰
.
.
Offer ini hanya untuk customer yang grab set Combo 3rd Anniversary sahaja tau. Jom jadi yang terawal grab combo 3rd Anniversary ni
.
.
Untuk detail jus mamariam boleh wasap efaa ya ;) 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang #3rdanniversary
0 0 6 hours ago
@nonaroguyofficial Profile picture

@nonaroguyofficial

NAK Cuba ?? Jom klik link WhatsApp Di Bio .
.Usaha + Tawakal pada Allah SWT❤
.
🍯🍯🍯🍯MADU CINTA IMPORT DARI TURKEY
Macun Epimedium Paste by themra kami menjual produk kesihatan suami isteri yg di datangkan khas Dari turkey untuk memastikan hubungan suami isteri kekal hebat!!
.
.
.
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min)
✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
✔menambah sensasi ketika bersama
✔tiada lagi ereksi pra matang
.
Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya!
.
X rugi anda mencuba dgn niat untuk menambahkan lagi kasih sayang suami isteri.
.
.
.
Harga : Rm65 (exc pos)
UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera
.
.

Wasap.my/60132014303
Wasap.my/60132014303
Wasap.my/60132014303

#maducinta #madusehat #maduasli #maduaslimurni #madumanis #mengandung #ikhtiarmengandung #mandul #rahimsehat #sehatluardalam #ubatmengandung #ubatperangsangwanita

NAK Cuba ?? Jom klik link WhatsApp Di Bio .
.Usaha + Tawakal pada Allah SWT❤
.
🍯🍯🍯🍯MADU CINTA IMPORT DARI TURKEY 
Macun Epimedium Paste by themra kami menjual produk kesihatan suami isteri yg di datangkan khas Dari turkey untuk memastikan hubungan suami isteri kekal hebat!!
.
.
.
Siapa yg masih belum tahu tentang Macun epimedium paste by themra?? ✔memberi kesan yg cepat (30-40min)
✔menambah stamina yg pastinya akan merancakkan hubungan suami isteri
✔menambah sensasi ketika bersama
✔tiada lagi ereksi pra matang
.
Yg paling penting, macun ni 💯% campuran madu dan herba2 terpilih dan tiada dadah merbahaya!
.
X rugi anda mencuba dgn niat untuk menambahkan lagi kasih sayang suami isteri.
.
.
.
Harga : Rm65 (exc pos)
UNTUK MAKLUMAT LANJUT dm or whatsapp di no tertera
.
.

Wasap.my/60132014303
Wasap.my/60132014303
Wasap.my/60132014303

#maducinta #madusehat #maduasli #maduaslimurni #madumanis #mengandung #ikhtiarmengandung #mandul #rahimsehat #sehatluardalam #ubatmengandung #ubatperangsangwanita
1 0 7 hours ago
@linahani.nordin Profile picture

@linahani.nordin

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗

Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.

Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!

After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.

Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖 (Sharing Sis Saiidah)

300 biji RM129 sahaja untuk keperluan 1 bulan. 🎉Diskaun istimewa utk hari ni... Nak cuba?, nak repeat order?
Nak jadi Usahawan macam Nani pun boleh... Perlukan stok SEGERA ? 💬 www.wasap.my/60127294032/Maharani

Biz Online | MODAL RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATCHAMPIONS
#ABeautilicousEmpire
#teamlinahani
#NaniSukaBaruNaniJual
#herbamaharani
#hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #ikhtiarmengandung

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗

Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.

Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!

After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.

Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖 (Sharing Sis Saiidah)

300 biji RM129 sahaja untuk keperluan 1 bulan. 🎉Diskaun istimewa utk hari ni... Nak cuba?, nak repeat order?
Nak jadi Usahawan macam Nani pun boleh... Perlukan stok SEGERA ? 💬 www.wasap.my/60127294032/Maharani

Biz Online | MODAL RM47 
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan 
#CATCHAMPIONS
#ABeautilicousEmpire 
#teamlinahani
#NaniSukaBaruNaniJual
#herbamaharani
#hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #ikhtiarmengandung
0 0 8 hours ago
@norlela105 Profile picture

@norlela105

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗
.
Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.
.
Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!
.
After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.
.
Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖
(sharing Sis Saiidah)
.
Roger Kak Lela. READY STOCK !
📲 www.wasap.my/+60177312321/HerbaKesihatan
.
BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual

KETULAN DARAH BEKU KELUAR❗
.
Masalah kaum hawa ni insyaAllah settled dengan #herbamaharani ni je.
.
Macam customer Kak SJ yang sorang ni, consume #maharani untuk berpantang. Mula² terkejut sebab darah nifas yg dah stop tu keluar balik. Banyak pulak tu!
.
After a few days konsisten makan maharani, keluar pulak seketul darah beku, “LEGA RASA PERUT” katanya.
.
Iye memang kadang2 kita tak tahu ada saki baki darah yang tertinggal dalam tu, tak keluar berbulan2. Lama² peram macam² penyakit seperti cyst, fibroid, tumor & kanser nauzubillah. 😖
(sharing Sis Saiidah)
.
Roger Kak Lela. READY STOCK !
📲 www.wasap.my/+60177312321/HerbaKesihatan
.
BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual
2 0 9 hours ago
@baybeeshari Profile picture

@baybeeshari

Konsisten selama 2bulan berturut2 alhamdulillah segala masalah dalaman serta luaran wanita dapat diatasi😍😍... ✅Muka kelihatan berseri2
✅Sakit2 badan dah lenyap pergi
✅Jerawat di bahagian belakang pun dah remove
✅Suami semakin SAYANG tu yang paling penting😘😘... Kalau dah serba lengkap rasa2 nak tinggalkan makan MAHARANI atau nak lebih konsisten lagi?? Boleh dapatkan MAHARANI pujaan hati si Maharaja, dengan klik link bawah ni😍
http://www.wasap.my/60128399240

BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual

Konsisten selama 2bulan berturut2 alhamdulillah segala masalah dalaman serta luaran wanita dapat diatasi😍😍... ✅Muka kelihatan berseri2
✅Sakit2 badan dah lenyap pergi
✅Jerawat di bahagian belakang pun dah remove
✅Suami semakin SAYANG tu yang paling penting😘😘... Kalau dah serba lengkap rasa2 nak tinggalkan makan MAHARANI atau nak lebih konsisten lagi?? Boleh dapatkan MAHARANI pujaan hati si Maharaja, dengan klik link bawah ni😍
http://www.wasap.my/60128399240

BizOnline Modal Rendah | RM47
#CATchampions #ProjekSTG #hormon #period #mengandung #berpantang #sakitpuan #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual
2 0 10 hours ago
@jamunenek_shalina Profile picture

@jamunenek_shalina

Set ni sis cadangkan untuk pelanggan yang nak ikhtiar hamil yang ada masalah berat badan. Doktor suruh turunkan berat badan dulu biasanya.

Ye, masalah berat badan jugak sebenarnya punca susah hamil. Berat berlebihan, sembelit teruk, selalu ambil makanan yang tak berkhasiat buatkan banyak toksin berkumpul dalam badan. Toksin boleh ganggu kesuburan tau!
Eh, orang kurus pon banyak toksin jugak kalo makan je membuangnya tak.. Hehe.. Meh la cuba set lengkap ni. Berdetoks dulu dengan fiti kapsul untuk buang segala toksin & racun.

Kemudian, pulihkan masalah dalaman dengan jamu adam (suami) & hawa (isteri). Lengkapkan lagi dengan susu susu zuriat. Susu zuriat ni susu kambing campuran delima khas untuk ikhtiar hamil juga.

Kalo nak tau amalan meminum susu kambing ni dah lama diamalkan oleh orang arab untuk membantu merangsang rahim, menguatkan organ pembiakan dan juga menguatkan tenaga-tenaga dalaman kita.

Tu sebabnya dicadangkan amal 3 items ni untuk ikhtiar hamil. Yang dah cuba set zuriat #Jamunenek alhamdulillah ramai berjaya hamil. Yang belom berjaya, jom ikhtiar dengan set ni pulak. Semoga ada rezeki awak semua kali ni.. 😊
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
Order/pertanyaan
📲Whatsapp 017-4841856
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #meletop #bazaarpaknil #jamunenekpj #jamunenekshahalam #fattzura #susukambing #tipsmudahhamil #setzuriat #susukambingdelima #ikhtiarhamil #setzuriat #ikhtiarmengandung #susuzuriat #kapsuladamhawa

Set ni sis cadangkan untuk pelanggan yang nak ikhtiar hamil yang ada masalah berat badan. Doktor suruh turunkan berat badan dulu  biasanya.

Ye, masalah berat badan jugak sebenarnya punca susah hamil. Berat berlebihan, sembelit teruk, selalu ambil makanan yang tak berkhasiat buatkan banyak toksin berkumpul dalam badan. Toksin boleh ganggu kesuburan tau! 
Eh, orang kurus pon banyak toksin jugak kalo makan je membuangnya tak.. Hehe.. Meh la cuba set lengkap ni. Berdetoks dulu dengan fiti kapsul untuk buang segala toksin & racun.

Kemudian, pulihkan masalah dalaman dengan jamu adam (suami) & hawa (isteri). Lengkapkan lagi dengan susu susu zuriat. Susu zuriat ni susu kambing campuran delima khas untuk ikhtiar hamil juga.

Kalo nak tau amalan meminum susu kambing ni dah lama diamalkan oleh orang arab untuk membantu merangsang rahim, menguatkan organ pembiakan dan juga menguatkan tenaga-tenaga dalaman kita.

Tu sebabnya dicadangkan amal 3 items ni untuk ikhtiar hamil. Yang dah cuba set zuriat #Jamunenek alhamdulillah ramai berjaya hamil. Yang belom berjaya, jom ikhtiar dengan set ni pulak. Semoga ada rezeki awak semua kali ni.. 😊
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
Order/pertanyaan
📲Whatsapp 017-4841856
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat  #meletop #bazaarpaknil  #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #fattzura #susukambing #tipsmudahhamil #setzuriat #susukambingdelima #ikhtiarhamil #setzuriat #ikhtiarmengandung #susuzuriat #kapsuladamhawa
3 0 11 hours ago
@norulsyuhadaelias Profile picture

@norulsyuhadaelias

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
1 0 16 September, 2019
@herbamaharani_murah Profile picture

@herbamaharani_murah

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
0 0 16 September, 2019
@herbamaharani_murah Profile picture

@herbamaharani_murah

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
1 0 16 September, 2019
@herbamaharani_murah Profile picture

@herbamaharani_murah

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
1 0 16 September, 2019
@herbamaharani_murah Profile picture

@herbamaharani_murah

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
2 0 16 September, 2019
@herbamaharani_murah Profile picture

@herbamaharani_murah

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
0 0 16 September, 2019
@herbamaharani_murah Profile picture

@herbamaharani_murah

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
3 0 16 September, 2019
@norulsyuhadaelias Profile picture

@norulsyuhadaelias

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah, Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang

Thank you for repeat order dan sentiasa mempercayai saya 🥰
.
Esok pengeposan Maharani yang dah tertunggak dari Sabtu. Sapa nak join nanti roger ✌
.
📲 016-6662290 / klik link di Bio untuk wasap
.
COD area KL, Wangsa Maju, Setapak,  Setiawangsa, Ampang, Pandan Indah,  Gombak, Bangsar, Selayang, Batu Caves
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #PilAbangSayang #PilPerapat #JamuKetat #jamu #JamuAbangSayang #JamuModen #JamuMaharani #IkhtiarZuriat #IkhtiarHamil #ikhtiarmengandung #nakhamilcepat #nakhamil #nakzuriat #usahauntukhamil #usahazuriat #usahahamil #BerjayaHamil #NorulRatuMaharani #senggugut #Keputihan #periodpain  #PeriodTakLancar #periodtakteratur #SakitTumit #rahimkembang
3 0 16 September, 2019
@ikhtiarhamil_sihat Profile picture

@ikhtiarhamil_sihat

"ADAKAH KESUBURAN PENTING UNTUK HAMIL? "

Dulu nak tahu waktu subur pon susah, mana taknya period bulan nih 28 hari, bulan lepas 32 hari,
Check ujian kesuburan pon masih tak jugak nampak double line. Sedih, terkilan tak payah cakap.
Sebenarnya sis lupa,sis mengalami masaalah ovolasi iaitu salah satu faktor utama untuk kesuburan,
Wanita peyed normal mempunyai enam hari dalam kitaran peyed dipanggil waktu subur, ketika nie, peluang untuk hamil lebih tinggi,
Sekarang sis dah jumpa waktu subur hanya dengan rawatan Jus Zuriat, memang terbaik!! #akuinginhamil #ingincepathamil #inginhamil #inginhamilcepat #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #ikhtiarsihat #senggugut #keputihan #keguguran #periodtidakteratur #periodtaklancar #haidtaklancar #nakhamil #zuriat #ttcmalaysia #haidtidakteratur #ubatkesuburan #ubatkuatrahim #rahsiamudahhamil #masaalahrahim #usahahamil #petuahamil #petuamudahhamil #ikhtiarhamilmalaysia #juszuriat #airjuszuriat

"ADAKAH KESUBURAN PENTING UNTUK HAMIL? "

Dulu nak tahu waktu subur pon susah, mana taknya period bulan nih 28 hari, bulan lepas 32 hari, 
Check ujian kesuburan pon masih tak jugak nampak double line. Sedih, terkilan tak payah cakap. 
Sebenarnya sis lupa,sis mengalami masaalah ovolasi iaitu salah satu faktor utama untuk kesuburan, 
Wanita peyed normal mempunyai enam hari dalam kitaran peyed dipanggil waktu subur, ketika nie, peluang untuk hamil lebih tinggi, 
Sekarang sis dah jumpa waktu subur hanya dengan rawatan Jus Zuriat, memang terbaik!! #akuinginhamil #ingincepathamil #inginhamil #inginhamilcepat #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #ikhtiarsihat #senggugut #keputihan #keguguran #periodtidakteratur #periodtaklancar #haidtaklancar #nakhamil #zuriat #ttcmalaysia #haidtidakteratur #ubatkesuburan #ubatkuatrahim #rahsiamudahhamil #masaalahrahim #usahahamil #petuahamil #petuamudahhamil #ikhtiarhamilmalaysia #juszuriat #airjuszuriat
6 0 16 September, 2019
@jamunenek_shalina Profile picture

@jamunenek_shalina

.
Jamu Nenek Set Zuriat ( ADAM & HAWA )
Rumusan dibuat hasil turun temurun menggunakan hasil campuran herba2 kampung seperti akar kayu, bunga, ulam ulaman & dll
.
KHASIATNYA :
.
JAMU NENEK HAWA
👉 mengatasi kesukaran mendapat zuriat
👉 menaikkan keinginan untuk bersama
👉 mengatasi masalah keguguran
👉 membantu menaikkan peranakan jatuh
👉 menguatkan peranakan
.
JAMU NENEK ADAM
👉 membantu memperbanyakkan sperma
👉 memekatkan benih
👉 menambah tenaga
👉 membantu menguatkan senjata suami yang bermasalah
.
RM 50 / set
FREE 1 Sachet Susu Zuriat
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲 DM/Whatsapp sis 017-4841856
📦 Shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #meletop #bazaarpaknil #jamunenekshahalam #jamunenekbandarputeraklang #jamunenekbukitnaga #jamunenekseksyen14 #fattzura #ctdk #dewiremaja #ikhtiarhamil #ikhtiarmengandung
#JamunenekShahalam

.
Jamu Nenek Set Zuriat ( ADAM & HAWA ) 
Rumusan dibuat hasil turun temurun menggunakan hasil campuran herba2 kampung seperti akar kayu, bunga, ulam ulaman & dll
.
KHASIATNYA :
.
JAMU NENEK HAWA
👉 mengatasi kesukaran mendapat zuriat
👉 menaikkan keinginan untuk bersama
👉 mengatasi masalah keguguran
👉 membantu menaikkan peranakan jatuh
👉 menguatkan peranakan
.
JAMU NENEK ADAM
👉 membantu memperbanyakkan sperma
👉 memekatkan benih
👉 menambah tenaga
👉 membantu menguatkan senjata suami yang  bermasalah
.
RM 50 / set
FREE 1 Sachet Susu Zuriat
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲 DM/Whatsapp sis 017-4841856
📦 Shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat  #meletop #bazaarpaknil  #jamunenekshahalam #jamunenekbandarputeraklang #jamunenekbukitnaga  #jamunenekseksyen14 #fattzura #ctdk #dewiremaja #ikhtiarhamil #ikhtiarmengandung
#JamunenekShahalam
1 0 16 September, 2019
@aaworldstore89 Profile picture

@aaworldstore89

Aslamualaikommm w.b.t Selamat Hari Malaysia semua 😍😘🇲🇾😊 Mari ler intai kedai kami berminat Pm ye ☺ Promo Malaysia day guys cpt2 grab 😅 ⛔️ tapi kalau takut period tu terjejas, boleh start makan madu selepas 4 hari period. ⚠️ Madu tak perlu simpan dalam peti ais ye. Letak sahaja diluar, Jauhi semut dan cahaya matahari. 😁
.
1 botol RM65
2 botol RM120

#*Good sold are not returnable*

#agentsentul #maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri #mengandung #ikhtiarmengandung #supplement #hamil #mudahhamil #madukesihatan #wawaaeirel

Aslamualaikommm w.b.t Selamat Hari Malaysia semua 😍😘🇲🇾😊 Mari ler intai kedai kami berminat Pm ye ☺ Promo Malaysia day guys cpt2 grab 😅 ⛔️ tapi kalau takut period tu terjejas, boleh start makan madu selepas 4 hari period. ⚠️ Madu tak perlu simpan dalam peti ais ye. Letak sahaja diluar, Jauhi semut dan cahaya matahari. 😁
.
1 botol RM65 
2 botol RM120

#*Good sold are not returnable*

#agentsentul #maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri #mengandung #ikhtiarmengandung #supplement #hamil #mudahhamil #madukesihatan #wawaaeirel
6 0 16 September, 2019
@efaa_mamariam Profile picture

@efaa_mamariam

LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️ " Ramai duk tanya lepas ni promo ape "

Okay lepas ni Promo 3 botol Jus Mamariam sahaja .. Harini lastday untuk promo 3 Jus Mamariam + Free 1 Jus Mamariam + Free Stretchmark !! Jgn lepaskan peluang ni..Cepat2 wasap efaa 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang
#offermerdeka #combomerdeka

LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️ " Ramai duk tanya lepas ni promo ape "

Okay lepas ni Promo 3 botol Jus Mamariam sahaja .. Harini lastday untuk promo 3 Jus Mamariam + Free 1 Jus Mamariam + Free Stretchmark !! Jgn lepaskan peluang ni..Cepat2 wasap efaa 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang
#offermerdeka #combomerdeka
1 0 16 September, 2019
@efaa_mamariam Profile picture

@efaa_mamariam

LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️ " Ramai duk tanya lepas ni promo ape "

Okay lepas ni Promo 3 botol Jus Mamariam sahaja .. Harini lastday untuk promo 3 Jus Mamariam + Free 1 Jus Mamariam + Free Stretchmark !! Jgn lepaskan peluang ni..Cepat2 wasap efaa 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang
#offermerdeka #combomerdeka

LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️ " Ramai duk tanya lepas ni promo ape "

Okay lepas ni Promo 3 botol Jus Mamariam sahaja .. Harini lastday untuk promo 3 Jus Mamariam + Free 1 Jus Mamariam + Free Stretchmark !! Jgn lepaskan peluang ni..Cepat2 wasap efaa 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang
#offermerdeka #combomerdeka
0 0 16 September, 2019
@efaa_mamariam Profile picture

@efaa_mamariam

LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️ " Ramai duk tanya lepas ni promo ape "

Okay lepas ni Promo 3 botol Jus Mamariam sahaja .. Harini lastday untuk promo 3 Jus Mamariam + Free 1 Jus Mamariam + Free Stretchmark !! Jgn lepaskan peluang ni..Cepat2 wasap efaa 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang
#offermerdeka #combomerdeka

LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️
LAST DAY ‼️ " Ramai duk tanya lepas ni promo ape "

Okay lepas ni Promo 3 botol Jus Mamariam sahaja .. Harini lastday untuk promo 3 Jus Mamariam + Free 1 Jus Mamariam + Free Stretchmark !! Jgn lepaskan peluang ni..Cepat2 wasap efaa 📲 0149100779
.
.
Atau tekan je link di bio

#ikhtiarhamil #jusmamariam
#jusmamariamikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #ibuhamil #ikhtiarmengandung #nakhamil #jusmamariamterengganu #jusmamariamkualaberang #jusibuhamil #ibumengandungmalaysia
#ikhtiarhamilmalaysia #jussedap #kurangkanmual #hblowibuhamil #hblow #kencingkotor #ibupreggy #supplementibuhamil #codkualaberang
#offermerdeka #combomerdeka
0 0 16 September, 2019
@teratakjamu.hq Profile picture

@teratakjamu.hq

“Sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang rajin dan sanggup menghadapi cabaran hidup.
Manusia yang lemah sekalipun jika bersatu padu akan dapat menggoncang dunia. Demikianlah kesannya perpaduan.
..Kita boleh mempunyai pendapat yang berbeza dalam politik negara, tetapi apabila kita berhadapan dengan kemungkinan orang lain cuba menjajah kita, kita patut rapatkan barisan, itulah makna patriotisma. Kita rapatkan barisan dan lupakan tentang perselisihan faham antara kita supaya dapat menumpukan kepada segala usaha untuk mempertahankan negara… - Tun Dr Mahathir Mohamad,
.
.
.
.
#tehuncangbuahzuriat #teratakjamu #tehuncangbuahzuriat #tehuncangbuahzuriatbrunei #tehuncangzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #buahzuriat #buahzuriatkembar #teratakjamuhq #ikhtiarmengandung #produksunnah #Susukhawlah #Susukopihamzah #susuikhtiarhamil #jamuzuriat #jamuzulaikha #jamuyusof #jamuikhtiarhamil #susuzuriat #susuhamil

“Sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang rajin dan sanggup menghadapi cabaran hidup.
Manusia yang lemah sekalipun jika bersatu padu akan dapat menggoncang dunia. Demikianlah kesannya perpaduan.
..Kita boleh mempunyai pendapat yang berbeza dalam politik negara, tetapi apabila kita berhadapan dengan kemungkinan orang lain cuba menjajah kita, kita patut rapatkan barisan, itulah makna patriotisma. Kita rapatkan barisan dan lupakan tentang perselisihan faham antara kita supaya dapat menumpukan kepada segala usaha untuk mempertahankan negara… - Tun Dr Mahathir Mohamad,
.
.
.
.
#tehuncangbuahzuriat #teratakjamu #tehuncangbuahzuriat #tehuncangbuahzuriatbrunei #tehuncangzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #buahzuriat #buahzuriatkembar #teratakjamuhq #ikhtiarmengandung #produksunnah #Susukhawlah #Susukopihamzah #susuikhtiarhamil #jamuzuriat #jamuzulaikha #jamuyusof #jamuikhtiarhamil #susuzuriat #susuhamil
3 0 15 September, 2019
@teratakjamu.hq Profile picture

@teratakjamu.hq

Berjalan-jalan di Pulau Pinang,
Singgah sebentar di tepi jeti.
Jasa tokoh harus dikenang,
Maruah negara dibawa mati.
.
.
Selamat Menyambut Hari MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾
Semoga harapan kita agar Malaysia terus maju, aman dan saksama akan kekal selamanya. Sayangilah Malaysiaku ini , Malaysia Bersih 🇲🇾
.
.
.
.
#tehuncangbuahzuriat #teratakjamu #tehuncangbuahzuriat #tehuncangbuahzuriatbrunei #tehuncangzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #buahzuriat #buahzuriatkembar #teratakjamuhq #ikhtiarmengandung #produksunnah #Susukhawlah #Susukopihamzah #susuikhtiarhamil #jamuzuriat #jamuzulaikha #jamuyusof #jamuikhtiarhamil #susuzuriat #susuhamil

Berjalan-jalan di Pulau Pinang,
Singgah sebentar di tepi jeti.
Jasa tokoh harus dikenang,
Maruah negara dibawa mati.
.
.
Selamat Menyambut Hari MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾
Semoga harapan kita agar Malaysia terus maju, aman dan saksama akan kekal selamanya. Sayangilah Malaysiaku ini , Malaysia Bersih 🇲🇾
.
.
.
.
#tehuncangbuahzuriat #teratakjamu #tehuncangbuahzuriat #tehuncangbuahzuriatbrunei #tehuncangzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #buahzuriat #buahzuriatkembar #teratakjamuhq #ikhtiarmengandung #produksunnah #Susukhawlah #Susukopihamzah #susuikhtiarhamil #jamuzuriat #jamuzulaikha #jamuyusof #jamuikhtiarhamil #susuzuriat #susuhamil
3 0 15 September, 2019
@teratakjamu.hq Profile picture

@teratakjamu.hq

Merdeka itu bukanlah suatu benda yang mudah boleh didapati, melainkan ialah dikehendaki untuk mendapatkannya itu iaitu pengorbanan yang sebenar pengorbanan." - Tunku Abdul Rahman
.
.
.
SELAMAT HARI MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾
.
.
#tehuncangbuahzuriat #teratakjamu #tehuncangbuahzuriat #tehuncangbuahzuriatbrunei #tehuncangzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #buahzuriat #buahzuriatkembar #teratakjamuhq #ikhtiarmengandung #produksunnah #Susukhawlah #Susukopihamzah #susuikhtiarhamil #jamuzuriat #jamuzulaikha #jamuyusof #jamuikhtiarhamil #susuzuriat #susuhamil

Merdeka itu bukanlah suatu benda yang mudah boleh didapati, melainkan ialah dikehendaki untuk mendapatkannya itu iaitu pengorbanan yang sebenar pengorbanan." - Tunku Abdul Rahman
.
.
.
SELAMAT HARI MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾
.
.
#tehuncangbuahzuriat #teratakjamu #tehuncangbuahzuriat #tehuncangbuahzuriatbrunei #tehuncangzuriat #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #buahzuriat #buahzuriatkembar #teratakjamuhq #ikhtiarmengandung #produksunnah #Susukhawlah #Susukopihamzah #susuikhtiarhamil #jamuzuriat #jamuzulaikha #jamuyusof #jamuikhtiarhamil #susuzuriat #susuhamil
2 0 15 September, 2019
@musawa.promil Profile picture

@musawa.promil

Tuban, Jawa Timur, Indonesia

💝 PROMIL YANG BANYAK MEMBUKTIKAN KEBERHASILANNYA
💝 PROMIL DENGAN METODE SINGKAT & SEDERHANA
💝 PROMIL CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Semoga tempat Promil kami ini tambah AMANAH dan dapat kepercayaan yang lebih banyak lagi dari bunda-bunda yang lainnya yang membutuhkan BIMBINGAN dan PANDUAN program cepat hamil..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
🆓 GRATIS Konsultasi :
Melayani 👇
① Info Bimbingan & Panduan Program kehamilan
② Info Pemesanan Herbal BEE :
📲 WA ☞ 085755205938
Https://api.whatsapp.com/send?phone=6285755205938

💝 PROMIL YANG BANYAK MEMBUKTIKAN KEBERHASILANNYA
💝 PROMIL DENGAN METODE SINGKAT & SEDERHANA
💝 PROMIL CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Semoga tempat Promil kami ini tambah AMANAH dan dapat kepercayaan yang lebih banyak lagi dari bunda-bunda yang lainnya yang membutuhkan BIMBINGAN dan PANDUAN program cepat hamil..
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
-
🆓 GRATIS Konsultasi : 
Melayani 👇
① Info Bimbingan & Panduan Program kehamilan
② Info Pemesanan Herbal BEE :
📲 WA ☞ 085755205938 
Https://api.whatsapp.com/send?phone=6285755205938
3 1 15 September, 2019
@ikhtiarhamil_sihat Profile picture

@ikhtiarhamil_sihat

"ANUGERAH TAK TERNILAI"

Tempoh perkahwinan baru saja 1 tahun, tapi debaran tetap terasa bila setiap bulan check UPT negatif,
Kawan-kawan yang kahwin 2 3 bulan mudah jer lekat, terasa jugak bila kawan tanya soalan keramat "Tak lekat lagi ker? "

Tapi masih terlalu awal untuk mengatakan aku tak mampu untuk hamil,
Alhamdulillah, akhirnya,

#akuinginhamil #ingincepathamil #inginhamil #inginhamilcepat #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #ikhtiarsihat #senggugut #keputihan #keguguran #periodtidakteratur #periodtaklancar #haidtaklancar #nakhamil #zuriat #ttcmalaysia #haidtidakteratur #ubatkesuburan #ubatkuatrahim #rahsiamudahhamil #masaalahrahim #usahahamil #petuahamil #petuamudahhamil #ikhtiarhamilmalaysia #juszuriat #airjuszuriat

"ANUGERAH TAK TERNILAI"

Tempoh perkahwinan baru saja 1 tahun, tapi debaran tetap terasa bila setiap bulan check UPT negatif, 
Kawan-kawan yang kahwin 2 3 bulan mudah jer lekat, terasa jugak bila kawan tanya soalan keramat "Tak lekat lagi ker? "

Tapi masih terlalu awal untuk mengatakan aku tak mampu untuk hamil, 
Alhamdulillah, akhirnya,

#akuinginhamil #ingincepathamil #inginhamil #inginhamilcepat #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #ikhtiarsihat #senggugut #keputihan #keguguran #periodtidakteratur #periodtaklancar #haidtaklancar #nakhamil #zuriat #ttcmalaysia #haidtidakteratur #ubatkesuburan #ubatkuatrahim #rahsiamudahhamil #masaalahrahim #usahahamil #petuahamil #petuamudahhamil #ikhtiarhamilmalaysia #juszuriat #airjuszuriat
2 0 15 September, 2019
@ikhtiarhamil_sihat Profile picture

@ikhtiarhamil_sihat

"ANUGERAH TAK TERNILAI"

Tempoh perkahwinan baru saja 1 tahun, tapi debaran tetap terasa bila setiap bulan check UPT negatif,
Kawan-kawan yang kahwin 2 3 bulan mudah jer lekat, terasa jugak bila kawan tanya soalan keramat "Tak lekat lagi ker? "

Tapi masih terlalu awal untuk mengatakan aku tak mampu untuk hamil,
Alhamdulillah, akhirnya,

#akuinginhamil #ingincepathamil #inginhamil #inginhamilcepat #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #ikhtiarsihat #senggugut #keputihan #keguguran #periodtidakteratur #periodtaklancar #haidtaklancar #nakhamil #zuriat #ttcmalaysia #haidtidakteratur #ubatkesuburan #ubatkuatrahim #rahsiamudahhamil #masaalahrahim #usahahamil #petuahamil #petuamudahhamil #ikhtiarhamilmalaysia #juszuriat #airjuszuriat

"ANUGERAH TAK TERNILAI"

Tempoh perkahwinan baru saja 1 tahun, tapi debaran tetap terasa bila setiap bulan check UPT negatif, 
Kawan-kawan yang kahwin 2 3 bulan mudah jer lekat, terasa jugak bila kawan tanya soalan keramat "Tak lekat lagi ker? "

Tapi masih terlalu awal untuk mengatakan aku tak mampu untuk hamil, 
Alhamdulillah, akhirnya,

#akuinginhamil #ingincepathamil #inginhamil #inginhamilcepat #ikhtiarhamil #ikhtiarsubur #ikhtiarzuriat #ikhtiarmengandung #ikhtiarsihat #senggugut #keputihan #keguguran #periodtidakteratur #periodtaklancar #haidtaklancar #nakhamil #zuriat #ttcmalaysia #haidtidakteratur #ubatkesuburan #ubatkuatrahim #rahsiamudahhamil #masaalahrahim #usahahamil #petuahamil #petuamudahhamil #ikhtiarhamilmalaysia #juszuriat #airjuszuriat
3 0 15 September, 2019
@millahana_msi Profile picture

@millahana_msi

HOT TESTIMONY 🤠
.
.
Haha.. rencana istirahat istri jadi kocar-kacir gara suami ketagihan minta mulu...🤣🤣
.
.
Gak papa mbak, pahala tu..😄
Selain itu, Manjavikan ampuh usir bau ape dan keputihan, lancarkan haid serta atasi nyeri saat haid..🤗
.
. Langsung DM or chat me 083826114961
.
#msiindonesia #rahasiawanita #rahasiagadis #rahasiaperempuan #rahasiapria #rahasiasukses #suamiistribahagia #suamikusurgaku #suamiistriromantis #rahasiaranjang #rahasiaranjangpasutri #mantapjiwa #missvbebasbau #ikhtiarhamil #ikhtiarpromil #ikhtiarmengandung

HOT TESTIMONY 🤠
.
.
Haha.. rencana istirahat istri jadi kocar-kacir gara suami ketagihan minta mulu...🤣🤣
.
.
Gak papa mbak, pahala tu..😄
Selain itu, Manjavikan ampuh usir bau ape dan keputihan, lancarkan haid serta atasi nyeri saat haid..🤗
.
. Langsung DM or chat me 083826114961
.
#msiindonesia #rahasiawanita #rahasiagadis #rahasiaperempuan #rahasiapria #rahasiasukses #suamiistribahagia #suamikusurgaku #suamiistriromantis #rahasiaranjang #rahasiaranjangpasutri #mantapjiwa #missvbebasbau #ikhtiarhamil #ikhtiarpromil #ikhtiarmengandung
2 0 15 September, 2019
@jrm.stokisshahalam_sc7 Profile picture

@jrm.stokisshahalam_sc7

Video by @jrm.banting_cikgurozie
.
".
ROYAL V
========
.
.
Ikhtiar terbaik untuk menyuburkan rahim. 😍
.
🤰🤰🤰
.
Nak try?
.
Dm @wasap Cikgu Rozie ye..
.
Pos seluruh Malaysia setiap hari bekerja.
.
COD BANTING.
.
📲018.2850274
.
#royalv #royalvjrm #royalvjamuratumalaya #ikhtiarhamil #ikhtiarmengandung #rahimsubur #menyuburkanrahim" #ipreview via @preview.app

Video by @jrm.banting_cikgurozie
.
".
ROYAL V
========
.
.
Ikhtiar terbaik untuk menyuburkan rahim. 😍
.
🤰🤰🤰
.
Nak try?
.
Dm @wasap Cikgu Rozie ye..
.
Pos seluruh Malaysia setiap hari bekerja.
.
COD BANTING.
.
📲018.2850274
.
#royalv #royalvjrm #royalvjamuratumalaya #ikhtiarhamil #ikhtiarmengandung #rahimsubur #menyuburkanrahim" #ipreview via @preview.app
4 0 14 September, 2019

Top #ikhtiarmengandung posts

@_sitiamira_ Profile picture

@_sitiamira_

.
➡ WAWA ZAINAL MIXED HONEY TURKEY
➡ RM75
❤️ AHLI/DROPSHIP WHATSAPP
📱 +601139380204
.
🏬 WALK IN : (SITI AMIRA)
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 MADU AJAIB TURKEY KHAS UNTUK LELAKI DAN WANITA
.
✅ Ada yang Berjaya Hamil selepas beberapa tahun menunggu ✅ Ada yang sentiasa bertenaga sepanjang hari ✅ Ada juga yang period semakin lancar mengikut kitaran yang betul
✅ Ada juga senggugut dah makin berkurang ✅ Ada juga yang semakin subur selepas amalkan Madu ✅ Paling bahagia, bila pasangan suami isteri makin hari makin mesra
.
#wawazainal #mixedhoneyturkey #maduturkeywawazainal #wawazainalrtw #mixedturkey #ikhtiarmengandung #mixedturkeybanting #maduturkeyklang #maduturkeyshahalam #produkkecantikansijangkang #sayajual #wawacosmetic

.
➡ WAWA ZAINAL MIXED HONEY TURKEY
➡ RM75
❤️ AHLI/DROPSHIP WHATSAPP
📱 +601139380204
.
🏬 WALK IN : (SITI AMIRA) 
LOT 1455 JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 KG SIJANGKANG 42500 TELOK PANGLIMA GARANG SELANGOR
.
👉 MADU AJAIB TURKEY KHAS UNTUK LELAKI DAN WANITA
.
✅ Ada yang Berjaya Hamil selepas beberapa tahun menunggu ✅ Ada yang sentiasa bertenaga sepanjang hari ✅ Ada juga yang period semakin lancar mengikut kitaran yang betul
✅ Ada juga senggugut dah makin berkurang ✅ Ada juga yang semakin subur selepas amalkan Madu ✅ Paling bahagia, bila pasangan suami isteri makin hari makin mesra
.
#wawazainal #mixedhoneyturkey #maduturkeywawazainal #wawazainalrtw #mixedturkey #ikhtiarmengandung #mixedturkeybanting #maduturkeyklang #maduturkeyshahalam #produkkecantikansijangkang #sayajual #wawacosmetic
0 0 12 September, 2019
@kaymanbeautyputrajaya Profile picture

@kaymanbeautyputrajaya

Alhamdulillah kini dah pun hamil sihat dan bersalin.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Wasap 0197376514
#wproputrajaya #wpro #ikhtiarmengandung
#nakzuriat
#nakanak
#preggyloveputrajaya
#preggylovepuchong
#bazaarpaknil

Alhamdulillah kini dah pun hamil sihat dan bersalin.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Wasap 0197376514
#wproputrajaya #wpro #ikhtiarmengandung
#nakzuriat
#nakanak
#preggyloveputrajaya
#preggylovepuchong
#bazaarpaknil
0 0 23 June, 2019
@roslindamohamaddin Profile picture

@roslindamohamaddin

PERIOD KEMBALI SELEPAS 5 BULAN!!!! Patutla lepas CM post iklan ttg maharani, sis Nuha terus wasap nk try. Nak cepat lak tu!!! Rupanya xleh tahan tgk testimoni cm best jer... Then baru lah CM tau, beliau rupanya alami PCOS n period setahun dalam 2 kali jer...! 😱

Masa try maharani ni, beliau dah 5 bulan tak period! Tapi Alhamdulillah, hanya lepas 7 hari menggunakan maharani, beliau period!!!! Gelabah cari pad! 😅

Syukur Ya Allah.... selain tu beliau kata rasa badan ringan dan bertenaga. Bangun pagi terus segar! Nk try tdo semula pun xleh! 😂

So wanita, Maharani is a woman's best friend... kita ibu, kita isteri, kita pekerja... maharani is all we need.. - Credit to CDM Murni Zuriati -
Yang rasa nk try, jom Whatsapp Cik Nik SEKARANG!! Klik link ni 👇🏻👇🏻👇🏻
http://RoslindaLinda.wasap.my

BIZ ONLINE | MODAL RM47 / IDR150.000
#projekSTG 🇲🇾🇲🇨
program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#Zkteam
#SawadeeCATBangkok
#bisnesonlinesenangla
#maharani #pcos #cyst
#period #hormon #ikhtiarmengandung

PERIOD KEMBALI SELEPAS 5 BULAN!!!! Patutla lepas CM post iklan ttg maharani, sis Nuha terus wasap nk try. Nak cepat lak tu!!! Rupanya xleh tahan tgk testimoni cm best jer... Then baru lah CM tau, beliau rupanya alami PCOS n period setahun dalam 2 kali jer...! 😱

Masa try maharani ni, beliau dah 5 bulan tak period! Tapi Alhamdulillah, hanya lepas 7 hari menggunakan maharani, beliau period!!!! Gelabah cari pad! 😅

Syukur Ya Allah.... selain tu beliau kata rasa badan ringan dan bertenaga. Bangun pagi terus segar! Nk try tdo semula pun xleh! 😂

So wanita, Maharani is a woman's best friend... kita ibu, kita isteri, kita pekerja... maharani is all we need.. - Credit to CDM Murni Zuriati - 
Yang rasa nk try, jom Whatsapp Cik Nik  SEKARANG!! Klik link ni 👇🏻👇🏻👇🏻
http://RoslindaLinda.wasap.my

BIZ ONLINE | MODAL RM47 / IDR150.000
#projekSTG 🇲🇾🇲🇨
program #2GAJIsebulan 
#CATchampions
#Zkteam
#SawadeeCATBangkok
#bisnesonlinesenangla
#maharani #pcos #cyst 
#period #hormon #ikhtiarmengandung
9 8 20 August, 2019
@mumu_beauty_ Profile picture

@mumu_beauty_

Postage for today!
.
Madu of course! Untuk kesihatan dan ikhtiar hamil. Boleh cuba dulu. Good as a supplement for everyday life💕
.
.
Click link di bio untuk order atau hubungi terus ummu k. .
.
#madu #turkey #madeinturkey
#maduajaibturkeysungaibesar #maduajaibturkeysekinchan #maduajaibturkeysabakbernam #maduajaibturkeytanjungkarang
#sungaibesar #sekinchan #sabakbernam #tanjungkarang #hutanmelintang #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #mixedhoneyselangor #maduajaibturkeyselangor #honey #ikhtiarmengandung

Postage for today!
.
Madu of course! Untuk kesihatan dan ikhtiar hamil. Boleh cuba dulu. Good as a supplement for everyday life💕
.
.
Click link di bio untuk order atau hubungi terus ummu k. .
.
#madu #turkey #madeinturkey
#maduajaibturkeysungaibesar #maduajaibturkeysekinchan #maduajaibturkeysabakbernam #maduajaibturkeytanjungkarang
#sungaibesar #sekinchan #sabakbernam #tanjungkarang #hutanmelintang #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #mixedhoneyselangor #maduajaibturkeyselangor #honey #ikhtiarmengandung
2 1 2 July, 2019
@mumu_beauty_ Profile picture

@mumu_beauty_

Apa perasaan bila check nampak 2 line? Nervous syukur happy tak terkata Alhamdulillah asbab amalkan #maduajaibturkey #soulleadhq
Mudah-mudahan anugerah terindah ini mengeratkan lagi hubungan cinta isteri dengan suami, hubungan cinta pasangan dengan Allah.InshaAllah.
.
Boleh recommend pada family , kawan2 yg plan ingin hamil & untuk hubungan keintiman suami isteri yg luar biasa ❤️
.
Click link di bio to order💕
.
.
#madu #turkey #madeinturkey
#maduajaibturkeysungaibesar #maduajaibturkeysekinchan #maduajaibturkeysabakbernam #maduajaibturkeytanjungkarang
#sungaibesar #sekinchan #sabakbernam #tanjungkarang #hutanmelintang #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #selangor #teamstarsmumu #mixedhoneyselangor #maduajaibturkeyselangor #honey #ikhtiarmengandung #sungaihajidorani #kolejkomunitisabakbernam #epimedium #hornygoatweed

Apa perasaan bila check nampak 2 line? Nervous syukur happy tak terkata Alhamdulillah asbab amalkan #maduajaibturkey #soulleadhq 
Mudah-mudahan anugerah terindah ini mengeratkan lagi hubungan cinta isteri dengan suami, hubungan cinta pasangan dengan Allah.InshaAllah.
.
Boleh recommend pada family , kawan2 yg plan ingin hamil & untuk hubungan keintiman suami isteri yg luar biasa ❤️
.
Click link di bio to order💕
.
.
#madu #turkey #madeinturkey
#maduajaibturkeysungaibesar #maduajaibturkeysekinchan #maduajaibturkeysabakbernam #maduajaibturkeytanjungkarang
#sungaibesar #sekinchan #sabakbernam #tanjungkarang #hutanmelintang #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #selangor #teamstarsmumu #mixedhoneyselangor #maduajaibturkeyselangor #honey #ikhtiarmengandung #sungaihajidorani #kolejkomunitisabakbernam #epimedium #hornygoatweed
1 1 27 July, 2019
@mkd.daura Profile picture

@mkd.daura

Ikhtiar untuk pasangan yg dah lama inginkan zuriat. Kite cuba yang sunnah pula, rasanya sangat sedap sebab ada ekstak delima tau. Juga berasaskan susu kambing ya.yang penting takde langsung bau hamis
.
.
Rm25 shj sebekas
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲DM /Whatsapp 017-4841856
📦shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #salamramadhan #ikhtiarmengandung #jamunenekpj #jamunenekshahalam #ikhtiarhamil #susukambing #susumaryam #susukambingtakhamis #susukambingasli #susukambingdelima #susuibumengandung #susuibuberpantang #susukambingberperisa

Ikhtiar untuk pasangan yg dah lama inginkan zuriat. Kite cuba yang sunnah pula, rasanya sangat sedap sebab ada ekstak delima tau. Juga berasaskan susu kambing ya.yang penting takde langsung bau hamis
.
.
Rm25 shj sebekas
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲DM /Whatsapp 017-4841856
📦shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat  #salamramadhan #ikhtiarmengandung #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #ikhtiarhamil #susukambing #susumaryam #susukambingtakhamis #susukambingasli #susukambingdelima  #susuibumengandung #susuibuberpantang #susukambingberperisa
12 2 10 May, 2019
@zekzek.slimbeautycare Profile picture

@zekzek.slimbeautycare

.
Alhamdullilah dengan izinNYA 😍

Selain berdoa dan bertawakal, jangan lelah berusaha 💪

Tahniah buat pasangan yang berjaya hamil Asbab amalkan #maduajaibturkey💚
.
WA 📲+60124085174 .
Atau klik link⤵⤵⤵
https://linktr.ee/zulinazz di bio IG ini..
.

.
Alhamdullilah dengan izinNYA 😍

Selain berdoa dan bertawakal, jangan lelah berusaha 💪

Tahniah buat pasangan yang  berjaya hamil Asbab amalkan #maduajaibturkey💚
.
WA 📲+60124085174 .
Atau klik link⤵⤵⤵
https://linktr.ee/zulinazz di bio IG ini..
.
120 1 27 June, 2019