#ilgusto Instagram Photos & Videos

ilgusto - 13.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ilgusto and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
27.1
Average comment
0.8
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Pizza makes anything possible. 🍕
Pizza me proshutë dhe rukola.

Driton Islami Street, Ferizaj, Kosovo
📲 Reservations: +383 49 206 000

#ilgusto #ristoranteitaliano #theplaza #italianfood #culinary #refinedambience #beautifulexperience #thevillage #ferizaj #kosovo

Pizza makes anything possible. 🍕 
Pizza me proshutë dhe rukola.

Driton Islami Street, Ferizaj, Kosovo
📲 Reservations: +383 49 206 000

#ilgusto #ristoranteitaliano #theplaza #italianfood #culinary #refinedambience #beautifulexperience #thevillage #ferizaj #kosovo
31 0 5 hours ago

Në il Gusto Bistro gatuhet shumë mirë dhe çmimet janë tepër ekonomike. Ne besojmë shumë se e kemi arritur këtë standard mes cilësisë dhe çmimit. Ju mirëpresim!

#grilled #salmon #potatoes #cheap #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Në il Gusto Bistro gatuhet shumë mirë dhe çmimet janë tepër ekonomike. Ne besojmë shumë se e kemi arritur këtë standard mes cilësisë dhe çmimit. Ju mirëpresim!

#grilled#salmon#potatoes#cheap#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
10 0 5 hours ago

☆ veckans lunch ☆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
27/1 - 31/1 | v.5 | Välkomna..!

☆ veckans lunch ☆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
27/1 - 31/1 | v.5 | Välkomna..!
13 1 9 hours ago

Non amo il consumismo e le #tendenzemoda #mipiacciono #lebellecose che #duranoneltempo #staylife #ilgusto ciò che muta non è detto che rimanga un #belcappello da #regina #intesta adeguarsi? a cosa ? alla bruttezza ? #lafirma è il nostro #incedere #congraziaegentilezza dove i più non possono andare , cerco casa tra le case e so #doveandare #nomadismoaristocratico #uncappello #dicorallo #rosa

Non amo il consumismo e le #tendenzemoda #mipiacciono #lebellecose che #duranoneltempo #staylife #ilgusto ciò che muta non è detto che rimanga un #belcappello da #regina #intesta adeguarsi? a cosa ? alla bruttezza ? #lafirma è il nostro #incedere #congraziaegentilezza dove i più non possono andare , cerco casa tra le case e so #doveandare #nomadismoaristocratico #uncappello #dicorallo #rosa
91 24 25 January, 2020
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro për të shijuar një super pasta me fruta deti
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
• 
#shrimp#pasta#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
10 0 25 January, 2020

“Skampi të përgatitura në zgarë”
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit. •#langostinos #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

“Skampi të përgatitura në zgarë”
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit. •
•
•
• 
#langostinos#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
51 0 25 January, 2020

Солнце в банке☀
#madeinitaly🇮🇹 Salsa senapata di Clementine🍊 di Fichi 😋
_________
#nikond3300📷
#salsasenapatadiclementine #salsasenapatadifichi #puertosol #madeinitaly #ilgusto #инжир #мандарин

Солнце в банке☀
️ #madeinitaly🇮🇹 Salsa senapata di Clementine🍊 di Fichi 😋 
_________
#nikond3300📷 
#salsasenapatadiclementine #salsasenapatadifichi #puertosol #madeinitaly #ilgusto #инжир #мандарин
11 0 25 January, 2020

SHPEJT

Shpejtësia në punë është një nga standartet tona, sigurisht duke mos humbur cilësinë. Nëse konsumoni një drekë apo darkë në il Gusto Bistro, fjala vonesë nuk do të ekzistojë. Ju presim!

#seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

SHPEJT

Shpejtësia në punë është një nga standartet tona, sigurisht duke mos humbur cilësinë. Nëse konsumoni një drekë apo darkë në il Gusto Bistro, fjala vonesë nuk do të ekzistojë. Ju presim!

#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
5 0 25 January, 2020

MIRË

Me cilësinë nuk bëjmë kompromise. Dëshirojmë që çdo klient të ndihet mirë dhe t'i shijojë gatimet tona. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. Nuk do të zhgënjeheni... #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

MIRË

Me cilësinë nuk bëjmë kompromise. Dëshirojmë që çdo klient të ndihet mirë dhe t'i shijojë gatimet tona. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. Nuk do të zhgënjeheni... #seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi #albania#shqiperia
8 0 25 January, 2020

LIRË

Ne jemi të shpejtë, të mirë, por mbi të gjitha jemi të lirë. Mendojmë se jemi një restorant që i përkasim të gjithëve, ndaj çdo kush mund ta gjejë veten në il Gusto Bistro.

Mirë se të vini!

#seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

LIRË

Ne jemi të shpejtë, të mirë, por mbi të gjitha jemi të lirë. Mendojmë se jemi një restorant që i përkasim të gjithëve, ndaj çdo kush mund ta gjejë veten në il Gusto Bistro.

Mirë se të vini!

#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
7 0 25 January, 2020

Slainte Mhath to all our Scottish friends and followers. How will you be celebrating Burns Night tonight?
#burnsnight #haggis #celebrate #whisky #ilgusto #theatreoftaste

Slainte Mhath to all our Scottish friends and followers.  How will you be celebrating Burns Night tonight? 
#burnsnight #haggis #celebrate #whisky #ilgusto #theatreoftaste
10 0 25 January, 2020

Buon sabato! Oggi vi aspettiamo per degustare le nostre pucce e se volete una bella porzione di parmigiana fumante! Vi aspettiamo

#FILODILATTE #saporidipuglia #parmigianadimelanzane #stracciatella #eccellenzepugliesi #ilgusto #puccia #culatello #burrata #cosaaspetti #latradizionepugliese

Buon sabato! Oggi vi aspettiamo per degustare le nostre pucce e se volete una bella porzione di parmigiana fumante! Vi aspettiamo

#FILODILATTE #saporidipuglia #parmigianadimelanzane #stracciatella #eccellenzepugliesi #ilgusto #puccia #culatello #burrata #cosaaspetti #latradizionepugliese
27 3 25 January, 2020

Zu schön, um damit Geschirr abzutrocknen 🍀bis morgen im il gusto zum Wochenend Einkauf #ilgusto #einkaufen #frankfurt #feinkost #accessories #garnierthiebaut #sachsenhausen

Zu schön, um damit Geschirr abzutrocknen 🍀bis morgen im il gusto zum Wochenend Einkauf #ilgusto #einkaufen #frankfurt #feinkost #accessories #garnierthiebaut #sachsenhausen
12 0 24 January, 2020

Peshkun e kemi mbuluar me kripë dhe ka marrë një shije të pa parë. Ju ftojmë vetëm ta provoni. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Peshkun e kemi mbuluar me kripë dhe ka marrë një shije të pa parë. Ju ftojmë vetëm ta provoni. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. •
•
•
• 
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
47 0 24 January, 2020

Οι επιλογές είναι πολλές, το τηλέφωνο ένα 😎🙋‍♂️🙋‍♀️
#ilgusto #pizza #pizzatime

Οι επιλογές είναι πολλές, το τηλέφωνο ένα 😎🙋‍♂️🙋‍♀️
#ilgusto #pizza #pizzatime
33 0 24 January, 2020

☆ After Work ☆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
fredags AW | drop-in buffé mellan 16:00 & 19:00 för 165kr | Välkomna..! 🍷

☆ After Work ☆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
fredags AW | drop-in buffé mellan 16:00 & 19:00 för 165kr | Välkomna..! 🍷
37 1 24 January, 2020

Did you know that one of the biggest drinks trends for 2020 is predicted to be Pink Drinks? We have a host of tipples for you to try from pink #gin and pink #vodka, to our sparkling cuvee and spirits. http://ow.ly/Q4JM50y37Fn #ilgusto #theatreoftaste

Did you know that one of the biggest drinks trends for 2020 is predicted to be Pink Drinks?  We have a host of tipples for you to try from pink #gin and pink #vodka, to our sparkling cuvee and spirits.  http://ow.ly/Q4JM50y37Fn  #ilgusto #theatreoftaste
9 0 24 January, 2020

Einfach mahl einen guten Pizza ausprobieren, mit nur Ingredienten direkt aus Italien.
#fiordilatte #pelati #salsiccia
#napoli #ilgusto #holzofenpizza
#alleshausgemacht #homemade
#stockach #bach #tirol #lechtal

Einfach mahl einen guten Pizza ausprobieren, mit nur Ingredienten direkt aus Italien.
#fiordilatte #pelati #salsiccia 
#napoli #ilgusto #holzofenpizza 
#alleshausgemacht #homemade 
#stockach #bach #tirol #lechtal
21 0 23 January, 2020

Küchentücher, Servietten .... von #garnierthiebaut 🌸leckeres Olivenöl Unesco viel mehr 🌸 #ilgusto #frankfurt #deko #feinkost #sachsenhausen

Küchentücher, Servietten .... von #garnierthiebaut 🌸leckeres Olivenöl Unesco viel mehr 🌸#ilgusto #frankfurt #deko #feinkost #sachsenhausen
17 0 23 January, 2020

Krudot e marinuara janë specialiteti ynë. Ato janë kontrolluara dhe të përgatitura sipas të gjitha standardeve.

Shijoni krudot më të mira në il Gusto Bistro.

Ju mirëpresim!
#fish #salmon #seabass #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Krudot e marinuara janë specialiteti ynë. Ato janë kontrolluara dhe të përgatitura sipas të gjitha standardeve.

Shijoni krudot më të mira në il Gusto Bistro.

Ju mirëpresim!
•
•
•
• 
#fish#salmon#seabass#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
87 0 23 January, 2020

Në il Gusto Bistro pjatat janë të bollshme dhe të freskëta. Do të konsumoni një vakt shumë të mirë dhe të harxhoni pak para.
Zgjidhni il Gusto Bistro për më shpejt, mirë dhe lirë! •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Në il Gusto Bistro pjatat janë të bollshme dhe të freskëta. Do të konsumoni një vakt shumë të mirë dhe të harxhoni pak para. 
Zgjidhni il Gusto Bistro për më shpejt, mirë dhe lirë! •
•
•
• 
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
16 0 23 January, 2020

Buonasera 🇮🇹🇮🇹
Ristorante pizzeria il Gusto
En suggestions
Mi-cuti de thon et son risotto integrale
Pensez à réservé au 0389420238
#ristorante #pizzeria #ilgusto #thon

Buonasera 🇮🇹🇮🇹
Ristorante pizzeria il Gusto
En suggestions
Mi-cuti de thon et son risotto integrale
Pensez à réservé au 0389420238
#ristorante #pizzeria #ilgusto #thon
12 0 23 January, 2020

Looking for the perfect whisky for your Burns Night celebration then we've got you covered. Find us in store at Il Gusto Trentham Il Gusto Leek IL GUSTO Bluewater Il Gusto York IL GUSTO Guildford and in our concessions in Selfridges (Birmingham, United Kingdom) and Selfridges (The Trafford Centre, Manchester, United Kingdom)

#whisky #burnsnight #january #ilgusto #theatreoftaste #gin #vodka

Looking for the perfect whisky for your Burns Night celebration then we've got you covered.  Find us in store at Il Gusto Trentham Il Gusto Leek IL GUSTO Bluewater Il Gusto York IL GUSTO Guildford and in our concessions in Selfridges (Birmingham, United Kingdom) and Selfridges (The Trafford Centre, Manchester, United Kingdom)

#whisky #burnsnight #january #ilgusto #theatreoftaste #gin #vodka
10 0 23 January, 2020

Shpejt, mirë dhe lirë është motoja jonë e përditshme. Ju ftojmë në il Gusto Bistro për të përfituar nga këto tre cilësi që kemi e mbi të gjitha për të kaluar një super ditë më miqtë tuaj. Mirë se të vini! •#fish #salmon #seabass #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Shpejt, mirë dhe lirë është motoja jonë e përditshme. Ju ftojmë në il Gusto Bistro për të përfituar nga këto tre cilësi që kemi e mbi të gjitha për të kaluar një super ditë më miqtë tuaj. Mirë se të vini! •
•
•
• 
#fish#salmon#seabass#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
14 0 23 January, 2020
Dreka është gati dhe plot shije në il Gusto Bistro. Ju mirëpresim 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
• 
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
104 0 23 January, 2020

Käse, Besteck, catering, Geschirr, Deko... so vielseitig ist #ilgusto und wir sind mit großer Freude dabei 🌸unterstützen Sie die kleine Läden, dass wir alle noch lange weiter dabei bleiben können #danke #Käse #catering #jars #Keramik #catering #frankfurt #geschenke #feinkost

Käse, Besteck, catering, Geschirr, Deko... so vielseitig ist #ilgusto und wir sind mit großer Freude dabei 🌸unterstützen Sie die kleine Läden, dass wir alle noch lange weiter dabei bleiben können #danke #Käse #catering #jars #Keramik #catering #frankfurt #geschenke #feinkost
18 0 22 January, 2020

Portemonnaies von @volker_lang_accessoires 🌸super Qualität und einfach nur schön !!!! #ilgusto #volkerlang #portemonnaie #leder #accessories #ilgusto #frankfurt #sachsenhausen

Portemonnaies von @volker_lang_accessoires 🌸super Qualität und einfach nur schön !!!! #ilgusto #volkerlang #portemonnaie #leder #accessories #ilgusto #frankfurt #sachsenhausen
9 0 22 January, 2020

Food is our common ground, a universal experience.

Fileto pule e servuar me patate dhe perime të fërguara.

Driton Islami Street, Ferizaj, Kosovo
📲 Reservations: +383 49 206 000

#ilgusto #ristoranteitaliano #theplaza #italianfood #culinary #refinedambience #beautifulexperience #thevillage #ferizaj #kosovo

Food is our common ground, a universal experience.

Fileto pule e servuar me patate dhe perime të fërguara.

Driton Islami Street, Ferizaj, Kosovo
📲 Reservations: +383 49 206 000

#ilgusto #ristoranteitaliano #theplaza #italianfood #culinary #refinedambience #beautifulexperience #thevillage #ferizaj #kosovo
37 0 22 January, 2020

Top #ilgusto posts

IL GUSTO Ristorante - Hapja e madhe në The Village - Shopping & Fun

Për rezervime ju lutem kontaktoni në numrin +383 49 206 000

Benvenuti! 🇮🇹 #ilgusto #grandopening #theplaza #ristoranteitaliano #italianfood #italianrestaurant #thevillage #shoppingandfun #ferizaj #kosovo

IL GUSTO Ristorante - Hapja e madhe në The Village - Shopping & Fun

Për rezervime ju lutem kontaktoni në numrin +383 49 206 000

Benvenuti! 🇮🇹 #ilgusto #grandopening #theplaza #ristoranteitaliano #italianfood #italianrestaurant #thevillage #shoppingandfun #ferizaj #kosovo
112 1 11 November, 2019
.. quanti di voi hanno mai assaggiato questi splendidi spaghetti di gragnano al riccio di mare, cozze e bottarga di muggine?#italianfood#foodporn#chef#ilGusto#us#eatwell#michelinstar#gamberorosso#bottargadimuggine#spaghettidigragnano#yummy#identitagolose#photography#photooftheday#photofinstagram#instalike#followforfollowback#youbettertry#cozze#ricciodimare#waitingforyou
150 6 28 February, 2019

Sapori delicati per un aperitivo super gustoso 😋 #favola #federicofashionstyle #ilgusto #aperitivotime #afterdinner

Sapori delicati per un aperitivo super gustoso 😋 #favola #federicofashionstyle #ilgusto #aperitivotime #afterdinner
2,902 11 2 June, 2019

Un @un_posto_speciale per gustare un #ottimomenù in #valpolicella è @grotodecorgnan a #santambrogioinvalpolicella dove la #meravigliosa #padronadicasa #judy vi guida tra #gustiesapori che ha imparato ad apprezzare, pur essendo #australiana e rappresenta un #belmessaggio di come anche in @italia si possa ospitare un #imprenditore #straniero #extracomunitario per consentire che un #anticoristorante possa #continuareavivere mantenendo #ilgusto e la #tradizionedeisapori

Un @un_posto_speciale per gustare un #ottimomenù in #valpolicella è @grotodecorgnan a #santambrogioinvalpolicella dove la #meravigliosa #padronadicasa #judy vi guida tra #gustiesapori che ha imparato ad apprezzare, pur essendo #australiana e rappresenta un #belmessaggio di come anche in @italia si possa ospitare un #imprenditore #straniero #extracomunitario per consentire che un #anticoristorante possa #continuareavivere mantenendo #ilgusto e la #tradizionedeisapori
225 3 1 January, 2020

Il progetto di educazione alimentare continua nella scuola dell'infanzia Associazione Kambo a Frosinone
Oggi abbiamo lavorato sul senso del gusto e abbiamo conosciuto il frutto della mela in tutte le sue caratteristiche origine texture succosità polposità Diètnatural Frosinone è anche cultura formazione informazione passione e tanto amore per il cibo e per i bambini

#scuola #formazione #educazionealimentare #cibosanoegustoso #ciboitaliano #ilgusto #dietnaturalfrosinone @dietnaturalfrosinone #share #sharefood #sharethelove @dietnatural_italia @alex._.cute #dietnatural

Il progetto di educazione alimentare continua nella scuola dell'infanzia Associazione Kambo a Frosinone 
Oggi abbiamo lavorato sul senso del gusto e abbiamo conosciuto il frutto della mela in tutte le sue caratteristiche origine texture succosità polposità  Diètnatural Frosinone è anche cultura formazione informazione passione e tanto amore per il cibo e per i bambini

#scuola #formazione #educazionealimentare #cibosanoegustoso #ciboitaliano #ilgusto #dietnaturalfrosinone @dietnaturalfrosinone #share #sharefood #sharethelove @dietnatural_italia @alex._.cute #dietnatural
531 0 24 April, 2019

There's nothing more romantic than Italian food. 🇮🇹 #ilgusto #ristoranteitaliano #theplaza #italianfood #thevillage #ferizaj #kosovo

There's nothing more romantic than Italian food. 🇮🇹 #ilgusto #ristoranteitaliano #theplaza #italianfood #thevillage #ferizaj #kosovo
217 3 14 November, 2019

Having a great seafood lunch at #IlGusto in @sahlhasheesheg! Fresh Sea Salt baked Sea Bass and more goodness! Must try! #redsea #egypt #seafood #thisisegypt #egypt #fresh

Having a great seafood lunch at #IlGusto in @sahlhasheesheg! Fresh Sea Salt baked Sea Bass and more goodness! Must try! #redsea #egypt #seafood #thisisegypt #egypt #fresh
6,960 13 21 July, 2017