#ilgustoalbania Instagram Photos & Videos

ilgustoalbania - 2.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ilgustoalbania and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
40.9
Average comment
0.4
Posts with video
6/48
Posts with photo
42/48

Hashtag Popularity

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro për të shijuar një super pasta me fruta deti
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
• 
#shrimp#pasta#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
9 0 25 January, 2020

“Skampi të përgatitura në zgarë”
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit. •#langostinos #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

“Skampi të përgatitura në zgarë”
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit. •
•
•
• 
#langostinos#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
45 0 25 January, 2020

SHPEJT

Shpejtësia në punë është një nga standartet tona, sigurisht duke mos humbur cilësinë. Nëse konsumoni një drekë apo darkë në il Gusto Bistro, fjala vonesë nuk do të ekzistojë. Ju presim!

#seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

SHPEJT

Shpejtësia në punë është një nga standartet tona, sigurisht duke mos humbur cilësinë. Nëse konsumoni një drekë apo darkë në il Gusto Bistro, fjala vonesë nuk do të ekzistojë. Ju presim!

#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
3 0 25 January, 2020

MIRË

Me cilësinë nuk bëjmë kompromise. Dëshirojmë që çdo klient të ndihet mirë dhe t'i shijojë gatimet tona. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. Nuk do të zhgënjeheni... #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

MIRË

Me cilësinë nuk bëjmë kompromise. Dëshirojmë që çdo klient të ndihet mirë dhe t'i shijojë gatimet tona. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. Nuk do të zhgënjeheni... #seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi #albania#shqiperia
6 0 25 January, 2020

LIRË

Ne jemi të shpejtë, të mirë, por mbi të gjitha jemi të lirë. Mendojmë se jemi një restorant që i përkasim të gjithëve, ndaj çdo kush mund ta gjejë veten në il Gusto Bistro.

Mirë se të vini!

#seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

LIRË

Ne jemi të shpejtë, të mirë, por mbi të gjitha jemi të lirë. Mendojmë se jemi një restorant që i përkasim të gjithëve, ndaj çdo kush mund ta gjejë veten në il Gusto Bistro.

Mirë se të vini!

#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
5 0 25 January, 2020

Peshkun e kemi mbuluar me kripë dhe ka marrë një shije të pa parë. Ju ftojmë vetëm ta provoni. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Peshkun e kemi mbuluar me kripë dhe ka marrë një shije të pa parë. Ju ftojmë vetëm ta provoni. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. •
•
•
• 
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
46 0 24 January, 2020

💣💣💣

💣💣💣
26 1 23 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
42 1 23 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
40 1 23 January, 2020

💎💎💎

💎💎💎
69 2 23 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
31 1 23 January, 2020

Krudot e marinuara janë specialiteti ynë. Ato janë kontrolluara dhe të përgatitura sipas të gjitha standardeve.

Shijoni krudot më të mira në il Gusto Bistro.

Ju mirëpresim!
#fish #salmon #seabass #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Krudot e marinuara janë specialiteti ynë. Ato janë kontrolluara dhe të përgatitura sipas të gjitha standardeve.

Shijoni krudot më të mira në il Gusto Bistro.

Ju mirëpresim!
•
•
•
• 
#fish#salmon#seabass#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
87 0 23 January, 2020

Në il Gusto Bistro pjatat janë të bollshme dhe të freskëta. Do të konsumoni një vakt shumë të mirë dhe të harxhoni pak para.
Zgjidhni il Gusto Bistro për më shpejt, mirë dhe lirë! •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Në il Gusto Bistro pjatat janë të bollshme dhe të freskëta. Do të konsumoni një vakt shumë të mirë dhe të harxhoni pak para. 
Zgjidhni il Gusto Bistro për më shpejt, mirë dhe lirë! •
•
•
• 
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
16 0 23 January, 2020

Shpejt, mirë dhe lirë është motoja jonë e përditshme. Ju ftojmë në il Gusto Bistro për të përfituar nga këto tre cilësi që kemi e mbi të gjitha për të kaluar një super ditë më miqtë tuaj. Mirë se të vini! •#fish #salmon #seabass #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

Shpejt, mirë dhe lirë është motoja jonë e përditshme. Ju ftojmë në il Gusto Bistro për të përfituar nga këto tre cilësi që kemi e mbi të gjitha për të kaluar një super ditë më miqtë tuaj. Mirë se të vini! •
•
•
• 
#fish#salmon#seabass#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
14 0 23 January, 2020
Dreka është gati dhe plot shije në il Gusto Bistro. Ju mirëpresim 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
• 
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
103 0 23 January, 2020

📩📩📩

📩📩📩
28 1 23 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
17 1 23 January, 2020

⚡️⚡️⚡️

⚡️⚡️⚡️
24 1 23 January, 2020

💣💣💣

💣💣💣
22 1 23 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
57 2 23 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
45 1 23 January, 2020

💎💎💎

💎💎💎
37 1 22 January, 2020

⚡️⚡️⚡️

⚡️⚡️⚡️
33 1 22 January, 2020

🔥🔥🔥

🔥🔥🔥
29 1 22 January, 2020

Në një ambient komod dhe të thjeshtë, “il Gusto Bistro”, Ju mirëpret të gjithëve Ju që doni të konsumoni ushqim të shpejtë, të mirë dhe mbi të gjitha ekonomik. Kënaqësia juaj është detyrim për ne, ndaj ju mirëpresim në restorantin tonë. Ndodhet prapa ish-Lidhjes së Shkrimtarëve në fillim të rrugës së Kavajës. Mirë se të vini! •#seafood #restaurant #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Në një ambient komod dhe të thjeshtë, “il Gusto Bistro”, Ju mirëpret të gjithëve Ju që doni të konsumoni ushqim të shpejtë, të mirë dhe mbi të gjitha ekonomik. Kënaqësia juaj është detyrim për ne, ndaj ju mirëpresim në restorantin tonë. Ndodhet prapa ish-Lidhjes së Shkrimtarëve në fillim të rrugës së Kavajës. Mirë se të vini! •
•
•
•
#seafood#restaurant#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
9 0 22 January, 2020

Fileto peshku e përgatitur me verë e limon dhe e shoqëruar me perime të ziera. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro
SHPEJT MIRË LIRË •#fish #wine #lemon #vegetables #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Fileto peshku e përgatitur me verë e limon dhe e shoqëruar me perime të ziera. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
• 
#fish#wine#lemon#vegetables#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
128 0 22 January, 2020

Ju presim në il Gusto Bistro për një darkë të mirë me prodhime të freskëta të detit. Peshkun do e gjeni të gatuar në forma të ndryshme si në zgarë, në furrë me perime apo të mbuluar me kripë. Mirë se të vini! •#fish #vegetables #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju presim në il Gusto Bistro për një darkë të mirë me prodhime të freskëta të detit. Peshkun do e gjeni të gatuar në forma të ndryshme si në zgarë, në furrë me perime apo të mbuluar me kripë. Mirë se të vini! •
•
•
• 
#fish#vegetables#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
83 0 21 January, 2020

Të freskëta, të përgatitura në mënyrën e duhur dhe me çmime ekonomike.
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro
SHPEJT MIRË LIRË •#octpus #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Të freskëta, të përgatitura në mënyrën e duhur dhe me çmime ekonomike.
Ju mirëpresim në il Gusto Bistro 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
•
#octpus#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
17 0 21 January, 2020

Rezervoni fëstën tuaj në il Gusto Bistro, në një ambient të bollshëm dhe komod për çdo organizim tuajin familjar apo shoqëror. Ju mirëpresim.

Adresa:
Rruga e Kavajës pas ish lidhjes së shkrimtarëve •#celebrate #with #us #seafood #restaurant #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Rezervoni fëstën tuaj në il Gusto Bistro, në një ambient të bollshëm dhe komod për çdo organizim tuajin familjar apo shoqëror. Ju mirëpresim.

Adresa: 
Rruga e Kavajës pas ish lidhjes së shkrimtarëve •
•
•
•
#celebrate#with#us#seafood#restaurant#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
14 0 20 January, 2020

Peshku i përgatitur në tavë me perime është një specialitet e i restorantit tonë. Ju mirëpresim plot shije në il Gusto Bistro •#fish #vegetables #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Peshku i përgatitur në tavë me perime është një specialitet e i restorantit tonë. Ju mirëpresim plot shije në il Gusto Bistro •
•
•
• 
#fish#vegetables#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
105 0 20 January, 2020

Për njerëzit që dreka i zë jashtë shtëpisë, sfida më e madhe është të kërkojnë restorantin e duhur ku të gjejnë ushqim të mirë dhe të shëndetshëm. il Gusto Bistro është vendi i duhur ku mund të porositni drekën tuaj. Na kontaktoni dhe ne vijmë aty ku ju jeni në pak minuta. Jemi të shpejtë, të mirë dhe të... lirë.

Ju mirëpresim!
il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •#fish #potatoes #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Për njerëzit që dreka i zë jashtë shtëpisë, sfida më e madhe është të kërkojnë restorantin e duhur ku të gjejnë ushqim të mirë dhe të shëndetshëm. il Gusto Bistro është vendi i duhur ku mund të porositni drekën tuaj. Na kontaktoni dhe ne vijmë aty ku ju jeni në pak minuta. Jemi të shpejtë, të mirë dhe të... lirë.

Ju mirëpresim! 
il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •
•
•
•
#fish#potatoes#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
21 0 20 January, 2020

Në "il Gusto Bistro" do të gjeni ushqim të freskët dhe plot shije. Në restorantin tonë gjithçka është e shpejtë, e mirë dhe e lirë. Kaloni tek ne drekat dhe darkat me miqtë, do kënaqeni dhe do të shpenzoni me pak se kudo tjetër.

il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •#langostinos #shrimp #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Në "il Gusto Bistro" do të gjeni ushqim të freskët dhe plot shije. Në restorantin tonë gjithçka është e shpejtë, e mirë dhe e lirë. Kaloni tek ne drekat dhe darkat me miqtë, do kënaqeni dhe do të shpenzoni me pak se kudo tjetër.

il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •
•
•
•
#langostinos#shrimp#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
20 0 19 January, 2020

Një poet i njohur ka thënë: Prano çfarë jeta të ofron dhe mundohu të pish nga çdo gotë. Të gjithë verërat duhen shijuar; nga disa vetëm duhet të pish një gllënjkë, por disa të tjera…duhet të pish gjithë shishen. Ju ftojmë për një... shishe verë në il Gusto Bistro!

Mire se të vini!

il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •#red #wine #spanish #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Një poet i njohur ka thënë: Prano çfarë jeta të ofron dhe mundohu të pish nga çdo gotë. Të gjithë verërat duhen shijuar; nga disa vetëm duhet të pish një gllënjkë, por disa të tjera…duhet të pish gjithë shishen. Ju ftojmë për një... shishe verë në il Gusto Bistro!

Mire se të vini!

il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •
•
•
•
#red#wine#spanish#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
104 0 19 January, 2020

💎💎💎

💎💎💎
41 1 19 January, 2020

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit.
il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •#langostinos #shrimp #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit. 
il Gusto Bistro 1 📞 0696848195
il Gusto Bistro 2 📞 0686088714 •
•
•
•
#langostinos#shrimp#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
86 0 19 January, 2020

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit
SHPEJT MIRË LIRË •#seafood #red #shrimp #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri prodhimesh të freskëta të detit 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
•
#seafood#red#shrimp#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
22 0 19 January, 2020

Këto antipasta me ngjyra pranverore dhe me shumë shije ju presin në il Gusto Bistro. Restoranti më i mirë dhe më i lirë në Tiranë. Ju mirëpresim! •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Këto antipasta me ngjyra pranverore dhe me shumë shije ju presin në il Gusto Bistro. Restoranti më i mirë dhe më i lirë në Tiranë.  Ju mirëpresim! •
•
•
•
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
25 0 18 January, 2020

Doni një ide? “Kallamar dhe kroketa peshku friture” Është një pjatë plot shije dhe shumë e pëlqyer nga klientët tanë. Ju mirëpresim! ]

#squid #fish #croquettes #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Doni një ide? “Kallamar dhe kroketa peshku friture” Është një pjatë plot shije dhe shumë e pëlqyer nga klientët tanë. Ju mirëpresim! ]

#squid#fish#croquettes#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
128 0 18 January, 2020

il Gusto Bistro ka raportin më të mirë cilësi-çmim. Menuja është e pasur dhe prodhimet e detit janë specialiteti ynë.
Zgjidhni il Gusto Bistro për më shpejt, mirë dhe lirë!
Mirë se të vini! •#pasta #lobster #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

il Gusto Bistro ka raportin më të mirë cilësi-çmim. Menuja është e pasur dhe prodhimet e detit janë specialiteti ynë.
Zgjidhni il Gusto Bistro për më shpejt, mirë dhe lirë!
Mirë se të vini! •
•
•
• 
#pasta#lobster#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
69 0 18 January, 2020

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri produktesh të freskëta të detit.
SHPEJT MIRË LIRË •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri produktesh të freskëta të detit. 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
•
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
12 0 18 January, 2020

SHPEJT

Shpejtësia në punë është një nga standartet tona, sigurisht duke mos humbur cilësinë. Nëse konsumoni një drekë apo darkë në il Gusto Bistro, fjala vonesë nuk do të ekzistojë. Ju presim!

#seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

SHPEJT

Shpejtësia në punë është një nga standartet tona, sigurisht duke mos humbur cilësinë. Nëse konsumoni një drekë apo darkë në il Gusto Bistro, fjala vonesë nuk do të ekzistojë. Ju presim!

#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia.
16 0 17 January, 2020

Doni të provoni pjata plot shije, prodhime deti të freskëta dhe të gatuara me dashuri?! Zgjidhni "il Gusto Bistro". Vendi ku gjithçka është e shpejtë, e mirë dhe e lirë!

Ju mirëpresim! •#seafood #lobster #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania

Doni të provoni pjata plot shije, prodhime deti të freskëta dhe të gatuara me dashuri?! Zgjidhni "il Gusto Bistro". Vendi ku gjithçka është e shpejtë, e mirë dhe e lirë!

Ju mirëpresim! •
•
•
•
#seafood#lobster#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania
22 0 17 January, 2020

MIRË

Me cilësinë nuk bëjmë kompromise. Dëshirojmë që çdo klient të ndihet mirë dhe t'i shijojë gatimet tona. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. Nuk do të zhgënjeheni... #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia.

MIRË

Me cilësinë nuk bëjmë kompromise. Dëshirojmë që çdo klient të ndihet mirë dhe t'i shijojë gatimet tona. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro. Nuk do të zhgënjeheni... #seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi #albania#shqiperia.
14 0 17 January, 2020

LIRË

Ne jemi të shpejtë, të mirë, por mbi të gjitha jemi të lirë. Mendojmë se jemi një restorant që i përkasim të gjithëve, ndaj çdo kush mund ta gjejë veten në il Gusto Bistro.

Mirë se të vini!

#seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

LIRË

Ne jemi të shpejtë, të mirë, por mbi të gjitha jemi të lirë. Mendojmë se jemi një restorant që i përkasim të gjithëve, ndaj çdo kush mund ta gjejë veten në il Gusto Bistro.

Mirë se të vini!

#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
17 0 17 January, 2020

Top #ilgustoalbania posts

Miq, sot jemi 40 mijë ndjekës në Instagram!

E dimë që jeni të shumtë Ju që na doni dhe na ndiqni ndaj është momenti të ndalemi për një çast dhe t’Ju themi: Faleminderit! Ju falenderojmë për çdo shikim dhe pëlqim që na keni dhënë. Sa më shumë shtoheni aq më shumë rritet përgjegjësia në punën tonë.
Ju mirëpresim! •#friends #40k #seafood #restaurant #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Miq, sot jemi 40 mijë ndjekës në Instagram!

E dimë që jeni të shumtë Ju që na doni dhe na ndiqni ndaj është momenti të ndalemi për një çast dhe t’Ju themi: Faleminderit! Ju falenderojmë për çdo shikim dhe pëlqim që na keni dhënë. Sa më shumë shtoheni aq më shumë rritet përgjegjësia në punën tonë.
Ju mirëpresim! •
•
•
•
#friends#40k#seafood#restaurant#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
374 0 18 November, 2019

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro për të shijuar një super pasta me gaforre.
Ndodhemi në fillim të rrugës së kavajës, pas ish lidhjes së shkrimtarëve. @ilgustobistro
#crab #pasta #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro për të shijuar një super pasta me gaforre.
Ndodhemi në fillim të rrugës së kavajës, pas ish lidhjes së shkrimtarëve. @ilgustobistro 
#crab#pasta#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
111 0 24 August, 2019

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro
Ndodhemi në fillim të rrugës së kavajës, pas ish lidhjes së shkrimtarëve. @ilgustobistro#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro 
Ndodhemi në fillim të rrugës së kavajës, pas ish lidhjes së shkrimtarëve. @ilgustobistro •
•
•
•
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
118 0 3 September, 2019

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri antipastash të freskëta të detit.
SHPEJT MIRË LIRË •#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

Ju mirëpresim në il Gusto Bistro me shumëllojshmëri antipastash të freskëta të detit. 
SHPEJT MIRË LIRË •
•
•
•
#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#bistro#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
206 0 13 November, 2019

il Gusto Bistro 1 dhe Bistro 2 vijnë tek ju me menu të shumëllojshme, me çmime ekonomike dhe me shërbim të shpejtë.

Me një traditë tashmë në treg ne ofrojmë më të mirën për të gjithë klientët tanë. Këtu do të gjeni menunë që ju përshtatet për të konsumuar vaktin tuaj ditor.

Gjithashtu, ju mirëpresim në të dyja restorantet tona, për të gjitha organizimet e punës, festat familjare, apo edhe festat e fundvitit që vijnë së shpejti.

Menutë që ne ofrojmë janë të shumëllojshme, por mund të përgatiten edhe sipas kërkesave tuaja specifike për çdo rast.

Ju mirëpresim!

#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia

il Gusto Bistro 1 dhe Bistro 2 vijnë tek ju me menu të shumëllojshme, me çmime ekonomike dhe me shërbim të shpejtë.

Me një traditë tashmë në treg ne ofrojmë më të mirën për të gjithë klientët tanë. Këtu do të gjeni menunë që ju përshtatet për të konsumuar vaktin tuaj ditor.

Gjithashtu, ju mirëpresim në të dyja restorantet tona, për të gjitha organizimet e punës, festat familjare, apo edhe festat e fundvitit që vijnë së shpejti.

Menutë që ne ofrojmë janë të shumëllojshme, por mund të përgatiten edhe sipas kërkesave tuaja specifike për çdo rast.

Ju mirëpresim!

#seafood#yummy#delicious#taste#food#instafood#instaeat#sharefood#foodpics#foodie#foodlover#follow#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia
121 0 5 December, 2019