#injectionservice Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #injectionservice and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
4
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@viscerabooster_injection Profile picture

@viscerabooster_injection

.
Jom dapatkan Visceraskinboosters Injection sekarang dengan harga promosi RM290 sahaja.. Normal price RM370..Treatment sebulan sekali sahaja, max bole buat sebulan 2 kali je taw uolls.. tak bole over! No No No.!😉
.
Treatment super jimat ini hanya dengan sekali injection dah boleh nampak effect skin tak kusam, tak kering, tona kulit jadi lebih bersih, cerah dan sekata..Bonus body jadi mantap menganjal.! Wow.. 😱Tak perlu drip ye smpai kena upah drip service setiap mggu mahal2.. Tak payah.!
.
Sekali inject viscera ni, effect dia macam uolls buat drip 4 kali sebulan tu.. mana lagi jimat? sure viscera skinboosters injection kan.! konsisten je 4-5 bulan tgok skin uolls makin bersih putih gebu.. Jom order sekarang, stock terhad.!❤️ .

#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment

.
Jom dapatkan Visceraskinboosters Injection sekarang dengan harga promosi RM290 sahaja.. Normal price RM370..Treatment sebulan sekali sahaja, max bole buat sebulan 2 kali je taw uolls.. tak bole over! No No No.!😉
.
Treatment super jimat ini hanya dengan sekali injection dah boleh nampak effect skin tak kusam, tak kering, tona kulit jadi lebih bersih, cerah dan sekata..Bonus body jadi mantap menganjal.! Wow.. 😱Tak perlu drip ye smpai kena upah drip service setiap mggu mahal2.. Tak payah.!
.
Sekali inject viscera ni, effect dia macam uolls buat drip 4 kali sebulan tu.. mana lagi jimat? sure viscera skinboosters injection kan.! konsisten je 4-5 bulan tgok skin uolls makin bersih putih gebu.. Jom order sekarang, stock terhad.!❤️ .

#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment
1 0 2 hours ago
@dripsyglutabeauty Profile picture

@dripsyglutabeauty

Dripsy Gluta & Beauty Clinic

October Promo‼️
🆓🆓 VITAMIN C🆓🆓 IV for all of you Gorgeous🤩🤩
.
For all Gluta IV & Push Services!!
.
Valid until October 31,2019 ONLY!!!
.
.
PROMO UNTIL DECEMBER 31,2019
🌼IV PUSH (25% OFF)
💉Basic White P500
💉Advance White P750
.
🌸IV DRIP (P500 OFF)
💉Micro Drip P1,100 now P600
💉Energy Drip P1,300 now P800
💉Party Drip P1,400 now P900
❄Ivory Drip  P1,500 now P1000
❄Snow Drip P2,000 now P1500 ❄Zaguta Drip P2,000 now P1500
❄Korean Drip P2,000 now P1500
.
IV DRIP PACKAGES 💉Micro Drip P600
Package 5+1FREE P3,000
💉Energy Drip P800
Package 5+1FREE P4,000
💉Party Drip P900
Package 5+1FREE P4,500
💉Ivory Drip  P1,000
Package 5+1FREE  P5,000
💉Snow Drip P1500
Package 5+1FREE P7,500
💉ZAGUTA Drip P1,500
Package 5+1FREE P7,500
💉Esensue (Korean Drip) P1,500
Package 5+1FREE P7,500
.
🌼 ADD-ON/BOOSTER 💉 L-Carnitine P400 💉Collagen P400
💉 Placenta P400
💉Stemcell P400 💉 B-complex P300
️ ✌Get 2 add-ons for  P650 only .
Avail OUR BEAUTY Services at 25% OFF!!! UNTIL December 31,2019
-SUGAR WAXING
-RF & LIPO CAV
-KOREAN BB GLOW
-EYELASH EXTENSIONS
-SEMIPERMANENT MAKE-UP
-KERATIN LASHLIFT P499.00 ONLY
-Intense Pulse Light (IPL)
-Intensive SKIN Whithening
-FACIAL PHOTO THERAPY
-MESOLIPO
.
For Inquiries:
📱09326715836
. 📍Location:
Unit 203 Second Floor Masinag Market, Sumulong Highway, Antipolo City (Beside BoardwalkMasinag)
  #glutaloungemasinag #glutaloungeantipolo #homeservice #GlutaDrip #glutadrip #glutaivpush #glutaglow #glutahomeservice #injectionservice #glutaivdripservice #glutaivpushservice #dripsyfy #dripsified #pinkglutadrip

October Promo‼️
🆓🆓 VITAMIN C🆓🆓 IV for all of you Gorgeous🤩🤩
.
For all Gluta IV & Push Services!!
. 
Valid until October 31,2019 ONLY!!!
.
.
PROMO UNTIL DECEMBER 31,2019
🌼IV PUSH (25% OFF)
💉Basic White P500
💉Advance White P750
.
🌸IV DRIP (P500 OFF)
💉Micro Drip P1,100 now P600
💉Energy Drip P1,300 now P800
💉Party Drip P1,400 now P900
❄Ivory Drip  P1,500 now P1000
❄Snow Drip P2,000 now P1500 ❄Zaguta Drip P2,000 now P1500
❄Korean Drip P2,000 now P1500
.
IV DRIP PACKAGES 💉Micro Drip P600
Package 5+1FREE P3,000
💉Energy Drip P800
Package 5+1FREE P4,000
💉Party Drip P900
Package 5+1FREE P4,500
💉Ivory Drip  P1,000
Package 5+1FREE  P5,000
💉Snow Drip P1500
Package 5+1FREE P7,500
💉ZAGUTA Drip P1,500
Package 5+1FREE P7,500
💉Esensue (Korean Drip) P1,500
Package 5+1FREE P7,500
.
🌼 ADD-ON/BOOSTER 💉 L-Carnitine P400 💉Collagen P400
💉 Placenta P400
💉Stemcell P400 💉 B-complex P300
️ ✌Get 2 add-ons for  P650 only .
Avail OUR BEAUTY Services at 25% OFF!!! UNTIL December 31,2019
-SUGAR WAXING
-RF & LIPO CAV
-KOREAN BB GLOW
-EYELASH EXTENSIONS
-SEMIPERMANENT MAKE-UP
-KERATIN LASHLIFT P499.00 ONLY
-Intense Pulse Light (IPL)
-Intensive SKIN Whithening
-FACIAL PHOTO THERAPY
-MESOLIPO
. 
For Inquiries:
📱09326715836
. 📍Location:
Unit 203 Second Floor Masinag Market, Sumulong Highway, Antipolo City (Beside BoardwalkMasinag)
 #glutaloungemasinag #glutaloungeantipolo #homeservice #GlutaDrip #glutadrip #glutaivpush #glutaglow #glutahomeservice #injectionservice #glutaivdripservice #glutaivpushservice #dripsyfy #dripsified #pinkglutadrip
2 0 3 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@visceraskinboosterstokiskl_sel Profile picture

@visceraskinboosterstokiskl_sel

.
Viscera SKINBOOSTERS yang diformulasi dari Switzerland.. Product yg hebat, yang terlebih dahulu telah digunakan oleh wanita2 di negara sana untuk kecantikan kulit dan seluruh badan agar kelihatan lebih menawan dan kekal muda.. Whalaa.. ❤️
.
Kat Malaysia, banyak dah di guna kan oleh artis2 dan Insta Famous! Di bawa masuk oleh seorang Doctor Pakar Skin dan Kecantikan dari Switzerland.. Di guna kan lebih 5 tahun di clinic2 dan Spa Kecantikan. Terbukti safe dan effective uolls!
.
Konsisten 5-6 bulan sure skin uolls putih gebu mulus seluruh badan, menjadi rahsia awet muda untuk setiap orang yang menggunakan nya..❤️
.
#visceraskinboosters  #vitcinjection  #dripservice  #injectionservice  #boosterinjection  #whiteninginjection  #whiteningdrip  #injectputih  #dripputih  #mixingwhite  #complexion6  #evgenis  #cindella1200mg  #nexentury29  #injectputihgebu  #japanplatinum  #orientalplatinum  #miraclewhite  #nangkuang  #nanosalt  #acnetreatment  #dripservicekl  #dripservicejb  #servicedripjb  #servicedripkl

.
Viscera SKINBOOSTERS yang diformulasi dari Switzerland.. Product yg hebat, yang terlebih dahulu telah digunakan oleh wanita2 di negara sana untuk kecantikan kulit dan seluruh badan agar kelihatan lebih menawan dan kekal muda.. Whalaa.. ❤️
.
Kat Malaysia, banyak dah di guna kan oleh artis2 dan Insta Famous! Di bawa masuk oleh seorang Doctor Pakar Skin dan Kecantikan dari Switzerland.. Di guna kan lebih 5 tahun di clinic2 dan Spa Kecantikan. Terbukti safe dan effective uolls!
.
Konsisten 5-6 bulan sure skin uolls putih gebu mulus seluruh badan, menjadi rahsia awet muda untuk setiap orang yang menggunakan nya..❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #dripservicejb #servicedripjb #servicedripkl
1 0 7 hours ago
@visceraskinboosterstokiskl_sel Profile picture

@visceraskinboosterstokiskl_sel

.
Viscera SKINBOOSTERS yang diformulasi dari Switzerland.. Product yg hebat, yang terlebih dahulu telah digunakan oleh wanita2 di negara sana untuk kecantikan kulit dan seluruh badan agar kelihatan lebih menawan dan kekal muda.. Whalaa.. ❤️
.
Kat Malaysia, banyak dah di guna kan oleh artis2 dan Insta Famous! Di bawa masuk oleh seorang Doctor Pakar Skin dan Kecantikan dari Switzerland.. Di guna kan lebih 5 tahun di clinic2 dan Spa Kecantikan. Terbukti safe dan effective uolls!
.
Konsisten 5-6 bulan sure skin uolls putih gebu mulus seluruh badan, menjadi rahsia awet muda untuk setiap orang yang menggunakan nya..❤️
.
#visceraskinboosters  #vitcinjection  #dripservice  #injectionservice  #boosterinjection  #whiteninginjection  #whiteningdrip  #injectputih  #dripputih  #mixingwhite  #complexion6  #evgenis  #cindella1200mg  #nexentury29  #injectputihgebu  #japanplatinum  #orientalplatinum  #miraclewhite  #nangkuang  #nanosalt  #acnetreatment  #dripservicekl  #dripservicejb  #servicedripjb  #servicedripkl

.
Viscera SKINBOOSTERS yang diformulasi dari Switzerland.. Product yg hebat, yang terlebih dahulu telah digunakan oleh wanita2 di negara sana untuk kecantikan kulit dan seluruh badan agar kelihatan lebih menawan dan kekal muda.. Whalaa.. ❤️
.
Kat Malaysia, banyak dah di guna kan oleh artis2 dan Insta Famous! Di bawa masuk oleh seorang Doctor Pakar Skin dan Kecantikan dari Switzerland.. Di guna kan lebih 5 tahun di clinic2 dan Spa Kecantikan. Terbukti safe dan effective uolls!
.
Konsisten 5-6 bulan sure skin uolls putih gebu mulus seluruh badan, menjadi rahsia awet muda untuk setiap orang yang menggunakan nya..❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #dripservicejb #servicedripjb #servicedripkl
0 0 7 hours ago
@visceraskinboosterstokiskl_sel Profile picture

@visceraskinboosterstokiskl_sel

.
Viscera SKINBOOSTERS yang diformulasi dari Switzerland.. Product yg hebat, yang terlebih dahulu telah digunakan oleh wanita2 di negara sana untuk kecantikan kulit dan seluruh badan agar kelihatan lebih menawan dan kekal muda.. Whalaa.. ❤️
.
Kat Malaysia, banyak dah di guna kan oleh artis2 dan Insta Famous! Di bawa masuk oleh seorang Doctor Pakar Skin dan Kecantikan dari Switzerland.. Di guna kan lebih 5 tahun di clinic2 dan Spa Kecantikan. Terbukti safe dan effective uolls!
.
Konsisten 5-6 bulan sure skin uolls putih gebu mulus seluruh badan, menjadi rahsia awet muda untuk setiap orang yang menggunakan nya..❤️
.
#visceraskinboosters  #vitcinjection  #dripservice  #injectionservice  #boosterinjection  #whiteninginjection  #whiteningdrip  #injectputih  #dripputih  #mixingwhite  #complexion6  #evgenis  #cindella1200mg  #nexentury29  #injectputihgebu  #japanplatinum  #orientalplatinum  #miraclewhite  #nangkuang  #nanosalt  #acnetreatment  #dripservicekl  #dripservicejb  #servicedripjb  #servicedripkl

.
Viscera SKINBOOSTERS yang diformulasi dari Switzerland.. Product yg hebat, yang terlebih dahulu telah digunakan oleh wanita2 di negara sana untuk kecantikan kulit dan seluruh badan agar kelihatan lebih menawan dan kekal muda.. Whalaa.. ❤️
.
Kat Malaysia, banyak dah di guna kan oleh artis2 dan Insta Famous! Di bawa masuk oleh seorang Doctor Pakar Skin dan Kecantikan dari Switzerland.. Di guna kan lebih 5 tahun di clinic2 dan Spa Kecantikan. Terbukti safe dan effective uolls!
.
Konsisten 5-6 bulan sure skin uolls putih gebu mulus seluruh badan, menjadi rahsia awet muda untuk setiap orang yang menggunakan nya..❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #dripservicejb #servicedripjb #servicedripkl
2 0 7 hours ago
@visceraskinboosterstokiskl_sel Profile picture

@visceraskinboosterstokiskl_sel

.
USTOMER FEEDBACK!
After 1st jab, parut gelap semakin pudar, skin lembap dan tona skin lebih sekata serta cerah.. Syukur Alhamdulillah.. Feedback yang sangat2 baik.. ❤️
.
BENEFIT OF VITAMIN C BOOSTER :
-Rapid brighten skin tone
-Reduce dark spot, dull skin, pimple skin & lighten acne scars
-Rejuvenate skin & improve skin condition
-As sun protection/sunburn relief -Tighten skin pores
-Increase collagen & make skin looks flawless, tight then elastic
-To improve urticaria, eczema, sinusitis & skin pruritus
.
Promo Price :RM120 (NP RM150)
Postage :RM8 sm/RM12 ss
.
#visceraskinboosters  #vitcinjection  #dripservice  #injectionservice  #boosterinjection  #whiteninginjection  #whiteningdrip  #injectputih  #dripputih  #mixingwhite  #complexion6  #evgenis  #cindella1200mg  #nexentury29  #injectputihgebu  #japanplatinum  #orientalplatinum  #miraclewhite  #nangkuang  #nanosalt  #acnetreatment  #dripservicekl  #dripservicejb  #servicedripjb  #servicedripkl  #whiteningbooster

.
USTOMER FEEDBACK!
After 1st jab, parut gelap semakin pudar, skin lembap dan tona skin lebih sekata serta cerah.. Syukur Alhamdulillah.. Feedback yang sangat2 baik.. ❤️
.
BENEFIT OF VITAMIN C BOOSTER :
-Rapid brighten skin tone
-Reduce dark spot, dull skin, pimple skin & lighten acne scars
-Rejuvenate skin & improve skin condition
-As sun protection/sunburn relief -Tighten skin pores
-Increase collagen & make skin looks flawless, tight then elastic
-To improve urticaria, eczema, sinusitis & skin pruritus
.
Promo Price :RM120 (NP RM150)
Postage :RM8 sm/RM12 ss
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #dripservicejb #servicedripjb #servicedripkl #whiteningbooster
0 0 7 hours ago
@visceraskinboosterstokiskl_sel Profile picture

@visceraskinboosterstokiskl_sel

.
USTOMER FEEDBACK!
After 1st jab, parut gelap semakin pudar, skin lembap dan tona skin lebih sekata serta cerah.. Syukur Alhamdulillah.. Feedback yang sangat2 baik.. ❤️
.
BENEFIT OF VITAMIN C BOOSTER :
-Rapid brighten skin tone
-Reduce dark spot, dull skin, pimple skin & lighten acne scars
-Rejuvenate skin & improve skin condition
-As sun protection/sunburn relief -Tighten skin pores
-Increase collagen & make skin looks flawless, tight then elastic
-To improve urticaria, eczema, sinusitis & skin pruritus
.
Promo Price :RM120 (NP RM150)
Postage :RM8 sm/RM12 ss
.
#visceraskinboosters  #vitcinjection  #dripservice  #injectionservice  #boosterinjection  #whiteninginjection  #whiteningdrip  #injectputih  #dripputih  #mixingwhite  #complexion6  #evgenis  #cindella1200mg  #nexentury29  #injectputihgebu  #japanplatinum  #orientalplatinum  #miraclewhite  #nangkuang  #nanosalt  #acnetreatment  #dripservicekl  #dripservicejb  #servicedripjb  #servicedripkl  #whiteningbooster

.
USTOMER FEEDBACK!
After 1st jab, parut gelap semakin pudar, skin lembap dan tona skin lebih sekata serta cerah.. Syukur Alhamdulillah.. Feedback yang sangat2 baik.. ❤️
.
BENEFIT OF VITAMIN C BOOSTER :
-Rapid brighten skin tone
-Reduce dark spot, dull skin, pimple skin & lighten acne scars
-Rejuvenate skin & improve skin condition
-As sun protection/sunburn relief -Tighten skin pores
-Increase collagen & make skin looks flawless, tight then elastic
-To improve urticaria, eczema, sinusitis & skin pruritus
.
Promo Price :RM120 (NP RM150)
Postage :RM8 sm/RM12 ss
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #dripservicejb #servicedripjb #servicedripkl #whiteningbooster
2 0 7 hours ago
@visceraskinboosterstokiskl_sel Profile picture

@visceraskinboosterstokiskl_sel

.
CUSTOMER FEEDBACK!
After 1st jab, parut gelap semakin pudar, skin lembap dan tona skin lebih sekata serta cerah.. Syukur Alhamdulillah.. Feedback yang sangat2 baik.. ❤️
.
BENEFIT OF VITAMIN C BOOSTER :
-Rapid brighten skin tone
-Reduce dark spot, dull skin, pimple skin & lighten acne scars
-Rejuvenate skin & improve skin condition
-As sun protection/sunburn relief -Tighten skin pores
-Increase collagen & make skin looks flawless, tight then elastic
-To improve urticaria, eczema, sinusitis & skin pruritus
.
Promo Price :RM120 (NP RM150)
Postage :RM8 sm/RM12 ss
.
#visceraskinboosters  #vitcinjection  #dripservice  #injectionservice  #boosterinjection  #whiteninginjection  #whiteningdrip  #injectputih  #dripputih  #mixingwhite  #complexion6  #evgenis  #cindella1200mg  #nexentury29  #injectputihgebu  #japanplatinum  #orientalplatinum  #miraclewhite  #nangkuang  #nanosalt  #acnetreatment  #dripservicekl  #dripservicejb  #servicedripjb  #servicedripkl  #whiteningbooster

.
CUSTOMER FEEDBACK!
After 1st jab, parut gelap semakin pudar, skin lembap dan tona skin lebih sekata serta cerah.. Syukur Alhamdulillah.. Feedback yang sangat2 baik.. ❤️
.
BENEFIT OF VITAMIN C BOOSTER :
-Rapid brighten skin tone
-Reduce dark spot, dull skin, pimple skin & lighten acne scars
-Rejuvenate skin & improve skin condition
-As sun protection/sunburn relief -Tighten skin pores
-Increase collagen & make skin looks flawless, tight then elastic
-To improve urticaria, eczema, sinusitis & skin pruritus
.
Promo Price :RM120 (NP RM150)
Postage :RM8 sm/RM12 ss
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #dripservicejb #servicedripjb #servicedripkl #whiteningbooster
0 0 7 hours ago
@skinboosters_viscerawhitening Profile picture

@skinboosters_viscerawhitening

.
FRESH FEEDBACK BY CUSTOMER .!
.
Miliki kulit halus, mulus, putih gebu dan 'GLOWING' yang anda impikan.
.
Fungsi BARU yang effektif menghidrat dan meningkatkan kualiti kulit. Suntikan pemutihan kulit yang menawarkan sentuhan GLOWING dan PUTIH pada kulit anda. Berfungsi membantu menghapuskan bintik-bintik gelap, parut jerawat, parut stretchmark, menyihatkan serta menyuburkan rambut dan kuku serta memberikan kulit yang sihat serta membantu mengurangkan berat badan. Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan menghilangkan kedutan dan garis yang muncul di kulit anda.
.
Uolls nak kulit cantik, putih melepak bak artis.! The best whitening injection untuk skin putih gebu dan body mantop.. Penggunaan dengan hanya 1 - 2 kali sebulan sahaja.!
...
❌ Tak perlu treatment tiap minggu
❌ Tak perlu drip
❌ Tak perlu over budget
❌ Tak perlu pantang larang melampau
✔️ Terdapat ingredients dan formula yg hebat dari pakar
✔️ 99% lebih berkesan dan selamat dari makan suppliment
✔️ Kesan seawal 3 hari (bergantung pada metabolisme badan)
.
Kelebihan injection Visceraskinboosters :
✔️ Mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit
✔️Bertindak sebagai anti penuaan, antioksidan yang tinggi
✔️Melindungi kulit dari terkena sinar UV berlebihan yg bole merosakan sel kulit dan akibatkan pigmentasi/sunburn
✔️Memberikan bentuk badan yang ideal ramping, menganjalkan dan menegangkan payudara serta punggung dan mengetatkan otot faraj
✔️ Mengecutkan jerawat dan menutup pori2 muka
✔️Memudarkan kesan parut, jeragat serta kesan gelap di celahan peha, ketiak, leher dan miss V
✔️ Kulit kelihatan lebih bermaya dan meningkatkan daya penyerapan collagen semulajadi badan
✔️ Melebatkan rambut & menyihatkan kuku
✔️ Mengurangkan masalah kulit ekzema, alahan teruk, resdung, psoriasis dan hilangkan stretchmark..
✔️ Menstabilkan hormon dlm badan. .
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #drip

.
FRESH FEEDBACK BY CUSTOMER .!
.
Miliki kulit halus, mulus, putih gebu dan 'GLOWING' yang anda impikan.
. 
Fungsi BARU yang effektif menghidrat dan meningkatkan kualiti kulit. Suntikan pemutihan kulit yang menawarkan sentuhan GLOWING dan PUTIH pada kulit anda. Berfungsi membantu menghapuskan bintik-bintik gelap, parut jerawat, parut stretchmark, menyihatkan serta menyuburkan rambut dan kuku serta memberikan kulit yang sihat serta membantu mengurangkan berat badan. Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan menghilangkan kedutan dan garis yang muncul di kulit anda.
.
Uolls nak kulit cantik, putih melepak bak artis.! The best whitening injection untuk skin putih gebu dan body mantop.. Penggunaan dengan hanya 1 - 2 kali sebulan sahaja.!
...
❌ Tak perlu treatment tiap minggu
❌ Tak perlu drip
❌ Tak perlu over budget
❌ Tak perlu pantang larang melampau
✔️ Terdapat ingredients dan formula yg hebat dari pakar
✔️ 99% lebih berkesan dan selamat dari makan suppliment
✔️ Kesan seawal 3 hari (bergantung pada metabolisme badan)
. 
Kelebihan injection Visceraskinboosters :
✔️ Mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit
✔️Bertindak sebagai anti penuaan, antioksidan yang tinggi
✔️Melindungi kulit dari terkena sinar UV berlebihan yg bole merosakan sel kulit dan akibatkan pigmentasi/sunburn
✔️Memberikan bentuk badan yang ideal ramping, menganjalkan dan menegangkan payudara serta punggung dan mengetatkan otot faraj
✔️ Mengecutkan jerawat dan menutup pori2 muka
✔️Memudarkan kesan parut, jeragat serta kesan gelap di celahan peha, ketiak, leher dan miss V
✔️ Kulit kelihatan lebih bermaya dan meningkatkan daya penyerapan collagen semulajadi badan
✔️ Melebatkan rambut & menyihatkan kuku
✔️ Mengurangkan masalah kulit ekzema, alahan teruk, resdung, psoriasis dan hilangkan stretchmark..
✔️ Menstabilkan hormon dlm badan. .
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #drip
7 0 10 hours ago
@viscerabooster_injection Profile picture

@viscerabooster_injection

.
FRESH FEEDBACK BY CUSTOMER .!
.
Miliki kulit halus, mulus, putih gebu dan 'GLOWING' yang anda impikan.
.
Fungsi BARU yang effektif menghidrat dan meningkatkan kualiti kulit. Suntikan pemutihan kulit yang menawarkan sentuhan GLOWING dan PUTIH pada kulit anda. Berfungsi membantu menghapuskan bintik-bintik gelap, parut jerawat, parut stretchmark, menyihatkan serta menyuburkan rambut dan kuku serta memberikan kulit yang sihat serta membantu mengurangkan berat badan. Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan menghilangkan kedutan dan garis yang muncul di kulit anda.
.
Uolls nak kulit cantik, putih melepak bak artis.! The best whitening injection untuk skin putih gebu dan body mantop.. Penggunaan dengan hanya 1 - 2 kali sebulan sahaja.!
...
❌ Tak perlu treatment tiap minggu
❌ Tak perlu drip
❌ Tak perlu over budget
❌ Tak perlu pantang larang melampau
✔️ Terdapat ingredients dan formula yg hebat dari pakar
✔️ 99% lebih berkesan dan selamat dari makan suppliment
✔️ Kesan seawal 3 hari (bergantung pada metabolisme badan)
.
Kelebihan injection Visceraskinboosters :
✔️ Mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit
✔️Bertindak sebagai anti penuaan, antioksidan yang tinggi
✔️Melindungi kulit dari terkena sinar UV berlebihan yg bole merosakan sel kulit dan akibatkan pigmentasi/sunburn
✔️Memberikan bentuk badan yang ideal ramping, menganjalkan dan menegangkan payudara serta punggung dan mengetatkan otot faraj
✔️ Mengecutkan jerawat dan menutup pori2 muka
✔️Memudarkan kesan parut, jeragat serta kesan gelap di celahan peha, ketiak, leher dan miss V
✔️ Kulit kelihatan lebih bermaya dan meningkatkan daya penyerapan collagen semulajadi badan
✔️ Melebatkan rambut & menyihatkan kuku
✔️ Mengurangkan masalah kulit ekzema, alahan teruk, resdung, psoriasis dan hilangkan stretchmark..
✔️ Menstabilkan hormon dlm badan. .
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #drip

.
FRESH FEEDBACK BY CUSTOMER .!
.
Miliki kulit halus, mulus, putih gebu dan 'GLOWING' yang anda impikan.
. 
Fungsi BARU yang effektif menghidrat dan meningkatkan kualiti kulit. Suntikan pemutihan kulit yang menawarkan sentuhan GLOWING dan PUTIH pada kulit anda. Berfungsi membantu menghapuskan bintik-bintik gelap, parut jerawat, parut stretchmark, menyihatkan serta menyuburkan rambut dan kuku serta memberikan kulit yang sihat serta membantu mengurangkan berat badan. Mengurangkan tanda-tanda penuaan dan menghilangkan kedutan dan garis yang muncul di kulit anda.
.
Uolls nak kulit cantik, putih melepak bak artis.! The best whitening injection untuk skin putih gebu dan body mantop.. Penggunaan dengan hanya 1 - 2 kali sebulan sahaja.!
...
❌ Tak perlu treatment tiap minggu
❌ Tak perlu drip
❌ Tak perlu over budget
❌ Tak perlu pantang larang melampau
✔️ Terdapat ingredients dan formula yg hebat dari pakar
✔️ 99% lebih berkesan dan selamat dari makan suppliment
✔️ Kesan seawal 3 hari (bergantung pada metabolisme badan)
. 
Kelebihan injection Visceraskinboosters :
✔️ Mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit
✔️Bertindak sebagai anti penuaan, antioksidan yang tinggi
✔️Melindungi kulit dari terkena sinar UV berlebihan yg bole merosakan sel kulit dan akibatkan pigmentasi/sunburn
✔️Memberikan bentuk badan yang ideal ramping, menganjalkan dan menegangkan payudara serta punggung dan mengetatkan otot faraj
✔️ Mengecutkan jerawat dan menutup pori2 muka
✔️Memudarkan kesan parut, jeragat serta kesan gelap di celahan peha, ketiak, leher dan miss V
✔️ Kulit kelihatan lebih bermaya dan meningkatkan daya penyerapan collagen semulajadi badan
✔️ Melebatkan rambut & menyihatkan kuku
✔️ Mengurangkan masalah kulit ekzema, alahan teruk, resdung, psoriasis dan hilangkan stretchmark..
✔️ Menstabilkan hormon dlm badan. .
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #nexentury29 #injectputihgebu #japanplatinum #orientalplatinum #miraclewhite #nangkuang #nanosalt #acnetreatment #dripservicekl #drip
3 0 10 hours ago
@studioesthetique Profile picture

@studioesthetique

BROTOX! (a.k.a. Botox for men) ❗You often see women in botox posts or ads. But surprise, surprise - aging targets everyone... ♂️Men represent at least 15% of all Botox patients in the US. Brotox for men is growing at over 200% per year, according to the American Society of Plastic Surgeons. Over 400,000 male patients have Botox injections every year. 💉Botox or its equivalents (Dysport, Xeomin, Newtox) eliminate lines and wrinkles, prevent them from getting worse with time, and help patients look and feel younger. 👍DO NOT DELAY YOUR BROTOX TREATMENT. MENTION “BROTOXIG” WHEN YOU CALL AND RECEIVE $50 OFF YOUR FIRST BOTOX OR DYSPORT TREATMENT. ↪️Feel free to repost this and other posts with the mention of @studioesthtique

📇Please, DM us if you want to see the before and after pictures of certain treatments or to see the videos of particular procedures⁠

❓Tune in for more amazing before and after pictures and explanations of cosmetic procedures
-------------------------⁠
📍New York City⁠
📍Westchester, NY⁠
📍Riverdale, NY⁠
-------------------------⁠
Schedule FREE Consultation:⁠

☎️ 888-850-5225⁠
📧info@studioesthetique.com
📳DM @studioesthetique
♥️ This post⁠
👉Follow us for more⁠

#botoxformen #botoxforehead #botoxfacial #botoxface #brotox #brotoxformen #botoxparty #botoxfiller #botoxonfleek #botoxinjections #botoxcosmetic #botoxs #botoxclinic #botoxnyc #menarebeautiful #beautifulmen #beautifulmens #malebotox #foreheadbotox #foreheadlift #injections #cosmeticinjections #botoxinjections #injectionservice #antiwrinkleinjections #fillerinjections #nyc #bronx #studioesthetique

BROTOX! (a.k.a. Botox for men) ❗You often see women in botox posts or ads. But surprise, surprise - aging targets everyone... ♂️Men represent at least 15% of all Botox patients in the US. Brotox for men is growing at over 200% per year, according to the American Society of Plastic Surgeons. Over 400,000 male patients have Botox injections every year. 💉Botox or its equivalents (Dysport, Xeomin, Newtox) eliminate lines and wrinkles, prevent them from getting worse with time, and help patients look and feel younger. 👍DO NOT DELAY YOUR BROTOX TREATMENT. MENTION “BROTOXIG” WHEN YOU CALL AND RECEIVE $50 OFF YOUR FIRST BOTOX OR DYSPORT TREATMENT. ↪️Feel free to repost this and other posts with the mention of @studioesthtique⁠
⁠
📇Please, DM us if you want to see the before and after pictures of certain treatments or to see the videos of particular procedures⁠
⁠
❓Tune in for more amazing before and after pictures and explanations of cosmetic procedures
-------------------------⁠
📍New York City⁠
📍Westchester, NY⁠
📍Riverdale, NY⁠
-------------------------⁠
Schedule FREE Consultation:⁠
⁠
☎️ 888-850-5225⁠
📧info@studioesthetique.com⁠
📳DM @studioesthetique⁠
♥️ This post⁠
👉Follow us for more⁠

#botoxformen #botoxforehead #botoxfacial #botoxface #brotox #brotoxformen #botoxparty #botoxfiller #botoxonfleek #botoxinjections #botoxcosmetic #botoxs #botoxclinic #botoxnyc #menarebeautiful #beautifulmen #beautifulmens #malebotox #foreheadbotox #foreheadlift #injections #cosmeticinjections #botoxinjections #injectionservice #antiwrinkleinjections #fillerinjections #nyc #bronx #studioesthetique
12 0 20 hours ago
@afat_zr Profile picture

@afat_zr

❤️ FUNGSI UTAMA VISCERA SKINBOOSTERS ™ INJECTION adalah mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit seawal 3 hari selepas injection. Skin akan kelihatan bersih sekata dan tona skin akan lebih cerah dari hari sehari..
.
Treatment paling mudah hanya sebulan sekali sahaja dan perlu konsisten selama 4-5 bulan untuk hasil yang maksimum.. Jom dapatkan sekarang kerana stock adalah terhad.! ❤️
.
Jom order, postage setiap hari payment before 2pm uolls.. bole submit order sekarang.. ❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whitening #vitaminc #skinwhitening #acnetreatment

❤️ FUNGSI UTAMA VISCERA SKINBOOSTERS ™ INJECTION adalah mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit seawal 3 hari selepas injection. Skin akan kelihatan bersih sekata dan tona skin akan lebih cerah dari hari sehari..
.
Treatment paling mudah hanya sebulan sekali sahaja dan perlu konsisten selama 4-5 bulan untuk hasil yang maksimum.. Jom dapatkan sekarang kerana stock adalah terhad.! ❤️
.
Jom order, postage setiap hari payment before 2pm uolls.. bole submit order sekarang.. ❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whitening #vitaminc #skinwhitening #acnetreatment
8 0 12 October, 2019
@farahizzaty_93 Profile picture

@farahizzaty_93

❤️ FUNGSI UTAMA VISCERA SKINBOOSTERS ™ INJECTION adalah mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit seawal 3 hari selepas injection. Skin akan kelihatan bersih sekata dan tona skin akan lebih cerah dari hari sehari..
.
Treatment paling mudah hanya sebulan sekali sahaja dan perlu konsisten selama 4-5 bulan untuk hasil yang maksimum.. Jom dapatkan sekarang kerana stock adalah terhad.! ❤️
.
Jom order, postage setiap hari payment before 2pm uolls.. bole submit order sekarang.. ❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whitening #vitaminc #skinwhitening #acnetreatment

❤️ FUNGSI UTAMA VISCERA SKINBOOSTERS ™ INJECTION adalah mencerahkan, mengebukan dan menyamaratakan tona kulit anda serta memberi kelembapan pd kulit seawal 3 hari selepas injection. Skin akan kelihatan bersih sekata dan tona skin akan lebih cerah dari hari sehari..
.
Treatment paling mudah hanya sebulan sekali sahaja dan perlu konsisten selama 4-5 bulan untuk hasil yang maksimum.. Jom dapatkan sekarang kerana stock adalah terhad.! ❤️
.
Jom order, postage setiap hari payment before 2pm uolls.. bole submit order sekarang.. ❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whitening #vitaminc #skinwhitening #acnetreatment
4 0 12 October, 2019
@skinboosters_viscerawhitening Profile picture

@skinboosters_viscerawhitening

.
Ramai yang tanya sis macam mana nak inject visceraskinboosters ni.. Takpe pun sis explain banyak kali supaya customer faham dan buat dengan cara yg betol.. kalau nak buat sendiri bole, nak upah nurse buatkan pun bole.. terpulang..! TAPI injection visceraskinboosters ni memang tak sakit.. tak smpai 2 minit tahu2 dah siap..Mana customer yang purchase Visceraskinboosters™ Injection ni kita akan bagi listing nurse yg buat service injection ye untuk memudahkan uolls.! .
.
Injection ni kita apply dekat bahagian muscle bahu 3 jari dari tulang bahu, sebelum cucuk sapu kan dengan alcohol swab dlu untuk steril kan dan sejukan bahagian injection.. Bila dah shoot masuk dose, cabut jarum semula then dap balik dengan alcohol swab bagi pressure pada tempat injection.. Tadahhh. siap.. sumpah tak sakit..
.
Nak cantik tak payah telan2 supplements, tak yah drip2 tggu lama2.. cucuk je sebulan sekali setel.. tahu2 skin cantik putih gebu dan permenant ..❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment

.
Ramai yang tanya sis macam mana nak inject visceraskinboosters ni.. Takpe pun sis explain banyak kali supaya customer faham dan buat dengan cara yg betol.. kalau nak buat sendiri bole, nak upah nurse buatkan pun bole.. terpulang..! TAPI injection visceraskinboosters ni memang tak sakit.. tak smpai 2 minit tahu2 dah siap..Mana customer yang purchase Visceraskinboosters™ Injection ni kita akan bagi listing nurse yg buat service injection ye untuk memudahkan uolls.! .
. 
Injection ni kita apply dekat bahagian muscle bahu 3 jari dari tulang bahu, sebelum cucuk sapu kan dengan alcohol swab dlu untuk steril kan dan sejukan bahagian injection.. Bila dah shoot masuk dose, cabut jarum semula then dap balik dengan alcohol swab bagi pressure pada tempat injection.. Tadahhh. siap.. sumpah tak sakit..
.
Nak cantik tak payah telan2 supplements, tak yah drip2 tggu lama2.. cucuk je sebulan sekali setel.. tahu2 skin cantik putih gebu dan permenant ..❤️
.
#visceraskinboosters #vitcinjection #dripservice #injectionservice #boosterinjection #whiteninginjection #whiteningdrip #injectputih #dripputih #mixingwhite #complexion6 #evgenis #cindella1200mg #snowwhiteinjection #japanplatinum #orientalplatinum #nangkuang #esensuewhite #nanosalt #acnetreatment #dermapentreatment
7 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
1 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
2 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
3 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
3 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
4 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
1 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
3 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
4 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
0 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
0 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
0 0 12 October, 2019
@demicapahang_hq Profile picture

@demicapahang_hq

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan

'SALAH SATU KEISTIMEWAAN INJECTION IALAH SATU BADAN AKAN NAMPAK KESAN'
_
Dah jemu nak telan ubat untuk kulit.
Setiap hari sebiji sebiji, ada yg jenis bancuh jenis kemam semua tak menjadi.
Jangan putus asa kita iktiar cara ni pula ye.
_
Meh sini nak kenalkan dengan Injection whitening.
Hampa tak payah guna setiap hari pun. Seminggu skli je cucuk tau tapi kesan mmg superb.
_
alhamdulillah ramai dah cstmer lynn yg berjaya guna termasuk lynn sendiri yg guna.
Sbb tu lynn boleh explain sendiri dan nak kongsi dgn hampa semua.
_
KELEBIHAN INJECTION WHITENING:-
-Vitamin B
👑 Melembapkan kulit muka
👑 Menaikkan seri wajah (glowing)
👑 Anti-stress (penyebab jerawat)
👑 Melancarkan peredaran darah didalam badan
-Vitamin C
👑 Membentuk kolagen
👑 Mencerahkan kulit 👑 Menghilangkan kedut
👑 Menghilangkan jeragat/jerawat
👑 Merawat kulit kasar,kusam dan kering
-Whitening
👑 Kulit bertambah cerah dan glowing
👑 Menghilangkan pigmentasi/jeragat
👑 Warna kulit/tona kulit lebih sekata
👑 Putihkan kulit secara menyeluruh
👑 Menghalus serta mengecilkan liang pori muka
👑 Kecutkan jerawat dimuka/dibadan
👑 Memudarkan parut jerawat
👑 Kesan lebih pantas dari glutathione 👑 Melindungi serta menjauhi kesan penggelapan akibat sunburn
👑 Tranexamic acid paling stabil dibawah pancaran matahari
_
INJECTION WHITENING DILARANG AMBIL OLEH:-
✔️Ibu Mengandung.
✔️Ibu yang menysukan anak umur baby kurang dari 1 tahun.
✔️Sakit jantung.
✔️Darah tinggi.
✔️Penyakit kronik.
✔️Umur 50 tahun ke atas.
✔️Bawah umur.
_
☎️WA http://www.wasap.my/601136106205
👩🏻‍⚕️Senarai klinik swasta dan private nurse disediakan ikot kawasan
_
🔥🔥JOIN TELEGRAM KAMI UNTUK LEBIH BANYAK DETAIL TENTANG INJECTION & CAPSULE WHITENING LINK DI BIO IG 🔥🔥
_
#injectiondermanic #injectionwhitening #putehgebu #skinwhitening #whiteninginjection #whiteningserum #whiteningpil #injectionkulitputih #injectionputehgebu #injectionbeauty #injectionmurah #injectionoriginal #injectionproduct #injectionservice #injectionpahang #injectionkuantan #injectionkulim #injectionkedah #injectionmurahoriginal #injectionvitc #injectionputihgebu #injectionkorea #injectionborong #injectionwhiteningborong #injectiondermanicborong #injectionservicekuantan
3 0 12 October, 2019
Nak cerah gebu dengan cara terpantas??
Terbaru Glutax 2000gs kembali restock semula dengan packaging baru 😍😍
-
✔MORE UPGRADE
✔MORE VITAMIN
✔MORE EFFECTIVE
.
💯 ORIGINAL PRODUCT
📲 WA : +601125649423
-
-
#whiteninginjection #injectionservice 
#injectionmurahoriginal 
#glutax2000gs #glutax2000gsoriginal #promosivitaminc #evgenisregenerationpack #testimonievgenisregenerationpack #testimonievgenis #evgenisregenerationpackmurah #pusatkecantikkan #spa #saloon #sayasuntik #evgenisdumovitmurah #cucuk #glutax2000gspicoabsorptionrecombinedwhite #kesancepat #orientalplatinum #evgenis  #jerawat #parut #kesanparut #pemborongsuntikanvitaminc #vitaminc ‪#‎esenseuwhitemurah ‪#skincare
2 0 12 October, 2019

Top #injectionservice posts

@amandalk Profile picture

@amandalk

Dubai, United Arab Emirates

I know I have a loads of girls asking where I’ve done my lips 👄 NOW Ladies my amazing friend owner of @instantbeautyclinic are coming to Dubai 14-24 November to take appointments😍. She’s amazing doing fillers with great results and good quality products. Take the opportunity and contact her or me for further information. Treatments are affordable and the results are always fantastic

I know I have a loads of girls asking where I’ve done my lips 👄 NOW Ladies my amazing friend owner of @instantbeautyclinic are coming to Dubai 14-24 November to take appointments😍. She’s amazing doing fillers with great results and good quality products. Take the opportunity and contact her or me for further information. Treatments are affordable and the results are always fantastic
118 7 29 October, 2017
שבת שלום לקוחות יפות שלי 🤗  ונשים יקרות ❤️ #women #beutifull #beautiful#botox #injections #injectionservice #love #weekend #gucci #life #lifestyle #fashion
673 48 22 December, 2017
@dripper_cikmirza Profile picture

@dripper_cikmirza

Jom berdetox dgn nano salt... Ready stock

1 vial RM85 sahaja u alls... Nak cantik sebelum raya

Order now!! 01121358965

#whiteninginjection #injectionservice #slimminginjection #injectionselangor #nanosalt #nanguangoriginal #japanplatinum #

Jom berdetox dgn nano salt... Ready stock

1 vial RM85 sahaja u alls... Nak cantik sebelum raya

Order now!! 01121358965

#whiteninginjection #injectionservice #slimminginjection #injectionselangor #nanosalt #nanguangoriginal #japanplatinum #
281 0 10 hours ago
@dripper_cikmirza Profile picture

@dripper_cikmirza

Nanguang whaitening

Ready stock

NANGKUANG NEW 13 COMPOSITION . RM350/ SET
Fullset rm2250
Halfset rm1400
Limited stock

Order now

01121358965

#whiteninginjection #slimminginjection #injectionservice #injectionselangor #nanguangoriginal

Nanguang whaitening

Ready stock

NANGKUANG NEW 13 COMPOSITION . RM350/ SET
Fullset rm2250
Halfset rm1400 
Limited stock

Order now

01121358965

#whiteninginjection #slimminginjection #injectionservice #injectionselangor #nanguangoriginal
280 0 9 hours ago