#isteri Instagram Photos & Videos

isteri - 156.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #isteri and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
1
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

[RINDU KU MASA KAMI MULA-MULA BERCINTA]
.
Semua orang masa awal-awal becinta, berkenalan. sebab masatu tah rasanya kitani macam melayang, inda sadar kan diri tapi happy. Kan? Tapi yang sedihnya sorang-sorang saja yang merasa cematu, si suami ani makin menjauh ada tah pulang.. hmmm, ni nah sis share satu rahsia yang boleh memutik balik cinta dulu atu.
.
Cuba liat Album biskita time kahwin dulu, bandingan tia cemana penampilan biskita dulu sama masani, adakah banyak perubahan? Tapi masih belum terlambat untuk diet tau!
.
Tips kedua, semburkan tia wangian didalam bilik atu, biar aroma nya segar dan menambahkan lagi keromantikan suami isteri atu, cuba bayangkan kalau bilik bau masam, hilang jua mood kan tu?
.
Last sekali, ajak si suami berfacial sebelum tidur, haaa baru ya! sambil atu becerita tah biskita tentang dulu-dulu atu. Gerenti berputik tu! Selamat mencoba gais! 😍
.
📲8187367
💚Perfume VIXTIM
.
#perfume #brunei #kualabelait #bandar #bsb #tutong #branded #wanita #isteri #beauty #wangi #positivevibe #lifestyle #beliabrunei #professional #branded #GMPMarketing #PesanLeaderTeamVixtim #ingatperfumeingatvixtim

[RINDU KU MASA KAMI MULA-MULA BERCINTA]
.
Semua orang masa awal-awal becinta, berkenalan. sebab masatu tah rasanya kitani macam melayang, inda sadar kan diri tapi happy. Kan? Tapi yang sedihnya sorang-sorang saja yang merasa cematu, si suami ani makin menjauh ada tah pulang.. hmmm, ni nah sis share satu rahsia yang boleh memutik balik cinta dulu atu.
.
Cuba liat Album biskita time kahwin dulu, bandingan tia cemana penampilan biskita dulu sama masani, adakah banyak perubahan? Tapi masih belum terlambat untuk diet tau!
.
Tips kedua, semburkan tia wangian didalam bilik atu, biar aroma nya segar dan menambahkan lagi keromantikan suami isteri atu, cuba bayangkan kalau bilik bau masam, hilang jua mood kan tu?
.
Last sekali, ajak si suami berfacial sebelum tidur, haaa baru ya! sambil atu becerita tah biskita tentang dulu-dulu atu. Gerenti berputik tu! Selamat mencoba gais! 😍
.
📲8187367
💚Perfume VIXTIM
.
#perfume #brunei #kualabelait #bandar #bsb #tutong #branded #wanita #isteri #beauty #wangi #positivevibe #lifestyle #beliabrunei #professional #branded #GMPMarketing #PesanLeaderTeamVixtim #ingatperfumeingatvixtim
0 0 11 minutes ago

[CARA KURUSKAN BADAN DENGAN CEPAT SEBELUM SUAMI TENGOK JANDA SEBELAH]
.
Inda takut kah kalau suami sudah berubah pandangan dan memandang janda di sebelah tah pulang? uwek! bah buat tia ni sebelum terlambat. .
Untuk warna kulit yang inda sekata atu, apa kata kalau biskita memakai bedak, lotion yang bulih membuatkan warna kulit biskita, memang suami tepakai!
.
Sembunyikan uban abiskita daripada suami, barangkali atu tah baginya janda sebelah atu tampak lebih muda daripada kita. haaa, malu eh! cuba biskita warnakan rambut kita atu, tapuk uban atu, selain daripada penampilan berubah, atupun bulih membuat dorang teruja. betul ke tak?
.
Last sekali, sebulan sekali tu potong lah rambut supaya cute, macam anak muda, jangan pulang macam dora hehehe.. At least nampak comel lah di depan suami. Okay Ses? InshaAllah lepasni inda lagi ya meliat tu janda sebalah atu, jangan khuatir 👍👍
.
#perfume #brunei #kualabelait #bandar #bsb #tutong #branded #wanita #isteri #beauty #wangi #positivevibe #lifestyle #beliabrunei #professional #branded #GMPMarketing #PesanLeaderTeamVixtim #ingatperfumeingatvixtim

[CARA KURUSKAN BADAN DENGAN CEPAT SEBELUM SUAMI TENGOK JANDA SEBELAH]
.
Inda takut kah kalau suami sudah berubah pandangan dan memandang janda di sebelah tah pulang? uwek! bah buat tia ni sebelum terlambat. .
Untuk warna kulit yang inda sekata atu, apa kata kalau biskita memakai bedak, lotion yang bulih membuatkan warna kulit biskita, memang suami tepakai!
.
Sembunyikan uban abiskita daripada suami, barangkali atu tah baginya janda sebelah atu tampak lebih muda daripada kita. haaa, malu eh! cuba biskita warnakan rambut kita atu, tapuk uban atu, selain daripada penampilan berubah, atupun bulih membuat dorang teruja. betul ke tak?
.
Last sekali, sebulan sekali tu potong lah rambut supaya cute, macam anak muda, jangan pulang macam dora hehehe.. At least nampak comel lah di depan suami. Okay Ses? InshaAllah lepasni inda lagi ya meliat tu janda sebalah atu, jangan khuatir 👍👍
.
#perfume #brunei #kualabelait #bandar #bsb #tutong #branded #wanita #isteri #beauty #wangi #positivevibe #lifestyle #beliabrunei #professional #branded #GMPMarketing #PesanLeaderTeamVixtim #ingatperfumeingatvixtim
1 0 11 minutes ago

[CARA KURUSKAN BADAN DENGAN CEPAT SEBELUM SUAMI TENGOK JANDA SEBELAH]
.
Inda takut kah kalau suami sudah berubah pandangan dan memandang janda di sebelah tah pulang? uwek! bah buat tia ni sebelum terlambat. .
Untuk warna kulit yang inda sekata atu, apa kata kalau biskita memakai bedak, lotion yang bulih membuatkan warna kulit biskita, memang suami tepakai!
.
Sembunyikan uban abiskita daripada suami, barangkali atu tah baginya janda sebelah atu tampak lebih muda daripada kita. haaa, malu eh! cuba biskita warnakan rambut kita atu, tapuk uban atu, selain daripada penampilan berubah, atupun bulih membuat dorang teruja. betul ke tak?
.
Last sekali, sebulan sekali tu potong lah rambut supaya cute, macam anak muda, jangan pulang macam dora hehehe.. At least nampak comel lah di depan suami. Okay Ses? InshaAllah lepasni inda lagi ya meliat tu janda sebalah atu, jangan khuatir 👍👍
.
#perfume #brunei #kualabelait #bandar #bsb #tutong #branded #wanita #isteri #beauty #wangi #positivevibe #lifestyle #beliabrunei #professional #branded #GMPMarketing #PesanLeaderTeamVixtim #ingatperfumeingatvixtim

[CARA KURUSKAN BADAN DENGAN CEPAT SEBELUM SUAMI TENGOK JANDA SEBELAH]
.
Inda takut kah kalau suami sudah berubah pandangan dan memandang janda di sebelah tah pulang? uwek! bah buat tia ni sebelum terlambat. .
Untuk warna kulit yang inda sekata atu, apa kata kalau biskita memakai bedak, lotion yang bulih membuatkan warna kulit biskita, memang suami tepakai!
.
Sembunyikan uban abiskita daripada suami, barangkali atu tah baginya janda sebelah atu tampak lebih muda daripada kita. haaa, malu eh! cuba biskita warnakan rambut kita atu, tapuk uban atu, selain daripada penampilan berubah, atupun bulih membuat dorang teruja. betul ke tak?
.
Last sekali, sebulan sekali tu potong lah rambut supaya cute, macam anak muda, jangan pulang macam dora hehehe.. At least nampak comel lah di depan suami. Okay Ses? InshaAllah lepasni inda lagi ya meliat tu janda sebalah atu, jangan khuatir 👍👍
.
#perfume #brunei #kualabelait #bandar #bsb #tutong #branded #wanita #isteri #beauty #wangi #positivevibe #lifestyle #beliabrunei #professional #branded #GMPMarketing #PesanLeaderTeamVixtim #ingatperfumeingatvixtim
1 0 12 minutes ago

Tinggalkan Perdebatan..!! kita mungkin rasa kita tak terbabit dlm perdebatan..
tp sebenarnya perdebatan biasa berlaku dlm hidup berkeluarga / #rumahtangga..
.
bila kita sedar kita mula berdebat dgn #suami / #isteri / adik / abang / kakak / saudara / kawan²..
.
maka ingatlah utk kita mula diam atau tinggalkan perdebatan itu kerana #Hadis #Rasulullah SAW ini..
.
semoga Allah mengurniakan kita Jannatul Firdaus kpd kita kerana terpaksa menahan rasa hati akibat terpaksa #diam (menghindari) dari perdebatan, walaupon kita dipihak yg #benar..
.
.
.
.
.
.
.
#debat
#sabar
#TamanSyurga

Tinggalkan Perdebatan..!! kita mungkin rasa kita tak terbabit dlm perdebatan..
tp sebenarnya perdebatan biasa berlaku dlm hidup berkeluarga / #rumahtangga..
.
bila kita sedar kita mula berdebat dgn #suami / #isteri / adik / abang / kakak / saudara / kawan²..
.
maka ingatlah utk kita mula diam atau tinggalkan perdebatan itu kerana #Hadis #Rasulullah SAW ini..
.
semoga Allah mengurniakan kita Jannatul Firdaus kpd kita kerana terpaksa menahan rasa hati akibat terpaksa #diam (menghindari) dari perdebatan, walaupon kita dipihak yg #benar..
.
.
.
.
.
.
.
#debat
#sabar
#TamanSyurga
1 0 23 minutes ago

HORNY24
FUNGSI
🎯Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
🎯Lebih sering bernafsu pada seks
🎯Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
🎯Sensasi seksual dan orgasme
🎯Stimulasi klitoris
🎯Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
🎯Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

KESAN :
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.
Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.
boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air kelapa dan minuman yg mengandungi susu sebelum dan selepas menggunakan horny24. (Baca arahan sebelum menggunakan)

KANDUNGAN 1 BOTOL
6 ML (up 5 KALI GUNA)

AMARAN
⬛Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
⬛Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

https://Horny24.wasap.my

#horny24
#suamiisteri
#bahagia
#Isteri
#kuat
#puas

HORNY24 
FUNGSI
🎯Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
🎯Lebih sering bernafsu pada seks
🎯Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
🎯Sensasi seksual dan orgasme
🎯Stimulasi klitoris
🎯Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
🎯Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

KESAN :
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.
Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.
 boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air kelapa dan minuman yg mengandungi susu sebelum dan selepas menggunakan horny24. (Baca arahan sebelum menggunakan)

KANDUNGAN 1 BOTOL
6 ML (up 5 KALI GUNA)

AMARAN
⬛Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
⬛Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

https://Horny24.wasap.my

#horny24
#suamiisteri
#bahagia
#Isteri
#kuat
#puas
1 0 33 minutes ago

HORNY24
FUNGSI
🎯Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
🎯Lebih sering bernafsu pada seks
🎯Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
🎯Sensasi seksual dan orgasme
🎯Stimulasi klitoris
🎯Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
🎯Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

KESAN :
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.
Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.
boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air kelapa dan minuman yg mengandungi susu sebelum dan selepas menggunakan horny24. (Baca arahan sebelum menggunakan)

KANDUNGAN 1 BOTOL
6 ML (up 5 KALI GUNA)

AMARAN
⬛Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
⬛Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

https://Horny24.wasap.my

#horny24
#suamiisteri
#bahagia
#Isteri
#kuat
#puas

HORNY24 
FUNGSI
🎯Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
🎯Lebih sering bernafsu pada seks
🎯Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
🎯Sensasi seksual dan orgasme
🎯Stimulasi klitoris
🎯Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
🎯Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

KESAN :
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.
Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.
 boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air kelapa dan minuman yg mengandungi susu sebelum dan selepas menggunakan horny24. (Baca arahan sebelum menggunakan)

KANDUNGAN 1 BOTOL
6 ML (up 5 KALI GUNA)

AMARAN
⬛Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
⬛Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

https://Horny24.wasap.my

#horny24
#suamiisteri
#bahagia
#Isteri
#kuat
#puas
1 0 34 minutes ago

HORNY24
FUNGSI
🎯Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
🎯Lebih sering bernafsu pada seks
🎯Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
🎯Sensasi seksual dan orgasme
🎯Stimulasi klitoris
🎯Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
🎯Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

KESAN :
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.
Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.
boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air kelapa dan minuman yg mengandungi susu sebelum dan selepas menggunakan horny24. (Baca arahan sebelum menggunakan)

KANDUNGAN 1 BOTOL
6 ML (up 5 KALI GUNA)

AMARAN
⬛Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
⬛Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

https://Horny24.wasap.my

#horny24
#suamiisteri
#bahagia
#Isteri
#kuat
#puas

HORNY24 
FUNGSI
🎯Membantu meningkatkan libido atau membangkitkan ghairah seks wanita
🎯Lebih sering bernafsu pada seks
🎯Ghairah lebih cepat dan memanjangkan masa untuk klimaks
🎯Sensasi seksual dan orgasme
🎯Stimulasi klitoris
🎯Peningkatan kemungkinan orgasme multiple
🎯Meningkatkan aliran darah ke daerah genital perempuan dan memaksimumkan kendurnya klitoris

KESAN :
Setelah mengambil produk ini , wanita akan merasa ghairah di bawah pengaruh seksual.
Wanita akan dahagakan belaian, menjadi bertambah ghairah.
 boleh dicampur di dalam apa saja jenis minuman kecuali air kelapa dan minuman yg mengandungi susu sebelum dan selepas menggunakan horny24. (Baca arahan sebelum menggunakan)

KANDUNGAN 1 BOTOL
6 ML (up 5 KALI GUNA)

AMARAN
⬛Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
⬛Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

https://Horny24.wasap.my

#horny24
#suamiisteri
#bahagia
#Isteri
#kuat
#puas
2 0 34 minutes ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 60cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 50
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 60cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 50
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri  #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral  #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram
1 0 59 minutes ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 0.8cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 0.8cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri  #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral  #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram
1 0 59 minutes ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 45
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 45
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri  #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral  #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Cincin dewasa
Saiz 10-20
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Cincin dewasa
Saiz 10-20
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri  #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral  #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar :
Kecil - RM 100
Besar - RM 110
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar :
Kecil - RM 100
Besar - RM 110
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri  #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral  #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Cangkuk S - RM 130
Cangkuk klip - RM 120
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Cangkuk S - RM 130
Cangkuk klip - RM 120
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangcoco #rantaitangancoco #ajimaura #sifufbads #1malaysia #netizen #ootd #cantik #jualmurah #freepostage #sayajual #masbangkokmurah #perempuan #maskoreamurah #emaskorea #isteri  #terbaik #merdeka #perempuan #cincinemasmurah #emasbangkok #lelong #emaskoreamurah #murah #freeposlaju #merdeka #viral  #mampumilik #november #barangkemas #terapiinstagram
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 60cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 50
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 60cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 50
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 0.8cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 0.8cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 45
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 45
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Cincin dewasa
Saiz 10-20
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Cincin dewasa
Saiz 10-20
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar :
Kecil - RM 100
Besar - RM 110
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar :
Kecil - RM 100
Besar - RM 110
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Cangkuk S - RM 130
Cangkuk klip - RM 120
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Cangkuk S - RM 130
Cangkuk klip - RM 120
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #bersanding #malamberinai #ajimaura #terapiinstagram #bbnu #instashop #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #tunang #fesyen
0 0 1 hour ago

sedap guna scrub ni ,sejuk dan lembut jew pipi ,sampai suami saya pun guna dan asyik nk pegang jew pipi saya ni.alahaiii sweet..mak nak kahwiiinn😂😂 #suami
#isteri

sedap guna scrub ni ,sejuk dan lembut jew pipi ,sampai suami saya pun guna dan asyik nk pegang jew pipi saya ni.alahaiii sweet..mak nak kahwiiinn😂😂 #suami 
#isteri
1 0 1 hour ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 0.8cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 0.8cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping
1 0 2 hours ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 45
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 45
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping
0 0 2 hours ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar :
Kecil - RM 100
Besar - RM 110
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar :
Kecil - RM 100
Besar - RM 110
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping
0 0 2 hours ago

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Cangkuk S - RM 130
Cangkuk klip - RM 120
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Cangkuk S - RM 130
Cangkuk klip - RM 120
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #gelangmurah #emaskorea24k #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah #instashop #onlineshopping
0 0 2 hours ago

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

#Legging360Therapant Ni bukan saja untuk :- • Rampingkan Perut
• Naikkan punggung
• Kecilkan Peha

Ramai yang grab sebab punya masalah Kesihatan yang lain. Antaranya :- • Tumit kaki Sakit bila pijak Lantai.
• Urat labah-labah
• Lenguh - lenguh kaki, sakit lutut dan macam2 lagi.

Kalau betul-betul Hadam teknologi Yang digunakan untuk mencipta #therapAnt ni, kita memang rasa harga dia lebih mahal daripada yang disangka tau.

Ambik suppliment setiap bulan mahu berapa sudah kan. Apa kata kita ikhtiar Tanpa suppliment.

Untuk info tentang #360Therapant boleh Klik link dibawah ni 👇👇👇
www.wasap.my/60127929957

#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions
#DiamondCHEPAH #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

PUSH - LIFT - LOCK - SUPPORT - FIRM & SHAPE 😍
Kenapa WAJIB onz #Therapants si #LeggingInstantSlim ni? 👖Teknologi Nano DOT F.I.R (Far Infrared)
👖13 kristal magnetik di akupuntur point yang membantu peredaran darah
👖Hasil secepat 30 saat pertama pemakaian
👖Material fabrik yang sangat selesa (sejuk Dan panas mengikut keperluan suhu - wahhhh)
👖 Stretchable - tak menyekat pergerakan langsung!
👖Legging terbaik untuk atlet - nak bawak pakai tidur pun boleh ❤️
👖Sesuai untuk apa pun saiz badan. (Ada ukuran saiz)
👖Tak menyukarkan bila ke toilet sebab punya cangkuk Dan zip di bahagian depan (sebab tu dipanggil pant - seluar-) SARUNG - SARUNG, SLIM SELALUH!! Klik www.wasap.my/60127929957
#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle

PUSH - LIFT - LOCK - SUPPORT - FIRM & SHAPE 😍 
Kenapa WAJIB onz #Therapants si #LeggingInstantSlim ni? 👖Teknologi Nano DOT F.I.R (Far Infrared)
👖13 kristal magnetik di akupuntur point yang membantu peredaran darah
👖Hasil secepat 30 saat pertama pemakaian
👖Material fabrik yang sangat selesa (sejuk Dan panas mengikut keperluan suhu - wahhhh)
👖 Stretchable - tak menyekat pergerakan langsung!
👖Legging terbaik untuk atlet - nak bawak pakai tidur pun boleh ❤️
👖Sesuai untuk apa pun saiz badan. (Ada ukuran saiz)
👖Tak menyukarkan bila ke toilet sebab punya cangkuk Dan zip di bahagian depan (sebab tu dipanggil pant - seluar-) SARUNG - SARUNG, SLIM SELALUH!! Klik www.wasap.my/60127929957 
#LeggingInstantSlim
#PB360Therapants #BXTRA 
#TeknologiNanoDotFIRdariKorea 
#13KristalMagnetikpadaAkupunturPoint 
#Fabrik360PengunciLemak
#projekSTG #CATchampions #kuruscepat #BuncitHilang #sakitlutut #sakitkaki #LeggingSlim #TheraPants #shoppingspree #shoppingonline #baazar #suami #isteri #healthylifestyle
0 0 2 hours ago

INGIN KETAHUI HAK ANDA?

SIS menawarkan khidmat nasihat undang – undang percuma kepada wanita dan lelaki berlandaskan Undang – Undang Keluarga Islam dan Undang – Undang Jenayah Syari’ah.

Klinik bantuan Telenisa kami beroperasi setiap Selasa, Rabu dan Khamis dari 10:00 pagi hingga 5:00 petang (kecuali pada cuti umum). Hubungi 03–7960 8802, email telenisa@sistersinislam.org.my , atau kunjungi fb.com/telenisa.sis

#sistersinislam #keluarga #Islam #syariah #perkahwinan #muslim #melayu #wanita #shariah #telenisa #hak #isteri #suami #anak #cerai #hadhanah #kahwin #undangundang #peguam #womensrights #childrensrights #malaysia #nafkah #fasakh #mahkamah #sis

INGIN KETAHUI HAK ANDA?

SIS menawarkan khidmat nasihat undang – undang percuma kepada wanita dan lelaki berlandaskan Undang – Undang Keluarga Islam dan Undang – Undang Jenayah Syari’ah.

Klinik bantuan Telenisa kami beroperasi setiap Selasa, Rabu dan Khamis dari 10:00 pagi hingga 5:00 petang (kecuali pada cuti umum). Hubungi 03–7960 8802, email telenisa@sistersinislam.org.my , atau kunjungi fb.com/telenisa.sis

#sistersinislam #keluarga #Islam #syariah #perkahwinan #muslim #melayu #wanita #shariah #telenisa #hak #isteri #suami #anak #cerai #hadhanah #kahwin #undangundang #peguam #womensrights #childrensrights #malaysia #nafkah #fasakh #mahkamah #sis
8 0 2 hours ago

Minyak Lintah Gunung Belacak dngn kelulusan KKM 😘
Minyak Lintah Gunung Belacak dngn kelulusan KKM 😘
Minyak Lintah Gunung Belacak dngn kelulusan KKM 😘
.
Whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
.
Nak Berurat, tahan lama, dan lebih besar di ranjang Malam Jumaat
.
Whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
Whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
.
https://www.facebook.com/MLGB100/
https://www.facebook.com/MLGB100/
https://www.facebook.com/MLGB100/
.
https://www.instagram.com/minyak.lintahgunung.belacak/
https://www.instagram.com/minyak.lintahgunung.belacak/
https://www.instagram.com/minyak.lintahgunung.belacak/
.
COD AREA SELANGOR SHJ
COD AREA SELANGOR SHJ
COD AREA SELANGOR SHJ .
Whatsapp untuk order 0132720989
#minyaklintahterbaikmalaysia #suami #suamiku #rumahtangga #minyaklintah #hardrun #sayajualmurah #bazaarpaknil #facebook #hardrunterbaikmalaysia #google #kelantan #kelantanese #pahang #selangor #rawang #kualakububharu #matmoto #tilljannah #hikingmalaysia #jiwa  #isteri #ummahbersatu #jdt #johor #perak #teamtokmat #sayajualonline  #teamnajib

Minyak Lintah Gunung Belacak dngn kelulusan KKM 😘
Minyak Lintah Gunung Belacak dngn kelulusan KKM 😘
Minyak Lintah Gunung Belacak dngn kelulusan KKM 😘
.
Whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
.
Nak Berurat, tahan lama, dan lebih besar di ranjang Malam Jumaat
.
Whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
Whatsapp http://www.wasap.my/60132720989
.
https://www.facebook.com/MLGB100/
https://www.facebook.com/MLGB100/
https://www.facebook.com/MLGB100/
.
https://www.instagram.com/minyak.lintahgunung.belacak/
https://www.instagram.com/minyak.lintahgunung.belacak/
https://www.instagram.com/minyak.lintahgunung.belacak/
.
COD AREA SELANGOR SHJ 
COD AREA SELANGOR SHJ 
COD AREA SELANGOR SHJ .
Whatsapp untuk order 0132720989
#minyaklintahterbaikmalaysia #suami #suamiku #rumahtangga #minyaklintah #hardrun #sayajualmurah #bazaarpaknil #facebook #hardrunterbaikmalaysia #google #kelantan #kelantanese #pahang #selangor #rawang #kualakububharu #matmoto #tilljannah #hikingmalaysia #jiwa  #isteri #ummahbersatu #jdt #johor #perak #teamtokmat #sayajualonline  #teamnajib
3 0 2 hours ago

SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
MEH TGK. UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
.
.
Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
❤️ Membantu mengurangkan period pain.
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan kulit.
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
.
Pm/whatsapp untuk pembelian
Pink Lady Body Perfection
.
.
01125860774
01125860774
01125860774
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin

SIAPA KATA YANG MUDA JE NK MANTAP?? .
MEH TGK.  UMUR BUKAN PENGHALANG TAU... BADAN STILL CUN DN MNTAP. . PAK AJI PON DUK KT RUMAH DAA XKLUAR MALAM2 LEPAK MINUM KOPI...GARA2 BINI AMALKN PINKLADY...HEHEHHE
.
.
Pink Lady sangat sesuai untuk wanita bujang dan berkahwin. Seawal umur 15 tahun hingga 65 tahun. 😍😍 JOM BELI PINK LADY untuk mak sempena Hari Ibu ni. 🌸🌸🌸🌸 ❤️ Menjadikan bentuk badan lebih menarik.
❤️ Membantu mengembalikan dara dan sentiasa gebu.
❤️ Membantu memulihkan keputihan teruk.
❤️ Membantu proses hamil dengan mudah.
❤️ Tidak alami hot flashes.
❤️ Membantu mengawal stress anda.
❤️ Tidak mudah marah.
❤️ Menjadkan rambut lebat dan berkilat.
❤️ Membantu menjadikan kulit putih tanpa jerawat dan jeragat.
❤️ Membantu menjadikan berat badan anda lebih ideal.
❤️ Membantu mengetat dan merapatkan lagi miss v anda.
❤️ Membantu mencegah "osteoperosis".
❤️ Membantu mengurangkan period pain.
❤️ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤️ Meremajakan kulit.
❤️ Membantu meningkatkan libido wanita.
❤️ Memantapkan payudara dan punggung.

100% HERBA, TIADA MERKURI ATAU BAHAN-BAHAN MERBAHAYA DALAM LIST KKM!
.
Pm/whatsapp untuk pembelian 
Pink Lady Body Perfection
.
.
01125860774
01125860774
01125860774
.

#pinklady #pinkladybodyperfection #wishpink_lady #bestproduct #mantop #supplementkecantikan #supplementkesihatan #isteri #awek #kembalidara #breast #payudara #punggung #kulit #senggugut #periodpain #slim #kurusjadiberisi #idealbody #hantarankawin
0 0 3 hours ago

Untuk kesekian kalinya terjadi peristiwa #bom bunuh diri. Dan yang baru saja terjadi kemarin di #Polrestabes Medan

Data hingga kini yang terungkap menyatakan bahwa pelaku bernama Rabbial Muslim Nasution (RMN). Pria berusia 24 tahun, bekerja sebagai #ojek online dan penjaja #bakso bakar

Menurut teman-teman atau orang yang mengenalnya dia dulu adalah orang yang baik, setia kawan, terbuka, rajin #salat dan #aktif dalam kegiatan. Namun sejak menikah setahun lalu, nampaknya cukup mempengaruhi hidupnya. Hal itu dipertegas dengan temuan polisi yang mendeteksi bahwa isteri RMN (Dewi Anggraini) terpapar radikalisme, memiliki jaringan terstruktur di media sosial dan sempat berkomunikasi dengan napi terorisme di Medan
.
(dirangkum dari sumber berita: @tribunnews & @kumparancom)
.
.
Pengetahuan atau ilmu #agama yang tinggi tidak menjamin orang hidup benar. Hanya orang yang takut akan Tuhan yang melakukan kebenaran. Kita harus berhati-hati terhadap sesuatu yang kita izinkan masuk dalam hidup kita. Tidak semua yang nampaknya indah itu indah. Tak semua yang terlihat baik itu baik. #Uji segala sesuatu. Jika kita gegabah, cepat atau lambat kitalah yang menjadi korbannya, bahkan banyak hal lainnya

Yang saya tidak habis pikir, bagaimana mungkin mau mengorbankan #nyawa untuk "iming iming" sesuatu yang belum pasti kebenarannya? Jika memang itu benar, mengapa yang menyuruhnya tidak melakukannya terlebih dahulu? Lalu terdeteksi ia sudah menikah dan memiliki anak, bagaimana mungkin ia meninggalkan tanggung jawabnya sebagai #suami dan #ayah? Lalu sebagai #isteri yang #terpapar #radikalisme, yang memiliki kontak dengan napi terorisme, bagaimana bisa tega menyuruh suaminya melakukan ini semua? Dimana pikirannya? Nuraninya?
.
Apakah kebencian ataukah ambisi atas sesuatu yang memungkinkan semua hal jahat itu? Bagaimana mungkin ini kehendak Allah jika dampaknya kerusakan dan kekejian?
.
Yang saya tahu dan yakini, Tuhan itu kasih. Segala yang diperbuat-Nya itu baik, segala yang dirancangkan-Nya untuk mendatangkan kebaikan
.
.
.
#sherlythink
#spreadlove
#godislove

Untuk kesekian kalinya terjadi peristiwa #bom bunuh diri. Dan yang baru saja terjadi kemarin di #Polrestabes Medan

Data hingga kini yang terungkap menyatakan bahwa pelaku bernama Rabbial Muslim Nasution (RMN). Pria berusia 24 tahun, bekerja sebagai #ojek online dan penjaja #bakso bakar

Menurut teman-teman atau orang yang mengenalnya dia dulu adalah orang yang baik, setia kawan, terbuka, rajin #salat dan #aktif dalam kegiatan. Namun sejak menikah setahun lalu, nampaknya cukup mempengaruhi hidupnya. Hal itu dipertegas dengan temuan polisi yang mendeteksi bahwa isteri RMN (Dewi Anggraini) terpapar radikalisme, memiliki jaringan terstruktur di media sosial dan sempat berkomunikasi dengan napi terorisme di Medan
.
(dirangkum dari sumber berita: @tribunnews & @kumparancom)
.
.
Pengetahuan atau ilmu #agama yang tinggi tidak menjamin orang hidup benar. Hanya orang yang takut akan Tuhan yang melakukan kebenaran. Kita harus berhati-hati terhadap sesuatu yang kita izinkan masuk dalam hidup kita. Tidak semua yang nampaknya indah itu indah. Tak semua yang terlihat baik itu baik. #Uji segala sesuatu. Jika kita gegabah, cepat atau lambat kitalah yang menjadi korbannya, bahkan banyak hal lainnya

Yang saya tidak habis pikir, bagaimana mungkin mau mengorbankan #nyawa untuk "iming iming" sesuatu yang belum pasti kebenarannya? Jika memang itu benar, mengapa  yang menyuruhnya tidak melakukannya terlebih dahulu? Lalu terdeteksi ia sudah menikah dan memiliki anak, bagaimana mungkin ia  meninggalkan tanggung jawabnya sebagai #suami dan #ayah? Lalu sebagai #isteri yang #terpapar #radikalisme, yang memiliki kontak dengan napi terorisme, bagaimana bisa tega menyuruh suaminya melakukan ini semua? Dimana pikirannya? Nuraninya?
.
Apakah kebencian ataukah ambisi atas sesuatu yang memungkinkan semua hal jahat itu? Bagaimana mungkin ini kehendak Allah jika dampaknya kerusakan dan kekejian?
.
Yang saya tahu dan yakini, Tuhan itu kasih. Segala yang diperbuat-Nya itu baik, segala yang dirancangkan-Nya untuk mendatangkan kebaikan
.
.
.
#sherlythink
#spreadlove
#godislove
4 0 3 hours ago

Top #isteri posts

Semoga yang like dapat calon suami idaman seperti ini😊 Aamiin..
.
. . 
Untuk sahabat yang sedang berusaha istiqamah dalam hijrah yuk follow
@syariahmarketid
@syariahmarketid
@syariahmarketid
.
.
.
Follow @tausiyahcinta_
Follow @tausiyahcinta_
.
.
Follow @hijrahsquad.id
Follow @hijrahsquad.id
.
repost @hijrahfezt
#suamiidaman #suamiistri #suami #istri #suamiistriromantis #suamiistribahagia #istrisholehah #jodohpastibertemu #isteri #suamisteri #keluarga #fiqihmuslimah #fiqihwanita_ #suamikusurgaku #istriku #istrisolehah #berbakti #ayah
9,876 276 28 July, 2019

"..Kalian Bawa mereka itu dengan Amanah dari Allah, Ingat.."
.
.
#kajian #sunnah #ustadzsyafiqrizabasalamah #dakwah #islam #wanita #suami #isteri #pernikahan #nikah #reminder
..

"..Kalian Bawa mereka itu dengan Amanah dari Allah, Ingat.."
.
.
#kajian #sunnah #ustadzsyafiqrizabasalamah #dakwah #islam #wanita #suami #isteri #pernikahan #nikah #reminder
..
2,664 36 7 May, 2019

Siapa sangka saingan cinta terberat kita ternyata anak sendiri. 😭😭😭
.
.
.
Yang setuju mana suaranya?
.
repost @mikimini_school
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tap 2x ❤️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi info seputar kesehatan!! Indahnya berbagi♥️
.
.
jangan lupa⁣⁣⁣⁣
follow @ayuksehat
follow @ayuksehat
follow #ayuksehat
Untuk medapatkan update informasi dan tips kesehatan & kecantikan 😍
.
.
#suami #suamiistriromantis #istri #suamikusurgaku #suamiistribahagia #keluargabahagia #sakinahmawaddahwarahmah #suamihebat #isteri #suamiistri #keluargasakinah #istrikubidadariku #sakinahbersamamu #istricantikqu #menikahtanpapacaran #pacaransetelahmenikah #pasanganhalal #bahagiabersamamu #keluargasakinahmawaddahwarahmah #istrisholehah

Siapa sangka saingan cinta terberat kita ternyata anak sendiri. 😭😭😭
.
.
.
Yang setuju mana suaranya?
.
repost @mikimini_school
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tap 2x ❤️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi info seputar kesehatan!! Indahnya berbagi♥️
.
.
jangan lupa⁣⁣⁣⁣
follow @ayuksehat
follow @ayuksehat
follow #ayuksehat
Untuk medapatkan update informasi dan tips kesehatan & kecantikan 😍
.
.
#suami #suamiistriromantis #istri #suamikusurgaku #suamiistribahagia #keluargabahagia #sakinahmawaddahwarahmah #suamihebat #isteri #suamiistri #keluargasakinah #istrikubidadariku #sakinahbersamamu #istricantikqu #menikahtanpapacaran #pacaransetelahmenikah #pasanganhalal #bahagiabersamamu #keluargasakinahmawaddahwarahmah #istrisholehah
18,717 592 11 October, 2019

"JIKA AWAK #SERIUS NAK HAMIL ELAKKAN MAKANAN NI, TIDAK SERIUS #ABAIKAN"
.
Nak hamil, #Suami #Isteri Elakkan makanan ni :
.
✅Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
✅Makan junk food, segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan cermai.
✅ Junk Food iaitu keropok, gula2 dan coklat
✅Makan makanan fast food seperti KFC, McD dan Pizza, burger dan nugget
✅Minuman 3 in 1 (Nescafe, Milo, dll)
.
Take note yer rakan2 yang usaha nak hamil
Makanan serta minuman yang perlu dielakkan bagi bakal ibu
Mesti elakkan yer.
Pemakann sihat dan seimbang macam orang selepas bersalin(berpantang)
Kurangkn berminyak dan pedas serta tak berempah
.
Amalkan gaya hidup sihat, Bdan sihat
Jaga Amanah Allah badan sihat dan rahim sihat
.
#TRB #furmonhamildalam3bulan

"JIKA AWAK #SERIUS NAK HAMIL ELAKKAN MAKANAN NI, TIDAK SERIUS #ABAIKAN"
.
Nak hamil, #Suami #Isteri Elakkan makanan ni :
.
✅Minum coca cola, pepsi cola, minuman bergas
✅Makan junk food, segala jeruk kering seperti asam boi dan jeruk basah seperti jeruk mangga dan cermai.
✅ Junk Food iaitu keropok, gula2 dan coklat
✅Makan makanan fast food seperti KFC, McD dan Pizza, burger dan nugget
✅Minuman 3 in 1 (Nescafe, Milo, dll)
.
Take note yer rakan2 yang usaha nak hamil
Makanan serta minuman yang perlu dielakkan bagi bakal ibu
Mesti elakkan yer.
Pemakann sihat dan seimbang macam orang selepas bersalin(berpantang)
Kurangkn berminyak dan pedas serta tak berempah
.
Amalkan gaya hidup sihat, Bdan sihat
Jaga Amanah Allah badan sihat dan rahim sihat
.
#TRB #furmonhamildalam3bulan
1,013 47 11 July, 2019

Tahniah!
.
Dengan sekali lafaz, pelakon, @eyra.hazali sah bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Muhammad Haziq Nadzli kita-kira jam 9.35 malam tadi.

Eyra atau nama penuhnya Hazirah Qasdina Hazali dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan, Hazali Ramli, dengan disaksikan Pendaftar Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Abdul Janel Jaafar di Masjid As-Syakirin KLCC.
.

#eyrahazali #hazidnadzli #pelakon #jdt #bolasepak #pelakon #bhonline #digital #apakes #pernikahan #perkahwinan #suamiisteri #suami #isteri

Tahniah!
.
Dengan sekali lafaz, pelakon, @eyra.hazali sah bergelar isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan, Muhammad Haziq Nadzli kita-kira jam 9.35 malam tadi.

Eyra atau nama penuhnya Hazirah Qasdina Hazali dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan, Hazali Ramli, dengan disaksikan Pendaftar Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Abdul Janel Jaafar di Masjid As-Syakirin KLCC.
.

#eyrahazali #hazidnadzli #pelakon #jdt #bolasepak #pelakon #bhonline #digital #apakes #pernikahan #perkahwinan #suamiisteri #suami #isteri
18,675 81 1 November, 2019

🌼
Lemah Lembut pada Suami

Istri yang penyayang adalah yang berkata santun di hadapan suami. Bukan dengan kata-kata kasar atau seringnya banyak menuntut, tak mudah bersyukur.
.
.
Follow 💐 @suamiistri.idn
Follow 💐 @suamiistri.idn
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#suamiistribahagia #istrisholehah #suamikusurgaku #suamiistri #suamiistriromantis #suamisayangistri #sakinahbersamamu #sakinahmawaddahwarahmah #suami #istrikubidadariku #istrisolehah #suamisholeh #suamikusyurgaku #nasihatpernikahan #suamiidaman #pacaransetelahmenikah #suamisoleh #suamisholeh #sayangsuami #suamiku #suamitercinta #kekasihhalal #beraninikah #pasanganhalal #isteri #nikahbarokah #nasehatpernikahan #keluargaislami #isterisolehah #istrisholeha

Sumber : https://rumaysho.com/10612-istri-yang-penyayang.html
.
Credit @suamikusurgaku

🌼
Lemah Lembut pada Suami
•
Istri yang penyayang adalah yang berkata santun di hadapan suami. Bukan dengan kata-kata kasar atau seringnya banyak menuntut, tak mudah bersyukur.
.
.
Follow 💐 @suamiistri.idn
Follow 💐 @suamiistri.idn
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#suamiistribahagia #istrisholehah #suamikusurgaku #suamiistri #suamiistriromantis #suamisayangistri #sakinahbersamamu #sakinahmawaddahwarahmah #suami #istrikubidadariku #istrisolehah #suamisholeh #suamikusyurgaku #nasihatpernikahan #suamiidaman #pacaransetelahmenikah #suamisoleh #suamisholeh #sayangsuami #suamiku #suamitercinta #kekasihhalal #beraninikah #pasanganhalal #isteri #nikahbarokah #nasehatpernikahan #keluargaislami #isterisolehah #istrisholeha

Sumber : https://rumaysho.com/10612-istri-yang-penyayang.html
.
Credit @suamikusurgaku
1,178 37 6 September, 2019

Perjanjian cinta antara @eyra.hazali dan suami yang baru dinikahinya, @haziqnadzli . So sweet! Semoga bahagia hingga ke syurga!
.
❤️❤️❤️
.

#eyrahazali #hazidnadzli #pelakon #jdt #bolasepak #pelakon #bhonline #digital #apakes #pernikahan #perkahwinan #suamiisteri #suami #isteri

Perjanjian cinta antara @eyra.hazali  dan suami yang baru dinikahinya, @haziqnadzli . So sweet! Semoga bahagia hingga ke syurga!
.
❤️❤️❤️
.

#eyrahazali #hazidnadzli #pelakon #jdt #bolasepak #pelakon #bhonline #digital #apakes #pernikahan #perkahwinan #suamiisteri #suami #isteri
710 0 6 November, 2019