#isteriuntukdiiktiraf Instagram Photos & Videos

isteriuntukdiiktiraf - 38.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #isteriuntukdiiktiraf and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
20.1
Average comment
1.3
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Sekitar Seminar "Road to be Millionaire Nurraysa"
Date : 27.10.2019 (Ahad)
Jam : 9am - 6pm
Venue : Menara Arina Uniti, KL

Dear sahabat2 hawa ku..
Bakal2 New AGENT & DROPSHIP..
Berminat nak jadi sebahagian dari keluarga Nurraysa?
Nak bantu suami?
Nak langsaikan hutang?
Nak bina kejayaan bersama?
Come to Mummy plsss..🤗
Byk ilmu na kasi curhat ni!
Jom bina bisnes dari rumah! Buat sales melangit.. InsyaAllah.. Klik link wasap bawah ni k!😉
www.wasap.my/60193100069/teamNurraysa2810

#nurraysa #Misi10kUsahawan #BieyRichEmpire #SurirumahJutawan #isteriuntukdiiktiraf #surihatimrpilot #motifviral #agentwanted #dropshipwanted #produkmesrawudhu #BinaBisnesBersamaNurraysa #binabisnesdarirumah

Sekitar Seminar "Road to be Millionaire Nurraysa"
Date : 27.10.2019 (Ahad)
Jam : 9am - 6pm
Venue : Menara Arina Uniti, KL

Dear sahabat2 hawa ku..
Bakal2 New AGENT & DROPSHIP..
Berminat nak jadi sebahagian dari keluarga Nurraysa?
Nak bantu suami?
Nak langsaikan hutang? 
Nak bina kejayaan bersama?
Come to Mummy plsss..🤗
Byk ilmu na kasi curhat ni!
Jom bina bisnes dari rumah! Buat sales melangit.. InsyaAllah.. Klik link wasap bawah ni k!😉
www.wasap.my/60193100069/teamNurraysa2810

#nurraysa #Misi10kUsahawan #BieyRichEmpire #SurirumahJutawan #isteriuntukdiiktiraf #surihatimrpilot #motifviral #agentwanted #dropshipwanted #produkmesrawudhu #BinaBisnesBersamaNurraysa #binabisnesdarirumah
2 0 28 October, 2019

#JosiahLim
.
kalau jumpa kekasih lama.. senyum aje.. and #moveon bro! .
#THME.
.
.

#repost @josiahdmister
・・・
Bila jumpa kekasih lama.. #awkwardmoment
Ni pun sbb my sis told me she saw this series on YouTube and ask me what is it all about. Kalau x i pun lupa i pernah jadi extra-bf @dayanaroza dalam cerita #isteriuntukdiiktiraf 🤣
#dayanaroza #josayapunya #josiahlim

#JosiahLim
.
kalau jumpa kekasih lama.. senyum aje.. and #moveon bro! .
#THME.
.
.

#repost @josiahdmister
・・・
Bila jumpa kekasih lama.. #awkwardmoment
Ni pun sbb my sis told me she saw this series on YouTube and ask me what is it all about. Kalau x i pun lupa i pernah jadi extra-bf @dayanaroza dalam cerita #isteriuntukdiiktiraf 🤣
#dayanaroza #josayapunya #josiahlim
30 0 27 October, 2019

Alhamdullilah, banyak lagi feedback2 Customer yang Yana tak masukkan lagi.
Ni baru separuh feedback je masukkan.
Nak order perfume, boleh direct Ws terus
.
.
Order Now⤵️
DM/WS www.wasap.my/60167716454
#originalsahaja
#jumbeli #sayajual #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fattzura #perfumelicious #zulariffin #isteriuntukdiiktiraf #schawal #klyfragrance
#neelofa #legit #perfumemalaysia #brocuba #pengantinmuslim #malayweddingguide #jangankecamsaya #bajubridesmaid #dietmalaysia #klyffeedback

Alhamdullilah, banyak lagi feedback2 Customer yang Yana tak masukkan lagi.
Ni baru separuh feedback je masukkan.
Nak order perfume, boleh direct Ws terus
.
.
Order Now⤵️
DM/WS www.wasap.my/60167716454
#originalsahaja
#jumbeli #sayajual #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fattzura#perfumelicious#zulariffin #isteriuntukdiiktiraf#schawal #klyfragrance
#neelofa #legit  #perfumemalaysia#brocuba #pengantinmuslim#malayweddingguide #jangankecamsaya#bajubridesmaid#dietmalaysia #klyffeedback
4 0 27 October, 2019

Alhamdullilah, banyak lagi feedback2 Customer yang Yana tak masukkan lagi.
Ni baru separuh feedback je masukkan.
Nak order perfume, boleh direct Ws terus
.
.
Order Now⤵️
DM/WS www.wasap.my/60167716454
#originalsahaja
#jumbeli #sayajual #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fattzura #perfumelicious #zulariffin #isteriuntukdiiktiraf #schawal #klyfragrance
#neelofa #legit #perfumemalaysia #brocuba #pengantinmuslim #malayweddingguide #jangankecamsaya #bajubridesmaid #dietmalaysia #klyffeedback

Alhamdullilah, banyak lagi feedback2 Customer yang Yana tak masukkan lagi.
Ni baru separuh feedback je masukkan.
Nak order perfume, boleh direct Ws terus
.
.
Order Now⤵️
DM/WS www.wasap.my/60167716454
#originalsahaja
#jumbeli #sayajual #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fattzura#perfumelicious#zulariffin #isteriuntukdiiktiraf#schawal #klyfragrance
#neelofa #legit  #perfumemalaysia#brocuba #pengantinmuslim#malayweddingguide #jangankecamsaya#bajubridesmaid#dietmalaysia #klyffeedback
4 0 27 October, 2019

Alhamdullilah, banyak lagi feedback2 Customer yang Yana tak masukkan lagi.
Ni baru separuh feedback je masukkan.
Nak order perfume, boleh direct Ws terus
.
.
Order Now⤵️
DM/WS www.wasap.my/60167716454
#originalsahaja
#jumbeli #sayajual #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fattzura #perfumelicious #zulariffin #isteriuntukdiiktiraf #schawal #klyfragrance
#neelofa #legit #perfumemalaysia #brocuba #pengantinmuslim #malayweddingguide #jangankecamsaya #bajubridesmaid #dietmalaysia #klyffeedback

Alhamdullilah, banyak lagi feedback2 Customer yang Yana tak masukkan lagi.
Ni baru separuh feedback je masukkan.
Nak order perfume, boleh direct Ws terus
.
.
Order Now⤵️
DM/WS www.wasap.my/60167716454
#originalsahaja
#jumbeli #sayajual #perfumeoriginal #perfumemalaysia #fattzura#perfumelicious#zulariffin #isteriuntukdiiktiraf#schawal #klyfragrance
#neelofa #legit  #perfumemalaysia#brocuba #pengantinmuslim#malayweddingguide #jangankecamsaya#bajubridesmaid#dietmalaysia #klyffeedback
15 0 27 October, 2019
2hari jerrrrrr lgi #akadnikah #isteriuntukdiiktiraf #permatauntukisteri #igfamous #tiktok #fb
53 11 25 October, 2019

Bila jumpa kekasih lama.. #awkwardmoment
Ni pun sbb my sis told me she saw this series on YouTube and ask me what is it all about. Kalau x i pun lupa i pernah jadi extra-bf @dayanaroza dalam cerita #isteriuntukdiiktiraf 🤣
#dayanaroza #josayapunya #josiahlim

Bila jumpa kekasih lama.. #awkwardmoment
Ni pun sbb my sis told me she saw this series on YouTube and ask me what is it all about. Kalau x i pun lupa i pernah jadi extra-bf @dayanaroza dalam cerita #isteriuntukdiiktiraf 🤣
#dayanaroza #josayapunya #josiahlim
136 10 25 October, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 0 25 October, 2019

Diantara Kelebihan poligami adalah untuk penyelesaian masalah rumah tangga😍

#poligamibertauhid
#poligamihalal
#poligamidalamislam
#isterisolehah
#isteriuntukdiiktiraf
#suamiistribahagia
#suamiistriromantis

Diantara Kelebihan poligami adalah untuk penyelesaian masalah rumah tangga😍

#poligamibertauhid 
#poligamihalal 
#poligamidalamislam 
#isterisolehah 
#isteriuntukdiiktiraf 
#suamiistribahagia 
#suamiistriromantis
25 0 25 October, 2019

CONSISTENT IS THE KEY! 🔥
.
Ramai yg tanya, boleh ke Sy turun 20kg dlm sebulan?
.
Ok dia mcm ni, result akn berbeza ikut badan masing2.. ada yg cepat, ada yg lambat.. yg penting kita tetap konsisten once dah dpt flow..
.
Kita mkn banyak dan naikkan badan pun mkn masa bertahun kan. So tak boleh nak expect dlm sekelip mata lemak2 tu boleh hilang mcm tu shj. 😅
.
Yg penting Jgn putus asa, keep doing sampai jadi. 💪🏼🔥
.
Coach Aisyah +60133637886
.
 #kuruslepasraya #bakalmenantumakawak #yangterindah #syantik #moodrepublik #makcun4 #cintafatamorgana #makmumyangpalingakucinta #isteriuntukdiiktiraf #pastry #dramasangat #nur #terimakasih #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #sales #tunM #tv3 #onlineshopping #teamaisyahjaafar

CONSISTENT IS THE KEY! 🔥
.
Ramai yg tanya, boleh ke Sy turun 20kg dlm sebulan?
.
Ok dia mcm ni, result akn berbeza ikut badan masing2.. ada yg cepat, ada yg lambat.. yg penting kita tetap konsisten once dah dpt flow..
.
Kita mkn banyak dan naikkan badan pun mkn masa bertahun kan. So tak boleh nak expect dlm sekelip mata lemak2 tu boleh hilang mcm tu shj. 😅
.
Yg penting Jgn putus asa, keep doing sampai jadi. 💪🏼🔥
.
Coach Aisyah +60133637886
.
#kuruslepasraya #bakalmenantumakawak #yangterindah #syantik #moodrepublik #makcun4 #cintafatamorgana #makmumyangpalingakucinta #isteriuntukdiiktiraf #pastry #dramasangat #nur #terimakasih #bawalexclusive #kurussihat #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #sales #tunM #tv3 #onlineshopping #teamaisyahjaafar
43 0 23 October, 2019

Abam abam meh order prepair malam jumaat😎
takkn nak kalah lagi abam abam.. malu adik boboi nanti..😅 Dm admin bagi harga pengenalan dulu untuk yg tak pernah cuba.. padu bak hang😌😌😌 #kamamax #kotebesardanpanjanglagitegang #MINYAKLINTAHASLI #minyaklintahsumatra #minyakkopekbidangayah #minyaklintahasli #MISSV #bathmatepump #duda #isteriuntukdiiktiraf #tetekmontoksuamisayang #pheroxoriginal #lelakiidaman #minyaklintahgunungaslimurah #MINYAKLINTAHGUNUNGBELACAK

Abam abam  meh order prepair malam jumaat😎
takkn nak kalah lagi abam abam.. malu adik boboi nanti..😅 Dm admin bagi harga pengenalan dulu untuk yg tak pernah cuba.. padu bak hang😌😌😌 #kamamax #kotebesardanpanjanglagitegang #MINYAKLINTAHASLI #minyaklintahsumatra #minyakkopekbidangayah #minyaklintahasli #MISSV #bathmatepump #duda #isteriuntukdiiktiraf #tetekmontoksuamisayang #pheroxoriginal #lelakiidaman #minyaklintahgunungaslimurah #MINYAKLINTAHGUNUNGBELACAK
4 0 23 October, 2019

LAYUT vs MONTOK
.
Yang mana satu pilihan Encik Somi kita?
.
Ada jer yang tak kisah, terima seadanya kata Encik Somi. 😁 Tapi, bila perempuan yang MONTOK Payudara dan Punggung lalu sebelah, tak berkedip-kedip pulak mata menengoknya kan!
.
Tapi, majoritinya lelaki ni memang kisah bab MONTOK ataupun LAYUT ni tau! Ada yang hubungan dingin sebab isterinya tak pandai jaga asset!
.
So, uolllss jom cuba Love Potion by HUSH HUSH.
Confirmed MANTOP tek and punggung uollss lepas ni..🍑🍑 Bertambah-tambah kasih sayang suami isteri 😍
.
Jom cuba sekarang! 💓
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #sisfel #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #harumnita #lelakihandsome #isteriuntukdiiktiraf #quputeh #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #personalshoppermalaysia #jannanick

LAYUT vs MONTOK
.
Yang mana satu pilihan Encik Somi kita?
.
Ada jer yang tak kisah,  terima seadanya kata Encik Somi. 😁 Tapi,  bila perempuan yang MONTOK Payudara dan Punggung lalu sebelah, tak berkedip-kedip pulak mata menengoknya kan!
.
Tapi,  majoritinya lelaki ni memang kisah bab MONTOK ataupun LAYUT ni tau!  Ada yang hubungan dingin sebab isterinya tak pandai jaga asset!
.
So, uolllss jom cuba Love Potion by HUSH HUSH.
Confirmed MANTOP tek and punggung uollss lepas ni..🍑🍑 Bertambah-tambah kasih sayang suami isteri 😍
.
Jom cuba sekarang! 💓
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #sisfel #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #harumnita #lelakihandsome #isteriuntukdiiktiraf #quputeh #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #personalshoppermalaysia #jannanick
4 0 23 October, 2019

RM25.00

Tajuk : DIA PENGANTINKU

Penulis : NURFAZA ALISYA

ISBN : 9789673651559

Aimi Najwa seorang gadis cantik keturunan Belanda, namun amat payah untuk mencari jodoh.Baginya, kerjayanya lebih penting daripada memikir soal jodoh. Apatah lagi dia bukannya gadis yang pandai memasak!“Awak ni buta ke?! Tak nampak ke saya tengah jalan ni?”Jiwa Aimi Najwa bergolak tidak tentu arah. Mengapa lelakiyang pernah menjadi mangsa tengkingannya adalah anak majikannya sendiri? Dan dia juga lelaki yang menyambutnya ketika mahu jatuh pada karnival pengantin, yang dimarahinya kerana melanggarnya ketikakeluar dari lif?Entah di mana harus disorok wajahny. Namun, Aimi Najwa harus bersabar menghadapinya. Yang penting rahsianya tidak diketahui teman sepejabatnya. Namun telinganya berdesing sebaik terdengar suara gemeresik Syed Ashraf memanggilnya ‘Cik Pengantin’. Gelaran yang paling benci didengarnya.Rombongan merisik akan datang! Penolakan Aimi Najwa dikenakan syarat oleh abah danuminya untuk mengenali semula lelaki yang pernah menjadi teman zaman kanak-kanaknya. Cinta monyet yang pernah terjadi antara mereka dahulu. Siapa lagi kalau bukan si chubby Bobo atau nama penuhnya Shahabudin!Cinta itu hadirnya tanpa diundang. Datangnya tanpa diduga. Itulah yang terjadi kepada Aimi Najwa. Dia senang dengan sikap penyayang yang ditonjolkan Shahabudin. Tanpa sedar ada perasaan yang ‘bertamu’ di hatinya untuk Syed Ashraf. Dua lelaki yang berlainan watak. Namun sikap kedua-dua lelaki ini yang sama membuatkan dia keliru. Kedua-duanya berjiwa lembut dan penyayang.
#Dramaredvelvet
#Redvelvetdrama
#Dramadia
#Diadrama
#Diatv
#Dramaperempuanpalingbahagia
#Perempuanpalingbahagiadrama
#neelofateamxredvelvet
#neelofa
#alifsatar
#zahiriladzim
#sheraaiyob
#izaraaishah
#irwansyah
#jannanick

#Novelbaru
#Novelresepicintaencikcef
#Novel
#Novelsedangsukakamu
#Novelawaksukasayatak
#novelonedayyoullbemine
#novelperempuanpalingbahagia
#novelredvelvet
#noveltitiancinta
#novelbidadaribermatajeli
#Noveldralphamale
#novelheropandangpertama
#novelkahwinpaksatapisuka
#Isteriuntukdiiktiraf.
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus.
bermin

RM25.00

Tajuk : DIA PENGANTINKU

Penulis : NURFAZA ALISYA

ISBN : 9789673651559

Aimi Najwa seorang gadis cantik keturunan Belanda, namun amat payah untuk mencari jodoh.Baginya, kerjayanya lebih penting daripada memikir soal jodoh. Apatah lagi dia bukannya gadis yang pandai memasak!“Awak ni buta ke?! Tak nampak ke saya tengah jalan ni?”Jiwa Aimi Najwa bergolak tidak tentu arah. Mengapa lelakiyang pernah menjadi mangsa tengkingannya adalah anak majikannya sendiri? Dan dia juga lelaki yang menyambutnya ketika mahu jatuh pada karnival pengantin, yang dimarahinya kerana melanggarnya ketikakeluar dari lif?Entah di mana harus disorok wajahny. Namun, Aimi Najwa harus bersabar menghadapinya. Yang penting rahsianya tidak diketahui teman sepejabatnya. Namun telinganya berdesing sebaik terdengar suara gemeresik Syed Ashraf memanggilnya ‘Cik Pengantin’. Gelaran yang paling benci didengarnya.Rombongan merisik akan datang! Penolakan Aimi Najwa dikenakan syarat oleh abah danuminya untuk mengenali semula lelaki yang pernah menjadi teman zaman kanak-kanaknya. Cinta monyet yang pernah terjadi antara mereka dahulu. Siapa lagi kalau bukan si chubby Bobo atau nama penuhnya Shahabudin!Cinta itu hadirnya tanpa diundang. Datangnya tanpa diduga. Itulah yang terjadi kepada Aimi Najwa. Dia senang dengan sikap penyayang yang ditonjolkan Shahabudin. Tanpa sedar ada perasaan yang ‘bertamu’ di hatinya untuk Syed Ashraf. Dua lelaki yang berlainan watak. Namun sikap kedua-dua lelaki ini yang sama membuatkan dia keliru. Kedua-duanya berjiwa lembut dan penyayang.
#Dramaredvelvet 
#Redvelvetdrama 
#Dramadia
#Diadrama
#Diatv
#Dramaperempuanpalingbahagia
#Perempuanpalingbahagiadrama
#neelofateamxredvelvet 
#neelofa 
#alifsatar 
#zahiriladzim 
#sheraaiyob 
#izaraaishah 
#irwansyah 
#jannanick

#Novelbaru
#Novelresepicintaencikcef
#Novel 
#Novelsedangsukakamu
#Novelawaksukasayatak 
#novelonedayyoullbemine 
#novelperempuanpalingbahagia 
#novelredvelvet 
#noveltitiancinta 
#novelbidadaribermatajeli
#Noveldralphamale 
#novelheropandangpertama
#novelkahwinpaksatapisuka
#Isteriuntukdiiktiraf.
.
maklumat lanjut

hubungi saya di 011-1027 3696 @ dm terus.
bermin
9 0 22 October, 2019

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran :
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady.
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller #halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat

CARA BAYARAN PINKLADY

Ada 3 cara pembayaran : 
1. Fullpayment🙈
Customer byr full, terus order barang , dan pastikan Pinklady customer sampai depan rumah 🎁 
2. Booking Lock🙈
- Booking harga special RM 3xx (ikut hrga yg ditawarkan) dengan deposit serendah RM 30
- customer boleh sambung byr baki bila2 masa je tapi elakkan terlalu lama
- dh cukup full payment, bru submit order kt HQ PinkLady. 
3. Kutu@ansuran Pinklady🙈
- Join Kutu Bulanan / Mingguan
- Payment slow2 ikut bulan or minggu dan sampai turn dapat Pinklady 💃

4. Pilihan mantap & terbaik

#teammeera #remyempire #trustedseller#halal  #ejensahpinklady #followback #boomsmalaysia #luluskkm #followbackforfollow #teamperak  #followforfollow #followme #followkamek #maluapabosskuuuuuur #remaja #wanita #jilbabketat #daraz #jandakesepian #binibiningpilipinas #jamurapat #cantikalami #jamujelita #susuk #isteriuntukdiiktiraf #sepi #nasikangkang #jandaketat
2 0 21 October, 2019

12 Manfaat Luar Biasa Semerbaq Misk Thaharah :
.
✔ Mengharumkan badan dan pakaian
✔ Mengharumkan ketiak
✔ Mengharumkan miss V dengan cepat tanpa perawatan ribet
✔ Mencegah keputihan dan menghilangkan gatal-gatal pada Miss V
✔ Mengencangkan otot miss V
✔ Menguatkan organ dalam miss V
✔ Menghilangkan bekas bau darah haid dan nifas
✔ Keharuman yang lembut
✔ Wanginya awet, tahan lama
✔ Bebas efek samping
✔ 100% alami dan Halal
✔ Tidak menimbulkan iritasi
.
Order WA : 0813.9265.7822
Info parfum lihat profil 📲
Jangan lupa follow 👥 @parfumwanitamuslim
.

#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri

12 Manfaat Luar Biasa Semerbaq Misk Thaharah :
.
✔ Mengharumkan badan dan pakaian
✔ Mengharumkan ketiak
✔ Mengharumkan miss V dengan cepat tanpa perawatan ribet
✔ Mencegah keputihan dan menghilangkan gatal-gatal pada Miss V
✔ Mengencangkan otot miss V
✔ Menguatkan organ dalam miss V
✔ Menghilangkan bekas bau darah haid dan nifas
✔ Keharuman yang lembut
✔ Wanginya awet, tahan lama
✔ Bebas efek samping
✔ 100% alami dan Halal
✔ Tidak menimbulkan iritasi
.
Order WA : 0813.9265.7822
Info parfum lihat profil 📲
Jangan lupa follow 👥 @parfumwanitamuslim
.

#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri
14 0 21 October, 2019

Puas hati sgt Beli rak2 ni....byk design2 yg wak ni buat...servise pun bgus..rak yg kt dinding tu sis renovet skit sbb byk lagi ruang yg kosong.mcm syang plak nk biar mcm tu..jdi sis tambah kayu dn tambah screw...haha.kreatif kan sis...rak yg ke 2 ni..sis siap kan sndri..x pyh tggu hubby.senang je pun...korang yg nak tgk rak2 ni bole la g tgk kt ig wak ni...@dekohub ..😍😍..tpi pembelian di shopee tau...😂😂 #tempat baru caxtus sis dh siap
#nmpk nye kena beli caxtus lagi ni
#isteriuntukdiiktiraf
😍😍😘😘

Puas hati sgt Beli rak2 ni....byk design2 yg wak ni buat...servise pun bgus..rak yg kt dinding tu sis renovet skit sbb byk lagi ruang yg kosong.mcm syang plak nk biar mcm tu..jdi sis tambah kayu dn tambah screw...haha.kreatif kan sis...rak yg ke 2 ni..sis siap kan sndri..x pyh tggu hubby.senang je pun...korang yg nak tgk rak2 ni bole la g tgk kt ig wak ni...@dekohub ..😍😍..tpi pembelian di shopee tau...😂😂 #tempat baru caxtus sis dh siap
#nmpk nye kena beli caxtus lagi ni
#isteriuntukdiiktiraf
😍😍😘😘
21 9 21 October, 2019

Bijaklah dalam menyikapi keadaan diri. Setiap orang memiliki kelebihan dan kekurangan.
.
Jika kamu memiliki kelebihan, maka orang lain pun pasti memilikinya.
Jika kamu memiliki kekurangan, maka orang lain pun pasti juga memilikinya.
.
Maka tak ada yang perlu disesali. Dan tak ada yang perlu disombongkan.
.
Yuk follow 👥 @parfumwanitamuslim
Info parfum lihat profil 📲
.
#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri

Bijaklah dalam menyikapi keadaan diri. Setiap orang memiliki kelebihan dan kekurangan.
.
Jika kamu memiliki kelebihan, maka orang lain pun pasti memilikinya.
Jika kamu memiliki kekurangan, maka orang lain pun pasti juga memilikinya.
.
Maka tak ada yang perlu disesali. Dan tak ada yang perlu disombongkan.
.
Yuk follow 👥 @parfumwanitamuslim 
Info parfum lihat profil 📲
.
#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri
20 0 20 October, 2019

Bijaklah dalam menyikapi keadaan diri. Setiap orang memiliki kelebihan dan kekurangan.
.
Jika kamu memiliki kelebihan, maka orang lain pun pasti memilikinya.
Jika kamu memiliki kekurangan, maka orang lain pun pasti juga memilikinya.
.
Maka tak ada yang perlu disesali. Dan tak ada yang perlu disombongkan.
.
Yuk follow 👥 @parfumwanitamuslim
Info parfum lihat profil 📲
.
#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri

Bijaklah dalam menyikapi keadaan diri. Setiap orang memiliki kelebihan dan kekurangan.
.
Jika kamu memiliki kelebihan, maka orang lain pun pasti memilikinya.
Jika kamu memiliki kekurangan, maka orang lain pun pasti juga memilikinya.
.
Maka tak ada yang perlu disesali. Dan tak ada yang perlu disombongkan.
.
Yuk follow 👥 @parfumwanitamuslim 
Info parfum lihat profil 📲
.
#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri
17 0 20 October, 2019

LAYUT vs MONTOK
.
Yang mana satu pilihan Encik Somi kita?
.
Ada jer yang tak kisah, terima seadanya kata Encik Somi. 😁 Tapi, bila perempuan yang MONTOK Payudara dan Punggung lalu sebelah, tak berkedip-kedip pulak mata menengoknya kan!
.
Tapi, majoritinya lelaki ni memang kisah bab MONTOK ataupun LAYUT ni tau! Ada yang hubungan dingin sebab isterinya tak pandai jaga asset!
.
So, uolllss jom cuba Love Potion by HUSH HUSH.
Confirmed MANTOP tek and punggung uollss lepas ni..🍑🍑 Bertambah-tambah kasih sayang suami isteri 😍
.
Jom cuba sekarang! 💓
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #sisfel #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #harumnita #lelakihandsome #isteriuntukdiiktiraf #quputeh #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #personalshoppermalaysia #jannanick

LAYUT vs MONTOK
.
Yang mana satu pilihan Encik Somi kita?
.
Ada jer yang tak kisah,  terima seadanya kata Encik Somi. 😁 Tapi,  bila perempuan yang MONTOK Payudara dan Punggung lalu sebelah, tak berkedip-kedip pulak mata menengoknya kan!
.
Tapi,  majoritinya lelaki ni memang kisah bab MONTOK ataupun LAYUT ni tau!  Ada yang hubungan dingin sebab isterinya tak pandai jaga asset!
.
So, uolllss jom cuba Love Potion by HUSH HUSH.
Confirmed MANTOP tek and punggung uollss lepas ni..🍑🍑 Bertambah-tambah kasih sayang suami isteri 😍
.
Jom cuba sekarang! 💓
.
#produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #sisfel #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #harumnita #lelakihandsome #isteriuntukdiiktiraf #quputeh #lovepotionbyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #personalshoppermalaysia #jannanick
2 0 19 October, 2019

Kata-kata keramat ini diluahkan sendiri oleh Prof Dr Muhaya khususnya buat wanita yang bergelar isteri. Menurut beliau lagi, kebergantungan isteri dari sudut ekonomi dan segala urusan rumah tangga secara sepenuhnya bakal memberikan kesan kepada isteri.
.
.
Jadilah isteri yg bijak dan bersedia utk sebarang kemungkinan... Jika bekerja, alhamdulillah.. Jika suri rumah, buat lah bisnes utk tambah pendapatan.. #mingguanwanita #temansetiapwanita
#isteribukankuli
#isteriuntukdiiktiraf
#isteri

Kata-kata keramat ini diluahkan sendiri oleh Prof Dr Muhaya khususnya buat wanita yang bergelar isteri. Menurut beliau lagi, kebergantungan isteri dari sudut ekonomi dan segala urusan rumah tangga secara sepenuhnya bakal memberikan kesan kepada isteri.
.
.
Jadilah isteri yg bijak dan bersedia utk sebarang kemungkinan... Jika bekerja, alhamdulillah.. Jika suri rumah, buat lah bisnes utk tambah pendapatan.. #mingguanwanita #temansetiapwanita
#isteribukankuli
#isteriuntukdiiktiraf 
#isteri
37 0 19 October, 2019

Setiap orang suka bau harum. Dan Rasulullah tidak melarang wanita memakai wewangian asalkan memenuhi persyaratan, yaitu : tidak nampak baunya.
.
Artinya bau wangi itu tidak sampai tercium keluar oleh hidung orang lain di sekitarnya. Karena bau wangi yang mencolok dapat mengundang syahwat laki-laki.
.
Tetapi mukmin itu fitrahnya bersih dan menyukai kebersihan. Jika bau wangi yang menyengat dianggap menganggu, bukankah bau keringat yang menyengat pun sangat mengganggu?
.
Ketika kita berdekatan dengan seseorang yang bau badan tak enak, setidaknya dalam hati kita sedikit berkomentar, "badannya bau, keringatnya bau."
.
Jadi jangan sampai bau wangi yang terlalu menyengat membuat wanita menjadi peluang dosa. Jangan pula bau keringat yang tak sedap membuat wanita menganggu kenyamanan orang-orang di sekitarnya.
.
Cukuplah Semerbaq Misk Thaharah ini sebagai solusinya. Selain, harumnya yang lembut dan sedap. Ia juga tahan lama, bahkan bisa sampai 5 hari jika dioles di pakaian. Manfaat lainnya dapat digunakan untuk ketiak (pengganti deodorant) dan mengharumkan kewanitaan. Demikianlah sunnah Nabi mengajarkan. Maka nikmat sunnah yang manakah yang kamu ingkari? 😁
.
Order dan keagenan :
WA. 0813.9265.7822
.

#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri

Setiap orang suka bau harum. Dan Rasulullah tidak melarang wanita memakai wewangian asalkan memenuhi persyaratan, yaitu : tidak nampak baunya.
.
Artinya bau wangi itu tidak sampai tercium keluar oleh hidung orang lain di sekitarnya. Karena bau wangi yang mencolok dapat mengundang syahwat laki-laki.
.
Tetapi mukmin itu fitrahnya bersih dan menyukai kebersihan. Jika bau wangi yang menyengat dianggap menganggu, bukankah bau keringat yang menyengat pun sangat mengganggu?
.
Ketika kita berdekatan dengan seseorang yang bau badan tak enak, setidaknya dalam hati kita sedikit berkomentar, "badannya bau, keringatnya bau."
.
Jadi jangan sampai bau wangi yang terlalu menyengat membuat wanita menjadi peluang dosa. Jangan pula bau keringat yang tak sedap membuat wanita menganggu kenyamanan orang-orang di sekitarnya.
.
Cukuplah Semerbaq Misk Thaharah ini sebagai solusinya. Selain, harumnya yang lembut dan sedap. Ia juga tahan lama, bahkan bisa sampai 5 hari jika dioles di pakaian. Manfaat lainnya dapat digunakan untuk ketiak (pengganti deodorant) dan mengharumkan kewanitaan. Demikianlah sunnah Nabi mengajarkan. Maka nikmat sunnah yang manakah yang kamu ingkari? 😁
.
Order dan keagenan :
WA. 0813.9265.7822
.

#istrisholehah #istri #istriistriakhirzaman #istrikubidadariku #istrisolehah #istriidaman #istricantik #istriku #suamiistri #istripelaut #istrisoleha #istrishalihah #calonistriidaman #istrisholihah #istritentara #isterisolehah #isteri #isteriuntukdiiktiraf #isteriseparuhmasa #isteridalamsangkar #isteribukanuntukdisewa #isteripuas #produksuamiisteri
6 0 19 October, 2019

Top #isteriuntukdiiktiraf posts

Missss u kak @elvinamohamad .. Suke x tgk kiteorg dlm drama
#isteriuntukdiiktiraf ??

Missss u kak @elvinamohamad .. Suke x tgk kiteorg dlm drama
#isteriuntukdiiktiraf ??
2,257 30 5 April, 2019

“ Eyaz tahu eyaz selalu sakitkan hati Nur , Tapi Eyaz nak Nur tahu yang Eyaz betul2 Sayangkan Nur “ Eyaz taknak Nur Sedih atau rasa kehilangan “
#isteriuntukdiiktiraf #imtiyazirdad #teamimtiyaz #megadrama #astroria #nuansasdnbhd

“ Eyaz tahu eyaz selalu sakitkan hati Nur , Tapi Eyaz nak Nur tahu yang Eyaz betul2 Sayangkan Nur “ Eyaz taknak Nur Sedih atau rasa kehilangan “
#isteriuntukdiiktiraf #imtiyazirdad #teamimtiyaz #megadrama #astroria #nuansasdnbhd
1,508 67 30 October, 2018

I’m here guys! Nak jumpa boleh datang booth Drama Sangat di Jom Heboh Johor ya! ❤️
.

Saya pemalu kalau kejap lagi saya diam tegur lah ya yang datang! 😂😜
.

#RedzaRosli #RRSupporters #RR #JomHeboh2018 #DramaSangat #FatonahAzali
#DosaPerempuan #IsteriUntukDiiktiraf #ASK2018

I’m here guys! Nak jumpa boleh datang booth Drama Sangat di Jom Heboh Johor ya! ❤️
.

Saya pemalu kalau kejap lagi saya diam tegur lah ya yang datang! 😂😜
.

#RedzaRosli #RRSupporters #RR #JomHeboh2018 #DramaSangat #FatonahAzali 
#DosaPerempuan #IsteriUntukDiiktiraf  #ASK2018
15,619 84 27 October, 2018

Drama ini sangat diminati ramai yg pernah ditayangkan pada sepanjang bulan ramadhan. Saksikan Sambungan drama #isteriuntukdiiktiraf Setiap Jumaat-Ahad jam 7.00 malam di Saluran @tv1_rtm

Drama ini sangat diminati ramai yg pernah ditayangkan pada sepanjang bulan ramadhan. Saksikan Sambungan drama #isteriuntukdiiktiraf Setiap Jumaat-Ahad jam 7.00 malam di Saluran @tv1_rtm ❤
2,383 17 21 March, 2019

#IsteriUntukDiIktiraf - Wildan dan Safiyya dah mcm pengantin baru.. ep26 ep perubahan Wildan tp dgn Fiya... belum dgn Ana cos he still cant say No to her still nk kluar together sampai Ana nekad ler nk perangkap Wildan.
Pelik Fiya kan tiba2 Wildan berubah kerana selalunya masuk bilik mesti kena jerit kena marah ada je yg tk kena di mata Wildan.
OST Kuasa Cinta - @ezadlazim

Teruskan menonton di minggu akhir @elvinamohamad @redzarosli @DayanaRoza @jannanick95 @azarazmi @arashmohd30 @sheilarusly_jspictures @sharifahshahora @shahzjaszle @aishah_atan @ariffaziz7 dalam #IsteriUntukDiIktiraf setiap hari pukul 7.00 malam dan ulangan 5 pagi hanya di @tv1_rtm #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile | @realjspictures | @jinggo_jspictures | @rehalnuharis | @sheilaggofans | #SucikanHati | #Widuri
#terbaik

#IsteriUntukDiIktiraf - Wildan dan Safiyya dah mcm pengantin baru.. ep26 ep perubahan Wildan tp dgn Fiya... belum dgn Ana cos he still cant say No to her still nk kluar together sampai Ana nekad ler nk perangkap Wildan.
Pelik Fiya kan tiba2 Wildan berubah kerana selalunya masuk bilik mesti kena jerit kena marah ada je yg tk kena di mata Wildan. 
OST Kuasa Cinta - @ezadlazim

Teruskan menonton di minggu akhir @elvinamohamad @redzarosli @DayanaRoza @jannanick95 @azarazmi @arashmohd30 @sheilarusly_jspictures @sharifahshahora @shahzjaszle @aishah_atan @ariffaziz7 dalam #IsteriUntukDiIktiraf setiap hari pukul 7.00 malam dan ulangan 5 pagi hanya di @tv1_rtm #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile | @realjspictures | @jinggo_jspictures | @rehalnuharis | @sheilaggofans | #SucikanHati | #Widuri 
#terbaik
791 0 11 June, 2018
Do you want more covers? #Salimah #Propa #SamaSama #RyanDeedat 📷 : @syaffiqtatam  @zaid_izzuddin
1,294 34 19 hours ago

.
Halaaaa..
FD baru senyum simpol episod semalam..
Ni udah ngape.. Ana Julia ni..
Perangkap la tu kottt
Wildan tak layan dia..
Bila nak mengecap bahagia niiii!!!
#IsteriUntukDiIktiraf
#RedzaRosli
#ElvinaMohamad
.
.
Regrann from @tv1_rtm - 😱 Apa yang terjadi ni?? Wildan dah jadi #WildanTheSetan semula ke?? 😭😭 Saksikan @elvinamohamad @redzarosli @DayanaRoza @jannanick @azarazmi @arashmohd30 @sheilarusly_jspictures @sharifahshahora @shahzjaszle @sweetqismina @aishah_atan @ariffaziz7 @amai_kamarudin @tgzara_official dalam #IsteriUntukDiIktiraf (Ep.27) pukul 7.00 malam INI di #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile | @realjspictures | @jinggo_jspictures | @rehalnuharis | @sheilaggofans | #SucikanHati | #Widuri - #regrann

.
Halaaaa..
FD baru senyum simpol episod semalam..
Ni udah ngape.. Ana Julia ni..
Perangkap la tu kottt
Wildan tak layan dia..
Bila nak mengecap bahagia niiii!!!
#IsteriUntukDiIktiraf
#RedzaRosli
#ElvinaMohamad
.
.
Regrann from @tv1_rtm - 😱 Apa yang terjadi ni?? Wildan dah jadi #WildanTheSetan semula ke?? 😭😭 Saksikan @elvinamohamad @redzarosli @DayanaRoza @jannanick @azarazmi @arashmohd30 @sheilarusly_jspictures @sharifahshahora @shahzjaszle @sweetqismina @aishah_atan @ariffaziz7 @amai_kamarudin @tgzara_official dalam #IsteriUntukDiIktiraf (Ep.27) pukul 7.00 malam INI di #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile | @realjspictures | @jinggo_jspictures | @rehalnuharis | @sheilaggofans | #SucikanHati | #Widuri - #regrann
3,154 104 11 June, 2018

Alhamdullilah dinner dkt @golekgoleksuasanakampung Sedap gila makanan kt sini! Korang kena try! #propa #ryandeedat #Salimah #nuagemusicgroup #epsmusic #foodporn

Alhamdullilah dinner dkt @golekgoleksuasanakampung Sedap gila makanan kt sini! Korang kena try! #propa #ryandeedat #Salimah #nuagemusicgroup #epsmusic #foodporn
2,780 42 17 September, 2018