#jalanterus Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jalanterus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
50 minutes
Average like
31.1
Average comment
1.8
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@abu_aimarmousa Profile picture

@abu_aimarmousa

Bandung

Bismillah Aamantu billah..
.
kamu yang masih merasa sendiri dalam galau dan putus asa, bangkitlah dan lihat diluar sana masih ada mereka yang mau menerima kamu dengan hati dan ketulusan.
.
#jalanterus

Bismillah Aamantu billah..
.
kamu yang masih merasa sendiri dalam galau dan putus asa, bangkitlah dan lihat diluar sana masih ada mereka yang mau menerima kamu dengan hati dan ketulusan.
.
#jalanterus
0 0 15 minutes ago
@azhar_perodua_murah Profile picture

@azhar_perodua_murah

Jika kita mampu bersyukur dengan apa yang kita ada, kita tidak akan risau dengan apa yang bukan milik kita.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia

Jika kita mampu bersyukur dengan apa yang kita ada, kita tidak akan risau dengan apa yang bukan milik kita.

Jika ingin bertanya mengenai kereta Perodua, anda boleh hubungi 019-6905000 @ 011-11750075.

#bismillah1st #tqallah #tqperodua #jalanterus #syukur #syukuralhamdulillah #perodua #peroduapadu #peroduaaxia #peroduabezza #peroduamyvi #peroduaalza #peroduaaruz #jimatminyak #keretamurah #keretamalaysia
1 0 59 minutes ago
FITBLAST-T
.
Kami berada di banyak tempat. Rugi besar kalau tak cuba. Hubungi coach berhampiran anda!
.
#TasVengers
#BeyondFitness
#FitBlastT
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#FitblastTCherasSelatan
#TeamCoachIvy
#TasvengersCherasSelatan
#TeamShahrIvy
@tasvengers
@fitscarf
2 0 6 hours ago
@shollataufiq Profile picture

@shollataufiq

Aston Bogor Hotel and Resort

Abaikan suara mereka yang tidak suka. Berjalanlah, dijalan yang lebar dan lurus.
#luruskanniat #jalanterus

Abaikan suara mereka yang tidak suka. Berjalanlah, dijalan yang lebar dan lurus. 
#luruskanniat #jalanterus
6 4 7 hours ago
Tugas dan tanggungjawab baru #kitaUiTM #JalanTerus
39 0 7 hours ago
@brainsyncmotorsports Profile picture

@brainsyncmotorsports

Polo Hacthback
Servis

Polo Tsi
Servis

Polo Sedan
Change engine mounting
Change driver shaft cover

Golf mk6 Gti
Servis
Change waterpump
Change rear brake pad
Flush brake fluid

Vento
Servis
Change brake pad
.
📍 Brainsync Motorsports
Maps: https://maps.google.com/?q=3.139417,101.783653
Waze: https://waze.com/ul/hw283u5s8u
☎️ +6012-2227732
.
#BrainsyncMotorsports #VWPOCM #VWVOCM #PVOCM #PVOCMMotorsports #Polo #Vento #Jetta #Golf #Passat #Tiguan #CrossTouran #Sharan #Touareg #MechanicalServicing #MechanicalSuspension #MajorService #BrakeService #WhellALignment #PaintSpraying #Exhaust #CarsAccessories #WeCanRepairIt #JalanTerus #WeAreAlsoConsumers #Grateful #ServedWithLove #TrustOurProfesionalMechanicsToGetYouBackOnTheRoadSooner #AllAreAvailableAtOurServiceCenterAtReasonablePrices

Polo Hacthback
Servis

Polo Tsi 
Servis

Polo Sedan
Change engine mounting
Change driver shaft cover

Golf mk6 Gti
Servis
Change waterpump
Change rear brake pad
Flush brake fluid

Vento
Servis
Change brake pad
.
📍 Brainsync Motorsports
Maps: https://maps.google.com/?q=3.139417,101.783653
Waze: https://waze.com/ul/hw283u5s8u
☎️ +6012-2227732
.
#BrainsyncMotorsports #VWPOCM #VWVOCM #PVOCM #PVOCMMotorsports #Polo #Vento #Jetta #Golf #Passat #Tiguan #CrossTouran #Sharan #Touareg #MechanicalServicing #MechanicalSuspension #MajorService #BrakeService #WhellALignment #PaintSpraying #Exhaust #CarsAccessories #WeCanRepairIt #JalanTerus #WeAreAlsoConsumers #Grateful #ServedWithLove #TrustOurProfesionalMechanicsToGetYouBackOnTheRoadSooner #AllAreAvailableAtOurServiceCenterAtReasonablePrices
5 0 8 hours ago
@masihkonsinau Profile picture

@masihkonsinau

Hidup bukanlaah mencari yang terbaik, namun lebih pada menerima kenyataan bahwa kamu adalah kamu.
.
.
Follow and tag
@masihkonsinau
Hastag
#konsinau
#masihkonsinau
#alamikusejatiningguru
.
.
Cedut to
@widiahnd
.
👣 Kelanaku
📍 Puncak Sunan Ibu,
🌎 Gunung Patuha, Ciwidey, Jawa Barat.
#likeforlike #fff #exploreciwidey #explorejawabarat #neverstopexploring #ayodolan #pejalansantai #pendakisemaksemak #kabutlembut #pendakiindonesia #pendakibandung #jejakpendaki #jalanterus #folkindonesia #ciwidey #mountnesia #instapendaki #jelajahgunung #indonesiaiswonderful

Hidup bukanlaah mencari yang terbaik, namun lebih pada menerima kenyataan bahwa kamu adalah kamu.
.
.
Follow and tag
@masihkonsinau
Hastag
#konsinau
#masihkonsinau
#alamikusejatiningguru
.
.
Cedut to
@widiahnd
.
👣 Kelanaku
📍 Puncak Sunan Ibu,
🌎 Gunung Patuha, Ciwidey, Jawa Barat. 
#likeforlike #fff #exploreciwidey #explorejawabarat #neverstopexploring #ayodolan #pejalansantai #pendakisemaksemak #kabutlembut  #pendakiindonesia #pendakibandung #jejakpendaki #jalanterus #folkindonesia #ciwidey #mountnesia #instapendaki #jelajahgunung #indonesiaiswonderful
103 4 11 hours ago
@coachtas Profile picture

@coachtas

TasVengers

#FitBlastX dah habis...we #TasVengersBangi wrapped it up dengan #TasVengersCheatParty theme Arabian Night. Setakat mana mampu la nak jadi minah arab🤣 #gigihtau
.
All & all.. #FitBlastX 2019 ni hakak puas hati sebab dapat selesaikan tugas dengan jayanya walaupun schedule hakak dah kalah mcm PM Malaysia😜
.
Results untuk Plus, Pro & Elite Pro👍🏻
.
Untuk Bangi, 💯% sambung ke FitBlastT, so kali ni hakak tak sedih nak pisah 2 minggu break. Hakak rasa happy sebab they all semua #jalanterus sebab my ultimate objective for all trainees is for them to adapt what they go thru in programs as LIFESTYLE
.
Over the years, I have witnessed yang masuk sekali jer program, yang stop half way, yang kejap masuk kejap tak, yang dah tukar mazhab, yang berhenti tak buat apa... how I wish they would do what they do and still have results.. tapi majority kecundang😭
.
Starting all over again is not easy, so some of them terus hanyut.. ada jugek yg datang balik after they realize that stopping from program bila kita “belum siap” is really not a wise move💪🏻
.
That’s why.. yg jalan terus with me is the one yg akan ada 15-35kG weight loss in 6-12 mths selalunya on the average🥰 & they don’t bounce back!!!
.
TasVengers sekalian, sbb tu kalau hakak come to u, and ask u to continue its not your registration that I want.. its the #jalanterus & #lifestylechange that I want for u gaiss. Adoii... emo lak tulis bab2 gini. Sbb ... yes ... I strive for results. Sebab tu bila u gaiss tak progress, hakak tak tido
.
K dah... sebelum mata hakak bengkak.. I better stop this writting here. Malam ni ada TasVengers Leaders Training, hakak kena kerja. See u gaiss #TasVengersBangi soon. Love you gaiss to the moon & back♥️
.
CT, 23.10.19, #TasVengersTheSpace
.
More pics in FBPage Coach Tas

#FitBlastX dah habis...we #TasVengersBangi wrapped it up dengan #TasVengersCheatParty theme Arabian Night. Setakat mana mampu la nak jadi minah arab🤣 #gigihtau
.
All & all.. #FitBlastX 2019 ni hakak puas hati sebab dapat selesaikan tugas dengan jayanya walaupun schedule hakak dah kalah mcm PM Malaysia😜
.
Results untuk Plus, Pro & Elite Pro👍🏻
.
Untuk Bangi, 💯% sambung ke FitBlastT, so kali ni hakak tak sedih nak pisah 2 minggu break. Hakak rasa happy sebab they all semua #jalanterus sebab my ultimate objective for all trainees is for them to adapt what they go thru in programs as LIFESTYLE
.
Over the years, I have witnessed yang masuk sekali jer program, yang stop half way, yang kejap masuk kejap tak, yang dah tukar mazhab, yang berhenti tak buat apa... how I wish they would do what they do and still have results.. tapi majority kecundang😭
.
Starting all over again is not easy, so some of them terus hanyut.. ada jugek yg datang balik after they realize that stopping from program bila kita “belum siap” is really not a wise move💪🏻
.
That’s why.. yg jalan terus with me is the one yg akan ada 15-35kG weight loss in 6-12 mths selalunya on the average🥰 & they don’t bounce back!!!
.
TasVengers sekalian, sbb tu kalau hakak come to u, and ask u to continue its not your registration that I want.. its the #jalanterus & #lifestylechange that I want for u gaiss. Adoii... emo lak tulis bab2 gini. Sbb ... yes ... I strive for results. Sebab tu bila u gaiss tak progress, hakak tak tido
.
K dah... sebelum mata hakak bengkak.. I better stop this writting here. Malam ni ada TasVengers Leaders Training, hakak kena kerja. See u gaiss #TasVengersBangi soon. Love you gaiss to the moon & back♥️
.
CT, 23.10.19, #TasVengersTheSpace
.
More pics in FBPage Coach Tas
29 2 11 hours ago
@coachziela Profile picture

@coachziela

Taman Bukit Mewah.

JANGAN SESEKALI KORANG JOIN TEAM KAMI 😱😱
.
Giler2 sama macam coach dia 😂😂.
.
Program belum start lagi, dia org dah bincang pasal cheatparty.
.
Sape nak merasai nikmat menggiler macam dia orang ni, haa meh join Team BizZielions ni, cnfm hilang segala stress.
.
#TasVengers
#BeyondFitness
#FitBlastT
#JalanTerus
#TasVengersLeaders
#TasVengersCoaches
#TasVengersKajang
#TasVengersUkm
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#CoachBiz
#CoachZiela
#TeamBizZielions
@tasvengers
@fitscarf

JANGAN SESEKALI KORANG JOIN TEAM KAMI 😱😱
.
Giler2 sama macam coach dia 😂😂.
.
Program belum start lagi, dia org dah bincang pasal cheatparty.
.
Sape nak merasai nikmat menggiler macam dia orang ni, haa meh join Team BizZielions ni, cnfm hilang segala stress.
.
#TasVengers
#BeyondFitness
#FitBlastT
#JalanTerus
#TasVengersLeaders
#TasVengersCoaches
#TasVengersKajang
#TasVengersUkm
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#CoachBiz
#CoachZiela
#TeamBizZielions
@tasvengers
@fitscarf
9 0 13 hours ago
@ida_kakchik Profile picture

@ida_kakchik

Thank you ma prenz Norsalbiah Abu Samah 😘 sebab tolong carikan sparepart ni. Dah tukar dah tadi.. Ko lihat weh...tengok beza disitu astagfirullahalazim guna sampai licin...😱 Alaaa acik bukan nya orang automotive. 🤭. Suh tanya bleading2 ni sume...ayooo.

Apa saja lah...oooo begitu rupa bleading..
Ingat apa tadi😂🤭 Tukar Kat bengkel. Siap mintak discount. Bagus brother tu..dia kata ok dia bagi discount 2 ringgit..adeh...acik lak kesian...Tak per la bro Tak payah discount 😅😅. Apa ada Hal

#jalanterus

Thank you ma prenz Norsalbiah Abu Samah 😘 sebab tolong carikan sparepart ni. Dah tukar dah tadi.. Ko lihat weh...tengok beza disitu astagfirullahalazim guna sampai licin...😱 Alaaa acik bukan nya orang automotive. 🤭. Suh tanya bleading2 ni sume...ayooo.

Apa saja lah...oooo begitu rupa bleading..
Ingat apa tadi😂🤭 Tukar Kat bengkel. Siap mintak discount. Bagus brother tu..dia kata ok dia bagi discount 2 ringgit..adeh...acik lak kesian...Tak per la bro Tak payah discount 😅😅. Apa ada Hal

#jalanterus
5 0 13 hours ago
@shahr_rahman Profile picture

@shahr_rahman

Dewan MBSA Sek 27B

#Repost @tasvengers (@get_repost)
・・・
17 | 10 | 2019 FitBlast-X Shah Alam 1

#TasVengersShahAlam1 donned the official FitBlast-X 2019 dri-fit t-shirt on their "graduation" nite with Coach @shahr_rahman.

Congrats, u guys had survived FitBlast-X! See u in FitBlast-T soon... #TasVengers
#TasVengersShahAlam1
#BeyondFitness
#FitBlastX
#FitBlastXShahAlam1
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#CoachShahr
@tasvengers
@thefs_fitnesssociety

#Repost @tasvengers (@get_repost)
・・・
17 | 10 | 2019 FitBlast-X Shah Alam 1

#TasVengersShahAlam1 donned the official FitBlast-X 2019 dri-fit t-shirt on their "graduation" nite with Coach @shahr_rahman.

Congrats, u guys had survived FitBlast-X! See u in FitBlast-T soon... #TasVengers
#TasVengersShahAlam1
#BeyondFitness
#FitBlastX
#FitBlastXShahAlam1
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#CoachShahr
@tasvengers
@thefs_fitnesssociety
14 0 15 hours ago
@asswrrr_ Profile picture

@asswrrr_

Kalau saja hidup ini selalu seperti seorang siswa.. dimana beban terberat hanyalah matematika...
-
-
-
📷@sudirmanimmang7744
#jalanterus

Kalau saja hidup ini selalu seperti seorang siswa.. dimana beban terberat hanyalah matematika...
-
-
-
📷@sudirmanimmang7744 
#jalanterus
9 0 16 hours ago
@tasvengers Profile picture

@tasvengers

Dewan MBSA Sek 27B

17 | 10 | 2019 FitBlast-X Shah Alam 1

#TasVengersShahAlam1 donned the official FitBlast-X 2019 dri-fit t-shirt on their "graduation" nite with Coach @shahr_rahman.

Congrats, u guys had survived FitBlast-X! See u in FitBlast-T soon... #TasVengers
#TasVengersShahAlam1
#BeyondFitness
#FitBlastX
#FitBlastXShahAlam1
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#CoachShahr
@tasvengers
@thefs_fitnesssociety

17 | 10 | 2019 FitBlast-X Shah Alam 1

#TasVengersShahAlam1 donned the official FitBlast-X 2019 dri-fit t-shirt on their "graduation" nite with Coach @shahr_rahman.

Congrats, u guys had survived FitBlast-X! See u in FitBlast-T soon... #TasVengers
#TasVengersShahAlam1
#BeyondFitness
#FitBlastX
#FitBlastXShahAlam1
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
#CoachShahr
@tasvengers
@thefs_fitnesssociety
21 2 16 hours ago
@nurulsuraidah Profile picture

@nurulsuraidah

SMK Seg Hwa

Terima kasih 'anak-anak bunga' dah tolong cikgu hari ni 😘
#lifeasteacher💪
#jalanterus

Terima kasih 'anak-anak bunga' dah tolong cikgu hari ni 😘
#lifeasteacher💪 
#jalanterus
15 7 17 hours ago
@tasvengers Profile picture

@tasvengers

TasVengers

Maybank Special Corporate Rate for FitBlastT!! #Maybankers #Maybank
.
Normal Price: RM399
FBT Exclusive: RM349
Maybank Corporate Rate: RM299
.
Wait no more!
.
#TasVengers
#BeyondFitness
#FitBlastT
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
@tasvengers
@fitscarf

Maybank Special Corporate Rate for FitBlastT!! #Maybankers #Maybank
.
Normal Price: RM399
FBT Exclusive: RM349
Maybank Corporate Rate: RM299
.
Wait no more!
.
#TasVengers
#BeyondFitness
#FitBlastT
#JalanTerus
#FitScarf
#TeamWorkout
#FitMalaysia
#JomKurus
@tasvengers
@fitscarf
5 0 18 hours ago
@hasna_sidi Profile picture

@hasna_sidi

Masuk ke alam bisnes bukan hanya untuk kelangsungan hidup tetapi senang untuk mengurus masa sendiri dan senang berjumpa ramai orang
.
Bisnes atau berniaga sebagai platform untuk merapatkan selaturrahim antara kita dan menjadi salah satu cabang untuk beramal jariah
.
Jadikan bisnes atau berniaga bukan beban sehinggakan kita jadi tiada masa untuk orang tersayang dan stress tapi jadikannya supaya senang atur masa kita dan tenang saja apa yang ada
.
Bersyukur dengan apa yang ada dan bersabar dengan apa yang tiada
.
#jalanterus
#istiqomah

Masuk ke alam bisnes bukan hanya untuk kelangsungan hidup tetapi senang untuk mengurus masa sendiri dan senang berjumpa ramai orang
.
Bisnes atau berniaga sebagai platform untuk merapatkan selaturrahim antara kita dan menjadi salah satu cabang untuk beramal jariah
.
Jadikan bisnes atau berniaga bukan beban sehinggakan kita jadi tiada masa untuk orang tersayang dan stress tapi jadikannya supaya senang atur masa kita dan tenang saja apa yang ada
.
Bersyukur dengan apa yang ada dan bersabar dengan apa yang tiada
.
#jalanterus
#istiqomah
5 0 19 hours ago
@saufijtx Profile picture

@saufijtx

Putrajaya

APA ITU TRIBOLOGY

TRIBOLOGY ialah bidang kajian sains dan teknologi tentang GESERAN, KEHAUSAN dan PELINCIRAN serta pembangunan teknologi dalam mengoptimakan proses geseran di dalam bearing, alat transmisi ( transmission equipment ) enjin dan elemen2 mesin yang lain.

Teknologi pelinciran yang berkaitan rapat dengan tribology merupakan teknik mengurangkan daya GESERAN dan HAKISAN menerusi bahan pelincir dan penggunaan bahan pelincir pada kawasan geseran.

Info lanjut & ingin melihat sendiri demo live boleh hubungi sy
www.wasap.my/60173523358/NAK_JTX

#JTX4ALL
#JTX858
#JALANTERUS

APA ITU TRIBOLOGY

TRIBOLOGY ialah bidang kajian sains dan teknologi tentang GESERAN, KEHAUSAN dan PELINCIRAN serta pembangunan teknologi dalam mengoptimakan proses geseran di dalam bearing, alat transmisi ( transmission equipment ) enjin dan elemen2 mesin yang lain.

Teknologi pelinciran yang berkaitan rapat dengan tribology merupakan teknik mengurangkan daya GESERAN dan HAKISAN menerusi bahan pelincir dan penggunaan bahan pelincir pada kawasan geseran.

Info lanjut & ingin melihat sendiri demo live boleh hubungi sy
www.wasap.my/60173523358/NAK_JTX

#JTX4ALL
#JTX858
#JALANTERUS
10 1 19 hours ago
@mykoala_ Profile picture

@mykoala_

Surat Untukmu, Orang yang pernah datang namun akhirnya pergi meninggalkan
Hai, apa kabar?
Kuharap kau baik-baik saja
Aku tau, pertanyaan ini sudah tak pantas untuk kutanyakan padamu
Tapi, apakah mungkin kita bisa seperti dulu lagi?
Ah, maaf..
Aku lupa bahwa sekarang kau sudah bersama orang lain
Tapi entah mengapa hari ini aku merindukanmu
Aku rindu senyumanmu
Apa boleh kau lemparkan sedikit senyummu saat berpapasan denganku?
Yah aku tau
Senyum itu sudah menjadi milik orang lain
Tapi salah jika aku berharap senyum itu akan kembali menjadi milikku?
Walau kutau hal itu adalah sebuah ketidakmungkinan
Kata orang, "jika sudah pergi, dia tak akan kembali lagi"
Aku tak sepenuhnya percaya kata-kata itu
Mengapa? Karena jika Tuhan menakdirkanmu untukku, sejauh apapun dirimu, selama apapun hubunganmu dengan orang lain, kau tetap akan kembali ke pelukanku
Aku memang tak berharap banyak
Namun aku berdoa semoga kau dipertemukan dengan pasangan yang terbaik
Terima kasih sudah menjadi kisah indah dalam diary hidupku
Jika nanti kau memang bukan untukku, tak apa
Aku akan belajar melepasmu mulai sekarang :)
.
.
.
Jangan lupa follow dan like ya, share juga boleh tapi ga maksa 😂
.
.
.
Tag seseorang
.
.
.
#diary #quotes #quotescinta #cintasejati #literasi30detik #yukbaca #kisahku #cintadalamdoa #hijrahcinta #ikhlas #pecintasenja #senja #alam #indahnyaberbagi #membaca #literasi #bacanovel #katakatabijak #katabijakkehidupan #jalanterus #janganmenyerah #sulawesi #kalimantan #jawa #sumatra #papua

Surat Untukmu, Orang yang pernah datang namun akhirnya pergi meninggalkan
Hai, apa kabar?
Kuharap kau baik-baik saja
Aku tau, pertanyaan ini sudah tak pantas untuk kutanyakan padamu
Tapi, apakah mungkin kita bisa seperti dulu lagi?
Ah, maaf..
Aku lupa bahwa sekarang kau sudah bersama orang lain
Tapi entah mengapa hari ini aku merindukanmu
Aku rindu senyumanmu
Apa boleh kau lemparkan sedikit senyummu saat berpapasan denganku?
Yah aku tau
Senyum itu sudah menjadi milik orang lain
Tapi salah jika aku berharap senyum itu akan kembali menjadi milikku?
Walau kutau hal itu adalah sebuah ketidakmungkinan
Kata orang, "jika sudah pergi, dia tak akan kembali lagi"
Aku tak sepenuhnya percaya kata-kata itu
Mengapa? Karena jika Tuhan menakdirkanmu untukku, sejauh apapun dirimu, selama apapun hubunganmu dengan orang lain, kau tetap akan kembali ke pelukanku
Aku memang tak berharap banyak
Namun aku berdoa semoga kau dipertemukan dengan pasangan yang terbaik
Terima kasih sudah menjadi kisah indah dalam diary hidupku
Jika nanti kau memang bukan untukku, tak apa
Aku akan belajar melepasmu mulai sekarang :)
.
.
.
Jangan lupa follow dan like ya, share juga boleh tapi ga maksa 😂
.
.
.
Tag seseorang
.
.
.
#diary #quotes #quotescinta #cintasejati #literasi30detik #yukbaca #kisahku #cintadalamdoa #hijrahcinta #ikhlas #pecintasenja #senja #alam #indahnyaberbagi #membaca #literasi #bacanovel #katakatabijak #katabijakkehidupan #jalanterus #janganmenyerah #sulawesi #kalimantan #jawa #sumatra #papua
9 0 20 hours ago
@nshazs Profile picture

@nshazs

Kompleks Sukan Arena, Petaling Jaya

Kita pakai selipar jela.. 😜 dh berminggu pakai sport shoes kan..Kita kasi flexible sikit hihi lagipun musim hujan jalan pun jem ramai tak bole join mlm ni.. #kamitakramaitapikamiada

We are done with FitBlast X 2019. #fitblastX
.
"Sya dh tak mengantuk time mengajar"
"Sya tak rasa mengah bila naik tangga coach"
"Sya dh tak rasa nk mkn bukan2 sgt"
"Baju sya rasa longgar dah coach"
Masing2 happy dgn peningkatan fitness dan menuju arah kehidupan yg lebih sihat

Keep it up gais, I'm proud. We will see u guys in 2 weeks time on #FitBlastT 👏👏
.
#TasVengers #BeyondFitness
#FitBlastX #JalanTerus #FitScarf
#JacSport #TeamWorkout #FitMalaysia #JomKurus #TeamPetalingJaya #TasvengersPetalingJaya @tasvengers
@thefs_fitnesssociety
@jacsport.3d

Kita pakai selipar jela.. 😜 dh berminggu pakai sport shoes kan..Kita kasi flexible sikit hihi lagipun musim hujan jalan pun jem ramai tak bole join mlm ni.. #kamitakramaitapikamiada

We are done with FitBlast X 2019. #fitblastX
.
"Sya dh tak mengantuk time mengajar"
"Sya tak rasa mengah bila naik tangga coach"
"Sya dh tak rasa nk mkn bukan2 sgt"
"Baju sya rasa longgar dah coach"
Masing2 happy dgn peningkatan fitness dan menuju arah kehidupan yg lebih sihat

Keep it up gais, I'm proud. We will see u guys in 2 weeks time on #FitBlastT 👏👏
.
#TasVengers #BeyondFitness
#FitBlastX #JalanTerus #FitScarf
#JacSport #TeamWorkout #FitMalaysia #JomKurus #TeamPetalingJaya #TasvengersPetalingJaya @tasvengers
@thefs_fitnesssociety
@jacsport.3d
65 2 20 hours ago
@skuad_pengurusan_jenazah_malay Profile picture

@skuad_pengurusan_jenazah_malay

"Perkara yang ringkas, tetapi sangat bermakna buat anak² yang sedang meningkat usia remaja ini. Agar sekurang-kurangnya mereka bersedia, apa yang perlu dilakukan seandainya ibu dan ayah mereka meninggal dunia satu hari nanti.." SMK SHAH ALAM (22 Oktober 2019) -Ust. Rafie Zainal-
Skuad Pengurusan Jenazah - SPJ Malaysia
Majlis Usrah Nur Fattah
Nur Fattah Air Cond & Electrical Services

013-322 7937 (24 jam berkhidmat untuk ummah)

#JalanTerus
#vanjenazah #bernamaradio #indahdihati #hidayahitumilikallah #malaysiagazette #spjm #vjpt #ukvj #sm4a #majlisilmu #hidayahitumilikallah

"Perkara yang ringkas, tetapi sangat bermakna buat anak² yang sedang meningkat usia remaja ini. Agar sekurang-kurangnya mereka bersedia, apa yang perlu dilakukan seandainya ibu dan ayah mereka meninggal dunia satu hari nanti.." SMK SHAH ALAM (22 Oktober 2019) -Ust. Rafie Zainal-
Skuad Pengurusan Jenazah - SPJ Malaysia
Majlis Usrah Nur Fattah
Nur Fattah Air Cond & Electrical Services

013-322 7937 (24 jam berkhidmat untuk ummah)

#JalanTerus
#vanjenazah #bernamaradio #indahdihati #hidayahitumilikallah #malaysiagazette #spjm #vjpt #ukvj #sm4a #majlisilmu #hidayahitumilikallah
265 5 20 hours ago
@inipvtri Profile picture

@inipvtri

Boss!
Selamat atas jabatan baru Pak Etho 😊 Menteri BUMN #JalanTerus

Boss! 
Selamat atas jabatan baru Pak Etho 😊 Menteri BUMN #JalanTerus
167 6 20 hours ago
@zulhairimdhamzah Profile picture

@zulhairimdhamzah

SMK Sultan Abdullah

“Selamat Pagi dr Kami😊”
.
Kerna Hidup Ini Suatu Perjalanan, Bukan Perhentian. #jalanterus

#70daysleft #alhamdulillah #syukur #morningmotivation #biarmimpijadirealiti #zulhairihamzah

“Selamat Pagi dr Kami😊”
.
Kerna Hidup Ini Suatu Perjalanan, Bukan Perhentian. #jalanterus

#70daysleft #alhamdulillah #syukur #morningmotivation #biarmimpijadirealiti #zulhairihamzah
4 0 23 hours ago
@hkemboja Profile picture

@hkemboja

Ipoh, Perak

Ketika kamu jatuh, jangan tetap dibawah..
Jatuh bukan bererti kalah.. Tu hanya bererti kau harus bangkit dan tetap mencuba 😘

Morning uols.. Assalamualaikum 😍

#jalanterus
#mandigarambest
#KakAziejualgaram

Ketika kamu jatuh, jangan tetap dibawah..
Jatuh bukan bererti kalah.. Tu hanya bererti kau  harus bangkit dan tetap mencuba 😘

Morning uols.. Assalamualaikum 😍

#jalanterus
#mandigarambest 
#KakAziejualgaram
8 1 23 hours ago
@masri_4.0 Profile picture

@masri_4.0

Positive Thinking

Aku tahu dan aku sedar perjuangan ini bukan mudah dan senang lebih2 lagi apabila aku bermula betul2 Dari zero tapi aku masih ada secebis dan senipis harapan dan impian yang harus aku perjuangkan..andai hati rebah kuatkan lah kembali..andai rasa lemah dan give up ingatlah kembali harapan keluarga untuk melihat aku berjaya..selagi nyawa dikandong badan takkan sesekali aku mengalah!

#masrimasterempire
#fin7ity
#Projekgandakanduit
#projekdividenhari2
#jalanterus

Aku tahu dan aku sedar perjuangan ini bukan mudah dan senang lebih2 lagi apabila aku bermula betul2 Dari zero tapi aku masih ada secebis dan senipis harapan dan impian yang harus aku perjuangkan..andai hati rebah kuatkan lah kembali..andai rasa lemah dan give up ingatlah kembali harapan keluarga untuk melihat aku berjaya..selagi nyawa dikandong badan takkan sesekali aku mengalah!

#masrimasterempire 
#fin7ity 
#Projekgandakanduit 
#projekdividenhari2
#jalanterus
76 8 22 October, 2019

Top #jalanterus posts

@vidoee_so7 Profile picture

@vidoee_so7

Follow yak @vidoee_so7

Ada yang masih sering dengerin radio di rumah? 🖐️ Pasti pernah dong request lagu terus titip² salam gitu, hayoo salamnya buat siapa 😁
Suport & follow :
👉@duta507_team👈
.
.
@sheilaon7
.
#sheilaon7  #sheilagankindonesia  #sheilaon7day #sheilagank  #sheilaonseven  #so7  #so7id #dutasheilaon7  #erosscandra  #brianso7  #adamso7 #dutasheilaon7  #dutaso7  #teamduta  #jalanterus #sheilagankindonesia  #teamdutaso7  #so7transtv #507

Follow yak @vidoee_so7

Ada yang masih sering dengerin radio di rumah? 🖐️ Pasti pernah dong request lagu terus titip² salam gitu, hayoo salamnya buat siapa 😁
Suport & follow :
👉@duta507_team👈
.
.
@sheilaon7
.
#sheilaon7 #sheilagankindonesia #sheilaon7day#sheilagank #sheilaonseven #so7 #so7id#dutasheilaon7 #erosscandra #brianso7 #adamso7#dutasheilaon7 #dutaso7 #teamduta #jalanterus#sheilagankindonesia #teamdutaso7 #so7transtv#507
1,839 3 22 June, 2019
@skuad_pengurusan_jenazah_malay Profile picture

@skuad_pengurusan_jenazah_malay

"Sedekahkanlah Al-Fatehah setiap hari kepada kedua2 ibubapa kita sama ada yg masih hidup ataupun telah tiada.. Mudah2an Allah murahkan rezeki kita.. "
Inshaa'Allah.. #Aamiin3× Ya ROBBAL Aalamiin.. 🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 #vanjenazah #bernamaradio #indahdihati #malaysiagazette #hidayahitumilikAllah #mufidmakrifat #majlisilmu #UKVJ #koolfm #spjm #vjpt #jalanterus

"Sedekahkanlah Al-Fatehah setiap hari kepada kedua2 ibubapa kita sama ada yg masih hidup ataupun telah tiada.. Mudah2an Allah murahkan rezeki kita.. "
Inshaa'Allah.. #Aamiin3× Ya ROBBAL Aalamiin.. 🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 #vanjenazah #bernamaradio #indahdihati #malaysiagazette #hidayahitumilikAllah #mufidmakrifat #majlisilmu #UKVJ #koolfm #spjm #vjpt #jalanterus
786 6 17 September, 2019
Follow @vidoee_so7  @duta507fans

Slamat beraktivitas gank, bahagia slalu biar awet muda kaya bapak" @sheilaon7 😉
.
.
.
#sheilaon7 #sheilagank #sheilagankid#sheilagankjabodetabek #duta #dutaso7#erosscandra #barkah137 #brianso7 #bandjogja#singerjogja #so7 #southwaves #vokalis#bandindonesia #507 #jalanterus
668 5 20 May, 2019
@eventjogjakarta Profile picture

@eventjogjakarta

Special Region of Yogyakarta

Hi Loka Kanca! Akhirnya waktu yang ditunggu datang juga 😁
Segera dapatkan tiket kamu dengan membeli via:
.
Online:
🎟️ yesplis
.
Offline:
🎫 @larasaticoffee.co 18.30 - tutup
🎫 @erhacoffee 18.30 - tutup
🎫 @balekopifoto.yogya 15.00 - tutup
🚌 Tiket keliling *cek instagram story @okacreativa
.
Via SGJ bisa beli pas kumpulan besok Jumat di @lincak_cafe yaa
.
Pembelian transfer via SGJ mulai Selasa 22 Oktober 2019 . .
Pembelian bisa dilakukan di tempat tersebut. Jadi, siapa cepat dia dapat ya! .
#lokaswara2019
#Lokaswara #KitaLepasBiarTuntas #SeganGratisan #sheilaon7 #so7 #HIVI #guyonwaton #illonaatsp #jogjastage #pensi #infoacarajogja #jogja #infopensi #musikjogja #musikindonesia #sheilagankjogja #KitaSatuKitaSama #JalanTerus - #regrann

Hi Loka Kanca! Akhirnya waktu yang ditunggu datang juga 😁
Segera dapatkan tiket kamu dengan membeli via:
.
Online:
🎟️ yesplis
.
Offline:
🎫 @larasaticoffee.co 18.30 - tutup
🎫 @erhacoffee 18.30 - tutup
🎫 @balekopifoto.yogya 15.00 - tutup
🚌 Tiket keliling *cek instagram story @okacreativa
. 
Via SGJ bisa beli pas kumpulan besok Jumat di @lincak_cafe yaa
.
Pembelian transfer via SGJ mulai Selasa 22 Oktober 2019 . .
Pembelian bisa dilakukan di tempat tersebut. Jadi, siapa cepat dia dapat ya! .
#lokaswara2019
#Lokaswara #KitaLepasBiarTuntas  #SeganGratisan #sheilaon7 #so7 #HIVI #guyonwaton #illonaatsp #jogjastage #pensi #infoacarajogja #jogja #infopensi #musikjogja #musikindonesia #sheilagankjogja #KitaSatuKitaSama #JalanTerus - #regrann
2,197 198 16 October, 2019
@utusanonline Profile picture

@utusanonline

#TerimaKasih kepada semua pembaca #UtusanMalaysia dan #Kosmo.

Tanpa korang, siapa lah kami. Yang pasti, kami takkan sia-siakan sokongan anda semua. Apapun, #KitaGeng.

#utusanonline #jalanterus

#TerimaKasih kepada semua pembaca #UtusanMalaysia dan #Kosmo.

Tanpa korang, siapa lah kami. Yang pasti, kami takkan sia-siakan sokongan anda semua. Apapun, #KitaGeng.

#utusanonline #jalanterus
2,776 69 21 August, 2019
@utusanonline Profile picture

@utusanonline

Luahan rasa salah seorang warga kerja #utusanmalaysia. Walaupun bukan Melayu, penguasaan bahasa Melayu dia memang #terbaik. Tq @umavathiramayah atas perkongsian ini. #utusanonline #jombeliutusankosmo #jalanterus

Luahan rasa salah seorang warga kerja #utusanmalaysia. Walaupun bukan Melayu, penguasaan bahasa Melayu dia memang #terbaik. Tq @umavathiramayah atas perkongsian ini. #utusanonline #jombeliutusankosmo #jalanterus
4,328 95 21 August, 2019
@skuad_pengurusan_jenazah_malay Profile picture

@skuad_pengurusan_jenazah_malay

Allahuakhbar!!!
Wahai anak2
Doa seoarang ibu sentiasa mengiringi mu
Walau dimana dan bila2😢

#vanjenazah #bernamaradio #indahdihati #malaysiagazette #hidayahitumilikAllah #mufidmakrifat #majlisilmu #UKVJ #koolfm #spjm #vjpt #jalanterus

Allahuakhbar!!!
Wahai anak2 
Doa seoarang ibu sentiasa mengiringi mu
Walau dimana dan bila2😢

#vanjenazah #bernamaradio #indahdihati #malaysiagazette #hidayahitumilikAllah #mufidmakrifat #majlisilmu #UKVJ #koolfm #spjm #vjpt #jalanterus
779 10 19 September, 2019
@utusanonline Profile picture

@utusanonline

Buat para pembaca sekalian.

Akhbar Utusan Malaysia dan Kosmo akan diterbitkan seperti biasa, esok dan seterusnya.

Begitu juga dengan #UtusanOnline, kami tetap beroperasi seperti biasa. #jalanterus

Berita lanjut menyusul.

Buat para pembaca sekalian.

Akhbar Utusan Malaysia dan Kosmo akan diterbitkan seperti biasa, esok dan seterusnya.

Begitu juga dengan #UtusanOnline, kami tetap beroperasi seperti biasa. #jalanterus

Berita lanjut menyusul.
2,741 222 20 August, 2019