#jamujelita Instagram Photos & Videos

jamujelita - 48.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jamujelita and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
1.9
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah.. sentiasa ada oder.. time promosi nilah nk grab byak2.. 😍💃tq gaisss ❤
.
Nak BREAST 🍑
💋 Mantap
💋 Tegang
💋 Anjal
💋 Montok
yg pasti sedap diramass..
.
Nak Miss V 👙
💋 Ketat
💋 Padat
💋 Sendat
yg pasti sedap dikemutt..
.
meh lekaihhh wssp
0199800790
.
.
#superboobswiss #payudaraanjal #superboobspower #TestimoniSuperboobs #testimoniubatbesarkanpayudara #jamunenek #pinklady #hushhush #swisshormon #ctdk #jamumodenterbaik #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal #emmamaembong #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal

Alhamdulillah.. sentiasa ada oder.. time promosi nilah nk grab byak2.. 😍💃tq gaisss ❤
.
Nak BREAST 🍑
💋 Mantap
💋 Tegang
💋 Anjal
💋 Montok
yg pasti sedap diramass..
.
Nak Miss V 👙
💋 Ketat
💋 Padat
💋 Sendat
yg pasti sedap dikemutt..
.
meh lekaihhh wssp
0199800790
.
.
#superboobswiss #payudaraanjal #superboobspower #TestimoniSuperboobs #testimoniubatbesarkanpayudara #jamunenek #pinklady #hushhush #swisshormon #ctdk #jamumodenterbaik #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal #emmamaembong #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal
0 0 30 minutes ago

Alhamdulillah.. sentiasa ada oder.. time promosi nilah nk grab byak2.. 😍💃tq gaisss ❤
.
Nak BREAST 🍑
💋 Mantap
💋 Tegang
💋 Anjal
💋 Montok
yg pasti sedap diramass..
.
Nak Miss V 👙
💋 Ketat
💋 Padat
💋 Sendat
yg pasti sedap dikemutt..
.
meh lekaihhh wssp
0199800790
.
.
#superboobswiss #payudaraanjal #superboobspower #TestimoniSuperboobs #testimoniubatbesarkanpayudara #jamunenek #pinklady #hushhush #swisshormon #ctdk #jamumodenterbaik #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal #emmamaembong #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal

Alhamdulillah.. sentiasa ada oder.. time promosi nilah nk grab byak2.. 😍💃tq gaisss ❤
.
Nak BREAST 🍑
💋 Mantap
💋 Tegang
💋 Anjal
💋 Montok
yg pasti sedap diramass..
.
Nak Miss V 👙
💋 Ketat
💋 Padat
💋 Sendat
yg pasti sedap dikemutt..
.
meh lekaihhh wssp
0199800790
.
.
#superboobswiss #payudaraanjal #superboobspower #TestimoniSuperboobs #testimoniubatbesarkanpayudara #jamunenek #pinklady #hushhush #swisshormon #ctdk #jamumodenterbaik #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal #emmamaembong #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal
0 0 31 minutes ago

Alhamdulillah.. sentiasa ada oder.. time promosi nilah nk grab byak2.. 😍💃tq gaisss ❤
.
Nak BREAST 🍑
💋 Mantap
💋 Tegang
💋 Anjal
💋 Montok
yg pasti sedap diramass..
.
Nak Miss V 👙
💋 Ketat
💋 Padat
💋 Sendat
yg pasti sedap dikemutt..
.
meh lekaihhh wssp
0199800790
.
.
#superboobswiss #payudaraanjal #superboobspower #TestimoniSuperboobs #testimoniubatbesarkanpayudara #jamunenek #pinklady #hushhush #swisshormon #ctdk #jamumodenterbaik #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal #emmamaembong #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal

Alhamdulillah.. sentiasa ada oder.. time promosi nilah nk grab byak2.. 😍💃tq gaisss ❤
.
Nak BREAST 🍑
💋 Mantap
💋 Tegang
💋 Anjal
💋 Montok
yg pasti sedap diramass..
.
Nak Miss V 👙
💋 Ketat
💋 Padat
💋 Sendat
yg pasti sedap dikemutt..
.
meh lekaihhh wssp
0199800790
.
.
#superboobswiss #payudaraanjal #superboobspower #TestimoniSuperboobs #testimoniubatbesarkanpayudara #jamunenek #pinklady #hushhush #swisshormon #ctdk #jamumodenterbaik #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal #emmamaembong #jamurapatsendat #jamunenek #jamuratumalaya #jamujelita #purebodygoal
0 0 31 minutes ago

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! .
.
Acne Cleansing Bar 🍀
.
➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. .
.
Magic Day Cream 🌻
.
➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock.
.
.
Treatment Cream 🍓
.
➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. .
.
Satu set RM70 termasuk postage.
.
.
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
.
.
.
#treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! .
.
Acne Cleansing Bar 🍀
.
➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. .
.
Magic Day Cream 🌻
.
➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock.
.
.
Treatment Cream 🍓
.
➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. .
.
Satu set RM70 termasuk postage.
.
.
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
.
.
.
#treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman
3 0 1 hour ago

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! .
.
Acne Cleansing Bar 🍀
.
➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. .
.
Magic Day Cream 🌻
.
➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock.
.
.
Treatment Cream 🍓
.
➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. .
.
Satu set RM70 termasuk postage.
.
.
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
.
.
.
#treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! .
.
Acne Cleansing Bar 🍀
.
➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. .
.
Magic Day Cream 🌻
.
➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock.
.
.
Treatment Cream 🍓
.
➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. .
.
Satu set RM70 termasuk postage.
.
.
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
.
.
.
#treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman
1 0 1 hour ago

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! .
.
Acne Cleansing Bar 🍀
.
➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. .
.
Magic Day Cream 🌻
.
➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock.
.
.
Treatment Cream 🍓
.
➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. .
.
Satu set RM70 termasuk postage.
.
.
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
.
.
.
#treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman

Set 3 in 1 AVAILABLE NOW! .
.
Acne Cleansing Bar 🍀
.
➡ Mencuci wajah hingga ke liang pori, membuang lebihan minyak, mematikan jerawat, dan membersihkan wajah daripada bacteria. .
.
Magic Day Cream 🌻
.
➡ Melindungi wajah daripada sinaran matahari kerana ia mengandungi SPF30. ➡ Tidak perlu pakai bedak, foundation & sunblock.
.
.
Treatment Cream 🍓
.
➡ Mematikan merawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, mencerahkan wajah, melicinkan kulit muka. .
.
Satu set RM70 termasuk postage.
.
.
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
📲 Klik link di bio IG untuk order
.
.
.
#treatmentcream #acnecleansingsoap #magicdaycream #lelakikuyangdulu #sabunpemutih #maaezwhiteningsoap #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatparut #dropshipmalaysia #dropshipwanted #miniagentwanted #jamujelita #dnarzskincare #syimabeauty #syaherabeauty #bougasserum #ainaaserum #tomatowhiteningscrub #jubahmurah #bajumurah #tudungmurah #leeyanarahman
1 0 1 hour ago

FANTASTIC 5 ( Jus Penawar Kolestrol ) - 100% buatan Muslim
- tanpa menggunakan air
- menggunakn perahan jus bawang putih,jus halia,jus lemon,cuka epal dan madu asli
- tanpa bahan pengawet dan pewarna tambahan * RM 50/ 300 ml
* RM 135/ 1 liter

Khasiat 😉 - menstabilkan kadar kolestrol dalam badan
- membuka salur darah yang tersumbat
- membantu masalah kencing manis
- masalah darah tinggi - membuang angin dalam badan
- melawaskan pembuangan air
-menghilangkan bau badan
- migrain / batuk / selsema.
-anti kanser
-memberi tenaga dan membantu meng2hilangkan lesu lesu badan
- sengugut / masalah period tidak teratur
- mengurangkan berat badan dan mendetox
-mengurangkan sakit lutut dan tumit
Untuk oder whatsapp/ sms 📲 0177345232

COD & POS

#juskolestrol #juslega #jusmalaya #jusmurah #jusjantung #jusdetox #detox #jusperapat #sale #murah #madu #halia #cukaapple
#jamukuncit #jamumalaya #jamuratu #jamudara #jamumontok #jamuperapat #jamukuat #jamucantik #masalahjerawat #jamusedap #jamukunyitkencur #jamujelita #juslega #murah #sale #jamu #wawajamukunyitkencur #coway #cowaymalaysia

FANTASTIC 5 ( Jus Penawar Kolestrol ) - 100% buatan Muslim
- tanpa menggunakan air
- menggunakn perahan jus bawang putih,jus halia,jus lemon,cuka epal dan madu asli
- tanpa bahan pengawet dan pewarna tambahan * RM 50/ 300 ml
* RM 135/ 1 liter

Khasiat 😉 - menstabilkan kadar kolestrol dalam badan
- membuka salur darah yang tersumbat
- membantu masalah kencing manis
- masalah darah tinggi - membuang angin dalam badan
- melawaskan pembuangan air
-menghilangkan bau badan
- migrain / batuk / selsema.
-anti kanser
-memberi tenaga dan membantu meng2hilangkan lesu lesu badan
- sengugut / masalah period tidak teratur
- mengurangkan berat badan dan mendetox
-mengurangkan sakit lutut dan tumit 
Untuk oder whatsapp/ sms 📲 0177345232

COD & POS

#juskolestrol #juslega #jusmalaya #jusmurah #jusjantung #jusdetox #detox #jusperapat #sale #murah #madu #halia #cukaapple
#jamukuncit #jamumalaya #jamuratu #jamudara #jamumontok #jamuperapat #jamukuat #jamucantik #masalahjerawat #jamusedap #jamukunyitkencur #jamujelita #juslega #murah #sale #jamu #wawajamukunyitkencur #coway #cowaymalaysia
0 0 2 hours ago

FANTASTIC 5 ( Jus Penawar Kolestrol ) - 100% buatan Muslim
- tanpa menggunakan air
- menggunakn perahan jus bawang putih,jus halia,jus lemon,cuka epal dan madu asli
- tanpa bahan pengawet dan pewarna tambahan * RM 50/ 300 ml
* RM 135/ 1 liter

Khasiat 😉 - menstabilkan kadar kolestrol dalam badan
- membuka salur darah yang tersumbat
- membantu masalah kencing manis
- masalah darah tinggi - membuang angin dalam badan
- melawaskan pembuangan air
-menghilangkan bau badan
- migrain / batuk / selsema.
-anti kanser
-memberi tenaga dan membantu meng2hilangkan lesu lesu badan
- sengugut / masalah period tidak teratur
- mengurangkan berat badan dan mendetox
-mengurangkan sakit lutut dan tumit
Untuk oder whatsapp/ sms 📲 0177345232

COD & POS

#juskolestrol #juslega #jusmalaya #jusmurah #jusjantung #jusdetox #detox #jusperapat #sale #murah #madu #halia #cukaapple
#jamukuncit #jamumalaya #jamuratu #jamudara #jamumontok #jamuperapat #jamukuat #jamucantik #masalahjerawat #jamusedap #jamukunyitkencur #jamujelita #juslega #murah #sale #jamu #wawajamukunyitkencur #coway #cowaymalaysia

FANTASTIC 5 ( Jus Penawar Kolestrol ) - 100% buatan Muslim
- tanpa menggunakan air
- menggunakn perahan jus bawang putih,jus halia,jus lemon,cuka epal dan madu asli
- tanpa bahan pengawet dan pewarna tambahan * RM 50/ 300 ml
* RM 135/ 1 liter

Khasiat 😉 - menstabilkan kadar kolestrol dalam badan
- membuka salur darah yang tersumbat
- membantu masalah kencing manis
- masalah darah tinggi - membuang angin dalam badan
- melawaskan pembuangan air
-menghilangkan bau badan
- migrain / batuk / selsema.
-anti kanser
-memberi tenaga dan membantu meng2hilangkan lesu lesu badan
- sengugut / masalah period tidak teratur
- mengurangkan berat badan dan mendetox
-mengurangkan sakit lutut dan tumit 
Untuk oder whatsapp/ sms 📲 0177345232

COD & POS

#juskolestrol #juslega #jusmalaya #jusmurah #jusjantung #jusdetox #detox #jusperapat #sale #murah #madu #halia #cukaapple
#jamukuncit #jamumalaya #jamuratu #jamudara #jamumontok #jamuperapat #jamukuat #jamucantik #masalahjerawat #jamusedap #jamukunyitkencur #jamujelita #juslega #murah #sale #jamu #wawajamukunyitkencur #coway #cowaymalaysia
2 0 2 hours ago

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah
0 0 3 hours ago

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.

Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah
0 1 3 hours ago

Buat yang kulit sensitif admin harap post ni dapat menjawab soalan korang tentang produk apa yang sesuai di amlkan kalau kulit sensitif 😉
.
PEARL WHITE PINKY PLUS bantu cerahkan kulit, lindung kulit dari radikal bebas dan juga sesuai buat yg ada masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam. .
SERUM AWET MUDA beri effect cooling di wajah kerana ada ekstrak aloevera yang baik utk kulit dan beri kelembapan sepanjang hari. Tidak melekit dan ringan di wajah. .
GLOW TREATMENT POWDER sesuai buat yang nk mekap tapi takot dgn sebarangan powder yg mungkin beri alahan pada kulit. Jangan risau Glow Treatment Powder mmg bedak khusus untuk yg kulitnya sensitif sbb dalam ni ada mineral dan vitamin yang baik utk kulit.
.
SO JANGAN LUPA AMALKAN KETIGA-TIGA PRODUK NI TANPA WAS- WAS YA!!! 😗
.
.
Ayuh dapatkan produk & perkhidmatan terbaik daripada kami hanya melalui hujung jari anda !!!
.
.
Call Wasap wakil sah @vasia.official di IG : @kedaijamu_onlinepahang Fb : Kedai Jamu Online Pahang di talian Call / Wasap : 017 8779838
.
.
Terima kasih
.
.
#Jamujelita #KedaijamuOnlinePahang #Kuantan #Temerloh #Bera .

Buat yang kulit sensitif admin harap post ni dapat menjawab soalan korang tentang produk apa yang sesuai di amlkan kalau kulit sensitif 😉
.
PEARL WHITE PINKY PLUS  bantu cerahkan kulit, lindung kulit dari radikal bebas dan juga sesuai buat yg ada masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam. .
SERUM AWET MUDA beri effect cooling di wajah kerana ada ekstrak aloevera yang baik utk kulit dan beri kelembapan sepanjang hari. Tidak melekit dan ringan di wajah. .
GLOW TREATMENT POWDER sesuai  buat  yang nk mekap tapi takot dgn sebarangan powder yg mungkin beri alahan pada kulit. Jangan risau Glow Treatment Powder mmg bedak khusus untuk yg kulitnya sensitif sbb dalam ni ada mineral dan vitamin yang baik utk kulit.
.
SO JANGAN LUPA AMALKAN KETIGA-TIGA PRODUK NI TANPA WAS- WAS YA!!! 😗
.
.
Ayuh dapatkan produk & perkhidmatan terbaik daripada kami hanya melalui hujung jari anda !!!
.
.
Call Wasap wakil sah @vasia.official  di IG : @kedaijamu_onlinepahang Fb : Kedai Jamu Online Pahang di talian Call / Wasap :  017 8779838
.
.
Terima kasih
.
. 
#Jamujelita #KedaijamuOnlinePahang #Kuantan #Temerloh #Bera .
2 0 4 hours ago

Assalamualaikum dan selamat pagi wanita mutyara💖

Mulakan aura positif pagi dengan Bismillah & satu sudu Jamu Mutyara.

Satu sudu lengkap dengan bahan-bahan alami yang memang diperlukan oleh tubuh badan wanita sebagai agen penyembuh, perawat, penjaga dalaman luaran, mencantikkan & melangsingkan !

Pastikan minum air dengan cukup tau! Result dia nanti kita sendiri yang dapat rasa.

Jom wanita semua rasai perbezaan & yakin dengan diri sendiri!

https://cikliamutyara.wasap.my/💖 #jamu #jamutyara #JamuTyara #jamumutyara #jamumoden
#jamusedap #jamumodern #jamujelita #jomjamu #mutyaragombak #mutyaraselangor #mutyarakl #bazaar #beauty #shoping #shopingkl #shopingonline #jamuratumalaya #jamutradisional #kedaijamu #kedaijamuonline #kedaijamumurah #kedaijamumalaysia #kedaijamuonlinemalaysia #kedaijamuoriginal #kedaijamusetapak #kedaijamuselangor #kedaijamugombak

Assalamualaikum dan selamat pagi wanita mutyara💖

Mulakan aura positif pagi dengan Bismillah & satu sudu Jamu Mutyara.

Satu sudu lengkap dengan bahan-bahan alami yang memang diperlukan oleh tubuh badan wanita sebagai agen penyembuh, perawat, penjaga dalaman luaran, mencantikkan & melangsingkan !

Pastikan minum air dengan cukup tau! Result dia nanti kita sendiri yang dapat rasa.

Jom wanita semua rasai perbezaan & yakin dengan diri sendiri!

https://cikliamutyara.wasap.my/💖 #jamu #jamutyara #JamuTyara #jamumutyara #jamumoden
#jamusedap #jamumodern #jamujelita #jomjamu #mutyaragombak #mutyaraselangor #mutyarakl #bazaar #beauty #shoping #shopingkl #shopingonline  #jamuratumalaya #jamutradisional #kedaijamu #kedaijamuonline #kedaijamumurah #kedaijamumalaysia #kedaijamuonlinemalaysia #kedaijamuoriginal #kedaijamusetapak #kedaijamuselangor #kedaijamugombak
3 0 5 hours ago

💕PINKLADY FRAGRANCE MIST💕

SETIAP SEMBURAN MEMUKAU MATA MEMANDANG😋

MukA puTih BErsIh GloW glOWinG gitUu✨.
BoDy cuRvy ramPInG PerSis keREnggGa🐜.
Cik bOobS pulAk teGAnG buLaT hELok jE🤤.
CiK bUTt maNtAp, paDu daN pADat, SenDAt‼️.
.
Memang bikin cik abang gerammm mau berdarah hidung🤤.
TAPIII BILA DATANG DEKAT❓ ya ampunnnnn bau badan kalah mak lampir‼️🤭.
.
Jangan begitu cayunk2 . Malu laa kat cik abang. Putus selera abang. Baru nak pikat cik abang mengelat tak jadi terangkat❗😭.
.
Jom try pinklady fragrance mist kompem cik abang cair melelehhhh terpukau memang berkepit 24 jam🤣.
.
HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT TAU😋
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #demirindumu #emas916 #resepisedap

💕PINKLADY FRAGRANCE MIST💕

SETIAP SEMBURAN MEMUKAU MATA MEMANDANG😋

MukA puTih BErsIh GloW glOWinG gitUu✨.
BoDy cuRvy ramPInG PerSis keREnggGa🐜.
Cik bOobS pulAk teGAnG buLaT hELok jE🤤.
CiK bUTt maNtAp, paDu daN pADat, SenDAt‼️.
.
Memang bikin cik abang gerammm mau berdarah hidung🤤.
TAPIII BILA DATANG DEKAT❓ ya ampunnnnn bau badan kalah mak lampir‼️🤭.
.
Jangan begitu cayunk2 . Malu laa kat cik abang. Putus selera abang. Baru nak pikat cik abang mengelat tak jadi terangkat❗😭.
.
Jom try pinklady fragrance mist kompem cik abang cair melelehhhh terpukau memang berkepit 24 jam🤣.
.
HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT TAU😋
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #demirindumu #emas916 #resepisedap
1 0 6 hours ago

💕PINKLADY FRAGRANCE MIST💕

SETIAP SEMBURAN MEMUKAU MATA MEMANDANG😋

MukA puTih BErsIh GloW glOWinG gitUu✨.
BoDy cuRvy ramPInG PerSis keREnggGa🐜.
Cik bOobS pulAk teGAnG buLaT hELok jE🤤.
CiK bUTt maNtAp, paDu daN pADat, SenDAt‼️.
.
Memang bikin cik abang gerammm mau berdarah hidung🤤.
TAPIII BILA DATANG DEKAT❓ ya ampunnnnn bau badan kalah mak lampir‼️🤭.
.
Jangan begitu cayunk2 . Malu laa kat cik abang. Putus selera abang. Baru nak pikat cik abang mengelat tak jadi terangkat❗😭.
.
Jom try pinklady fragrance mist kompem cik abang cair melelehhhh terpukau memang berkepit 24 jam🤣.
.
HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT TAU😋
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #demirindumu #emas916 #resepisedap

💕PINKLADY FRAGRANCE MIST💕

SETIAP SEMBURAN MEMUKAU MATA MEMANDANG😋

MukA puTih BErsIh GloW glOWinG gitUu✨.
BoDy cuRvy ramPInG PerSis keREnggGa🐜.
Cik bOobS pulAk teGAnG buLaT hELok jE🤤.
CiK bUTt maNtAp, paDu daN pADat, SenDAt‼️.
.
Memang bikin cik abang gerammm mau berdarah hidung🤤.
TAPIII BILA DATANG DEKAT❓ ya ampunnnnn bau badan kalah mak lampir‼️🤭.
.
Jangan begitu cayunk2 . Malu laa kat cik abang. Putus selera abang. Baru nak pikat cik abang mengelat tak jadi terangkat❗😭.
.
Jom try pinklady fragrance mist kompem cik abang cair melelehhhh terpukau memang berkepit 24 jam🤣.
.
HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT TAU😋
.
.
📲Whatsapp : 0199547466
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #bajukurung #bajukawin #bajutunangmurah #muamalaysia #sweetdara #demirindumu #emas916 #resepisedap
1 0 6 hours ago

'Lepas insert Ppd malam tadi, keluar air menjejeh jejeh. Nak kata kencing, bukan kencing.'
Haa.. Itu maknanya lebihan air dari rahim telah diperah keluar kesan penggunaan Ppd.
Kini yang tinggal hanya air yang diperlukan sahaja. InshaAllah.
Lepas ni tiada lagi rahim kembang. Miss v becak. Perut pun rasa ringan. Takde rasa sebu & muncitt..
Bestkan guna Ppd⁉️
============================
Nak cuba ⁉️
Klik👇👇👇
Wasap.my/60192508787/Ppd

#PerapatPulihDara #PPD #Jamu #herba #kosmetik #muabella #kecantikan #jamuratumalaya #jamujelita #jamutunteja #jamunenek #jamuwanita #jamumakdara #jamuawetmuda #jamusweetdara #jamumoden #jamuketat #jamuperapat #jamutradisional #pearlwhitejamujelita #jamumontok #ketat #ketatdara #kembalidara #kembalidaradanawetmuda #produkketat #bersalinnormal #bersalin #ibubersalin #pantangbersalin

'Lepas insert Ppd malam tadi, keluar air menjejeh jejeh. Nak kata kencing, bukan kencing.'
Haa.. Itu maknanya lebihan air dari rahim telah diperah keluar kesan penggunaan Ppd.
Kini yang tinggal hanya air yang diperlukan sahaja. InshaAllah.
Lepas ni tiada lagi rahim kembang. Miss v becak. Perut pun rasa ringan. Takde rasa sebu & muncitt..
Bestkan guna Ppd⁉️
============================
Nak cuba ⁉️
Klik👇👇👇
Wasap.my/60192508787/Ppd

#PerapatPulihDara #PPD #Jamu #herba #kosmetik #muabella #kecantikan #jamuratumalaya #jamujelita #jamutunteja #jamunenek #jamuwanita #jamumakdara #jamuawetmuda #jamusweetdara #jamumoden #jamuketat #jamuperapat #jamutradisional #pearlwhitejamujelita #jamumontok #ketat #ketatdara #kembalidara #kembalidaradanawetmuda #produkketat #bersalinnormal #bersalin #ibubersalin #pantangbersalin
1 0 6 hours ago

🌸PEARL WHITE PUTIH MULUS🌸 .

RM 28 ✔️ .

JAMU JELITA PEARL WHITE(PUTIH MULUS)
.
Fungsi dan khasiat Jamu Jelita Pearl White :
♥Menjadikan kulit lebih cerah, gebu, anjal dan cantik.
♥Anti-aging
♥Anti-oksidan
♥Menyihatkan tulang, kuku, mata, rambut dan kesihatan dalaman badan.
♥Memberikan nutrisi tambahan pada tubuh.
♥Mengurangkan masalah kulit, jerawat, resdung, jeragat dan banyak lagi
.
Kandungan Jamu Jelita Pearl White :
♥Kolagen
♥Blueberry
♥VitaminC
♥Blackcurrant
♥Acerolla Cherry
♥Astaxanthin
♥Pinebark
♥Tomato
.
Cara pengambilan Jamu Jelita Pearl White :
♥Bancuh atau shake 1 scoop dengan 120ml air sejuk shake sampai larut.
♥Minum 2 kali sehari untuk kesan optimum, 1x pagi sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur.
♥Kalau tak nak shake, boleh kemam bawah lidah.
♥Elakkan pengambilan kafein .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#jamujelita #pearlwhite #pearlwhiteputihmulus #pearlwhitefiber #pearlwhiteputihmulusmurah #pearlwhiteputihmulusoriginal #pearlwhiteputihmulusjamujelita #jamujelita #jamujelitapearlwhite #jamujelitapearlwhiteputihmulus #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitapearlwhiteoriginal #pearlwhiteputihmulusoriginal

🌸PEARL WHITE PUTIH MULUS🌸 .

RM 28 ✔️ .

JAMU JELITA PEARL WHITE(PUTIH MULUS)
.
Fungsi dan khasiat Jamu Jelita Pearl White :
♥Menjadikan kulit lebih cerah, gebu, anjal dan cantik.
♥Anti-aging
♥Anti-oksidan
♥Menyihatkan tulang, kuku, mata, rambut dan kesihatan dalaman badan.
♥Memberikan nutrisi tambahan pada tubuh.
♥Mengurangkan masalah kulit, jerawat, resdung, jeragat dan banyak lagi
.
Kandungan Jamu Jelita Pearl White :
♥Kolagen
♥Blueberry
♥VitaminC
♥Blackcurrant
♥Acerolla Cherry
♥Astaxanthin
♥Pinebark
♥Tomato
.
Cara pengambilan Jamu Jelita Pearl White :
♥Bancuh atau shake 1 scoop dengan 120ml air sejuk shake sampai larut.
♥Minum 2 kali sehari untuk kesan optimum, 1x pagi sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur.
♥Kalau tak nak shake, boleh kemam bawah lidah.
♥Elakkan pengambilan kafein .

WHATSAPP 
019-9033502 📲 .

#jamujelita #pearlwhite #pearlwhiteputihmulus #pearlwhitefiber #pearlwhiteputihmulusmurah #pearlwhiteputihmulusoriginal #pearlwhiteputihmulusjamujelita #jamujelita #jamujelitapearlwhite #jamujelitapearlwhiteputihmulus #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitapearlwhiteoriginal #pearlwhiteputihmulusoriginal
10 0 7 hours ago

🌸JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER🌸 .

RM 29 ✔️ .

KEBAIKAN:
💥Membantu pelawasan
💥Membantu mengatasi sembelit
💥Membantu menyahtoksin
💥Membantu membuang lemak, lendir dan toksin keluar dari badan
💥Membantu mencerahkan Kulit
💥Membantu mengatasi masalah kulit berjerawat dan masalah kulit wajah
💥Membantu memberi tenaga
💥Mengawal pengambilan makanan
💥Sesuai untuk lelaki & wanita .

CARA PENGAMBILAN
➡️Bancuh 2 sudu Pearl White Fiber dengan 150ml air menggunakan shaker yang diberi & goncang sehingga larut.
➡️Amalkan 15 minit sebelum atau selepas makan tengahari atau malam .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#jamujelita #pearlwhitejamujelita #jamujelitapearlwhitefiber #pearlwhitefiber #sayajualpearlwhitefiber #pearlwhiteputihmulus #pearlwhitefibermurah #pearlwhiteoriginal #pearlwhitemurahoriginal #pearlwhitejamujelitamurah #pearlwhitejamujelitaoriginal #pearlwhitefiberoriginal #jamujelitapearlwhitemurah

🌸JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER🌸 .

RM 29 ✔️ .

KEBAIKAN:
💥Membantu pelawasan
💥Membantu mengatasi sembelit
💥Membantu menyahtoksin
💥Membantu membuang lemak, lendir dan toksin keluar dari badan
💥Membantu mencerahkan Kulit
💥Membantu mengatasi masalah kulit berjerawat dan masalah kulit wajah
💥Membantu memberi tenaga
💥Mengawal pengambilan makanan
💥Sesuai untuk lelaki & wanita .

CARA PENGAMBILAN
➡️Bancuh 2 sudu Pearl White Fiber dengan 150ml air menggunakan shaker yang diberi & goncang sehingga larut.
➡️Amalkan 15 minit sebelum atau selepas makan tengahari atau malam .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#jamujelita #pearlwhitejamujelita #jamujelitapearlwhitefiber #pearlwhitefiber #sayajualpearlwhitefiber #pearlwhiteputihmulus #pearlwhitefibermurah #pearlwhiteoriginal #pearlwhitemurahoriginal #pearlwhitejamujelitamurah #pearlwhitejamujelitaoriginal #pearlwhitefiberoriginal #jamujelitapearlwhitemurah
2 0 7 hours ago

Ape yang HEBAT sangat COWPEX ni uolssss.. Mehhhh kite skodeng ingredients cowpex MENJADI ni

#KANDUNGAN_COWPEX

Barli
👉Membantu melangsingkan badan

Kurma
👉Meningkatkan daya ingatan

Manjakani
👉Membasmi bakteria dan keputihan

Vitamin C
👉Kulit sihat, gebu, dan cantik

Serapat
👉Mengetatkan tisu faraj vagina

Mascotek
👉Memperbaiki peredaran darah

Pueraria mirifica
👉Menegangkan payudara dan punggung

Kacip Fatimah
👉Melancarkan kitaran haid

Okeyyyyy dah dapat jawapan kenapa COWPEX ni jadi VIRAL.. BAHAN diaaaaaa tuuuuu TERBAIK rupenyeeeee
#jamujelita #missvketat #vasia #daraanggun #bazarpaknill #jsd #jamuratumalayaonline #jamumontok #igshoponline #tipskuruskanbadan #sengguguthilang #jamumakdara #masalahwanita #masalahremaja #gadiscantik #bazarwanita #bazarwanita1malaysia

Ape yang HEBAT sangat COWPEX ni uolssss.. Mehhhh kite skodeng ingredients cowpex MENJADI ni

#KANDUNGAN_COWPEX

Barli
👉Membantu melangsingkan badan

Kurma
👉Meningkatkan daya ingatan

Manjakani
👉Membasmi bakteria dan keputihan

Vitamin C
👉Kulit sihat, gebu, dan cantik

Serapat
👉Mengetatkan tisu faraj vagina

Mascotek
👉Memperbaiki peredaran darah

Pueraria mirifica
👉Menegangkan payudara dan punggung

Kacip Fatimah
👉Melancarkan kitaran haid

Okeyyyyy dah dapat jawapan kenapa COWPEX ni jadi VIRAL.. BAHAN diaaaaaa tuuuuu TERBAIK rupenyeeeee 
#jamujelita  #missvketat #vasia #daraanggun #bazarpaknill  #jsd #jamuratumalayaonline  #jamumontok #igshoponline  #tipskuruskanbadan #sengguguthilang #jamumakdara  #masalahwanita #masalahremaja #gadiscantik  #bazarwanita #bazarwanita1malaysia
3 1 18 hours ago

🌺 INT3TREE 🌺
.
Price : RM 115.00. .
Online order / cod wssp 👉 01133310196
.
Operation Hour : Monday - Sunday
11am - 7 pm
OPEN EVERYDAY.
Landmark butik 👇 hokey .
📍Bandar baru bangi seksyen 9
📍Berdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'nate / Papparich / Hajra
📍atas Ozel
📍Belakang butik jovian

#jamujelita #cantikdalaman #kesihatanwanita #butikbangisentral #purmillamanjamanja #purmillabangi #jamumoden #jamubersalin #fashionempireboutique #int3tree #mindadanemosi #baikuntukkanakkanak #int3treebangi

🌺 INT3TREE 🌺
.
Price : RM 115.00. .
Online order / cod wssp 👉 01133310196
.
Operation Hour : Monday - Sunday 
11am - 7 pm
OPEN EVERYDAY.
Landmark butik 👇 hokey .
📍Bandar baru bangi seksyen 9
📍Berdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'nate / Papparich / Hajra
📍atas Ozel
📍Belakang butik jovian

#jamujelita #cantikdalaman #kesihatanwanita #butikbangisentral #purmillamanjamanja #purmillabangi #jamumoden #jamubersalin #fashionempireboutique #int3tree #mindadanemosi #baikuntukkanakkanak #int3treebangi
1 0 12 November, 2019

🌺 C2 JOY 🌺
.

Price : RM 120.00. .
Online order / cod wssp 👉 01133310196
.
Operation Hour : Monday - Sunday
11am - 7 pm
OPEN EVERYDAY.
Landmark butik 👇 hokey .
📍Bandar baru bangi seksyen 9
📍Berdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'nate / Papparich / Hajra
📍atas Ozel
📍Belakang butik jovian

#jamujelita #cantikdalaman #kesihatanwanita #butikbangisentral #purmillamanjamanja #purmillabangi #jamumoden #jamubersalin #fashionempireboutique #c2joybangi

🌺 C2 JOY 🌺
.

Price : RM 120.00. .
Online order / cod wssp 👉 01133310196
.
Operation Hour : Monday - Sunday 
11am - 7 pm
OPEN EVERYDAY.
Landmark butik 👇 hokey .
📍Bandar baru bangi seksyen 9
📍Berdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'nate / Papparich / Hajra
📍atas Ozel
📍Belakang butik jovian

#jamujelita #cantikdalaman #kesihatanwanita #butikbangisentral #purmillamanjamanja #purmillabangi #jamumoden #jamubersalin #fashionempireboutique #c2joybangi
1 0 12 November, 2019

💕PINKLADY FRAGRANCE MIST💕

SETIAP SEMBURAN MEMUKAU MATA MEMANDANG😋

MukA puTih BErsIh GloW glOWinG gitUu✨.
BoDy cuRvy ramPInG PerSis keREnggGa🐜.
Cik bOobS pulAk teGAnG buLaT hELok jE🤤.
CiK bUTt maNtAp, paDu daN pADat, SenDAt‼️.
.
Memang bikin cik abang gerammm mau berdarah hidung🤤.
TAPIII BILA DATANG DEKAT❓ ya ampunnnnn bau badan kalah mak lampir‼️🤭.
.
Jangan begitu cayunk2 . Malu laa kat cik abang. Putus selera abang. Baru nak pikat cik abang mengelat tak jadi terangkat❗😭.
.
Jom try pinklady fragrance mist kompem cik abang cair melelehhhh terpukau memang berkepit 24 jam🤣.
.
HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT TAU😋
.
.
📲Whatsapp : 👇🏻
Www.wasap.my/60128114293
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah

💕PINKLADY FRAGRANCE MIST💕

SETIAP SEMBURAN MEMUKAU MATA MEMANDANG😋

MukA puTih BErsIh GloW glOWinG gitUu✨.
BoDy cuRvy ramPInG PerSis keREnggGa🐜.
Cik bOobS pulAk teGAnG buLaT hELok jE🤤.
CiK bUTt maNtAp, paDu daN pADat, SenDAt‼️.
.
Memang bikin cik abang gerammm mau berdarah hidung🤤.
TAPIII BILA DATANG DEKAT❓ ya ampunnnnn bau badan kalah mak lampir‼️🤭.
.
Jangan begitu cayunk2 . Malu laa kat cik abang. Putus selera abang. Baru nak pikat cik abang mengelat tak jadi terangkat❗😭.
.
Jom try pinklady fragrance mist kompem cik abang cair melelehhhh terpukau memang berkepit 24 jam🤣.
.
HALAL DAN SAH DIBAWA SOLAT TAU😋
.
.
📲Whatsapp : 👇🏻
Www.wasap.my/60128114293
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah
5 0 12 November, 2019

“Hi sis.. ada yang tanye..Pink lady tu untuk apa? Happy Cream tu untuk apa?🤔”
.
Saya terangkan lebih ringkas ye.🤗 PINKLADY Ini supplement untuk wanita yang ada mengalami masalah👇🏻 .
1.Masalah berat badan & body shape...? Terlalu gemok atau kurus...?
2. Masalah kulit kusam, gelap, berjerawat & berjeragat...?
3.Masalah missV longgar, keputihan atau hanyir...?
4.Masalah saiz payudara & punggung yg kendur, kecil atau lembik...?
5.Masalah period tak teratur, senggugut, dan mood tak stabil...?
6.Masalah lesu2 badan,mudah penat & kurang bernafsu...?
7.Masalah rambut gugur?
8.Nak ikhtiar hamil & tingkat kesuburan...?
9.Susu badan kurang...?
.
Jangan risau pinklady boleh cover semua masalah diatas , asalkan sis ikot tips yg saya bagi n konsisten😘
.
.
Happy Cream pulak adalah lotion khas untuk breast & punggung..sis sapu-sapu je sis.. dah dapat result yg sis berpuas hati sangat!!! .
Tak percaya? Sis kena cuba 2 produk ini...
.
.
Nak cuba?
WhatsApp 012-8114293
Atau tekan link ws dekat profile ig dira ye😘
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah

“Hi sis.. ada yang tanye..Pink lady tu untuk apa? Happy Cream tu untuk apa?🤔”
.
Saya terangkan lebih ringkas ye.🤗 PINKLADY Ini supplement untuk wanita yang ada mengalami masalah👇🏻 .
1.Masalah berat badan & body shape...? Terlalu gemok atau kurus...?
2. Masalah kulit kusam, gelap, berjerawat & berjeragat...?
3.Masalah missV longgar, keputihan atau hanyir...?
4.Masalah saiz payudara & punggung yg kendur, kecil atau lembik...?
5.Masalah period tak teratur, senggugut, dan mood tak stabil...?
6.Masalah lesu2 badan,mudah penat & kurang bernafsu...?
7.Masalah rambut gugur?
8.Nak ikhtiar hamil & tingkat kesuburan...?
9.Susu badan kurang...?
.
Jangan  risau pinklady boleh cover semua masalah diatas , asalkan sis ikot tips yg saya bagi n konsisten😘
.
.
Happy Cream pulak adalah lotion khas untuk breast & punggung..sis sapu-sapu je sis.. dah dapat result yg sis berpuas hati sangat!!! .
Tak percaya? Sis kena cuba 2 produk ini...
.
.
Nak cuba? 
WhatsApp 012-8114293
Atau tekan link ws dekat profile ig dira ye😘
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah
3 0 12 November, 2019

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah.
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
📲Whatsapp : 012-8114293
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile fb dira utk direct ke wasap
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔️Body yg mantap, seksi
✔️Breast yg montok
✔️Pungung yg gebu
✔️Miss V yg ketat
✔️Rambut yg semakin lebat
✔️Kulit yg cantik,putih
✔️Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. 
Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! 💃🏼 .
.
.
📲Whatsapp : 012-8114293
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile fb dira  utk direct ke wasap
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah
1 0 12 November, 2019

.
.
Berita baik bagi #jrmlovers :
..
Dgn setiap pembelian produk #wujapinkish atau #romagellacoffee atau kedua² produk, anda boleh menyertai peraduan ini dan kumpul mata ganjaran JRM Point!!!!
..
Lagi byk anda membeli.. lagi byk dpt penyertaan.. lagi byk dpt kumpul mata ganjaran..dan lagi byklah peluang anda utk menang hadiah² yg menarik daripada #jrm..rugi tau kalau tak grab peluang yang ada 😉..macamana nak dptkan produk jrm ni? Haaa..boleh tengok di 👇:
..
📦 : Seluruh 🇲🇾
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
.
.
🚗 Kawasan jajahan:-
.
.
#Semenyih & #Beranang
#Kajang (Mydin | Bdr Tek Kjg)
#Cheras (Bdr Tun Hussein Onn | Aeon)
#Hululangat
#Balakong .
.
#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #thewarriorstokisjrmkajang #wajargunaJRM #terbaikdaribonda
#legasijrm #galihartakarun #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba

.
.
Berita baik bagi #jrmlovers :
..
Dgn setiap pembelian produk #wujapinkish atau #romagellacoffee atau kedua² produk, anda boleh menyertai peraduan ini dan kumpul mata ganjaran JRM Point!!!!
..
Lagi byk anda membeli.. lagi byk dpt penyertaan.. lagi byk dpt kumpul mata ganjaran..dan lagi byklah peluang anda utk menang hadiah² yg menarik daripada #jrm..rugi tau kalau tak grab peluang yang ada 😉..macamana nak dptkan produk jrm ni? Haaa..boleh tengok di 👇:
..
📦 : Seluruh 🇲🇾
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
.
.
🚗 Kawasan jajahan:-
.
.
#Semenyih & #Beranang 
#Kajang (Mydin | Bdr Tek Kjg)
#Cheras (Bdr Tun Hussein Onn | Aeon)
#Hululangat 
#Balakong .
.
#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #thewarriorstokisjrmkajang #wajargunaJRM #terbaikdaribonda
#legasijrm #galihartakarun #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba
2 0 11 November, 2019

.
.
Cara² penyertaan #galihartakarun dan untuk dapatkan produk boleh cari akk di 👇:
..
📦 : Seluruh 🇲🇾
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
.
.
🚗 Kawasan jajahan:-
.
.
#Semenyih & #Beranang
#Kajang (Mydin | Bdr Tek Kjg)
#Cheras (Bdr Tun Hussein Onn | Aeon)
#Hululangat
#Balakong .
.
#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #thewarriorstokisjrmkajang #wajargunaJRM #terbaikdaribonda
#legasijrm #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba

.
.
Cara² penyertaan #galihartakarun  dan untuk dapatkan produk boleh cari akk di 👇:
..
📦 : Seluruh 🇲🇾
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
.
.
🚗 Kawasan jajahan:-
.
.
#Semenyih & #Beranang 
#Kajang (Mydin | Bdr Tek Kjg)
#Cheras (Bdr Tun Hussein Onn | Aeon)
#Hululangat 
#Balakong .
.
#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #thewarriorstokisjrmkajang #wajargunaJRM #terbaikdaribonda
#legasijrm #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba
5 0 11 November, 2019

.
.
Salam semua... #galihartakarun #jrm muncul kembali! Kali ini untuk produk #wujapinkish & #romagellacoffee ..bermula 11/11/19 ~ 15/12/19..tunggu apa lagi? Mana tau mungkin anda pemenang bertuah?? 🤔🤔
..
Untuk itu, jom dapatkan produk #jrm dengan akk di 👇
..
📦 : Seluruh 🇲🇾
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
.
.
🚗 Kawasan jajahan:-
.
.
#Semenyih & #Beranang
#Kajang (Mydin | Bdr Tek Kjg)
#Cheras (Bdr Tun Hussein Onn | Aeon)
#Hululangat
#Balakong .
.
#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #thewarriorstokisjrmkajang #wajargunaJRM #terbaikdaribonda
#legasijrm #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba

.
.
Salam semua...#galihartakarun #jrm muncul kembali! Kali ini untuk produk #wujapinkish & #romagellacoffee ..bermula 11/11/19 ~ 15/12/19..tunggu apa lagi? Mana tau mungkin anda pemenang bertuah?? 🤔🤔
..
Untuk itu, jom dapatkan produk #jrm dengan akk di 👇
..
📦 : Seluruh 🇲🇾
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
(013.348.9885.) aznie
.
.
🚗 Kawasan jajahan:-
.
.
#Semenyih & #Beranang 
#Kajang (Mydin | Bdr Tek Kjg)
#Cheras (Bdr Tun Hussein Onn | Aeon)
#Hululangat 
#Balakong .
.
#jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #thewarriorstokisjrmkajang #wajargunaJRM #terbaikdaribonda
#legasijrm #legasijrmstokiskajangbangi
#businessonline #jamujelita #herba
5 0 11 November, 2019

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ .
. 📌Membesarkan breast
📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Berminat nk cuba boleh whatsapp link biru di bio.

#naksihat
#igshopbrunei
#bazaarpaknil
#doabaikbaik
#igshopmurah
#Petua
#instafamousmalaysia
#bazaarmalaysia
#rahsiaWanita
#usahawan
#igshopmalaysia
#kl #kelantan
#terengganu
#kedah #dropshipwanted
#testimonimalaysia
#visitmyig
#vidoeviral
#instashopmalaysia
#payudaramantap
#jamujelita
#ubatkuat
#jamuMalaysia
#montok #jamuviral
#jamumoden

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ .
. 📌Membesarkan breast
📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Berminat nk cuba boleh whatsapp link biru di bio.

#naksihat 
#igshopbrunei 
#bazaarpaknil 
#doabaikbaik 
#igshopmurah 
#Petua 
#instafamousmalaysia 
#bazaarmalaysia 
#rahsiaWanita 
#usahawan 
#igshopmalaysia 
#kl#kelantan 
#terengganu 
#kedah #dropshipwanted
#testimonimalaysia 
#visitmyig
#vidoeviral 
#instashopmalaysia 
#payudaramantap 
#jamujelita
#ubatkuat 
#jamuMalaysia
#montok #jamuviral
#jamumoden
2 1 11 November, 2019

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine
3 0 11 November, 2019

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine
0 0 11 November, 2019

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine
0 0 11 November, 2019

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine
1 0 11 November, 2019

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine

IMPIAN JADI NYATA SELEPAS GUNA MAGICAL SERUM...
------------------
KAWAN TEGUR KULIT MAKIN LICIN SEKARANG, DULU JERAWAT PENUH MUKA NAK SELFIE PUN RASA MALU...
.
Sy guna tak sampai sebulan dah ada perubahan.! Paling BEST tak perlu nak sorok jerawat dengan makeup tebal2.. kulit sentiasa FLAWLESS.!
Sapu je terus cantik..
.
Nak ORDER?
------------
Mudah je. Tinggalkan no tel anda di ruangan komen nanti sy akan hubungi anda..
Atau.
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
whatsapp MAGICAL ke 013-9846100
.
#jerawat
#parutjerawat
#ubatparutjerawat
#jualpelangsingherbal
#farmasi
#acneserum
#magicalserumbyamierabeauty
#sitinurhaliza
#ubatjerawat
#jamujelita
#jeragat
#jerawatbatu
#pelangsing
#jerawatbadan
#beauty
#leveineofficialmask
#dtozym
#jualnesv
#skincare
#jelitasara
#serumpemutih
#yesshaklee
#kulitlicin
#mamagojes
#vitamin
#obatjerawatampuh
#dietsehat
#pengedarshakleemeru
#parlakingmurah
#perlashine
2 0 11 November, 2019

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq #superboobs #superboobscantik

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq  #superboobs #superboobscantik
2 0 11 November, 2019

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq #superboobs #superboobscantik

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq  #superboobs #superboobscantik
2 0 11 November, 2019

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq #superboobs #superboobscantik

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq  #superboobs #superboobscantik
2 0 11 November, 2019

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq #superboobs #superboobscantik

Makin hari makin bertambah jumlah wanita2 cantik kt lua sana ini semua disebabkan pinklady . Jangan marah kalau uolss akn dipaksa jdi cantik dengan pinklady . 👸🏻😆
.
.
Siapa xseronok jika product yg kita ambil..betol2 berhasil..dapat bentuk badan yg tip top yg di idam2 kan para wanita..menjadi idaman wanita di mata abam2..mmg xlepas cik abam..nk melekat 24jam je..hehehe
.
So Apa Tunggu Lagi !!!
Dapatkannya SEKARANG!!! .
.
.
Wssp 0127493949
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #jamumalaysia #ubatpayudara #ubatmontok #pinkladymurah #sayajualjamu #sayajualonline #sayajual #onlineshopmalaysia #jamujelita #aslegacy #sayanakcantik #prelovedmalaysia #viralmalaysia #kedaijamumalaysia #jamumalaysia #setberpantang #jamuberpantang #pinkladyoriginalhq  #superboobs #superboobscantik
2 0 11 November, 2019

Top #jamujelita posts

Jom BERTANGAS ‼️‼️‼️‼️ 1. Mengurangkan masalah bau MissV
2. masalah keputihan dan lendiran kental.

3. Mengeluarkan sisa darah haid.

4. Segarkan otot vagina

5. Mengecutkan rahim selepas beranak.

6 Mengelakkan kering dan gatal selepas haid.

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#sayajualonlinemalaysia
#igshopbrunei
#bazaarpaknil
#rahsiaWanita
#igshopmurah
#viralmalaysia
#instafamousmalaysia
#bazaarmalaysia
#bruneionlinestore
#videoviral
#trustedsellermalaysia
#igshopmalaysia
#awekMelayu
#viralmalaysia
#payudarakencang
#testimonimalaysia
#ketatkanmissv
#visitmyigmalaysia
#agenmurah #bro
#instashopmalaysia
#tudungbawal #pakejBersalin
#jamujelita #pakejKawin
#bajumurah
#tipsCantik

Jom BERTANGAS ‼️‼️‼️‼️ 1. Mengurangkan masalah bau MissV 
2. masalah keputihan dan lendiran kental.

3. Mengeluarkan sisa darah haid.

4. Segarkan otot vagina

5. Mengecutkan rahim selepas beranak.

6 Mengelakkan kering dan gatal selepas haid.

#BakiraMalaysia
#BakiraLover
#sayajualonlinemalaysia 
#igshopbrunei 
#bazaarpaknil 
#rahsiaWanita 
#igshopmurah 
#viralmalaysia 
#instafamousmalaysia 
#bazaarmalaysia 
#bruneionlinestore 
#videoviral 
#trustedsellermalaysia 
#igshopmalaysia 
#awekMelayu 
#viralmalaysia 
#payudarakencang 
#testimonimalaysia 
#ketatkanmissv
#visitmyigmalaysia
#agenmurah#bro 
#instashopmalaysia 
#tudungbawal#pakejBersalin 
#jamujelita#pakejKawin
#bajumurah
#tipsCantik
2,567 135 1 September, 2019
😍 @azrilradzi #tvc #pearlwhiteputihmulus #jamujelita
1,911 36 19 June, 2017

JAMU JELITA PEARL WHITE PINKY PLUS
.
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0174726605
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #truedetoxmalaysia #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamujelitapinkyplus #jamujelitamurahkuantan #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitacurv #pearlwhitecurv #jamujelitaladywhite #jamujelitaladdywhitemurah #jamujelitaladywhiteborong #pearlwhitefiber #pearlwhitefibermurah #pearlwhitefiberoriginal #pearlwhitefibremurah #jamujelitapearlwhitefiber #pearlwhitepinkyplus #pearlwhitepinkyplusmurah #pearlwhitepinkyoriginal #pearlwhitepinkyplusborong

JAMU JELITA PEARL WHITE PINKY PLUS
.
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM8sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM12ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛  ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0174726605
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #truedetoxmalaysia #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamujelitapinkyplus #jamujelitamurahkuantan #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitacurv #pearlwhitecurv #jamujelitaladywhite #jamujelitaladdywhitemurah #jamujelitaladywhiteborong #pearlwhitefiber #pearlwhitefibermurah #pearlwhitefiberoriginal #pearlwhitefibremurah #jamujelitapearlwhitefiber #pearlwhitepinkyplus #pearlwhitepinkyplusmurah #pearlwhitepinkyoriginal #pearlwhitepinkyplusborong
112 4 8 April, 2019