#jamurapat Instagram Photos & Videos

jamurapat - 33.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jamurapat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
1.7
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Harini kami nak share ramuan yang terdapat di dalam Jamu Aura Kasih , salah satu yang menjadi ramuan paling berkhasiat iaitu KURMA. Tahukah anda khasiat penting yang anda munggkin tidak tahu yang terdapat di dalam BUAH KURMA?

1. Kaya dengan nutrisi
2. Tinggi dalam zat besi
3. Boleh menambahkan kesihatan otak
4. Memiliki pemanis semula jadi
5. Membantu kesihatan tulang

Jangan lupa 1 sacet sebelum tidur ya.
Get your Aura Kasih now !
Do contact us at ❤️ +60126521886

#jamu #aurakasih #jamuwarisan #aurakasihsg #aurakasihbn #aurakasihmy #aurakasihq #ninaiskandar #fayekusyairi #ezlynariffin #lalawansharmila #jamumodern #jamurapat #jamuterbaik

Harini kami nak share ramuan yang terdapat di dalam Jamu Aura Kasih , salah satu yang menjadi ramuan paling berkhasiat iaitu KURMA. Tahukah anda khasiat penting yang anda munggkin tidak tahu yang terdapat di dalam BUAH KURMA?

1. Kaya dengan nutrisi
2. Tinggi dalam zat besi
3. Boleh menambahkan kesihatan otak
4. Memiliki pemanis semula jadi
5. Membantu kesihatan tulang

Jangan lupa 1 sacet sebelum tidur ya. 
Get your Aura Kasih now !
Do contact us at ❤️ +60126521886

#jamu#aurakasih#jamuwarisan#aurakasihsg#aurakasihbn#aurakasihmy#aurakasihq#ninaiskandar#fayekusyairi#ezlynariffin#lalawansharmila#jamumodern#jamurapat#jamuterbaik
5 0 41 minutes ago

SABUN RESDUNG
—————————
.
🔸Mengurangkn Hama resdung
🔸Mengurangkn kegatalan pada mata dn juga hidung
🔸Melembab dan melicinkn kulit
🔸Mengatasi mslh alergi kulit muka & bdan
.
Rm25 shj
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #sabunherba #sabungatal #jamurapat #meletop #sabunjerawat #jamunenekpj #jamunenekshahalam #sabunresdung #masalahjeragat #flawless #tipskecantikan #masalahkulit #kulitkusam #sangsuria #ubatjerawat #jerawat #resdung

SABUN RESDUNG
—————————
.
🔸Mengurangkn Hama resdung
🔸Mengurangkn kegatalan pada mata dn juga hidung
🔸Melembab dan melicinkn kulit
🔸Mengatasi mslh alergi kulit muka & bdan
.
Rm25 shj
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #sabunherba #sabungatal #jamurapat  #meletop #sabunjerawat #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #sabunresdung #masalahjeragat #flawless #tipskecantikan #masalahkulit #kulitkusam #sangsuria #ubatjerawat #jerawat #resdung
2 0 3 hours ago

SET PANTANG JAMUNENEK (7 items)
- Diamalkan seawal hari pertama selepas kelahiran .
.
💁4 botol Jamu Rapat Plus
~ 3biji 2x sehari untuk memulihkan dalaman, menggalakkan penghasilan susu & mmberi khasiat susu ibu untuk diberikan kepada anak.
~ Milk booster & meredakan jaundice .
.
💁Herba Mandian Ibu
~ Untuk menyegarkan badan, mengurangkan tekanan, meredakan sakit badan, memperbetulkan aliran darah, menyerikan wajah.
~ Seeloknya diamalkan selepas berurut,bertungku, bertangas/sauna. .
.
💁Herba Barut
~ 2x sehari pagi & malam
~ Berkhasiat mengempiskan perut, mengecutkan rahim, mengangkat rahim, menyembuhkan luka dalam rahim, menyingkirkan darah kotor angin lendir sengugut & mengecutkan fibroid. .
.
💁Minuman Herba
~ Berfungsi merangsang penghasilan susu, menyembuhkan luka, mengecutkan rahim, membuang angin, menyingkirkan darah kotor & toxic, melancarkan aliran darah, melegakam sakit kepala, memulihkan saraf, menyerikan wajah dan menguruskan badan. .
.
💁Pucuk Dara (Masker Vagina)
~ Membersih, merapat & menggebukan kawasan intim wanita. .
.
💁Herba Mandian Bayi
~ Direbus untuk dijadikan mandian bayi.
~ Merawat kuning, sarat, kembung, selsema, batuk, asma, semput & lain2 masalah kesihatan bayi.
~ Selamat jika terminum. Boleh diberikan beberapa titis kepada bayi bagi masalah yang teruk.
~ Boleh digunakan sebagai mandian & penawar untuk anak. Dengan izin Allah. .
.
💁Minyak Herba
~ Berfungsi mengatasi masalah saraf, luka, sukar tidur, bayi meragam.
~ Cepatkan bayi berjalan, menguatkan otot bayi dengan urutan
~ Mencegah demam selsema
.
⚛Harga: Rm140
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲 DM/Whatsapp 017-4841856
📦 shopee.com.my/shalin.lynn
.
#setberpantangmurah #setbersalinmurah #herbaberpantang #jamunenekpj #setbersalinmurah #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #berpantangshop #berpantang #rapatplus #sangsuria #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #jamurapatplus #jamurapat #jamuterbaik #jamunenekoriginal #bazaarpaknil #jamunenekhq #herbabayi #maskervagina #cikreenencikngokngek #herbamandianibuberpantang #vaginaketat

SET PANTANG JAMUNENEK (7 items)
- Diamalkan seawal hari pertama selepas kelahiran .
.
💁4 botol Jamu Rapat Plus
~ 3biji 2x sehari untuk memulihkan dalaman, menggalakkan penghasilan susu & mmberi khasiat susu ibu untuk diberikan kepada anak.
~ Milk booster & meredakan jaundice .
.
💁Herba Mandian Ibu
~ Untuk menyegarkan badan, mengurangkan tekanan, meredakan sakit badan, memperbetulkan aliran darah, menyerikan wajah.
~ Seeloknya diamalkan selepas berurut,bertungku, bertangas/sauna. .
.
💁Herba Barut
~ 2x sehari pagi & malam
~ Berkhasiat mengempiskan perut, mengecutkan rahim, mengangkat rahim, menyembuhkan luka dalam rahim, menyingkirkan darah kotor angin lendir sengugut & mengecutkan fibroid. .
.
💁Minuman Herba
~ Berfungsi merangsang penghasilan susu, menyembuhkan luka, mengecutkan rahim, membuang angin, menyingkirkan darah kotor & toxic, melancarkan aliran darah, melegakam sakit kepala, memulihkan saraf, menyerikan wajah dan menguruskan badan. .
.
💁Pucuk Dara (Masker Vagina)
~ Membersih, merapat & menggebukan kawasan intim wanita. .
.
💁Herba Mandian Bayi
~ Direbus untuk dijadikan mandian bayi.
~ Merawat kuning, sarat, kembung, selsema, batuk, asma, semput & lain2 masalah kesihatan bayi.
~ Selamat jika terminum. Boleh diberikan beberapa titis kepada bayi bagi masalah yang teruk.
~ Boleh digunakan sebagai mandian & penawar untuk anak. Dengan izin Allah. .
.
💁Minyak Herba
~ Berfungsi mengatasi masalah saraf, luka, sukar tidur, bayi meragam.
~ Cepatkan bayi berjalan, menguatkan otot bayi dengan urutan
~ Mencegah demam selsema
.
⚛Harga: Rm140
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲 DM/Whatsapp 017-4841856
📦 shopee.com.my/shalin.lynn
.
#setberpantangmurah #setbersalinmurah #herbaberpantang  #jamunenekpj #setbersalinmurah #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #berpantangshop #berpantang #rapatplus #sangsuria  #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #jamurapatplus #jamurapat #jamuterbaik #jamunenekoriginal #bazaarpaknil #jamunenekhq #herbabayi  #maskervagina  #cikreenencikngokngek #herbamandianibuberpantang #vaginaketat
1 0 3 hours ago

🕴🕴JAMU NENEK LELAKI SP
.
Produk kampung berkualiti tinggi diperbuat daripada 100% homemade bahan2 semulajadi rempah ratus herba terpilih dan makanan sunnah yang telah disolathajatkan, dizikirkan serta didoakan. Digunakan untuk merawat masalah kesihatan dengan izin dariNya
.
HARGA : RM25.00 sebotol
KANDUNGAN : 50 biji kapsul
PENGAMBILAN: 2 - 4 biji sehari
.
Cara Pengambilan:
.
~ Dimulai dengan salawat 3x, Bismillah 3x serta doa untuk diri sendiri
~ Telan terus bersama air masak suam ATAU buka kapsul dicampurkan bersama air masak suam
.
Prestasi merundum akibat tekanan beban kerja, perubahan hormon, faktor usia meningkat dsb usah dibiar berterusan. Pulihkan segera!
.
Kembalikan kecergasan tubuh badan, kekal sihat, segak luaran dan hebat
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA
.
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
📦shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #meletop #bazaarpaknil #jamunenekpj #jamunenekshahalam #fattzura #lelakisp #matipucuk #jamulelaki #vitaminkesihatan # #tongkatali #jamutongkatali #ubatkuat #jamuuntuklelaki

🕴🕴JAMU NENEK LELAKI SP
.
Produk kampung berkualiti tinggi diperbuat daripada 100% homemade bahan2 semulajadi rempah ratus herba terpilih dan makanan sunnah yang telah disolathajatkan, dizikirkan serta didoakan. Digunakan untuk merawat masalah kesihatan dengan izin dariNya
.
HARGA : RM25.00 sebotol
KANDUNGAN : 50 biji kapsul
PENGAMBILAN: 2 - 4 biji sehari
.
Cara Pengambilan:
.
~ Dimulai dengan salawat 3x, Bismillah 3x serta doa untuk diri sendiri
~ Telan terus bersama air masak suam ATAU buka kapsul dicampurkan bersama air masak suam
.
Prestasi merundum akibat tekanan beban kerja, perubahan hormon, faktor usia meningkat dsb usah dibiar berterusan. Pulihkan segera!
.
Kembalikan kecergasan tubuh badan, kekal sihat, segak luaran dan hebat
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA
.
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
📦shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat  #meletop #bazaarpaknil  #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #fattzura #lelakisp #matipucuk #jamulelaki #vitaminkesihatan # #tongkatali #jamutongkatali #ubatkuat #jamuuntuklelaki
1 0 3 hours ago

Jom GRAB Set Anggun Jelita ni😍😍
.
✅Set ni bagi yang xde masalah berat badan hanya ada masalah dalaman dan masalah kulit
.
🎀Jamu SangSuria untuk masalah kulit + Jamu RapatPlus untuk masalah dalaman seperti penat, sakit badan, keputihan, period tidak teratur, ada masalah susu badan kurang, sakit tumit kaki atau urat
.
🌟Sang suria ➡️➡️Rawatan kulit dari dalam. Kulit rosak teruk, kusam , berjerawat, berjeragat, berminyak, menggelupas, beruam, gelap?
Semua ni mestilah dirawat dari dalam badan dahulu!! Amalkan tuk merawat kulit dari dalam & kurangkan masalah resdung
🌟Masker muka sang suria & beras pulut - beras pulut (sangai) & kisar halus @ boleh dptkan berat pulut debu - buka 1 kapsul jamu sang suria & campurkan dgn beras pulut dan sedikit air.. # amalkan 2 kali seminggu
.
💋Kesannya insya Allah kulit akan gebu ,cerah not putih ,makin fallawess kesan die bila pakai skincare nnti..😍😍😍
.
Dapatkan dari agen sah❗
.
Harga
🔑Rapat Plus Rm25 (50 biji)
🔑Sang Suria Rm25 (40biji)
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #meletop #bazaarpaknil #jamunenekpj #jamunenekshahalam #fattzura #masalahjeragat #flawless #tipskecantikan #masalahkulit #kulitkusam #sangsuria #ubatjerawat #jerawat #resdung

Jom GRAB  Set Anggun Jelita ni😍😍
.
✅Set ni bagi yang xde masalah berat badan hanya ada masalah dalaman dan masalah kulit
.
🎀Jamu SangSuria untuk masalah kulit + Jamu RapatPlus untuk masalah dalaman seperti penat, sakit badan, keputihan, period tidak teratur, ada masalah susu badan kurang, sakit tumit kaki atau urat
.
🌟Sang suria ➡️➡️Rawatan kulit dari dalam. Kulit rosak teruk, kusam , berjerawat, berjeragat, berminyak, menggelupas, beruam, gelap? 
Semua ni mestilah dirawat dari dalam badan dahulu!! Amalkan tuk merawat kulit dari dalam & kurangkan masalah resdung
🌟Masker muka sang suria & beras pulut - beras pulut (sangai) & kisar halus @ boleh dptkan berat pulut debu - buka 1 kapsul jamu sang suria & campurkan dgn beras  pulut dan sedikit air.. # amalkan 2 kali seminggu
.
💋Kesannya insya Allah kulit akan gebu ,cerah not putih ,makin fallawess kesan die bila pakai skincare nnti..😍😍😍
.
Dapatkan dari agen sah❗
.
Harga
🔑Rapat Plus Rm25 (50 biji)
🔑Sang Suria Rm25 (40biji)
.
📲Whatsapp sis 017-4841856
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat  #meletop #bazaarpaknil  #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #fattzura #masalahjeragat #flawless #tipskecantikan #masalahkulit #kulitkusam #sangsuria #ubatjerawat #jerawat #resdung
1 0 3 hours ago

2 MINGGU CONSUME, KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM😱
.
BADAN MAKIN BERTENAGA, SUSU JANGAN CAKAP LA MERIAH BETULL🥰
.
2 minggu jehh!! 1 botol Pink Lady untuk sebulan, tak ke memang JIMAT👏🏻👏🏻 Sebab 2 minggu pun dah nampak perubahan🤗
.
Yang betul-betul nak cantik je chat, tekan link di bio👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

2 MINGGU CONSUME, KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM😱
.
BADAN MAKIN BERTENAGA, SUSU JANGAN CAKAP LA MERIAH BETULL🥰
.
2 minggu jehh!! 1 botol Pink Lady untuk sebulan, tak ke memang JIMAT👏🏻👏🏻 Sebab 2 minggu pun dah nampak perubahan🤗
.
Yang betul-betul nak cantik je chat, tekan link di bio👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
0 0 6 hours ago

2 MINGGU CONSUME, KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM😱
.
BADAN MAKIN BERTENAGA, SUSU JANGAN CAKAP LA MERIAH BETULL🥰
.
2 minggu jehh!! 1 botol Pink Lady untuk sebulan, tak ke memang JIMAT👏🏻👏🏻 Sebab 2 minggu pun dah nampak perubahan🤗
.
Yang betul-betul nak cantik je chat, tekan link di bio👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

2 MINGGU CONSUME, KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM😱
.
BADAN MAKIN BERTENAGA, SUSU JANGAN CAKAP LA MERIAH BETULL🥰
.
2 minggu jehh!! 1 botol Pink Lady untuk sebulan, tak ke memang JIMAT👏🏻👏🏻 Sebab 2 minggu pun dah nampak perubahan🤗
.
Yang betul-betul nak cantik je chat, tekan link di bio👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
0 0 6 hours ago

2 MINGGU CONSUME, KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM😱
.
BADAN MAKIN BERTENAGA, SUSU JANGAN CAKAP LA MERIAH BETULL🥰
.
2 minggu jehh!! 1 botol Pink Lady untuk sebulan, tak ke memang JIMAT👏🏻👏🏻 Sebab 2 minggu pun dah nampak perubahan🤗
.
Yang betul-betul nak cantik je chat, tekan link di bio👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

2 MINGGU CONSUME, KULIT MAKIN CERAH & TAK KUSAM😱
.
BADAN MAKIN BERTENAGA, SUSU JANGAN CAKAP LA MERIAH BETULL🥰
.
2 minggu jehh!! 1 botol Pink Lady untuk sebulan, tak ke memang JIMAT👏🏻👏🏻 Sebab 2 minggu pun dah nampak perubahan🤗
.
Yang betul-betul nak cantik je chat, tekan link di bio👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
0 0 6 hours ago

JAMU MS SECRET

Dulu dikenali sebagai JAMU Ramping/Buang Angin.

Lulus KKM 🌸 JAMU MS SECRET BY BLINKBLINK 🌸

MEMBANTU 💕 Membuang angin berlebihan di dalam badan.· 💕 Mengembalikan kecergasan selepas bersalin. · 💕 Melangsingkan badan.
💕 Menurunkan berat badan.
💕 Melancarkan pengedaran darah.

Rm 50
60 kapsul

#jamu #jamumalaysia #jamuhomemade #jamuserrapat #testimonijamukakblinkblink #jamuserrapatblinkblink #serrapatblinkblink #kurussebelumraya #nakkuruscarisaya #jamurapat #jamudara #jamumurah #jamubersalin #jamuketat
#jamu #jamumalaysia #jamuhomemade #jamuserrapat #testimonijamukakblinkblink #jamuserrapatblinkblink #serrapatblinkblink #kurussebelumraya #nakkuruscarisaya #jamurapat #jamudara #jamumurah #jamubersalin #jamuketat

JAMU MS SECRET

Dulu dikenali sebagai JAMU Ramping/Buang Angin.

Lulus KKM 🌸 JAMU MS SECRET BY BLINKBLINK 🌸

MEMBANTU 💕 Membuang angin berlebihan di  dalam badan.· 💕 Mengembalikan kecergasan selepas bersalin. · 💕 Melangsingkan badan.
💕 Menurunkan berat badan.
💕 Melancarkan pengedaran darah.

Rm 50 
60 kapsul

#jamu  #jamumalaysia #jamuhomemade  #jamuserrapat #testimonijamukakblinkblink #jamuserrapatblinkblink #serrapatblinkblink #kurussebelumraya #nakkuruscarisaya #jamurapat #jamudara #jamumurah #jamubersalin #jamuketat
#jamu  #jamumalaysia #jamuhomemade  #jamuserrapat #testimonijamukakblinkblink #jamuserrapatblinkblink #serrapatblinkblink #kurussebelumraya #nakkuruscarisaya #jamurapat #jamudara #jamumurah #jamubersalin #jamuketat
4 0 7 hours ago

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
2 0 8 hours ago

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
1 0 8 hours ago

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
1 0 8 hours ago

Jamu happy yang beneran bisa bikin happy
Berhubungan badan jadi makin PD kalau miss v nya Wangi dan rapat..... #jamurapat #missv
#jamumadura #malamjumaat

Jamu happy yang beneran bisa bikin happy 
Berhubungan badan jadi makin PD kalau miss v nya Wangi dan rapat..... #jamurapat#missv
#jamumadura#malamjumaat
0 0 8 hours ago

Selesai pengeposan 9 kotak lovva ptg td.. Syukur Alhamdulillah 🤲🏻 Semoga parcel selamat sampai ke tangan cust.. 😘

#JamuModen #jamu #jamuwanitamoden
#jamurapat #ketatdara #SalomaArmadaEmpire #PilotSAE
#JutawanSAE #sayangketatsendatpadat
#sayajualonline

Selesai pengeposan 9 kotak lovva ptg td.. Syukur Alhamdulillah 🤲🏻 Semoga parcel selamat sampai ke tangan cust.. 😘

#JamuModen #jamu #jamuwanitamoden
#jamurapat #ketatdara #SalomaArmadaEmpire #PilotSAE 
#JutawanSAE #sayangketatsendatpadat 
#sayajualonline
2 0 18 hours ago

Assalamualaikum all..alhmdulilah all item instock sdh pt ku.bh apalgi ss ss bro bro..mbokingth biskita tuk payday ani😊
Inda rugi ni mcba brg ani..lulus moh lagi nda g kn dingaukn aa.yg pnting bnyk kelebihan ni product jamuratu syantik ani..bkn sja bni bni blh minum .llki pun bulih..ada yg kn mhu btian insyallah try miss syntik atu😍😍mahu laki mkin sayang bh try pki pinkish V atu jua hihi.jn kurg mncba ss ss dluar sana..bolih pm o Wa pt no ku a 8196414 area jerudong.

#jamuratusyantik #jamuBrunei
#jamuratusyantikBrunei
#jamuratusyantikBn
#jamuratusyantik
#whiteningproduct #whitening
#collegen #collegendrinks #JRS
#LissaHisham #misssyantik
#Hangjebat #pinkish v #snowDolly
#Besyantik #Nutrillicious
#jamurapat #missvketat
#ladyboss #LadybossJRS
#JRS MillionaireBrunei
#stokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS
#leaderBruneiJRS
#TeamMillionaireBruneiJRS
#Teamkakel

Assalamualaikum all..alhmdulilah all item instock sdh pt ku.bh apalgi ss ss bro bro..mbokingth biskita tuk payday ani😊
Inda rugi ni mcba brg ani..lulus moh lagi nda g kn dingaukn aa.yg pnting bnyk kelebihan ni product jamuratu syantik ani..bkn sja bni bni blh minum .llki pun bulih..ada yg kn mhu btian insyallah try miss syntik atu😍😍mahu laki mkin sayang bh try pki pinkish V atu jua hihi.jn kurg mncba ss ss dluar sana..bolih pm o Wa pt no ku a 8196414 area jerudong.

#jamuratusyantik#jamuBrunei
#jamuratusyantikBrunei
#jamuratusyantikBn
#jamuratusyantik
#whiteningproduct#whitening
#collegen#collegendrinks#JRS
#LissaHisham#misssyantik
#Hangjebat#pinkish v#snowDolly
#Besyantik#Nutrillicious
#jamurapat#missvketat
#ladyboss#LadybossJRS
#JRS MillionaireBrunei
#stokisBruneiJRS#AgentBruneiJRS
#leaderBruneiJRS
#TeamMillionaireBruneiJRS
#Teamkakel
2 0 18 hours ago

Cari dukun pelet biar suami lengket ?
Itu sih Ketinggalan jaman 😝😝
Sekarang jamannya istri2 minum NESV,
Ampuhhh bikin suami makin mesra dan rumah tangga makin bahagia ❤️❤️ Ibu2 sudah minum NesV belum hari ini ??? Info seputar produk dan pemesanan silahkan chat saya
HWI VERIFIED DISTRIBUTOR:
Dist. Utama HWI

WA 081934167916
Ready: BALI-JKT-Medan-Bjm-Sby
(Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum). Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan!)
#Nesv #nesvhwi #jamurapet #jamurapat #pilvirgin #obatkeputihan #bikinrapet #perapat #penghilangkeputihan #pembesarpayudara #minyakbulus #crystalx #jamuvirgin #jamuperawan #agenhwi #agenhwibali #agenhwimedan #agenhwijakarta #carireseller #terimadropship #hwidenpasar #hwibanyuwangi #hwitabanan #hwijakarta #hwibekasi #hwijkt - #regrann

Cari dukun pelet biar suami lengket ?
Itu sih Ketinggalan jaman 😝😝
Sekarang jamannya istri2 minum NESV,
Ampuhhh bikin suami makin mesra dan rumah tangga makin bahagia ❤️❤️ Ibu2 sudah minum NesV belum hari ini ??? Info seputar produk dan pemesanan silahkan chat saya
HWI VERIFIED DISTRIBUTOR:
Dist. Utama HWI

WA 081934167916 
Ready: BALI-JKT-Medan-Bjm-Sby
(Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum). Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan!)
#Nesv #nesvhwi #jamurapet #jamurapat #pilvirgin  #obatkeputihan #bikinrapet  #perapat #penghilangkeputihan #pembesarpayudara #minyakbulus #crystalx #jamuvirgin #jamuperawan #agenhwi #agenhwibali #agenhwimedan #agenhwijakarta #carireseller #terimadropship #hwidenpasar #hwibanyuwangi #hwitabanan #hwijakarta #hwibekasi #hwijkt - #regrann
1 0 19 hours ago

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ .
. 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Berminat nk cuba boleh whatsapp link biru di bio.

#jamuviral
#jamumoden
#jamuwanita
#jamumontok
#jamurapat
#jamumalaysia
#jamutradiosional

Apa itu Pinklady ?

Pinklady itu sejenis supplement atau jamu moden untuk ✨ .
. 📌Membesarkan breast 📌Memontokkan pinggul
📌Meremajakan kulit
📌Melangsingkan badan
📌Merawat masalah kulit berjerawat
📌Mengawal selera makan
📌Memutihkan badan
📌Mengetatkan miss v 📌Menstabilkan hormon
📌Mengurangkan keguguran rambut

Banyak kelebihan & kebaikan dalam satu botol Pinklady yg mengandungi 60biji CAPSULE 💯

Berminat nk cuba boleh whatsapp link biru di bio.

#jamuviral
#jamumoden
#jamuwanita
#jamumontok
#jamurapat
#jamumalaysia
#jamutradiosional
3 1 19 hours ago

Cantik adalah keperluan.. Siapa tak nak cantik kan?? Gila tak nak cantik😅 Nak jugak rasa confident depan suami sendiri..
.
Jom rawat dalaman dulu dengan PINKLADY untuk bagi seri lagi luaran kita😘 Bila dalaman cantik, luaran pun terjaga😍
.
Nak cantik untuk diri sendiri kena la keluarkan duit sikit😘 PINKLADY ni sangat-sangat best & jimat sebab semua kebaikan ada dalam 1 botol..
.
Nak tau info lebih lagi? Cepat tekan link kat bio tu👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Cantik adalah keperluan.. Siapa tak nak cantik kan?? Gila tak nak cantik😅 Nak jugak rasa confident depan suami sendiri..
.
Jom rawat dalaman dulu dengan PINKLADY untuk bagi seri lagi luaran kita😘 Bila dalaman cantik, luaran pun terjaga😍
.
Nak cantik untuk diri sendiri kena la keluarkan duit sikit😘 PINKLADY ni sangat-sangat best & jimat sebab semua kebaikan ada dalam 1 botol..
.
Nak tau info lebih lagi? Cepat tekan link kat bio tu👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
5 0 20 hours ago

Cantik adalah keperluan.. Siapa tak nak cantik kan?? Gila tak nak cantik😅 Nak jugak rasa confident depan suami sendiri..
.
Jom rawat dalaman dulu dengan PINKLADY untuk bagi seri lagi luaran kita😘 Bila dalaman cantik, luaran pun terjaga😍
.
Nak cantik untuk diri sendiri kena la keluarkan duit sikit😘 PINKLADY ni sangat-sangat best & jimat sebab semua kebaikan ada dalam 1 botol..
.
Nak tau info lebih lagi? Cepat tekan link kat bio tu👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Cantik adalah keperluan.. Siapa tak nak cantik kan?? Gila tak nak cantik😅 Nak jugak rasa confident depan suami sendiri..
.
Jom rawat dalaman dulu dengan PINKLADY untuk bagi seri lagi luaran kita😘 Bila dalaman cantik, luaran pun terjaga😍
.
Nak cantik untuk diri sendiri kena la keluarkan duit sikit😘 PINKLADY ni sangat-sangat best & jimat sebab semua kebaikan ada dalam 1 botol..
.
Nak tau info lebih lagi? Cepat tekan link kat bio tu👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
1 0 20 hours ago

Cantik adalah keperluan.. Siapa tak nak cantik kan?? Gila tak nak cantik😅 Nak jugak rasa confident depan suami sendiri..
.
Jom rawat dalaman dulu dengan PINKLADY untuk bagi seri lagi luaran kita😘 Bila dalaman cantik, luaran pun terjaga😍
.
Nak cantik untuk diri sendiri kena la keluarkan duit sikit😘 PINKLADY ni sangat-sangat best & jimat sebab semua kebaikan ada dalam 1 botol..
.
Nak tau info lebih lagi? Cepat tekan link kat bio tu👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Cantik adalah keperluan.. Siapa tak nak cantik kan?? Gila tak nak cantik😅 Nak jugak rasa confident depan suami sendiri..
.
Jom rawat dalaman dulu dengan PINKLADY untuk bagi seri lagi luaran kita😘 Bila dalaman cantik, luaran pun terjaga😍
.
Nak cantik untuk diri sendiri kena la keluarkan duit sikit😘 PINKLADY ni sangat-sangat best & jimat sebab semua kebaikan ada dalam 1 botol..
.
Nak tau info lebih lagi? Cepat tekan link kat bio tu👆🏻📲0176209723
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
2 0 20 hours ago

CAIR LEMAK TANPA DERITA!

Set untuk turunkan berat badan secara sihat tanpa diet extreme, tanpa bahan terlarang..! Bagaimana ia bertindak?
.
Gabungan 2 jenis #Jamunenek ini berfungsi membantu menyingkirkan toksin dalaman badan (Fiti Kapsul) & dalam masa yang sama bantu pulihkan masalah dalaman (Rapat Plus)
.
Berat badan turun dengan dalaman yang sihat!
Jamu lulus kkm..produk herba bebas kimia
.
Rm50/set
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲 DM/Whatsapp 017-4841856
📦 shopee.com.my /shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #tipskurus #jamunenekpj #jamunenekshahalam #fitikapsul #ubatkurus #jamuuntukwanita #kurus #detox #sembelit #jamukurus #perutbuncit

CAIR LEMAK TANPA DERITA!

Set  untuk turunkan berat badan secara sihat tanpa diet extreme, tanpa bahan terlarang..! Bagaimana ia bertindak?
.
Gabungan 2 jenis #Jamunenek ini berfungsi membantu menyingkirkan toksin dalaman badan (Fiti Kapsul) & dalam masa yang sama bantu pulihkan masalah dalaman (Rapat Plus)
.
Berat badan turun dengan dalaman yang sihat!
Jamu lulus kkm..produk herba bebas kimia
.
Rm50/set
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲 DM/Whatsapp 017-4841856
📦 shopee.com.my /shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #tipskurus  #jamunenekpj  #jamunenekshahalam  #fitikapsul #ubatkurus  #jamuuntukwanita #kurus #detox #sembelit #jamukurus #perutbuncit
3 0 21 hours ago

Yang ditunggu dah tiba!
Sorry sayang sis baru sempat update
Tak menang tangan terima order sejak pagi tadi
Promo 11.11 ni awak takkan dapat dekat mana-mana promosi tau
Untuk 1 hari ini sahaja
Lekas! Lagi banyak beli lagi jimat!
Whatsapp 📩 http://pakarwanita.wasap.my/
.
#JamuSeriBonda
#JSBSelamanya
#NaturalJamu
#LeaRosse
#FeminineWash
#LulusKKM

Yang ditunggu dah tiba!
Sorry sayang sis baru sempat update
Tak menang tangan terima order sejak pagi tadi
Promo 11.11 ni awak takkan dapat dekat mana-mana promosi tau
Untuk 1 hari ini sahaja
Lekas! Lagi banyak beli lagi jimat!
Whatsapp 📩 http://pakarwanita.wasap.my/
.
#JamuSeriBonda
#JSBSelamanya
#NaturalJamu
#LeaRosse
#FeminineWash
#LulusKKM
1 3 23 hours ago

Semalm dinner dg si pink ni😍
fuhh bangun pagi ni ringann dan berserii jerr diri ini.... Kerana diriku begitu bermakna... Akn ku consistant sampai bila2. .

www.wasap.my/60102792084

#jamurapatplus
#jamurapat

Semalm dinner dg si pink ni😍 
fuhh bangun pagi ni ringann dan berserii jerr diri ini.... Kerana diriku begitu bermakna... Akn ku consistant sampai bila2. .

www.wasap.my/60102792084

#jamurapatplus 
#jamurapat
3 0 11 November, 2019

SUSU MARYAM😃😃😃
.
Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang. Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang semua boleh nikmati keenakan SUSU MARYAM!😍😍😍
.
Mempunyai 3 PERISA dan 3 FUNGSI. Pilihlah yang mana suka!!😍😍😍
.
1.Susu Maryam COKLAT
2.Susu Maryam STRAWBERRY
3.Susu Maryam ORIGINAL
.
🌼Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma
🌼MEMBANTU memberikan tenaga
🌼Membantu Meningkatkan sistem imunisasi
🌼membantu menambah air susu ibu
🌼MEMBANTU meningkatkan paras HB ibu mengandung
🌼Membantu mengimbangi kandungan gula dalam darah
🌼Membantu untuk mencantikkan kulit
🌼MEMBANTU mengekalkan kecantikan kulit - awet muda
.
💲Harga: Rm25 / 15 sachet
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲DM /Whatsapp 017-4841856
📦shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #meletop #bazaarpaknil #jamunenekpj #jamunenekshahalam #fattzura #susukambing #susumaryam #susukambingtakhamis #susukambingasli #susukambingcoklat #susukambingstrawberry #susuibumengandung #susuibuberpantang #susukambingberperisa

SUSU MARYAM😃😃😃
.
Minuman SESUAI untuk seisi keluarga dari baby sehingga ke atok moyang. Ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang semua boleh nikmati keenakan SUSU MARYAM!😍😍😍
.
Mempunyai 3 PERISA dan 3 FUNGSI. Pilihlah yang mana suka!!😍😍😍
.
1.Susu Maryam COKLAT
2.Susu Maryam STRAWBERRY
3.Susu Maryam ORIGINAL
.
🌼Diekstrak dengan makanan sunnah seperti kurma
🌼MEMBANTU  memberikan tenaga
🌼Membantu Meningkatkan sistem imunisasi
🌼membantu menambah air susu ibu
🌼MEMBANTU meningkatkan paras HB ibu mengandung
🌼Membantu mengimbangi kandungan gula dalam darah
🌼Membantu untuk mencantikkan kulit
🌼MEMBANTU mengekalkan kecantikan kulit - awet muda
.
💲Harga: Rm25 / 15 sachet
.
.
.
BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK JAMU NENEK? HUBUNGI SIS SEGERA!
.
📲DM /Whatsapp 017-4841856
📦shopee.com.my/shalin.lynn
.
#jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek 
#jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat  #meletop #bazaarpaknil  #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #fattzura #susukambing #susumaryam #susukambingtakhamis #susukambingasli #susukambingcoklat #susukambingstrawberry #susuibumengandung #susuibuberpantang #susukambingberperisa
1 0 11 November, 2019

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
2 0 11 November, 2019

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
1 0 11 November, 2019

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi✨
.
Jangan lupa tau.. Setiap pagi mesti kena ambil 2 biji kapsul pink lady dulu, bru la badan fresh nak buat kerja😊 Dalam masa yg sama, luar dalam badan kita pun cantik sekali.. Diri sendiri happy, suami lagi happy😁
.
#emmamaembong #exclusivefreegift #ikhtiarhamil #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #asetmantap #bodyideal #bodymontok #dropshipwanted #lafamilytestimonipld #ketatrapat #ibumenyusu #kutupinklady #pinkladyoriginalhq #supplementwanita #satukanrasa #sitinordiana #pinkladyviral #ansuranpinklady #pinkladymalaysia #pinkladyindonesia #pinkladybrunei #pinkladysingapore #ketatrapat #jamumoden #jamurapat #anjal #gebu #zuriat
4 0 11 November, 2019

NESV teman sejati wanita Indonesia 😊
Cuma NESV yg paling mengerti wanita,
tuntasin semua masalah kewanitaanmu dari
- keputihan
- gatal
- bau gk sedap di missv
- nyeri berlebih saat haid
- haid gak lancar
- atasi masalah kista dan miom, - bahkan untuk ibu2 ni bisa merapatkan kembali missv
- mengencangkan payudara
- bkin kmbali seperti perawan 😙.. NesV bisa dkonsumsi dri gadis sampai ibu2 yaa, aman tanpa efek samping, krna NESV Herbal Alami!!
.
Info order langsung chat me yahh 😍😍 🍒Fitri dist HWI🍒
👉Wa 081615149733
☺ 💰 Open Reseller or Member 😊 .
📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri 📦 Produk dijamin ORI 100%
📦 Dicari Calon Agen Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari, minat chat me ya..
.
Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified
www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum) Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan! .
Salam,
Number 1⃣ Online Bussiness
GET YOUR UNLIMITED LIFE STYLE
ㅤㅤ
#hwibandung #hwi #hwijakarta #hwipekanbaru #hwijakarta #jualfrutablend #nesv #nesvmurah #keputihan #perapatvagina #jamurapet #jamurapat #pilvirgin #payudarakencang #bebaskeputihan #glucellamurah #kankerserviks #jualbbcream #jualobatdiet #cegahkeputihan #cegahkankerserviks #cantikalami #crystalx #bajubigsize #bajuanak #bajucouple #nesv #nesvhwi #nesvindonesia #sarirapet @RepostIt_app

NESV teman sejati wanita Indonesia 😊
Cuma NESV yg paling mengerti wanita,
tuntasin semua masalah kewanitaanmu dari
- keputihan
- gatal
- bau gk sedap di missv
- nyeri berlebih saat haid
- haid gak lancar
- atasi masalah kista dan miom, - bahkan untuk ibu2 ni bisa merapatkan kembali missv
- mengencangkan payudara
- bkin kmbali seperti perawan 😙.. NesV bisa dkonsumsi dri gadis sampai ibu2 yaa, aman tanpa efek samping, krna NESV Herbal Alami!!
.
Info order langsung chat me yahh 😍😍 🍒Fitri dist HWI🍒
👉Wa 081615149733
☺ 💰 Open Reseller or Member 😊 .
📦 Melayani pengiriman dalam & luar negeri 📦 Produk dijamin ORI 100%
📦 Dicari Calon Agen Resmi HWI yang mau penghasilan tambahan 50rb-200rb/hari, minat chat me ya..
.
Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified
www.hwiverified.com (dilindungi badan hukum) Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan! .
Salam,
Number 1⃣ Online Bussiness
GET YOUR UNLIMITED LIFE STYLE 
ㅤㅤ 
#hwibandung #hwi #hwijakarta #hwipekanbaru #hwijakarta #jualfrutablend #nesv #nesvmurah #keputihan #perapatvagina #jamurapet #jamurapat #pilvirgin #payudarakencang #bebaskeputihan #glucellamurah #kankerserviks #jualbbcream #jualobatdiet #cegahkeputihan #cegahkankerserviks #cantikalami #crystalx #bajubigsize #bajuanak #bajucouple #nesv #nesvhwi #nesvindonesia #sarirapet @RepostIt_app
0 0 11 November, 2019

Pinkish V Wash by Jamu Ratu Syantik adalah feminine wash yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan.

Singkatannya, PV:
- Mudah dibawa & dalam bentuk foam
- Mengandungi collagen untuk memutihkan dan menganjalkan miss V
- Merawat keputihan dan mencegah bau pada miss V
- Mengandungi ekstrak daun Bidara
- Wangi, dingin dan sangat menyegarkan
- Boleh digunakan ketika haid ataupun ibu mengandung
- Mengetatkan miss V, boleh digunakan sebelum bersama dengan suami untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri
- Mencegah kekeringan, kegatalan dan ketidak selesaan.

BND $12 sebotol
#JamuRatuSyantik #JamuShahAlam #JamuKualaLumpur #JamuKL #JamuRatuSyantikMalaysia #JamuRatuSyantikBn #JamuRatuSyantikSg #jamuratusyantikMY #JamuRatuSyantikSingapore #JamuRatuSyantikBrunei #JRS #LissaHisham #MissSyantik #HangJebat #PinkishV #SnowDolly #BeSyantik #JamuRapat #MissVketat #Ladyboss #LadybossJRS #JRSMillionaireBrunei #StokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS #LeaderBruneiJRS #TeamMillionaireBruneiJRS #TeamLidyia

Pinkish V Wash by Jamu Ratu Syantik adalah feminine wash yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan.

Singkatannya, PV:
- Mudah dibawa & dalam bentuk foam
- Mengandungi collagen untuk memutihkan dan menganjalkan miss V
- Merawat keputihan dan mencegah bau pada miss V
- Mengandungi ekstrak daun Bidara
- Wangi, dingin dan sangat menyegarkan
- Boleh digunakan ketika haid ataupun ibu mengandung
- Mengetatkan miss V, boleh digunakan sebelum bersama dengan suami untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri
- Mencegah kekeringan, kegatalan dan ketidak selesaan.

BND $12 sebotol 
#JamuRatuSyantik #JamuShahAlam #JamuKualaLumpur #JamuKL #JamuRatuSyantikMalaysia #JamuRatuSyantikBn #JamuRatuSyantikSg #jamuratusyantikMY #JamuRatuSyantikSingapore #JamuRatuSyantikBrunei #JRS #LissaHisham #MissSyantik #HangJebat #PinkishV #SnowDolly #BeSyantik #JamuRapat #MissVketat  #Ladyboss #LadybossJRS #JRSMillionaireBrunei #StokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS #LeaderBruneiJRS #TeamMillionaireBruneiJRS #TeamLidyia
1 0 11 November, 2019

Pinkish V Wash by Jamu Ratu Syantik adalah feminine wash yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan.

Singkatannya, PV:
- Mudah dibawa & dalam bentuk foam
- Mengandungi collagen untuk memutihkan dan menganjalkan miss V
- Merawat keputihan dan mencegah bau pada miss V
- Mengandungi ekstrak daun Bidara
- Wangi, dingin dan sangat menyegarkan
- Boleh digunakan ketika haid ataupun ibu mengandung
- Mengetatkan miss V, boleh digunakan sebelum bersama dengan suami untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri
- Mencegah kekeringan, kegatalan dan ketidak selesaan.

BND $12 sebotol
#JamuRatuSyantik #JamuShahAlam #JamuKualaLumpur #JamuKL #JamuRatuSyantikMalaysia #JamuRatuSyantikBn #JamuRatuSyantikSg #jamuratusyantikMY #JamuRatuSyantikSingapore #JamuRatuSyantikBrunei #JRS #LissaHisham #MissSyantik #HangJebat #PinkishV #SnowDolly #BeSyantik #JamuRapat #MissVketat #Ladyboss #LadybossJRS #JRSMillionaireBrunei #StokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS #LeaderBruneiJRS #TeamMillionaireBruneiJRS #TeamLidyia

Pinkish V Wash by Jamu Ratu Syantik adalah feminine wash yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan.

Singkatannya, PV:
- Mudah dibawa & dalam bentuk foam
- Mengandungi collagen untuk memutihkan dan menganjalkan miss V
- Merawat keputihan dan mencegah bau pada miss V
- Mengandungi ekstrak daun Bidara
- Wangi, dingin dan sangat menyegarkan
- Boleh digunakan ketika haid ataupun ibu mengandung
- Mengetatkan miss V, boleh digunakan sebelum bersama dengan suami untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri
- Mencegah kekeringan, kegatalan dan ketidak selesaan.

BND $12 sebotol 
#JamuRatuSyantik #JamuShahAlam #JamuKualaLumpur #JamuKL #JamuRatuSyantikMalaysia #JamuRatuSyantikBn #JamuRatuSyantikSg #jamuratusyantikMY #JamuRatuSyantikSingapore #JamuRatuSyantikBrunei #JRS #LissaHisham #MissSyantik #HangJebat #PinkishV #SnowDolly #BeSyantik #JamuRapat #MissVketat  #Ladyboss #LadybossJRS #JRSMillionaireBrunei #StokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS #LeaderBruneiJRS #TeamMillionaireBruneiJRS #TeamLidyia
1 0 11 November, 2019

Pinkish V Wash by Jamu Ratu Syantik adalah feminine wash yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan.

Singkatannya, PV:
- Mudah dibawa & dalam bentuk foam
- Mengandungi collagen untuk memutihkan dan menganjalkan miss V
- Merawat keputihan dan mencegah bau pada miss V
- Mengandungi ekstrak daun Bidara
- Wangi, dingin dan sangat menyegarkan
- Boleh digunakan ketika haid ataupun ibu mengandung
- Mengetatkan miss V, boleh digunakan sebelum bersama dengan suami untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri
- Mencegah kekeringan, kegatalan dan ketidak selesaan.

BND $12 sebotol
#JamuRatuSyantik #JamuShahAlam #JamuKualaLumpur #JamuKL #JamuRatuSyantikMalaysia #JamuRatuSyantikBn #JamuRatuSyantikSg #jamuratusyantikMY #JamuRatuSyantikSingapore #JamuRatuSyantikBrunei #JRS #LissaHisham #MissSyantik #HangJebat #PinkishV #SnowDolly #BeSyantik #JamuRapat #MissVketat #Ladyboss #LadybossJRS #JRSMillionaireBrunei #StokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS #LeaderBruneiJRS #TeamMillionaireBruneiJRS #TeamLidyia

Pinkish V Wash by Jamu Ratu Syantik adalah feminine wash yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan selamat digunakan.

Singkatannya, PV:
- Mudah dibawa & dalam bentuk foam
- Mengandungi collagen untuk memutihkan dan menganjalkan miss V
- Merawat keputihan dan mencegah bau pada miss V
- Mengandungi ekstrak daun Bidara
- Wangi, dingin dan sangat menyegarkan
- Boleh digunakan ketika haid ataupun ibu mengandung
- Mengetatkan miss V, boleh digunakan sebelum bersama dengan suami untuk mengeratkan lagi hubungan suami isteri
- Mencegah kekeringan, kegatalan dan ketidak selesaan.

BND $12 sebotol 
#JamuRatuSyantik #JamuShahAlam #JamuKualaLumpur #JamuKL #JamuRatuSyantikMalaysia #JamuRatuSyantikBn #JamuRatuSyantikSg #jamuratusyantikMY #JamuRatuSyantikSingapore #JamuRatuSyantikBrunei #JRS #LissaHisham #MissSyantik #HangJebat #PinkishV #SnowDolly #BeSyantik #JamuRapat #MissVketat  #Ladyboss #LadybossJRS #JRSMillionaireBrunei #StokisBruneiJRS #AgentBruneiJRS #LeaderBruneiJRS #TeamMillionaireBruneiJRS #TeamLidyia
1 0 11 November, 2019

Top #jamurapat posts

Kebaikan & khasiat2 #jamujuanita 🌹 👉Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
👉 Tanpa Keputihan Merimaskan
👉 Tiada Senggugut Menyakitkan
👉 Payudara & Punggung Kembali Anjal
👉 Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
👉 Lawas Membuang,Toksin Disingkirkan
👉 Kitaran Haid Normal & Lancar
👉 Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
👉 Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
👉 Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
👉 Aliran Susu badan Lebih Lancar
👉 Kembali Ghairah Bersama Suami
👉 Bau Badan Hilang, Hormon Stabil
👉 Terasa denyutan di ari-ari atau dalam rahim, di ‘V’, Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan-lahan dari masa ke semasa.
👉 Merawat masalah resdung/gatal2 dan jerawat
👉 Mengawal berat badan
👉 Untuk perancang semulajadi
👉 Menghilanngkan sakit2 sendi/urat
👉 Penggunaan berterusan semua kesan-kesan di atas akan hilang.Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
👉 Payudara berdenyut-denyut, menegang dan pejal.
👉 Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut.

Berminat boleh klik link di bawah utk order yer..
www.wasap.my/60134853284
.
#jamumeletop #jamuviral2018 #jamuherbaasli #jamurapat #ketatpadat #teamafviral0756

Kebaikan & khasiat2 #jamujuanita 🌹 👉Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
👉 Tanpa Keputihan Merimaskan
👉 Tiada Senggugut Menyakitkan
👉 Payudara & Punggung Kembali Anjal
👉 Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
👉 Lawas Membuang,Toksin Disingkirkan
👉 Kitaran Haid Normal & Lancar
👉 Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
👉 Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
👉 Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
👉 Aliran Susu badan Lebih Lancar
👉 Kembali Ghairah Bersama Suami
👉 Bau Badan Hilang, Hormon Stabil
👉 Terasa denyutan di ari-ari atau dalam rahim, di ‘V’, Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan-lahan dari masa ke semasa.
👉 Merawat masalah resdung/gatal2 dan jerawat
👉 Mengawal berat badan
👉 Untuk perancang semulajadi
👉 Menghilanngkan sakit2 sendi/urat
👉 Penggunaan berterusan semua kesan-kesan di atas akan hilang.Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
👉 Payudara berdenyut-denyut, menegang dan pejal.
👉 Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut.

Berminat boleh klik link di bawah utk order yer..
www.wasap.my/60134853284
.
#jamumeletop #jamuviral2018 #jamuherbaasli #jamurapat #ketatpadat #teamafviral0756
114 20 22 June, 2019

➡️ GENTEL HARUMNITA

Menjadikan Anda Kembali Perawan💋💃 100% Natural Ingredients Isi : 120 pil

RM49.90
pos sm8/ss12

www.wasap.my/0197461285/aslegacy
#teamAFviral0754
.
.
#aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #makjun #ubatkeputihan #masalahwanita #missv #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs #aslegacyjohor #aslegacykotatinggi - #regrann

➡️ GENTEL HARUMNITA

Menjadikan Anda Kembali Perawan💋💃 100% Natural Ingredients  Isi : 120 pil

RM49.90
pos sm8/ss12

www.wasap.my/0197461285/aslegacy
#teamAFviral0754
.
.
 #aslegacy #perapat #jamurapat #jamusendat #pejalkanpayudara #gentelharumnita #makjun #ubatkeputihan #masalahwanita #missv #kembalidara #perawan #aliffsyukri #shahidadherbs#aslegacyjohor #aslegacykotatinggi - #regrann
136 36 22 June, 2019

: KUNYIT ASAM
(Resep By Rudy Choirudin)

Bahan 1
- Air bersih 1 liter
- Asam Jawa 40 gr
- Gula Jawa 80 gr

Bahan 2
- Desaku Kunyit Bubuk 1 bungkus
- Garam 1/2 sendok teh

Cara membuat :
1. Rebus semua bahan 1 dengan api sedang sampai mendidih dan Asam & Gula larut.
2. Masukan Desaku Kunyit Bubuk & Garam, aduk sebentar. Kemudian api langsung dimatikan.
3. Saring. Siap disajikan
#kunyitasam #kunyitasem #jamukunyitasam #jamukunyitasem #jamukunyit #jamuberpantang #jamuwanita #stokisjsd #jamumalaysia #kacipfatimah #buasir #periodtakteratur #sayajualjamu #jamuketat #sihatluardalam #ketat #jamuindahkeluarga #jamurapat #jamumurah #jamusendat #jamumoden

: KUNYIT ASAM
(Resep By Rudy Choirudin)

Bahan 1
- Air bersih 1 liter
- Asam Jawa 40 gr
- Gula Jawa 80 gr

Bahan 2
- Desaku Kunyit Bubuk 1 bungkus
- Garam 1/2  sendok teh

Cara membuat :
1. Rebus semua bahan 1 dengan api sedang sampai mendidih dan Asam & Gula larut.
2. Masukan Desaku Kunyit Bubuk & Garam, aduk sebentar.  Kemudian api langsung dimatikan.
3. Saring.  Siap disajikan
 #kunyitasam #kunyitasem #jamukunyitasam  #jamukunyitasem #jamukunyit#jamuberpantang #jamuwanita #stokisjsd #jamumalaysia #kacipfatimah #buasir #periodtakteratur #sayajualjamu #jamuketat #sihatluardalam #ketat #jamuindahkeluarga #jamurapat #jamumurah #jamusendat  #jamumoden
279 9 17 November, 2018

Hahahha dulu agent skrg i dh naik pangkat 😁😂🤣stokis..dulu keje angkat tepon 7tahun xpenah naik mane2...jual sweetdara dpt naik pangkat😂🤣
Tq boss @km_lianarosli @kmbeauty_hq
#jamuketat #jamukl #jamusweetdara #jamuviral #jamurapat #jamuketatmencengkam

Hahahha dulu agent skrg i dh naik pangkat 😁😂🤣stokis..dulu keje angkat tepon 7tahun xpenah naik mane2...jual sweetdara dpt naik pangkat😂🤣
Tq boss @km_lianarosli @kmbeauty_hq 
#jamuketat #jamukl#jamusweetdara #jamuviral #jamurapat #jamuketatmencengkam
168 22 20 October, 2018

Moh le wasap kita. Sementara stok jamu kita masih ada ni. Yang dok sekitar tanah rata, brinchang, kita cod.. nk self pick up pn boleh. Sekitar kg raja pun boleh cod tapi school days je lah😅😅. .
.
Cepat2 ws kita tau
📲+60134853284
.
.
#jamuwarisankeluarga #jamurapat #jamuketatmelekat #jamuherbaasli #jamuawetmuda #jamuseripemikat #jamutradisional #jamumoden #teamafviral0767 #jamupalinglaris #jamuviral #cantikluaransihatdalaman

Moh le wasap kita. Sementara stok jamu kita masih ada ni. Yang dok sekitar tanah rata, brinchang, kita cod.. nk self pick up pn boleh. Sekitar kg raja pun boleh cod tapi school days je lah😅😅. .
.
Cepat2 ws kita tau
📲+60134853284
.
.
#jamuwarisankeluarga #jamurapat #jamuketatmelekat #jamuherbaasli #jamuawetmuda #jamuseripemikat #jamutradisional #jamumoden #teamafviral0767 #jamupalinglaris #jamuviral #cantikluaransihatdalaman
116 22 27 June, 2019

📌Lesu tak bermaya !
Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. .
. 📌Pegerakkan tidak cergas dan lemau.. 😍
. . 📌Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana ,
. . 📌dapatkan sekarang dengan wasap
.
www.wasap.my/0197461285/Aslegacy
.
READY STOK
RM69.90
.
Cod area Kota Tinggi Johor
Pos seluruh malaysia
.
#aslegacy #perapat #jamurapat
#bazaarmalaysia
#kejayaantanpabatasan
#anakanakpaknil
#igshopmalaysia
#anakanakpaknil
#bazarpaknil
#kamijual #jombeli
#bazaarmalaysia
#instashopmalaysia
#teamAFviral0866

#regrann

📌Lesu tak bermaya ! 
Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. .
. 📌Pegerakkan tidak cergas dan lemau.. 😍
. . 📌Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana ,
. . 📌dapatkan sekarang dengan wasap
.
www.wasap.my/0197461285/Aslegacy
.
READY STOK
RM69.90
.
Cod area Kota Tinggi Johor
Pos seluruh malaysia
.
#aslegacy #perapat #jamurapat
#bazaarmalaysia
#kejayaantanpabatasan
#anakanakpaknil
#igshopmalaysia
#anakanakpaknil
#bazarpaknil
#kamijual #jombeli
#bazaarmalaysia
#instashopmalaysia
#teamAFviral0866

#regrann
123 30 4 August, 2019

Thank you beli BIZZI BODDY dengan kami 😘
.
Jom sape lagi nak kurus sebelum raya? 💃
.
.
Untuk pembelian produk Bizzi Boddy ini anda boleh terus hubungi kami melalui whatsapp atau nak mudah boleh terus click link whatsapp dekat bio 😉
.
📲 013-3033762 Hanis
.
🛵COD JOHOR BAHRU
.
#aslegacy
#datoaliffsyukri
#shahidadherbs
#fashasandha
#datoaliffsyukriterlajaklaris
#bizzyboddy
#harumnita
#bizzyboddycontourcream
#krimkurus
#bizzibodyjohor
#bizzibodyjohorbahru
#bizzibodyjb
#bizzibodycodjb
#bizzibodyskudai
#bizziboddyjohor
#bizziboddyjohorbahru
#bizziboddyjb
#bizziboddycodjb
#bizziboddyskudai
#aslegacyhq
#aslegacyjb
#aslegacyjohor
#aslegacyjohorbahru
#tipskurussihat
#jamurapat
#jamumanjakani
#jamuketat
#jamuviral
#bizziflush
#bizziflushjb

Thank you beli BIZZI BODDY dengan kami 😘
. 
Jom sape lagi nak kurus sebelum raya? 💃
.
. 
Untuk pembelian produk Bizzi Boddy ini anda boleh terus hubungi kami melalui whatsapp atau nak mudah boleh terus click link whatsapp dekat bio 😉
.
📲 013-3033762 Hanis
.
🛵COD JOHOR BAHRU
.
#aslegacy
#datoaliffsyukri 
#shahidadherbs 
#fashasandha 
#datoaliffsyukriterlajaklaris 
#bizzyboddy
#harumnita
#bizzyboddycontourcream
#krimkurus
#bizzibodyjohor
#bizzibodyjohorbahru
#bizzibodyjb
#bizzibodycodjb
#bizzibodyskudai
#bizziboddyjohor
#bizziboddyjohorbahru
#bizziboddyjb
#bizziboddycodjb
#bizziboddyskudai
#aslegacyhq
#aslegacyjb
#aslegacyjohor
#aslegacyjohorbahru
#tipskurussihat
#jamurapat
#jamumanjakani
#jamuketat
#jamuviral
#bizziflush
#bizziflushjb
1,058 3 21 March, 2019

.
Dia ga bakal bisa kurus deh .. kan keturunannya gendut-gendut 😑
.
Huh ???
.
Teori ini udah ga mempan lagi ya guys.
Teknologi Ageloc bekerja pada level genetik.
Hasil penelitian selama 30 th ini tinggal kita pake aja dalam bentuk perawatan kulit maupun suplemen kesehatan ❤
.
Ageloc mampu memperbaiki gen2 kamu yang rusak/cacat akibat bawaan lahir maupun karena menua.
.
Ageloc akan mengunci proses penuaan dan akan mengubah ekspresi gen kamu jadi muda lagi .
Jadi mudanya luar dan dalam ya guys 🥰
Kalo cuma tampilan kan bisa kamu upgrade lewat operasi plastik, make up dan baju2 yang kamu pake.
Kalo organ tubuh ga bisa yah... kan ga mungkin kamu cangkok jantung/ginjal dll buat muda lagi 😛
.
Yspan dan R2 berbasis teknologi ageloc membuat kamu jadi muda lagi, lebih optimis dan percaya diri untuk melakukan apa yang kamu senangi dalam hidup ini.
.
Dengan mengonsumsinya sesuai aturan, kamu bakal energik layaknya abg masa2 puber 😑
.
Jadi jangan kaget kalo km bakal deg2 ser lagi pas ketemu pujaan hati, tanda2 menjelang bulanan ketika abg dulu bakal terulang, tubuh fit dan pikiran fokus walau cuma tidur 2jam.
.
Yang udah coba terapi macam2 tapi belum berhasil wajib coba minum suplemen ini.
.
Apapun kasusnya berarti ada kerusakan gen dan harus diperbaiki sesegera mungkin☝
.
Dm/wa untuk konsultasi lebih lanjut 🙏
.
Yspan dan R2 adalah produk yang sudah listing di Wall Street, memiliki kantor di 54 negara, BPOM dan halal.
.
#ageloc #yspan #r2 #r2nuskin #obatkanker #obattumor #obathamil #obatkurus #sehat #makanansehat #suplemen #suplemenkanker #suplemenhamil #tokoobatkuat #jualobatkuat #jamurapat #perawankembali #wanita #pria #obatcantik #obatawetmuda #obatlangsing

.
Dia ga bakal bisa kurus deh .. kan keturunannya gendut-gendut 😑
.
Huh ???
.
Teori ini udah ga mempan lagi ya guys.
Teknologi Ageloc bekerja pada level genetik.
Hasil penelitian selama 30 th ini tinggal kita pake aja dalam bentuk perawatan kulit maupun suplemen kesehatan ❤
.
Ageloc mampu memperbaiki gen2 kamu yang rusak/cacat akibat bawaan lahir maupun karena menua.
.
Ageloc akan mengunci proses penuaan dan akan mengubah ekspresi gen kamu jadi muda lagi .
Jadi mudanya luar dan dalam ya guys 🥰
Kalo cuma tampilan kan bisa kamu upgrade lewat operasi plastik, make up dan baju2 yang kamu pake.
Kalo organ tubuh ga bisa yah... kan ga mungkin kamu cangkok jantung/ginjal dll buat muda lagi 😛
.
Yspan dan R2 berbasis teknologi ageloc membuat kamu jadi muda lagi, lebih optimis dan percaya diri untuk melakukan apa yang kamu senangi dalam hidup ini.
.
Dengan mengonsumsinya sesuai aturan, kamu bakal energik layaknya abg masa2 puber 😑
.
Jadi jangan kaget kalo km bakal deg2 ser lagi pas ketemu pujaan hati, tanda2 menjelang bulanan ketika abg dulu bakal terulang, tubuh fit dan pikiran fokus walau cuma tidur 2jam.
.
Yang udah coba terapi macam2 tapi belum berhasil wajib coba minum suplemen ini.
.
Apapun kasusnya berarti ada kerusakan gen dan harus diperbaiki sesegera mungkin☝
.
Dm/wa untuk konsultasi lebih lanjut 🙏
.
Yspan dan R2 adalah produk yang sudah listing di Wall Street, memiliki kantor di 54 negara, BPOM dan halal.
.
#ageloc #yspan #r2 #r2nuskin #obatkanker #obattumor #obathamil #obatkurus #sehat #makanansehat #suplemen #suplemenkanker #suplemenhamil #tokoobatkuat #jualobatkuat #jamurapat #perawankembali #wanita #pria #obatcantik #obatawetmuda #obatlangsing
684 2 18 August, 2019