#jamuratumalaya Instagram Photos & Videos

jamuratumalaya - 219.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #jamuratumalaya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 minutes
Average like
2.1
Average comment
0.1
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

Beli. Scan. Gores!

PERADUAN GALI HARTA KARUN masih berlangsung.. Hanya perlu buat belian WUJA PINKISH atau KOPI ROMAGELLA.. Anda layak menyertainya 🎉🎉 Cepat.. Jangan ketinggalan.. Hadiah lumayan menanti anda 😍
▫️
3 step mudah untuk anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik dan lumayan khas dari Jamu Ratu Malaya!
▫️
Peraduan Gali Harta Karun berlangsung sebulan dari 11 November hingga 15 Disember 2019!!
▫️
Tunggu apa lagi?? Borong lah produk Kopi Romagella dan Wuja Pinkish sekarang! 🤑😍🤩
▫️
▫️
Utk dptkn produk & penerangan lebih jelas hubungi :
📱 0109818025
📱 0109818025
▫️
▫️
DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
.
.
#jrmtemerloh
#jrmmentakab
#jrmlanchang
#jrmbera
#jrmmaran
#jrmgambang
#jrmpahang
#jrmchenor
#jamuratumalaya
#wajargunajrm
#jamuratumalayapahang

Beli. Scan. Gores!

PERADUAN GALI HARTA KARUN masih berlangsung.. Hanya perlu buat belian WUJA PINKISH atau KOPI ROMAGELLA.. Anda layak menyertainya 🎉🎉 Cepat.. Jangan ketinggalan.. Hadiah lumayan menanti anda 😍
▫️
3 step mudah untuk anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik dan lumayan khas dari Jamu Ratu Malaya!
▫️
Peraduan Gali Harta Karun berlangsung sebulan dari 11 November hingga 15 Disember 2019!!
▫️
Tunggu apa lagi?? Borong lah produk Kopi Romagella dan Wuja Pinkish sekarang! 🤑😍🤩
▫️
▫️
Utk dptkn produk & penerangan lebih jelas hubungi :
📱 0109818025
📱 0109818025
▫️
▫️
DM atau tekan shj link ws di bio @jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
@jrm_temerloh_pahang
.
.
#jrmtemerloh
#jrmmentakab
#jrmlanchang
#jrmbera
#jrmmaran
#jrmgambang
#jrmpahang
#jrmchenor
#jamuratumalaya
#wajargunajrm
#jamuratumalayapahang
0 0 47 seconds ago

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 23 minutes ago

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
1 0 28 minutes ago

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 28 minutes ago

Hai semua , sis nak tanya , sape ada masalah terlampau chubby atau terlalu kurus seperti papan sehingga tiada bentuk badan yang menarik ? aset terlalu kecil ? leper macam plywood je ? ataupon terlampau chubby sehingga tiada bentuk badan ?
jamuqhita ada penyelesaiannya .. mari order dgn sis free gift utk pembelian 2 botol keatas . awak awak semuaa , cepat grab sementara stock masih ada nii 😆😆😆 . Boleh tengok banyak testimoni di ig sis
@jamuqhitaklselangor
@jamuqhitahq
.
#jamu  #bconfident  #superwink  #jamumakdara  #jamunenek  #jamusweetdara  #jamukakkm  #harummalam  #jamusweetdarabylianarosli  #pinkladymurah  #jamutunteja. #bodydreamtestimoni  #kurus  #bconfident  #keputihan   #missvlonggar #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #jamuratumalaya  #kcolly  #bconfidentmurah  #bconfidentadvance  #vsl  #vslbeautycare   #diamondgoldskincare  #diamondgoldmelaka  #sabunhilangdaki  #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL #tiktok

Hai semua , sis nak tanya , sape ada masalah terlampau chubby atau terlalu kurus seperti papan sehingga tiada bentuk badan yang menarik ? aset terlalu kecil ? leper macam plywood je ? ataupon terlampau chubby sehingga tiada bentuk badan ? 
jamuqhita ada penyelesaiannya .. mari order dgn sis free gift utk pembelian 2 botol keatas . awak awak semuaa , cepat grab sementara stock masih ada nii 😆😆😆 . Boleh tengok banyak testimoni di ig sis 
@jamuqhitaklselangor 
@jamuqhitahq
.
#jamu #bconfident #superwink #jamumakdara #jamunenek #jamusweetdara #jamukakkm #harummalam #jamusweetdarabylianarosli #pinkladymurah #jamutunteja.#bodydreamtestimoni #kurus #bconfident #keputihan  #missvlonggar #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #jamuratumalaya #kcolly #bconfidentmurah #bconfidentadvance #vsl #vslbeautycare  #diamondgoldskincare #diamondgoldmelaka #sabunhilangdaki #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL #tiktok
2 0 3 hours ago

RATU MIRIFICA PLUS

Kandungan : 60 Kapsul

RATU MIRIFICA PLUS dirumus khusus dari herba Pueraria Mirifica bersama gabungan herba lain seperti Fructus Terminalia Chebula, Rhizoma Curcuma Longa, Elephantopus Scaber, Labisa Pumila, dan Andrographis Paniculata.

Dari segi saintifik Pueraria Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat kuat dan ianya digunakan sebagai suplemen anti-penuaan – Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
– Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
– Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
– Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
– Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
– Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

Harga termasuk postage RM40

Whatsapp
📲0195730594📲
📲0195730594📲
📲0195730594📲

#jamuratumalaya #jamuratumirifica #jamuratumirificaplus #jamuratumirificamurah

RATU MIRIFICA PLUS

Kandungan : 60 Kapsul

RATU MIRIFICA PLUS dirumus khusus dari herba Pueraria Mirifica bersama gabungan herba lain seperti Fructus Terminalia Chebula, Rhizoma Curcuma Longa, Elephantopus Scaber, Labisa Pumila, dan Andrographis Paniculata.

Dari segi saintifik Pueraria Mirifica mempunyai kesan estrogen yang sangat kuat dan ianya digunakan sebagai suplemen anti-penuaan – Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
– Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
– Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
– Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
– Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
– Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

Harga termasuk postage RM40

Whatsapp
📲0195730594📲
📲0195730594📲
📲0195730594📲

#jamuratumalaya #jamuratumirifica #jamuratumirificaplus #jamuratumirificamurah
0 0 3 hours ago

Hai semua , sis nak tanya , sape ada masalah terlampau chubby atau terlalu kurus seperti papan sehingga tiada bentuk badan yang menarik ? aset terlalu kecil ? leper macam plywood je ? ataupon terlampau chubby sehingga tiada bentuk badan ?
jamuqhita ada penyelesaiannya .. mari order dgn sis free gift utk pembelian 2 botol keatas . awak awak semuaa , cepat grab sementara stock masih ada nii 😆😆😆 . Boleh tengok banyak testimoni di ig sis
@jamuqhitaklselangor
@jamuqhitahq
.
#jamu  #bconfident  #superwink  #jamumakdara  #jamunenek  #jamusweetdara  #jamukakkm  #harummalam  #jamusweetdarabylianarosli  #pinkladymurah  #jamutunteja. #bodydreamtestimoni  #kurus  #bconfident  #keputihan   #missvlonggar #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #jamuratumalaya  #kcolly  #bconfidentmurah  #bconfidentadvance  #vsl  #vslbeautycare   #diamondgoldskincare  #diamondgoldmelaka  #sabunhilangdaki  #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL #tiktok

Hai semua , sis nak tanya , sape ada masalah terlampau chubby atau terlalu kurus seperti papan sehingga tiada bentuk badan yang menarik ? aset terlalu kecil ? leper macam plywood je ? ataupon terlampau chubby sehingga tiada bentuk badan ? 
jamuqhita ada penyelesaiannya .. mari order dgn sis free gift utk pembelian 2 botol keatas . awak awak semuaa , cepat grab sementara stock masih ada nii 😆😆😆 . Boleh tengok banyak testimoni di ig sis 
@jamuqhitaklselangor 
@jamuqhitahq
.
#jamu #bconfident #superwink #jamumakdara #jamunenek #jamusweetdara #jamukakkm #harummalam #jamusweetdarabylianarosli #pinkladymurah #jamutunteja.#bodydreamtestimoni #kurus #bconfident #keputihan  #missvlonggar #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #jamuratumalaya #kcolly #bconfidentmurah #bconfidentadvance #vsl #vslbeautycare  #diamondgoldskincare #diamondgoldmelaka #sabunhilangdaki #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL #tiktok
2 0 3 hours ago

Jangan jadikan umur sebagai alasan utk kekal cantik.
Kulit sihat adalah bonus.
Dengan hanya mengamalkan Jammu Qhita 😍 kita boleh bagi balik kulit berseri & cantik luar dalam 😘

Seramm oihhb kalau laki asyik menjeling janda rumah sebelah yang kulit ploless tu body letopp 😅
.
Sehari 1@2 biji secara konsisten inshaAllah angan² nk cantik bukan lagi angan² kerana setiap wanita berhak untuk cantik 😘
.
Www.wasap.my/60176572101
.
#jamu  #bconfident  #superwink  #jamumakdara  #jamunenek  #jamusweetdara  #jamukakkm  #harummalam  #jamusweetdarabylianarosli  #pinkladymurah  #jamutunteja. #bodydreamtestimoni  #kurus  #bconfident  #keputihan   #missvlonggar #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #jamuratumalaya  #kcolly  #bconfidentmurah  #bconfidentadvance  #vsl  #vslbeautycare  #vslskincareoriginal  #diamondgoldskincare  #diamondgoldmelaka  #sabunhilangdaki  #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL

Jangan jadikan umur sebagai alasan utk kekal cantik.
Kulit sihat adalah bonus. 
Dengan hanya mengamalkan Jammu Qhita 😍 kita boleh bagi balik kulit berseri & cantik luar dalam 😘

Seramm oihhb kalau laki asyik menjeling janda rumah sebelah yang kulit ploless tu body letopp 😅
.
Sehari 1@2 biji secara konsisten inshaAllah angan² nk cantik  bukan lagi angan² kerana setiap wanita berhak untuk cantik 😘
.
Www.wasap.my/60176572101
.
#jamu #bconfident #superwink #jamumakdara #jamunenek #jamusweetdara #jamukakkm #harummalam #jamusweetdarabylianarosli #pinkladymurah #jamutunteja.#bodydreamtestimoni #kurus #bconfident #keputihan  #missvlonggar #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #jamuratumalaya #kcolly #bconfidentmurah #bconfidentadvance #vsl #vslbeautycare #vslskincareoriginal #diamondgoldskincare #diamondgoldmelaka #sabunhilangdaki #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL
2 0 3 hours ago

Jangan jadikan umur sebagai alasan utk kekal cantik.
Kulit sihat adalah bonus.
Dengan hanya mengamalkan Jammu Qhita 😍 kita boleh bagi balik kulit berseri & cantik luar dalam 😘

Seramm oihhb kalau laki asyik menjeling janda rumah sebelah yang kulit ploless tu body letopp 😅
.
Sehari 1@2 biji secara konsisten inshaAllah angan² nk cantik bukan lagi angan² kerana setiap wanita berhak untuk cantik 😘
.
Www.wasap.my/60176573036
.
#jamu  #bconfident  #superwink  #jamumakdara  #jamunenek  #jamusweetdara  #jamukakkm  #harummalam  #jamusweetdarabylianarosli  #pinkladymurah  #jamutunteja. #bodydreamtestimoni  #kurus  #bconfident  #keputihan   #missvlonggar #sendayutinggi  #sendayutinggimalaysia  #jamuratumalaya  #kcolly  #bconfidentmurah  #bconfidentadvance  #vsl  #vslbeautycare  #vslskincareoriginal  #diamondgoldskincare  #diamondgoldmelaka  #sabunhilangdaki  #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL

Jangan jadikan umur sebagai alasan utk kekal cantik.
Kulit sihat adalah bonus. 
Dengan hanya mengamalkan Jammu Qhita 😍 kita boleh bagi balik kulit berseri & cantik luar dalam 😘

Seramm oihhb kalau laki asyik menjeling janda rumah sebelah yang kulit ploless tu body letopp 😅
.
Sehari 1@2 biji secara konsisten inshaAllah angan² nk cantik  bukan lagi angan² kerana setiap wanita berhak untuk cantik 😘
.
Www.wasap.my/60176573036
.
#jamu #bconfident #superwink #jamumakdara #jamunenek #jamusweetdara #jamukakkm #harummalam #jamusweetdarabylianarosli #pinkladymurah #jamutunteja.#bodydreamtestimoni #kurus #bconfident #keputihan  #missvlonggar #sendayutinggi #sendayutinggimalaysia #jamuratumalaya #kcolly #bconfidentmurah #bconfidentadvance #vsl #vslbeautycare #vslskincareoriginal #diamondgoldskincare #diamondgoldmelaka #sabunhilangdaki #pilswiss #jammuqhita #jamuqhitacodKL
5 0 3 hours ago

📢📢📢LAST CALL!!! Promosi produk Rumah Hutan 🔥🔥🔥
( 3/12/19 - 8/12/19 )
..
❣Minyak Khelin Myrha- RM88 (NP : RM110)
..
.. Boleh dapatkan produk2 JRM, kunjungi outlet JRM bagi kawasan Ampang / KL berdekatan dgn Tesco Ampang dialamat ;
.
🏛 ~ G -19 Jalan Pandan Prima 2
Dataran Pandan Prima, K.Lumpur
.
📲 019-3141515 📲 017-6269613
☎️ 03-23893399
.
Atau boleh dapatkan dgn pengedar2 yg selalu berurusan dgn anda seperti yg tertera di ruang komen.. 👇👇👇 .
..
#jrm #jamuratumalaya #wajargunajrm #legasijrmampang #legasijrmstokisampang #StokisJRMAmpangKL #YESJRM2019

#jrmpromo
#traditionalmassage
#readystock
#freegift
#freepostage ......................
wa.me/60129880200/NAKPROMOKHELINMYRHA
💥💥💥💥💥💥💥 @meowjamuratumalaya

📢📢📢LAST CALL!!! Promosi produk Rumah Hutan 🔥🔥🔥
( 3/12/19 - 8/12/19 )
..
❣Minyak Khelin Myrha- RM88 (NP : RM110)
..
.. Boleh dapatkan produk2 JRM, kunjungi outlet JRM bagi kawasan Ampang / KL berdekatan dgn Tesco Ampang dialamat ;
.
🏛 ~ G -19 Jalan Pandan Prima 2 
Dataran Pandan Prima, K.Lumpur
.
📲 019-3141515 📲 017-6269613
☎️ 03-23893399
.
Atau boleh dapatkan dgn pengedar2 yg selalu berurusan dgn anda seperti yg tertera di ruang komen.. 👇👇👇 .
..
#jrm #jamuratumalaya #wajargunajrm #legasijrmampang #legasijrmstokisampang #StokisJRMAmpangKL #YESJRM2019

#jrmpromo
#traditionalmassage 
#readystock
#freegift
#freepostage ......................
wa.me/60129880200/NAKPROMOKHELINMYRHA
💥💥💥💥💥💥💥 @meowjamuratumalaya
1 0 3 hours ago

ANNONA BIRD'S NEST
Mengandungi khasiat : 🕊Sarang Burung (7%)
🕊American Ginseng
🕊White Fungus 🕊Rock Sugar

Minum Sebotol pasti nak lagi... Sambil cantik sambil tu kita sihat.. Belum cuba belum tahu.. sekali cuba repeat order terus 🤩🤩🤩
.
Whasapp 📲01120888337
atau click je link di bio ig😊
.
#sarangburungwalid
#sarangburung
#birdnest_annonaktrg
#birdnestannona
#kualaterengganu
#umt #uniza
#manir #gongbadak
#hiliran #petua
#bazarpaknil
#birdnest #manir
#jamu #terengganu
#sarangburunghalal
#sarangburungmuslim #jamuratumalaya
#neelofa
#awetmuda
#produk_ahli_farmasi
#birdnest_murah
#sarangburunghalal
#dropshipwanted
#Resellerwanted
#masalahdalamanwanita #kecantikan #skincaretips

ANNONA BIRD'S NEST 
Mengandungi khasiat : 🕊Sarang Burung (7%)
🕊American Ginseng
🕊White Fungus 🕊Rock Sugar

Minum Sebotol pasti nak lagi... Sambil cantik sambil tu kita sihat.. Belum cuba belum tahu.. sekali cuba repeat order terus 🤩🤩🤩
.
Whasapp 📲01120888337
atau click je link di bio ig😊
.
#sarangburungwalid
#sarangburung 
#birdnest_annonaktrg
#birdnestannona
#kualaterengganu
#umt #uniza
#manir #gongbadak
#hiliran #petua
#bazarpaknil
#birdnest #manir
#jamu #terengganu
#sarangburunghalal
#sarangburungmuslim #jamuratumalaya
#neelofa
#awetmuda
#produk_ahli_farmasi
#birdnest_murah
#sarangburunghalal
#dropshipwanted
#Resellerwanted
#masalahdalamanwanita #kecantikan #skincaretips
2 0 4 hours ago

Persoalan yang sering pengguna tanya berkenaan dengan kecantikan dan kesihatan kulit.
.
Persoalan : adakah produk mahal akan menjamin boleh mengubah kulit saya menjadi cantik?
.
Jawapan : Produk mahal atau murah tidak menjaminkan kulit yang cantik tetapi bergantung pada formulasinya dn iklim serta keserasian individu menentukan keberkesanan cantik dn sihat
.
JRM mengadun formulasi utk kulit badan dr ekstrak herba yg ada vitamin dan minyak untuk suplemen yg bantu rangsang cepat sel-sel kulit baru yang sihat supaya kulit cerah, bersinar dan lembap dan merangsang kolagen untuk menegangkan kulit
.
Persoalan : mengapakah semakin tua kulit semakin tidak cantik dan banyak pigmentasi ?
.
Jawapan : Apabila umur semakin meningkat, perubahan hormon mula berlaku menyebabkan kulit kehitaman, berkerak dan berdaki. Ketika mengandung dan selepas bersalin, perubahan hormon berlaku secara mendadak memberi kesan pada kulit.
.
.
Golongan wanita yang nak cantik, wajib guna Cenderai Putih Body Butter. Lelaki pun boleh guna. .!! Wanita mengandung dan lepas bersalin boleh gunakan untuk memudarkan parut strech marks.
.
📍Perhatian, yang ada masalah kulit seperti ekzema, psoriasis dan masalah kulit sensitif tidak digalakkan.
.
.
.
📱Whatsapp : 0177984252 ( Rina )
🚗 Free COD & Self Collect : Seksyen 9 Shah Alam
🚗Delivery with charges : Seluruh Shah Alam
📦Postage Seluruh Malaysia, setiap hari

#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaKotaDamansara
#JamuRatuMalayaShahAlam
#JamuRatuMalayaSelangor
#JamuRatuMalayaPetalingJaya
#JRMDamansara
#JRMKotaDamansara
#JRMShahAlam
#JRMSelangor
#JRMSeksyen9ShahAlam
#JamuRatuMalayaSeksyen9ShahAlam
#SayaJualJRM
#JRM_EmpirePJ
#PengedarJRMKotaDamansara
#PengedarJRMShahAlam
#KotaDamansara
#ShahAlam
#JualBeliOnlineShahAlam
#PengedarJamuRatuMalaya
#ProdukMuslim
#SupportProdukMuslim
#SupportProdukBumiputera
#BuyMuslimFirst
#CenderaiPutihBodyButter
#BodyButter

Persoalan yang sering pengguna tanya berkenaan dengan kecantikan dan kesihatan kulit.
.
Persoalan : adakah produk mahal akan menjamin boleh mengubah kulit saya menjadi cantik?
.
Jawapan : Produk mahal atau murah tidak menjaminkan kulit yang cantik tetapi bergantung pada formulasinya dn iklim serta keserasian individu menentukan keberkesanan cantik dn sihat
.
JRM mengadun formulasi utk kulit badan dr ekstrak herba yg ada vitamin dan minyak untuk suplemen yg bantu rangsang cepat sel-sel kulit baru yang sihat supaya kulit cerah, bersinar dan lembap dan merangsang kolagen untuk menegangkan kulit
.
Persoalan : mengapakah semakin tua kulit semakin tidak cantik dan banyak pigmentasi ?
.
Jawapan : Apabila umur semakin meningkat, perubahan hormon mula berlaku menyebabkan kulit kehitaman, berkerak dan berdaki. Ketika mengandung dan selepas bersalin, perubahan hormon berlaku secara mendadak memberi kesan pada kulit.
.
.
Golongan wanita yang nak cantik, wajib guna Cenderai Putih Body Butter. Lelaki pun boleh guna. .!! Wanita mengandung dan lepas bersalin boleh gunakan untuk memudarkan parut strech marks.
.
📍Perhatian, yang ada masalah kulit seperti ekzema, psoriasis dan masalah kulit sensitif tidak digalakkan.
.
.
.
📱Whatsapp : 0177984252 ( Rina )
🚗 Free COD & Self Collect : Seksyen 9 Shah Alam
🚗Delivery with charges : Seluruh Shah Alam
📦Postage Seluruh Malaysia, setiap hari

#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaKotaDamansara
#JamuRatuMalayaShahAlam
#JamuRatuMalayaSelangor
#JamuRatuMalayaPetalingJaya
#JRMDamansara
#JRMKotaDamansara
#JRMShahAlam
#JRMSelangor
#JRMSeksyen9ShahAlam
#JamuRatuMalayaSeksyen9ShahAlam
#SayaJualJRM
#JRM_EmpirePJ
#PengedarJRMKotaDamansara
#PengedarJRMShahAlam
#KotaDamansara
#ShahAlam
#JualBeliOnlineShahAlam
#PengedarJamuRatuMalaya
#ProdukMuslim
#SupportProdukMuslim
#SupportProdukBumiputera
#BuyMuslimFirst
#CenderaiPutihBodyButter
#BodyButter
1 0 4 hours ago

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
💠 TESTIMONI CUSTOMER ~ ROYAL V 💠
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆

Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang.. ia boleh menyebabkan badan kita merembeskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 😉

Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.. Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman..

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌱 1001 Manfaat/Keistimewaan Royal V ~
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

♦️Merangsang hormon wanita
♦️Menguatkan sistem antibodi tubuh
♦️Menghilangkan kelelahan & kelesuan tubuh
♦️Menegangkan & memcantikkan kulit wajah
♦️Mengeluarkn keputihan & menghilangkan bau Miss V
♦️Mengecutkan rahim & mengetatkan faraj
♦️Menyuburkan sistem peranakan
♦️Merawat masalah tombong
♦️Meningkatkan hormon pra menopause & menapause
♦️Melancarkan peredaran darah & kitaran haid•
♦️Ikhtiar untuk hamil
♦️Menguatkan masalah rahim lemah

⚠️⚠️⚠️ PERHATIAN!!! ⚠️⚠️⚠️

👉 IBU2 YG DALAM TEMPOH B'PANTANG HANYA DIBENARKN MENGAMBIL ROYAL V SELEPAS HARI KE-35 👈

🌱 Royal V ~ masih berbisa walau berusia!

jika berminat boleh wasap.my/601121913297


➡️ klik link di bio utk pembelian 👆 •

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔹ROYAL V 💰 RM60 exclude postage/cod🔹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


💌 Facebook ~ Jrm Noghori Bangi Semenyih
💌 Ig ~ jrm.n9_bangi_semenyih_kajang•


#royalvjrm
#royalv
#jrmmurah
#jamuratumalaya
#jamuratumalayamurah
#jamuratumalayaonline
#jrmonline
#jamuratumalayabangi
#bondarozita
#rumahhutan
#jrmmantin
#jrmpajam
#jrmkajang
#jrmbangi
#jrmputrajaya
#jrmnegerisembilan
#jrmnilai
#jrmlenggeng
#jrmberanang
#jrmdengkil
#ibupantang

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
💠 TESTIMONI CUSTOMER ~ ROYAL V 💠
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
※
Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang.. ia boleh menyebabkan badan kita merembeskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 😉

Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.. Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman..
※
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌱 1001 Manfaat/Keistimewaan Royal V ~
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
※
♦️Merangsang hormon wanita
♦️Menguatkan sistem antibodi tubuh
♦️Menghilangkan kelelahan & kelesuan tubuh
♦️Menegangkan & memcantikkan kulit wajah
♦️Mengeluarkn keputihan & menghilangkan bau Miss V
♦️Mengecutkan rahim & mengetatkan faraj
♦️Menyuburkan sistem peranakan
♦️Merawat masalah tombong
♦️Meningkatkan hormon pra menopause & menapause
♦️Melancarkan peredaran darah & kitaran haid•
♦️Ikhtiar untuk hamil
♦️Menguatkan masalah rahim lemah
※
⚠️⚠️⚠️ PERHATIAN!!! ⚠️⚠️⚠️
※
👉 IBU2 YG DALAM TEMPOH B'PANTANG HANYA DIBENARKN MENGAMBIL ROYAL V SELEPAS HARI KE-35 👈
※
🌱 Royal V ~ masih berbisa walau berusia!
※
jika berminat boleh wasap.my/601121913297
※
※
➡️ klik link di bio utk pembelian 👆 •
※
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔹ROYAL V 💰 RM60 exclude postage/cod🔹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
※
•
💌 Facebook ~ Jrm Noghori Bangi Semenyih
💌 Ig ~ jrm.n9_bangi_semenyih_kajang•
※
※
#royalvjrm
#royalv
#jrmmurah
#jamuratumalaya
#jamuratumalayamurah
#jamuratumalayaonline
#jrmonline
#jamuratumalayabangi
#bondarozita
#rumahhutan
#jrmmantin
#jrmpajam
#jrmkajang
#jrmbangi
#jrmputrajaya
#jrmnegerisembilan
#jrmnilai
#jrmlenggeng
#jrmberanang
#jrmdengkil
#ibupantang
4 1 5 hours ago

🌹KURUNG AMANDA🌹
.
🌸 Cutting Kurung moden
🌸 Baju material royal silk
🌸 Kain duyung dan mudah digosok
🌸 Baju bercutting loose ✅ Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
✅ Saiz S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya

ITEM READY STOK‼️
.
HARGA:
RM90 SM / RM95 SS
📫Free postage

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #lipmattemalaysia #waxmurah #khimarmalaysia #innersnowcap #nurraysa #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #alhaalfa #dyxy #sobella #minyakargan #serumparut #younglivingmalaysia #sugarbelle #meeracle #jamuratumalaya #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia

🌹KURUNG AMANDA🌹
.
🌸 Cutting Kurung moden
🌸 Baju material royal silk
🌸 Kain duyung dan mudah digosok
🌸 Baju bercutting loose ✅ Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
✅ Saiz S M L XL XXL
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian..
.
Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya

ITEM READY STOK‼️
.
HARGA:
RM90 SM / RM95 SS
📫Free postage

Whatsapp 014-3919537

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #lipmattemalaysia #waxmurah #khimarmalaysia #innersnowcap #nurraysa #innersilang #handsockmurah #telekungmurah #foundationviral #mamadil #alhaalfa #dyxy #sobella #minyakargan #serumparut #younglivingmalaysia #sugarbelle #meeracle #jamuratumalaya #tupperwaremurah #tudungkekaboo #dexandra #shaklee #ryanazcollection #marykaymalaysia
2 0 5 hours ago

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔Body yg mantap, seksi
✔Breast yg montok
✔Pungung yg gebu
✔Miss V yg ketat
✔Rambut yg semakin lebat
✔Kulit yg cantik,putih
✔Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda dengan HARGA ISTIMEWA + FREE GIFT EXCLUSIVE DARI HQ! 💃🏼 Terhad untuk 20 orang terawal shj!
.
.
📲Whatsapp : 0173732416
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah

KHUSUS UTK PARA ISTERI YG BETUL-BETUL SERIUS NAK KEMBALIKAN BODY BERGETAH MCM ANAK DARA.
.
✔ BUAH DADA BESAR, RANUM & ANJAL
✔ PUNGGONG LENTIK LIUK
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ WAJAH BERSERI
✔ KULIT HALUS GEBU
✔ BODY TIPTOP
.
Pink lady mempunyai pelbagai manfaat,
✔Body yg mantap, seksi
✔Breast yg montok
✔Pungung yg gebu
✔Miss V yg ketat
✔Rambut yg semakin lebat
✔Kulit yg cantik,putih
✔Rawat masalah dalaman seperti keputihan,sengugut, rahim jatuh dan lain2
.
.
Jom jimat tak perlu nak beli banyak2 produk, badan dan kulit cantik serta dalaman yang sihat 💪
Semuanya ada hanya dalam 1 produk. Si suami melekat 24 jam kat rumah. Dengan 1 harga 1 botol , anda akan mendapat SEMUA manfaat di atas. 👆🏼👆🏼👆🏼 .
.
Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda dengan HARGA ISTIMEWA + FREE GIFT EXCLUSIVE DARI HQ! 💃🏼 Terhad untuk 20 orang terawal shj!
.
.
📲Whatsapp : 0173732416
Atau terus klik link wasap warna biru kat profile ig nurul utk direct ke wasap.
.
.
#trustedsellerpinklady #pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #pinkladyhalal #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #tipkurus #tipkurussihat #kurusdarirumah #coachonline #hushhushhq #bconfident #vessaserum #jamujelita #jamuratumalaya #aslegacy #shahidadherbs #dramatv3 #dramasangat #alhaalfacosmetics #bellaammara #fashionvalet #sweetdara #demirindumu #emas916 #begmurah #kasutperempuan #resepisedap #resepimemikatsuami #resepimudah
0 0 5 hours ago

seronok bila orang komen macam ini. alhamdulilah.sabun supermoist ni berasaskan susu kambing cuma ianya berwarna biru.
.
sangat bagus untuk melembapkan kulit, cerahkan bahagian pelipat,ketiak mahupun untuk jernihkan kulit. hasilnya kulit badan bukan sahaja jauh dari parut malah bersinar,cahaya gitu😘
.
jom dapatkan secara walk in di no 2g jalan bestari 6/2 tmn nusa bestari bukit indah jb atau yang pengedar kami cod pun boleh. whatsapp admin di 0193848676/0132538676 untuk kami bagi agent terdekat anda.
.
#supermoistsoap #substokisjrmiskandarputeri #sabunsusukambing #jamuratumalaya

seronok bila orang komen macam ini. alhamdulilah.sabun supermoist ni berasaskan susu kambing cuma ianya berwarna biru.
.
sangat bagus untuk melembapkan kulit, cerahkan bahagian pelipat,ketiak mahupun untuk jernihkan kulit. hasilnya kulit badan bukan sahaja jauh dari parut malah bersinar,cahaya gitu😘
.
jom dapatkan secara walk in di no 2g jalan bestari 6/2 tmn nusa bestari bukit indah jb atau yang pengedar kami cod pun boleh. whatsapp admin di 0193848676/0132538676 untuk kami bagi agent terdekat anda.
.
#supermoistsoap #substokisjrmiskandarputeri #sabunsusukambing #jamuratumalaya
1 0 5 hours ago

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
4 0 5 hours ago

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
3 0 5 hours ago

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
4 0 5 hours ago

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
6 0 5 hours ago

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

PROMOTION🌸
.
SNAIL TRUECICA MIRACLE by #SOMEBYMI 
BENEFIT Somebymi Snail Truecica Miracle Repair♥
.
🐌Mempercepatkan penghasilan kolagen pada kulit wajah yang rosak (parut berlubang)
🐌Merawat masalah parut berlubang/ berlekuk
🐌Hilangkan parut hitam
🐌Mampu merawat parut merah (radang kulit)
🐌Merawat masalah sunburn
🐌Melembabkan serta mencerahkan kulit
.
. .
#tatesnow  #alhaalfa #jerawat #poribesar #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #sobella #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #bizziboddy #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #charmsfoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi
3 0 5 hours ago

Wuja Pinkish!
Makan wuja pipi pun jadi pink pink gittew! 😘

Wuja pinkish with new packaging.
Harga sama je RM 50/box.

So place ur order now kita hantar sampai depan rumahhh tauuu for Singapore!

Whatsapp saya 📲http://www.wasap.my/60167398372/wahwujapinkish

#jamuratumalaya
#jamuratumalayajohor
#jamuratumalayajb
#jrm
#jrmlarkin
#larkin
#jrmmutiararini
#royalvjohor
#nariaromasty
#pinkyroseslipbalm
#lipbalm
#silkysunscreen
#foundation
#sunblock
#zinniamagenta
#cleanser
#royalv
#lipbalm
#angelicaherbs
#femininewash
#magnesiumflakes
#mustanir
#awetmuda
#larkin
#skudai
#jrmskudai
#jrmsingapore
#jrmsingapore
#megaratujb
#jrmsg
#jamuratumalayasingapore

Wuja Pinkish!
Makan wuja pipi pun jadi pink pink gittew! 😘

Wuja pinkish with new packaging.
Harga sama je RM 50/box.

So place ur order now kita hantar sampai depan rumahhh tauuu for  Singapore!

Whatsapp saya 📲http://www.wasap.my/60167398372/wahwujapinkish

#jamuratumalaya
#jamuratumalayajohor
#jamuratumalayajb
#jrm
#jrmlarkin
#larkin
#jrmmutiararini
#royalvjohor
#nariaromasty
#pinkyroseslipbalm
#lipbalm
#silkysunscreen
#foundation
#sunblock
#zinniamagenta
#cleanser
#royalv
#lipbalm
#angelicaherbs
#femininewash
#magnesiumflakes
#mustanir
#awetmuda
#larkin
#skudai
#jrmskudai
#jrmsingapore
#jrmsingapore
#megaratujb
#jrmsg
#jamuratumalayasingapore
4 0 6 hours ago

WOW DROPSHIP AGENT TANPA YURAN!!! .
.
Terhad untuk 35 orang terawal sahaja.
.
✅ Tiada yuran dikenakan. Pendaftaran percuma.
✅ Part time/ Full time dari rumah.
✅ Dibuka untuk wanita, sama ada suri rumah, pelajar, masih menganggur dan nak cari side income bagi yg bekerja.
✅ Kerja copy paste ayat iklan dan promote.
✅ Bahan iklan kami sediakan.
✅ Kami guide anda dari Zero to Hero.
✅ Sehari RM200 (ikut kerajinan).
✅ Sebulan RM2-3K (ikut kerajinan).
✅ Masa dan tempat kerja: Bila2 masa dan di mana2 sahaja. . ✅ Payslip disediakan.
.
ANDA CUMA PERLU ADA :
👉🏼 Akaun bank beserta online banking untuk memudahkan urus niaga.
👉🏼 Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & telegram (untuk anda iklankan produk)
👉🏼 Minat dan bersungguh untuk berniaga & bantu keluarga.
👉🏼 Rajin dan komited & tidak kenal erti putus asa.
.
BERMINAT?
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Nak mudah, klik je link wasap kat bio ig nurul ni ye😘 .
.
#pinkladybodyperfection #bellaammara #fashionvalet #jamuratumalaya #shakleemurah #aslegacy #alhaalfacosmetics #ainaacosmetics #sendayutinggi #muamalaysia #resepisedap #bajukawin #bajutunang #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dramasangat #begmurah #emas916 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawacosmetics #obsesscosmetics

WOW DROPSHIP AGENT TANPA YURAN!!! .
.
Terhad untuk 35 orang terawal sahaja.
.
✅ Tiada yuran dikenakan. Pendaftaran percuma.
✅ Part time/ Full time dari rumah.
✅ Dibuka untuk wanita, sama ada suri rumah, pelajar, masih menganggur dan nak cari side income bagi yg bekerja.
✅ Kerja copy paste ayat iklan dan promote.
✅ Bahan iklan kami sediakan.
✅ Kami guide anda dari Zero to Hero.
✅ Sehari RM200 (ikut kerajinan).
✅ Sebulan RM2-3K (ikut kerajinan).
✅ Masa dan tempat kerja: Bila2 masa dan di mana2 sahaja. . ✅ Payslip disediakan.
.
ANDA CUMA PERLU ADA :
👉🏼 Akaun bank beserta online banking untuk memudahkan urus niaga.
👉🏼 Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & telegram (untuk anda iklankan produk)
👉🏼 Minat dan bersungguh untuk berniaga & bantu keluarga.
👉🏼 Rajin dan komited & tidak kenal erti putus asa.
.
BERMINAT?
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Nak mudah, klik je link wasap kat bio ig nurul ni ye😘 .
.
#pinkladybodyperfection #bellaammara #fashionvalet #jamuratumalaya #shakleemurah #aslegacy #alhaalfacosmetics #ainaacosmetics #sendayutinggi #muamalaysia #resepisedap #bajukawin #bajutunang #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dramasangat #begmurah #emas916 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawacosmetics #obsesscosmetics
1 0 6 hours ago

Last call hari ni... 📍📍📍Ready stok area puchong
JRM(JB2085S) Aiza
www.wasap.my/60163208996/JRM

COD Puchong,Petaling Jaya,selangor
Pusat perubatan universiti malaya

#roseSpringWater
#jrm_empirepj
#jamuratumalaya
#royalVJRM
#wajarGunaJrm
#jamuratumalaya #viniferacccover
#BMF
#YESJRM

Last call hari ni... 📍📍📍Ready stok area puchong
JRM(JB2085S) Aiza
www.wasap.my/60163208996/JRM

COD Puchong,Petaling Jaya,selangor
Pusat perubatan universiti malaya

#roseSpringWater
#jrm_empirepj
#jamuratumalaya
#royalVJRM
#wajarGunaJrm
#jamuratumalaya #viniferacccover
#BMF
#YESJRM
0 0 6 hours ago

WOW DROPSHIP AGENT TANPA YURAN!!! .
.
Terhad untuk 35 orang terawal sahaja.
.
✅ Tiada yuran dikenakan. Pendaftaran percuma.
✅ Part time/ Full time dari rumah.
✅ Dibuka untuk wanita, sama ada suri rumah, pelajar, masih menganggur dan nak cari side income bagi yg bekerja.
✅ Kerja copy paste ayat iklan dan promote.
✅ Bahan iklan kami sediakan.
✅ Kami guide anda dari Zero to Hero.
✅ Sehari RM200 (ikut kerajinan).
✅ Sebulan RM2-3K (ikut kerajinan).
✅ Masa dan tempat kerja: Bila2 masa dan di mana2 sahaja. . ✅ Payslip disediakan.
.
ANDA CUMA PERLU ADA :
👉🏼 Akaun bank beserta online banking untuk memudahkan urus niaga.
👉🏼 Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & telegram (untuk anda iklankan produk)
👉🏼 Minat dan bersungguh untuk berniaga & bantu keluarga.
👉🏼 Rajin dan komited & tidak kenal erti putus asa.
.
BERMINAT?
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Nak mudah, klik je link wasap kat bio ig nurul ni ye😘 .
.
#pinkladybodyperfection #bellaammara #fashionvalet #jamuratumalaya #shakleemurah #aslegacy #alhaalfacosmetics #ainaacosmetics #sendayutinggi #muamalaysia #resepisedap #bajukawin #bajutunang #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dramasangat #begmurah #emas916 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawacosmetics #obsesscosmetics

WOW DROPSHIP AGENT TANPA YURAN!!! .
.
Terhad untuk 35 orang terawal sahaja.
.
✅ Tiada yuran dikenakan. Pendaftaran percuma.
✅ Part time/ Full time dari rumah.
✅ Dibuka untuk wanita, sama ada suri rumah, pelajar, masih menganggur dan nak cari side income bagi yg bekerja.
✅ Kerja copy paste ayat iklan dan promote.
✅ Bahan iklan kami sediakan.
✅ Kami guide anda dari Zero to Hero.
✅ Sehari RM200 (ikut kerajinan).
✅ Sebulan RM2-3K (ikut kerajinan).
✅ Masa dan tempat kerja: Bila2 masa dan di mana2 sahaja. . ✅ Payslip disediakan.
.
ANDA CUMA PERLU ADA :
👉🏼 Akaun bank beserta online banking untuk memudahkan urus niaga.
👉🏼 Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & telegram (untuk anda iklankan produk)
👉🏼 Minat dan bersungguh untuk berniaga & bantu keluarga.
👉🏼 Rajin dan komited & tidak kenal erti putus asa.
.
BERMINAT?
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Nak mudah, klik je link wasap kat bio ig nurul ni ye😘 .
.
#pinkladybodyperfection #bellaammara #fashionvalet #jamuratumalaya #shakleemurah #aslegacy #alhaalfacosmetics #ainaacosmetics #sendayutinggi #muamalaysia #resepisedap #bajukawin #bajutunang #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dramasangat #begmurah #emas916 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawacosmetics #obsesscosmetics
1 0 6 hours ago

WOW DROPSHIP AGENT TANPA YURAN!!! .
.
Terhad untuk 35 orang terawal sahaja.
.
✅ Tiada yuran dikenakan. Pendaftaran percuma.
✅ Part time/ Full time dari rumah.
✅ Dibuka untuk wanita, sama ada suri rumah, pelajar, masih menganggur dan nak cari side income bagi yg bekerja.
✅ Kerja copy paste ayat iklan dan promote.
✅ Bahan iklan kami sediakan.
✅ Kami guide anda dari Zero to Hero.
✅ Sehari RM200 (ikut kerajinan).
✅ Sebulan RM2-3K (ikut kerajinan).
✅ Masa dan tempat kerja: Bila2 masa dan di mana2 sahaja. . ✅ Payslip disediakan.
.
ANDA CUMA PERLU ADA :
👉🏼 Akaun bank beserta online banking untuk memudahkan urus niaga.
👉🏼 Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & telegram (untuk anda iklankan produk)
👉🏼 Minat dan bersungguh untuk berniaga & bantu keluarga.
👉🏼 Rajin dan komited & tidak kenal erti putus asa.
.
BERMINAT?
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Nak mudah, klik je link wasap kat bio ig nurul ni ye😘 .
.
#pinkladybodyperfection #bellaammara #fashionvalet #jamuratumalaya #shakleemurah #aslegacy #alhaalfacosmetics #ainaacosmetics #sendayutinggi #muamalaysia #resepisedap #bajukawin #bajutunang #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dramasangat #begmurah #emas916 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawacosmetics #obsesscosmetics

WOW DROPSHIP AGENT TANPA YURAN!!! .
.
Terhad untuk 35 orang terawal sahaja.
.
✅ Tiada yuran dikenakan. Pendaftaran percuma.
✅ Part time/ Full time dari rumah.
✅ Dibuka untuk wanita, sama ada suri rumah, pelajar, masih menganggur dan nak cari side income bagi yg bekerja.
✅ Kerja copy paste ayat iklan dan promote.
✅ Bahan iklan kami sediakan.
✅ Kami guide anda dari Zero to Hero.
✅ Sehari RM200 (ikut kerajinan).
✅ Sebulan RM2-3K (ikut kerajinan).
✅ Masa dan tempat kerja: Bila2 masa dan di mana2 sahaja. . ✅ Payslip disediakan.
.
ANDA CUMA PERLU ADA :
👉🏼 Akaun bank beserta online banking untuk memudahkan urus niaga.
👉🏼 Akaun media sosial seperti facebook, instagram, wechat, twitter & telegram (untuk anda iklankan produk)
👉🏼 Minat dan bersungguh untuk berniaga & bantu keluarga.
👉🏼 Rajin dan komited & tidak kenal erti putus asa.
.
BERMINAT?
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Whatsapp : 0199547466 (nurul)
Nak mudah, klik je link wasap kat bio ig nurul ni ye😘 .
.
#pinkladybodyperfection #bellaammara #fashionvalet #jamuratumalaya #shakleemurah #aslegacy #alhaalfacosmetics #ainaacosmetics #sendayutinggi #muamalaysia #resepisedap #bajukawin #bajutunang #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshiptanpamodal #dropshiptanpayuran #dramasangat #begmurah #emas916 #alhaalfa #alhaalfacosmetics #wawacosmetics #obsesscosmetics
1 0 6 hours ago

"Sy melihat kesembuhan pd kawan sy yg hampir dibedah buang rahim akibat tumor sembuh dn kecut dn 3 minyak herba dr asia dn arab..Ada setngah fibroid dn cyst juga Allah izinkan ..Singkatan 3 herba ni atas nama Jatrophora minyak asia dn tanah arab .
Cara guna luaran je dgn terapi gunakan batu sungai di panaskan .. -
.
. 🌷Whatsapp su 0172180235 utk order🌷

#nariaromasty
#minyaknaria
#minyakjamuratumalaya
#jamuratumalaya
#jamuratumalayakualalumpur
#minyakurut
#minyakurutlelaki
#minyakurutbondarozita
#minyakurutrumahhutan
#rumahhutanbonda
#rumahhutan
#jrmkualalumpur
#anjalkanpayudara
#tegangkanpayudara
#kapsulpayudara
#besarkanpayudara
#losyenpayudara
#royalv
#jatrophora
#minyakjatrophora
#rawatankanser
#rawatankanserpayudara
#rawatancyst
#rawatketumbuhan
#produkwanita
#jatrophorajrm

"Sy melihat kesembuhan pd kawan sy yg hampir dibedah buang rahim akibat tumor sembuh dn kecut dn 3 minyak herba dr asia dn arab..Ada setngah fibroid dn cyst juga Allah izinkan ..Singkatan 3 herba ni atas nama Jatrophora minyak asia dn tanah arab .
Cara guna luaran je dgn terapi  gunakan batu sungai di panaskan .. -
.
. 🌷Whatsapp su 0172180235 utk order🌷

#nariaromasty
#minyaknaria
#minyakjamuratumalaya
#jamuratumalaya
#jamuratumalayakualalumpur
#minyakurut
#minyakurutlelaki
#minyakurutbondarozita
#minyakurutrumahhutan
#rumahhutanbonda
#rumahhutan
#jrmkualalumpur
#anjalkanpayudara
#tegangkanpayudara
#kapsulpayudara
#besarkanpayudara
#losyenpayudara
#royalv
#jatrophora
#minyakjatrophora
#rawatankanser
#rawatankanserpayudara
#rawatancyst
#rawatketumbuhan
#produkwanita
#jatrophorajrm
1 0 6 hours ago

sabun supermoist ini sabun yang berasaskan susu kambing,tea tree dan asid hyaluronate yang bagus untuk mencerahkan kulit,seimbangkan tona kulit, hilangkan parut jerawat dan melembapkan kulit.
.
sabun ini sesuai untuk seisi keluarga dan boleh dipakai tanpa mengira jantina.uniknya sabun ini lagi berwarna biru.hampir 6 tahun dipasaran dan selalu stok tak cukup.
.
#supermoistsoap #substokisjrmiskandarputeri #jrmiskandarputeri #jamuratumalaya #sabunpelembap #sabunsusukambing #jamuratumalaya

sabun supermoist ini sabun yang berasaskan susu kambing,tea tree dan asid hyaluronate yang bagus untuk mencerahkan kulit,seimbangkan tona kulit, hilangkan parut jerawat dan melembapkan kulit.
.
sabun ini sesuai untuk seisi keluarga dan boleh dipakai tanpa mengira jantina.uniknya sabun ini lagi berwarna biru.hampir 6 tahun dipasaran dan selalu stok tak cukup.
.
#supermoistsoap #substokisjrmiskandarputeri #jrmiskandarputeri #jamuratumalaya #sabunpelembap #sabunsusukambing #jamuratumalaya
1 0 6 hours ago

Assalamualaikum,
PROMOSI HOT PRODUK RUMAH HUTAN BERAKHIR HARI INI 8 DEC 2019!!!! LIHAT POSTER PROMOSI KAT FB DAN IG STORY KAMI ‼️ ‼️ ‼ ️Minyak #JATRO_PHORA Bonda Rozita buat tak banyak sebab susah dapat bahan mentahnya. Minyak tumbuhan yang khas bagi orang yang ada tumor dalam perut atau ada masalah ketumbuhan pada rahim , payudara , fibroid dan cyst .
.
Terbukti ada kenalan yang ada tumor Allah bagi sembuh untuk penyakit beliau. Sangat berkesan, tak payah bedah. Ramai yang cakap kecut mengecil cepat cyst, fibroid mereka ikut step yang Bonda Rozita ajar. .
Ia bukan untuk di makan , tapi hanyalah sapu pada luaran dan nak lebih berkesan kena tungku dengan batu panas (batu sungai). Batu tu di balutkan dengan daun daun herba antaranya daun mengkudu, lengkuas , kunyit , daun pisang, baru balut kain dan di tekan pada kawasan yang disahkan ada ketumbuhan. .
Wajib check di hospital dulu untuk dapatkan rawatan dan tahu di mana ketumbuhan tersebut. Hanya sapukan minyak dan tuam pada bahagian yang disahkan ada fibroid atau ketumbuhan (buat sekerap mungkin). Dapatkan hanya dari pengedar sah #Team_Jutawan_Bonda_Pahang dan stokis sahaja

#wajargunajrm #jamuratumalaya #PAHANG #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #keratong

Assalamualaikum,
PROMOSI HOT PRODUK RUMAH HUTAN BERAKHIR HARI INI 8 DEC 2019!!!! LIHAT POSTER PROMOSI KAT FB DAN IG STORY KAMI ‼️ ‼️ ‼ ️Minyak #JATRO_PHORA Bonda Rozita buat tak banyak sebab susah dapat bahan mentahnya. Minyak tumbuhan yang khas bagi orang yang ada tumor dalam perut atau ada masalah ketumbuhan pada rahim , payudara , fibroid dan cyst .
.
Terbukti ada kenalan yang ada tumor Allah bagi sembuh untuk penyakit beliau. Sangat berkesan, tak payah bedah. Ramai yang cakap kecut mengecil cepat cyst, fibroid mereka ikut step yang Bonda Rozita ajar. .
Ia bukan untuk di makan , tapi hanyalah sapu pada luaran dan  nak lebih berkesan kena tungku dengan batu panas (batu sungai). Batu tu di balutkan dengan daun daun herba antaranya daun mengkudu, lengkuas , kunyit , daun pisang, baru balut kain dan di tekan pada kawasan yang disahkan ada ketumbuhan. .
Wajib check di hospital dulu untuk dapatkan rawatan dan tahu di mana ketumbuhan tersebut. Hanya sapukan minyak dan tuam pada bahagian yang disahkan ada fibroid atau ketumbuhan (buat sekerap mungkin). Dapatkan hanya dari pengedar sah #Team_Jutawan_Bonda_Pahang dan stokis sahaja

#wajargunajrm #jamuratumalaya #PAHANG #kuantan #pekanpahang #pekan #rompin #muadzamshah #muadzam #keratong
6 1 6 hours ago

Banyak kelebihan MUSTANIR bukan untuk org dewasa shj kegunaannya tetapi untuk anak2 juga bagus diminum sebagai makanan tambahan untuk sistem imun, kuatkan antibodi, ingatan dan jiga lebih kepada rohani..
.
"Anak sy autisme skrg berusia 11 tahun.. yg dulunya diam tak bercakap kini dah nampak kesannya lebih petah bercakap berbanding sebelum ni, selepas dibawa berrut di sini dengan pak hashim dn sy bagi mustanir setiap hari.."
.
"Sy pula selalu amalkan mustanir kerana sebelum ni sy kerap operation jadi banyak luka2 di badan, sy amalkan mustanir untuk mempercepatkan penyembuhan luka..selain tu, bila sering makan ubat doktor, banyak kesan sampingan berlaku seperti kaki menjadi lemah.. jd sy pun buat rendaman magnesium flakes dan nampak banyak toksin keluar dari badan.."
.
"Sy mempercayai banyak produk bonda Alhamdulillah dengna izini Allah banyak kesembuhan berlaku pd sy.. syukur sgt"
.
Ready Stock!! boleh wasap sakinah
#AgentJRM_Berdaftar (ID:JB2096S)
📲☎011-1127 8485
.
#Repost #jamuratumalaya #ShahAlam #Glenmarie #TTDIJaya #BukitJelutong #SungaiBuloh #SubangBestari #SubangSuria #Mahsing #DenaiAlam #Kepong #Damansara #Selayang #PayaJaras #jrmfeedback #JRM #selangorku #sakit #masalahjerawat #resdung

Banyak kelebihan MUSTANIR bukan untuk org dewasa shj kegunaannya tetapi untuk anak2 juga bagus diminum sebagai makanan tambahan untuk sistem imun, kuatkan antibodi, ingatan dan jiga lebih kepada rohani..
.
"Anak sy autisme skrg berusia 11 tahun.. yg dulunya diam tak bercakap kini dah nampak kesannya lebih petah bercakap berbanding sebelum ni, selepas dibawa berrut di sini dengan pak hashim dn sy bagi mustanir setiap hari.."
.
"Sy pula selalu amalkan mustanir kerana sebelum ni sy kerap operation jadi banyak luka2 di badan, sy amalkan mustanir untuk mempercepatkan penyembuhan luka..selain tu, bila sering makan ubat doktor, banyak kesan sampingan berlaku seperti kaki menjadi lemah.. jd sy pun buat rendaman magnesium flakes dan nampak banyak toksin keluar dari badan.."
.
"Sy mempercayai banyak produk bonda Alhamdulillah dengna izini Allah banyak kesembuhan berlaku pd sy.. syukur sgt"
.
Ready Stock!! boleh wasap sakinah
#AgentJRM_Berdaftar (ID:JB2096S)
📲☎011-1127 8485
.
#Repost #jamuratumalaya #ShahAlam #Glenmarie #TTDIJaya #BukitJelutong #SungaiBuloh #SubangBestari #SubangSuria #Mahsing #DenaiAlam #Kepong #Damansara #Selayang #PayaJaras #jrmfeedback #JRM #selangorku #sakit #masalahjerawat #resdung
8 0 6 hours ago

Top #jamuratumalaya posts

Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang

Ia boleh menyebabkan badan kita merembaskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 😉

Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.

Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

Royal V RM60.00 (EM: RM63.00)

#royalv #jamuratumalaya

Wanita tercenderung kepada pelbagai masalah kesihatan jika hormon dalam badan tidak stabil atau kurang

Ia boleh menyebabkan badan kita merembaskan bio kimia yang membuat ingatan kita jadi lemah, susah tidur, gemuk, stres, tidak subur, mudah jatuh sakit disebabkan sistem antibody yang terlalu lemah melawan penyakit dan macam-macam lagi lah 😱

Royal V produk organik formulasi terbaik dirumus khas untuk wanita bagi menggalakkan hormon secara semulajadi 😉

Ramai antara pengguna setia produk kami dah rasai sendiri kehebatan kesan dari Royal V.

Hormon semakin stabil, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

Royal V RM60.00 (EM: RM63.00)

#royalv #jamuratumalaya
2,323 1,391 4 April, 2019

Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V RM60.00 (RM63.00)

#RoyalV #JamuRatuMalaya

Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V RM60.00 (RM63.00)

#RoyalV #JamuRatuMalaya
2,109 1,737 16 hours ago

Tiada formula pencuci intim wanita sehebat Putik Telaga Dara!

Produk JRM yang sangat terkenal! Siapa yang dah mencuba pasti tak nak cuba produk lain 🥰

Apa yang bagus sangat Putik Telaga Dara ni?
Ia bantu menangani masalah Miss V rasa gatal, masalah keputihan kerana PTD bersifat antifungus dan antibakterial

Putik Telaga Dara mempunyai kuasa “Nano-Technology” dimana ia memberi manfaat kesegaran dan kesihatan pada luaran dan dalaman rahim juga

Membantu mengecilkan saraf rahim sekaligus mengetatkannya

Patutlah ramai antara testimoni kami yang dah berkahwin atau bersalin memberi feedback yang positif.. alhamdulillah

Boleh jadi isu gaduh atau meroyan kalau Putik Telaga Dara kehabisan stok di HQ dan team networking kita 😂

Putik Telaga Dara harga RM22 tapi sangat berbaloi sebab pakai sikit pun dah mencukupi dan boleh bertahan sehingga berbulan-bulan 😍

Wanita mengandung boleh menggunakan Putik Telaga Dara. Malah bagi wanita selepas bersalin sama ada secara normal ataupun ceaser, boleh cuci kawasan luka menggunakan Putik Telaga Dara bagi mengelakkan kuman dan mempercepatkan proses penyembuhan luka

Putik Telaga Dara RM22.00

#jamuratumalaya #putiktelagadara

Tiada formula pencuci intim wanita sehebat Putik Telaga Dara!

Produk JRM yang sangat terkenal! Siapa yang dah mencuba pasti tak nak cuba produk lain 🥰

Apa yang bagus sangat Putik Telaga Dara ni? 
Ia bantu menangani masalah Miss V rasa gatal, masalah keputihan kerana PTD bersifat antifungus dan antibakterial

Putik Telaga Dara mempunyai kuasa “Nano-Technology” dimana ia memberi manfaat kesegaran dan kesihatan pada luaran dan dalaman rahim juga

Membantu mengecilkan saraf rahim sekaligus mengetatkannya

Patutlah ramai antara testimoni kami yang dah berkahwin atau bersalin memberi feedback yang positif.. alhamdulillah

Boleh jadi isu gaduh atau meroyan kalau Putik Telaga Dara kehabisan stok di HQ dan team  networking kita 😂

Putik Telaga Dara harga RM22 tapi sangat berbaloi sebab pakai sikit pun dah mencukupi dan boleh bertahan sehingga berbulan-bulan 😍

Wanita mengandung boleh menggunakan Putik Telaga Dara. Malah bagi wanita selepas bersalin sama ada secara normal ataupun ceaser, boleh cuci kawasan luka menggunakan Putik Telaga Dara bagi mengelakkan kuman dan mempercepatkan proses penyembuhan luka

Putik Telaga Dara RM22.00

#jamuratumalaya #putiktelagadara
4,150 705 15 March, 2019

Adik saya si Ain ni tak jauh beza perangainya dengan saya. Lemah lembut, sopan, sedikit tomboy dan kasar. Fikiran dia matang tak padan dengan umurnya 13 tahun. Cuba kalau ditepeknya makeup, memang nampak macam kembar iras pun ada! 😂

Kami adik beradik ‘sepesen’ kalau travel ke luar negara mesti kulit akan kering, walaupun cuaca ala-ala di Malaysia. Tetap tak tahan.

Siapa yang mengalami masalah yang sama?

Memang menjadi habit kami kalau nak bersiap jalan-jalan mesti akan apply Marjane Oil

Tips saya untuk dapatkan muka tampil natural dan glowy, saya mesti akan sapukan sekurang-kurangnya 3 titis Marjane Oil ke seluruh muka. Kemudian saya picitkan sedikit sahaja Vinifera CC Cover

Vinifera ni 3-dalam-1, berfungsi sebagai bedak asas pada yang sama mengandungi SPF 40 melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB serta membekalkan kelembapan yang berpanjangan pada si pemakai

Marjane Oil sangat tinggi antioksidan, membantu halang kulit dari radikal bebas faktor persekitaran. Kulit akan rasa sangat lembap, mulus dan tak melekit pun

Ha itu lah rahsia saya nampak muda je.. kalau bagitahu pada orang yang saya ni dah 20-an pun orang takkan percaya hehe 😝

Vinifera CC Cover RM55.00
Marjane Oil RM50.00

#viniferacccover #marjaneoil #jamuratumalaya

Adik saya si Ain ni tak jauh beza perangainya dengan saya. Lemah lembut, sopan, sedikit tomboy dan kasar. Fikiran dia matang tak padan dengan umurnya 13 tahun. Cuba kalau ditepeknya makeup, memang nampak macam kembar iras pun ada! 😂

Kami adik beradik ‘sepesen’ kalau travel ke luar negara mesti kulit akan kering, walaupun cuaca ala-ala di Malaysia. Tetap tak tahan.

Siapa yang mengalami masalah yang sama?

Memang menjadi habit kami kalau nak bersiap jalan-jalan mesti akan apply Marjane Oil

Tips saya untuk dapatkan muka tampil natural dan glowy, saya mesti akan sapukan sekurang-kurangnya 3 titis Marjane Oil ke seluruh muka. Kemudian saya picitkan sedikit sahaja Vinifera CC Cover

Vinifera ni 3-dalam-1, berfungsi sebagai bedak asas pada yang sama mengandungi SPF 40 melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB serta membekalkan kelembapan yang berpanjangan pada si pemakai

Marjane Oil sangat tinggi antioksidan, membantu halang kulit dari radikal bebas faktor persekitaran. Kulit akan rasa sangat lembap, mulus dan tak melekit pun

Ha itu lah rahsia saya nampak muda je.. kalau bagitahu pada orang yang saya ni dah 20-an pun orang takkan percaya hehe 😝

Vinifera CC Cover RM55.00
Marjane Oil RM50.00

#viniferacccover #marjaneoil #jamuratumalaya
6,155 397 14 March, 2019

Siapa lagi yang mengalami masalah ni?Kulit jadi lebih kering dan mengelupas lepas pakai Zinnia?

Ajah nak tunjukkan cara Ajah cuci muka menggunakan Zinnia Magenta Gel Cleanser

Sebenarnya, Ajah jarang cuci muka sebab Ajah nak elakkan muka Ajah jadi terlalu kering. Kulit Ajah jenis combination dan agak sensitif bila asyik bertukar-tukar produk muka

Alhamdulillah, Ajah serasi dengan Zinnia Magenta sebab formulasinya memang sesuai untuk semua jenis kulit

Kalau cuci muka, Ajah lebih fokuskan pada kawasan ‘zon T’ iaitu disekitar dahi, hidung, pipi bawah mata dan dagu

Sebab kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi. Ia bantu lindungi kulit wajah dari jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

Ajah yakin ramai juga tahu Ajah tak pernah tinggal Marjane Oil. Sebab tu lah muka Ajah sentiasa nampak lembap dan glowy 🥰

Zinnia Magenta RM35.00
Marjane Oil RM50.00

#zinniamagenta #jamuratumalaya

Siapa lagi yang mengalami masalah ni?Kulit jadi lebih kering dan mengelupas lepas pakai Zinnia?

Ajah nak tunjukkan cara Ajah cuci muka menggunakan Zinnia Magenta Gel Cleanser

Sebenarnya, Ajah jarang cuci muka sebab Ajah nak elakkan muka Ajah jadi terlalu kering. Kulit Ajah jenis combination dan agak sensitif bila asyik bertukar-tukar produk muka

Alhamdulillah, Ajah serasi dengan Zinnia Magenta sebab formulasinya memang sesuai untuk semua jenis kulit

Kalau cuci muka, Ajah lebih fokuskan pada kawasan ‘zon T’ iaitu disekitar dahi, hidung, pipi bawah mata dan dagu

Sebab kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi. Ia bantu lindungi kulit wajah dari jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

Ajah yakin ramai juga tahu Ajah tak pernah tinggal Marjane Oil. Sebab tu lah muka Ajah sentiasa nampak lembap dan glowy 🥰

Zinnia Magenta RM35.00
Marjane Oil RM50.00

#zinniamagenta #jamuratumalaya
5,142 570 5 March, 2019

Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi

Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa! 😰

Sebab itu pentingnya kita beriadah dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau

Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan

Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman

Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais.

Ice Tea Peach Mengkudu RM22.00 #jamuratumalaya #iceteapeachmengkudu

Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi

Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa! 😰

Sebab itu pentingnya kita beriadah dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau

Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan

Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman

Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais.

Ice Tea Peach Mengkudu RM22.00  #jamuratumalaya #iceteapeachmengkudu
3,803 555 22 March, 2019

Salam Ramadhan! Alhamdulillah dah hari ke-4, puasa anda semua macam mana?

Puasa, puasa juga. Yang penting, jangan lupa minum air yang banyak ya. Dengan cuaca panas macam ni boleh buat kita sakit luar dan dalam.

Kopi Ratu memang boleh minum waktu sahur. Tapi Ajah jenis kurang minum air, badan Ajah jadi panas dalam. Habis demam disebabkan dehidrasi. Kulit muka pun ikut mengelupas.. aduh tertewas😅

Alhamdulillah Ajah semakin sihat sebab ikhtiar minum Mustanir dan paksa diri minum air banyak.

Kulit muka Ajah pun dah tak kering. Cepat je kesan dari Spray Rose Spring Water ni. Sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Kalau nak bawa solat pun boleh! Sebab memang mesra wudhu dan solat. Bauan terapeutik dalamnya pun dari ekstrak semulajadi bunga ros dan bukan dari bahan artificial atau alkohol 🥰🌹
.
Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM

Salam Ramadhan! Alhamdulillah dah hari ke-4, puasa anda semua macam mana?

Puasa, puasa juga. Yang penting, jangan lupa minum air yang banyak ya. Dengan cuaca panas macam ni boleh buat kita sakit luar dan dalam.

Kopi Ratu memang boleh minum waktu sahur. Tapi Ajah jenis kurang minum air, badan Ajah jadi panas dalam. Habis demam disebabkan dehidrasi. Kulit muka pun ikut mengelupas.. aduh tertewas😅

Alhamdulillah Ajah semakin sihat sebab ikhtiar minum Mustanir dan paksa diri minum air banyak.

Kulit muka Ajah pun dah tak kering. Cepat je kesan dari Spray Rose Spring Water ni. Sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Kalau nak bawa solat pun boleh! Sebab memang mesra wudhu dan solat. Bauan terapeutik dalamnya pun dari ekstrak semulajadi bunga ros dan bukan dari bahan artificial atau alkohol 🥰🌹
.
Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM
2,975 226 9 May, 2019

Ramai juga yang tak tahu macam mana nak scan QR Code. Ajah saja nak buat simple tutorial sambil2 ajar staf Customer Service yang lain juga

Kebanyakan smartphone android, anda perlu download aplikasi yang sesuai. Baru scan sticker QR Code nya

Kalau pengguna iPhone memang sangat mudah. Buka je camera, fokus pada code dan kemudian boleh terus masuk ke portal website

Bila dah masuk portal rasmi peraduan Gali Harta Karun, scroll ke bawah dan klik butang “SERTAI SEKARANG”

Kemudian isi borang dengan maklumat yang lengkap. Jangan lupa masukkan scratch code tau!

Mudah sangat, kan? Anda boleh isi borang peraduan sebanyak yang mungkin! Tunggu apa lagi? Borong semua Chocolate Fiber Life selagi boleh 😝

Chocolate Fiber Life RM63.00

#jamuratumalaya #chocolatefiberlife

Ramai juga yang tak tahu macam mana nak scan QR Code. Ajah saja nak buat simple tutorial sambil2 ajar staf Customer Service yang lain juga

Kebanyakan smartphone android, anda perlu download aplikasi yang sesuai. Baru scan sticker QR Code nya

Kalau pengguna iPhone memang sangat mudah. Buka je camera, fokus pada code dan kemudian boleh terus masuk ke portal website

Bila dah masuk portal rasmi peraduan Gali Harta Karun, scroll ke bawah dan klik butang “SERTAI SEKARANG”

Kemudian isi borang dengan maklumat yang lengkap. Jangan lupa masukkan scratch code tau!

Mudah sangat, kan? Anda boleh isi borang peraduan sebanyak yang mungkin! Tunggu apa lagi? Borong semua Chocolate Fiber Life selagi boleh 😝

Chocolate Fiber Life RM63.00

#jamuratumalaya #chocolatefiberlife
3,898 319 16 April, 2019

Penjagaan kulit muka ni sepatutnya dibiasakan dari usia muda lagi

Walaupun dilahirkan dari keluarga yang genetiknya kulit semua halus mulus pun tak boleh jamin kulitnya akan kekal cantik kalau tak amalkan rutin penjagaan muka yang tepat

Cantik, cantik juga. Tapi pastikan kulit muka sihat diluar dan didalam

Cahaya matahari beri terlalu banyak manfaat untuk badan. Tapi kalau kulit tak berlindung dengan produk ber-SPF, kita sebenarnya dedahkan kulit dengan banyak masalah muka seperti jeragat, sensitif, kering dan terlalu berminyak hingga menjadi pembiakan bakteria. Sebab itu lah muka jadi berjerawat teruk tu 🥵

Sesiapa yang lebih suka solekan ringkas boleh gunakan Silky Sunscreen. Ia ber SPF 15 boleh bertahan hingga 4 jam serta membekalkan kelembapan yang berpanjangan pada kulit muka

Silky Sunscreen RM27.00

#jamuratumalaya #silkysunscreen

Penjagaan kulit muka ni sepatutnya dibiasakan dari usia muda lagi

Walaupun dilahirkan dari keluarga yang genetiknya kulit semua halus mulus pun tak boleh jamin kulitnya akan kekal cantik kalau tak amalkan rutin penjagaan muka yang tepat

Cantik, cantik juga. Tapi pastikan kulit muka sihat diluar dan didalam

Cahaya matahari beri terlalu banyak manfaat untuk badan. Tapi kalau kulit tak berlindung dengan produk ber-SPF, kita sebenarnya dedahkan kulit dengan banyak masalah muka seperti jeragat, sensitif, kering dan terlalu berminyak hingga menjadi pembiakan bakteria. Sebab itu lah muka jadi berjerawat teruk tu 🥵

Sesiapa yang lebih suka solekan ringkas boleh gunakan Silky Sunscreen. Ia ber SPF 15 boleh bertahan hingga 4 jam serta membekalkan kelembapan yang berpanjangan pada kulit muka

Silky Sunscreen RM27.00

#jamuratumalaya #silkysunscreen
2,655 157 3 April, 2019