#janganbilangabangtakpayung Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #janganbilangabangtakpayung and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
56 hours
Average like
95.1
Average comment
4
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

@imthedom Profile picture

@imthedom

Hidup ini tidak semacam yang kita impikan , tetapi ingatlah setiap yang di atas pasti akan ada dibawah , makin jauh kita pandang makin jauh lah impian kita..setiap permainan ada caranya ..now im start to play the game!!!...im the game!!!
#janganbilangabangtakpayung #akuyangpostkauyangpanas #akuyangridekoyangpanas #akuyangpakaikoyangpanas #dontsaybrothernotumbrella #dontjudgeme #abangdom99 #thegame #r25malaysia #r25 #motovloggermalaysia

Hidup ini tidak semacam yang kita impikan , tetapi ingatlah setiap yang di atas pasti akan ada dibawah , makin jauh kita pandang makin jauh lah impian kita..setiap permainan ada caranya ..now im start to play the game!!!...im the game!!!
#janganbilangabangtakpayung #akuyangpostkauyangpanas #akuyangridekoyangpanas #akuyangpakaikoyangpanas #dontsaybrothernotumbrella #dontjudgeme #abangdom99 #thegame #r25malaysia #r25 #motovloggermalaysia
32 1 23 August, 2019
@imthedom Profile picture

@imthedom

Penang

Masa untuk bermain!!!!! Jom check video baru kt youtube dah check tu jgn lupa like and subscribe ..... Vlog akan menyusul tidak lama lagi so stay tune ...
#dontsaybrothernotumbrella #dontjudgeme #janganbilangabangtakpayung #abangdom99 #r25malaysia #motovloggermalaysia #motovlog #justbringit #thegame
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://www.youtube.com/channel/UCVw-r4zVIn9Y27Ypi4fTulg

Masa untuk bermain!!!!! Jom check video baru kt youtube dah check tu jgn lupa like and subscribe ..... Vlog akan menyusul tidak lama lagi so stay tune ...
#dontsaybrothernotumbrella #dontjudgeme #janganbilangabangtakpayung #abangdom99 #r25malaysia #motovloggermalaysia #motovlog #justbringit #thegame
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://www.youtube.com/channel/UCVw-r4zVIn9Y27Ypi4fTulg
19 1 22 hours ago
@mu.hdfiz Profile picture

@mu.hdfiz

USM, Pulau Pinang

Tanpa halangan, matlamat bukanlah satu impian.
.
.
.
.
.
#janganbilangabangtakpayung
#akuyangpakaikoyangpanas
#instagram

Tanpa halangan, matlamat bukanlah satu impian.
.
.
.
.
.
 #janganbilangabangtakpayung 
#akuyangpakaikoyangpanas 
#instagram
172 1 11 August, 2019
@kaysahaja_ Profile picture

@kaysahaja_

Pavilion KL

Kinda missed the old days.
Manners Maketh Man 😎


#kingsman
#secretservice
#brocuba
#staycalm
#janganbilangabangtakpayung

Kinda missed the old days.
Manners Maketh Man 😎
•
•
#kingsman 
#secretservice 
#brocuba 
#staycalm 
#janganbilangabangtakpayung
529 26 6 August, 2019
@ucukfahmy Profile picture

@ucukfahmy

Jangan bilang abang tak payung☔. Nak tengok jelingan manja ➡
#ucukfahmyopoiki
#opoiki
#ufo
#janganbilangabangtakpayung
#bukankalengkaleng

Jangan bilang abang tak payung☔. Nak tengok jelingan manja ➡
#ucukfahmyopoiki 
#opoiki 
#ufo 
#janganbilangabangtakpayung 
#bukankalengkaleng
25 0 20 July, 2019
@cikkmannnss Profile picture

@cikkmannnss

Don’t tell them about your good side of youself but tell them about your worst side of youself and see whos gonna stay by your side after all. 🤙🏻👻 #janganbilangabangtakpayung #jangankecambro #brocuba #takhensemjanjistyle #ootd #potd #chillin #relaxin #maluapabossku #bukanbishebishe #jarang❌ngam #kitabaikramaisayang #aimankacakkacaknyaaiman #nohatejustlove #baekbossku

Don’t tell them about your good side of youself but tell them about your worst side of youself and see whos gonna stay by your side after all. 🤙🏻👻 #janganbilangabangtakpayung #jangankecambro #brocuba #takhensemjanjistyle #ootd #potd #chillin #relaxin #maluapabossku #bukanbishebishe #jarang❌ngam #kitabaikramaisayang #aimankacakkacaknyaaiman #nohatejustlove #baekbossku
67 4 18 July, 2019

Top #janganbilangabangtakpayung posts

Ditemu ramah oleh @501awani sempena pelancaran tayangan filem #AbangLongFadil2 malam tadi dan tayangan perdana seluruh pawagan pada 24hb ogos 2017 #JanganBilangAbangTakPayung korang mesti tengok filem terbaik ini rugi tak tengok tau.. 👊🏻 #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa
13,324 42 11 August, 2017
@wakdoyok Profile picture

@wakdoyok

The Starling

Alhamdulillah diam tak diam 5 tahun aku jadi trendsetter dalam bidang fashion. Ingat lagi pada awalnya aku dicaci, dimaki, dihina yang orang menyatakan fashion aku gila. Tapi berkat kesabaran dan keikhlasan aku demi menaikkan fashion tanah air mula menampakkan berhasil.
Disini aku memberi 10 kata-kata nasihat jika kita ingin berjaya. 😭 #Tidak #JanganBilangAbangTakPayung #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa.

Alhamdulillah diam tak diam 5 tahun aku jadi trendsetter dalam bidang fashion. Ingat lagi pada awalnya aku dicaci, dimaki, dihina yang orang menyatakan fashion aku gila. Tapi berkat kesabaran dan keikhlasan aku demi menaikkan fashion tanah air mula menampakkan berhasil. 
Disini aku memberi 10 kata-kata nasihat jika kita ingin berjaya. 😭 #Tidak #JanganBilangAbangTakPayung #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa.
14,689 210 13 August, 2017
Ramai yang comment aku "Itu kaki ke kayu" Selagi kaki aku pinjak ke lantai. Ianya pangil kaki. Tapi bila dia hinggap ke muka kau, dia dipangil kayu. Ada Faham... 😂 #TIDAK #JanganBilangAbangTakPayung #AbangLongFadil2 #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa.
23,354 377 17 August, 2017